Al-Qa'ida ronselt terroristen bij Britse jeugd

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77378
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Al-Qa'ida ronselt terroristen bij Britse jeugd

Bericht door Ariel »

Al-Qa'ida ronselt terroristen bij Britse jeugd
maandag 5 november 2007 18:33

De terroristische organisatie Al-Qa'ida is bewust naar kinderen en jongeren in Groot-Brittannië op zoek om aanslagen uit te voeren. Dit zei het hoofd van de Britse geheime dienst MI5 maandag.


In de eerste publieke toespraak sinds zijn aantreden in april zei Jonathan Evans van de dienst MI5 dat Groot-Brittannië met de ‘meest directe en acute dreiging in vredestijd' van deze eeuw te maken heeft.

Geïndoctrineerd
‘Op dit moment rekruteren terroristen op een methodische en doelmatige manier kinderen in dit land. Kwetsbare jongeren worden geïndoctrineerd, geradicaliseerd en voorbereid op het plegen van aanslagen,’ aldus Evans.

Volgens hem is het aantal Britten met vermeende terroristische banden dit jaar opgelopen tot minstens 2000.

Irak en Algerije
Tot een jaar geleden werden aanslagen op Groot-Brittannië vooral voorbereid vanuit het grensgebied tussen Pakistan en Afghanistan. Nu worden ook plannen ontwikkeld in Somalië, Algerije en Irak, aldus het hoofd van MI5.

In juli 2005 werd Londen opgeschrikt door een serie aanslagen op het openbaar vervoer, waarbij 52 mensen om het leven kwamen. In juni van dit jaar mislukten bomaanslagen in Londen en Glasgow.

Door Robin van der Kloor
http://www.elsevier.nl/nieuws/buitenlan ... index.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Teken van teloorgang.
Kinderen die zelfmoordaanslagen plegen zal geesteljk dubbel pijn doen.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Bericht door Manon »

BFA schreef:Teken van teloorgang.
Kinderen die zelfmoordaanslagen plegen zal geesteljk dubbel pijn doen.
buiten mohammed verklaar ik écht wel de Europese SCHIJNregeringen als verantwoordelijken!

Ik weet dat één der architecten van Eurabia, de CVP'er TIJL DECLERCQ hier op nog geen 15km vandaan woonDE! Deze politieke smeerlap is echter reeds overleden: hij hoeft helemaal geen verantwoording meer af te leggen voor zijn "geheime" missies.


Soms krijg ik zin om zijn nazaten op te sporen en een mailtje te sturen met vermelding van de COLLABORATIE die door hun vader/grootvader werd uitgevoerd.
http://www.wittegids.be/search/Wilrijk/De_Clercq.html


Ze zijn hier nogal streng met collaborateurs in Vlaanderen, ook nog steeds met de kinderen! Blijkbaar geldt dit niet voor de EURABIA collaborateurs.

Trouwens: waarschijnlijk wonen die kinderen niet meer in de buurt. Toch niet waar al die immigranten wonen zeker?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77378
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Engeland zal de ogen moeten gaan openen en wat minder dhimmi worden.
Nu worden Moslims nog steeds geknuffeld in Engeland. Er is volgens mij geen regering in Europa die meer PC is dan Engeland.

Ze offeren hun bevolking op voor Islam
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6719
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:Engeland zal de ogen moeten gaan openen en wat minder dhimmi worden.
Nu worden Moslims nog steeds geknuffeld in Engeland. Er is volgens mij geen regering in Europa die meer PC is dan Engeland.

Ze offeren hun bevolking op voor Islam
De kruik gaat zolang te water tot ze breekt. Het probleem is alleen dat een bevolking doorgaans pas in opstand komt tegen hun heersers als ze niet meer ’te vreten’ hebben.

Brood en spelen, dat telt. Vandaar dat we tegenwoordig elke dag voetbaluitzendingen hebben op de TV.

Voor de rest is het zo dat 1200 doden en nog veel meer gewonden in het verkeer voorlopig niet opwegen tegen die paar terroristische aanslagen op jaarbasis.

Veel erger is dat er geen verontwaardiging onder het mensdom optreedt. Verontwaardiging tegenover de islam en de politieke leiders die dit alles met de leugen en de mantel der liefde bedekken.

De mens is een kuddedier en voornamelijk dom. Altijd al geweest. Van die hele evolutietheorie klopt dan ook geen bal.

Wat zou dan in godsnaam het doel van evolutie moeten zijn volgens Darwin? Dat de sterksten overleven, toch? Maar wat nu als die sterksten de dommen zijn, de slechterikken en niet de goeden? Evolutie heeft alleen maar zin als het leidt tot het goede. En daar heeft de wereld tot nu nog niets van kunnen merken. Integendeel.

Evolutie heeft Mohammed voortgebracht.
Evolutie heeft miljoenen allahtone islamaanhangers voortgebracht met een op holgeslagen DNA-structuur waar de varkens geen voer van lusten.
De misdaad loopt gierend uit de hand. Pedofilie - om maar iets te noemen - wordt door de verantwoordelijke politici en rechterlijke macht als opbouwend, opvoedkundig, constructief progressief en vredelievend beschouwd.
Hoezo straffen en preventieve maatregelen treffen? Nog even en pedofilie is wettig verklaard.

Niet zo verbazingwekkend. Het zal alles wel te maken hebben om de grote pedofiele voorganger Mohammed en zijn islam niet te ontrieven - sterker nog - in alles tegemoet te komen. Dat zien we om ons heen. Alles wat de heiden (de allahtone islamaanhanger) vandaag de dag vraagt wordt hem gegeven.
Past helemaal in ons moderne denken: een kind mag je niet meer straffen, laat staan een tik op de billen geven. Nee, kinderen voedt je op volgens de moderne pedagogen door ze in alles hun zin te geven. Dat is pas evolutie om zo de sterksten in de maatschappij kweken.

Die hele evolutietheorie is net zo veel waard als een rol toiletpapier gemaakt van zulk doorzichtig vloeipapier dat je het niet eens durft te gebruiken uit angst je vingers er doorheen te prikken.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 42505
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

En met wat voor sprookjes lijmen ze hun ploffers?
Zo iets als dit verhaal:
http://www.fileflyer.com/view/l7x9mAE
daar staat bij download
ShaykhHazemSallah Abu Isma’il on how the West cannot understand martyrdom.wmv
(windows media player gebruiken)
Even bedenken: martelaren zijn bij ons mensen die wegens vasthouden aan hun geloof dood werden gemaakt. Bij de Mohammedanen zijn martelaren zij die vanuit hun geloof veel ongelovigen doden en daardoor in de hemel komen.
“The [martyr] does not lose anything. He does not die. All of a sudden he ascends to the angels and lives next to Allah. He pleads on behalf of 70 of his family members. When a martyr is next to Allah, he has an important role and is greatly rewarded. He pleads on behalf of 70 of his family members. In his death, he feels no pain beyond a mosquito bite. That’s it. Allah removes from him the marks of death and its torments. The martyr is not tested in his grave. He is not asked about his god or religion. The glitter of the sword over his head suffices. The Crown of Honor is placed on his head. The gem in this crown is more precious than the whole world. He is married off to 70 black-eyed virgins. If one of these virgins were to descend to this world, her light would extinguish the light of the sun and the moon. That’s how beautiful she is.”
En als ze fantaseren over hoe die virgins er uit zien is het vast zo iets:
Afbeelding
En nu is een raadsel ook opgelost: The martyr is not tested in his grave Iedereen moet dus in het graf liggen ervarend 'de martelingen van het graf (of niet)' en gaat pas bij de eindtijd naar het hiernamaals voor definitieve uitsortering. Ploffers zijn dus momenteel onder elkaar in de hemel, de rest der mensen moet nog komen?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6719
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef:Ploffers zijn dus momenteel onder elkaar in de hemel, de rest der mensen moet nog komen?
Ze krijgen later gezelschap van precies 144.000 (mannen en vrouwen)door Jehovah, de god van Mozes en de Wachttoren, geselecteerde mensen. Daaronder de apostelen van Jezus en - volgens de Wachttoren - mensen die gebruik hebben gemaakt van de symbolen op de jaarlijkse Gedachtenisviering bijeenkomst van de Getuigen. Er gaat dan een schaal met matses (joods ongezuurd brood) rond die het lichaam van Jezus symboliseert en een glas rode wijn die het bloed van Jezus symboliseert. Wanneer hiervan genomen wordt geeft men te kennen een hemelse hoop te koesteren - en als alles oprecht uit het hart geschiedt, zoals ingegeven door Jehovah, zullen straks de moordlusige Ploffers oog in oog staan met vredelievende volgelingen van Jezus die deze Ploffers zullen veroordelen overeenkomstig de leer van Jezus.

Gelet op de verhoudingen tussen de islam en andere religies ligt het geheel in de lijn der verwachtingen dat het daar straks in de hemel ook één grote klerezooi zal worden van haat en geweld; de eeuwige strijd om de macht. En God? Hoe haalt zo’n achterlijke zelfbedachte god het in godsnaam in zijn hoofd om lammetjes en leeuwen bij elkaar te stoppen? Het is mij al eerder opgevallen bij het lezen van de bijbel en de koran dat die zelfbedachte god lijdt aan psychose.

Ik ben benieuwd hoe de Jehovah’s Getuigenbroeders zonder baarden en hun zusters (waarvan de meesten geen maagd meer zijn) samen onder één deken kunnen slapen met die enge baardige mohammedanen en al hun maagden.

Dat gaat nooit goed. En wat doet God? Hij staat erbij, kijkt ernaar, en geniet volop van zijn boosaardige verzinsels.

Het is nu tijd voor Wilders om alle georganiseerde religie te verbieden. Laat ze maar lekker ondergronds gaan als ze toch willen volharden in het kwaad. Dat is toch nooit tegen te gaan.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
fucmoh
Berichten: 858
Lid geworden op: za dec 24, 2005 10:48 pm
Locatie: AMSTERDAM

Bericht door fucmoh »

hans van de mortel schreef:
Mahalingam schreef:Ploffers zijn dus momenteel onder elkaar in de hemel, de rest der mensen moet nog komen?
Ze krijgen later gezelschap van precies 144.000 (mannen en vrouwen)door Jehovah, de god van Mozes en de Wachttoren, geselecteerde mensen. Daaronder de apostelen van Jezus en - volgens de Wachttoren - mensen die gebruik hebben gemaakt van de symbolen op de jaarlijkse Gedachtenisviering bijeenkomst van de Getuigen. Er gaat dan een schaal met matses (joods ongezuurd brood) rond die het lichaam van Jezus symboliseert en een glas rode wijn die het bloed van Jezus symboliseert. Wanneer hiervan genomen wordt geeft men te kennen een hemelse hoop te koesteren - en als alles oprecht uit het hart geschiedt, zoals ingegeven door Jehovah, zullen straks de moordlusige Ploffers oog in oog staan met vredelievende volgelingen van Jezus die deze Ploffers zullen veroordelen overeenkomstig de leer van Jezus.

Gelet op de verhoudingen tussen de islam en andere religies ligt het geheel in de lijn der verwachtingen dat het daar straks in de hemel ook één grote klerezooi zal worden van haat en geweld; de eeuwige strijd om de macht. En God? Hoe haalt zo’n achterlijke zelfbedachte god het in godsnaam in zijn hoofd om lammetjes en leeuwen bij elkaar te stoppen? Het is mij al eerder opgevallen bij het lezen van de bijbel en de koran dat die zelfbedachte god lijdt aan psychose.

Ik ben benieuwd hoe de Jehovah’s Getuigenbroeders zonder baarden en hun zusters (waarvan de meesten geen maagd meer zijn) samen onder één deken kunnen slapen met die enge baardige mohammedanen en al hun maagden.

Dat gaat nooit goed. En wat doet God? Hij staat erbij, kijkt ernaar, en geniet volop van zijn boosaardige verzinsels.

Het is nu tijd voor Wilders om alle georganiseerde religie te verbieden. Laat ze maar lekker ondergronds gaan als ze toch willen volharden in het kwaad. Dat is toch nooit tegen te gaan.
Je begint steeds meer waanideeen te krijgen.
De bijbel moet je los zien van de koran.

God bestaat en allah=mohammed is al eeuwenlang dood.
Plaats reactie