Vier jaar celstraf voor neersteken van zus

Bestaan gelijkheid en gelijkwaardigheid tussen man en vrouw in de islam? Begon de emancipatie van de vrouw 1400 jaar geleden? Bevrijdt de islam de vrouw?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72361
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Vier jaar celstraf voor neersteken van zus

Berichtdoor Ariel » Ma Dec 16, 2013 9:38 pm

Voor ons geen nieuws, want deze jongeman had wat zijn religie betreft als voogd en eigenaar van zijn zus, het alle recht om haar op hardhandige wijze terecht te wijzen, de hoer, maar de gemiddelde Nederlander begrijpt het niet en roept "Ach en Wee" omdat ze zich totaal niet verdiepen in zijn religie van Vrede.

Jammer Mo, dat de ongelovige honden in dit verdorven Nederland niet wat meer respect voor een brave Somalische mohammedaan hebben. But don't worry. Over 50 jaar dan ben jij en je kornuiten de baas, en dan kan jij je weer lekker uitleven.

Vier jaar celstraf voor neersteken van zus

GRONINGEN - De rechtbank heeft de 26-jarige Mohammed H. uit Groningen veroordeeld tot vier jaar celstraf wegens een poging tot doodslag. De man stak in augustus zijn zus neer met een mes, in een woning in Hoogezand. De vrouw liep verwondingen op aan arm, been en rug.

H. vermoedde dat zijn jongere zus op een feestje alcohol had gedronken en bovendien dat ze had gerookt. Ook zou hij twee andere zusjes hebben mishandeld.

H. verklaarde dat het binnen de familie zijn taak is om op zijn zusters te passen. H. heeft een Somalische achtergrond. De rechtbank vindt met het Openbaar Ministerie dat hij in die rol veel te ver is gegaan. H. wordt omschreven als een dominante man die erg overtuigd is van zijn eigen gelijk. Hij zou binnen de familie voor veel problemen zorgen.

Tijdens de rechtszaak, twee weken geleden, ontkende hij de mishandelingen, maar gaf toe te hebben gestoken. Dat dat was gebeurd betreurde hij. Halverwege de rechtszaak werd hij uit de zaal verwijderd omdat hij ondanks waarschuwingen boos bleef praten met familieleden op de publieke tribune. Ook noemde hij de vragen van de rechters 'achterlijk'.

Er was vier jaar waarvan een jaar voorwaardelijk geëist. Vanwege zijn gedrag in de rechtszaal zag de rechtbank af van dat voorwaardelijke deel.

http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/art ... en-van-zus
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19108
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Vier jaar celstraf voor neersteken van zus

Berichtdoor King George » Di Dec 17, 2013 4:16 am

Alleen bij eis al vier jaar voor een moord. Hoezo Nederland geen bananenrepubliek? En na zijn straf te hebben uitgezeten: Wat dan? Uitzetting of een ticket naar de sociale hangmat? Op kosten van 't algemeen uiteraard.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Vier jaar celstraf voor neersteken van zus

Berichtdoor Schepsel! » Di Dec 17, 2013 8:39 am

Waar is de dwangverpleging?! Die vent is niet goed bij z'n hoofd! (volgens onze waarden)
(^v^)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Vier jaar celstraf voor neersteken van zus

Berichtdoor Manon » Di Dec 17, 2013 6:32 pm

King George schreef:Alleen bij eis al vier jaar voor een moord. Hoezo Nederland geen bananenrepubliek? En na zijn straf te hebben uitgezeten: Wat dan? Uitzetting of een ticket naar de sociale hangmat? Op kosten van 't algemeen uiteraard.

het was poging tot moord. Het slachtoffer leeft nog meen ik.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.


Terug naar “Rechten van de vrouw in Islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten