Sluipende islamisering is onstuitbaar

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jimm
Berichten: 87
Lid geworden op: zo aug 08, 2010 8:34 pm

Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Jimm »

Sluipende islamisering is onstuitbaar

ENCINA NAVAN - 07 SEPTEMBER 2010

Slagers vertrekken, steeds meer aanbod halal vlees, elke opmerking over burka is belediging: signalen dat de sharia in opmars is.

Na de opmars van de moskee, het hoofddoekje, de gebedsruimte en de lokjood, valt een nieuw fenomeen te onderscheiden: het wegpesten van slagers die het wagen om onrein varkensvlees aan te bieden.

Een slager op de markt van Sarcelles (iets ten noorden van Parijs) werd in maart 2010 bedreigd door wat politiek correct wordt aangeduid als ‘een individu’ en de vitrine van zijn kraam wordt ernstig beschadigd met krassen. Dit ‘individu’ herhaalde zijn acties gedurende meerdere maanden. Er zijn meerdere getuigen en de politie is toegesneld. De slager, die het bedrijf zijn hele leven heeft geleid, denkt er over er mee op te houden. Sommigen beweren dat de varkenskop die hij in de vitrine heeft, de aanleiding was. (krantenartikel)
Sarcelles telt ruim 16 % moslim immigranten (bron).

In Roubaix hebben Jean-Luc en Martine Delcour hun slagerij na 30 jaar gesloten (november 2009). Een lezer schrijft naar de krant dat het weldra onmogelijk zal worden om nog goed varkensvlees in de buurt te kopen. De Delcour werden al vijf jaar lang gepest door hun moslim buren. De vitrine werd bekrast, er werd gesmeten met vuil en vloeistof tegen de winkel. De Delcour hebben meerdere malen de hulp van politie en burgermeester ingeroepen, maar tevergeefs. Tenslotte hebben ze het pand verkocht en hebben nu een slagerij enkele tientallen kilometers verderop. (bron: nord-eclaire)

Maar ook andere winkels moeten de culturele jihad vrezen. De stalletjes die bladen verkopen bij stations zijn een doelwit omdat ze schaars geklede vrouwen in tijdschriften verkopen. Dat wekt ergernis op bij moslims: het gaat tegen hun geloof in. Een vrouw in departement 93 wordt vanaf 2004 regelmatig bedreigd, bestolen en uitgescholden omdat haar winkel niet in overeenstemming met de koran is. Vooral tijdens de Ramadan is het raak. De burgermeester aldaar is een goede vriend van Jean-Christophe Lagarde, die in zijn eigen gemeente een moskee met gemeenschapsgeld heeft gebouwd. De gemeente doet niets om de winkel te beschermen en de vrouw (geboren 1957) is wanhopig (bron). (origineel artikel Figaro, onder “parole des victime”)

De fastfood keten Quick in de omgeving van Roubaix (8 van de 350 vestigingen in Frankrijk) heeft al zelfislamisering toegepast (februari 2010). Wie daar een Strong Bacon bestelt, eet geen varkensvlees, maar kalkoen. Een bord bij de ingang meldt dit trots (La Provence, 16-2-2010).
De directie van Quick beweert dat de situatie tijdelijk is, omdat halal vlees gescheiden moet worden bereid van ander vlees. (bron RTBF info) (kritisch commentaar door lezer)

Ook in Nederlandse supermarkten is al worst gesignaleerd waarop staat met rode letters ‘dinde’, hetgeen voor moslim klanten het signaal is dat het artikel halal is. Bijvoorbeeld: het merk Dulano salami dat aangeboden wordt bij Lidl (op dit plaatje de meest rechtse van de drie en op de vergroting rechtsonder).

Het blijft echter niet bij winkels. De katholieke priester Noël is werkzaam in Croix-de-Metz (bij Toul) sinds 2002, maar wordt sinds 2008 gepest door onbekenden. Pas toen hij ook verbaal werd bedreigd stapte hij naar de politie. Meerdere ruiten werden ingegooid. De priester heeft besloten op te houden en te vertrekken (bron).

Op sommige scholen is al gekozen voor het serveren van uitsluiten halal maaltijden (bron). Bijvoorbeeld in Molenbeek, waar de helft van de raadsleden moslim is en de socialistische burgermeester Philippe Moureaux (getrouwd met een veel jongere Marokkaanse vrouw) dit stukje zelfislamisering voor elkaar kreeg. De gemeente Molenbeek heeft een hoog percentage moslims. Volgens Brussels Journal mogen ook niet-moslim politieagenten in Molenbeek tijdens de ramadan niet eten of drinken op straat (bron)

Opvallend de media de islam en moslims nooit noemen in verband met de bedreigingen van de winkeliers en dus ijverig dhimmi gedrag vertonen.
Laat er geen misverstand zijn. Culturele jihad is die vorm van jihad die tot doel heeft het stap voor stap veranderen van onze culturele waarden. Culturele jihad wordt tactisch goed ingezet op die punten waar de westerse samenleving zich moeilijk kan verdedigen, omdat het gedrag op die punten voorheen op een informele manier werd geregeld.

Na verloop van tijd zal de consument denken dat het altijd zo geweest is. Sommige zullen reageren met ‘wat maakt het uit’. Wel het verschil is dat moslims steeds weer een stapje verder zullen gaan omdat islamisering een proces zonder eindpunt is.

Naast de islamisering van winkels wordt ook het denken en het wereldbeeld langzaam maar zeker door islamisering onder handen genomen.

Zoals het geval dat aan niet-moslims wordt gevraagd zich te excuseren als ze een opmerking hebben gemaakt over burka (zoals Jeremy Clarkson overkwam) die moslims niet bevalt. Als dergelijk gebrek aan respect richting niet-moslims voorvalt, dan is de reactie ‘daar moet je tegen kunnen’ of ‘valt onder vrijheid van meningsuiting’.

Met dit soort reacties proberen moslims het denken over islam en het reactiepatroon van niet-moslims ten aanzien van islam te conditioneren op een manier die hen goed uitkomt. Ze zijn bezig met het islamiseren van het taalgebruik, van de manier waarop we onze mening uiten en de manier waarop we omgaan met moslims.

De normale reactie zou moeten zijn geweest, dat moslims bestand moeten zijn tegen kritiek op islam en tolerantie moeten tonen in betrekking tot die kritiek. Moslims die meer respect verlangen dan ze zelf tonen naar andersdenkenden toe, zouden zich vervolgens moeten excuseren voor hun onaangepaste gedrag. Er vindt een geleidelijke omkering van normen plaats.

Alleen de Franse overheid onderneemt tenminste af en toe nog wat tegenactie, zoals beschreven in Culturele jihad tegen Franse staat.


Islamisering is geen demografisch proces, maar allereerst een cultureel proces.

Een andere vorm van islamisering is the hoax rond de moslim uitvindingen en het Griekse denken: Islam uitvindingen is islamiserings project
En: Is Europa schatplichtig aan de islam?

Bron:
http://hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12066" onclick="window.open(this.href);return false;

Gebruikersavatar
Jimm
Berichten: 87
Lid geworden op: zo aug 08, 2010 8:34 pm

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Jimm »

Werkelijk weer om te kotsen als je dit soort dingen leest.
En voor mij altijd goed voor een Tiny en Lau moment (http://www.youtube.com/watch?v=P3WcK9Y6w28" onclick="window.open(this.href);return false;)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75821
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Ariel »

Nog even en dan moeten wij kafirs gaan opletten of het artikel wat we kopen haram of halal voor ons is.

‘Dinde’ op een pakje worst is voor mij dus heel haram. :shock:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Schepsel »

Dit wegpesten roept natuurlijk woede op, dan is die islamisering niet heel erg sluipend meer, gelukkig.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Mahalingam
Berichten: 41498
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Mahalingam »

De fantasie van de zelfislamiseerder Nausicaa Marbe, 05-11-2010
Spoiler! :
De ene gekte roept nu de andere op.
De Geert dus. Ingekeken en meteen teruggelegd op de schappen van de Limburgse supermarkt waar niemand zich vergreep aan de lokale held. Mij te langdradig, dat ironisch en speels bedoeld, maar toch stram en serieus uitgevallen leesvoer. Het dollen met of fileren van een politicus kan sneller, scherper: satire die je in een oogopslag treft. Niet gebeurd.

Papierdood
De Geert was een zachte papierdood gestoven, ware het niet dat een ‘assortimentsmanager’ van een filiaal van Dirk van den Broek de glossy weigerde omdat die allochtone klanten zou beledigen. Al bij het zien van Wilders’ gezicht sprong de assortimentsmanager in saluuthouding voor wat tegenwoordig zo broos ‘de gekwetste volksdelen’ heet. Het verkopen van de Geert zou een politieke boodschap zijn, zei de man. Alsof het niet verkopen ervan dat niet is. Storm in een glas water, want de directie floot de wakkere werknemer terug. Wij doen niet aan politiek, luidde de boodschap, verkopen maar.

Geen eenzame dwaas
Toch is de assortimentsmanager geen eenzame dwaas in een cultuur waar het gezond verstand censuur op veilige afstand houdt. Hij bevindt zich in gezelschap van meer ijverige burgers die besloten hebben hun gewoontes en omgeving aan te passen aan wat ze vermoedelijk de islamitische verwachting vinden. Ze doen het gewoon, de schooldirectrice die afziet van de kerstboom in de hal, de verontruste burgers die schilderijen met varkens uit de publieke ruimte willen verwijderen, de kantinemanager die de hamlap boycot, en de voormalige Amsterdamse Stadssint, meneer Dries Zee, die instemmend het kruis van zijn mijter peuterde, omdat ‘Amsterdam een multi-etnische samenleving is geworden’.

Symbolen
So what, vraagt de argeloze burger bij deze. Betekent multi-etnisch dat christelijke symbolen worden weggepoetst? Dat alles geloofsneutraal moet worden, met de eeuwige uitzondering voor de hoofddoek die er nooit af gaat? Dat we ons nooit meer afvragen hoe dat komt en waar dat toe leidt: dat de een zich aanpast en de ander niet? De logica van deze zelfislamiseerder is onnavolgbaar, maar daarom niet minder verwerpelijk. Want met sympathie of interesse in andere culturen heeft die amper te maken. Met vriendelijkheid evenmin.

De afkeer en angst voor de moslim voor wie hij het bedje spreidt, druipt van zijn zelfislamiserende gezicht af – al ziet hij dat zelf natuurlijk niet in. Hij doet aan diversiteitsmanagement, op eigen wijze. Er zullen ongetwijfeld veel zeloten en onverdraagzamen zijn die dit toejuichen en her en der zelf om een totale decor- en decorumaanpassing aan de middeleeuwse koranlezing vragen. Maar waarom die verheffen tot norm? Bij mijn weten hebben schoolkinderen en studenten, winkelpubliek en overige passanten, allen voorzien van een islamitische achtergrond, nooit om verschoning van kerstversiering gevraagd.

Zelfislamiseerder
Rest de fantasie van de zelfislamiseerder. Die associeert kennelijk alles wat op een moslim lijkt, met een bevel tot culturele zelfvernietiging. Want wie anders is, moet ook anders behandeld worden, opdat dat anderszijn niet hoeft te veranderen, want de rest verandert vanzelf. Het lijkt wel Heidegger, op z’n assortimentchefs dan.

Nogmaals: het is niet míjn logica. Als ergens sprake is van islamofobie, dan hier, bij deze ziekelijke angst dat elke moslim, intolerant en afwijzend als hij zou zijn, een rolberoerte krijgt bij het aanschouwen van een kerstster of een bestorven plakje ham. Door zulke hysterie vervagen alle normen voor een normale, ontspannen, wat achteloze en daarom gezonde omgang met elkaar. Dit is bovendien een schoolvoorbeeld van het miezerigst denkbare multiculturalisme. Want dat begrip wordt hier vertaald als de noodzaak om in naam van gemeenschapszin je eigen identiteit te vernietigen, ten gunste van een stelletje anderen die nooit iets terugdoen, die alleen maar in dienst staan van zichzelf, die geen zier geven om een heterogene gemeenschap en bredere interesses dan die van de eigen, benauwd homogene groep.

Het wordt nog erger. Want hoe draai je zulke dwaasheid terug als die zich al flink aan het nestelen is in het collectieve bewustzijn? Liefst niet via gedachtenpolitie, maar vertrouwend op nuchterheid. Als die uitblijft, heeft de ridicule tegenactie vrij spel: weldra verschijnen overal kruizen, wordt de kerstboom in overheidsgebouwen verplicht en krijgt elke wijk een varkensslagerij, omdat de traditie ook vanuit de braadpan moet worden hersteld. De ene gekte roept nu eenmaal de andere op.
http://opinie.volkskrant.nl/artikel/sho ... amiseerder
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5304
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Scarlatti »

Vandaar dus ook dat wij te allen tijde en overal duidelijk TEGEN de islamisering moeten ageren, dan is dat gesluip binnen de kortste keren niet meer mogelijk....

Hoe noemen ze ook alweer die mensen die die vreselijk DIKKE mensen blijven volstoppen met veeel te veel eten??? Enablers!!!

en dat zijn WIJ dus ook tov de 'mohammedanen met hun islam' Het is een veel-koppig monster gevoed door onze belastinggelden en onze tolerantie....word toch eens wàkker mensen aan beide zijden!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Schepsel »

Scarlatti schreef:Vandaar dus ook dat wij te allen tijde en overal duidelijk TEGEN de islamisering moeten ageren, dan is dat gesluip binnen de kortste keren niet meer mogelijk....

Hoe noemen ze ook alweer die mensen die die vreselijk DIKKE mensen blijven volstoppen met veeel te veel eten??? Enablers!!!

en dat zijn WIJ dus ook tov de 'mohammedanen met hun islam' Het is een veel-koppig monster gevoed door onze belastinggelden en onze tolerantie....word toch eens wàkker mensen aan beide zijden!
Mijns inziens gebeurt dit ook, overal in Europa. Echter, de politiek is te traag om wat dan ook op te lossen op een redelijk grote schaal/niveau. En dat terwijl ze al veel gezeur tegen kunnen gaan door moslims gewoon net zo te behandelen als Europese burgers.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5304
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Scarlatti »

helemaal met je eens Schepsel!!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

mercator
Berichten: 19141
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door mercator »

Scarlatti schreef: Hoe noemen ze ook alweer die mensen die die vreselijk DIKKE mensen blijven volstoppen met veeel te veel eten??? Enablers!!!
Ik moet daar altijd aan denken als ik reclame zie bij reisagentschappen. Betoverend Marokko ! Relaxen in Turkije! Toeren in Tunesië!
Mensen, ga daar toch niet naartoe ! Het is al erg genoeg dat wij HIER zakken vol geld aan de moslims geven, gaan we ons nog s verplaatsen om wat we nog overhouden naar GINDER te brengen!
Neem nu een land als Egypte. Zonder de inkomsten uit toerisme zouden ze daar al een heel toontje lager zingen, want wat wordt er nou in Egypte gepresteerd?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Manon »

jamaar in Egypte heb je die prachtige tempels, en in Turkije mooie natuur en goed weer.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5304
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Scarlatti »

Manon schreef:jamaar in Egypte heb je die prachtige tempels, en in Turkije mooie natuur en goed weer.
Ik zeg altijd tegen mensen die dit soort argumenten gebruiken van ja maar etc etc en ook lekker warm en zo....(HET méést gebruikte argument overigens is vooral zo lekker GOEDKOOP)


'Koop of huur een video als je pertinent die koeltoer wilt zien, huur of koop een zonnebank, (bij de huidige huidkanker waarschuwingen/verschijnselen voor spotprijzen te koop)
koop een nep palmboom, zet de ventilator erbij aan en ga liggen en kijk!

Een ding weet je dan zeker dat er GEEN vieze hotelkamers met nog smeriger matrassen je deel zullen zijn, er niets 'onbetamelijks' aan je eten wordt toegevoegd want je bent 'toch maar een christenhond' en denk niet dat ik het verzin, sperma en hoest opbracht is 'usance'...

buiten dat zou je er niet eens naar toe moeten wìllen!
NOG meer geld die kant opbrengen terwijl ze het hier en masse al hàlen?!!
en omdat t goedkoooop is?? :nono:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47877
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Pilgrim »

Een onhandige tweet of sluipende islamisering?

Geplaatst op 9 november 2017

Afbeelding

Er hoeft maar één iemand te schrijven dat Pieter van Vollenhoven (foto) zulke grappige tweets de wereld in stuurt en ziedaar een nieuw talent is geboren: de koning van de droge tweets als je de elkaar-napraters mag geloven. Maar dinsdag ging het mis. Iedereen viel over de droogkomiek heen en hij wist niet hoe snel hij zijn tweet moest verwijderen en een terugtrekkende beweging moest maken.

Nu gaat het de laatste tijd wel vaker mis met Pieter. Zoals met die onzinnige oproep om een landelijk klapmoment voor de te vroeg heilig verklaarde Van der Laan te houden. Bleef het toen opvallend stil, nu kreeg hij de volle laag. En wat had hij nu helemaal getweet? “Kan je als man een vrouw nog een hand geven of valt dat onder het hoofdstuk ongewenste #intimiteiten? Ik denk dat het een grensgeval is?!”

Dat viel niet goed bij de doorgeslagen hyper-sensitieve hysterici van Me Too. De tweet wekte de woede van de goed-denkers op. Volgens hen ridiculiseerde en bagatelliseerde Pieter het probleem. Maar lag het niet net even anders? Dat ze bij Me Too de link niet meteen (willen) leggen, snap ik. Die kijken daar strak weg van de islam en wijzen maar één kant op. Hoeven ze ook niet na te denken over taharrush (massa aanranding) en zo. Ik moest in ieder geval bij dat handen schudden wel meteen aan de islam denken. En waarom zou Van Vollenhove daar dan niet aan gedacht kunnen hebben? Dat hij het had over een grensgeval (?!) – zeg maar op het randje – als mannen een vrouw (niet familie) een hand geven is zoveel als toegeven dat de islam er niet ver naast zit met dat afwijzen van handen schudden tussen mannen en vrouwen, omdat het alleen maar aan zou zetten tot verleiding...

Zo’n tweet als die van Pieter past helemaal in het proces van zelf-islamisering. Het kenmerk van zelf-islamisering is dat het sluipenderwijs en onopgemerkt gaat. Dat sluit mooi aan bij de Nederlandse mentaliteit om tot het uiterste meegaand te zijn. De Oranjes voorop. Het beeld van Beatrix in Oman met die malle sjaal over haar hoed is het ultieme foute signaal. Terecht dat Syp Wynia in Elsevier schreef: “Er is geen land in Europa waar moslims zo veel rechten hebben als Nederland. Waarbij die rechten zowel door moslims kunnen zijn verworven als hun in de schoot geworpen.” Dat laatste slaat op die meegaandheid, of op onverschilligheid die voor meegaandheid doorgaat. Dagelijks horen we het om ons heen: ‘Er zit wat in’, ‘Zo gek nog niet’, ‘Moeten zij weten’ of ‘Als ze mij maar met rust laten’ (wat niet zal gebeuren).

Wie goed oplet, merkt dat grote veranderingen altijd in gang worden gezet met erover praten. ‘Bespreekbaar maken’ heet dat. Vlak ook de kracht van de beelden die door de reclameboodschappen over ons uitgestort worden niet uit. En zo verandert de islam stukje bij beetje onze samenleving. Al jaren worden hele generaties grootgebracht met de illusie van het multiculturalisme, bezoekjes aan moskeeën en visites bij aardige moslimfamilies. Wie kritisch is op de islam kan geen goed mens zijn en hoort er dus niet (langer) bij.

Het past allemaal in het proces van islamisering van ons land: gewoon vinden wat niet gewoon is en accepteren wat bestreden zou moeten worden. Overal hoofddoeken, vrouwen verstopt in zwarte omhulsels en mannen in jurken. We moeten er maar aan wennen en tegen beter weten in in leugen leven en doen alsof het verrijking is. En dat (niet) handen geven, ach dat zal ook geaccepteerd worden. Eerst maar eens aan het idee wennen. Dat kan desnoods (of juist) via een grap of een ‘droge tweet’.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/09 ... amisering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47877
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sluipende islamisering is onstuitbaar

Bericht door Pilgrim »

Onderschatte gevaren: de stille islamisering

Geplaatst op 5 oktober 2019

Afbeelding

Behalve de gewelddadige jihadisten-scene komt het zogenaamde legalistische “islamisme” steeds meer in het vizier van de veiligheidsautoriteiten en media. Onlangs was de “politieke islam” onderwerp in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. In hun jaarrapporten waarschuwen de kantoren van de Binnenlandse Veiligheidsdienst al langere tijd voor het gevaar dat uitgaat van radicale moslims, die hun doelen met politieke middelen binnen de bestaande rechtsorde willen doordrukken.

Om deze strategie te realiseren, is er in de loop der tijd een dicht netwerk van organisaties en moskeeën ontstaan, via welke een stapsgewijze doordrukking van de sharia in het dagelijks leven, een zogenaamde islamisering van onderen, geprobeerd wordt.

SPD: bagatellisering van de Salafisten
In welke mate deze radicale islam nog altijd onderschat wordt, maakt een ontwikkeling in Berlijn duidelijk. Daar had in mei de Senator Binnenlandse Zaken, Andreas Geisel (SPD), met uitspraken over het deradicaliseren van radicale moslims opzien gebaard. Geisel zei dat wanneer bij Salafisten “de afkeer van geweld heeft plaatsgevonden, moeten we iemand vinden die hen geloofwaardig opneemt – daarvoor is het legalistische spectrum geschikt.”

De uitspraken van Geisel zorgden vooral bij joodse instellingen voor grote irritatie. Men wees o.a. op de omstandigheid dat de Moslimbroeders gelieerd zijn aan de Palestijnse Hamas.

Na de enorme kritiek maakte de Berlijnse Senator Binnenlandse Zaken duidelijk dat hij geen samenwerking zou plannen met de Moslimbroeders, ook zouden er geen “legalisten” bij de deradicalisering van radicale moslims moeten helpen.

“European Jihad: Future of the Past?”
Over het probleem van de deradicalisering van radicale moslims heeft de denktank Globesec een onderzoek met de titel “European Jihad: Future of the Past?” gepubliceerd. De basis van het onderzoek waren de voorbeelden van 326 Jihadisten in verschillende Europese landen. DE onderzoekers van Globesec wijzen er op dat een groot aantal van deze moslims tot het eind van het jaar 2023 uit de gevangenis ontslagen wordt.

Bij het onderzoek werd duidelijk dat de rol van vrouwen binnen de Jihadisten-scene als gewone “ISIS-bruiden” tot nu toe blijkbaar werd onderschat. Tot de onderzochte voorbeelden behoorden namelijk ook vrouwelijke planners van terreuraanslagen, ronselaars voor de Islamitische Staat en propagandistes voor de islamitische heilige oorlog. Tegen deze achtergrond gaat Globesec er van uit dat vrouwen in de toekomst een grotere rol bij de ontwikkeling van een Europese Jihad zullen spelen.

De onderzoekers waarschuwen ervoor dat Europa ook op terroristische uitdagingen bedacht moet zijn die door radicale moslima´s georganiseerd worden.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Norman Hanert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/05 ... amisering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie