Joods gezin afgeslacht

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Plaats reactie
Ruth
Berichten: 1232
Lid geworden op: vr apr 06, 2007 8:14 pm

Joods gezin afgeslacht

Bericht door Ruth »

Party-time in de Gaza-strook. Blije palestijnen delen snoepjes uit want:
Een Israelisch gezin, vader, moeder en 3 kinderen waaronder een kindje van 3 zijn afgeslacht door een of andere gek.
Joods gezin uitgemoord op Westelijke Jordaanoever

zaterdag 12 maart 2011 14:00

Een radicale Palestijn heeft zaterdag een voltallig Israëlisch gezin op de betwiste Westelijke Jordaanoever uitgemoord. De twee ouders, twee kinderen van elf en drie jaar en een baby van drie maanden zijn in hun bedden met messteken om het leven gebracht.

Dat meldt persbureau Reuters zaterdag. Inwoners van de stad Rafah op de Gazastrook hebben verheugd op de moord gereageerd.

Palestijn
Een twaalfjarige dochter ontdekte het bloedbad toen ze thuiskwam in het huis in het Joodse dorpje Itamar. Twee andere jonge kinderen (twee en vier jaar) zouden volgens lokale media door de dader zijn gespaard.

De politie denkt dat de dader een Palestijn is. Het is onduidelijk of hij alleen heeft gehandeld. Het Israëlische leger is met man en macht op zoek gegaan naar de dader.

Jeeps
Wegen rondom Itawar zijn geblokkeerd en jeeps met militairen patrouilleren in de straten. Ook is een helikopter ingezet en worden huiszoekingen uitgevoerd.

Salam Fayyad van de Palestijnse Autoriteit heeft de aanslag veroordeeld. 'Ik veroordeel wat er vannacht is gebeurd in Itawar, net zoals ik het geweld tegen Palestijnen veroordeel.'
Bron: Elsevier
Als je denkt dat je te klein bent om invloed te hebben, dan heb je waarschijnlijk nog nooit de nacht doorgebracht met een mug op je kamer.

Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht is al verloren.

EDL
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77321
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Joods gezin afgeslacht

Bericht door Ariel »

Moord op Joods gezin in Itamar gevolg van jarenlange haatcampagne tegen de Joden.
15-03-2011

Drie jonge Israëlische kinderen en hun ouders werden op 11 maart op vreselijke wijze vermoord op de Westelijke Jordaanoever. Deze gruweldaad kan niet los gezien worden van de haatcampagne die gevoerd wordt tegen de Joden op de Westelijke Jordaanoever, schrijft Yochanan Visser.

De Israëlische tv-zender Arutz 1 besteedde uitgebreid aandacht aan de moordpartij op vrijdag 11 maart in de Joodse nederzetting Itamar. De presentatoren van het nieuwsprogramma Mabat waren zichtbaar aangeslagen. Verslaggever Amir Bar Shalom zei dat hij veel aanslagen had gezien, maar dat deze alle andere overtrof wat barbaarsheid betreft. De baby van drie maanden die omkwam werd bijvoorbeeld met afgesneden keel gevonden naast haar vader, die op dezelfde wijze werd omgebracht. Mu’awiyah Kaba’a, een Arabische hulpverlener in dienst van Magen David Adom, was als een van de eerste hulpverleners ter plekke. Hij zei dat hij nog nooit zoiets gruwelijks had gezien.

In Israël heeft altijd een code binnen de media bestaan dat beelden van slachtoffers van aanslagen niet worden gepubliceerd. Aanvankelijk werd die code ook in dit geval gehanteerd maar later kwamen de beelden toch op internet. Dit gebeurde vanwege de gruwelijkheid van de aanslag en nadat de familie van de slachtoffers daarvoor toestemming had gegeven.

Deze afschuwelijke moord kan niet losgezien worden van het demoniseren van Joden die over de zogenaamde groene lijn in Israël wonen, dat wereldwijde proporties heeft aangenomen. Een groot deel van de internationale media collaboreert in feite met de Palestijnse haatcampagne tegen de Joden op de Westoever. Zo duiden zij deze Joden over het algemeen aan als „kolonisten.” Hun dorpen en steden omschrijven ze als „illegaal” of, in het gunstigste geval, als „niet legitiem.” Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat die media op een negatieve wijze berichten over deze aanzienlijke groep.

Ook na de gebeurtenis in Itamar bleek dat internationale media, waaronder de BBC, de moord meenden te moeten omzetten in een verhaal over illegale nederzettingen en kolonisten. De vermoorde baby van drie maanden werd in deze berichten als een kolonist omschreven en Itamar werd het tehuis genoemd van „de meest radicale Joodse kolonisten” (New York Times).

Gerenommeerde experts op het gebied van internationaal recht hebben lang geleden al aangevoerd dat de term ”illegale nederzettingen” incorrect is waar het gaat om de Joodse gemeenschappen op de Westoever. Dat wekt geen verbazing omdat heel Palestina, inclusief de Westoever, door de Volkenbond was aangemerkt voor Joodse vestiging.

In de loop der jaren zijn de Joodse inwoners van de Westoever beroofd van iedere menselijke waardigheid. Doordat dit klimaat is ontstaan, werd de gruweldaad in Itamar mogelijk. Sommige Israëlische functionarissen die de slachtoffers hadden gezien hadden het over „slachten” toen zij over de moorden spraken. De jarenlange campagne tegen de Joden op de Westoever is door Israël nooit adequaat beantwoord. Sterker nog, een deel van de Israëlische media is zelf betrokken bij deze campagne. Uiteindelijk heeft dit ertoe bijgedragen dat de delegitimatie oversloeg naar de Joodse staat als geheel.

Het plan van Israël om de ophitsing door de Palestijnen nu te gaan aanpakken lijkt opnieuw voorbij te gaan aan het grotere probleem. In het kader van de opstanden over de onderdrukking en armoede in de Arabische wereld is duidelijk geworden dat de meeste internationale media jaren lang hun werk niet hebben gedaan. Terwijl in de meeste Arabische landen grove mensenrechtenschendingen plaatsvinden en het gros van de bevolking in armoede leeft, waren deze media geobsedeerd met de situatie op de Westoever en een relatief kleine groep Israëlische extremisten die daar leeft.

Ten gevolge van deze obsessie is een vals beeld ontstaan van een crimineel ”kolonistencollectief” dat uitsluitend bestaat uit extremisten. In werkelijkheid houdt de overweldigende meerderheid van de ca. 300.000 Joden op de Westoever zich uitsluitend bezig met werken, leren en met het vervullen van religieuze en burgerplichten. Op tal van plaatsen werd door deze Joden ook de dag na de moorden in Itamar gewoon samengewerkt met de plaatselijke Palestijnse bevolking. De term ”kolonist”, die de Arabieren introduceerden voor deze Joden, zou komisch genoemd kunnen worden, ware het niet dat er zo veel schade door is aangericht.

De Talmoed (Traktaat Peah 1:1) stelt het gebruik van taal om aan te zetten tot haat op één lijn met moord. Dit lijkt volledig van toepassing op de campagne tegen de Joden op de Westoever.


De auteur is onderzoeker voor Missing Peace Informatie.

http://www.refdag.nl/opinie/opinie/moor ... n_1_539935" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Joods gezin afgeslacht

Bericht door Mahalingam »

Na de moord op de familie Fogel in Itamar (Ir.) weet de antisemiet Anja Meulenbelt het zeker: Hier zitten de Joden achter, aldus de zelfverklaarde deskundige. Via een omweggetje weliswaar, maar als zij dat vindt dan is het waar. Eigenlijk zegt Anja op haar haatblog:"Eigen schuld, dikke bult!".
aldus Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten van de Amsterdam Post
http://www.amsterdampost.nl/anja-meulen ... an-senaat/
Anja Meulenbelt, de heks van de Senaat
Anja komt ook met het verhaal:
"Zoals het ook voorspelbaar is dat er meteen wordt gesuggereerd dat de Palestijnen in Gaza nu feestvieren. Iemand beweert dat er in Rafah op straat snoep is uitgedeeld, en zonder dat daar verder navraag naar is of bronnen worden genoemd kakelt iedereen dat na – kijk bij Clara Legêne die geprobeerd heeft na te gaan waar dat verhaal vandaan komt. Hier."
Voorbeelden van foto's van AFP met beschrijving:
http://regex.info/exif.cgi?dummy=on&img ... 610x-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://regex.info/exif.cgi?dummy=on&img ... 2F610x.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Joods gezin afgeslacht

Bericht door Mahalingam »

Melanie Phillips heeft er over geschreven in Engeland. En heeft nu te maken met een hedendaagse heksenvervolging.
The Inquisition of Melanie Phillips
Last week British columnist Melanie Phillips wrote a blogpost at the Spectator entitled “Armchair barbarism,” discussing the brutal jihad murders of the Fogel family in Israel. Her references to the “moral depravity” of the Arab “savages” who committed the crime have gotten her in hot water with Britain’s hyper-PC Press Complaints Commission, which has launched an investigation.

Phillips is being investigated, ironically enough, for writing that “the moral depravity of the Arabs,” as she chose to term the murderers of the Fogels and those in Gaza who celebrated those murders, “is finding a grotesque echo in the moral bankruptcy and worse of the British and American ‘liberal’ media.” And as if on cue, the watchdog organization in Britain of that liberal media swooped down upon her.

The irony was compounded by a further statement in Phillips’ column: “Overwhelmingly, the media have either ignored or downplayed the atrocity – or worse, effectively blamed the victims for bringing it on themselves, describing them as ‘hard-line settlers’ or extremists.” In this case, however, they were not blaming the victim, but blaming the columnist who spoke forthrightly about the nature of the murderers.
Spoiler! :
After the column was published, the P.C. Commission received two complaints about it: one from Engage, a group that is dedicated to advancing Muslim participation in British society, and from one of Britain’s most prominent Muslim leaders, Inayat Bunglawala, the chairman of Muslims4UK. Bunglawala fumed that Phillips’ words “went far beyond just denouncing the killings. It was a far more generalised racist outburst against Arabs as a whole.”

Ignoring the fact that Arab Muslims commit jihad terror attacks on a virtually daily basis, and that there is no equivalent among Jews, Bunglawala claimed that “if you insert the word ‘Jew’ or ‘Jewish’ where she has referred to Arabs then I am sure she would have no doubt that those words would be antisemitic. Just as she abhors antisemitism it is important that she maintains the same vigorous anti-racist stance against Arabs. It is just unacceptable to use that kind of language.”

Yet Bunglawala and Engage were ignoring one undeniable fact: the Islamic jihadists who murdered the Fogel family were savages, as were those who celebrated their murders in Gaza. I would say this while standing in the middle of Trafalgar Square, and if Britain’s PC Commission had any residual sense of shame, it would drop its investigation of Phillips immediately.

It is also worth noting, however, that it may have been a lingering politically correct impulse on Phillips’ part that played into the hands of the Islamic supremacists who complained about her piece. For she referred to “Arabs” again and again, when the murderers of the Fogels were killing not because they were Arabs, but because they were Muslims, and Islamic jihadists. So many Western analysts will call jihadists anything — anything — so as to avoid calling them what they are, devout and observant Muslims. They just can’t bear the idea that religious teachings might really have something to do with this conflict. Yet to characterize the Itamar murderers again and again as “Arabs” may have made it easier for the execrable Bunglawala to characterize what she wrote as a “generalised racist outburst.”

On the other hand, since resistance to jihad violence and Islamic supremacism is routinely described as “racism” also, if she had referred to the killers as jihadists or Muslims it may not have made any difference.

In any case, note the moral inversion from the complaining Muslims — a moral inversion that is now so common that we may not even notice it. Bunglawala and the other complainers are full of righteous indignation against Melanie Phillips for her words, but where is the indignation of these supposed “moderates” against the jihadists who murdered the Fogels? Which is worse? Phillips’s allegedly “racist” remarks, or the cold-blooded killing of a family sleeping in its home?

And if Bunglawala and co. had issued some pro-forma condemnation, deploring the attacks, admonishing the West that “Islam forbids” such murders and similar eyewash, what were they doing to back it up with real action? What programs have they instituted in mosques and Islamic schools in Britain to teach against the beliefs and assumptions that led Muslims to believe that it would be a good and righteous act to murder the Fogels in the first place?

Such questions are the ones British authorities really ought to be investigating.
http://frontpagemag.com/2011/03/25/the- ... hillips/2/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Joods gezin afgeslacht

Bericht door King George »

Lees hieronder via de site Atlas Shrugs van Pamela Geller het schokkende relaas. Foto's kunnen schokkend zijn.

Spoiler! :
Islamic Jew Hatred: **GRAPHIC** Muslim Massacre Jewish family of Five, Three Year Old Stabbed in the Heart, Baby's Throat Slashed


Afbeelding
Three-year-old Jewish boy

Afbeelding
Father and 3-month-old infant, Hadas

Afbeelding
Three year old, Elad

Afbeelding
Eleven-year-old Jewish son, Yoav

Afbeelding

Afbeelding
The family has given permission to show these photographs so that civilized men understand what the Jews face from their Islamic enemies. This is the first time the people of Israel have done this. The world ignores the Jewish dead, what choice did they have?

Devout Muslims murder Jewish children and babies in their sleep, simply because they are Jewish. Forgive me for publishing these pictures, but we live in the modern age of the barbarian and the media, the political elites and the chattering class scrub, and in some cases glamorize, the savagery of these bloodthirsty anti-humans:

Muslims Celebrate Mass Murder with Passing Out Candy to Children

Israel: Muslim Slaughters Jewish Family of Five, including an 11-year-old, a 3-year-old and an infant — all stabbed in their sleep

From reports:

On Friday night at 10:30 pm the terrorists entered the house through the living room picture window. They did not notice the 6-year-old boy sleeping on the couch and continued on to the bedroom where they slashed the throats of the father and newborn baby who were sleeping there. The mother came out of the bathroom and was stabbed on its threshold. The evidence shows that she tried to fight the terrorists. They then slashed the throat of the 11-year old-son who was reading in bed. They did not notice the 2-year old asleep in his bed, but murdered the 3-year old with two stabs to his heart. After that, they locked the door, exited through the window and escaped.

The 12-year-old daughter returned home at 00:30 and found the door locked. She asked a neighbor, Rabbi Yaakov Cohen, of the Itamar Yeshiva, to help her. He brought a weapon with him once he noticed tracks and mud near the house. The two woke up the 6-year old sleeping in the living room by calling through the window and when he opened the door, the Rabbi returned to his home. When she entered the bedrooms, the young daughter saw the horrific bloodsoaked scene and ran out of the house screaming. The neighbor ran back and fired several shots in the air to alert security personnel. Within a short time, large police and IDF forces arrived and began intensive searches to see if the terrorists were still in the community. At 03:30 a.m., military trackers discovered footprints leading to the Arab village of Avrata.

CiF Watch: More photos of Gazans in Rafah celebrating deadly terrorist attack in Itamar H/T Israellycool
Images from Gaza.

Afbeelding
A Palestinian man offers sweets to a woman in the southern Gaza Strip town of Rafah on March 12, 2011 to celebrate an attack which killed five Israelis (Getty Images)

Afbeelding
A Palestinian man distributes sweets in the streets of the southern Gaza Strip town of Rafah on March 12, 2011 to celebrate an attack which killed five Israelis (Getty Images)
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie