Reacties van moslimmannen bij een loslopende vrouw op straat

Bestaan gelijkheid en gelijkwaardigheid tussen man en vrouw in de islam? Begon de emancipatie van de vrouw 1400 jaar geleden? Bevrijdt de islam de vrouw?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Reacties van moslimmannen bij een loslopende vrouw op straat

Bericht door Pilgrim »

He Pssst. Vrouw loopt 10 uur over straat in Marokko

Pritt Stift | 11-11-14Dit gaat echt een bemmende wereldwijde trend worden. Als vrouw tien uur over straat lopen en dan met verborgen camera filmen hoe mannen reageren bij het zien van... een vrouw. Serie begon met New York, waar een dame vooral door negers werd lastig gevallen gecomplimenteerd (of zoiets, ze zijn er nog niet uit op Joop.nl). Nu hebben we dan ook de Casablanca-editie, waar een vrouw vooral door Marokkanen wordt aangesproken. Hetgeen sociaalgeografisch wetenschappelijk te verklaren valt uit het feit dat Casablanca in Marokko gelegen is. Niettemin, genieten weer van Ons Soort Mannen, incluis een hele enge kondtknijpert. Bah. (Via onze vrinden van Marokko.nlmirror

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... uur_o.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77984
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Reacties van moslimmannen bij een loslopende vrouw op st

Bericht door Ariel »

Eigenschuld, dikke bult. Moet ze maar :muslima: gekleed op straat lopen.

Net als de vrouw in de tweede helft van dit filmpje. Ongeveer op de tweede minuut. .

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42889
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Reacties van moslimmannen bij een loslopende vrouw op straat

Bericht door Mahalingam »

Vrijspraak twee Marokkaanse vrouwen met korte rokjes
Twee jonge Marokkaanse vrouwen zijn maandag door de rechtbank in de stad Inezgane vrijgesproken van schending van de eerbaarheid. De twee waren op 16 juni door de politie aangehouden, nadat zij op de markt van Inezgane door een menigte mannen waren belaagd omdat zij korte rokjes droegen.

Vrouwenorganisaties en mensenrechtengroepen in Marokko hadden het voor Sanaa (23) en Siham (19) opgenomen. Hun zaak was in korte tijd het symbool geworden voor de verdediging van de individuele vrijheden en de waardigheid van de vrouw.

In een reeks Marokkaanse steden is de afgelopen weken gedemonstreerd voor de twee vrouwen. Zo'n 1.400 advocaten verklaarden zich bereid hen te verdedigen. Zeventig van hen waren tijdens de rechtszitting op 7 juli aanwezig in de rechtszaal.

De rechter stelde maandag geen enkele reden te zien artikel 483 van het Wetboek van Strafrecht toe te passen. Eenieder die de eerbaarheid schendt 'door zijn staat van vrijwillige naaktheid of de obsceniteit van zijn gebaren of daden' kan twee jaar celstraf krijgen. De openbaar aanklager had, met dezelfde overwegingen als de rechter, al vrijspraak gevraagd.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/vri ... ~a4100359/
wat er gebeurde:
De twee vrouwen hebben een aanklacht ingediend tegen hun belagers. De kapsters waren op 16 juni op weg naar hun werk toen kooplieden op de markt boze opmerkingen maakten over hun blote benen. De vrouwen moesten rennen om niet te worden gemolesteerd en zochten hun toevlucht in een cosmeticawinkel. Toen de politie arriveerde, hadden de mannen de vitrine al vernield en waren zij de winkel binnengedrongen. Twee van de belagers zijn inmiddels gearresteerd.
De zaak heeft een onaangename afloop voor de vrouwen:
Volgens de advocaat van de vrouwen, Bakar Sbaï, zijn Sanaa en Siham door de gebeurtenissen in een 'ernstige psychologische crisis' geraakt. Zij hebben hun woonplaats Inezgane moeten verlaten.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Reacties van moslimmannen bij een loslopende vrouw op straat

Bericht door Pilgrim »

MAROKKO: Het proces tegen twee vrouwen, die “te korte” rokken droegen, wakkert de spanningen aan (+ update!)

Geplaatst op 25 juli 2015

Afbeelding

De afgelopen dagen hebben er in Marokko talrijke demonstraties plaatsgevonden om te protesteren tegen de arrestatie van twee jonge Marokkaanse vrouwen van 23 en 19 jaar. Hun proces begint aanstaande maandag wegens de “schenden van de eerbaarheid”. De twee jonge vrouwen riskeren een gevangenisstraf tot twee jaar.

Op 16 juni werden de twee vrouwen door een menigte aangevallen, toen zij in de souk aan ´t winkelen waren. De menigte vond hun kleding onfatsoenlijk. De twee vluchtten een boetiek binnen om de komst van de politie af te wachten, die hen vervolgens arresteerde wegens “schending van de eerbaarheid”.

Weliswaar staat Marokko bekend als een tolerant land dat het recht op “privéleven” erkent, maar het Wetboek van Strafrecht legt veel restricties op betreffende de vrijheid van expressie en geweten, aldus een specialiste in de interculturele relaties. Deze psychologe, Rachida Azdouz, voegt hier aan toe dat dit soort gebeurtenissen een gevolg zijn van de maand van de Ramadan, een maand die de religieuze gevoelens versterkt. De arrestatie van deze vrouwen werd mede veroorzaakt door een zeer vaag wetsartikel dat ruimte geeft aan interpretatie. De lengte van een rok bijvoorbeeld kan variëren.

Het is een beetje de gewoonte dat de politie ook als “zedenmeester” optreedt. Maar hoe dan ook, het is niet gebruikelijk dat een menigte zich het recht toe-eigent om diegenen die de godsdienst van ´t land niet respecteren, te berechten.

Een ander nieuw “fenomeen” in dit Noord-Afrikaanse land is dat de rechten van minderheden, die ze verkregen hebben, niet langer worden erkend en zij niet worden getolereerd noch beschermd.

UPDATE:Vrijspraak twee Marokkaanse vrouwen met korte rokjes

Bronnen: www.dreuz.info

http://ici.radio-canada.ca

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/25 ... more-93549
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50366
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Reacties van moslimmannen bij een loslopende vrouw op straat

Bericht door Pilgrim »

Voor een vrouw is het leven in Duitsland alleen nog spitsroeden lopen

Geplaatst op 1 oktober 2016

Afbeelding

Vandaag wil ik het eens hebben over een heel normale dag voor een vrouw in Duitsland sinds Duitsland werd overspoeld met overwegend mannelijke vluchtelingen en migranten. Vóór deze toestroom was het leven in Duitsland voor een vrouw héérlijk. Men kon onbekommerd het huis verlaten, zonder elke paar meter een bloedgeile, volkomen primitieve en absoluut ongecultiveerde man tegen te komen, die denkt dat hij vrouwen er ook nog een plezier mee doet als hij ze ongegeneerd en zonder enig fatsoen aanstaart. Zodra men de woning verlaat, begint voor een vrouw in Duitsland reeds het spitsroeden lopen.

In het openbaar vervoer ga ik altijd zó zitten dat zo weinig mogelijk mannen zó kunnen gaan zitten dat ze me voortdurend en onafgebroken kunnen begluren. In de regel is dat de plaats vlak achter de buschauffeur. Helaas zat er vandaag vlak achter me een vrouw, die een rochelende, kuchende hoestaanval had en die mij ertoe bracht mijn lievelingsplaats te verlaten en in de bus naar achteren te gaan. Ik zocht een plaats uit waar slechts een Duitse man tegenover me zat, van wie men in de regel weet dat ze geleerd hebben zich tegenover een vrouw te gedragen en respect te hebben. Het duurde echter slechts één bushalte, tot er van achteren een vluchteling naderbij sloop en rechtstreeks vóór me ging zitten, zodat mijn blik precies de zijne kruiste. Onvoorstelbaar, zo primitief sommige mannen zijn!

In plaats van niet recht vooruit te kijken, zodat hij mij niet aankeek, draaide hij elke vijf seconden zijn hoofd in mijn richting en keek dan wéér rechtstreeks. In dit ritme deed hij dat ongeveer 20 keer achter elkaar, tot ik me weer omdraaide. Daarna ging ik naar het postkantoor om daar een pakket af te geven. Ik stond op een plek waar men zijn pakket gereed kan laten maken. Een Duitser weet het, normaal gesproken, als zo’n kleine plaats door iemand bezet is, en zoekt voor zichzelf één van de andere vrije plaatsen uit, die, zoals in mijn geval, nog in het postkantoor voorhanden zijn. Zo niet bij mij vandaag. Alle andere plaatsen waren vrij, maar de vluchteling ging 30 cm van mij vandaan direct tegenover mij zitten op de plek waar ik mijn pakket in orde maakte. Dat heb ik gedurende de laatste ruim 50 jaar zo met een Duitse man geen enkele keer meegemaakt! Het probleem met zulke mannen is dat ze hun primitieve opdringerigheid nog mannelijk en geweldig vinden óók in plaats van zich te realiseren dat ze eenvoudig, primitief en weerzinwekkend bezig zijn. Dus verliet ik vanwege deze primitiviteit maar weer mijn plaats en ging naar een vrije plaats.

Op straat loop ik in principe steeds zo dat ik niet direct langs vluchtelingen hoef. Toen mij na mijn bezoek aan het postkantoor er één tegemoet kwam, ging ik aan de andere kant van de straat lopen. Wat deed deze vluchteling echter? Hij zag mij, wachtte, keerde zich om en ging vervolgens parallel met mij, in hetzelfde tempo als ik, de straat langs. Absoluut primitief! Hij liep dan ook met mij over straat tot het me te gek werd. Ik bleef staan en wachtte, wat hem zichtbaar irriteerde. Hij draaide zich nog een paar maal om, om te zien wat ik nu deed, maar ik bewoog me geen meter meer. Zo raakte ik ook deze vluchteling weer kwijt. De laatste meters naar mijn woning redde ik dan Godzijdank zonder de opgedrongen begeleiding van een bloedgeile, primitieve mannelijke “verrijker.”

Bron: http://petraraab.blogspot.nl

Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/01 ... den-lopen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Reacties van moslimmannen bij een loslopende vrouw op straat

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Vreemd verhaal om goed te kunnen begrijpen. Om wat voor soort vrouw ging het eigenlijk? Ze liep toch niet in het donker alleen over straat? Was zij een trutje of zeikwijf? Blijkbaar wel. Een beetje vrouw - en zeker in het postkantoor - was op hem afgestapt en had hem de huid in het Duits volgescholden, liefst met veel geschreeuw. Als dat geen aandacht trekt . . . Die islamitische stijve lul was als een gieter afgegaan. En zo zouden alle vrouwen moeten doen. Het liefst zo snel mogelijk optreden tegen dat soort kerels met half verbrande kloten. Dat zal ze leren. Primitief onvolwassen moslimtuig dat niets beters weet te doen dan parasiteren op onze culturele verworvenheden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie