Jihadi's en hun kinderen keren terug

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20530
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Jihadi's en hun kinderen keren terug

Berichtdoor King George » Za Aug 01, 2020 8:20 am

Hofstadgroep
Samir werkte samen met de Amsterdamse oud-jongerenwerker Bilal L., net als hij een vroegere sympathisant van de Hofstadgroep. Ook Bilal is een oudgediende in het Nederlandse jihad-milieu.


Bilal L. een oud-jongerenwerker? Op welk deelterrein? Deradicalisering? Hoe naïef en dwaas moet je zijn om daar de Paarden van Troje aan te stellen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46942
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Jihadi's en hun kinderen keren terug

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 01, 2020 9:30 pm

Schout-bij-nacht De Felice: “Er komen honderden voormalige ´buitenlandse ISIS-strijders´ vanuit Tunesië naar Italië”

Geplaatst op 31 juli 2020

Afbeelding

De Italiaanse schout-bij-nacht Nicola De Felice (foto) eist bindende akkoorden met Libië en Tunesië: “We zijn nu bij een situatie aangekomen die niet meer draaglijk is. Het is absoluut noodzakelijk om maatregelen te nemen, opdat met de regeringen van Libië en Tunesië akkoorden betreffende de regeling van gezamenlijke patrouilles in hun soevereine wateren en landingen van gestopte boten binnen hun grenzen ondertekend worden. Daarbij mag niet geaarzeld worden om ook economische maatregelen te nemen als het om het doordrukken van deze eisen gaat. De illegale immigratie is een noodscenario, dat ook een nationaal veiligheidsprobleem vormt sinds er uit Tunesië honderden voormalige ´buitenlandse strijders´ van de ´Islamitische Staat´ in Italië zijn aangekomen. Met betrekking tot de zogenaamde ´Balkanroute´ moet het Verdrag van Dublin toegepast en de illegale immigranten naar Slovenië en Kroatië teruggestuurd worden.”

Schout-bij-nacht De Felice voegde er aan toe dat het na de repatriëring van migranten een “zaak van de Verenigde Naties is om te onderzoeken wie daadwerkelijk voor een oorlog gevlucht is (en daarom het recht heeft om politiek asiel aan te vragen) en wie in plaats daarvan om andere redenen migreert en daarom naar zijn land van herkomst teruggestuurd moet worden.”

Over de administratieve aanhouding van het NGO-schip “Sea Watch 3” (onder Duitse vlag) en “Ocean Viking” (onder Noorse vlag) door de Italiaanse havenautoriteiten verklaart de schout-bij-nacht dat dit een eerste belangrijke overwinning in de juridische strijd tegen de illegale immigratie op private NGO-schepen zou zijn. Hij eist tegelijkertijd de druk op de vlaggenstaten te handhaven en speciaal de Duitse en de Noorse ambassade in Italië ertoe te verplichten hun volkenrechtelijke verplichtingen waar te nemen.

Bron: https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/31 ... ar-italie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten