Pagina 1 van 1

De aarde is vlak.

Geplaatst: Di Aug 16, 2011 10:56 am
door Ariel
Laten we even in eerbied en respect naar deze moslim luisteren die ons verteld dat de aarde vlak is. Hij gaat uit van de wetenschappelijke Koran.


Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Di Aug 16, 2011 1:30 pm
door Dhana
Wat een stakker.

Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Ma Aug 20, 2012 1:46 pm
door Zwartmeer
According to the Qur'an (18:86), the sun sets in a pool of murky water. Muslims have tried desperately to reinterpret this verse. Unfortunately for them, Muhammad gave his interpretation in the Hadith.


Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Za Apr 08, 2017 1:44 am
door Pilgrim
TUNESIË: Een universitaire scriptie die moet aantonen dat de aarde plat is

Geplaatst op 7 april 2017

Afbeelding

In het Tunesische academisch milieu heerst woede en verbijstering. De Universiteit van Sfax, Tunesië, laat een student geologie werken aan een proefschrift waaruit zou moeten blijken dat de aarde plat is. Zij is hier al 5 jaar mee bezig. Een doctoraal studente geologie heeft ervoor gekozen om haar proefschrift in te laten gaan tegen de fundamenten van de moderne wetenschap met een scriptie:” Het model geo-centrisme van de aarde, argumenten en invloed van de klimatologische studies en paleo-klimaat”. De studente zou in haar “studie” op zoek zijn naar bewijzen om aan te kunnen tonen dat de aarde zeer plat en dun is en in het midden van het universum staat.

De sterren zijn er om de duivel “te stenigen”

Uittreksels van het proefschrift worden door Jeune Afrique geciteerd en laten de denkbeelden van dit “universitaire” werkje zien in het originele schrift:

“Wat de fysische wetten betreft; er zijn reeds mensen die de Wetten van Newton, van Kepler en Einstein verwerpen om de zwakte van hun ondergrond. Zij hebben voorgesteld deze te vervangen door een nieuwe visie als filmische voorwerpen en in overeenstemming te brengen met de Soera´s uit de koran. De snelheid van licht is opnieuw berekend en er is aangetoond dat haar snelheid overeenkomt met 1.43.109 km/s. De theorie van de BigBang en universele expansie wordt ook afgewezen.”

De studente stelt ook dat de sterren op 7 miljoen km afstand staan en een diameter hebben van 292 km en dat hun aantal beperkt is.

Ze hebben drie functies:

Een “hemels” decor te bieden voor de aardbewoners.
Om de duivel te stenigen.
Om tekens te zijn voor de wezens op aarde in de duisternis van de nacht.

De universiteiten zijn woedend
Dit werk heeft opschudding veroorzaakt op sociale netwerken, maar vooral op de andere Tunesische universiteiten. Velen betreuren dit werk en denken dat het kan beteken dat wetenschappelijke onderzoekers van het land niet langer serieus zullen worden genomen. En als “kers op de taart” schijnt het dat zij met dit werkje al in 2011 is begonnen en er nog steeds aan kon blijven werken. Op “Facebook” heeft de arts Faouzia Charfi (voormalig staatssecretaris op het ministerie van Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek ) haar bezorgdheid getoond: “Hoe is het mogelijk dat een dergelijk werk op een universiteit is toegestaan en dat al sinds 2011? Hoe zouden wij moeten accepteren dat een universiteit niet langer een oord is van kennis, wetenschappelijke nauwkeurigheid, maar eerder een ontkenning van de wetenschap. Een wetenschap die niet wordt aanvaard, omdat zij niet overeenkomt met de islam! We moeten allemaal reageren en een verklaring afgeven voor de verdediging en de onafhankelijkheid van de wetenschap in relatie tot religie.

Werk in uitvoering
In het tumult van deze controverse heeft de promotor van het proefschrift, voormalig parlementslid Jamel Taouir, een verklaring afgelegd. Zonder haar te verloochenen, verdedigde hij zich door te stellen dat het nog niet de promotiecommissie had bereikt. “De commissie heeft nog geen advies uitgebracht en zij kan alsnog deze studie aanwijzen of aanvaarden.” Bovendien heeft het grote publiek er nog geen kennis van genomen. Hij herinnerde er bovendien aan dat het wettelijk en ethisch niet is toegestaan om een “wetenschappelijk” werk te publiceren dat nog in de studiefase verkeert.

Bron: www.ouest-france.fr

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/07 ... e-plat-is/

Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Ma Apr 17, 2017 1:32 pm
door Hans v d Mortel sr
Lees de Koran!

Een en al wetenschappelijke bullshit.

Wij dienen ons dan ook de vraag te stellen hoe het mogelijk is dat mensen die kunnen lezen en schrijven zoveel woordelijk bij elkaar gesprokkelde onzin als wetenschappelijk beschouwen. De meest voor de hand liggende verklaring hiervoor is gelegen in het feit dat dit alles uit het historische brein van een achterlijke vieze smerige pedofiele psychopaat komt die van het analfabetisme zijn beroep maakte. U raadt het al. Mohammed is zijn naam.

Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Vr Aug 17, 2018 1:37 pm
door Ariel
God works in mysterious ways.

Afbeelding

Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Vr Aug 17, 2018 1:39 pm
door Ariel
Afbeelding

Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Vr Aug 17, 2018 2:04 pm
door Hans v d Mortel sr
In het theater van de Islam kunt u na de pauze van de voorstelling een fatwa verwachten.

Wat is dat ook alweer een fatwa? Is dat niet om mensen die een kritische geest hanteren de mond te snoeren? Want het kan toch niet zo zijn dat 1,7 miljard moslims anno 21e eeuw het licht gaan zien van wijsheid en wetenschap? Achterlijkheid is het voedingssupplement van hun kennis en wordt hen vanaf de geboorte met de Koranlepel ingegeven. Imams en andere Koraninfluisteraars, zonder geldig verklaard West-Europees diploma zijn de geestelijk verdwaasde aangevers van de Koranlepel.

Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Vr Aug 17, 2018 6:37 pm
door Eliabe
Afbeelding

Re: De aarde is vlak.

Geplaatst: Vr Aug 17, 2018 7:13 pm
door Hans v d Mortel sr
Als het om de achterlijkheid van de Islam (de facto profeet Mohammed) gaat, weten 1,7 miljard moslims niet van ophouden om dit aan de rest van de wereld bekend te maken.

Bent u op zoek naar de mislukte mensensoort? Makkelijk te vinden. Er is altijd wel een moskee bij u in de buurt als u in een grote stad woont.