Dossier ’Alle fouten van allah op een rij’

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Dossier ’Alle fouten van allah op een rij’

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Mei 02, 2008 7:17 pm

Alle fouten van allah op een rij gezet kan niet in één keer. Daar hebben we de ruimte en de tijd niet voor. De achterlijke verzinsels in de koran spreken voor zich. Een normaal weldenkend mens in de wereld, ongeacht zijn achtergrond of afkomst, zou zoiets als de koran vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid serieus als verwerpelijk in overweging moeten nemen.

De koran is een primitief achterlijk geschrift. De bijbel is vergeleken met de koran 50x zo dik is als het flinterdunne armetierige haast onleesbare doodsaaie en doodzieke koranboekje dat hier en daar wat kenmerken heeft van de bijbel. Zeg maar een slechte poging tot imitatie of bedrog. Het is maar hoe u tegen dit historisch achterhaalde achterbakse fenomeen aankijkt.

Maar goed, laten we moslims in hun waarde (in sprookjes geloven staat iedereen vrij) dan rest ons slechts één ding, mee te gaan met de gedachtengang van de moslim. Het is alles allah wat de klok slaat. Aan evolutie of iets wat daarbij in de buurt komt, heeft de moslim geen boodschap. Hij wil er niet eens over nadenken, laat staan over praten. Vandaar deze topic. Met uitsluitend feiten. Keiharde feiten waar niemand omheen kan. Laat staan het eindeloze gedraai van ayatolla’s, moefti’s, imams, kaliefen, mahdi’s of mollahs vanwege zoekgeraakte contexten.

Ik vraag met klem aan Ariel reacties te verwijderen. Alleen waarheidsgetrouwe bijdragen maken deze topic tot nut van het algemeen welzijn.
_________________________________________________________________________________________________________________

De man met de drie benen. Foutje van allah?

Afbeelding

Eind 19e eeuw was er een man met drie benen die hij alle drie ook kon gebruiken.
Dit was Francesco Lentini, geboren in 1889 te Rosolini in de provincie Siracusa op Sicilië. Het bijzondere aan hem was dat hij controle had over zijn extra ledemaat! Tot zijn 6e jaar kon hij met zijn extra been de grond raken, maar daarna begon dit been achter te raken met de groei. Wel kon hij zijn been nog steeds onafhankelijk van de anderen bewegen. Naast een extra been had Lentini ook een compleet extra voorplantingsorgaan. Jammer dat allah niet eerder aan Mohammed had gedacht. Voor zover ik weet was er iets niet in orde met het zaad van Mohammed. Want ondanks zijn sexuele escapades heeft hij geen nakomelingen kunnen verwekken. Zelfs niet bij al zijn verschillende vrouwen die hij besprongen heeft. Raar? Vraag het allah maar!
Nadat Francesco Lentini als kind in een verpleegtehuis andere kinderen zag die blind, verlamd etc. waren, klaagde hij nooit meer over zijn derde been.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Mei 02, 2008 7:36 pm

Een god die pervers is, is een foute god

Van de schepper der mensheid verwacht je niet dat het een perverse god is. Allah is dat wel. We zien nu dat de wereld in de ban is van wat in Oostenrijk is gebeurd, met meneer Fritsel, of hou die man heet die zijn ego afstemde op zijn eigen sexuele behoefte en genot. De hele wereld keurt dit af. Moslims natuurlijk niet. Leest u maar met mij mee hoe allah precies zo denkt als die Oostenrijkse meneer. Alweer zo’n fout van perverse allah die toegevoegd kan worden aan het dossier ’Foute allah’

Allah’s soort hemel is een plaats voor seksueel genot, speciaal voor de mannen, net zoals in de kelder van de Oostenrijker waar hij 24 jaar lang zijn lusten kon botvieren, in plaats van vervulling van eeuwige rechtvaardigheid en heiligheid geven aan het huwelijk.

‘En verkondig aan degenen, die geloven en goede werken doen de blijde tijding, dat er tuinen (het paradijs) voor hen zijn, waardoorheen rivieren vloeien. Telkens, wanneer hun van de vruchten hieruit wordt geschonken, zullen zij zeggen : “ Ziehier, hetgeen ons reeds voorheen werd gegeven ”; en hun werd het soortgelijke gegeven. En zij zullen er reine metgezellen (Arabisch = houris wat betekent ‘jonge ongehuwde meisjes’) hebben en zij zullen er vertoeven.’ Koran 2 :26
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1818
Lid geworden op: Ma Feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Berichtdoor SDX » Vr Mei 02, 2008 8:20 pm

Afbeelding
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Mei 02, 2008 8:47 pm

Machtig is wie machtigen kan!

Je mag van allah verwachten dat hij machtig is. Ja, hij is machtig bezweren alle moslims. Maar hoe zit het dan met het machtigen? Heeft hij Mohammed gemachtigd? Ja, gillen weer alle moslims in koor. En wat hebben we nu aan Mohammed? Niets! Helemaal niets. Deze prehistorische arabische woestijn analfabeet is zo dood als een pier. Je mag van die zelfbedachte allah van de moslims verwachten dat hij vervolgens weer iemand anders machtigen zal. Maar nee hoor. Allah heeft sinds die tijd nooit meer wat van zich laten horen. Dat duidt erop dat dat hele verhaal van keurslager Mohammed opgehangen is aan de grote boom van list en bedrog en zelfvervulling der verwachtingen. Meer is het niet. Dat klopt toch moslims? Want waar is allah nu gebleven met het machtigen van andere personen? Een mohammedaan kan wel twintig keer per dag op zijn voorhoofd kletteren met zijn kont omhoog richting allah (ik vind het altijd verbazingwekkend hoe moslims altijd precies weten waar allah zich bevindt op het moment dat zij hun reet omhoog richten richting allah), maar dat mag hen niet helpen. Allah is sinds duizend jaar niet meer in staat geweest om wie dan ook van de mohammedanen nog te machtigen. Is allah met pensioen? Nee! De allah van de mohammedanen is seniel geworden - zeg maar onmachtig. Omdat hij niemand meer kan machtigen. En wie niet kan machtigen, heeft totaal geen macht. Dat is een lulhannes, een onvoorstelbare waardeloze betekenisloze niet relevante outlaw god. We kunnen aannemen dat zijn maatje satan een stuk machtger is.

Conclusie: Een god die islam niet kan machtigen is totaal onmachtig. Maar kijk eens naar de joden, christenen en niet-gelovigen. Heeft god die dan niet gemachtigd? Juist ja. Dat wel! Maar wij noemen onze god vanzelfsprekend ook geen allah. Sorry moslims. Foutje allah. Bedankt!
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Mei 02, 2008 10:09 pm

Een straalkanon uit de VS tegen soennieten en shiiten

Het Amerikaanse leger heeft op januari 2007 op de Moody-luchtmachtbasis in de staat Georgia de pers een revolutionair nieuw wapen tegen allah-hysterische islamitische demonstranten getoond: een straalkanon.

Deze Silent Guardian, zoals het wapen is gedoopt, verschilt wat zijn werking betreft niet veel van een magnetron. En zoals we weten is een magnetron geen islamitische uitvinding. Want allah is tenslotte alwetend en met de rechtvaardige. Een gerichte bundel elektromagnetische straling verhit het filmpje transpiratievocht dat zich op de huid van de zwetende demonstrerende allahtone islamaanhanger bevindt. Dit veroorzaakt een schrikreactie zodat godsdienstwaanzinnige mohammedanen snel een veilig heenkomen willen zoeken.

De Silent Guardian is gemonteerd op een jeep en zou een bereik hebben van minstens vijfhonderd meter. Een niet-moslim functionaris van het Pentagon, die bij de presentatie aanwezig was, zei dat het straalkanon in 2010 operationeel wordt.

De Amerikaanse mariniers in Irak zijn al uitgerust met een ‘geluidskanon’, het Long Range Acoustic Device, LRAD, dat een vergelijkbaar effect op godsdienstwaanzinnige demonstranten heeft. LRAD bestaat uit een paraboolantenne waarmee een bundel laagfrequent geluid kan worden gericht. Dit geluid doet organen vibreren, wat acute allah-misselijkheid teweegbrengt.

Ik reken allah dit als een fout aan, omdat verwacht mag worden dat allah niet iets inbrengt tegen zijn eigen goedgemutste volgelingen van Mohammed. Maar tja . . . Mohammed is dood en allah ziet het niet meer zo zitten met die allah-hysterische mohammedanen. Vanuit oogpunt van alle moslims moet dit allah zeker als fout worden aangerekend. Tenslotte moet allah in staat geacht worden te doen en te laten wat hij wil. Dan ga je toch niet een straalkanon op je eigen mensen richten?
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Mei 02, 2008 10:38 pm

Vervolging van andersdenkenden is overal het monopolie van de islam

De mens heeft een vrije wil. Anders klopt het verhaal van Adam en Eva weer niet. Toch moet iedereen de islam aanhangen volgens het gilde van de ayatolla’s, moefti’s, imams, kaliefen, mahdi’s en mollahs . De islam kent maar één god die ze niet Jehoewá noemen, maar allah. Jehoewá de enige echte god en de god van de joden en de christenen pikt deze blasfemie niet. Vandaar dat mohammedanen zelf de vervolging in moeten zetten van andersdenkenden. Want allah doet niks. Uit oogpunt van de moslim moet dit dus als een ernstige tekortkoming van allah bezien worden. De zoveelste fout van allah!
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

wahlers
Berichten: 368
Lid geworden op: Vr Nov 17, 2006 8:27 pm

Berichtdoor wahlers » Zo Mei 04, 2008 9:16 am

Foutjes van Allah?
 1. Onze verstandskiezen.
 2. Het feit dat we geen vitamine C kunnen aanmaken.
 3. Onze slecht geconstrueerde rug.
 4. Onze zenuwbanen die de meest idiote omleidingen volgen.
 5. Ons slecht reuk-, zicht- en hoorvermogen.
 6. De idiote constructie van onze ogen.
 7. Overbodige rommel in ons lichaam (blinde darm is er één van).
 8. Slechts één opening voor zowel voedsel als lucht.
 9. Al die enge ziektes die voortdurend proberen het menselijke ras uit te roeien.
  Blijkbaar geeft Allah de voorkeur aan de snelle mutatiegraad van virussen en bacteriëen zodat deze binnen de kortste keren immuun zijn voor onze medicijnen.
 10. Bovendien vermoord Allah meer dan 90% van de potentiële babies (menstruatie + natuurlijke/spontane abortus) - en dat is een conservatieve schatting! - want de meeste eicellen redden het (zelfs na bevruchting) niet. Bovendien is deze hele motor van eicellen en zaad enorm inefficient en verspillend.


En dit was alleen de mens! En dan ook nog de 'normale' zaken van de mens.


MvG, Wim Ahlers.
Only two things are infinite: the universe and human stupidity;
and I'm not certain about the universe. (Albert Einstein, 1879-1955)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Berichtdoor H.Numan » Za Mei 10, 2008 10:59 am

Je vergeet het allerbelangrijkste nog: het aanleggen van een riolerings systeem in een recreatiegebied! whistling:

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Za Mei 10, 2008 11:37 am

GEZINSPLANNING, SEKS EN VREUGDE IN HET LEVEN

De vrouw heeft een cyclus van 5 dagen vóór en 5 dagen ná haar menstruatie, zodat zij niet ontvankelijk is voor bevruchting. Logischer zou zijn, wanneer het andersom is. Dat de vouw juist binnen de 5 dagen vóór en ná haar menstruatie zwanger kan raken. Voor het zingen de kerk uit gaan is ook een optie om zwangerschap bij de vrouw te omzeilen. Of was het altijd al de bedoeling van allah geweest om de vrouw uitsluitend als broedmachine functioneel te laten liggen en op het land te laten werken?

We weten dat moslims een groot probleem hebben met hun libido. Zien ze een schone mooie vrouw zonder schaamhaar bedekking dan is het al direct een grote gore hoer. Het eerste waar ze op reageren is de spontane reactie van hun geslachtsdeel dat ze niet onder controle kunnen houden bij het zien van een mooie vrouw zonder hoofddoek. Daarop volgend speelt seks en verkrachting direct de eerste viool in hun gedachtengang. Belangstelling of bewondering tonen naar de persoon is hen onbekend. laat staan een goed gesprek te voeren. Respect hebben voor de natuur en menselijke waarde is ze schijnbaar nog nooit bijgebracht en geleerd.

Toen ik jaren geleden nog bij Squashworld speelde gingen wij altijd na afloop de sauna in. De meeste vrouwen daar waren zonder een handdoek bedekking. Wij als Jehovah’s Getuigen hadden wel een handdoek over ons voorportaal. Trouwens, een jonge ouderling (een soort opperhoofd en goede squasher) van de Jehovah’s Getuige ging toen niet meer met ons squashen; hij ging de sauna niet in en vond dat wij dat ook niet behoorden te doen. Mohammedanen hielden altijd een short aan. Mslima’s zag je daar niet. Zelfs niet met schaamhaar bedekking. Op een keer zat een Marokkaanse jongen in de sauna, zonder short, maar met een enorm probleem tussen zijn benen. En niet zo’n klein beetje ook. Zou dat hele denkpatroon van allahtone sexaanhangers misschien iets met het DNA van allah te maken kunnen hebben?
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Di Mei 13, 2008 7:34 am

Een van de grootste blunders van allah: Gabriël

Allah maakte ooit - in het mythe verhaal van de koran - een engel met de naam Gabriël. Kijken we vandaag-de-dag naar de engel Gabriël en hoe Amerika uiterst precies nauwkeurig raketten het universum instuurt op weg naar een van tevoren bepaalde missie die meestal met succes wordt afgerond, dan is het fenomeen van allah met de robot Gabriël één grote misslukking geweest in vergelijking met de enorme prestaties van de moderne kennis en wetenschap die door islam verworpen wordt als onbruikbare onzin. Over onzin gesproken. De engel Gabriël wist NIET EENS DAT Mohammed analfabeet was. Hoe kun je nou in gods naam een engel op iemand afsturen met een foute opdracht? Mohammed moest opschrijven wat de geprogrammeerde robot Gabriël in naam van de almachtige, alwetende, nooit fouten makende en al ziende blinde allah hem had opgedragen. En wat deed Mohammed? Die schreef niets op. Een klein beetje lulhannes van een allah had Mohammed wel laten opschrijven wat hij wilde. Want allah’s wil is wet. Ook dit is het zoveelste bewijs van de slappe spierballentaal van de koran. Een boek eigenlijk alleen nog geschikt voor islamitische kinderen tot 6 jaar en overjarige moslims die niet lezen kunnen.

En het allerergste wat we hieruit kunnen concluderen is dat de meeste moslims deze frivole onzin en heidense achterlijkheid nog voor zoete koek aannemen ook. Om vanuit hun eigen ingekapselde afgesloten denkwereldje te redeneren: Gabriël was HALAL. Aan mijn nooit niet!
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Berichtdoor H.Numan » Di Mei 13, 2008 10:16 am


Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Di Mei 13, 2008 3:24 pm

H.Numan schreef:Bekend met deze site? http://skepticsannotatedbible.com/

Nee Henk!
In ieder geval bedankt. Lijkt mij goede site. Heb hem gelijk opgeslagen. Ik weet eigenlijk alles al, ik moet het mij alleen nog weten te herinneren. :ermm:
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Amazigh
Berichten: 1449
Lid geworden op: Wo Mei 02, 2007 9:42 pm

Berichtdoor Amazigh » Do Mei 15, 2008 8:12 pm

wahlers schreef:Foutjes van Allah?
 1. Onze verstandskiezen.
 2. Het feit dat we geen vitamine C kunnen aanmaken.
 3. Onze slecht geconstrueerde rug.
 4. Onze zenuwbanen die de meest idiote omleidingen volgen.
 5. Ons slecht reuk-, zicht- en hoorvermogen.
 6. De idiote constructie van onze ogen.
 7. Overbodige rommel in ons lichaam (blinde darm is er één van).
 8. Slechts één opening voor zowel voedsel als lucht.
 9. Al die enge ziektes die voortdurend proberen het menselijke ras uit te roeien.
  Blijkbaar geeft Allah de voorkeur aan de snelle mutatiegraad van virussen en bacteriëen zodat deze binnen de kortste keren immuun zijn voor onze medicijnen.
 10. Bovendien vermoord Allah meer dan 90% van de potentiële babies (menstruatie + natuurlijke/spontane abortus) - en dat is een conservatieve schatting! - want de meeste eicellen redden het (zelfs na bevruchting) niet. Bovendien is deze hele motor van eicellen en zaad enorm inefficient en verspillend.

En dit was alleen de mens! En dan ook nog de 'normale' zaken van de mens.


MvG, Wim Ahlers.Je kan nog altijd voor de trein springen? :wink:
Je hebt duidelijk problemen met je lichaam dus jah, maak het maar gelijk af.
Of wacht je hebt familieleden? :lol:
Tenzij je je moeder of vader en dergelijke niet boven jouw blinde darm verkiest :roll:
A proud amazigh!

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Berichtdoor Chaimae » Do Mei 15, 2008 11:14 pm

wahlers schreef:Foutjes van Allah?
 1. Onze verstandskiezen.
 2. Het feit dat we geen vitamine C kunnen aanmaken.
 3. Onze slecht geconstrueerde rug.
 4. Onze zenuwbanen die de meest idiote omleidingen volgen.
 5. Ons slecht reuk-, zicht- en hoorvermogen.
 6. De idiote constructie van onze ogen.
 7. Overbodige rommel in ons lichaam (blinde darm is er één van).
 8. Slechts één opening voor zowel voedsel als lucht.
 9. Al die enge ziektes die voortdurend proberen het menselijke ras uit te roeien.
  Blijkbaar geeft Allah de voorkeur aan de snelle mutatiegraad van virussen en bacteriëen zodat deze binnen de kortste keren immuun zijn voor onze medicijnen.
 10. Bovendien vermoord Allah meer dan 90% van de potentiële babies (menstruatie + natuurlijke/spontane abortus) - en dat is een conservatieve schatting! - want de meeste eicellen redden het (zelfs na bevruchting) niet. Bovendien is deze hele motor van eicellen en zaad enorm inefficient en verspillend.

En dit was alleen de mens! En dan ook nog de 'normale' zaken van de mens.


MvG, Wim Ahlers.

OMG! Ik ben God al dankbaar voor het feit dat ik kan zien en lopen, al 7hamdollilah.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

wahlers
Berichten: 368
Lid geworden op: Vr Nov 17, 2006 8:27 pm

Berichtdoor wahlers » Vr Mei 16, 2008 3:10 pm

Chaimae,

Bestudeer eens wat evolutionaire biologie. Dat is het antwoord.

Als we namelijk in gods beeld geschapen zijn dan is deze god maar een armzalig mislukte verschijning.

Gelukkig kunnen wij wel wat god niet kan!
In slechts 200 jaar heeft de wetenschap het voor elkaar gekregen dat we (gemiddeld) ongeveer twee keer zo oud worden.
En de kindersterfte is in deze periode eveneens gedaald van enige tientallen procenten tot praktisch nul.

Dat klote godje eist wel een hoop maar levert niets!
Blijkbaar moeten we het allemaal zelf doen.
En dan nog eist deze arrogante klootzak onze kritiekloze devotie.
Zo'n zakkenwasser kan voor mij doodvallen...als hij al bestaan zou hebben.


MvG, Wim Ahlers. al 7hamtoedelihoelah
Only two things are infinite: the universe and human stupidity;

and I'm not certain about the universe. (Albert Einstein, 1879-1955)

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Mei 16, 2008 6:31 pm

wahlers schreef:Chaimae,

Bestudeer eens wat evolutionaire biologie. Dat is het antwoord.

Als we namelijk in gods beeld geschapen zijn dan is deze god maar een armzalig mislukte verschijning.

Gelukkig kunnen wij wel wat god niet kan!
In slechts 200 jaar heeft de wetenschap het voor elkaar gekregen dat we (gemiddeld) ongeveer twee keer zo oud worden.
En de kindersterfte is in deze periode eveneens gedaald van enige tientallen procenten tot praktisch nul.

Dat klote godje eist wel een hoop maar levert niets!
Blijkbaar moeten we het allemaal zelf doen.
En dan nog eist deze arrogante klootzak onze kritiekloze devotie.
Zo'n zakkenwasser kan voor mij doodvallen...als hij al bestaan zou hebben.

MvG, Wim Ahlers. al 7hamtoedelihoelah


Wim heeft het hier duidelijk over de stompzinnige fantasiegod van de moslims en van wie dan ook. Een zelfbedachte god bestaat namelijk niet! Dat begrijpt ieder kind. Hoe het leven ontstaan is en waarom, dat weten we niet. Afwachten dus en niet speculeren. Dat is als zand dat door je vingers glipt. Of is dit allemaal moeilijk te begrijpen of te accepteren door geïndoctrineerde allahtone mohammedaans islamitische moslims?
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Za Jun 14, 2008 11:45 am

CLITORIS. Foutje van Allah!

Waar dient zo’n knobbeltje in de vagina van de vrouw nu eigenlijk voor zullen islamitische fetisjisten zich afvragen? Dus weg ermee! Vandaar dat er een levendige snijerij in de islam in het leven is geroepen om clitorissen weg te snijden. Moet kunnen. Allah is tenslotte ook maar een zelfbedachte idioot.

Alles wat de vrouw vrouwelijk maakt, WEG ERMEE? Mooi lang haar? WEG ERMEE!
Wat is er verrukkelijker dan een paar mooie benen van een vrouw te bewonderen? Of haar wiegende heupen? WEG ERMEE! Allah? WEG ERMEE! Islam gebruikt allah alleen maar om voor zijn karretje van geweld te spannen en om een traditionele achterlijkheid in stand te houden.

ALLEMAAL ACHTERLIJKE MISSLUKTE POGINGEN VAN ALLAH OM DE WERELD WAT OP TE VROLIJKEN. WEG ERMEE!

De achterlijke debiele islamaanhanger begrijpt zeker niet dat een mens een gevoelsdier is. Dat betekent dat een vrouw ook (seksuele) gevoelens kan hebben voor een man. Dus wat is er logischer dan dat de man zelf ook zijn gezicht bedekt en in een jurk gaat lopen? De (oudere)Marokkaanse intelligentia heeft dit goed begrepen en die zie je ook in die soepjurken lopen. Ze zijn alleen nog hun schaamhaarbedekking vergeten om te doen. Ach, die evolutie toch ook. Die arme analfabetische drommels hebben niet voor niets een achterstand van eeuwen op onze beschaving in te halen.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

wahlers
Berichten: 368
Lid geworden op: Vr Nov 17, 2006 8:27 pm

Berichtdoor wahlers » Zo Jun 22, 2008 1:29 pm

God/Allah als mislukte 'designer'.


Vaak wordt het excuus aangevoerd dat God slechts een beperkt aantal blauwdrukken had om de soorten te scheppen en dat wij daarom zo veel lijken op de apen.

Laten we voor het gemak even aannemen dat dit zo is.
Welke conclusie(s) kunnen we hier dan uit trekken?

logische redenatie:

 1. Alle zoogdieren kunnen vitamine-C aanmaken, behalve:
 2. De mens, de overige primaten en de cavia.
  Deze hebben een genetisch defect waardoor ze dit niet kunnen hoewel de bijbehorende eiwitten om vitamine-C aan te maken wel aanwezig zijn, en:
 3. Het genetisch defect waardoor deze vitamine-C niet aangemaakt kan worden is bij de mens, de overige primaten en de cavia bekent. Maar:
 4. Dit genetisch defect is voor de mens en de overige primaten nagenoeg exact gelijk en voor de cavia duidelijk verschillend.
Evolutionair is dit volledig te verklaren maar...!
Aangenomen dat God/Allah alle wezens heeft geschapen dan:
 • Waarom heeft God/Allah exact dezelfde fout ingebouwd in zowel de mens als de overige primaten voor het gen dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van vitamine-C?
 • En waarom een andere fout bij de cavia?
 • En waarom alleen bij de mens, de overige primaten en de cavia?
  Waarom niet meer of minder soorten met dit soort fouten?
 • Waarom 'designed' een volmaakt alleskunnend en alleswetend wezen überhaupt een schepping met ingebouwde gebreken?
 • En als de mens (volgens een andere religieuze bewering) pas na de zondeval gebreken begon te krijgen dan waarom kregen de overige primaten exact het zelfde gebrek als de mens (of vice versa)?
  Daarentegen de cavia een andere fout!

  En daaraan gerelateerd:
 • Waarom worden de overige primaten gestraft voor de fout van Eva?
 • Welke kleinzerige en wraakzuchtige God/Allah haalt het in zijn hoofd om zo'n collectieve en eeuwige strafmaat op te leggen voor het eten van één appel? En dan ook nog aan willekeurige andere soorten (wel de overige primaten, wel de cavia maar verder geen enkel ander zoogdier!).

Nogmaals! Vanuit evolutionair oogpunt is dit eenvoudig te verklaren en te meten.
Maar we namen even aan dat het niet evolutie was maar een denkbeeldige alleswetende designende God/Allah.
En dit uitgangspunt nu leid onvermijdelijk naar de bovenstaande absurde, onlogische en tegenstrijdige vaststellingen. En dit bewijst dus dat ons uitgangspunt - God/Allah als designer! - een foutief uitgangspunt was (en is!). Dit heet in wetenschappelijk technische termen: Bewijs uit het ongerijmde (reductio ad absurdum).


MvG, Wim Ahlers.
Only two things are infinite: the universe and human stupidity;

and I'm not certain about the universe. (Albert Einstein, 1879-1955)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Berichtdoor H.Numan » Zo Jun 22, 2008 2:01 pm

wahlers schreef:Waarom worden de overige primaten gestraft voor de fout van Eva?

Welke kleinzerige en wraakzuchtige God/Allah haalt het in zijn hoofd om zo'n collectieve en eeuwige strafmaat op te leggen voor het eten van één appel? En dan ook nog aan willekeurige andere soorten (wel de overige primaten, wel de cavia maar verder geen enkel ander zoogdier!).


Ho, stop! Zo gemakkelijk gaat dat niet. Een vaud van Eva? Welnee. Als allah (of god) een geladen pistool op het koffietafeltje neerlegt, en tegen kleine Adam zegt: "Pas op, mag je niet aankomen. World pappa heeeeeeel erg boos". Denk je dat de rechter dat accepteerd als voldoende beveiligd? Of gaat pappa allah linea recta minstens wegens grove nalatigheid voor lange tijd fietsen spaken?

Allah (of god) was nog veel erger. Het schiep alles. Voor 't zelfde gemak had het die boom op de top van Mount Everest kunnen zetten, op de bodem van de Marianentrog of drie hoog achter op een ring van Saturnus.

Maar nee, de kwast vond het nodig om die boom midden in het paradijs te zetten. Zelfs een simpel hekje kon er niet vanaf.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5594
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Berichtdoor hans van de mortel » Vr Jul 18, 2008 7:43 pm

Misschien heeft ’allah’ wel helemaal geen fouten. Want wie of wat is god? Dat wist zelfs Einstein niet uit te leggen. Nou ja, wat is Albert Einstein (de jood) vergeleken met een achterlijke imbeciele onwetende doorgedraaide godsdienstwaanzinnige moslim met een liefhebbende arabische achtergrond? Dat stelt toch niks voor die Einstein! Het gaat tenslotte om wat die analfabete (!!!) woestijnliefheber en kamelendrijver, annex profeet Mohammed heeft verteld.

Zijn woorden, zijn gedachten (van Mohammed), zijn waarheid, is waarheid geworden voor anderhalf miljard aan de armoede overgeleverde, geestelijk in de vernieling terecht gekomen moslims! Allah akbar!
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.

chantie
Berichten: 15
Lid geworden op: Di Mar 24, 2009 9:02 pm

Re: Dossier ’Alle fouten van allah op een rij’

Berichtdoor chantie » Di Mar 24, 2009 9:21 pm

echt belangelijk zijn jullie diegenen die mijn geloof zo afkraken heb ej last van moslims?
rot dan op uit nederanland en ga naar een land wara geen moslims zijn als het allemaal zo'n probleem is.
is het nu zo moeilijk om mensen met een voor jullie vreemd geloof met rust te laten.
cristenen en katholieken kijken julli emaar eerst is naar jullie eiegen geloof of dat veel soeps is nou nee hoor daara klopt zoveel niet.

wie van jullie bedekken zich nog aleen nonnen die zijn goede gelovigen en wie van jullie eet er geen varkensvlees en bepaalde schelpedieren niemand houd zich hieraan terwijl jullie dit niet mogen eten.
wei van jullie gata er elek week trouw naar de kerk.
hebben jullie je ook er wel aan gehouden dat jullie geen sex voor t huwlijk mogen denk het haast niet he.
en de kruiziging van jezeus nooit gebreurd o wat stom dat is ene fout van jullie god.

hallo dan al sjullie zo kunnen doen kan ik het ook heb geen blad voor me mond en zeg waar het op slaat als je commentaar vraagt op die manier met die teksten krijg je het ook hoor..


chantal.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72535
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Dossier ’Alle fouten van allah op een rij’

Berichtdoor Ariel » Di Mar 24, 2009 9:42 pm

chantie schreef:echt belangelijk zijn jullie diegenen die mijn geloof zo afkraken heb ej last van moslims?
rot dan op uit nederanland en ga naar een land wara geen moslims zijn als het allemaal zo'n probleem is.


:razz: Beste Chantie, ik moet nu toch echt even om je lachen. Ik lach je niet uit hoor, maar ik lach je toe.
Lieverd, Nederland is ons land. :D Hier zijn wij geboren. Eerst waren hier de Nederlander. Christenen, atheisten, joden....enz, enz en toen pas kwamen de moslims. Dus wie moeten hier een stap op de plaats doen of verhuizen naar een Iand waar veel Moslims zijn??????? Juist...je hebt het in een keer geraden....En we vinden Moslims geen probleem, ( alhoewel daar ook veel kliertjes tussen zitten,) maar Islam is ons probleem.

is het nu zo moeilijk om mensen met een voor jullie vreemd geloof met rust te laten.


:evil: Laat Islam mensen met een ander geloof met rust?

cristenen en katholieken kijken julli emaar eerst is naar jullie eiegen geloof of dat veel soeps is nou nee hoor daara klopt zoveel niet.


Lieve suiker moslima, je moet eerst echt wat aan je taal gaan doen, want straks denken mensen dat alleen domme meisjes zich tot Islam bekeren, en dat kunnen we niet hebben. Niet waar?

Zo had je dit ongeveer moeten schrijven.
Christenen en katholieken kijken jullie maar eerst is naar jullie eigen geloof , of dat veel soeps is. Nou nee hoor , daar klopt ook niet zoveel aan
.

wie van jullie bedekken zich nog aleen nonnen die zijn goede gelovigen en wie van jullie eet er geen varkensvlees en bepaalde schelpedieren niemand houd zich hieraan terwijl jullie dit niet mogen eten
.

Een non is een geestelijke, en staat niet met haar sluier achter een kassa. Een non geeft haar leven aan God, en een Moslima moet naar haar man luisteren.. Dat is het verschil
En wie zegt dat ik geen schelpdieren en varkensvlees mag eten?

wei van jullie gata er elek week trouw naar de kerk.


Nee, ik ga niet naar de kerk. Ik ben van mening dat alle religies niet goed zijn. Een religie pretendeert dat zijn geloof het beste is. Het is dus net of God de ene voetbalclub beter vindt dan de andere.
Religie is gemaakt om mensen onder de duim te houden. En als jij daar over in discussie wil, dan ben je van harte welkom.

hebben jullie je ook er wel aan gehouden dat jullie geen sex voor t huwlijk mogen denk het haast niet he.


Ik ben 42 jaar getrouwd, en ik kan je verklappen dat ik niet als maagd het huwelijk ben ingegaan.
Je stelt wel heel indiscrete vragen Chantie. :wink:

en de kruiziging van jezeus nooit gebreurd o wat stom dat is ene fout van jullie god.


Ben je Katholiek opgegroeid? Deze vraag stelt bijna elk bekeerd katholiek meisje.

hallo dan al sjullie zo kunnen doen kan ik het ook heb geen blad voor me mond en zeg waar het op slaat als je commentaar vraagt op die manier met die teksten krijg je het ook hoor..


Gelijk heb je hoor. Ik hou wel van een pittig gesprek. :)
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1818
Lid geworden op: Ma Feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Re: Dossier ’Alle fouten van allah op een rij’

Berichtdoor SDX » Di Mar 24, 2009 11:21 pm

chantie schreef: ... ... heb ej last van moslims?
rot dan op uit nederanland en ga naar een land wara geen moslims zijn als het allemaal zo'n probleem is.
... ... ...

chantal.WATBLIEFT ??? EXCUSE ME ??? :ohmy:

Rot zelf eens lekker op naar een of ander moslimparadijs!!!
Wij hebben nooit gevraagd om die kwaadaardige, haatzaaiende, wrede, satanische doodscultus hier bij ons in Europa!
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Dossier ’Alle fouten van allah op een rij’

Berichtdoor Scarlatti » Di Mar 24, 2009 11:37 pm

SDX schreef:
chantie schreef: ... ... heb ej last van moslims?
rot dan op uit nederanland en ga naar een land wara geen moslims zijn als het allemaal zo'n probleem is.
... ... ...

chantal.WATBLIEFT ??? EXCUSE ME ??? :ohmy:

Rot zelf eens lekker op naar een of ander moslimparadijs!!!
Wij hebben nooit gevraagd om die kwaadaardige, haatzaaiende, wrede, satanische doodscultus hier bij ons in Europa!


mag ik me ff hier van HARTE bij aansluiten?! :twisted: :twisted: Dit is wel volkòmen de omgekeerde wereld! wègwezen en vlùg! :twisted:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

chantie
Berichten: 15
Lid geworden op: Di Mar 24, 2009 9:02 pm

Re: Dossier ’Alle fouten van allah op een rij’

Berichtdoor chantie » Wo Mar 25, 2009 12:01 am

WATBLIEFT ??? EXCUSE ME ??? :ohmy:

Rot zelf eens lekker op naar een of ander moslimparadijs!!!
Wij hebben nooit gevraagd om die kwaadaardige, haatzaaiende, wrede, satanische doodscultus hier bij ons in Europa!


waar haal je het vandaan daqt islam kwaadaardig is?
moet je maar is wat beter over islam lezen uit boeken niet van media


Terug naar “Koran, sha'ria en ahadith (boodschappen, mirakels en wetenschap)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten