Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Politie ontruimd winkelcentrum in Parijs. Bezoekers verlaten complex met handen omhoog. Berichten dat er mogelijk een schutter aanwezig is zijn niet bevestigd.
Winkelcentrum in Parijse wijk La Défense geëvacueerd

In het winkelcentrum Les Quatre Temps in de zakenwijk La Défense in het westen van Parijs is een politieoperatie gaande, meldt de politie van Parijs op Twitter.

Het winkelcentrum werd geëvacueerd om controles mogelijk te maken, aldus de mededeling. Verdere details waren niet direct beschikbaar.

Volgens onbevestigde berichten op sociale media zou er een melding zijn geweest over een gewapende persoon die in de buurt van het winkelcentrum loopt.

Op onbevestigde beelden op sociale media is te zien dat het winkelend publiek met de handen omhoog richting de uitgang loopt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Deze Britse jihadiste wilde Hilversumse kerk opblazen: ’Varkens, we zullen wraak nemen’

Afbeelding

Een jihadiste die de Sint Vituskerk in Hilversum bedreigde met een bomaanslag, is dankzij een politie-infiltrant tegen de lamp gelopen en in Engeland veroordeeld tot levenslang. Safiyya Shaikh vormde met twee Nederlandse leden jihadgroep Greenb1rds, die grossierde in haatpropaganda.

De Britse Safiyya Shaikh (37) was altijd al een moeilijk geval. Geboren als Michelle Ramsden groeide ze op in een probleemgezin, zo schrijft de BBC in een reconstructie van haar leven. In 2007 bekeerde ze zich tot de islam, maar dat hielp niet. Ze belandde in de cel voor inbraak en heroïnebezit.

Extremistische video’s
Bij inlichtingendienst MI5 kwam ze in het vizier toen ze extremistische video’s ging bekijken en plannen kreeg om een aanslag te plegen. Daarop werden politie-infiltranten op haar afgestuurd die haar in de val lokten – vergelijkbaar met de werkwijze die de Nederlandse politie toepaste om de Arnhemse terrorismegroep in de tang te nemen.

In de periode daarvoor werkte Safiyya Shaikh samen met twee Nederlanders. Samen met hen runde ze het Telegram-kanaal Greenb1rds, dat vol staat met IS-propaganda en teksten als: ’Varkens van Nederland, jullie moeten binnenkort betalen. Onze slapende cellen komen nu in beweging. Jullie dachten veilig te zijn? We zullen wraak nemen. Laten we dit bloedige spelletje spelen, oh varkens. We zullen wraak nemen voor onze zusters en broeders en voor onze geliefde profeet Mohammed, vrede zij met hem.’

De Hilversumse jihadwatcher ’Azazel’ infiltreerde onder een valse naam in het haatkanaal en hield in de gaten wat daar aan propaganda langskwam. Ook de inlichtingendiensten lazen mee. In juli vorig jaar liep daardoor een 27-jarige Maastrichtse dakloze tegen de lamp die zich op internet Latifa noemde. Zijn bijdragen waren regelmatig te lezen op Greenb1rds.

Een tweede Nederlander stak nog meer vrije tijd in het platform. Dat was de 31-jarige Yousra L. uit Uithoorn, moeder van drie kinderen. Ze was al eens veroordeeld voor een reis naar het IS-kalifaat. Vanuit Noord-Holland hield ze zich daarna bezig met het beheer van het jihadkanaal.

Brandende kerk
Op Greenb1rds verscheen in augustus een gephotoshopte dreigposter met daarop de brandende Sint Vituskerk in Hilversum. ’We zijn gekomen om jullie af te slachten en de ongelovigen uit te roeien’, luidde het opschrift in letters die dropen van het bloed.

De Hilversumse politie hield het gebouw daarna extra in de gaten, vooral nadat er een verdachte koffer opdook bij de kerk. Die bleek leeg. Shaikh schreef spottend op haar kanaal dat de ongelovigen haar werk altijd grif publiceerden en zich niet realiseerden dat de ’kuffar’ dus meewerken aan haar propaganda.

Woest op vliegveld
In diezelfde zomermaand wilde Safiyya Shaikh van Londen naar Nederland reizen om haar Nederlandse geestverwante Yousra in levende lijve te ontmoeten. Het werd een fiasco: Shaikh werd tegengehouden op vliegveld Luton. Woedend was ze. ’Varkens, jullie zullen boeten voor je misdaden’, tierde ze op internet.

Nog bozer was ze toen in oktober haar nieuwe vriendin Yousra werd opgepakt door de Nederlandse politie.

Behoefte aan gezelschap
Shaikh had grote behoefte aan gezelschap en warmte. Ondertussen was ze andere geestverwanten tegen het lijf gelopen. Dat dacht ze tenminste. In werkelijkheid waren het politie-infiltranten die deden alsof ze haar begrepen. Ze namen gesprekken met haar op en probeerden uit hoever de Britse vrouw wilde gaan in haar haat tegen de ongelovigen.

Shaikh bleek bereid tot het allerergste. De infiltranten stelden haar vragen: ’wat wil je doen?’ ’Heb je nagedacht over hoe je het wil doen?’ ’Hoe kan ik je helpen?’

’Ik zou veel broeders willen vermoorden’
Haar antwoord was duidelijk. „Dus dit is echt wat ik wil ... Ik zou veel broeders willen vermoorden. Totdat ik zelf vermoord word. Ik zou graag naar een kerk gaan... een plek willen doen die ook iets betekent voor kuffar, waar geschiedenis aan zit. …Weet je waar ze de koninklijke huwelijken doen? Is het mogelijk om een bom met een ontsteker te plaatsen en dan te blijven schieten tot ik gedood word?”

"Wil je de explosieven in een tas of in een vest?"
Het was duidelijk dat ze de Londense St. Paul’s Cathedral wilde treffen. Opnieuw stelde de infiltrant alleen vragen. „Wil je de explosieven in een tas of in een vest?” Ze wilde allebei. De infiltrant kon daarvoor zorgen. Op 22 september ontmoetten ze elkaar. Shaikh kreeg een roze rugzak en moest huilen: „Ik wil vergeving krijgen voor al het vreselijke wat ik in dit leven heb gedaan. Ik ben bang dat ik niet naar het paradijs zal gaan. Ik heb genoeg van deze plek.” Alles werd opgenomen en twee dagen later zat ze in de gevangenis.

„Ik wilde doen wat er in Sri Lanka was gebeurd”, vertelde ze in het politieverhoor. „Naar binnen lopen en dan hetzelfde doen. Ontploffen. Ik dacht dat dat mijn weg naar de hemel zou zijn.”

De Hilversumse burgemeester Broertjes had in augustus sussende woorden gesproken na de bedreiging van de Vituskerk. Hij zei dat er een verwarde Engelse vrouw achter zat en dat het allemaal weinig tot niets te betekenen had.

Die ’verwarde vrouw’ is deze week in Londen tot levenslang veroordeeld, wat in het Britse strafrecht neerkomt een straf van minimaal 14 jaar cel. Haar advocaat had nog betoogd dat ze was uitgelokt door de infiltranten om een aanslag te plegen - zelf zou ze dat helemaal niet hebben gewild. Maar in een afgetapt telefoongesprek vanuit de gevangenis zegt ze zelf iets anders: „Ik was er klaar voor om ermee door te gaan. Ik twijfelde niet.”
Voor wie zijn geheugen wil opfrissen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Mahalingam »

Nog even een aantekening over die groep die zich 'Greenb1rds noemt.'
De Malakietische versie van de sharia zoals in Marokko zegt dat martelaren groene vogels in het paradijs worden. LOL. Soort halsbandparkieten?
Het is dan ook niet verwonderlijk dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot die denkrichting. Want een maagd van 72 is echt niet hun ideaal.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Mahalingam »

Duo arrested on suspicion of planning explosives attack in Barcelona

Catalan police have arrested two men on suspicion of planning an explosives attack in Barcelona.
The two individuals of Algerian nationality, aged 41 and 43, are suspected of belonging to a cell that has been under investigation since 2017.
The arrests are part of the operation carried out in January 2019, where 19 people were arrested in Barcelona and the nearby town of Igualada.

The two suspects are being investigated for "membership and active collaboration with a terrorist organisation", as well as "preparatory acts for terrorist activity", Mossos d'Esquadra said in a statement.
Spanish authorities say the suspected terror cell had already been fully disbanded.
"The investigation has allowed us to identify the areas in which the terrorist cell had planned to act, as well as determine that the group had already begun to gain capacity on how to make explosive devices and how to obtain the war weapons they needed to carry out their attack," police said.
In May, Spain's Civil Guard had also arrested a Moroccan man in Barcelona, who they believed was planning a militant attack during confinement.
https://www.euronews.com/2020/07/14/duo ... -barcelona
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Frankrijk verijdelde recentelijk zes aanslagen

In Frankrijk is de terreurdreiging nog steeds ‘extreem hoog’. Er worden tot op de dag van vandaag aanslagen verijdeld en duizenden mensen staan op een ‘zwarte lijst’ van moslimextremisten.

Dat hebben de Franse autoriteiten bekendgemaakt aan de vooravond van het proces rond de aanslagen van januari 2015. Toen werden door terroristen in en rond Parijs zeventien mensen gedood, onder meer bij satirisch weekblad Charlie Hebdo.

Duizenden moslimextremisten
Hij maakte bekend dat er 8132 Fransen in een databank staan, omdat ze als moslimextremist een potentieel gevaar vormen. In Franse gevangenissen zitten 505 gedetineerden die veroordeeld zijn wegens terroristische activiteiten. Die komen beetje bij beetje weer vrij: vorig jaar waren het er ongeveer 40. ,,Dit jaar komen er 45 veroordeelden vrij die vastzaten wegens terrorisme. Volgend jaar zijn het er 63’’, aldus Darmanin.

,,De kans op terreurdaden is nog steeds erg groot’’, aldus Jean-François Ricard, die de speciale anti-terreur-afdeling van de Franse justitie leidt. Volgens hem is alleen al de laatste paar maanden een zestal aanslagen in Frankrijk verijdeld. Details gaf hij niet.

,,We proberen netwerken (van terroristen, red) in zo’n vroeg mogelijk stadium te ontmantelen. Want als zo’n groep eenmaal bestaat, is het heel moeilijk vast te stellen wanneer ze precies zullen toeslaan.’’

32 aanslagen verijdeld
Sinds 2017 zouden in totaal 32 aanslagen in Frankrijk zijn verijdeld, door tijdig optreden van de politie en veiligheidsdiensten. ,,Begin dit jaar was er nog een groot plan wat we hebben kunnen voorkomen’’, aldus minister Darmanin.

Vanaf vandaag/morgen staan veertien verdachten terecht die betrokken waren bij de aanslagen in januari 2015. Op de redactie van Charlie Hebdo werden toen elf mensen vermoord, op straat werden twee agenten vermoord en in een joodse supermarkt werden vier mensen vermoord.

De drie daders werden destijds allemaal gedood. De verdachten die nu terechtstaan, zouden wapens hebben geleverd of financiële en logistieke steun hebben verleend.

Charlie Hebdo
Het satirische Franse weekblad Charlie Hebdo publiceerde vandaag, een dag voordat het proces over de aanslagen in Parijs begint, opnieuw de Mohammed-cartoons die de redactie destijds doelwit van islamitisch terrorisme maakten. Ook verschijnt er een speciale editie met daarin een special over het aankomende proces.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
wo sep 02, 2020 5:05 pm
Frankrijk verijdelde recentelijk zes aanslagen

In Frankrijk is de terreurdreiging nog steeds ‘extreem hoog’. Er worden tot op de dag van vandaag aanslagen verijdeld en duizenden mensen staan op een ‘zwarte lijst’ van moslimextremisten.
Hahaha! Ik vermoed dat ALLE Marokkaanse moslim-families al op de zwarte lijst staan.

Jammer dat deze lijsten niet dienen voor
onmiddellijke deportage naar Marokko of Mekka.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8560
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door sjun »

Afbeelding

Ik verwacht wel weer nieuwe aanslagen. Wat er in zit aan korte lontjes, lange tenen, agressie, seksuele deviantie en gebrek aan beschaving, komt er immers uit.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Schoonmaakster vindt bom in Duitse trein

Een schoonmaakster heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een schokkende ontdekking gedaan in het treindepot in de Duitse stad Keulen: er lag een bom, verstopt in een kartonnen doos, in een wagon van een regionale trein.

De explosieve opruimingsdienst heeft de bom na uitvoerig onderzoek onschadelijk gemaakt. Het zou gaan om een zelfgemaakt exemplaar met vuurwerk, kogels, spijkers en schroeven. De bom zou - als deze was afgegaan - door het zogenoemde ’versplinteringseffect’ voor ernstige verwondingen hebben gezorgd.

Alle 27 treinen die in het depot geparkeerd staan worden nu doorzocht. Het is niet duidelijk of het om een mislukte terroristische aanslag gaat. Dat meldt de Bild.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

sjun schreef:
za sep 05, 2020 12:05 pm

Ik verwacht wel weer nieuwe aanslagen. Wat er in zit aan korte lontjes, lange tenen, agressie, seksuele deviantie en gebrek aan beschaving, komt er immers uit.
Dit heikele probleem doet zich uitsluitend voor bij de aanhangers van de historische smerige oversekste Arabische pedofiel dikke-lul-profeet en sadist Mohammed.

Het schijnt voor zeker 1,7 miljard mensen op deze aarde verdomd moeilijk te zijn om los te komen van hun geestelijke desoriëntatie, die van moslims levensgevaarlijke psychopaten maakt in ruststand.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

hans van de mortel schreef:
zo okt 04, 2020 1:16 pm
sjun schreef:
za sep 05, 2020 12:05 pm

Ik verwacht wel weer nieuwe aanslagen. Wat er in zit aan korte lontjes, lange tenen, agressie, seksuele deviantie en gebrek aan beschaving, komt er immers uit.
Dit heikele probleem doet zich uitsluitend voor bij de aanhangers van de historische smerige oversekste Arabische pedofiel dikke-lul-profeet en sadist Mohammed.
Het schijnt voor zeker 1,7 miljard mensen op deze aarde verdomd moeilijk te zijn om los te komen van hun geestelijke desoriëntatie, die van moslims levensgevaarlijke psychopaten maakt in ruststand.
En zo geschiedde in Parijs afgelopen vrijdag!

Sjun en ondergetekende hebben niet lang hoeven wachten. Het gaat maar door en houdt nooit op. Hoogste tijd voor goed verplicht godsdienstonderwijs. Vooral op islamitische haatzaai-scholen.


De overheid houdt het allemaal keurig netjes bij. Maar . . . laat bewust achterwege waar het de islamitische godsdienstwaanzin betreft. Zij wil hiermee aantonen dat terrorisme niet alleen voorbehouden is aan moslims. Hallo beste overheid! Er bestaat wel degelijk verschil. Want terrorisme vanuit geloofsovertuiging is vele male ernstiger dan algemeen terrorisme. Juist onder de moslims bevindt zich een enorm potentieel aan blije moordenaars die het gemunt hebben op andersdenkenden. En het is al helemaal bloedlink wanneer rekening gehouden moet worden met hoofdamputatie in geval van kritiek op de historische perverse pedofiel psychopaat, veelvoudig discriminerende geilneef, sadist en oorlogsmisdadiger Mohammed.

Terrorisme - Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8560
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door sjun »

MUSLIMS REACT TO BEHEADING OF TEACHER SAMUEL PATY OVER MUHAMMAD CARTOONS


De hoogste tijd om veel meer mensen voor te gaan lichten over de structurele solidariteitsovervraging vanuit islam en de daarbij meekomende meerkosten voor elke maatschappij die daar geen kom af mee maakt.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding

Na Parijs van een paar dagen geleden is nu ook Nice weer aan de beurt met islamitisch messteken en ritueel halal hoofd afsnijden.

Wie in de etalage van de speelgoedwinkel kijkt, neemt onmiddellijk waar dat de Franse middenstand zich goed weet aan te passen. Tsja . . . met al die Corona maatregelen valt het niet mee het hoofd nog boven water te houden. Je mag tegenwoordig al blij zijn met al die moslims in je land dat je hoofd er morgen nog aan zit. Zolang de Europese Unie weigert de moslim-kwestie aan te kaarten en te benoemen dat de grote boosdoener, haat veroorzaker en islamitische misdadiger de oorzaak is van het rotsvaste woestijngeloof van de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.

Jazeker! Deze parasiet en profiteur van onze democratische samenleving heeft de brutaliteit gehad om zich zonder blikken of blozen een beetje salafist te noemen, waarmee hij duidelijk maakte en aangaf dat het voornemen van de salafist het navolgen van profeet Mohammed is. Vandaar het islamitische halal hoofd-afsnijden-ritueel waar de gluiperige Marokkaanse moslim Aboutaleb te laf voor is. Je wel salafist noemen met een vinger omhoog naar de Nederlandse samenleving en ondertussen aan de penis van de Profeet zuigen, getuigt van een radicale ongeschiktheid als burgervader van de Rotterdamse bevolking die deze gluiperige hufter zelf niet gekozen heeft.
Ik woon momenteel in een islamitisch land, en kan u wel vertellen dat ik hier absoluut niet de mogelijkheid zou hebben dit soort discussies te voeren. De Sharia verbiedt kritiek, discussie en andersdenkenden op ieder niveau. Dat alleen al verklaart veel over de denkwijze van veel moslims: de 'juistheid' van hun religie staat nooit of te nimmer ter discussie, iets wat ik terugzie in de reacties van de moslims in dit forum. In de naam van Allah vindt in de islamitische landen ongelofelijk veel onrecht plaats, en de censuur in deze landen zorgt ervoor dat de grote meerderheid van deze praktijken onder het tapijt wordt geveegd. Degenen die dit in de openbaarheid brengen, worden nu door deze moslims naar de psychiatrische hulp verwezen, want hun religie en cultuur kunnen absoluut geen schuld hebben. Zeker, doe uw huiswerk, kom eens langs in Saoedi- Arabië, Algerije, Irak of Koeweit, en bekijk daar eens hoe de islam in de praktijk werkt. Ik denk dat ik in het vervolg maar VVD stem!

Saskia in Trouw (28-01-2003, 07:19:53 uur)
Hahaha! Nee Saskia, ben je er nog? Beter is het op een partij te stemmen die de zaken van islam werkelijk benoemd en ter discussie stelt:

PVV
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

Wat iedereen behoort te weten over
de religie 'van de vrede'!


Afbeelding

Dit is namelijk óók islam. Dit zijn dus ook aanslagen. Aanslagen die binnen de islam als halal worden beoordeeld. Islam en onze beschaving verhouden zich als vuur en water. Als onmenselijk sadistisch tot menselijke empathie voor de medemens. Dus niet alleen wat in Parijs is voorgevallen en in Nice weer is gebeurd typeren de routine van aanslagen van het moslim gepeupel dat in profeet Mohammed zijn heil en overtuiging van daden zoekt.

Want de mensen die in de meest afgrijselijke sadistische misdadiger profeet Mohammed geloven zijn tot dergelijke godsdienstwaanzinnige primitief heidense geweldsdelicten in staat. Mevrouw gekke Angela M., die vanuit Berlijn - voorheen hoofdkwartier van de nazi's - leiding geeft aan de ondergeschikte halfwasleider van Nederland Mark minister-president Rutte, is een voorbeeld van godsdienstwaanzinnige aanmoediging die tot de ondergang van Europa moet leiden.

O ja! En niet vergeten, Nederland heeft in zijn midden de meest geliefde, gewaardeerde, uitstekend functionerende alleraardigste competente burgemeester van de wereld: Moslim Marokkaan Ahmed Aboutaleb. Dus wat is het probleem?

Parasiet op onze kenniseconomie en beschaving Aboutaleb is een beetje salafist.

Dat heeft hij zelf openbaar gemaakt aan iedereen die het wel of niet wil horen. Dit islamitische hoerenjong - om in Marokkaans begrijpelijke integratietaal te spreken - heeft letterlijk schijt aan onze samenleving, normen en waarden. Omdat hij weet dat dit een vrij democratisch land is met vrijheid van meningsuiting - vooral voor moslims!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

JA HOOR!

Afbeelding

16 JAAR GELEDEN. EN HET MOORDEN GAAT MAAR DOOR.


Het salafisme heeft er de vaart weer ingezet en weet zich gesteund door de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.

PARIJS - NICE - WENEN.


Het is een soort wanhoopsoffensief ingegeven door radeloosheid en uitzichtloosheid. Vandaar dat ik moslims al tijden benoem als de mislukte mensensoort die niet in staat blijkt de jarenlange opgelopen achterstand op het gezonde verstand in te lopen.

De grote schuldige is echter . . . u raadt het al, Frau Angela Merkel die haar roedel aan Europese schoothondjes al die tijd in bedwang heeft gehouden door hen in hun mand te laten liggen uitrusten. Immers, ach, die paar moslim aanslagplegers zijn eigenlijk meelijwekkende verwarde personen. Klopt helemaal! Dat zijn namelijk alle moslims. Zij zijn namelijk - zo leerde ons de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb - allemaal een beetje salafist. Alleen brengt niet iedere salafist een mensenoffer aan Allah, in gedachte houdend dat parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving voorlopig nog veel leuker is.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door King George »

Wat is hier Deens/Duits aan?

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8560
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door sjun »

Acht jaar cel en tbs geëist tegen man die zijn vrouw aanviel in ziekenhuis Gouda

Het Openbaar Ministerie heeft acht jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen een man die zijn vrouw aanviel met meerdere messen. Dat gebeurde in 2019 in een wc van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.
Hij wachtte zijn vrouw op na haar afspraak in het ziekenhuis en zou met twee messen meermaals op haar hebben ingestoken. Hoewel de vrouw de aanval overleefde, wordt de 48-jarige man verdacht van poging tot moord.

Het stel uit Syrië had relationele problemen en de vrouw overwoog een scheiding, tot woede van de man. Twee weken voor de aanval kreeg hij nog een huisverbod omdat hij bij de gemeente had gedreigd dat hij zijn vrouw zou vermoorden als ze bij hem wegging.

Twaalf steekwonden

Volgens het OM probeerde de verdachte voor de aanval zijn vrouw nog een gouden armband te geven. Toen ze die weigerde aan te nemen, zou hij haar hebben aangevallen met twee messen. Die kocht hij voorafgaand aan de aanval.

"De verdachte heeft op beestachtige wijze getracht zijn vrouw van het leven te beroven", zei de officier van justitie tijdens de zitting. "Hij heeft nadat het eerste mes krom was van het steken een tweede mes gepakt en vervolgens opnieuw ingestoken op het slachtoffer." De vrouw liep volgens het OM twaalf steekwonden op. De man zou tijdens het steken "ik wil van je af" hebben geroepen. Ook filmde hij een groot deel van de steekpartij en belde hij na afloop een neef om te vertellen dat hij zijn vrouw had afgeslacht, meldt Omroep West.

Naast een celstraf eist het OM ook tbs met dwangverpleging. De kans op herhaling zou groot zijn, omdat de verdachte zich niet zou realiseren dat hij behandeling nodig heeft en hij zijn eigen rol minimaliseert.
NOS 30.03.21

Welk woord mist hier om de situatie te adresseren en beter de duiden?
:thinking:

Zo onderhoud is het de hoogste tijd de grenzen stukken selectiever open te houden om de cumulerende kostendruk op de samenleving te verminderen en veiligheid van burgers te bevorderen. Tijd om inburgeringseisen te gaan stellem en wie daar een loopje mee neemt terug uit te wijzen.

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Vijf vrouwen in Frankrijk opgepakt voor plannen terreurdaad

De Franse politie heeft bij een inval in een woning vijf vrouwen opgepakt in de zuidelijke stad Béziers. Ze worden verdacht van het plannen van een terroristische daad in Montpellier, melden de persbureaus AFP en AP.

De vier volwassenen en een minderjarige werden 's nachts opgepakt op aandringen van de binnenlandse veiligheidsdienst. Volgens de burgemeester richtte het onderzoek zich op een van de arrestanten. De 18-jarige vrouw wilde vermoedelijk een aanslag plegen. Volgens onbevestigde berichten ging het om een aanslag op een kerk.

Haar moeder en drie zussen waren op het moment van de inval ook aanwezig in het huis en werden eveneens aangehouden. De vrouw tegen wie het onderzoek liep, schepte tegen haar buren op over het kijken naar IS-video's, zegt de burgemeester tegen AP.

Hij zegt niet te weten of het gezin bekendstond als radicaal-islamitisch. Volgens hem reageren de buren geschokt. "Ze zijn bang dat het een slecht beeld geeft van de buurt en van de moslimgemeenschap."
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door King George »

De vrouw tegen wie het onderzoek liep, schepte tegen haar buren op over het kijken naar IS-video's, zegt de burgemeester tegen AP.

Hij zegt niet te weten of het gezin bekendstond als radicaal-islamitisch.


Klaarkomen op IS-porno en dan nog steeds niet radicaal-Islamitisch? Is er ook al zoiets als gematigd Jihadisme, gematigd terrorisme, gematigde oorlogsmisdaden? :scratch:
Volgens hem reageren de buren geschokt. "Ze zijn bang dat het een slecht beeld geeft van de buurt en van de moslimgemeenschap."
Geloofden ze dan heilig in de boodschap van het Islam-promotieteam oftewel "Islam is vrede.?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Mahalingam »

Zutphenaar (30) die opriep tot terroristische aanslagen voorlopig vrijgelaten

De 30-jarige man uit Zutphen die drie weken geleden met een groot arrestatieteam werd opgepakt omdat hij digitaal op zou roepen tot het plegen van terroristische aanslagen, is in afwachting van zijn proces vrijgelaten. Volgens een kennis is hij enorm geschrokken van alle ophef.

De verdachte werd op dinsdagavond 16 maart met veel kabaal gearresteerd in zijn woning aan de Polsbroek in Zutphen. De Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie gebruikte zogeheten flashbang-granaten, die harde knallen en lichtflitsen produceren, om de verdachte te desoriënteren.

Onderdeel netwerk

De man wordt nu vervolgd voor dreiging met een terroristische misdrijf en het opruien van anderen om dat te doen. Dat kan al voldoende zijn voor enkele jaren celstraf.

,,Ook als je nooit de intentie had om anderen aan te zetten tot haat of terroristische activiteiten’’, zegt hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf. ,,Op zo’n moment maak je wel onderdeel uit van een terroristisch netwerk en zet je mensen mogelijk ergens toe aan. De grens tussen denken en doen wordt steeds vager.’’

De verdachte zegt door alle commotie nog niet in staat te zijn nu zelf te reageren op zijn arrestatie, maar laat via zijn kennis weten dat hij nooit de intentie heeft gehad iemand daadwerkelijk aan te zetten tot een terroristische aanslag.
Spoiler! :
DSI

De DSI werd in 2006 opgericht nadat de arrestatie van twee leden van de terroristische Hofstadgroep in Den Haag in 2004 bijna mis ging. Gewone politie-eenheden lagen de hele dag op daken in de binnenstad om twee mannen te arresteren en ze werden onder meer met een handgranaat bestookt.

Sindsdien wordt de DSI ingezet bij terroristische dreiging, maar pas nadat de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) de minister van Justitie om toestemming heeft gevraagd. Dat gebeurde ook in Zutphen. De AIVD vond berichten van de man uit Zutphen op sociale media waarin hij anderen zou hebben opgeroepen terroristische aanslagen te plegen. De uitingen van de aangehouden man zouden passen in het jihadistische gedachtegoed van terreurgroep IS.
https://www.destentor.nl/zutphen/zutphe ... ~acf44aff/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie