Vragen over Islam

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Mahalingam
Berichten: 38891
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Vragen over Islam

Berichtdoor Mahalingam » Ma Nov 24, 2014 10:54 am

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15626
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Waarom moslims ziek in de geest zijn en niet willen integreren

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Feb 12, 2015 2:09 pm

Een psychopaat is doorgaans een sadist. Het zit in elke mens verborgen. Zo heeft God, of de evolutietheorie hem gemaakt. Mensen wonen en leven op vulkanen en aardbevingslijnen. Maar ook dicht aan zee, waar plots met een donderend alles verpletterend geraas een tsunami een einde kan maken aan wat net begonnen is.

Wie herkent een psychopaat van dichtbij? Is het niet zo dat je de echte gekken niet herkent? De meeste psychopaten zijn niet dom, maar de Koran geleerden van de islam hebben uitgemaakt, op voorspraak van hun geliefde Mohammed, dat hierop een uitzondering gemaakt moest worden voor moslims. Vandaar al die kopvodden - niet als protest - maar als pure propaganda voor hun ziekelijke seksuele achterlijke achterstandsreligie. Een achterlijke achterstandsreligie hoeft niet altijd per definitie gevaarlijk te zijn. Wat wel gevaarlijk is, is hun overwoekerende bipolaire stoornis die geen onderscheid weet te maken tussen vredelievende menselijke waardigheid en de kenmerken van een psychopaat. Moslims vinden het de normaalste zaak van de wereld dat een 'rechtvaardige' god mensen voor altijd zal blijven door folteren in een vuur dat nooit zal ophouden te branden en waarin de te straffen mens nooit zal doodgaan.

ISIS verbrandde een man. Verschrikkelijk vinden we dit. Ik vond het nogal meevallen. Het enige dat een normaal kritisch zelfdenkend mens nodig heeft om islam en moslims te begrijpen en te veroordelen als ongewenst beschavingsafval is de onderstaande tekst met de meest simpele logische conclusie te lezen en te onthouden. Ik ben atheïst met een uitgebreide kennis van de bijbel, maar vooral wat betreft inzicht in logisch denken. De bijbel interesseert mij alleen uit oogpunt van vrijetijdsbesteding. De god van de joden komt weliswaar over als een klootzak, psychopaat, en man met een bipolaire stoornis, maar nergens laat hij zich gelden als een volslagen gek. Dat is wel het geval met Allah, die zich als sadistische knecht van Mohammed in de heilige Koran manifesteert als de grootst mogelijke randdebiel vanuit de menselijke fantasie bedacht ooit.

Vermijd lange discussies met moslims. Voor mij zijn zij onmensen die beter morgen allemaal kunnen verbranden. Dood is dood, maar ik ben geen sadist. Een mens straffen voor zijn onacceptabele daden is logisch. Maar niet het eeuwige altijd maar doorgaande martelen van een mens. En dat is waarom ik kots op islam en ALLE moslims.

Het onderstaande heb ik al een paar keer eerder geplaatst en geadresseerd aan politieke partijen en kamerleden, waarop menig keurige reactie volgde. Laatst op 19-10-2013 op FFI en Facebook

De god die moslims aanbidden

Heeft u ooit gezien dat iemand gemarteld werd? Hopelijk niet. Opzettelijke marteling is walgelijk en weerzinwekkend. Maar wat valt er te zeggen over marteling toegebracht door Allah? Kunt u zich zoiets voorstellen? Toch is dat precies wat de leerstelling van het hellevuur, een officieel dogma in de religie van de islam - door Mohammed bedacht - inhoudt en pagina na pagina onderwezen wordt. Daar mag niet aan getwijfeld worden.

Stelt u zich eens even het volgende tafereel voor: Iemand wordt geroosterd op een gloeiend hete ijzeren plaat. Kronkelend van pijn schreeuwt hij om genade, hij smeekt om gedood te worden, maar niemand luistert. De marteling blijft maar doorgaan, uur na uur, dag na dag – zonder onderbreking! Een meer dan weerzinwekkende walgelijke vertoning. Zou uw hart niet naar uw slachtoffer uitgaan, welk misdrijf hij ook heeft begaan? Wat kan er gezegd worden over degene die opdracht heeft gegeven tot de marteling? Zou dat een liefdevol persoon kunnen zijn? In geen geval! Liefde is barmhartig, toont medelijden en past in onze beschavingscultuur. Een liefdevolle vader kan zijn kinderen straffen, maar hij zou ze nooit martelen! Doodslaan vanuit een opwelling of bipolaire stoornis is wat anders. Een rechter houdt daar rekening mee. Ik niet. Islam is derhalve een weerzinwekkende walgelijke woestijnreligie en staat derhalve buiten elke menselijke beschaving.

Islam leert marteling door Allah
De religie van de islam leert dat Allah mensen die niet in hem geloven in een eeuwig hellevuur foltert. Dat is, naar men beweert, goddelijke gerechtigheid. Als dat zo is, wie heeft die afschuwelijke plaats van eeuwige pijniging dan gemaakt? En wie is verantwoordelijk voor de ondraaglijke folteringen die daar moeten worden ondergaan? Het antwoord lijkt voor de hand te liggen. Als zo’n plek echt bestaat, dan zou Allah, het stokpaardje van de moslims, de maker ervan zijn en zou hij verantwoordelijk zijn voor wat daar gebeurt. Of . . . degene die als eerste beweerd heeft dat dit zo is. De analfabeet en woestijnroverhoofdman Mohammed dus.

Niet in het jodendom, niet in het christendom en in niet één beschaving wordt deze afschuwelijke martelende en op haat berustende god onderwezen. Dit is waar moslims overtuigend trots op zijn: een god die weerzinwekkend is en hen heeft gemaakt tot geestelijk gevaarlijk verwarde en van de rails van de beschaving ontspoorde mensen die niet in onze beschaving niet thuishoren.

Zou een God van liefde iemand martelingen laten ondergaan die zelfs mensen met enige mate van fatsoen en beschaving weerzinwekkend vinden? Beslist niet! Echter, de islam en zijn aanhangers houden vast aan deze weerzinwekkende godsdienstwaanzin. Zowel de zogenaamde vredelievende moslims als ook de geweldenaars. Want niet elke moslim is een terrorist, maar bijna iedere terrorist is doorgaans wel een moslim. En het meest respectloze zijn wel de vrouwen in de islam die met hun hoofddoek als vergelijkend symbool met het hakenkruis, het fascisme van de islam uitdragen als hun eigen kind.

Een onredelijke leerstelling
Alle moslims weten zeker dat ongelovige personen naar een vurige hel zullen gaan en eeuwig gemarteld zullen worden. Is die leerstelling logisch? Het is in ieder geval weerzinwekkend. Een mensenleven duurt maar zeventig of tachtig jaar. Zelfs als iemand zijn hele leven extreme slechtheid zou begaan, zou EEUWIGE MARTELING dan een rechtvaardige straf zijn? Nee. Het zou uitgesproken onrechtvaardig zijn om een mens eeuwig te martelen voor het begrensde aantal zonden dat hij in een mensenleven kan begaan. Zelfs een Hitler, Stalin, of welke andere criminele hoofdman kan niet tippen aan het sadistisch moorddadige slechte karakter van de god die door de historische analfabeet en psychopaat Mohammed is bedacht.

Wie kent de waarheid omtrent wat er na de dood gebeurt?
Wanneer mensen sterven, keren ze tot stof terug – tot niet-bestaan. Iemand moet bij bewustzijn zijn om gepijnigd te worden. Zijn de doden bij bewustzijn? Nee.

Een schadelijke leerstelling
In werkelijkheid is de leerstelling van de eeuwige marteling door Allah in het hellevuur zeer schadelijk. Waarom? Zal iemand die gelooft dat Allah mensen pijnigt, marteling als iets weerzinwekkend bezien? Waarom zou hij? Degenen die in een wrede Allah geloven, worden vaak net zo wreed als Allah. En al zijn moslims vredelievend van karakter, dan nog zullen zij door angst bevangen, zelfs in een democratisch land, vasthouden aan hun verwerpelijke geloof met zijn heidense tradities en rituelen met alle gevolgen voor een onmogelijk te realiseren integratie. Want verwerpelijk is de islam. Mohammed B. (de moordenaar van Theo van Gogh) en vele andere moslims in de wereld zijn hier een waarachtige afspiegeling van. Over ISIS nog maar niet te spreken.

Bestaat er soms een moslim die niet opkomt voor het weerzinwekkende boek Koran dat bedacht is door de sadist Mohammed? De zogenaamde ’goede’ moslim zou zich op zijn minst een niet praktiserende moslim kunnen noemen. Maar zelfs dan nog deugt hij niet. Want moslim betekent aanhanger van islam. En de islam zonder de Koran als heilig onaantastbaar boek bestaat niet. Daar durft geen politiek mens zijn walging over te uit te spreken. Hoe zou ons land over Wilders spreken wanneer hij op zou komen voor Mein Kampf en het sadisme van de nazi-kampbeulen goed zou praten? Terwijl dit duizend maal minder erg is dan het weerzinwekkende boek Koran van de historische perverse sadistische prediker en roverhoofdman Mohammed.

Er is in deze wereld maar EEN religie die aanzet tot haat en weerzinwekkende waanzin van het verstand: ISLAM. Heel normaal in alle islamitische landen, maar ONACCEPTABEL in beschaafde westerse landen!

Auteur: Hans van de Mortel
godsdienstwaanzinoloog, filosoof, psycholoog, scepticus, logicus, diepdenker en olijkerd
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71894
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Vragen over Islam

Berichtdoor Ariel » Do Feb 12, 2015 2:52 pm

Goed artikel Hans. :applause:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6179
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Vragen over Islam

Berichtdoor Ali Yas » Zo Mar 22, 2015 7:04 pm

Tja, er zit wel wat in.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2444
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Vragen over Islam

Berichtdoor silkyboxershortXL » Za Mar 28, 2015 3:27 pm

Allahu Akbar
Betekenis van de term uitgelegd door David Greenfield in de "Glazov gang"
Tevens worden actualiteiten besproken.
:applause:
Ook in de video genoemd in één adem met Obama; Saul Alinsky
Daarom nogmaar 'ns de 12 (verkorte vuist-) regels voor radicalen van Saul Alinsky.

Regel 1: Macht is niet alleen wat je hebt, maar wat de vijand denkt dat je hebt.
Regel 2: Handel nooit buiten het expertiseveld van je mensen.
Regel 3: Als je kan, handel dan buiten het expertiseveld van je vijand.
Regel 4: Dwing de vijand zijn eigen regels nauwgezet te volgen.
Regel 5: Belachelijk maken is het zwaarste wapen.
Regel 6: Een goede tactiek is een leuke tactiek.
Regel 7: Een tactiek die te lang duurt wordt voor iedereen vervelend.
Regel 8: Hou druk op de ketel. Laat nooit los.
Regel 9: De dreiging is vaak bedreigender dan de dreiging zelf.
Regel 10: Als je een ontkenning ver genoeg voert, wordt het positief.
Regel 11: De prijs van een succesvolle aanval is een constructief alternatief.
Regel 12: Kies een doelwit, isoleer het, maak het persoonlijk en polariseer.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2444
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Vragen over Islam

Berichtdoor silkyboxershortXL » Vr Mei 22, 2015 6:02 am

Essentiele punten voor expansie van de islam in 3 minuten


1e Bekeer tot de islam.
2e Zoniet; betaal Jizya (Anders roep je punt 3 over je af).
3e Kaffers zijn islamvijandig- punt 2 of bestrijden tot de dood.

Het woord Islam betekent onderwerping
Jizya is geld waarmee je de agressie van moslims afkoopt.
Kaffers zijn alle mensen die geen moslim zijn.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15626
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Vragen over Islam

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Apr 22, 2016 10:01 am

Islamitische wetenschap. Bestaat dat?

Pyramiden zijn niet door de Arabieren gebouwd. Voor zover ik weet zijn Arabieren nog nooit in staat geweest om ook maar met enig bouwwerk van importantie indruk te maken. Tenten en armzalige klei huisjes. Arabieren hebben wel anderen gebruikt in de bouwkunst om daarin hun Arabische smaak met geweld te kunnen ventileren. In Istanbul staat een indrukwekkende moskee. Ach . . . toeval? Die moskee was voorheen een christelijk bolwerk van bouwkunst en genialiteit. Door gebrek aan de juiste hersencellen zijn volgens mij Arabieren (moslims) nog nooit tot ook maar iets bijzonders in staat geweest. Maar los daarvan. Oude koeien uit de sloot halen om je geestelijke honger te stillen doen vandaag-de-dag alleen nog moslims. Het is het enige dat ze zichzelf proberen wijs te maken. Dat Allah hen heeft uitverkoren boven joden, christenen, atheïsten, in plaats van te weten dat Allah hen terecht heeft gezet als nutteloze wezens in een kennisbeschaving. Mohammedanen hebben een lachwekkend boek tot hun beschikking dat bekend berucht staat als Koran. Een heilig boek. Rechtstreeks afkomstig van Allah. Speciaal met voor Arabieren geselecteerde wetenschappelijke verhandelingen die als bewijs moeten dienen om hun superioriteit aan de rest van de wereld te kunnen tonen.

Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, is er een video gemaakt waarin de moslimwereld zich nog eens extra profileert als de grootst mogelijke idoot. Dat heet zelfbevlekking. Nou ja, kijk en oordeel zelf of het heilige fenomeen Islamitische wetenschap werkelijk bestaat! Lachen is toegestaan. Ook al staat het huilen nader dan het lachen.

https://www.youtube.com/watch?v=xXKyY0i2f8c

Bestaat islamitische wetenschap? JA! Parasiteren op andermans wetenschap door moslims heet tegenwooordig Islamitische Wetenschap.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Koran, sha'ria en ahadith (boodschappen, mirakels en wetenschap)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten