ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6894
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door hans van de mortel »

De lijst van gore smeerlapperij, mensonwaardige rituelen, afgoderij en volslagen achterlijkheid die islam als geen andere religie kenmerkt heeft niet mogen bijdragen tot een gezellige multiculturele samenleving.

Onderstaand zo maar een greep uit de stroom van afschuwelijke berichten over islam. Als u het nog niet weet, aanhangers van deze walgelijke heidense woestijnsekte noemen zich MOSLIM. Helaas ook in Nederland. Dus weg ermee!
• Dubai straft vrouw voor miskraam

• 'Overspelige' moeder keihard bestraft.

• Vrouwen besnijdenis.

• Het is prima dat 10-jarige meisjes kunnen trouwen, heeft de hoogste islamitische geestelijke van Saudi-Arabië, groot-moefti Sheik Abdul-Aziz bin Baz, gezegd.

• Helft Marokkaanse vrouwen heeft relatiestress.

• Een 75-jarige Syrische vrouw is in Saudi-Arabië veroordeeld tot veertig zweepslagen omdat ze twee mannen op bezoek had.

• Een groep geestelijke leiders uit Saoedi-Arabië heeft de nieuwe minister van Informatie verzocht zo snel mogelijk een einde te maken aan de verschijning van vrouwen op televisie, in kranten en in tijdschriften.

• Schandalig. Ook een islamitisch kind heeft recht op haar kindertijd. Welke kerel wil er nu trouwen met een kind van 9 of 12 jaar. Je moet dan pedofiele neigingen hebben, want een normale man wil een vrouw om zijn bed en leven mee te delen.

• Een Soedanese journaliste, die een broek droeg, is gearresteerd en kan veroordeeld worden tot veertig zweepslagen.

• De tienjarige Nojoud Ali heeft een boek geschreven over haar leven als kinderbruid in Jemen. Het boek is getiteld 'Me, Nojoud, 10, divorcee'. Het schoolmeisje, dat op haar acht jaar al getrouwd was, stelde vandaag in Parijs haar autobiografie over die uitzonderlijk zware kwelling voor. Dat meldt de krant Daily Mail.

• Er is een video op internet opgedoken waarin een islamitische geestelijke in Australië predikt dat een man zijn vrouw best mag slaan en verkrachten als ze niet luistert.

• Samir Abu Hamza vindt dat als een moslimvrouw het eten aan het klaarmaken is en de man wil seks met haar, ze "onmiddellijk moet voldoen aan de drang van haar man". Ook zegt hij dat er " niks mis is met gedwongen seks tussen man en vrouw als ze getrouwd zijn".

• Taliban bedreigen schoolgaande meisjes met dood.

• De Indonesische politie onderzoekt of een rijke moslimgeestelijke de wet heeft overtreden door te trouwen met een 12-jarig meisje. Volgens de islamiet was het meisje oud genoeg om te trouwen, omdat ze al menstrueerde.

• Een rechtbank in Saudi-Arabië heeft het slachtoffer van een groepsverkrachting in beroep veroordeeld tot zes maanden celstraf en tweehonderd zweepslagen, dubbel zoveel als zij in eerste instantie had gekregen. De vrouw krijgt de straf omdat ze zich in een auto bevond met een man die niet tot haar familie behoort, wat in Saudi-Arabië verboden is.

• In de Zuid-Iraakse stad Basra zijn dit jaar zeker veertig vrouwen vermoord vanwege de manier waarop zij zich kleedden. Hun toegetakelde lichamen werden op straat gevonden met briefjes erbij waarin andere vrouwen worden gewaarschuwd zich te richten naar de islamitische leer.

• Ook in de zaak van een 15-jarige Franse jongen, die in juli naar eigen zeggen in Dubai door drie mannen uit de Emiraten werd verkracht, hebben artsen, advocaten en vertegenwoordigers van de autoriteiten gesuggereerd dat de jongen zijn kwelgeesten zelf heeft aangemoedigd om seks met hem te hebben.

• Politieke rel over sluier in India.

• Mijn POES heeft zelfs meer rechten dan een moslima!

• De gewelddadige onderdrukking van vrouwen in Islam. Dit is een moeilijke video om naar te kijken, met veel bloederig geweld tegen vrouwen. Het gaat over de "The Violent Oppression of Women in Islam".

• In Afghanistan worden meisjes vermoord omdat ze willen leren.

• Sadia Fadul en Amouna Daldoum hebben overspel gepleegd, volgens de rechter. De straf die daarop staat volgens het islamitisch onrecht is dood door steniging. Voor de zaken van Sadia (22) en Amouna (23) beiden uit Darfur is weinig internationale belangstelling. Voor de rechtbank hadden beiden geen advocaat en ze verstonden de rechter die de 'heilige' taal arabisch sprak niet...

• Een invloedrijke moslimgeestelijke in Maleisië vindt dat vrouwen een kuisheidsgordel moeten dragen. De gordel moet de draagsters tegen verkrachtingen en incest beschermen.
De mohammedaan Abu Hassan al-Hafiz uit de deelstaat Terengganu pleitte voor de maatregel in een preek. Hij benadrukte dat hij vrouwen niet wil beledigen, maar dat hij ze uitsluitend wil beschermen tegen mannelijke moslims.

• Volgens Bozkurt, zelf van Turkse afkomst, vormt geweld tegen vrouwen nog steeds een groot probleem in het land. Huiselijk geweld, eermoord, gedwongen huwelijken en polygamie zijn nog steeds aan de orde van de dag in Turkije. Ook noemt Bozkurt het zorgwekkend dat steeds minder Turkse vrouwen een baan hebben.

• Genitaal chirurg Rock Goerdin luidt alarmbel over vrouwenbesnijdenis. Het voorbije jaar reconstrueerde hij bij tien vrouwen de genitaliën. 'Genieten zoals anderen kunnen ze niet meer. Ze zijn toegetakeld met messen, stenen. Hun geslacht een speldenkop groot. Wie de familie niet mee heeft, gaat werken om de operatie te betalen.'

• De exorcist liet haar grote hoeveelheden water drinken, terwijl er uit de Koran werd voorgelezen. Ook moest ze zeer vaak baden, kreeg ze wurgingsmassages en braakmiddelen om de duivel te verjagen. Ten slotte kreeg ze nog een honderdtal stokslagen die enorme blauwe plekken op haar lichaam veroorzaakten. De vrouw raakte bewusteloos, kwam in een coma terecht en overleed op 5 augustus 2004.

• Huiselijk geweld in de islam.

• Jordaanse vrouwen vinden het normaal dat man hen slaat.
De lijst gaat maar door en door en door. Het staat dagelijks in de krant en op de TV. We moeten daarom niet met moslims in discussie gaan. Wat wij moeten doen is hen liefdevol naar deze site verwijzen. Maar moslims vertonen een ongepaste trots. Zij hadden geen nagels om aan hun reet te krabben. Die zijn pas voor het eerst gaan groeien toen zij in Nederland een Nederlands paspoort kregen uitgereikt.

Weleens ooit van dit soort achterlijke gewelddadige nieuwsfeiten gehoord over Jehovah’s Getuigen die geweld toepasten tegen vrouwen en andersdenkenden? NEEN! NOOIT! Zoiets is alleen voorbehouden voor de meest walgelijke religie op aarde en zijn volgelingen: ISLAM
(twee dubbel geciteerde regels verwijderd uit de niet aflatende stroom islam-verschrikkingen)
Laatst gewijzigd door hans van de mortel op wo aug 19, 2009 6:51 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door mercator »

Daarom mogen we ook geen onderscheid maken tussen de "religie" Islam-die volgens de goedmenende en blinde linkse denkers slecht zou zijn-en de moslims-volgens diezelfde denkers slachtoffers van die waanleer. NIKS VAN! Een achterlijke besneden aap die in een grot in Pakistan is opgevoed geworden tussen een kudde geiten en andere baarden, en die nooit een boek heeft gezien heeft mss nog wel dat excuus, maar een wezen dat hier in de Amsterdamse en Brusselse straten rondloopt en de verworvenheden van de Westerse beschaving kan bewonderen, heeft dat excuus NIET! Die zou zich diep moeten schamen om zich nog te tooien met dat meest abjecte scheldwoord, samenvatting van alles wat pervers, gewelddadig en achterlijk is, nl. MOSLIM!
Maar neen hoor , ze gaan rustig door met het tentoonspreiden van hun mentale handicap, hierbij nog aangemoedigd door de linkse Gutmenschen die denken dat het allemaal wel vanzelf in orde zal komen.
Tijd van dialoog met de moslim is AL LANG voorbij, kwestie is concrete plannen op te stellen om deze schadelijke pest zo snel mogelijk te neutraliseren, is een kwestie van zelfbehoud.
H vd M heeft gelijk: Koran,Islam,Moslim zijn een infame Drievuldigheid, ex pluribus unum( allen zijn ze één in elkaar), ze moeten alle 3 tegelijk bestreden worden.
Islam is de ziekte, de moslims de dragers ervan. Willen we ons zelf beschermen moeten we de dragers uit onze nabijheid weren, nog voor we de ziekte zelf hebben kunnen neutraliseren.
Dat wisten onze voorouders in de Middeleeuwen al op den duur. Wisten zij veel dat de pest wordt veroorzaakt door zeer kleine bacillen(ze kenden geen microscoop) , maar ze hadden al snel door dat het iets met die RATTEN te maken had. Als ze de ratten te lijf gingen verdween de pest gelijk ook.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
machmoed elchalid
Berichten: 116
Lid geworden op: vr aug 21, 2009 9:45 am

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door machmoed elchalid »

ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij....lijkt net christelijk middel-eeuwen!

Wijs met je vinger naar een ander opdat je je verborgen houdt. Zo lijkt het!

Natuurlijk zijn er smeerlappen op deze wereld die anderen onderwerpen...zo is het altijd al geweest. Het getuigt echter niet van kennis wanneer je een groep mensen aanvalt die heilig overtuigt zijn van hun waarheid net zoals jij overtuigt bent van jou waarheid. Ik ben het er ook niet mee eens dat zulke gebeurtenissen anno 2008/2009 gebeuren, maar het is juist aan ons om te laten zien hoe het dan wel hoort (het begint bijjezelf). Het heeft geen enkele zin om mensen voor het hoofd te stoten door hun waarheden als onwaarheden te bestempelen terwijl er geen absolute waarheid bestaat. Ik vind je net zo gevaarlijk (weinig nuance in je verhalen) als die orthodoxe malloten en komt met de grootste onzin op de proppen en dat is jammer. feit=jodendom=christendom=islam=onzin=vergane glorie.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door naar boven »

machmoed elchalid schreef:ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij....lijkt net christelijk middel-eeuwen!

Wijs met je vinger naar een ander opdat je je verborgen houdt. Zo lijkt het!

Natuurlijk zijn er smeerlappen op deze wereld die anderen onderwerpen...zo is het altijd al geweest. Het getuigt echter niet van kennis wanneer je een groep mensen aanvalt die heilig overtuigt zijn van hun waarheid net zoals jij overtuigt bent van jou waarheid. Ik ben het er ook niet mee eens dat zulke gebeurtenissen anno 2008/2009 gebeuren, maar het is juist aan ons om te laten zien hoe het dan wel hoort (het begint bijjezelf). Het heeft geen enkele zin om mensen voor het hoofd te stoten door hun waarheden als onwaarheden te bestempelen terwijl er geen absolute waarheid bestaat. Ik vind je net zo gevaarlijk (weinig nuance in je verhalen) als die orthodoxe malloten en komt met de grootste onzin op de proppen en dat is jammer. feit=jodendom=christendom=islam=onzin=vergane glorie.
Heb je nog iets beters dan een jij-bak als argument in de aanbieding?

Door alles op één hoop te gooien bereik je inderdaad dat de stank van datgene wat het meeste stinkt, lijkt mee te vallen.
Maar het haalt de stank niet weg..
RTFM
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door mercator »

machmoed elchalid schreef:ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij....lijkt net christelijk middel-eeuwen!
In onze afwijzing van Islam als het meest rottige wat de mensheid ooit heeft voortgebracht stonden we in de Middeleeuwen verder dan nu.
Grote datums in de geschiedenis: 1099 eerste kruistocht, 1572 slag van Lepanto, 1609 buitenflikkeren van de moslims uit Spanje, 1688 overwinning op de Turken. Wat dat betreft mogen onze middeleeuwen zeker terugkomen. Weg met de moslimplaag!
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Antigoon
Berichten: 3
Lid geworden op: do mar 11, 2010 2:04 pm

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door Antigoon »

Alle geloven zouden verboden moeten worden in naam van de geloven zijn de meest afschuwlijke misdaden begaan.
Hier waren we goed bezig en het geloof speelde een steeds kleinere rol in de samenleving totdat ali moslim en zijn andere rovers hier voet zette.
Nu begint het weer opnieuw alleen zijn we net 500 jaar terug gegaan in de ontwikkeling, stel je voor dat de moslim invasie lukt en europa wordt moslim en krijgt de shaira rechtspraak dan duurt het zeker 500 honderd jaar voor dat we weer op het geestelijke niveau zitten waar we op zaten waar je zelf mag weten wat je gelooft. Dus moslim go home en kom over 500 jaar weer terug misschien zit je dan op het geestelijke niveau dat je zelf nadenkt en niet een vaagboek wat duizenden jaren geleden is samen gesteld gebruikt om je achter te verschuilen.
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door BFA »

Antigoon schreef:dan duurt het zeker 500 honderd jaar voor dat we weer op het geestelijke niveau zitten waar we op zaten
Je bent optimist.
Onder het Mohammedanisme is in 1 400 j geen enkel ogenblik het geestelijk en materieel niveau behaald van de Klassieke Beschaving die het vernietigd heeft.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6894
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Jammer! De verkeerde Allah, maar de goede Satan

Bericht door hans van de mortel »

In tijd van oorlog was het gebruikelijk dat veroveraars vrouwen verkrachten van de veroverde naties.

Maar de Mozaïsche wet VERBOOD joden sexuele betrekkingen te hebben tijdens een militaire veldtocht en af te blijven van andermans vrouw!

Als mohammedanen in ONZE kennisbeschaving de bijbel ter hand nemen kunnen ze deze opdracht van God zelf vinden en lezen. De bijbel is zoals we weten 50x dikker dan de koran. Slimmer is daarom ook voor de betreffende schriftplaatsen dit aan mij te vragen. Of bellen kan ook. Het nummer is: 112. Scheelt iedere mohammedaan een hoop zoekwerk. En de imam zal trots op hem zijn. Of niet natuurlijk. Bij mohammedanen weet je het immers nooit.

Maar hoe zit het nu met al dat fatsoen van de mohammedaan? Fatsoen dat hem ingeprent is via vredestichter en profeet met de losse handjes Mohammed, en dat op een bepaald moment in de woestijngeschiedenis is vastgelegd in het boekje de koran? Waar staat in de koran dat de bende van Mohammed tijdens al zijn karavaan berovingen en plunderingstochten af moest blijven van de vrouwen van de vijand? Waar staat dat?

Ik ben bang dat al die mohammedanen zich een doof oor hebben laten aannaaien door kampioensboef Mohammed en niet in de God van Mozes en Abraham zijn geloven, maar in Satan, oftewel Allah, de heidense maangod van een horde woeste ongeletterde woestijn Arabieren.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door Schepsel »

hans van de mortel, ik kende een Somalische die voor de meest absurde dingen (zieke, dat wel) smoesjes bedacht om het ''goed' te maken. Nog steeds helemaal verknipt, maar voor haar was het dan iets minder lelijk. Het maakt niet uit hoe vaak je het herhaalt, hoe logisch en waar het is wat je zegt, je kan ze niet overtuigen.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6894
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door hans van de mortel »

Schepsel schreef:hans van de mortel, ik kende een Somalische die voor de meest absurde dingen (zieke, dat wel) smoesjes bedacht om het ''goed' te maken. Nog steeds helemaal verknipt, maar voor haar was het dan iets minder lelijk. Het maakt niet uit hoe vaak je het herhaalt, hoe logisch en waar het is wat je zegt, je kan ze niet overtuigen.
O, maar ik ben al tevreden met remise. Diegene die zich superieur waant zal het nooit leuk vinden klemgezet te worden. En als we daartoe niet in staat zijn van FFI, kunnen we er maar beter mee ophouden. :no1:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: ISLAM. Een archief vol godsdienstwaanzinnige smeerlapperij

Bericht door Dhana »

Schepsel schreef:hans van de mortel, ik kende een Somalische die voor de meest absurde dingen (zieke, dat wel) smoesjes bedacht om het ''goed' te maken. Nog steeds helemaal verknipt, maar voor haar was het dan iets minder lelijk. Het maakt niet uit hoe vaak je het herhaalt, hoe logisch en waar het is wat je zegt, je kan ze niet overtuigen.

Dat ben ik met je eens. Maar het is minstens zo belangrijk dat niet-moslims de waarheid achter deze religie kunnen achterhalen als we een handjevol mohammedanen aan het twijfelen krijgen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Plaats reactie