Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76186
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Politie ontruimd winkelcentrum in Parijs. Bezoekers verlaten complex met handen omhoog. Berichten dat er mogelijk een schutter aanwezig is zijn niet bevestigd.
Winkelcentrum in Parijse wijk La Défense geëvacueerd

In het winkelcentrum Les Quatre Temps in de zakenwijk La Défense in het westen van Parijs is een politieoperatie gaande, meldt de politie van Parijs op Twitter.

Het winkelcentrum werd geëvacueerd om controles mogelijk te maken, aldus de mededeling. Verdere details waren niet direct beschikbaar.

Volgens onbevestigde berichten op sociale media zou er een melding zijn geweest over een gewapende persoon die in de buurt van het winkelcentrum loopt.

Op onbevestigde beelden op sociale media is te zien dat het winkelend publiek met de handen omhoog richting de uitgang loopt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76186
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Deze Britse jihadiste wilde Hilversumse kerk opblazen: ’Varkens, we zullen wraak nemen’

Afbeelding

Een jihadiste die de Sint Vituskerk in Hilversum bedreigde met een bomaanslag, is dankzij een politie-infiltrant tegen de lamp gelopen en in Engeland veroordeeld tot levenslang. Safiyya Shaikh vormde met twee Nederlandse leden jihadgroep Greenb1rds, die grossierde in haatpropaganda.

De Britse Safiyya Shaikh (37) was altijd al een moeilijk geval. Geboren als Michelle Ramsden groeide ze op in een probleemgezin, zo schrijft de BBC in een reconstructie van haar leven. In 2007 bekeerde ze zich tot de islam, maar dat hielp niet. Ze belandde in de cel voor inbraak en heroïnebezit.

Extremistische video’s
Bij inlichtingendienst MI5 kwam ze in het vizier toen ze extremistische video’s ging bekijken en plannen kreeg om een aanslag te plegen. Daarop werden politie-infiltranten op haar afgestuurd die haar in de val lokten – vergelijkbaar met de werkwijze die de Nederlandse politie toepaste om de Arnhemse terrorismegroep in de tang te nemen.

In de periode daarvoor werkte Safiyya Shaikh samen met twee Nederlanders. Samen met hen runde ze het Telegram-kanaal Greenb1rds, dat vol staat met IS-propaganda en teksten als: ’Varkens van Nederland, jullie moeten binnenkort betalen. Onze slapende cellen komen nu in beweging. Jullie dachten veilig te zijn? We zullen wraak nemen. Laten we dit bloedige spelletje spelen, oh varkens. We zullen wraak nemen voor onze zusters en broeders en voor onze geliefde profeet Mohammed, vrede zij met hem.’

De Hilversumse jihadwatcher ’Azazel’ infiltreerde onder een valse naam in het haatkanaal en hield in de gaten wat daar aan propaganda langskwam. Ook de inlichtingendiensten lazen mee. In juli vorig jaar liep daardoor een 27-jarige Maastrichtse dakloze tegen de lamp die zich op internet Latifa noemde. Zijn bijdragen waren regelmatig te lezen op Greenb1rds.

Een tweede Nederlander stak nog meer vrije tijd in het platform. Dat was de 31-jarige Yousra L. uit Uithoorn, moeder van drie kinderen. Ze was al eens veroordeeld voor een reis naar het IS-kalifaat. Vanuit Noord-Holland hield ze zich daarna bezig met het beheer van het jihadkanaal.

Brandende kerk
Op Greenb1rds verscheen in augustus een gephotoshopte dreigposter met daarop de brandende Sint Vituskerk in Hilversum. ’We zijn gekomen om jullie af te slachten en de ongelovigen uit te roeien’, luidde het opschrift in letters die dropen van het bloed.

De Hilversumse politie hield het gebouw daarna extra in de gaten, vooral nadat er een verdachte koffer opdook bij de kerk. Die bleek leeg. Shaikh schreef spottend op haar kanaal dat de ongelovigen haar werk altijd grif publiceerden en zich niet realiseerden dat de ’kuffar’ dus meewerken aan haar propaganda.

Woest op vliegveld
In diezelfde zomermaand wilde Safiyya Shaikh van Londen naar Nederland reizen om haar Nederlandse geestverwante Yousra in levende lijve te ontmoeten. Het werd een fiasco: Shaikh werd tegengehouden op vliegveld Luton. Woedend was ze. ’Varkens, jullie zullen boeten voor je misdaden’, tierde ze op internet.

Nog bozer was ze toen in oktober haar nieuwe vriendin Yousra werd opgepakt door de Nederlandse politie.

Behoefte aan gezelschap
Shaikh had grote behoefte aan gezelschap en warmte. Ondertussen was ze andere geestverwanten tegen het lijf gelopen. Dat dacht ze tenminste. In werkelijkheid waren het politie-infiltranten die deden alsof ze haar begrepen. Ze namen gesprekken met haar op en probeerden uit hoever de Britse vrouw wilde gaan in haar haat tegen de ongelovigen.

Shaikh bleek bereid tot het allerergste. De infiltranten stelden haar vragen: ’wat wil je doen?’ ’Heb je nagedacht over hoe je het wil doen?’ ’Hoe kan ik je helpen?’

’Ik zou veel broeders willen vermoorden’
Haar antwoord was duidelijk. „Dus dit is echt wat ik wil ... Ik zou veel broeders willen vermoorden. Totdat ik zelf vermoord word. Ik zou graag naar een kerk gaan... een plek willen doen die ook iets betekent voor kuffar, waar geschiedenis aan zit. …Weet je waar ze de koninklijke huwelijken doen? Is het mogelijk om een bom met een ontsteker te plaatsen en dan te blijven schieten tot ik gedood word?”

"Wil je de explosieven in een tas of in een vest?"
Het was duidelijk dat ze de Londense St. Paul’s Cathedral wilde treffen. Opnieuw stelde de infiltrant alleen vragen. „Wil je de explosieven in een tas of in een vest?” Ze wilde allebei. De infiltrant kon daarvoor zorgen. Op 22 september ontmoetten ze elkaar. Shaikh kreeg een roze rugzak en moest huilen: „Ik wil vergeving krijgen voor al het vreselijke wat ik in dit leven heb gedaan. Ik ben bang dat ik niet naar het paradijs zal gaan. Ik heb genoeg van deze plek.” Alles werd opgenomen en twee dagen later zat ze in de gevangenis.

„Ik wilde doen wat er in Sri Lanka was gebeurd”, vertelde ze in het politieverhoor. „Naar binnen lopen en dan hetzelfde doen. Ontploffen. Ik dacht dat dat mijn weg naar de hemel zou zijn.”

De Hilversumse burgemeester Broertjes had in augustus sussende woorden gesproken na de bedreiging van de Vituskerk. Hij zei dat er een verwarde Engelse vrouw achter zat en dat het allemaal weinig tot niets te betekenen had.

Die ’verwarde vrouw’ is deze week in Londen tot levenslang veroordeeld, wat in het Britse strafrecht neerkomt een straf van minimaal 14 jaar cel. Haar advocaat had nog betoogd dat ze was uitgelokt door de infiltranten om een aanslag te plegen - zelf zou ze dat helemaal niet hebben gewild. Maar in een afgetapt telefoongesprek vanuit de gevangenis zegt ze zelf iets anders: „Ik was er klaar voor om ermee door te gaan. Ik twijfelde niet.”
Voor wie zijn geheugen wil opfrissen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Mahalingam »

Nog even een aantekening over die groep die zich 'Greenb1rds noemt.'
De Malakietische versie van de sharia zoals in Marokko zegt dat martelaren groene vogels in het paradijs worden. LOL. Soort halsbandparkieten?
Het is dan ook niet verwonderlijk dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot die denkrichting. Want een maagd van 72 is echt niet hun ideaal.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Mahalingam »

Duo arrested on suspicion of planning explosives attack in Barcelona

Catalan police have arrested two men on suspicion of planning an explosives attack in Barcelona.
The two individuals of Algerian nationality, aged 41 and 43, are suspected of belonging to a cell that has been under investigation since 2017.
The arrests are part of the operation carried out in January 2019, where 19 people were arrested in Barcelona and the nearby town of Igualada.

The two suspects are being investigated for "membership and active collaboration with a terrorist organisation", as well as "preparatory acts for terrorist activity", Mossos d'Esquadra said in a statement.
Spanish authorities say the suspected terror cell had already been fully disbanded.
"The investigation has allowed us to identify the areas in which the terrorist cell had planned to act, as well as determine that the group had already begun to gain capacity on how to make explosive devices and how to obtain the war weapons they needed to carry out their attack," police said.
In May, Spain's Civil Guard had also arrested a Moroccan man in Barcelona, who they believed was planning a militant attack during confinement.
https://www.euronews.com/2020/07/14/duo ... -barcelona
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76186
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Frankrijk verijdelde recentelijk zes aanslagen

In Frankrijk is de terreurdreiging nog steeds ‘extreem hoog’. Er worden tot op de dag van vandaag aanslagen verijdeld en duizenden mensen staan op een ‘zwarte lijst’ van moslimextremisten.

Dat hebben de Franse autoriteiten bekendgemaakt aan de vooravond van het proces rond de aanslagen van januari 2015. Toen werden door terroristen in en rond Parijs zeventien mensen gedood, onder meer bij satirisch weekblad Charlie Hebdo.

Duizenden moslimextremisten
Hij maakte bekend dat er 8132 Fransen in een databank staan, omdat ze als moslimextremist een potentieel gevaar vormen. In Franse gevangenissen zitten 505 gedetineerden die veroordeeld zijn wegens terroristische activiteiten. Die komen beetje bij beetje weer vrij: vorig jaar waren het er ongeveer 40. ,,Dit jaar komen er 45 veroordeelden vrij die vastzaten wegens terrorisme. Volgend jaar zijn het er 63’’, aldus Darmanin.

,,De kans op terreurdaden is nog steeds erg groot’’, aldus Jean-François Ricard, die de speciale anti-terreur-afdeling van de Franse justitie leidt. Volgens hem is alleen al de laatste paar maanden een zestal aanslagen in Frankrijk verijdeld. Details gaf hij niet.

,,We proberen netwerken (van terroristen, red) in zo’n vroeg mogelijk stadium te ontmantelen. Want als zo’n groep eenmaal bestaat, is het heel moeilijk vast te stellen wanneer ze precies zullen toeslaan.’’

32 aanslagen verijdeld
Sinds 2017 zouden in totaal 32 aanslagen in Frankrijk zijn verijdeld, door tijdig optreden van de politie en veiligheidsdiensten. ,,Begin dit jaar was er nog een groot plan wat we hebben kunnen voorkomen’’, aldus minister Darmanin.

Vanaf vandaag/morgen staan veertien verdachten terecht die betrokken waren bij de aanslagen in januari 2015. Op de redactie van Charlie Hebdo werden toen elf mensen vermoord, op straat werden twee agenten vermoord en in een joodse supermarkt werden vier mensen vermoord.

De drie daders werden destijds allemaal gedood. De verdachten die nu terechtstaan, zouden wapens hebben geleverd of financiële en logistieke steun hebben verleend.

Charlie Hebdo
Het satirische Franse weekblad Charlie Hebdo publiceerde vandaag, een dag voordat het proces over de aanslagen in Parijs begint, opnieuw de Mohammed-cartoons die de redactie destijds doelwit van islamitisch terrorisme maakten. Ook verschijnt er een speciale editie met daarin een special over het aankomende proces.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6312
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
wo sep 02, 2020 5:05 pm
Frankrijk verijdelde recentelijk zes aanslagen

In Frankrijk is de terreurdreiging nog steeds ‘extreem hoog’. Er worden tot op de dag van vandaag aanslagen verijdeld en duizenden mensen staan op een ‘zwarte lijst’ van moslimextremisten.
Hahaha! Ik vermoed dat ALLE Marokkaanse moslim-families al op de zwarte lijst staan.

Jammer dat deze lijsten niet dienen voor
onmiddellijke deportage naar Marokko of Mekka.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7108
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door sjun »

Afbeelding

Ik verwacht wel weer nieuwe aanslagen. Wat er in zit aan korte lontjes, lange tenen, agressie, seksuele deviantie en gebrek aan beschaving, komt er immers uit.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76186
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door Ariel »

Schoonmaakster vindt bom in Duitse trein

Een schoonmaakster heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een schokkende ontdekking gedaan in het treindepot in de Duitse stad Keulen: er lag een bom, verstopt in een kartonnen doos, in een wagon van een regionale trein.

De explosieve opruimingsdienst heeft de bom na uitvoerig onderzoek onschadelijk gemaakt. Het zou gaan om een zelfgemaakt exemplaar met vuurwerk, kogels, spijkers en schroeven. De bom zou - als deze was afgegaan - door het zogenoemde ’versplinteringseffect’ voor ernstige verwondingen hebben gezorgd.

Alle 27 treinen die in het depot geparkeerd staan worden nu doorzocht. Het is niet duidelijk of het om een mislukte terroristische aanslag gaat. Dat meldt de Bild.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6312
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

sjun schreef:
za sep 05, 2020 12:05 pm

Ik verwacht wel weer nieuwe aanslagen. Wat er in zit aan korte lontjes, lange tenen, agressie, seksuele deviantie en gebrek aan beschaving, komt er immers uit.
Dit heikele probleem doet zich uitsluitend voor bij de aanhangers van de historische smerige oversekste Arabische pedofiel dikke-lul-profeet en sadist Mohammed.

Het schijnt voor zeker 1,7 miljard mensen op deze aarde verdomd moeilijk te zijn om los te komen van hun geestelijke desoriëntatie, die van moslims levensgevaarlijke psychopaten maakt in ruststand.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6312
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door hans van de mortel »

hans van de mortel schreef:
zo okt 04, 2020 1:16 pm
sjun schreef:
za sep 05, 2020 12:05 pm

Ik verwacht wel weer nieuwe aanslagen. Wat er in zit aan korte lontjes, lange tenen, agressie, seksuele deviantie en gebrek aan beschaving, komt er immers uit.
Dit heikele probleem doet zich uitsluitend voor bij de aanhangers van de historische smerige oversekste Arabische pedofiel dikke-lul-profeet en sadist Mohammed.
Het schijnt voor zeker 1,7 miljard mensen op deze aarde verdomd moeilijk te zijn om los te komen van hun geestelijke desoriëntatie, die van moslims levensgevaarlijke psychopaten maakt in ruststand.
En zo geschiedde in Parijs afgelopen vrijdag!

Sjun en ondergetekende hebben niet lang hoeven wachten. Het gaat maar door en houdt nooit op. Hoogste tijd voor goed verplicht godsdienstonderwijs. Vooral op islamitische haatzaai-scholen.


De overheid houdt het allemaal keurig netjes bij. Maar . . . laat bewust achterwege waar het de islamitische godsdienstwaanzin betreft. Zij wil hiermee aantonen dat terrorisme niet alleen voorbehouden is aan moslims. Hallo beste overheid! Er bestaat wel degelijk verschil. Want terrorisme vanuit geloofsovertuiging is vele male ernstiger dan algemeen terrorisme. Juist onder de moslims bevindt zich een enorm potentieel aan blije moordenaars die het gemunt hebben op andersdenkenden. En het is al helemaal bloedlink wanneer rekening gehouden moet worden met hoofdamputatie in geval van kritiek op de historische perverse pedofiel psychopaat, veelvoudig discriminerende geilneef, sadist en oorlogsmisdadiger Mohammed.

Terrorisme - Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7108
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Komen er nieuwe aanslagen in Europa?

Bericht door sjun »

MUSLIMS REACT TO BEHEADING OF TEACHER SAMUEL PATY OVER MUHAMMAD CARTOONS


De hoogste tijd om veel meer mensen voor te gaan lichten over de structurele solidariteitsovervraging vanuit islam en de daarbij meekomende meerkosten voor elke maatschappij die daar geen kom af mee maakt.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Plaats reactie