Moslims veroveren de wereld.

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77306
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Moslims veroveren de wereld.

Bericht door Ariel »

De koran geeft Moslims het idee dat ze de wereld zullen erven, en zegt dat Allah en de moslims ongelovige zullen vernietigen en het veroverde land zal aan Moslims gegeven worden. De Koran zegt dat Moslims langzaam aan controle over niet moslims zullen krijgen , en dat zien we vandaag gebeuren. We hoeven maar naar de "no go" areas over geheel Europa te kijken, waar moslims al nu de baas zijn.
Moslims voeren stap voor stap de orders van Allah uit, en onze regeringen laten dit toe.
Lees deze koran verzen. Wat denken jullie er van?

13 : 40. Of Wij u sommige der dingen doen zien waarmee Wij hen hebben bedreigd, of u doen sterven - op u rust (alleen) de verkondiging (der boodschap) en op Ons de verrekening.
13 : 41. Zien zij niet dat Wij tot hun land komen, het van de buitenste zijden (grenzen) verminderend God besluit en niemand kan Zijn besluit omverwerpen. En Hij is vlug in het vergelden.

21: 44. Neen, Wij hebben deze (mensen) en hun vaderen een voorziening gegeven totdat het leven hun verlengd werd. Zien zij met dat Wij het land (der ongelovigen) bezoeken, het van de buitenzijde af besnoeiend? Zullen zij dan de overhand hebben?

24 : 55. God heeft aan degenen onder u die geloven en goede werken verrichten beloofd, dat Hij hen voorzeker tot stedehouders op aarde zal stellen, zoals Hij degenen die vóór hen waren tot stedehouders maakte en dat Hij de godsdienst, die Hij voor hen heeft gekozen, zeker zal bevestigen, en dat Hij hun na hun vrees, vrede en veiligheid zal geven; Mij zullen zij aanbidden en niets met Mij vereenzelvigen. Maar wie daarna het geloof verwerpen, zullen overtreders zijn

28 :58. En hoeveel steden hebben Wij niet vernietigd die trots waren op hun middelen van bestaan! En ginds waren hun woonplaatsen die tot op enkele na niet meer bewoond zijn geworden. En Wij zijn het Die de erfgenamen werden.
28: 59. En uw Heer is niet zo, dat Hij steden vernietigt, voordat Hij in de hoofdstad een boodschapper heeft verwekt die hun Ons woord verkondigt; noch verwoesten Wij steden tenzij de bewoners er van onrechtvaardig zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
SDX
Berichten: 1818
Lid geworden op: ma feb 04, 2008 3:37 am
Locatie: Thuis

Bericht door SDX »

Tegen de tijd dat de moslims de wereld veroverd hebben, zullen ze allemaal zó leven, de héle wereld!
Afbeelding
...laat hun daar maar blij mee zijn, dat mogen ze van mij hebben...
"Joew hef toe tôk toe mie wiz RIESPEK, aaj em moesliem en aaj em bedder den joew!" [Some average muslim]
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6688
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Moslims veroveren de wereld niet. Het wordt ze toegestaan te participeren in onze samenleving. Dat dit op een grandioze misslukking is uitgelopen is een verhaal dat beslist wordt vervolgd. SDX of Scarlatti gaf het hier goed weer met dat fotobeeld van armoede, kommer en kwel. Zij kwamen uit de wildernis. Mohammedanistische allahtone islamaanhangers zullen weer terugverwezen worden naar hun wildernis. Een logisch vervolg op hun opdringerige arrogante brutaliteit vanuit slecht gevulde hersenen. Mits zij bereid zijn zich voortaan netjes te gedragen en aan te passen aan onze waarden en normen mogen zij blijven. Let maar op mijn woorden. De kruik van islamitische godsdienstwaanzin gaat in onze beschaving zolang te water totdat ze breekt.

Wie wil er nu samenleven met een achterlijke cultuurgebonden groep van godsdienstwaanzinnige mensen die rustig durft te beweren dat hij in een pratende postduif gelooft? Waarvan er één met de naam Gabriël zich aangetrokken voelde tot de baardaap en pedofiele agressieve moordzuchtige discriminerende sadist en analfabeet Mohamed.

Met zo’n groep van prehistorische gekken wil ik niet samenleven! In mijn buurt - mijzelf-zij-dank - zie ik geen schaamhaarlappen!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49685
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims veroveren de wereld.

Bericht door Pilgrim »

Islam zal de wereld veroveren

Woensdag, September 30Preken in de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem, 6 en 24 juli 2015.

Momenteel komt telkens de boodschap dat de moslims het Westen zullen vernietigen en de wereld zullen veroveren.
Dit klinkt keer op keer van (volgens moslims hun derde heilige plek) de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem.


Veel moslims zijn er van overtuigd dat het Westen zwak is en dat dit de kans is om de islamitische wereldheerschappij te vestigen.
Te beginnen met de vernietiging van Israël uiteraard.

Daarom zou het Westen juist pal achter Israël moeten staan.

De vertaling van een gedeelte van de toespraak in de Al-Aqsa Moskee van Sjeik Mohammed Abed, ook bekend als Abu Abdallah op 6 juli 2015:

“Vanaf hier, vanuit het land van de nachtelijke reis van de Profeet, legers zullen vertrekken om Rome te veroveren, om Constantinopel te heroveren en de symbolen Washington en Londen.

Dat is Allah’s belofte aan zijn Profeet: Islam zal de hele aarde regeren.”

De vertaling van een gedeelte van de toespraak in de Al-Aqsa Moskee sjeik Ahmad Al-Dweik in Al-Aqsa Moskee op 24 juli 2015:

“Wij zeggen tegen Iran, tegen de VS, en aan anderen: Allah heeft de overwinning en eer te beloofd aan de islamitische natie. Allah heeft beloofd om het islamitische kalifaat te herstellen, of de VS, Iran en de regionale machten het leuk vinden of niet.

O moslims, u moet weten dat dit de belofte van Allah is.

Het kalifaat zal tot stand komen en de atoombom zal worden geproduceerd. Het zal het nummer één land in de wereld zijn. Het zal tegen de Amerikanen strijden en het vernietigen.

Het Westen zal volledig geëlimineerd worden.

Allah heeft beloofd dat er een islamitische staat zou komen, en dat we ons zouden voorbereiden tegen het Westen met alle kracht en oorlogspaarden die wij zouden kunnen.

Om zo angst te brengen in de harten van de vijanden van de islam en van Allah, totdat we die zullen onderwerpen en de islam zal regeren.http://likud.nl/2015/09/islam-zal-de-wereld-veroveren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2567
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Moslims veroveren de wereld.

Bericht door silkyboxershortXL »

Raymond Ibrahim
Radical Islam: The Most Dangerous Ideology

Martien Pennings
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Plaats reactie