Rechten van de vrouw op de islamkermis

Bestaan gelijkheid en gelijkwaardigheid tussen man en vrouw in de islam? Begon de emancipatie van de vrouw 1400 jaar geleden? Bevrijdt de islam de vrouw?
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Rechten van de vrouw op de islamkermis

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Aug 04, 2017 10:29 am

Romantische moslimse liefde volgens de Koran

Afbeelding

Nu nog dat andere oog dicht timmeren moslims! Dan kunnen jullie tweedehands kutwijven (een vrouw is in islam de helft waard van een man) hun eigen achterlijke kopvoddenwijsheid tenminste niet meer in de spiegel bewonderen.
Koran 4:34 – ‘De mannen zijn opzichters over de vrouwen voor wat Allah aan de een meer gegeven heeft dan aan de ander en voor wat zij als bijdrage hebben gegeven aan hun bezitttingen. De deugdzame vrouwen echter zijn de in ootmoed staanden en welke de verborgenheid behoeden door de behoeding van Allah. Maar zij, van wie gij opstandigheid vreest, vermaant haar en vermijdt haar op de rustplaatsen en slaat haar. Allah is waarlijk verheven en groot’.

De moslimman kan dus al met slaan beginnen (volgens de profeet) wanneer hij ook maar de geringste vrees heeft voor opstandigheid van tenminste een van zijn vrouwen.

'Allah is waarlijk verheven en groot', beweerde de pedofiele profeet’. Logisch! Want in de ogen van de beruchte Arabische hufter, sadist en fascistische heidense oorlogsmisdadiger Mohammed, was Allah een uitermate nuttige bruikbare knecht.

Moslims deugen niet. Zij behoren tot de hedendaagse parasiterende mislukte mensensoort.

IEDER MENS DIE DE PROFEET GOED PRAAT IS EEN IN DE GEEST GEBOREN PSYCHOPAAT.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Terug naar “Rechten van de vrouw in Islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten