Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Berichtdoor BFA » Ma Apr 05, 2010 10:32 am

Opnieuw prijs.

Police officers killed as blasts shake Southern Russia

Police officers killed as blasts shake Southern Russia


Published 05 April, 2010, 10:11

Two police officers have been killed and four more injured when two consecutive blasts shook the city of Karabulak in Russia’s Southern Republic of Ingushetia.

Both explosions happened near the entrance to the local police department.

The first one was reportedly carried out by a suicide bomber.

Itar-Tass news agency quotes an unnamed official from the Ministry of Internal Affairs as saying: “A man approached two police guards. He seemed suspicious to them and when they attempted to check his documents, he triggered the explosive device.”According to Ingush law enforcement, the suicide bomber was trying to enter the territory of the department where approximately 50 road police officers had gathered for morning formation.

The blast claimed the lives of two police officers and wounded four more.

One more person was injured as a result of the second explosion which took place when investigators arrived at the scene. The explosive device is thought to have been in a car parked nearby and triggered by remote control.

The blasts come a week after suicide bombings in the Moscow Metro which took 40 lives and injured more than a 100. Two days later twin explosions shook the city of Kizlyar in the Republic of Dagestan claiming 12 lives


http://rt.com/Top_News/2010-04-05/terro ... ?fullstory

Een tijdje geleden dacht ik nog dat de Russen wisten hoe ze met Islam moesten omgaan.
Hoe ze Tsjetsjeniê gepacificeerd hebben is de enige manier.
Toen ze wapens verkochten aan Iran, Hudna's sloten met Saudi Arabië en daarna ook wapens verkochten. Toen dacht ik, OK ze weten dat als je beiden wapens verkoop en op de weg van een crashkoers helpt het probleem Islam zichzelf uit de wereld helpt.
Russen hebben enkele honderden jaren meer ervaring met Islam en weten hoe hiermee te handelen.

Niets blijkt minder waar.
Russen willen ook Islam gebruiken om het Amerika moeilijker te maken. Niet alleen Islam, ook andere met Islam gerelateerde dictators willen Russen gebruiken. De verkoop van een atoomcentrale en raketsystemen aan Venezuela bewijst dit. Chavez heeft al zijn buurlanden + Amerika en ook Nederland reeds bedekte oorlogsverklaringen afgeleverd.
Russen hebben er voordeel bij dat Venezuela in kleine conflicten betrokken raakt.Hetzelfde voordeel als bij conflicten in het MO.
De olieprijs stijgt en spekt de Russische schatkist.

De dag na de ontploffingen in de metro in Moskou, spreekt Rusland van meer samenwerking met het Westen tegen Islamitisch Terrorisme.
Dit zou beiden lange termijn voordeel geven.

In hoe ver is dit betrouwbaar als Rusland, ter wille van korte termijn voordeel dit westen wil verzwakken?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Berichtdoor BFA » Vr Apr 09, 2010 5:02 pm

De volgende. Aan vrouwelijke zelfontploffers geen gebrek. Deze had een pistool bij en heeft voor het vaporiseren nog een officier van de politie neergeschoten.Suicide bomber attacks, police officer killed in South Russia,
Published 09 April, 2010, 15:17

Edited 09 April, 2010, 18:46

The head of a district police department was shot dead by a female suicide terrorist in South Russian republic of Ingushetia. When police returned fire, the woman exploded a bomb strapped to her body.

Russian news agencies reported on Friday that another suicide attack took place in the republic of Ingushetia, in the south of Russia, bordering Chechnya. A woman approached a group of law enforcers who were sealing off the area of a special operation and shot an officer with a pistol.

Other policemen returned fire and ordered the woman to surrender, but she detonated a bomb that was hidden on her body, killing herself. The wounded officer died in hospital a short time later. Russian media reported that he had held the post of the head of the district department of the Interior Ministry.

Some media also reported that the woman was the wife of a militant the law enforcers were seeking to arrest, but Ingush police have dismissed these
reports.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: Ma Okt 16, 2006 9:43 pm

Re: Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Berichtdoor Chaimae » Za Apr 10, 2010 8:15 pm

Deze zwarte weduwen worden in een slechte toestand door die baardmannen gerekruteerd. Die mannen fluisteren hen dan in dat zij de beschadigde imago moeten opvijzelen. Daarnaast, iedereen met een beetje kennis van de Russische maatschappij weet dat daar de eeuwenoude voorschriften van de bergvolken nog steeds regeren. Tot op de dag van vandaag is het daar gemeengoed om bloed te wreken. En dat gebeurt daar echt in gelijke mate door zowel moslims als christenen.

Het is alleen die profeet die zij volgen die gezegd heeft dat de djihaad van de vrouw het verrichten van de plegrimage is. Een vrouw leent zich niet voor oorlogen, slagvelden en dergelijke. Daar zijn we te zwak voor. Dat laten we aan de mannen over.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Berichtdoor Monique » Za Apr 10, 2010 8:28 pm

Chaimae schreef: Een vrouw leent zich niet voor oorlogen, slagvelden en dergelijke. Daar zijn we te zwak voor. Dat laten we aan de mannen over.

Is dat de reden dat een man de ontsteking beheerde?
Om zeker te zijn dat die vrouwen zouden ontploffen?
Amorele atheistische nitwit

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Berichtdoor Zwartmeer » Zo Apr 11, 2010 12:36 am

Chaimae schreef: Tot op de dag van vandaag is het daar gemeengoed om bloed te wreken. En dat gebeurt daar echt in gelijke mate door zowel moslims als christenen.


Een volgeling van Jezus die moordt heeft niets van z’n leer begrepen. Daarentegen is een volgeling van Mohammed die moordt een goede gelovige.

Als je de islam wilt verdedigen dan geef nu je een zwak argument. Het kan voor moslims toch geen reden zijn het te blijven doen omdat christenen, die daarmee zwaar in overtreding van hun eigen geloof zijn, het ook doen? Zo kun je de islam niet schoonpleiten. Dit is hetzelfde excuus waarmee moslims ook besnijdenis excuseren. Het zouden plaatselijke gebruiken zijn. Wel als de islam werkelijk zo’n stap voorwaarts voor de mensheid is waarom zijn die gebruiken dan nog niet verdwenen? En waarom komen ze hoofdzakelijk in de wereld waar ze de koran en hadith volgen voor?
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Berichtdoor Zwartmeer » Zo Apr 11, 2010 1:08 am

Chaimae schreef:Daarnaast, iedereen met een beetje kennis van de Russische maatschappij weet dat daar de eeuwenoude voorschriften van de bergvolken nog steeds regeren. Tot op de dag van vandaag is het daar gemeengoed om bloed te wreken. En dat gebeurt daar echt in gelijke mate door zowel moslims als christenen.


Het islamitisch recht en dat van die bergvolkeren kan misschien wel eens nauw overeenkomen. Je hebt het over eeuwen oude voorschriften. Wel ik zie de islam als de gebruiken normen en waarden van een primitieve Arabische zevende eeuwse woestijnstam. Het islamitisch recht zoals je dat in de sharia vind is gebaseerd op het stam-en-familie-recht zoals dat bij de pre-islamitische Arabieren voorkwam. Bij hen gold bijvoorbeeld dat als er iemand van jouw stam gedood wordt door iemand van een andere stam, jouw stam het recht heeft iemand van die andere stam te doden. En dat hoeft niet perse de dader te zijn. Hiermee kun je veel van de moslim-aanslagen op volkomen onschuldige en weerloze mensen, zelfs kinderen, zie Beslan, verklaren. En ook de wraak waar we het over hadden.
Laatst gewijzigd door Zwartmeer op Zo Apr 11, 2010 11:23 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Aanslagen Moskou: doden bij explosies metro's

Berichtdoor BFA » Zo Apr 11, 2010 10:55 am

Chaimae schreef:Daarnaast, iedereen met een beetje kennis van de Russische maatschappij weet dat daar de eeuwenoude voorschriften van de bergvolken nog steeds regeren.


Als je de Russische maatschappij vernauwt tot de meest achtergebleven gebieden en daarna dit tot algemene norm maakt. Deze veralgemening toont juist dat er geen kennis van de Russische maatschappij aanwezig is in de spreker.

Chaimae schreef:Deze zwarte weduwen worden in een slechte toestand door die baardmannen gerekruteerd.


Deze intro, waarmee de baardmannen tot de Russische maatschappij gerekend worden introduceert ook die onbestaande kennis. Die baardmannen komen uit het MO. Horen alleen daar thuis. Net zoals die ontploffende zwarte tarantulas onlosmakelijk verbonden zijn met dat MO.
Russen dragen baarden, oorspronkleijk gezien zijn dit vikingbaarden, met een lange snor. Dit is iets heel anders dan bovenstaande baardmannen.

Chaimae schreef:. Tot op de dag van vandaag is het daar gemeengoed om bloed te wreken


Is deze achterlijke gewoonte aanvaardbaar?

Chaimae schreef:En dat gebeurt daar echt in gelijke mate door zowel moslims als christenen.


De Christenen hebben het weer eens gedaan. In dat deel van de Kaukasus zijn de Christenen een uitstervende soort, omdat ze zich niet zo bezighouden met bloedwraak.
In tegendeel. Dat de mens de capaciteit heeft verkregen om afkeer te voelen bij zo iets weerzinwekkend als bloedwraak, is vooral te danken aan het Christendom. Islam heeft daar nooit iets aan veranderd.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten