Islam maakt het leven gezelliger voor vrouwen

Bestaan gelijkheid en gelijkwaardigheid tussen man en vrouw in de islam? Begon de emancipatie van de vrouw 1400 jaar geleden? Bevrijdt de islam de vrouw?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40680
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam maakt het leven gezelliger voor vrouwen

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 31, 2019 1:35 am

Wegens ontbrekende veiligheid in de openbare ruimte: regionale treinmaatschappij voert vrouwenafdelingen in

Geplaatst op 30 juli 2019

Afbeelding
Trein van de “Mitteldeutsche Regiobahn” tussen Leipzig en Chemnitz.

Leipzig – Het is een faillietverklaring van de openbare orde. De “Mitteldeutsche Regiobahn” voert de komende weken in elke trein tussen Leipzig en Chemnitz twee vrouwenafdelingen in. Dat moet het veiligheidsgevoel van de vrouwen vergroten. De afdelingen moeten ter beschikking staan aan alleen reizende vrouwen en moeders met kinderen.

De beide afdelingen zullen in de middelste wagon direct naast de stiltezones en de dienstafdeling te vinden zijn. “Er is bewust gekozen voor een plaats in de nabijheid van de conducteur”, zegt men.

Vorig jaar eiste de Brite Labour-leider Jeremy Corbyn vrouwenafdelingen in het openbaar vervoer. Daarop ontstond een emotioneel gevoerd debat, waarbij de BBC ook een onderzoek van de Middlesex University citeerde, dat het concept een mogelijke achteruitgang noemde, die “zowel door mannen als door vrouwen als beledigend, betuttelend en schandalig begrepen zou kunnen worden.”

In andere landen behoren vrouwenafdelingen al lang tot de orde van de dag, bijvoorbeeld in India, Mexico, Brazilië, Egypte of Indonesië. In Duitsland is de veiligheid van vrouwen in de openbare ruimte daarentegen pas sinds de grensopening door bondskanselier Merkel drastisch verslechterd. Volgens een overzicht van de situatie van de Duitse federale recherche (BKA) uit april werden alleen al in 2018 3.261 Duitsers het slachtoffer van een delict tegen de seksuele zelfbeschikking met minstens één verdachte immigrant – 21% meer dan in het jaar daarvoor.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/30 ... lingen-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15545
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islam maakt het leven gezelliger voor vrouwen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Aug 02, 2019 4:38 pm

Pilgrim schreef:
“Er is bewust gekozen voor een plaats in de nabijheid van de conducteur”, zegt men.

Naar ik mag aannemen is de conducteur tenminste bewapent met een AK-47 of met een ander wapen dat makkelijk te verkrijgen is in Nederland zonder grenzen. Al vanaf 1000 euro.

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40680
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam maakt het leven gezelliger voor vrouwen

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 7:38 pm

Eén van de “verrijkingen” van deze islamitische asielinvasie is dat vrouwen in heel Europa door het al jong aangeleerde vrouwonvriendelijke gedrag van islamieten worden lastiggevallen, aangerand en verkracht, en ook deze lerares in Antwerpen maakt elke dag kennis met deze “verrijking” en wordt elke dag opnieuw uitgescholden.

Zestien jaar stond Evi Geysels voor de klas, maar is nu even gestopt in het tweede middeljaar wegens de toenemende agressie op de school.

Verbale agressie is iets wat ik dagelijks meemaak op school. Scheldwoorden als “kutwijf”, “hoer”, “lesbi” en “wie denk je wel niet dat je bent” worden er geroepen en het zuigt alle energie uit me. Fysieke agressie is er ook. Een vuistslag, geruzie onder de kinderen, iemand die neus aan neus stond met me en die me wel zou weten te vinden. Geysels, die lesbisch is, merkt dat haar geaardheid meespeelt, en ook dat ouders daar een probleem van maken, er is zelfs aangeboden om mij te reinigen in mijn zijn, vertelt ze. Leerlingen zeggen; “Wie bent u eigenlijk? U bent lesbisch, dus ik hoef niet naar u te luisteren.”
https://nl.metrotime.be

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... -waarheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Rechten van de vrouw in Islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten