Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Ariel » Do Okt 03, 2019 11:43 am

Terreurverdachte loopt tegen lamp, politie zette ‘keylogger’ op zijn pc

Een Utrechtse terreurverdachte is tegen de lamp gelopen omdat de politie meekeek op zijn computer via een zogenoemde ‘keylogger’, die slaat de toetsaanslagen op een pc op. Justitie denkt daardoor onder meer te kunnen bewijzen dat de 33-jarige Utrechter achter een twitter-account zat waarmee IS-propaganda werd verspreid.

Het Openbaar Ministerie verdenkt de 33-jarige ict-ondernemer Najib el M. ervan dat hij in 2015 naar Syrië wilde uitreizen om zich aan te sluiten bij IS of een andere jihad-groep. Daarin slaagde hij niet, maar hij zou de afgelopen jaren wel IS-propaganda hebben gemaakt en verspreid. Daarnaast zou hij op illegale marktplaatsen op het darkweb, zoals het beruchte Silk Road, gehandeld hebben in soft- en harddrugs. Ook zocht hij op dat zelfde darkweb naar kinderporno, volgens justitie.

Vanochtend stond een eerste voorbereidende zitting in zijn zaak gepland. De Utrechter, die een eigen bedrijfje heeft voor het onderhouden van websites, zit sinds juni vast op de terrorismeafdeling van de gevangenis in Vught. De politie pakte hem op toen hij terugkeerde uit Marokko. In de twee jaar dat hij daar verbleef, werd het opsporingsonderzoek onderbroken. El M. was zelf vandaag niet aanwezig bij zijn zaak.

Het OM kreeg twee keer een ambtsbericht van inlichtingendienst AIVD over de Utrechter. Daarin zou onder meer staan dat El M. zich op twitter als ‘Abu Suleiman’ positief uitlaat over aanslagen in Tunesië en die op Theo van Gogh. Ook zinspeelt hij op een aanslag in Kopenhagen op een tentoonstelling met Mohammed-cartoons daar. Eveneens zou hij contact hebben met twee recruiters van IS.

Mujahideen
Volgens justitie heeft El M. eerst het uiterlijk van ‘een zeer gelovig moslim', maar past hij dat op een gegeven moment aan omdat hij vermoed dat hij gevolgd wordt door politie en geheime dienst.

Tijdens het onderzoek plaatst de politie een keylogger op een pc in het huis waar El M. woont. In de rechtszaal werd niet duidelijk hoe en wanneer dat precies gebeurd is. Door de software kon de politie in ieder geval wel zien dat er op de pc een tor-browser (waardoor je anoniem kunt surfen op internet) werd opgestart. Ook werden verschillende twitter-accounts benaderd die justitie aan IS linkt.

Daarnaast stelt het OM dat El M. mee heeft gewerkt aan het maken van IS-video's. Ook gaf hij online advies aan ‘de mujahideen’ over encryptie: welke communicatieapps zijn wel of niet veilig? Daarbij gaat het onder meer over ‘security voor lone wolves’, die laatste term slaat op aanslagplegers die alleen handelen.

Advocaat Bouchikhi van El M. ziet weinig bewijs in het dossier, ook niet dat de Utrechter achter de genoemde twitteraccounts zit. ,,Er zijn alleen aannames en speculaties. De rechtsstaat is een beetje overspannen als het om terrorismezaken gaat.” Hij vroeg El M. voorlopig vrij te laten. De rechter besloot dat dat niet gebeurt. De Utrechter blijft vastzitten, in ieder geval totdat de zaak in december weer verder gaat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Okt 05, 2019 10:10 am

Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Beter is de vraag stellen: Komen er vervolg aanslagen in Europa?
Want nieuw zijn ze geenszins.


Alle IS-strijders die gevangen zijn genomen, hadden geliquideerd moeten worden. Reken maar even na wat er gebeurt als ze straks weer vrij zijn. De IS-gevangenkampen zijn broeinesten van haat tegen de westerse beschaving. Geen ex-ISstrijder gaat straks gekleed in burgeruniform op zoek naar een kantoorbaan, of biedt zich aan als vrijwillige puinruimer van Allah - echt niet. Maar de Europese regeringen zijn dom en leggen hun oor naar de linkse weg-met-ons diplomatie en politiek om daar vol enthousiasme invulling aan te geven.

Uiteindelijk zal het gezonde verstand zegevieren. Daar ga ik tenminste nog altijd vanuit, en zal de doodstraf - opnieuw van weggeweest - weer in ere hersteld worden.

Het niet meer te recyclen afval wordt verbrand en niet bewaard. Laat staan in de watten gelegd. Maar voor moord hoeft de rechter in al zijn onnozelheid niet lang na te denken. De strafmaat is doorgaans 20 jaar in plaats van de dood. Echt niet. Want de hypocrisie viert nog altijd hoogtij in ons achterbakse calvinistische landje. De grootste crimineel - denk aan de moordenaar van Pim Fortuyn - mocht na 12 jaar de poort van het gevangenishotel als een vrij man verlaten.

Ach . . . we leven in een andere Tijdgeest dan vroeger, zal ik maar zeggen. Wat goed is moet je niet veranderen. Dat is dom en veroorzaakt nieuwe problemen. In het voormalige communistische Tsjechoslowakije werd altijd keurig de hand gehouden aan het systeem om Vietnamese gastarbeiders na vijf jaren te wisselen voor een nieuwe lading uit Vietnam. In Nederland bestond dit logische systeem ook in het begin. Nu zitten we opgescheept met een Marokkaanse maffia die hier min of meer de dienst uitmaakt en over een arsenaal aan wapens beschikt. Maar van preventief fouilleren wil de linkse weg-met-ons politiek niks weten. Trouwens, geen linkse rechter die het in zijn hoofd zal halen om de maximumstraf van vier jaar uit te spreken bij een veroordeling op verboden wapenbezit. De gemiddelde straf is een taakstraf - soms 9 maanden cel. Trek daar een derde vanaf, blijft over 6 maanden netto. Tel uit je winst verlies voor de samenleving.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 06, 2019 1:01 pm

Bloedbad verijdeld?
Allahu akhbar roepende Syriër gewapend met mes probeert synagoge Berlijn binnen te raken.

SYRIAN MAN DETAINED WITH KNIFE YELLING 'ALLAHU AKBAR' NEAR BERLIN SYNAGOGUE

Two guards protecting a Berlin synagogue in the district of Mitte detained a Syrian man who apparently sought to enter the building with a knife on Friday.

According to a report in the Bild newspaper, the Damascus-born man said “Allahu akhbar”’ or “God is Great” – a phrase frequently uttered before or during radical Islamist terrorist attacks.

The guards drew their firearms and police were notified. A police spokeswoman said the guards kept their weapons holstered but the man ignored them. The security guards said “Knife away and stop immediately.”

The Bild reported that the Syrian man did not drop the knife and repeated sentences in Arabic. The guards remained at distance with their firearms out until police appeared and sprayed an irritant gas in the face of the man.

The authorities arrested the man and no additional weapons were found on him or in his apartment. There were no injuries.

The police released the man from custody.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 18, 2019 9:04 pm

‘Aanslag als op 9/11 in Frankrijk voorkomen’

In Frankrijk is onlangs een terreuraanslag voorkomen die was geïnspireerd op de aanslagen van 11 september 2001, waarbij vliegtuigen in het World Trade Center in New York vlogen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, zei tegen tv-zender France 2 dat op 26 september een man is aangehouden die met dat doel een vliegtuig wilde kapen. Hoe ver hij met zijn plannen gevorderd was, is niet duidelijk. Hij zou nog op zoek zijn geweest naar een wapen. De terreurverdachte werd in Parijs door de ordetroepen opgepakt.

Castaner twitterde dat er sinds 2013 al zestig aanslagen zijn voorkomen en dat elke week wel terreurverdachten voor verhoor worden aangehouden.

Zwaarste aanslagen
Meer dan 230 mensen zijn in de afgelopen vier jaar door terreuraanslagen in Frankrijk omgekomen. Begin deze maand stak een vermoedelijk geradicaliseerde werknemer van de Franse politie vier van zijn collega’s dood, waarna hij doodgeschoten werd. De zwaarste aanslagen werden gepleegd door aanhangers van Islamitische Staat in november 2015 in Parijs. Daarbij stierven 130 mensen.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Nov 05, 2019 10:43 am

Afbeelding

Nederland verdient terreuraanslagen

Sinds 1990 hebben alle (alle!) presidenten van Amerika opdracht gegeven Irak te bombarderen. Het enige dat ervan kwam: steeds grotere ellende.

Nederland wilde niet achterblijven en deed vrolijk mee met bombarderen in een gevarieerd aantal landen met een populatie die bijna uitsluitend uit moslims bestaat.

Je moet moslims niet bombarderen, maar buiten je landsgrenzen houden. Dat is pas in werkelijkheid ‘je land verdedigen’.

De facto hanteerde Nederland dus een Ministerie van Oorlog in plaats van Defensie, waarbij in de strijd tegen een onschuldige bevolking vele onschuldige burgerslachtoffers vielen . . . Ach, een kniesoor die daar op let.
De vieze gore politieke smeerlappen in Den Haag wilden zo graag oorlogje spelen. Omdat er sinds de Tweede Wereldoorlog geen land was dat Nederland had aangevallen, werd meedoen met Amerika tegen Afghanistan, Irak, Mali, Syrië, pas echt interessant. Allemaal moslimlanden.

Om de eigen bevolking te manipuleren, sprak men over missies. Vredesmissies welteverstaan. In de nacht van 2 op 3 juni 2015 vielen er bij een Nederlands bombardement in Irak zeventig doden, onder wie 22 vrouwen en 26 kinderen. Men probeerde het lange tijd onder de pet te houden.

Wie goed heeft opgelet weet zich te herinneren dat een onbetrouwbaar leugenachtig sujet, genoemd Mark Rutte, al negen jaar bezig is de geldkist op slot te doen voor betere zorg, voor bestrijding van armoede, voor oplossing van het steeds maar grotere lerarentekort, voor het oplossen van het schrijnende woningtekort, voor . . . en zo verder.
Ondertussen wil Defensie voor 3,5 miljard euro vier nieuwe onderzeeërs aanschaffen. Inmiddels is al voor ruim 6 miljard aan F-35 straaljagers aangeschaft. Tezamen dus bijna voor € 10.000.000.000 (10 miljard euro) aan zinloos geld. Dat dit tot demonstraties in eigen land leidt kan beter laat dan nooit.

Irak gold als het wal-allah van het verre oosten. Waar 24 uur per dag de bloemetjes buiten werden gezet onder de oorverdovende klanken van door moslims verafschuwde westerse muziek. Dankzij wijlen Sadam Hoessein, de ex-bondgenoot van Amerika was Irak (WAS) een prachtig vredelievend land met scheiding van kerk en staat.

Nederland met Rutte aan het roer betekent meedoen met de chaos in de wereld.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Mahalingam » Di Nov 12, 2019 10:28 pm

IS-verdachten opgepakt in Duitsland om aanslagplan

FRANKFURT - De Duitse autoriteiten hebben in Offenbach am Main drie mannen opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een aanslag. De vermeende aanhangers van terreurgroep Islamitische Staat wilden toeslaan in het Rijn-Maingebied, meldt het Openbaar Ministerie in Frankfurt. Er zijn invallen gedaan in drie woningen.

Het is nog onduidelijk of de verdachten specifieke doelen in gedachten hadden. De hoofdverdachte is een 24-jarige Duitser van Macedonische afkomst. Hij zou bestanddelen hebben aangeschaft om explosieven mee te maken. Ook zou online zijn gezocht naar mogelijkheden om vuurwapens aan te schaffen. De andere twee mannen hebben de Turkse nationaliteit.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1017565766/is-verdachten-opgepakt-in-duitsland-om-aanslagplan
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Dec 10, 2019 9:26 am

Afbeelding

ISLAMITISCHE AANSLAG IN DUITSLAND

Dinsdag 10 december 2019

32-jarige Syrische Allah-aanbidder veroorzaakt chaos en 7 gewonden met gestolen vrachtwagen.

Prachtig beeldverslag van hoe door Allah getraumatiseerde moslims omgaan met onze beschaving. [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Ariel » Di Dec 10, 2019 12:41 pm

Ja, die aanslag gebeurde op 7 oktober dit jaar.
Wij hebben er zelfs een topic aanbesteed

Volgens de ’Frankfurter Neue Presse’ zou de dader na de crash anderhalf uur lang in een ziekenauto zijn verzorgd. Daarbij had hij handboeien aan en had twee agenten naast zich staan. Een groep joggers die de dader na de massabotsing hielp zou gehoord hebben dat de man Arabisch sprak en ’Allah!’ riep. Hij zou onder een plataan zijn gaan zitten. Een getuige die daar werkte zei dat de man verklaarde: „Ik heb overal pijn. Ik heet Mohamed.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Ariel » Di Dec 17, 2019 12:20 am

’Reeks aanslagen rond kerst in Oostenrijk verijdeld’

De Oostenrijkse politie heeft een reeks aanslagen rond kerst in het land verijdeld. Dat meldt de Duitse nieuwssite Zeit Online. Agenten hebben twee mannen van 25 en 31 jaar oud aangehouden, een derde verdachte zat al vast. Hij zou vanuit de cel de aanslagen hebben gepland.

De 24-jarige man die al in de gevangenis zat, was eerder tweemaal veroordeeld voor deelname aan een terroristische organisatie en voor pogingen zich aan te sluiten bij Islamitische Staat in Syrië.

Het plan was dat zijn twee handlangers hem uit de gevangenis zouden bevrijden. Kort daarna zou het drietal met springstof een aanslag hebben willen plegen op de kerstmarkt in Wenen. Ook waren er plannen voor aanslagen in Salzburg, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Een van de verdachten zou een vals Roemeens paspoort van de 24-jarige man bij zich hebben gehad. De man die al vastzat is naar een zwaarbeveiligde gevangenis overgebracht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Ariel » Zo Dec 29, 2019 2:02 pm

Het mysterie rond Oussama Atar en een aanslag op Schiphol

De Vlaamse Marokkaan Oussama Atar staat vol in de schijnwerpers als het grote brein achter de bloedige aanslagen in Frankrijk en België in 2015 en 2016. Ook voor Schiphol lag er een mysterieus plan klaar. Daarover zijn nog veel vraagtekens; zeker is in elk geval dat Atar steeds door ieders vingers glipte. Ook Amnesty International wordt liever niet herinnerd aan haar lobbywerk om de terrorist uit de cel te krijgen.


Spoiler! :
Het Franse gerecht twijfelt er niet aan dat Oussama Atar (35) de spin in het web was achter een hele reeks aanslagen die Europa teisterden in 2015 en 2016. Het onderzoek naar zijn groep is nu afgerond in aanloop naar een rechtszaak in 2021.

Hoe duidelijker de naam van Atar in de jaren na de aanslagen in Parijs en Brussel naar voren kwam als organisator van de bloedbaden, hoe meer schaamrood er op de wangen kwam van de Belgen die eerder actie voor hem hadden gevoerd.

IS-kalief Abu Bakr al-Baghdadi
Zo kwam ook Amnesty International onder vuur te liggen. De organisatie had zich in 2010 ingespannen voor Atar die op dat moment een celstraf van tien jaar uitzat in Irak. Hij was zonder visum Irak binnengedrongen, mogelijk om zich daar bij het verzet aan te sluiten. Hij zat in een Amerikaans gevangenenkamp met onder anderen Abu Bakr al-Baghdadi, de latere IS-kalief.

In 2010 waren er wel aanwijzingen dat Atar banden onderhield met gewapende jihadisten, maar IS bestond nog niet en de dreiging van aanslagen voelde in die jaren minder urgent. Zo kon het gebeuren dat er in Brussel een grote demonstratie werd gehouden voor de vrijlating van Atar, die wegkwijnde in zijn Irakese cel en beweerde dat hij dringend medische zorg nodig had vanwege nierkanker. Honderden sympathisanten droegen witte ballonnen en spandoeken met het gezicht van Atar. Ze riepen ’Oussama vrij’ en ’hoelang heeft hij nog te leven’. Amnesty was ook vertegenwoordigd bij het protest.

’Terughalen Atar is het einddoel’
Directeur Wies De Graeve benadrukte in 2016 dat het de organisatie destijds uitsluitend te doen was om het recht van elke gevangene op een arts. Er was geen lobby geweest om hem uit de cel te krijgen. Maar een vertegenwoordiger van Amnesty vertelde nog tijdens de demonstratie voor de camera dat het ’terughalen van Atar naar België wel degelijk het einddoel was’. Hij was overigens niet de enige; ook andere Vlaamse politici spanden zich in voor de ’Belg die vergeten dreigde te worden in Irak’.

Mede dankzij de lobby landde Atar in 2012 op vliegveld Zaventem, na negen jaar en een beetje gevangenisstraf. Zijn ziekte was als sneeuw voor de zon verdwenen.

De Belgische veiligheidsdienst hield hem in de maanden na zijn terugkeer een tijdje in de gaten, maar volgens de Vlaamse krant De Morgen werd zijn naam in 2013 geschrapt van de lijst van targets. De dienst had sinds zijn terugkeer uit Irak te weinig belastende informatie om hem in de gaten te houden. Zo verdween hij van de radar – en uiteindelijk naar Syrië.

Zelfmoordaanslagen op Zaventem
Twee jaar later overspoelde een terreurgolf Frankrijk en daarna België. De jihadbende erachter bleek een professioneel georganiseerde groep, met tien safe houses rond Brussel en duidelijk afgescheiden taken voor de verschillende leden.

Bij de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs vielen 130 doden en ruim vierhonderd gewonden. Atar zat ook achter zelfmoordaanslagen in Brussel op 22 maart 2016. Tegelijkertijd lieten zelfmoordterroristen bommen afgaan op vliegveld Zaventem en in de Brusselse metro. Daarbij vielen 32 doden een 300 gewonden. Een paar van de aanslagplegers hadden nauwe banden met Atar.

Salah Abdeslam
Op de dag van de aanslagen in Parijs, 13 november 2015, stapten de Tunesiër Sofien A. en de Syrische Zweed Ossama K. met valse paspoorten met een enkeltje op een Euroliner-bus van Brussel naar Amsterdam. Beide 23-jarigen hadden contacten met Salah Abdeslam, een van de Parijse aanslagplegers. Ze zouden een hotelkamer hebben geboekt, maar namen de bus toch weer terug naar Brussel. Onbekend is nog steeds wat er misging.

Justitie gelooft dat ze van plan waren een aanslag op Schiphol te plegen. Dat bleek uit een weggegooide laptop die op een vuilnisbelt bij Schaarbeek werd teruggevonden. Op de harde schijf stond een map met de naam ’13 november’. In de map zaten vijf bestanden, die verband hielden met de aanslagen in Frankrijk. Er was een ’groupe Omar’, een ’groupe Français’, een ’groupe Irakiens’, een ’groupe métro’ en ook een ’groupe Schiphol’.

Meer details komen mogelijk naar buiten tijdens de rechtszitting waar het Franse dossier voor is samengesteld. Atar zal er niet bij zijn. Hij is in 2017 gedood bij een luchtaanval in Syrië.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Ariel » Di Jan 14, 2020 11:56 am

Bild: ’Gearresteerde Islamitische Tsjetsjenen wilden aanslag plegen’

In een actie tegen een groep Tsjetsjeense terreurverdachten hebben de Duitse autoriteiten in diverse deelstaten invallen gedaan. Het gaat om verdachten in de leeftijd van 23 tot 28 jaar die bezig waren om doelen voor een aanslag te selecteren, aldus Duitse media.

Justitie sprak eerder van een dreigende „staatsgevaarlijke gewelddaad.” Dat is de gebruikelijke omschrijving voor een geplande terreurdaad. De verdachten zouden een islamistisch gemotiveerde terreurdaad voorbereiden. Justitie kwam de groep op het spoor toen bij een politiecontrole „uitgesproken beelden” werden aangetroffen op een mobiel telefoon.

Volgens justitie waren er invallen in Berlijn, Brandenburg, Noordrijn-Westfalen und Thüringen. De invallen werden gedaan door ongeveer 180 mensen. Volgens Duitse media is minstens een persoon aangehouden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19955
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor King George » Di Jan 14, 2020 3:18 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Feb 09, 2020 3:39 pm

Hij is het die Zijn boodschapper heeft uitgezonden met de rechte leiding en de wezenlijke godsdienst om haar de overhand te geven over alle godsdienst. Allah is voldoende als getuige. - Koran 28:48.

Bij terrorisme in het nieuws, denkt de hele wereld direct aan moslims. Niet zo vreemd als we bedenken dat overal in de wereld terroristische aanslagen gepleegd worden uit naam van Allah, de digitale beulsknecht van profeet Mohammed (VZMH).

En wat probeert de linkse religie ons aan te smeren? Dit: een religie die als geluidswagen functioneert van de islam en waar wij niet voor hoeven vrezen. Volgens de linkse Gutmenschen zijn niet alle moslims terrorist. Haal je de koekoek! Het zijn er veel en veel te veel die er als moslim prat op gaan geweld te gebruiken om Allah van dienst te zijn omdat Allah zelf niet in staat is het goede voor de moslims te bewerkstelligen.

Niet iedere moslim is een terrorist, maar de terrorist is bijna altijd wel een moslim en nooit een Jehovah's Getuige. NOOIT! Dat komt omdat de Jehovah's Getuigen de leer van de vrede aanhangen, de leer van Jezus Christus. Ook al zou een maffioso christelijk zijn, de leer van Jezus Christus blijft onaangetast overeind staan als vredelievend en vergevingsgezind. Dat kan niet één moslim beweren over de leer van profeet Mohammed (VZMH). Want Mohammed (VZMH was een Arabische roverhoofdman die karavanen overviel en beroofde om aan de kost te komen. Verderop in zijn misdadige carrière maakte hij naam als smerige sadist en onbetrouwbaar sujet in zijn vele oorlogen die hij opzette tegen zijn zelfbenoemde tegenstanders.

Mohammed was de eerste verspreider van het islamitische haatvirus.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44681
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 04, 2020 12:57 am

ISIS roept op tot aanslagen tijdens de corona-crisis: veiligheidssituatie spitst zich dramatisch toe

Geplaatst op 3 april 2020

Afbeelding

De taken van de mobiele eenheden van de politie zijn in de corona-crisis duidelijk veranderd. In plaats van veiligheid bij voetbalwedstrijden en demonstraties te garanderen, worden ze er nu op uit gestuurd om uitgaansbeperkingen en/of contactverboden, die de bevolking opgelegd werden, te controleren en overtredingen te bestraffen. De signalen uit kringen van de veiligheidsautoriteiten zijn duidelijk – daar wordt rekening gehouden met een aanzienlijke stijging van het aantal politieacties. Nu roept zelfs ISIS tot aanslagen tijdens de corona-crisis op.

Bij de 11.000 werknemers van de politie in Hamburg worden eind maart twaalf met het coronavirus besmette agenten en 270 medewerkers in quarantaine geplaatst. Om de gelederen aan te vullen, werden 800 politieleerlingen uit gesloten leerinstellingen over de bureaus in de Hanzestad verdeeld en ingezet bij de reguliere patrouilledienst. In geval van nood zouden dan politieleerlingen op gewapende daders kunnen stuiten.

Hoe snel het aantal met het corona-virus besmette personen bij de veiligheidsautoriteiten de hoogte in kunnen schieten, wordt duidelijk bij een blik naar New York. Het New York Police Department meldde op 26 maart 3200 zieke agenten, dat is bijna een tiende deel van alle politieagenten. Daarbij komt nog dat de Duitse politie al jarenlang kapot bezuinigd werd, bovendien lijdt aan een lange tijd geïgnoreerde vergrijzing en het moet doen met gebrekkige uitrusting.

De ongeveer 46.000 federale politieagenten schuiven al geruime tijd twee miljoen overuren voor zich uit, zonder de gelegenheid te bezitten deze op te nemen en tijd voor de familie en voor recreatie te krijgen. Tegelijkertijd worden de signalen sterker dat er maandenlang een enorme aanspraak gemaakt zal worden op alle veiligheidskrachten.

Omdat het openbare leven grotendeels is stilgelegd, vermindert op dit moment weliswaar ook de openbare criminaliteit zoals winkeldiefstallen (sportartikelen, parfum etc.), zakkenrollen, toebrengen van lichamelijk letsel en roofdelicten – drugsrechercheurs berichten van een drugshandel, die wegens gebrek aan aanvoer grotendeels tot stilstand is gekomen en zodoende ook tegelijkertijd de daarmee gepaard gaande criminaliteit. Maar dat zal niet zo blijven.

De economielobbyisten binnen de politiek dringen steeds luider aan op een opheffing van de beperkingen, die vroeger of later ook zal komen, maar het virus zal er dan nog steeds zijn en verder blijven doden. De agressies in de samenleving, zoals in families – trefwoord huiselijk geweld – kunnen op elk moment landelijk escaleren.

De indicators voor gewelddadigheden nemen bij elke soort crisis exponentieel toe: bestaansangsten, massale werkloosheid, geen perspectief en uitbrekende gevechten tussen criminele en gewelddadige bendes herbergen zodoende het gevaar om snel in onlusten met daarmee gepaard gaande plunderingen te escaleren. Om deze oorzakelijkheden te bewijzen, volstaat een blik naar de VS, Engeland en Frankrijk, die met regelmatige tussenpozen het toneel van zulke onlusten worden.

De Italiaanse geheime dienst waarschuwt op dit moment voor sociale onlusten. In het verarmde Zuid-Italië breiden zich op dit moment razend snel oproepen uit die een “bestorming van de paleizen” eisen. Als belangrijkste reden wordt de catastrofale economische situatie in de regio aangehaald, die door de corona-crisis nog erger is geworden. Er zijn al berichten over eerste plunderingen. In Palermo worden sindsdien supermarkten beveiligd door politieagenten en Carabinieri.

ISIS roept op tot aanslagen in het door de corona-crisis verzwakte Westen
In Parijs capituleert de politie in stadswijken zoals Seine-Saint-Denis, die door gewelddadige migranten-bendes en drugsdealers in No-Go-Zones zijn gemuteerd, al voor de invoering van de corona-maatregelen. Bovendien bevindt de wijk zich in handen van “islamisten”, die openlijk hun vreugde betuigen over tienduizenden corona-doden wereldwijd en deze een door Allah gegeven verzwakking van de “kruisvaarder”-naties noemen.

Gelovige moslims zouden immuun zijn voor het virus, aldus de imams, die er bovendien toe oproepen om het verbod van het vrijdaggebed in de moskee en over het algemeen verboden bezoeken aan de moskee te ignoreren. De Franse politie durft daar niet tegen op te treden om geen landelijke onlusten door islamitische migranten-bendes te veroorzaken. Verder worden er jihadistische oproepen verbreid om juist in de chaos van de corona-crisis terreuraanslagen te plegen.

Een oproep van ISIS luidt:

“En het laatste wat zij (de “kruisvaarder”-naties) nu willen, is dat deze kritieke tijd, die ze nu meemaken, samenvalt met voorbereidingen van de soldaten van het Kalifaat voor nieuwe aanslagen op hen, zoals die in Parijs, Londen, Brussel en andere plaatsen hebben plaatsgevonden.”

Veiligheidssituatie in Duitsland spitst zich toe
In Duitsland worden de aanwijzingen op nakende Franse omstandigheden sterker. Zo publiceerde de politie van Beieren een persmededeling volgens welke in een moskee in Friedberg 20 moslims islam-les van een imam kregen. De politie ontbond de bijeenkomst en begon een onderzoek wegens het overtreden van de wet op de infectiebescherming. Maar de moslims trokken zich desondanks niets van de geldende aanwijzingen aan. Slechts enkele dagen later, op 24 maart, volgde de volgende moskeeactie tegen de uit 20 personen bestaande groep.

Opgestookt door radicale “islamisten” zouden er vanuit de islamitische gemeenschap op elk moment landelijke conflicthaarden kunnen ontstaan, juist wanneer het traditionele vrijdagsgebed in moskeeën een langere periode verboden blijft. Volgens schattingen, officiële cijfers door de Duitse regering bestaan niet, zou door de plaatsvindende ongecontroleerde massa-immigratie het islamitische bevolkingsaandeel in Duitsland over enkele jaren naar tot 7 miljoen moslims toegenomen kunnen zijn.

Bij deze orde van grootte wordt duidelijk dat het geïmporteerde veiligheidsrisico door de islam in geval van een landelijke escalatie niet meer te controleren zou zijn.

Een bijeenkomst in een shisha-bar (die in heel Duitsland als ontmoetingspunt van mannen uit het clanmilieu bekendstaan) veroorzaakte zaterdagnacht een grote actie van de politie in Stuttgart. Daar hadden 26 gasten zichzelf opgesloten en ondanks de corona-beperkingen een feest gevierd. De ramen waren met donkere folie beplakt en de ingangsdeur zat op slot. Ondanks aankloppen deed niemand open. Gealarmeerde politieondersteuning omsingelde het hele gebouw en technici van de brandweer moesten de deur openbreken.

Bij de daaropvolgende politieactie met ondersteuning van een politiehond escaleerde de situatie. Het kwam tot geduw en getrek en een van de gasten probeerde de politieagenten te bespugen.

Hoe snel de corona-crisis tot een veiligheidscrisis kan escaleren, werd in het centrum voor eerste opvang van asielzoekers in Suhl in de deelstaat Thüringen duidelijk. Ondanks een met het corona-virus besmet persoon binnen hun gelederen, verzetten zich de tot 550 bewoners tegen de quarantaineaanwijzingen. De harde kern bleken 30 mannelijke vluchtelingen te zijn, die in de plaats als groep optraden en met extreme agressiviteit tekeergingen tegen ingezette politieagenten. Daarbij zwaaiden ze met ISIS-vlaggen, stichtten brand en gebruikten kinderen als schilden.

Na herhaaldelijke politieacties volgde uiteindelijk een grote actie met meer dan 200 politieagenten, waaronder speciale eenheden, pantservoertuigen, waterkanonnen en een politiehelikopter. Bovendien was de brandweer uitgerukt, omdat men vreesde voor nog meer brandstichtingen door de asielzoekers.

Linkse extremisten roepen op tot terreuraanslagen
Bovendien tekenen zich nog andere escalatiescenario´s af. Onophoudelijk propageren militante linkse extremisten via de nog steeds niet van internet verwijderde ophitsende site “de.indymedia.org” oproepen tot plunderingen en een socialistische opstand. Wiens geesteskind de linkse geweldplegers zijn, wier politieke armen in het parlement zitten, wordt duidelijk, omdat ze in de corona-crisis bovendien doelbewust oproepen tot terreuraanslagen op installaties betreffende de energievoorziening. Er staat letterlijk in de geweldoproep: “Laten we proberen onze revolutionaire bijdrage te leveren aan de uitbraken met woede, ergernis, protesten, plunderingen en onlusten.”

In de links-extreme Berlijnse No-Go-Area Rigaer Straße organiseerde een uit 60 mensen bestaande meute een onaangemelde demonstratie. Daarbij werd brandjes gesticht, vandalistisch opgetreden, er werden politie-vijandige parolen gescandeerd en er werden politieagenten aangevallen.

In de links-radicale hotspot Leipzig-Connewitz heersen al wekenlang gelijksoortige toestanden. Ondanks dit democratie verachtend gedrag om in crisistijden doelbewust sociale onlusten te provoceren, blijft een veroordeling door de anders zo luide burgersamenleving compleet achterwege. Veiligheidskringen vrezen dat militante linkse extremisten een verzwakking en overbelasting van de autoriteiten door de corona-crisis afwachten en dan zullen toeslaan.
In Duitsland heerst derhalve de stilte voor de storm!

Bron: www.anonymousnews.ru

Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/03 ... tisch-toe/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten