Ibn Kathir, 2e poging

Bestaan gelijkheid en gelijkwaardigheid tussen man en vrouw in de islam? Begon de emancipatie van de vrouw 1400 jaar geleden? Bevrijdt de islam de vrouw?
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Manon » Wo Apr 13, 2011 9:01 am

Ten tweede, vrouwen zijn meerderheid in de Hel, maar ook meerderheid in het Paradijs

Dus de vrouwen zullen de meerderheid vormen in het Paradijs maar ook in de Hel, omdat hun schepping groter is (ze zijn meer in aantal)”.


Dit is een hele moeilijke. Iedereen weet dat bij geboorte ongeveer 50/50 jongens en meisjes geboren worden. Jongetjes sterven iets meer in kindertijd en bij de moslims werden krijgers regelmatig vermoord, bovendien leven vrouwen langer, dus kan ik me voorstellen dat ze dachten dat er meer vrouwen waren.

Maar heu... het gaat toch over DODE MENSEN hé? ginder in die hel en in dat paradijs? Is er dan nog een apart hoekje voor jongetjes en voor strijders? een soort van men's room? zonder die wijven? Want uiteindelijk waren ze met evenveel die het levenslicht zagen.
Anders klopt je uitleg natuurlijk niet.

Is diene Ibn Tamiyah gaan kijken in het paradijs of zo?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

mercator
Berichten: 18870
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor mercator » Wo Apr 13, 2011 9:19 am

Maar lopen in moslimistische hel en paradijs mannetjes en vrouwtjes dan door elkaar ? In deze aardse wereld mag dat toch niet?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Manon » Wo Apr 13, 2011 9:34 am

Ik denk dat in het paradijs die vrouwkes in een groen fluwelen kleedje op de tribunes mogen toekijken hoe de mannetjes bezig zijn met de floorshow met die 72 hoeries hé. En één van de voordelen van het paradijselijke leven schijnt te zijn dt ze dan zelfs geen jalouzie voelen! Is dat niet straf? Dat is nogal eens een mooi geschenk van Allah hé?

(ik vind dat niet uit, ooit gelezen bij "vraag het aan de imam").
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Monique » Wo Apr 13, 2011 10:17 am

Ibn Kathir schreef:@ Monique : Ik heb je woorden aandachtig gelezen en ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb zeker niet bedoeld dat alle ongelovigen drinken, overspel plegen of drugs gebruiken. Ik zei alleen dat er niets is om hen daarvan te weerhouden.

Kennelijk is er genoeg om kafir te weerhouden van drinken, drugs en overspel plegen etc....... anders zouden ze het allemaal de hele dag doen, nietwaar?

M.I. hebben kafir een "innerlijk iets" om hen ervan te weerhouden anderen kwaad te doen.
Gelovigen hebben daarvoor een straf nodig en een dreiging met eeuwigdurende marteling.

Een gelovige die geen overspel pleegt...... die reden weten we (angst voor de hel).
Een kafir die geen overspel pleegt..... wat is daar de reden van? Geen angst in ieder geval.....misschien innerlijke beschaving?

Ik begrijp ook dat er hele vriendelijke mensen onder ongelovigen zijn, zoals Abu Talib, de oom van onze Profeet. Alleen een dwaas zou hele samenlevingen over 1 kam scheren

Het gebeurt wel. In islam zijn ongelovigen de vijand van allah.

En betreft vrijheid? Ik ben zo vrij als een vogel. Is er iets dat goed is voor mij en ik niet mag doen? Nope, de verboden dingen zijn de slechte dingen en zeeeeeeer klein in aantal. Remember, voor elke haram zijn 10.000 halals. We leven niet in een "cage", als je dat denkt.

Zodra je iets verboden is ben je niet vrij.
Ik heb het uiteraard over dingen die anderen geen kwaad berokkenen.
Moslim betekent "onderworpen aan allah"..... zodra je je onderwerpt doe je afstand van je vrijheid.
Amorele atheistische nitwit

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Dhana » Wo Apr 13, 2011 11:29 am

Manon schreef:Ik denk dat in het paradijs die vrouwkes in een groen fluwelen kleedje op de tribunes mogen toekijken hoe de mannetjes bezig zijn met de floorshow met die 72 hoeries hé. En één van de voordelen van het paradijselijke leven schijnt te zijn dt ze dan zelfs geen jalouzie voelen! Is dat niet straf? Dat is nogal eens een mooi geschenk van Allah hé?

(ik vind dat niet uit, ooit gelezen bij "vraag het aan de imam").


Lijkt mij ook een heerlijk idee dat je echtgenoot zich na een bloedbad aangericht te hebben en daarbij het loodje gelegd te hebben, te weten dat hij nog dezelfde avond bij de gratie van allah met zijn eerste verse maagd ligt nte wippen. Maar ja, als je echtgenote nummer vier bent en je man een kudde slaven heeft gehad, weet je ook eigenlijk niet beter.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
peter calluy
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Okt 05, 2010 12:10 am

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor peter calluy » Wo Apr 13, 2011 1:14 pm

MR KATHIR,
Uw neerbuigende, foute en compleet irrelevante beeldvorming over de ongelovigen, goddelozen, zegt genoeg over uw van blinde haat doortrokken visie op anderen.

Uw profeet heeft getoond wat ethiek en moraal vooral niet horen te zijn wanneer men daar 'de hoogste' wil voorplaatsen.

U bent het levende bewijs dat enige achterdocht en wantrouwen op zijn plaats is tegenover de Islam en zijn volgelingen die zich in een comateuze hersentoestand bevinden.

U bewijst verder in uw commentaren dat u voor geen millimeter in staat bent om op een creatieve manier voor uzelf te denken.

Een papegaai is creatiever, hij zal wegvliegen als de kooi wordt opengezet.

Armoede ! :tumbleweed:

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44580
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 13, 2011 4:20 pm

Over vrouwen

Een gebed wordt ongeldig gemaakt door langslopende honden, ezels of vrouwen. Zelfs Aisha, de favoriete kindbruid zelf, was daar niet echt over te spreken omdat Allah’s laatste en perfecte profeet vrouwen aan honden gelijkstelde. Tenzij Aisha liegt natuurlijk en Bukhari maar wat fantaseert.
Bukhari Volume 1, Book 9, Number 490:
Narrated ‘Aisha:
The things which annul the prayers were mentioned before me. They said, “Prayer is annulled by a dog, a donkey and a woman (if they pass in front of the praying people).” I said, “You have made us (i.e. women) dogs. I saw the Prophet praying while I used to lie in my bed between him and the Qibla. Whenever I was in need of something, I would slip away. for I disliked to face him.”

Het moet voor mohammedaanse vrouwen ook zeer geruststellend zijn dat hun echtgenoten ze niet mogen slaan zoals ze hun slaaf slaan en ’s avonds seks met ze hebben:
Volume 7, Book 62, Number 132:
Narrated ‘Abdullah bin Zam’a:
The Prophet said, “None of you should flog his wife as he flogs a slave and then have sexual intercourse with her in the last part of the day.”

Maar als ze niet geslagen worden, is seks weigeren er niet bij. Tenzij ze bereid zijn tot de dageraad door engelen vervloekt te worden:
Volume 7, Book 62, Number 121:
Narrated Abu Huraira:
The Prophet said, “If a man Invites his wife to sleep with him and she refuses to come to him, then the angels send their curses on her till morning.”

Ja, hoe ze zich ook uitsloven, de kans is groot dat ze toch in de hel terechtkomen:
Volume 7, Book 62, Number 124:
Narrated Usama:
The Prophet said, “I stood at the gate of Paradise and saw that the majority of the people who entered it were the poor, while the wealthy were stopped at the gate (for the accounts). But the companions of the Fire were ordered to be taken to the Fire. Then I stood at the gate of the Fire and saw that the majority of those who entered it were women.”
En waarom is dat? Het laatste deel van Volume 7, Book 62, Number 125:
Narrated ‘Abdullah bin Abbas:
Then I saw the (Hell) Fire, and I have never before, seen such a horrible sight as that, and I saw that the majority of its dwellers were women.” The people asked, “O Allah’s Apostle! What is the reason for that?” He replied, “Because of their ungratefulness.” It was said. “Do they disbelieve in Allah (are they ungrateful to Allah)?” He replied, “They are not thankful to their husbands and are ungrateful for the favors done to them. Even if you do good to one of them all your life, when she seems some harshness from you, she will say, “I have never seen any good from you.’ “

Wat jammer nou, lukt het weer niet juist de leukste te plaatsen: vrouwen komen in de hel omdat ze volgens de profeet ‘deficient in intelligence’ zijn. Ook Bukhari, Volume 2, Book 24, Number 541.

Ik schrijf er ook graag de bron bij, zodat je ze kan terug vinden in de boeken. Is wel in het Arabisch.

1) Vrouwen vormen de meerderheid van de bewoners van de hel. (Boekhari 1,2,28 volume 7, boek 62, nr. 124, 125)

2) Vrouwen zijn ondankbaar (Boekhari 1,2,28 boek 7, boek 62, nr. 125)

3) Vrouwen beschikken over minder intelligente capaciteiten dan mannen. (Boekhari 1 6 301)

4) Vrouwen zijn minder spiritueel dan mannen (doordat ze hun regels hebben). (Boekhari 1,6,301)

5) Vrouwen kunnen goede moslims van het rechte pad afbrengen. (Boekhari 1,6,301)

6) Een getuigenis van een vrouw is maar de helft van de getuigenis van een man waard... (Boekhari 1,6,301)

7) Iemands gebed wordt verstoord of ongeldig als er een ezel, een vrouw of een zwarte hond voorbij gaat. (Moeslim - 4 1032, 1034)

8 ) De meeste bewoners van de hel zijn vrouwen, vanwege hun ondankbaarheid jegens goede daden en hun echtgenoten. (Boekhari: 2,18,161)

9) Een vrouw mag alleen op een tweedaagse reis gaan met haar man of een 'Dhi-Mahram' (iemand die niet met haar kan trouwen). (Boekhari: 2,21,288)

10) Vrouwen mogen niet langer dan 3 dagen rouwen, alleen voor hun echtgenoot een maand. (over de man zijn rouwproces wordt niets gezegd) (Bukhari: 2,23,369)

11) Een meerderheid van de bewoners van de hel zijn vrouwen. (Boekhari: 2,24,541)

12) De meeste vrouwen zijn brandstof voor de hel. (Moeslim - 4 1926)

13) Vrouwen komen en gaan in de vorm van een duivel. (Moeslim - 8 3240)

14) Een gescheiden vrouw moet instemmen door te knikken voordat men met haar mag trouwen. Een maagd stemt in door te zwijgen. (Moeslim - 8 3303)

15) Als een vrouw een nacht niet in het bed van haar man slaapt vervloeken de engelen haar tot in de morgen. (Moeslim - 8 3366)

16) Als een vrouw weigert naar het bed van haar man te komen, is God ontevreden over haar tot haar man dit weer is. (Moeslim - 8 3367)

17) Een vrouw mag niet meer dan drie dagen reizen tenzij ze met haar man is of met iemand waar ze niet mee kan trouwen. (Boekhari 2 20 192, 193)

18) Niemand mag alleen met een vrouw zijn, tenzij er een beschermer (iemand waar ze niet mee kan trouwen) bij is. (Moeslim - 7 3110 – 12)

19) Een vrouw is als een rib, je kan haar niet recht maken en als je haar met rust laat zal er altijd slechtheid in haar blijven. (Moeslim - 8 3466 – 6

20) Een gebrek in het geloof van een vrouw is dat ze niet mag vasten als ze menstrueert. (Boekhari 3 31 172)

21) Vele mannen hebben de perfectie bereikt, maar slechts drie vrouwen. (Boekhari 4 55 623, 643)

22) Een volk dat door een vrouw geleid wordt zal nooit succesvol zijn. (Boekhari 5 59 709)

23) God vervloekt vrouwen die tatoeëren, tatoeages hebben, gezichtsbeharing verwijderen, ruimte tussen hun tanden maken of vals haar gebruiken. (Boekhari 6 60 408, 409)

24) Vrouwen zijn de grootste veroorzakers van lijden voor mannen. (Boekhari 7 62 33)

25) Een man zou zijn vrouw niet zo moeten slaan als hij zijn kameel slaat en vervolgens met haar naar bed gaan. (Boekhari 8 73 6)

26) God vervloekt vrouwen die kunsthaar gebruiken. (Boekhari 7 62 133)

27) Voortekenen doen zich voor in de vorm van een vrouw, een huis of een beest. (Boekhari 7 71 649)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44580
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 13, 2011 4:26 pm

Over slavernij, sex en sexslavinnen:

Sahih bukhari, boek 52: 7.62.137: “Wij kregen vrouwelijke gevangenen uit de oorlogsbuit en plachten coitus interruptus met hen te doen. Wij vroegen de profeet daarover en hij zei: Tot de dag van de herrijzenis zal er niemand geboren worden die niet is voorbestemd om te leven..”
Sahih muslim, boek 19.4321: Wij vochten tegen het volk van de Fazara en Abu Bakr beval om aan te vallen. Sommige vijanden werden gedood en anderen gevangen genomen. Ik zag een groep vrouwen en kinderen die ik opdreef tot we Abu Bakr kwamen. Daaronder bevond zich een vrouw met een van de mooiste dochters in heel Arabie. Abu Bakr schonk mij dat meisje als buit. Terug in Medina zag de profeet mij op straat en zei “geef mij dat meisje”. Ik zei: “Zij is voor u o profeet, ik heb haar nog niet ontkleed”. (Een sexslavin dus!!) De profeet zond haar naar Mekka als losprijs voor een aantal moslims die daar gevangen werden gehouden.
Sahih muslim, boek 19.4366: het volk van Quiraiza gaf zich over op bevel van de boodschapper van Allah, maar de beslissing over hen werd overgelaten aan Sa’d die zei: “Ik beslis dat alle weerbare mannen worden gedood, hun vrouwen en kinderen en al hun bezittingen worden verdeeld onder de moslims. (Een massamoord dus, nadat ze zich al hadden overgegeven.)
Sahih muslim, boek 8.3383: Een man kwam bij de profeet en zei: “Ik heb een meisje als slavin, zij is onze dienares, zij haalt water voor ons en ik heb geslachtsgemeenschap met haar, maar ik wil niet dat zij zwanger wordt. De profeet zei: “Pleeg coitus interruptus met haar als je dat wil, maar wat voor haar is voorbestemd zal gebeuren. (Geen huwelijk maar een sexslavin!!)
Sahih muslim, boek 8.3432: Allah’s boodschapper zond een leger naar Autas en vocht met de vijand. Na hen te hebben overweldigd en gevangen genomen, schenen de gezellen van de profeet geen geslachtsgemeenschap met de gevangen vrouwen te willen hebben omdat hun mannen polytheïsten waren. Toen gaf Allah, de allerhoogste, de volgende openbaring: “En getrouwden waren voor hen wettig als hun maandelijkse periode was geëindigd.” (Sexslavinnen dus!!)
Koran 2.223; Uw vrouwen zijn een akker voor u, komt daarom tot uw akker, zoals het u behaagt en doet goed voor uzelf. (Of het de vrouw ook behaagt doet niet ter zake, de vrouw die weigert zal volgens de hadith de hele nacht door engelen worden vervloekt.)
Sahih Bukhari, boek 7.62.6: De profeet deed de ronde, (had seksuele gemeenschap) met al zijn vrouwen in een nacht en hij had negen vrouwen. (Een seksmaniak dus!)
Sunan abu-dawud, boek 11.2141: De profeet zei: “Een man zal niet worden gevraagd waarom hij zijn vrouw slaat”.
Sahih Bukhari, boek 7.62.125: De profeet zei “Ik zag het hellevuur en ik heb voordien nog nooit zoiets verschrikkelijks gezien en ik zag dat de meerderheid van zijn bewoners vrouwen waren.” De mensen vroegen: “Waarom is dat zo?” Hij antwoordde: “Om hun ondankbaarheid. Zij zijn niet dankbaar jegens hun echtgenoten en ondankbaar voor de hen verleende gunsten. Zelfs als je een van hen je leven lang goed doet en ze een keer denkt dat je streng bent zal ze zeggen: ‘Ik heb nog nooit iets goeds van je gezien’”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor naar boven » Wo Apr 13, 2011 4:55 pm

Dhana schreef:Ik weet er nog een.

26. Je reactie is off-topic. Als je dit onderwerp ter discusiie wilt stellen doe dat dan via een door jou geopende nieuwe topic.

Ik heb ook een nieuwe gescoord:

27. Je teller klopt niet, waar is dit op gebasseerd? En mischien zijn 17000 van die (17061, nb) "aanslagen" door geheime diensten gepleegd ... Who knows??

En zonder taalfouten:

27. Je teller klopt niet, waar is dit op gebaseerd? En misschien zijn 17000 van die (17061, nb) "aanslagen" door geheime diensten gepleegd ... Who knows??
RTFM

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor BFA » Wo Apr 13, 2011 6:56 pm

@ Ibn Kathir.

ik heb de hele dag en nacht aan dat moslima worden gedacht.
Feit is dat ik me niet zomaar weggeven kan. Dat zou een beetje goedkoop zijn.
ik zou je dus een hele reeks vragen willen stellen over Koran en zo. Ik zou dit willen doen in het hoofdstuk :Koran, Sharia en Hadith.
In verschillende topics. Ibn Kathir, vraag 1; Ibn Kathir, vraag 2 ...

Daar zijn nog een paar problemen. Ik weet het, ik ben niet goedkoop. Dit zijn kleine dingen die ondanks klein toch ook belangrijk zijn. Zoals rond mijn avatar. Ik begrijp dat dit Haram is en niet mag. Dat dier staat in het wapenschild van de plaats waar ik woon. Moet ik dan verhuizen?
Ik heb nog een paar triviale dingen te vragen voor ik moslima worden kan of wil.

Sommige durf ik niet goed, met al die heethoofden hier.
Kom je naar het andere hoofdstuk: Koran, Sharia, ...? Ik begin daar nu, over een minuut of 10 heb je al wat dingen die op een antwoord wachten.

Eerst dit nog.
Vanwaar ben je eigenlijk afkomstig? Ik vermoed ergens uit het MO omdat je veel klassiek-Arabische woorden gebruikt. Uit welke hoek.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73819
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Ariel » Wo Apr 13, 2011 7:14 pm

Wow BFA. :shock: Wil jij je bekeren?
Nou ja, als jij moslima wordt, dan zal ik een hoofddoek voor je breien. Maar leuk vind ik het niet . Wat zal je moeder zeggen als ze bemerkt dat haar dochter een moslim is. Dat mens overleefd het niet . :ohmy:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Dhana » Wo Apr 13, 2011 7:52 pm

mercator schreef:Maar lopen in moslimistische hel en paradijs mannetjes en vrouwtjes dan door elkaar ? In deze aardse wereld mag dat toch niet?


Seks buiten het huwelijk, met uitzondering van slavinnen een beurt geven, mag ook niet in het aardse mohammedaanse leven. Alles dus gewoon een kwestie van goed je best doen hier. Het liefst een bidvlek oplopen en je mag je alsnog te buiten gaan in het na-aarde Yapyum. Sabr, sabr en je kan je later overgeven aan een neverending orgie.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2527
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor silkyboxershortXL » Wo Apr 13, 2011 8:20 pm

Afbeelding
Voor Monique of BFA? Interbellum-avatar
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Scarlatti » Wo Apr 13, 2011 8:35 pm

Ik kan je heel snel helpen aan een bidvlek indien gewenst, heb nog wel een flinke hamer liggen, zowel van hout als van ijzer, wat prefereer je? whistling:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor BFA » Wo Apr 13, 2011 10:46 pm

Ariel schreef:Wow BFA. Wil jij je bekeren?


Lach je met mij, Ariel.
Ik weet niet hoe het uit te leggen. BFA, ik weet niet hoe ik aan die forumnaam ben geraakt. Heel spontaan, impulsief die 3 letters achter elkaar geplaatst en dat was het.
Deze nacht werd ik wakker en ineens zag ik het in mijn hoofd gegrift staan: Beauty For Allah. Normaal zou ik dat als een nachtmerrie aanzien. ik sprak het uit en de hele kamer raakte ondergedompeld in zulk een vreemdsoortig licht. Kan dit iets anders dan een teken zijn?
Ik heb de hele nacht liggen en loop er al de hele dag aan te denken. Beter gezegd, ik weet niet wat er van te denken. Moet ik mij nu schamen? Waarschijnlijk wel. Voor wat moet ik mij dan schamen?
Dat ik mezelf Beauty For Allah hallucineer? En als ik nu eens niet gehallucineerd heb. Moet ik mij dan schamen voor alles wat ik in het verleden deed?

Ariel schreef:Nou ja, als jij moslima wordt, dan zal ik een hoofddoek voor je breien. Maar leuk vind ik het niet .


Ik denk niet dat ik daar al klaar voor ben. Het is zo dat zelfs ik het niet leuk vind. Hoe zou jij zijn als je meemaakt wat ik deze nacht heb meegemaakt?
Ik kan alleen stellen dat ik hulp nodig heb. iemand die alles wat mij gebeurd is klaar en duidelijk kan uitleggen.

Ariel schreef:Wat zal je moeder zeggen als ze bemerkt dat haar dochter een moslim is. Dat mens overleefd het niet


Op het ogenblik ben ik nog geen moslima. Vertel haar aub niets.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Ibn Kathir
Berichten: 240
Lid geworden op: Za Apr 09, 2011 6:14 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Ibn Kathir » Do Apr 14, 2011 12:40 am

@ BFA : Ik zal je vragen beantwoorden, als ik kan. Ik wist niet dat je een vrouw was, anders had ik niet met zo'n scherpe toon tegen je gesproken.

Op een dag waren een groep vrouwen op kamelen, en de man voorrop heette Anjashah, hij ging te snel rijden waardoor de vrouwen achterin last kregen. De Profeet ging glimlachen en riep:

ياأنجشة ، رفقاً بالقوارير
"Oh Anjashah! Wees toch voorzichtig met de glazen!!"

Hij vergeleek vrouwen met glazen, omdat ze zo zacht en zo gevoelig zijn. Dus wij moeten extra voorzichtig en goed met ze omgaan :P

(btw, dat is geen zwakte, vrouwen zijn superiurder dan mannen op veeeelen gebieden. Geef een jongen een pop, hij breekt zijn nek en trekt zijn benen uit elkaar. Geef datzelfde pop aan een meisje, ze behandelt het als haar eigen kindje! Amazinggg : )
Note : Sorry mensen, ik negeer niemand opzettelijk. Vergeef me als ik nog niet gereageerd heb op je bericht. Ik lees ze wel en ik zal erop ingaan als jullie geduldig blijven. Het is dat ik druk bezig ben met mijn studies.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor naar boven » Do Apr 14, 2011 2:02 am

Ibn Kathir schreef:Hij vergeleek vrouwen met glazen, omdat ze zo zacht en zo gevoelig zijn. Dus wij moeten extra voorzichtig en goed met ze omgaan :P


Ohne Worte.

Afbeelding
RTFM

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Scarlatti » Do Apr 14, 2011 7:44 am

naar boven schreef:
Ibn Kathir schreef:Hij vergeleek vrouwen met glazen, omdat ze zo zacht en zo gevoelig zijn. Dus wij moeten extra voorzichtig en goed met ze omgaan :P


Ohne Worte.

Afbeeldingidd zeeeer gevoelig mee 'omgegaan'... was het ms geen vrouw maar een travestiet dan?? want reken maar dat 'het aan deze vrouw zèlf' lag dat zij deze 'gevoelige behandeling' kreeg en mo lachte.... :turban:
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor BFA » Do Apr 14, 2011 10:04 am

Ibn Kathir schreef:Ik zal je vragen beantwoorden, als ik kan.


Waarom begin je niet.
De anderen zijn al begonnen met je uit te lachen. Jij misschien wel, ik vind dit helemaal niet prettig.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Dhana » Do Apr 14, 2011 10:09 am

Heel jammer dat jij denkt dat wij hier de vele misstanden binnen de islamitische samenleving als stok zouden misbruiken om jou en alle moslims een loer te draaien. Het gaat ons niet om het zwart maken van de isalm maar om het leed dat vele mensen in het bijzonder vrouwen aangedaan wordt uit naam van de islam en in naam van allah. Jij en al je medegelovigen zouden van meer daadkracht en moed getuigen als de je je energie in zou zetten om niet ons maar de schuldigen met . deze wreedheden te confronteren ipv van ons te bestoken met statistieken en speelfilms. En HEN duidelijk maken dat zij volkomen onislamitisch bezig zijn, zoals jij dat kennelijk ziet. Ga met een groep broeders naar een land zoals Afghistan en ga daar de moraalridder uithangen. Kijken hoe het voelt om lijfelijk voelt geconfronteerd te worden met nazie-achtige praktijken. Ga daarna, als je het overleeft hebt tenminste eens naar Indonesië en kijk hoe meisjes de martelpraktijken van vrouwenbesnijdenis ondergaan en beleven.

Ik weet dat het praten tegen de muur is, want je bent daar gewoonweg te laf voor. Het enige wat je kan bedenken is tegen de kaffir schreeuwen dat het allemaal niet van de islam is en met meer dan zielige lachwekkende statistiekjes aankomen die er voor moeten zorgen dat je je gelijk kan halen. Als jhet allemaal ter confronterend wordt, stop je kop in het zand door volkomen irrationeel te hysterisch te staan gillen en stampen dat het allemaal niet waar kan zijn en met allerlei niet te bewijzen complottheroriën op de proppen te komen.

Als je het helemaal niet meer aan kunt kom je met een of ander fimpje op de proppen die wij allemaal moeten gaan zien. Het lijkt er verdraaid veel op dat je hier bent neergestreken om jezelf en niet ons te overtuigen van de goddelijke waarheid van de religie van de vrede.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Ibn Kathir
Berichten: 240
Lid geworden op: Za Apr 09, 2011 6:14 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Ibn Kathir » Vr Apr 15, 2011 2:09 am

naar boven schreef:
Ibn Kathir schreef:Hij vergeleek vrouwen met glazen, omdat ze zo zacht en zo gevoelig zijn. Dus wij moeten extra voorzichtig en goed met ze omgaan :P


Ohne Worte.

Afbeelding

Ik had eerder geschreven:

Zelfs tijdens Jihaad, de Profeet beveelde zijn metgezellen (Hadith Sahih):

    سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول قال الله عز وجل لا تمثلوا
    "De Profeet zei: "VERMINK (jullie vijanden) niet".

Wat als het je eigen vrouw is?!!!

En in een andere hadith, zelfs tijdens Jihad:

    نهى عليه الصلاة والسلام عن الضرب على الوجه
    "De Profeet verbood het slaan op het gezicht".

Een man had zijn slaaf in het gezicht geslagen, de Profeet zei: "Laat hem nu maar vrij als zijn beloning". Deze overleveringen zijn allemaal Sahih. Als je je vijanden op Jihaad niet eens op het gezicht mag slaan or verminken, je eigen vrouw dan wel??

Haar analfabetische man deed dat. Hij weet blijkbaar niets van Islam of menselijkheid af

--------------------------------

Wat hebben dit soort misdaden met Islam te maken?

Hoeveel vrouwen worden in het Westen verkracht, mishandeld en geslagen? Hoevelen komen om het leven? Betrekken wij daar ooit religie erbij? Nee toch? Waarom bij moslims altijd wel? En zelfs als wij weten dat Islam zoiets verbiedt - dan noch is Islam schuldig?

Wat is er met jullie, hoe oordelen jullie?
Note : Sorry mensen, ik negeer niemand opzettelijk. Vergeef me als ik nog niet gereageerd heb op je bericht. Ik lees ze wel en ik zal erop ingaan als jullie geduldig blijven. Het is dat ik druk bezig ben met mijn studies.

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor naar boven » Vr Apr 15, 2011 2:36 am

Ibn Kathir schreef:Haar analfabetische man deed dat. Hij weet blijkbaar niets van Islam of menselijkheid af

Aha, haar man was zeker weer geen moslim, maar een "moslim", geen echte moslim en ook geen echte Schot.

:D Je bent leuk..
RTFM

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Scarlatti » Vr Apr 15, 2011 10:42 am

analfbeet zijn is geen uitzondering bij de islamieten, maar dat wordt toch ook juist toegejuicht?? vooràl ZELF NIET de koran lezen want 'daar is men niet toe in staat en het MAG enkel in het arabies gelezen worden en tsja, dat schijnt nogal moeilijk te zijn voor een berber om maar een soortje islamiet ff te benoemen...

maaaaar dààr is de IMAM dan ook voor nietwaar!! DIE is er om de 'analfbeten' te vertellen WAT, WANNEER en HOE er gehandeld moet worden, t liefst dacht ik tijdens het vrijdag gebed...

al die analfabeten ineens als bij toverslag whistling: in de straten op kleedjes in Parijs en GOD weet waar dan ook... gek dat je dat 30 jaar geleden nog niet had... wat hééét, nog geen 15 jaar geleden... komt hier weer een statistiekje van pas....

als en wanneer de moslim/islamiet DENKT dat de meeeerderheid van het moslims/islamieten aantal is bereikt dan beginnen de 'eisen, de verzoeken etc etc èn de dreigementen ALS die 'verzoeken' niet ingewilligd worden.....

jij denkt zeker dat wij niet bij de tijd zijn Ibn?? Heee en die Italiaanse man die notabene VOOR die arme palestijnen is, vermoord is ie vanochtend... kun je nagaan... ach Ibn, je hebt kennelijk zèlf geen idee hoe gebrainwashed JIJ en al die moslims/islamieten zijn....
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Ibn Kathir, 2e poging

Berichtdoor Dhana » Vr Apr 15, 2011 11:44 am

Ibn Kathir schreef:
Een man had zijn slaaf in het gezicht geslagen, de Profeet zei: "Laat hem nu maar vrij als zijn beloning". Deze overleveringen zijn allemaal Sahih. Als je je vijanden op Jihaad niet eens op het gezicht mag slaan or verminken, je eigen vrouw dan wel??


Als Mohammed een waarlijke afgezant van God zou zijn geweest zou hij de slavernij afgekeurd hebben en zeker geen toestemming hebben gegeven slavinnen verkrachten. Maar dat is logisch want slaven maakten voor hem een niet te verwaarlozen deel uit van de oorlogsbuit. Vrouwen zijn bezit waarvan je er maar liefst vier mag hebben, binnen de islam hoe jij het ook wendt of keert.

Heo rijm dat het een slaaf dan niet in het gezicht geslagen mag worden, maar dat verkrachten van een slavin dan wel weer okay is?

.

Hoeveel vrouwen worden in het Westen verkracht, mishandeld en geslagen? Hoevelen komen om het leven? Betrekken wij daar ooit religie erbij? Nee toch? Waarom bij moslims altijd wel? En zelfs als wij weten dat Islam zoiets verbiedt - dan noch is Islam schuldig?

Wat is er met jullie, hoe oordelen jullie?


Dat zal niemand hier ontkennen. Verschil is wel dat iedere dader hiervan veroordeeld kan worden, zelfs als hij de echtgenoot van het slachtoffer is.

Wij hebben geen religieuze voorschriften wat een man of vrouw aan rechten of plichten heeft.
Wij hoeven niet 5 keer per dag te bidden en onze kleding passen wij aan de tijd en niet aan wat er voorgeschreven wel of niet voorgeschreven staat. Jij kan vinden dat het dragen van een burka/chador niet verplicht is. Andere geloofsgenoten denken daar weer anders over. Wij hebben geen van Godfswege voorschriften over hoe ongebreideld en naar believen een eigenaar seks kan hebben met alles wat zij rechterhand bezit.

Wij oordelen naar wat de dagelijkse praktijk laat zien en wat Mohammed zelf gezegd, gedaan en gelaten heeft.
Wij oordelen naar wat er in Afghanistan en Iran met vrouwen gebeurd en met andersgelovigen. Ikzelf oordeel over jou omdat je er voor kiest daar de ogen voor de sluiten en ons een rad voor ogen te draaien. Er is geen religie die zoveel moorden, mishandeling en lichamelijk geweld op het religiues geweten heeft. Ze bovnedien toestaat en zelfs goedkeurt als de islam. Het regent hier ahadith enzovoorts die de waarheid laten zien en je negeert die posts gewoonweg. De struisvogelpolitiek van een laffaard pur sang.

Ik heb het je al eerder gevraagd. Waarom ga je in die landen niet eens de moraalridder uithangen als het allemaal zoooo onislamitisch is wat zich daar blijft afspelen ipv je je energie te steken in ons te vertellen dat het allemaal niets maar dan ook werkelijk niets met de islam te maken heeft? Waarom is het belangrijker ons het mooie gezicht van de islam voor te toveren dan de daders van moord, mishandeling, verkrachting, nota bene binnen je eigen gelederen aan de schandpaal te nagelen? Jij kan uit de religieuze woordenkast halen wat je wilt, voor ons en erger nog voor miljoenen van je eigen broeders en zusters is er maar een ding dat telt en dat is de gruwelijke en onmenselijke waarheid van hun leven van alledag. Die vreselijke misstanden misbruiken wij niet om jou de oren te kunnen wassen, maar omdat wij ons richten op hoe het er in werkelijk aan toe gaat en niet wat er waar dan ook geschreven staat. Jij kan draaien wat je wilt, je beroepen op je kennis van talen en het arabisch in het bijzonder, het gros van de ahadith laat zien hoe volkomen gestoord Gods meest geliefde boodschapper is geweest. Het doen en laten van die profeet moet een lichtend voorbeeld zijn voor hoe een moslim zich dient te gedragen en dat zijn zeker geen zaken geweest waar een psychisch gezond mens echt blij van wordt.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.


Terug naar “Rechten van de vrouw in Islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten