Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 68426
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Ariel » Za Jan 12, 2008 4:58 pm

Nu ook terreurdreiging in Duitsland.

Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

zaterdag 12 januari 2008

(Novum/AP) - In Duitsland zijn extra veiligheidsmaatregelen genomen in verband met een mogelijke terreurdreiging. De maatregelen zijn genomen op basis van een waarschuwing van Libanon. Daar werd donderdag iemand gearresteerd die eerder in de week een dreigtelefoontje pleegde met de Duitse ambassade. Het zou gaan om een lid van Al-Qaida.

Volgens een bron bij de Duitse politie dreigde de verdachte, de Syriër Mohammed Naddoum, met aanslagen tegen veiligheidsinstanties in Duitsland. Naddoum zou tegen de politie hebben gezegd dat een Turkse Duitser, een Saudiër en een Australiër in Duitsland bezig zijn aanslagen voor te bereiden, als vergelding voor de vervolging van leden van Al-Qaida in het land. Het tijdschrift Focus wist te melden dat het ministerie van justitie in Berlijn een van de doelwitten is.

GA NAAR LINK!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 68426
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 14, 2008 5:52 pm

Terreurdreiging Duitsland minder zwaar
maandag 14 januari 2008 16:45

(Novum/AP) - De dreiging voor terroristische aanslagen in Duitsland blijkt minder zwaar dan gedacht, heeft het ministerie van binnenlandse zaken maandag gezegd. Aanleiding voor de dreiging was een tip van de Libanese veiligheidsdienst op basis van het verhoor van een Al-Qaidaverdachte. De verdachte werd afgelopen donderdag gearresteerd omdat hij de Duitse ambassade in Beiroet zou hebben gebeld om te waarschuwen voor aanslagen op Duitse veiligheidsinstanties aan te kondigen.

De Duitse pers berichtte dat het Duitse ministerie van justitie een van de beoogde doelwitten was. Het ministerie werd inderdaad zwaarder beveiligd, maar minister van binnenlandse zaken Wolfgang Schäuble zei maandag dat er aanwijzingen waren dat de dreiging minder was dan aanvankelijk gedacht.

'De dreiging die uitging van het telefoontje was nul en het was niet serieus. De verdachte blijft wel onder arrest, maar voor aanklachten die niets met de telefonische bedreiging te maken hebben', liet een Libanese functionaris weten.


http://www.elsevier.nl/nieuws/laatste_2 ... index.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 02, 2016 12:50 am

Treinstations open na terreurdreiging München

Vr 01 jan 2016

MÜNCHEN - De politie heeft de twee treinstations die na de terreurdreiging op oudejaarsavond in München waren gesloten, weer vrijgegeven. Wel blijven politieagenten in de Beierse stad waakzaam.

Het centraal station en het station van Pasing werden ontruimd omdat de autoriteiten vreesden voor een terreuraanslag. Volgens Joachim Herrmann (CSU), minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Beieren, zit Islamitische Staat achter de dreiging. Het hoofd van de politie in München, Hubertus Andrä, zei dat er signalen waren dat een zelfmoordaanslag gepleegd zou worden.

De Duitse veiligheidsdienst werd door een bevriende inlichtingendienst geïnformeerd. Vermoedelijk gaat het om de Franse dienst. Vijf tot zeven personen zitten waarschijnlijk achter de terreurdreiging. De politie in München is een zoektocht gestart, maar heeft nog geen verdachten in beeld.

Volgens Herrmann was de waarschuwing over een mogelijke aanslag zo serieus dat deze niet genegeerd kon worden. Inwoners van München werden daarop opgeroepen openbare gelegenheden waar veel publiek komt en treinstations te mijden.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 37270
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Mahalingam » Do Feb 04, 2016 12:54 pm

Uit de linker achterhoek klinkt al 'razzia' maar daar moeten we ons niets van aantrekken.
Duitsland pakt 2 terreurverdachten op
De Duitse hermandad heeft heden ochtend invallen gedaan op diverse adressen in het land. Honderden agenten waren op de been voor een grote operatie tegen moslimextremisten.

Naast de hoofdstad Berlijn, deden de Duitse agenten ook vluchtelingencentra in Attendorn in Sauerland en Hannover aan, meldt het ANP.

De grootschalige actie was vooral bedoeld tegen vier Algerijnen die "staatsgevaarlijke gewelddaden" zouden willen uithalen. Twee verdachten zijn in de kraag gevat. Het is niet duidelijk of er een aanslag in Duitsland gepland stond.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/02/duitsland_pakt_2_terreurverdac.html
Meer info bij http://www.thelocal.de/20160204/police-arrest-suspects-for-planning-islamist-terror-attack
Security sources told DPA the group’s ringleader was a 35-year-old Algerian arrested on Thursday in North Rhine-Westphalia.
The man, who was staying in refugee accommodation in the town of Attendorn, was also being sought by Algerian authorities due to a suspected connection to Isis, with whom he is said to have undergone military training in Syria.
In Berlin, 450 police officers searched four apartments and two businesses, arresting another Algerian man in the process.
Police are still looking for a 31-year-old male in Berlin and a male 26-year-old in Hanover, where searches were conducted in a refugee home.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 08, 2016 2:15 am

Rheinland-Pfalz: Rechercheurs doorzoeken woning van vermeende ISIS-commandant

Geplaatst op 7 februari 2016

Onderzoekers hebben in de buurt van de Duitse stad Mainz de woning doorzocht van een vermeende voormalige ISIS-strijder. Het is de tweede actie binnen een week tegen Jihadisten: enkele dagen geleden hadden er razzia´s in Berlijn, Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen plaatsgevonden.

Bij een antiterreur-razzia in de buurt van Mainz hebben rechercheurs de woningen van twee mannen doorzocht. Ze zouden ervan worden verdacht in de Syrische burgeroorlog te hebben deelgenomen aan een buitenlandse terroristische vereniging, zei een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zondag. Men zou nog geen aanwijzingen hebben met betrekking tot concrete aanslagplannen. Om welke vereniging het zou gaan, zou uit het onderzoek moeten blijken.

“Spiegel Online” berichtte dat het bij een van de verdachten zou gaan om een vermoedelijke voormalige commandant van de terreurmilitie “Islamitische Staat” (IS/ISIS). De 23-jarige zou zich sinds de herfst in Duitsland bevinden. Hijzelf zou ontkennen ooit lid geweest te zijn van ISIS. Volgens het bericht vond de politieactie plaats in Sankt Johann in het district Mainz-Bingen.

Bron: www.focus.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/02/07 ... ommandant/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 28, 2016 3:49 pm

Tsjetsjeense IS-aanhanger wou gewelddaad plegen in Duitsland

25/10/2016 om 14:21 door mtm, rvs | Bron: Bild, Focus, MDR, Die Welt

Vandaag zijn er op dertien plaatsen in Duitsland huiszoekingen uitgevoerd in het kader van een terrorismeonderzoek. Spil zou een 28-jarige met Tsjetsjeense roots zijn die een aanslag plande en aanhanger was van terreurgroep Islamitische Staat (IS). 13 anderen worden verdacht van het financieren van terrorisme. Niemand werd opgepakt.

De operaties vonden onder meer plaats in de deelstaten Thüringen, Hamburg, Noordrijn-Westfalen, Saksen en Beieren. Er werd niemand opgepakt.

Bij de invallen werd ook een explosievenhond gebruikt, omdat de politie verwachtte springstoffen aan te treffen. In één van de onderzochte panden werd een witte substantie ontdekt, maar die bleek na onderzoek ongevaarlijk te zijn. die nu verder wordt onderzocht.

'Geen accuut gevaar'
De acties zouden volgens Die Welt kaderen in een onderzoek dat sinds de tweede helft van vorig jaar gevoerd wordt naar een 28-jarige Russische man met Tsjetsjeense roots. Die wordt ervan verdacht een 'staatsgevaarlijke gewelddaad' te hebben voorbereid. Een concreet gevaar zou er echter niet geweest zijn.

De verdachte zou ook op het punt gestaan hebben naar Syrië te trekken, om daar te gaan strijden voor terreurorganisatie Islamitische Staat.

Ook tien mannen en drie vrouwen tussen 21 en 31 jaar oud, ook met Russische nationaliteit en Tsjetsjeense roots, uit Thüringen, Hamburg en Dortmund worden onderzocht. Zij worden ervan verdacht terrorisme gefinancierd te hebben. Alle verdachten in het onderzoek zouden asielzoekers zijn.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20161025 ... 96?ref=yfp
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 11, 2017 1:03 am

Uit angst voor terreur: verhoging van de veiligheid op de uienmarkt in Weimar

Geplaatst op 10 oktober 2017

Afbeelding

Vroeger dacht men dat knoflook en uien vampiers op afstand zouden houden, tegenwoordig is deze versie herzien, omdat bewezen is dat er geen bloedzuigers bestaan. Nu is bewezen dat er ware geldzuigers bestaan, die in het parlement zitten en er door opvallen dat hun beroepsleven na de studie ophoudt.

Tegenwoordig bewezen bedreigingen worden met betonblokken, zoals in Keulen, of zoals nu in Weimar met grote metalen containers bestreden. In Weimar begint vrijdag namelijk de 364e uienmarkt. In drie dagen worden daar ongeveer 300.000 bezoekers verwacht. Op zeven podia wordt een veelzijdig programma aangeboden met Country muziek, Pop, levensliederen, Rock en Jazz. Als hoogtepunt treden o.a. Jan Josef Liefers met zijn band Radio Doria en de rapper McFitti op. Bij 500 kraampjes kunnen bezoekers uienproducten, sieraden, kunsthandwerk en meer kopen. Op de Herderplatz is een middeleeuwse markt te bewonderen. Zaterdag vindt er een hardloopwedstrijd in de stad plaats.

Blijkbaar worden er alleen uienproducten aangeboden en geen halal eten? Moeten daarom de ingangen met metalen containers geblokkeerd en de aanwezigheid van de politie verhoogd worden? En volstaan gewone metalen containers of zijn deze volgestort met beton? Dragen de politieagenten bijvoorbeeld alleen hun dienstwapen en pepperspray of hebben ze dit jaar ook weer machinepistolen om onschuldige volksfeesten te beveiligen? De politie vertelt eindelijk een keer de waarheid zonder een statistiek te verfraaien. De MDR bericht: ook de politie kondigde aan meer op patrouille te gaan in de binnenstad. Reden voor de verhoogde veiligheidsmaatregelen zijn volgens informatie van de stad de terreuraanvallen zoals op de kerstmarkt in Berlijn verleden jaar.

Nou zeg, carnaval werd al genoeg afgezegd, de Dom van Keulen wordt met betonblokken beveiligd, en nu zelfs de uienmarkt in Weimar. Maar goed, ook het grootste volksfeest in de deelstaat Hessen, de veemarkt in Bad Arolsen, werd zowel vorig jaar als dit jaar met zware betonblokken tegen vermeende terreuraanslagen door radicale islamieten beveiligd.

Wanneer gaat er eindelijk eens een lampje branden bij de linkse wereldverbeteraars en wanneer zien ze eindelijk eens in dat niet de AfD bestreden moet worden, maar dat we te maken hebben met een potentieel terreurgevaar, dat onze christelijke en open samenleving en enorm veel mensenlevens bedreigt? Waarom praten onze politici zelfs niet over zoiets? Waar blijven de informatiefolders die erover berichten dat onze tradities en waarden door een nieuwe islamitische samenleving bedreigd worden? Is het bijvoorbeeld te onaangenaam en wil men niet toegeven dat men niet meer zonder een onbehaaglijk gevoel naar een normaal volksfeest kan, zoals komend weekend naar de uienmarkt in Weimar? Ik heb er tenminste nog nooit iets over gehoord, maar blijkbaar is zelfs het plaatselijke schuttersfeest of de volgende eerste schooldag van kleine kinderen niet meer veilig. Duitsland schaft zichzelf steeds meer af!

Bron: https://politikstube.com

Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/10 ... in-weimar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 13, 2017 1:15 am

Nieuw terreurgevaar uit de lucht: drone-aanvallen op kerstmarkten

Geplaatst op 12 oktober 2017

Afbeelding

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA) waarschuwt voor een nieuw verraderlijk gevaar waarvoor de islamitische terreur zou kunnen zorgen: mogelijke bomaanvallen door middel van drones op kerstmarkten.

Het BKA heeft het gebruik van drones door ISIS in Irak geanalyseerd – en is extreem gealarmeerd. Een deskundige van het BKA vertelt tegenover de ARD dat drones in staat zouden zijn een mogelijke aanslag in Duitsland uit te voeren. De terreurmilitie ISIS zou volgens de Duitse inlichtingendienst (BND) krachtige Russische militaire drones buitgemaakt hebben.

Drones kunnen wel degelijk met grotere pakketten explosieven, tot tanks met een inhoud van tien liter, uitgerust worden om deze daarna af te gooien. “Het is niet moeilijk om je voor te stellen wat terroristen in zulke tanks kunnen transporteren”, aldus de veiligheidsdeskundige van het BKA verder. Van explosieven tot giftige stoffen, alles zou mogelijk zijn. Het zou al voldoende zijn wanneer door drones een ongevaarlijke vloeistof boven een mensenmenigte zou worden gesproeid. Dat zou zeer zeker massale paniek met talrijke gewonden of zelfs doden veroorzaken.

Daarom zouden vooral grote bijeenkomsten van mensen bedreigd kunnen worden zoals volksfeesten, voetbalwedstrijden of de weldra weer plaatsvindende kerstmarkten. “Dan helpen ook betonblokken niet meer om de mensen op de kerstmarkten te beschermen.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/12 ... stmarkten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 37270
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Mahalingam » Za Okt 21, 2017 1:54 pm

Ik vraag mij af: wat zal deze politieinformant de veiligheidsdiensten allemaal op de mouw gespeld hebben? Hoeveel des-informatie ? Hoeveel leugens?
Police informant encouraged Islamists to carry out attacks in Germany: report
A German police informant has been accused of inciting terror acts - and allegedly had links to the Berlin Christmas market attacker, according to media reports Thursday.

The suspect reportedly encouraged extremists to carry out attacks in Germany rather than travel to Syria, according to a report seen by German broadcaster ARD.
If confirmed, it is another blow to the country's security forces, who have already been criticised, in a recent report, for making serious errors.
The North Rhine-Westphalia police force in west Germany, where the informant worked, did not comment on the matter.

The informant allegedly had strong links to Tunisian Anis Amri, who killed 12 people and left 56 injured when he ploughed a truck into crowds in Berlin in December last year.
Officials have already admitted a series of security failures that allowed Amri to register under multiple identities and evade authorities while he was in contact with Islamist militants.

Several lawyers have said the alleged police informer tried to push their clients, accused of having jihadists links, to carry out attacks.
"Let's kill those non-believers. We need good men to do these attacks here in Germany," he allegedly said, according to lawyer Ali Aydin.

Advocaten zeggen zaken ten voordele van hun klanten. Leugentjes om bestwil of erger is ze niet vreemd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36357
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Duitsland neemt maatregelen wegens terreurdreiging

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 25, 2017 6:18 pm

Berlijn: wapendepot van radicale islamieten ontdekt – en de consequenties?

Geplaatst op 25 oktober 2017

Afbeelding

Onderzoek door de politie in de salafistische scene in Berlijn leidde tot de ontdekking van een wapendepot. Kunnen we nu eindelijk consequenties verwachten? Vermoedelijk veeleer niet.

Afgelopen nacht voerde de politie van Berlijn in het kader van het onderzoek tegen een 40-jarige radicale islamiet (met een Duits staatsburgerschap) op vier plaatsen in de districten Reinickendorf en Charlottenburg-Wilmersdorf huiszoekingen uit. Daarbij werden wapens, wapenonderdelen en een enorme hoeveelheid munitie gevonden, zoals de politie meedeelde.

Men zou hem op het spoor zijn gekomen, omdat er bij onderzoek “in een andere zaak” aanwijzingen waren volgens welke de moslim toegang had tot vuurwapens en zelfs oorlogswapens. Omdat men er van uitging dat deze ook voor aanslagen gebruikt kunnen worden, trok de procureur-generaal het onderzoek naar zich toe. Aanwijzingen op een “toegenomen bereidheid tot het gebruik van geweld” zouden er uiteindelijk toe geleid hebben dat besloten werd tot de arrestatie van de man. Men zou echter geen concrete plannen voor aanslagen hebben gevonden.

Opnieuw blijkt weer eens dat criminelen en radicale islamieten probleemloos aan illegale vuurwapens en zelfs oorlogswapens en voldoende munitie kunnen komen. De bewering dat men “geen concrete plannen voor aanslagen” zou hebben gevonden, doet niets af aan het feit dat deze wapens voor dit doel opgeslagen werden. Je schaft niet zomaar voor de lol – zeker niet als radicale islamiet – zulke wapens aan.

Nu is het de vraag: wat gebeurt er nu? Waarschijnlijk niet veel. Liever observeert men de radicaalislamitische scene in Duitsland dan zulke radicale objecten vierkant het land weer uit te gooien. Voor zo´n gevaarlijke ideologie kan en mag er geen plaats zijn in Duitsland. Maar liever verhindert men het vicevoorzitterschap van het Duitse parlement van een AfD-politicus, omdat die juist zulke radicale elementen van de islam bekritiseert.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/25 ... equenties/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten