Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 15, 2018 10:11 pm

Witte Huis: Hamas schuld van situatie in Gaza

14 mei 2018

Afbeelding

WASHINGTON – De Palestijnse radicale islamitische groep Hamas is verantwoordelijk voor het geweld dat in Gaza rond de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem maandag is uitgebarsten en dat heeft geleid tot tientallen doden, zei het Witte Huis.

,,We zijn ons bewust van de berichten over aanhoudend geweld in Gaza vandaag”, zei woordvoerder Raj Shah van het Witte Huis tijdens een reguliere persconferentie. ,,De verantwoordelijkheid voor deze tragische sterfgevallen berust volledig bij Hamas. Hamas lokt deze reactie opzettelijk uit.”

Maar de huidige escalatie zal het vredesplan niet schaden, zei Shah. Dit vredesplan van de Amerikaanse regering zal op een geëigend tijdstip worden gepresenteerd. Op de vraag of de VS Israël oproepen tot terughoudendheid in het licht van de vele doden tijdens de schermutselingen van maandag, zei Shah dat dat niet nodig was. ,,Hamas is verantwoordelijk.”

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 15, 2018 10:35 pm

De moordpartij van Hamas op Palestijnen aan de Israëlische grens

Geplaatst op 15 mei 2018

Afbeelding
De militante vleugel van Hamas, de Izz ad-Din al-Qassam brigade.

Het wordt tijd dat de Palestijnen Hamas eens tegen het licht houden voor alle ellende die deze gangsters hun eigen bevolking aandoen. Dat er nu een 4e generatie in “vluchtelingenkampen” verblijft, ondanks de honderden miljoenen Dollars en euro´s steun die die kant opgaan, tart iedere beschrijving tot iemand het sommetje maakt van al het geld dat Hamas achterover drukt om deze lucratieve status quo te handhaven over de ruggen van de straatarme “vluchtelingen” die gebruikt worden als het wisselgeld van Hamas.

Het ergste is dat Hamas naïeve “Palestijnse vluchtelingen” weet te rekruteren om te proberen over de grens van Israël te wandelen, terwijl het grootste deel van de buitenlandse hulp gaat naar financiering van hun terroristische activiteiten, graven van tunnels, de vele buitenlandse privé-bankrekeningen van de Hamas-top in Cyprus en elders. Tientallen van die arme mensen lopen tegen een kogel aan en dan valt de schade nog mee als wij in aanmerking nemen dat er maandag en dinsdag honderdduizenden zijn opgejut om mee te doen in de “Grote mars van de Terugkeer’. Zestien onnodige doden op maandag, opgejut en misbruikt door een stel jammerlijke Hamas-miljonairs die totaal niets om hen geven, om als een “civil society group” hun dood tegemoet te lopen zodra zij – gewapend – op minder dan 300 meter van de grens komen. Het grootste deel van deze stakkers weet niet eens van dit ultimatum en weet wellicht evenmin hoeveel 300 meter is, laat staan dat zij begrijpen dat zij op 100 meter afstand ook ongewapend worden beschoten.

Hamas is desperaat en heeft in feite geen opties meer, want zij kan niet verklaren dat sinds de oorlog van 2014 nog geen barst is gerepareerd aan huizen en infrastructuur ondanks de vele honderden miljoenen hulp, dus hoe kunnen zij een nieuw conflict verklaren respectievelijk rechtvaardigen?

Werkeloosheid in Gaza is chronisch, dankzij Hamas, er wordt honger geleden en het water is niet drinkbaar. Elektriciteit is er slechts 2 tot 4 uur per dag, omdat het geld opgemaakt wordt aan het graven van tunnels naar Israël i.p.v. de stroomleverancier Israël te betalen (dit nadat Egypte het al lang zat was en de leverantie stop zette wegens wanbetaling door Hamas). Riolering werkt ook al niet, dus de eens zo blauwe Middellandse Zee is nu onherkenbaar door alle rotzooi die erin drijft en de 2 miljoen slachtoffers van Hamas kunnen in feite Gaza niet in of uit, want Egypte zal wel gek zijn om de grens te openen voor hen. Nadat Hamas in 2007 de Palestinian Authority uit Gaza had weggejaagd, was zij kampioen in het aanwijzen van schuldigen voor die situatie, maar door hun kleptomanie en nutteloze provocaties naar Israël kunnen zij nog slechts Israël en Egypte de schuld geven. Maar door wie en wanneer worden de Palestijnen eens wakker geschud?

Een fabriek om zoet water te produceren, zou rond de $ 100 miljoen kosten en zuivering van het rioolwater eenzelfde bedrag, maar van de $ 700 miljoen jaarlijks beschikbaar budget wordt het leeuwendeel besteed aan wapens en gaat naar privérekeningen in het buitenland. Daarom is Israël’s schieten met scherp een publicitair geschenk uit de hemel voor Hamas, maar Israël wordt sowieso tientallen keren per dag wereldwijd geblameerd voor de opkomst van de zon tot de zonsondergang, dus dat kan er nog wel bij. Idioten in Europa, of het nu de Rotterdamse jongeren der neo-Marxistische politieke partijen zijn of de nitwits aan de babbel-tafels van de NOS, praten inmiddels ook al lang voor de lege Bühne, dus al die salonsocialisten belijden ook alleen maar met de mond hun sympathie voor vier generaties van – welhaast permanente – vluchtelingen die door Hamas gegijzeld worden en ook de vluchtelingenstroom naar West-Europa leidt niet tot optreden van de EU.

Door: “ronald dunki”

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/15 ... che-grens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 15, 2018 11:53 pm

Achter het rookgordijn: Hamas-onrust in Gaza
Pierre Rehov - Gepubliceerd op 4 mei 2018


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Als het Palestijnen lukt het hek te doorbreken, zullen ze zeer waarschijnlijk zoveel mogelijk Israëli´s doden en gevangen nemen, terwijl ze het een “terugkeer” noemen. Als er Palestijnen gedood worden, kan Hamas altijd Israël de schuld geven.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 16, 2018 10:29 am

Schandalig!!! :sly7: Israël overladen met kritiek Ik wens elk land die kritiek heeft op Israel , duizenden met brandbommen en stenen gooien Palestijnen aan hun grens toe .

Na het bloedbad onder Palestijnen aan de Israëlische grens roept de wereld om een internationaal onderzoek. Turkije wijst de ambassadeur van Israël uit, Zuid-Afrika roept zijn ambassadeur terug.

Terwijl de Palestijnen de zestig mensen begraven die zijn omgekomen bij het geweld langs de Israëlische grens, klinkt luid de roep om een internationaal onderzoek. Tientallen landen veroordelen het 'buitensporige geweld' dat het Israëlische veiligheidsapparaat gebruikte tegen de Palestijnse betogers die te hoop liepen tegen de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem.

Duizenden Palestijnen liepen gisteren mee in processies in de Gazastrook, het Palestijns gebied waar de beweging Hamas de scepter zwaait. Sommigen zwaaiden met Palestijnse vlaggen, anderen riepen op tot wraak.

Meest gewelddadige dag
Afgelopen maandag was de meest gewelddadige dag sinds 2014, toen Israël het gebied binnenviel. De emoties liepen bovendien hoog op, omdat de Palestijnen de Nakba (letterlijk: catastrofe) herdachten: het begin van hun diaspora in 1948. Bij de stichting van de staat Israël werden meer dan 700.000 mensen van huis en haard verdreven.

Uit angst voor nieuwe betogingen langs de grens, waarbij de Palestijnen ook brandende autobanden gebruikten en met brandbommen en stenen gooiden, hadden zich opnieuw Israëlische troepen verzameld. Het aantal betogers was evenwel gering als gevolg van de begrafenissen en de herdenking, maar opnieuw viel er doden toen een van de soldaten het vuur opende.

Hamas
Israël en de Verenigde Staten geven Hamas de schuld van het bloedbad van eergisteren. Volgens het Israëlische leger werden de gewelddadigheden uitgelokt door Hamas. Onder de slachtoffers zouden ten minste 24 Palestijnse militanten zijn 'met een gedocumenteerde terreurachtergrond'. Acht van hen probeerden onder de dekking van burgers door het hekwerk langs de grens te breken, aldus het Israëlische leger. Zij zouden granaten hebben gegooid en hebben geschoten.

Ook de Verenigde Staten wijzen met een beschuldigende vinger naar 'militante Palestijnse bewegingen'. Maar in tegenstelling tot een reeks andere landen, ook in Europa, rept de Amerikaanse regering met geen woord over het geweld dat aan Israëlische kant werd gebruikt.

In België lopen de gemoederen hoog op omdat de Israëlische ambassadeur Simona Frankel alle doden in Gaza 'terroristen' heeft genoemd. Zij weigert daarover haar excuus aan te bieden. ,,Ik zou niet weten waarom. Ik betreur elke dode, maar ik blijf erbij dat die mensen zijn gemanipuleerd door Hamas'', aldus de ambassadeur.

Turkije, een van de felste critici, heeft het aanbod gedaan om gewonde Palestijnen op te nemen voor behandeling. Bij de gewelddadigheden vielen 2.700 gewonden, van wie sommigen ernstig.

De Turkse minister van Gezondheidszorg, Ahmet Demircan, zei gisteren dat werd gewerkt aan een 'luchtbrug' om gewonden over te brengen. Zij zouden in Gaza niet goed kunnen worden verpleegd door de gebrekkige gezondheidszorg als gevolg van de al tien jaar durende blokkade van het Palestijnse gebied.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 16, 2018 10:51 am

Hoeveel westerse media zullen berichten dat de 8-maanden oude Gazaanse baby Layla NIET door traangas is gestorven maar al ernstig ziek was?

A Gaza health official cast doubt Tuesday on initial claims that an 8-month-old baby died from Israeli tear gas fired during mass protests on the Gaza border with Israel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 16, 2018 10:54 am

'"We zijn blij om aan te vallen en naar binnen te gaan," zei de 23-jarige Gazaan Mohammed Mansoura gisteren tegen de Washington Post. Gevraagd wat hij in Israel zou doen, zo berichtte de krant, zei hij: "Alles wat kan. Doden. Stenen gooien."'

Palestinians in Gaza Are Dying for a Photo Op

“We are excited to storm and get inside,” a 23-year-old Gazan named Mohammed Mansoura, told the Washington Post yesterday. “When asked what he would do inside Israel,” the newspaper reported, “he said, ‘Whatever is possible, to kill, throw stones.'”

When Israel withdrew every last soldier and settler from the Gaza Strip in 2005, only the most hardened and bitter cynics predicted that the end of Israel’s occupation of 1.3 million Palestinians would bring even greater misery to Palestinians and Israelis alike. After all, the man who led the withdrawal, Israeli Prime Minister Ariel Sharon, was hardly a naive peacenik. The only way things could possibly get worse in Gaza after an Israeli withdrawal, even sober-minded people reasoned, would be if the Palestinians themselves chose leaders who were determined to sacrifice the welfare of every single person living in Gaza to a hopeless yet continuing campaign of cross-border terror against Israel.

Absurd, right? Sadly, that is exactly what has happened, leading to devastating wars in 2009 and 2014, whose failure led in turn to the recent decision by Hamas to launch a series of human-wave attacks against Israel proper. Since there is no state on earth that would allow its borders to be physically overrun by mobs including terrorists with explosives, the outcome of these attacks was clear: Hamas would lose.

To show its strength, Hamas was supposed to turn out several hundred thousand Gazans yesterday to rush the border and kill—or maim—Israeli civilians inside Israel. Instead, they turned out a mere 40,000 people—meaning that the majority of Hamas’ own membership in Gaza opted out of this insanity. By the gruesome calculus that Hamas has imposed on Palestinians and Israelis alike, the tactic of using innocent Gazans as human shields for attacks on Israel’s borders had proven to be a failure.

But Hamas won anyway, by giving the Western media the opportunity to juxtapose pictures of Donald Trump and his family with pictures of dead Palestinians. In exchange for those precious images, the media was more than happy to erase the facts that Israel withdrew from Gaza in 2005, that the attacks on Israel’s borders have been going on for weeks, or that Hamas is an evil, anti-Semitic, misogynist, homophobic, theocratic cult. The chance to bash Trump and demonize Israel was worth whitewashing any number of crimes—and the more Palestinians Hamas sent to die, the better the photo op.

Surely, no one could actually be that cynical and evil, right? Let The New York Times tell the story: “Israeli soldiers used tear gas and gunfire to keep Palestinian protesters from crossing the border fence with Gaza,” the Paper of Record reported to its 15 million followers on Facebook, “killing at least 52 according to Palestinian officials. 40 miles away, officials celebrated the U.S. Embassy’s relocation to Jerusalem.” In case you missed the ever-so-subtle storyline, the post contained two photographs, one on top of the other, the first showing Palestinians crouching in a cloud of black smoke, the second Ivanka Trump pointing to the new building’s cornerstone, prominently featuring her father’s name.

The Daily News took the story a step further with allegations of causality: “Dozens of Palestinians killed by Israeli forces at Gaza border, thousands injured in protests over U.S. embassy move to Jerusalem,” read the headline, cheerfully ignoring the fact that the “protests”—a troubling term for consistent assaults on a sovereign nation’s border orchestrated by a terrorist organization—have been going on for weeks now.

Even former CIA director John Brennan, who now spends his days on Twitter, bought in on the storyline of the day: “Deaths in Gaza result of utter disregard of Messers Trump & Netanyahu for Palestinian rights & homeland,” he tweeted. “By moving Embassy to Jerusalem, Trump played politics, destroyed US peacemaker role. New generation of Israelis/Palestinians need to isolate extremists to find path to peace.”

It’s not particularly surprising that Hamas, a murderous group that routinely uses civilians, including children, as human shields, would stage such a gruesome piece of theater, incentivizing tens of thousands of the citizens it had systemically robbed of a livelihood and a future by offering cash prizes to attack the Israeli border. But it is alarming that so many in the media and foreign policy establishment bought into this cynical and deadly provocation, pretending as if the riots had something to do with Trump and then chastising Israel for defending its borders from rioters who openly admitted that their goal was to randomly murder Jews. Were Hamas’ far more deadly wars in 2009 and 2014 caused by Barack Obama? Of course not.

The position that the mobs attacking Israel’s borders were “protesters” is an equally cynical lie. Just look at a snapshot of the day, as recorded by the IDF: Five explosive devices at 12:53 p.m.; another bombing attack five minutes later; six terrorists taking cover among the rioters at 1:15 p.m., opening fire at IDF soldiers; another shooting attack at 1:30 p.m., and another 15 minutes later, this time by eight armed terrorists; three explosive devices detonated at 2:09 p.m. That’s just one random hour out of the day. And it has nothing to do with anything save for Hamas’ repeatedly stated desire to eliminate the Jewish state. To suggest otherwise is to ignore observable reality.

That so many of our elites still fall into a cheap propaganda trap set up by a terrorist cult is dispiriting, to say the least. That they further the goals of a terrorist organization by furnishing the backdrop to its macabre and murderous theater is deplorable. But after 2005, and 2009, and 2014, it has become increasingly hard to credit the idea that anyone involved on any side is naive about the nature and consequences of their actions.

What’s truly disturbing about yesterday’s events is the idea that they were theater. In other words, that the press knows exactly what it is doing—that news organizations are knowingly partnering with Hamas, and gladly whitewashing the crimes of a ghoulish leadership in return for pictures that they want as much as Hamas does, and that they are happy to pay for in uncritical coverage and free airtime.

That kind of cynicism, at the expense of Palestinian lives, is truly breathtaking, even for the Middle East. And it makes us all complicit.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 16, 2018 10:55 am

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 16, 2018 9:53 pm

Israël zet zich schrap voor nieuwe bestorming grens door Palestijnse terroristen

Xander, 15-05-2018

Afbeelding
Afbeelding: (2)).

Hamas zette vrouwen vooraan, en betaalde $ 100 aan elk gezin dat meedeed aan rellen bij grens – Israëlische minister van Veiligheid vergelijkt Hamas met de Nazi’s – Iraanse organisatie looft $ 100.000,- beloning uit voor opblazen VS-ambassade Jeruzalem

De Palestijnse terreurorganisatie Hamas wist gisteren maar 40.000 van de beoogde 100.000 mensen richting de grens tussen Gaza en Israël te dirigeren, om ze daar onder aanvoering van terroristen te dwingen tot een gewelddadige bestorming met onder andere molotov cocktails. Desondanks is Hamas tevreden dat er zo’n 59 doden en vele honderden gewonden zijn gevallen, wetende dat de halve wereld, en zeker de Westerse media, de schuld vrijwel altijd automatisch aan Israël zouden geven (6). Ondertussen verkettert de hele islamitische wereld de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem, en zet de Joodse staat zich schrap voor de ‘Mars van Terugkeer’, en een eventuele nieuwe bestorming in het kader van ‘Naqba’ dag.

Hamas, maar ook de Palestijnse Autoriteit, zijn in verband met de ‘Naqba’ dag, waarop de ‘catastrofe’ van de oprichting van Israël 70 jaar geleden wordt betreurd, gebaat bij zoveel mogelijk geweld in Gaza, Jeruzalem en op de Westelijke Jordaanoever. De Israëlische defensie houdt tevens rekening met een nieuwe rakettenbarrage, niet alleen vanaf de Gazastrook, maar ook uit Libanon, waar Hezbollah leider Hassan Nasrallah weer eens dreigde dat de dagen van Israël geteld zijn, Jeruzalem voor altijd van de moslims is en zal blijven, en er een ‘totale oorlog’ komt om dat te bewerkstelligen.

Ook de Moslim Broederschap riep op tot een ‘onbeperkt gevecht’ tegen de Israëlische ‘bezetter’. (1) Al-Qaeda leider Ayman al-Zawahiri deed eveneens een duit in het zakje door op te roepen tot een nieuwe jihad tegen Amerika en Israël. (5)

Moorddadige despoot Erdogan noemt Palestijnse doden ‘genocide’
Woorden van vergelijkbare strekking waren te horen uit Teheran en Ankara. De Turkse islamofascistische dictator Recep Tayyip Erdogan haalde zelfs zijn ambassadeurs uit de VS en Israël terug uit protest tegen de opening van de nieuwe ambassade in Jeruzalem (3). Het Erdogan regime bedreigt Israël al jaren met een toekomstige massale militaire aanval om Jeruzalem te ‘bevrijden’, en ziet in de gewelddadigheden gisteren bij de grens met Gaza een nieuwe reden om de oorlogsretoriek verder op te voeren.

Erdogan noemde de dood van tientallen Palestijnse relschoppers zelfs ‘genocide’, en dat terwijl hij zelf een moorddadige despoot is die al vele duizenden Koerdische burgers heeft afgeslacht – om over de ontkenning van de Armeense genocide zo’n eeuw geleden door de Ottomaanse Turken maar niet te spreken.

Een Iraanse studentenbeweging heeft ondertussen $ 100.000,- beloning uitgeloofd voor iedereen die de nieuwe Amerikaanse ambassade opblaast (4).

Minister van Veiligheid vergelijkt Hamas met Nazi’s
De Israëlische minister van Openbare Veiligheid, Gilad Erdan, verklaarde dat ‘het niets zegt’ dat er tientallen Palestijnen zijn omgekomen, omdat ‘ook het aantal Nazi’s dat tijdens de wereldoorlog omkwam niet betekent dat je het Nazisme kunt verklaren of begrijpen.’

Erdan had ongetwijfeld de aloude toegepaste tactiek van Hamas in gedachten door opzettelijk Palestijnse burgers en complete gezinnen te dwingen om vooraan het ‘front’ te gaan staan, in de hoop dat er zoveel mogelijk zouden worden geraakt door Israëlische kogels. Hamas betaalde naar verluid zelfs $ 100 dollar aan elk gezin dat voltallig aan de grens met Israël zou verschijnen.

‘Dit is de waarheid: Alle verantwoordelijkheid voor het bloedvergieten ligt bij de leiders van Hamas, die met een Nazi woestheid eindeloos bloed vergieten om de mensen hun eigen falen op de Gazastrook te laten vergeten,’ aldus Erdan.

Het Witte Huis is het met hem eens, en wees er in een officiële verklaring op dat ‘Hamas doelbewust en cynisch deze reactie uitlokt. Zoals minister van Buitenlandse Zaken (Mike Pompeo) al zei heeft Israël het recht zichzelf te verdedigen.’ (2)

‘Mars van Terugkeer’, naar wat?
Israël zet zich ondertussen schrap voor de ‘Mars van Terugkeer’, ook al zo’n cynische benaming, aangezien de Palestijnen het land nooit een seconde in hun bezit hebben gehad, en ze vóór 1967 als volk zelfs niet bestonden. Enige honderdduizenden van de Arabische inwoners van het tijdelijke Britse mandaat over ‘Palestina’ zijn in 1948 vrijwillig –nauwkeuriger: op sterk aandringen van de omringende moslimlanden- uit de toen maar net opgerichte Joodse staat vertrokken, in afwachting van de aangezegde vernietiging van Israël.

Toen dat genocidale plan faliekant mislukte, zijn naar schatting ca. 100.000 Arabieren die weigerden onder Joods bestuur te leven alsnog verdreven. Dat was overigens mede een reactie op het door de wereld gemakshalve vergeten totale onteigening en uitzetting van zo’n 800.000 Joden uit diverse Arabische landen, wat werd gedaan uit wraak voor de oprichting van Israël door de VN.

Vooralsnog is er –afgezien van een vals alarm vanochtend- van een nieuwe Palestijnse bestorming weinig te merken, al kan dat binnen korte tijd veranderen. Wel komt de VN Veiligheidsraad vandaag in spoedzitting bijeen om over de crisis te praten.

Xander

(1) Breitbart
(2) DEBKA
(3) DEBKA
(4) Infowars
(5) Breitbart
(6) Breitbart

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... erroristen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 16, 2018 11:22 pm

Palestijnen aan de Israëlische grens: “Oh Joden, we komen jullie afslachten!”

Geplaatst op 16 mei 2018

Afbeelding

Hoe het er uitziet wanneer de “zielige, onderdrukte” Palestijnen de Israëlische grens bestormen, kun je goed op bovenstaande screenshot zien van een video, die door het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken werd gepubliceerd. Onder de islamitische strijdkreet “Allahu Akbar!”wordt het grenshek doorbroken, de eerste Palestijnen betreden Israëlisch grondgebied en roepen alle anderen op hen te volgen.

“Kom, we gaan, kom, kom! Allahu Akbar! Allah zij geprezen! We zijn binnen, we zijn in jullie land. We steken de grens over ten oosten van Al-Bureij.”

Deels gemaskerde moslims maken op niet mis te verstane wijze duidelijk wat ze van plan zijn:

“Allahu Akbar! Denk aan Khaybar. Oh Joden, we komen jullie afslachten!”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/16 ... -slachten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17906
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor King George » Do Mei 17, 2018 12:33 am

Wordt het opnieuw groot huilie huilie in die media als ze aan de grens worden aangemaand om naar huis terug te keren?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 17, 2018 9:38 pm

Mei 2018: Langs de grens...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 17, 2018 9:40 pm

Hamas: “50 doden bij het grenshek hoorden bij ons”

Geplaatst op 17 mei 2018Terwijl veel mensen in de wereld geloven dat het bij de 62 bij de onlusten in de Gazastrook gedode mensen om vreedzame demonstranten gegaan zou zijn, heeft Hamas zelf woensdag de waarheid over de identiteit van het slachtoffers aan het licht gebracht.

Salah Bardawil, een hoge functionaris van Hamas, zei in een interview tegenover Palestijnse media dat 50 van de maandag bij de onlusten langs de grens met de Gazastrook om het leven gekomen mensen leden van de terreurorganisatie Hamas geweest zouden zijn, die als martelaars zouden zijn gestorven.

Hamas wijst geneeskundige hulp uit Israël af
Ondertussen werd de grensovergang Kerem Shalom vandaag alweer geopend, hoewel deze tijdens de gewelddadige protesten driemaal in brand was gestoken, waarbij gasleidingen en brandstoftanks zwaar beschadigd werden.

Merkwaardig genoeg stond Hamas het niet toe dat vrachtwagens van het Israëlische leger vitale medische uitrusting aan de Gazastrook leveren. De Israëlische vrachtwagens keerden terug naar Israël, zes vrachtwagens van UNICEF en van de Palestijnse Autoriteit mochten de grens passeren naar de Gazastrook.

De geneeskundige verzorging uit Israël was bedoeld als hulp voor de ziekenhuizen in de Gazastrook, die het grote aantal gewonden niet aankonden.

Bron: www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/17 ... n-bij-ons/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 17, 2018 11:06 pm

Hamas-leider geeft toe: “Gaza-protesten zijn niet vreedzaam”

Geplaatst op 17 mei 2018Voor diegenen die op zoek zijn naar de waarheid over de situatie langs de grens met de Gazastrook, zijn de leiders van Hamas, die regeren over de Gazastrook, maar al te graag bereid deze aan ons mee te delen.

“... als we het over ´vreedzaam protest´ hebben, dan bedriegen we het publiek”, verklaarde Hamas-leider Mahmoud Al-Zahar zonder blikken of blozen in een interview met “Al-Jazeera”.

Inderdaad leek Al-Zahar nogal geërgerd dat zijn interviewer zei dat de protesten in Gaza “vreedzaam” zouden zijn.

De tegenstanders van Hamas in de Palestijnse Autoriteit houden zich eveneens niet in als het om de daadwerkelijke gebeurtenissen gaat die in Gaza plaatsvinden... in ieder geval als ze in het Arabisch spreken.

In een vrijdagpreek twee weken geleden schold Mahmud Habbash, een hoge adviseur van de Palestijnse chef Mahmoud Abbas, Hamas uit dat ze kinderen naar de Gaza-grens zou sturen om de gewelddadige confrontatie aan te gaan met Israëlische soldaten (zie video in het originele artikel!).

De waarheid is daar buiten en op ieder moment beschikbaar.

Maar de internationale gemeenschap, en in het bijzonder de mainstream media, geeft er de voorkeur aan om hetgeen in het Arabisch gezegd wordt te negeren, omdat ze een agenda volgen die op agressieve wijze bevooroordeeld is tegen Israël.

Bron: www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/17 ... vreedzaam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 17, 2018 11:25 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 19, 2018 12:15 am

Benjamin Netanyahu: “Wij verdedigen onze gezinnen. U zou hetzelfde doen.”
IsraeliPM - Gepubliceerd op 17 mei 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 19, 2018 4:30 pm

Israël zal niet meewerken met VN onderzoek naar dood van Gazaanse terroristen

19 mei 2018

Afbeelding

Israël zei vrijdag dat het niet zal meewerken aan een onderzoek dat de VN-Mensenrechtenraad heeft bevolen naar de dood van Palestijnen door de IDF in het geweld dat deze week plaatsvond aan de grens met Gaza. De Verenigde Staten, die samen met Australië de enige twee landen waren die tegen het onderzoek hebben gestemd, noemden de stap “een andere schandelijke dag voor de mensenrechten”.

Het hoogste mensenrechtenorgaan van de VN heeft gestemd voor een resolutie waarin de Raad wordt opgeroepen om “dringend een onafhankelijke, internationale onderzoekscommissie te sturen” na de dood van zo’n 60 Palestijnen – het hoogste onderzoeksniveau van de raad. Bijna alle doden waren leden van Hamas, heeft de terreurgroep erkend. “We zijn niet van plan om samen te werken,” zei de afgevaardigde minister van Buitenlandse Zaken van Israël.

In de VN Raad stemden 29 landen vóór de resolutie (inclusief ook België!) en slechts twee landen stemden tegen waarbij 14 landen zich onthielden. Australië en de VS waren de enige twee landen om zich tegen het besluit te verzetten:

Afbeelding
Paneel met uitslag van de stemming in de VN Raad van 18 mei 2018.

De Raad veroordeelde ook “het disproportionele en willekeurige gebruik van geweld door de Israëlische bezetters tegen Palestijnse burgers.” Het door de raad gemandateerde onderzoek zal worden gevraagd om in maart een eindrapport uit te brengen.

Waarom de Raad nog een onderzoekscommissie wil afvaardigen als de Raad Israël reeds bij voorbaat heeft veroordeeld, blijft een raadsel. De vraag stellen is ze beantwoorden: om de schijn van onpartijdigheid van de VN op te houden wellicht?

Israël reageert
“De resolutie ‘maakt geen melding van Palestijns geweld en ophitsing”, protesteerde de Israëlische ambassadeur aan de VN in Genève, Aviva Raz Shechter. “Deze resolutie negeert volledig de juiste en wettelijke plicht van Israël om zijn burgers te verdedigen”, zei ze.

Premier Benjamin Netanyahu hekelde de stemming en de Raad als compleet ‘irrelevant’. “De organisatie die zichzelf de Mensenrechtenraad noemt, bewijst opnieuw dat het een hypocriete en bevooroordeelde organisatie is die tot doel heeft Israël schade toe te brengen en terreur aan te moedigen, maar meestal bewijst het enkel zijn ‘irrelevantie'”, voegde hij eraan toe. “De staat Israël zal doorgaan met het verdedigen van zijn burgers en soldaten,” zei hij.

De vice-minister van Buitenlandse Zaken, Tzipi Hotovely, zei dat Israël niet zou meewerken aan het onderzoek. Israël verwierp het besluit volledig en zei dat alles wat de Raad bewees is dat het ...

“een automatische anti-Israël meerderheid heeft waar hypocrisie en absurditeit de scepter zwaaien. De resultaten van dit onderzoek zijn een afgelopen conclusie en zijn geschreven in de tekst van de beslissing zelf. Het is iedereen duidelijk dat het doel van deze Raad niet is om de waarheid te onderzoeken, maar om het recht van Israël op zelfverdediging te ondermijnen en enkel de Joodse staat te demoniseren.”

Israël beschuldigde de Raad van het systematisch negeren van echte mensenrechtenschendingen over de hele wereld en in plaats daarvan “veel meer resoluties aan te nemen tegen Israël dan tegen alle andere landen in de wereld samen.” Israël wees erop dat de overgrote meerderheid van de 60 mensen in het protest van maandag “Hamas-leden waren, zoals de leiders van de terreurgroep zelf hebben erkend”.

De Israëlische verklaring zei dat de acties van Israël volledig legaal waren en bedoeld waren om “onze soevereiniteit te beschermen en een massale aanval tegen de grens om de intentie van Palestijnen te voorkomen die Israëliërs wilden vermoorden en terreuraansloagen wilden uitvoeren”.

Israël is geen lid van de UNHRC en minister van Defensie Avigdor Liberman heeft donderdag de VS opgeroepen om uit de Raad te stappen. “We moeten stoppen met de hand te reiken aan dit bastion van hypocrisie”, zei hij.

De Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Nikki Haley, haalde scherp uit naar de Raad:

“In een tijd dat Venezuela een dictatuur verwordt, Iran duizenden politieke tegenstanders gevangen neemt en in Birma (Myanmar) een etnische zuivering plaatsvond, heeft de zogenaamde Mensenrechtenraad van de VN besloten een onderzoek in te stellen naar de legitieme verdediging van zijn eigen grens door een democratisch land tegen terroristische aanslagen. Het is een andere schandelijke dag voor de mensenrechten.”
_________________________________________________________________

Bronnen:
♦ naar een artikel “Israel says it won’t cooperate with UN human rights council probe of Gaza deaths” van 18 mei 2018 op de site van The Times of Israël

https://brabosh.com/2018/05/19/pqpct-ifk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Mei 19, 2018 11:37 pm

Pilgrim schreef:
“Kom, we gaan, kom, kom! Allahu Akbar! Allah zij geprezen! We zijn binnen, we zijn in jullie land. We steken de grens over ten oosten van Al-Bureij.”

Ik dacht steeds dat al het land van de moslims was . . . gelet op al die demonstraties vanuit de linkse populariteitsgedachte. :thinking:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17906
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor King George » Zo Mei 20, 2018 2:38 am

:nietverstaan:
Pilgrim schreef:Benjamin Netanyahu: “Wij verdedigen onze gezinnen. U zou hetzelfde doen.”
IsraeliPM - Gepubliceerd op 17 mei 2018Normale mensen zouden wel hetzelfde doen. Die laten dat vuilnis niet binnen. Complimenten voor Netanyahu’s variatie op het thema “Wir schaffen das.”! Europa’s immigratiepolitiek is nog ver verwijderd van het gezond realistische Australië. De Visegrad landen zijn slechts een hoopgevende uitzondering daarop.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17906
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor King George » Zo Mei 20, 2018 1:57 pm

Als je denkt dat het niet gekker kan:
Een Gazaanse "vader" laat zijn eigen jongetje op Israëlische soldate aflopen en schreeuwt hard bedelend tegen de Israëlische soldaten hem dood te schieten. Goed voor de emoïndustrie en goed voor het gratis geld. Daar mag je dan gerust je eigen jongetje voor opofferen, nietwaar? En ach, een nieuw kindje is zo weer gemaakt, nietwaar?
Is er dan sprake van in en in ziekelijke cultuur of niet?
Helaas voor deze vader ging zijn feestje niet door.    A "Palestinian" father yells and taunts IDF soldiers, demanding that they kill his little 3-year-old child, Muhammad Suroor, so it can be captured on video for propaganda purposes.
    Instead, the Israeli soldier shakes the young "Palestinian" child's hand and tries to talk with him.

    The father then ordering his child not to be afraid, to throw rocks at the soldiers and to raise the flag so they will shoot him.

    "Peace will come when the Arabs will LOVE their children MORE than they hate us." - Golda Meir, Former Israeli P.M.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mei 20, 2018 3:49 pm

Tip van mij voor het Israëlische leger: zorg dat je wat plastic speelballen bij de hand hebt om uit te delen waar nodig aan door hun moskeevader geestelijk geruïneerde kinderen.

Zo'n vader zou natuurlijk ook een ontspannen praatje kunnen maken met een van de soldaten. Want het Arabisch en Hebreeuws verstaat zich met elkaar.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 20, 2018 8:55 pm

Dat is alweer een oud filmpje uit 2016.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mei 20, 2018 11:39 pm

Pilgrim schreef:Dat is alweer een oud filmpje uit 2016.

Maar . . . denk je dat er ondertussen iets veranderd is in het denken doen en laten van de verwarde mens?

Moslims behoren tot de mislukte mensensoort 'moslims'. Vandaar dat hun gedrag zo opvallend verward is.

Ondertussen zijn de vredelievende moslims ver gevorderd. Zij gebruiken nu de moskee als wapenopslagplaats om joden met de wapens daaruit haatdragend te bejegenen met een doodvonnis. Waarmee zij net zoals de burgemeester van Rotterdam, die salafist en jihadist is, de profeet willen navolgen. En door het goede na te streven, wordt volgens Ahmed Aboutaleb de nagedachtenis aan de profeet eer aangedaan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 21, 2018 10:12 pm

Kolonel Richard Kemp in de VN-Mensenrechtenraad: “Hamas zoekt de vernietiging van Israël en de moord op Joden in de hele wereld”
Unwatch - Gepubliceerd op 18 mei 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 23, 2018 9:45 am

column van Leon de Winter over de kwaadaardige en uitgenaste strategie van Hamas, en wat maakt Israël los bij de media dat zelfs Syrië met 500.000 doden niet doet

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Hamas aanhangers trekken maandag en dinsdag in grote aantallen naar de grens

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mei 23, 2018 10:43 am

Leon de Winter schreef: Palestijnen in de Gaza zijn uniek: zij zijn de enigen in de wereld die het vluchtelingenschap erven.

Dat wist ik 65 jaar geleden al. Want dat legde mijn vader toen al uit aan mij als kleine jongen dat de vluchtelingenkampen altijd in stand zullen worden gehouden door de ARABIEREN. Bovendien heb ik dit al tig-maal op FFI verkondigd. Goed dat ook Leon de Winter dit zegt. Liever had ik deze tekst als kopregel bovenin zijn column willen lezen:

Palestijnen in de Gaza zijn uniek: zij zijn de enigen in de wereld die het vluchtelingenschap erven.

:sheik: :roll:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten