Pagina 1 van 1

Fatwa - dwaas islamitisch orakel

Geplaatst: Do Nov 07, 2019 10:24 am
door Hans v d Mortel sr
Afbeelding

Omgang met vreemde mannen, zoals collega's is toegestaan zodra deze mannen borstvoeding van de vrouw in kwestie hebben ontvangen. - Fatwa uitgevaardigd door Ezzat Attiya, Egypte (op Maroc.nl)

Ook hier weer het zoveelste bewijs dat moslims behoren tot de mislukte mensensoort die ontstaan is in de Arabische zandbak van psychopaat profeet pedofiel Mohammed.

Re: Fatwa - dwaas islamitisch orakel

Geplaatst: Do Nov 07, 2019 1:48 pm
door Hans v d Mortel sr
Afbeelding

'Zwangere vrouwen mogen wijn drinken als ze daar trek in hebben'.

Fatwa uitgevaardigd door Abdelbari Zemzemi, Marokko. (maroc.nl)

Op welk moslimland men zich ook ori├źnteert, in al die landen kom je voornamelijk mensen tegen die tot de mislukte mensensoort moslims behoren. Wat vies is (profeet Mohammed) is goed voor hen. Wat goed is (westerse kunst, wetenschap en democratie) is slecht in hun ogen. De vraag rijst dan: 'Waarom zijn er zoveel moslims in Europa?' Het antwoord maakt veel duidelijk: moslims zijn uitgesproken parasieten op onze beschaving.

Re: Fatwa - dwaas islamitisch orakel

Geplaatst: Vr Nov 08, 2019 3:25 pm
door King George
Kamelenurine, mag dat ook?

Re: Fatwa - dwaas islamitisch orakel

Geplaatst: Vr Nov 08, 2019 7:21 pm
door Hans v d Mortel sr
King George schreef:Kamelenurine, mag dat ook?

Het wordt inderdaad sterk aanbevolen voor moslims.

Als moslims verstandig zijn moet deze helende sap verkrijgbaar zijn in halal winkels.
Het zit namelijk zo. De in onovertroffen wijsheid geboren profeet Mohammed heeft dit zelf gezegd. Zo staat te lezen in een hadith waarin Mohammed uitlegt dat het drinken van kamelenurine een heilzame werking heeft. Het is dus goed voor de gezondheid van moslims. Wie zich aangetrokken voelt tot de idee├źn van Mohammed staat natuurlijk vrij, net als burgemeester Aboutaleb die het salafisme aanhangt, de profeet na te doen en kamelenurine te drinken.