Pagina 1 van 1

FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Do Sep 15, 2011 5:17 pm
door Ariel
FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Amerikaanse 'gematigde' moslims zijn vaak sympathisanten van terrorisme. Die les leert de Amerikaanse federale recherche FBI aan zijn antiterreureenheid. De profeet Mohammed heet bij de FBI een sekteleider en islamitische liefdadigheid 'een financieringssysteem voor strijd'.
Dat meldt het tijdschrift Wired, dat zijn hand heeft weten te leggen op cursusmateriaal. De documenten worden gebruikt op de FBI Academy, het opleidingscentrum voor nieuwe werknemers.

Nieuwelingen krijgen te horen dat hoe vromer een moslim is, hoe groter de kans is dat hij geweld gebruikt. Die destructieve neiging laat zich volgens het lesmateriaal onmogelijk ten goede keren. De documenten verklaren mogelijk waarom de FBI soms hard optreedt tegen moslimgroepen, ook wanneer die nauwelijks agressie tonen.

Oorlog
'Iedere oorlog tegen niet-gelovigen is geoorloofd', legt een presentatie over de sharia (het islamitische wettenstelsel) uit. 'Gematigdheid is ondenkbaar als de Koran blijft gelden als het onfeilbare woord van Allah.'

Het materiaal noemt de islamitische 'opstand' alomvattend en verraderlijk. Moslims zouden fysiek geweld gebruiken, maar zich ook bedienen van subtiele aanvalsmethoden als immigratie en rechtszaken.

Als een moslim Amerikaan wil worden of de FBI aanklaagt omdat die hem onheus bejegent, zo merkt Wired cynisch op, dan heet dat direct 'jihad'.

Grafiek
Opmerkelijk is een grafiek http://www.wired.com/images_blogs/dange ... charts.pdf die de gewelddadigheid van verschillende religies in kaart brengt. Joden en christenen werden door de eeuwen heen steeds minder gewelddadig. De lijn van islamitisch geweld loopt horizontaal. De boodschap: moslims zijn vanaf de zevende eeuw doorlopend gewelddadig.

Wired legde de documenten voor aan voormalige medewerkers van de antiterreureenheid. Zij vrezen dat de FBI werkelijke dreigingen mist als het focust op religieus gedrag. De dienst kan volgens hen beter naar aanwijzingen van criminaliteit zoeken. Nu acht het de islam onafscheidelijk van politiek geweld. 'En dat is precies de boodschap van Al Qaida.'

Volgens een woordvoerder zijn de documenten eenmalig gebruikt. Toch is volgens Wired cursusmateriaal dat moslims in een kwaad daglicht stelt niet nieuw. Het opleidingscentrum zou in juli nog anti-islam boeken op zijn leeslijst hebben gezet. De redactie van het tijdschrift beschikt tevens over een negatieve islampresentatie van dit voorjaar.

http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/ ... rist.dhtml

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Do Sep 15, 2011 5:38 pm
door Dhana
Vreemd dat er een FBI rapport voor nodig is om tot deze conclusie te komen. Ik weet dat al jaren en velen met mij.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Sep 17, 2011 11:56 pm
door mercator
Dhana schreef:Vreemd dat er een FBI rapport voor nodig is om tot deze conclusie te komen. Ik weet dat al jaren en velen met mij.


Natuurlijk. Elke rondlopende moslim is een potentiële bom die op scherp kan gesteld worden door om het even welke oorzaak. Gelukkig kanaliseren de meesten hun agrressie-potentiëel op partners en kinderen omdat die nu eenmaal het eerst in the picture zijn.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Okt 08, 2011 6:08 am
door Rechtsliberaal
Dit moeten we vertellen tegen Job, Jolande en Spechtold :D

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Vr Mei 11, 2012 2:34 pm
door Ariel
Legeropleiding VS waarschuwde voor 'complete oorlog tegen de islam'

Het Amerikaanse leger heeft toekomstige leiders onderwezen dat een 'complete oorlog' tegen alle moslims nodig is om de Verenigde Staten te beschermen tegen islamitische terreur. 'Hiroshima-tactieken' zouden geoorloofd zijn.

Dat meldt WIRED, dat zijn hand heeft weten te leggen op cursusmateriaal. Het Amerikaanse tijdschrift berichtte vorige maand al over anti-islamitische retoriek binnen de legeropleiding. Nu blijkt uit nieuw verkregen documenten dat niet alleen de luitenant-colonel Matthew Dooley dergelijk onderwijs gaf.

Zelfbenoemde terreur-experts zouden zich het afgelopen decennium hebben opgewerkt - in het leger, maar ook bij inlichtendiensten en politie-eenheden. 'Het is nu duidelijk dat er niet zoiets bestaat als 'gematigde islam', onderwees Dooley vorig jaar juli.

Barbaarse ideologie
'De VS moeten hun dus duidelijk zijn: deze barbaarse ideologie wordt niet langer getolereerd. Als de islam niet verandert, zorgen wij dat hij zichzelf vernietigt.' Daarbij mochten eventueel burgerslachtoffers vallen. De legerleiding heeft een onderzoek ingesteld, maar Dooley nog niet ontslagen.

In september onthulde WIRED dat nieuwkomers van de inlichtingendienst FBI te horen krijgen dat hoe vromer een moslim is, hoe groter de kans dat hij geweld gebruikt. Die destructieve neiging laat zich volgens het lesmateriaal onmogelijk ten goede keren. De documenten verklaren mogelijk waarom de FBI soms hard optreedt tegen moslimgroepen, ook wanneer die nauwelijks agressie tonen.

Gematigdheid ondenkbaar
'Iedere oorlog tegen niet-gelovigen is geoorloofd', verklaarde een FBI-presentatie over de sharia (de islamitische morele code) uit. 'Gematigdheid is ondenkbaar als de Koran blijft gelden als het onfeilbare woord van Allah.'

Het materiaal noemt de islamitische 'opstand' alomvattend en verraderlijk. Moslims zouden fysiek geweld gebruiken, maar zich ook bedienen van subtiele aanvalsmethoden als immigratie en rechtszaken. Volgens statistieken uit de cursus wordt de islam steeds gewelddadiger, terwijl christenen en joden juist een tegenovergestelde ontwikkeling doormaken.

Eerder bleek al dat politie van onder meer de staat New York moslims preventief moslims heeft gescreend op terreurplannen, ook als zij nergens van werden verdacht.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/ar ... slam.dhtml


Zo zeg....Het blijkt dat het Amerikaanse leger een realistischer kijk heeft op Islam/Moslims dan menig ander. Jammer dat men niet naar ze geluisterd hebben.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Vr Mei 11, 2012 5:11 pm
door Mahalingam
En daar is CAIR met zijn kudde advocaten (betaald met olie-dolars).

Muslim group: Fire Joint Forces College teacher
A national Islamic civil rights organization called Thursday for the dismissal of an instructor at Norfolk's Joint Forces Staff College following new allegations about inflammatory anti-Muslim material in a course he taught there.
The Washington-based Council on American-Islamic Relations acted after Wired magazine published what it said were new details about the course, which was suspended by the Pentagon last month following a complaint from a student about its anti-Islamic content.[...]
"It is imperative that those who taught our future military leaders to wage war not just on our terrorist enemy, but on the faith of Islam itself be held accountable," Nihad Awad, executive director of the Muslim group, wrote in a letter to Defense Secretary Leon Panetta. "These shocking revelations are completely out of line with the longstanding values of one of our nation's most respected institutions."

Awad also called for retraining all officers who took the course, and he offered to coordinate a meeting between Pentagon officials and national Muslim leaders.
http://hamptonroads.com/2012/05/muslim-group-fire-joint-forces-college-teacher
Documenten:
http://www.wired.com/dangerroom/2012/05/total-war-islam/

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Vr Jun 29, 2012 10:58 pm
door Mahalingam
iedere moslim is een potentiële saboteur

Hier moest ik aan denken bij dit nieuws dat toont hoe domheid duizenden passagiers vele uren vertraging geeft:
Unplugged metal detector triggers JFK chaos: sources
The chaos at Terminal 7 was caused by screener Alija Abdul Majed, who had manned Lane No. 1 during the morning shift with no idea his metal detector had no juice, sources said.
Amazingly, he failed to realize that alert lights never flashed once as streams of passengers filed through the dead detector, the sources said.
Majed was so clueless that he couldn’t even tell police how long the machine had been shut off or how it happened, the sources said.
“It was simply an unplugged machine — the TSA doing its best,” another source said.
http://www.nypost.com/p/news/local/queens/unplugged_tsa_airhead_triggers_jfk_kKxMANCPErCWn6KLfDbbVI

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Vr Jun 29, 2012 11:27 pm
door Ali Yas
Ariel schreef:
Grafiek
Opmerkelijk is een grafiek http://www.wired.com/images_blogs/dange ... charts.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; die de gewelddadigheid van verschillende religies in kaart brengt. Joden en christenen werden door de eeuwen heen steeds minder gewelddadig.

Die grafiek klopt niet. Het christendom was volgens de grafiek in het begin het gewelddadigst, maar in het echt was het christendom zeker de eerste drie eeuwen juist beslist niet gewelddadig.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 3:21 am
door Ozes
De eerste 5 eeuwen klinkt beter.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 9:53 am
door Manon
Ali Yas schreef:
Ariel schreef:
Grafiek
Opmerkelijk is een grafiek http://www.wired.com/images_blogs/dange ... charts.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; die de gewelddadigheid van verschillende religies in kaart brengt. Joden en christenen werden door de eeuwen heen steeds minder gewelddadig.

Die grafiek klopt niet. Het christendom was volgens de grafiek in het begin het gewelddadigst, maar in het echt was het christendom zeker de eerste drie eeuwen juist beslist niet gewelddadig.

daar zou ik toch aan twijfelen: vergeet niet dat het christen via de hogere adel werd OPGELEGD aan de bevolking (de heidenen = degenen die op de heide woonden).
Als men dan weet dat de oude gebruiken amper uitroeibaar waren dan kan men zich ook voorstellen hoe bloedig die kerstening wel is geweest. (langs beide kanten trouwens: ook de predikers die het geloof kwamen brengen werden omgebracht, en ook heelder dorpen in brand gestoken als ze niet wilden volgen in de nieuwe leer). Maar niet voor niks werden de meeste oude gebruiken gewoon onder een christelijk sausje bedekt.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 10:04 am
door xplosive
Ozes schreef:De eerste 5 eeuwen klinkt beter.

Natuurlijk is het zo dat de ware aard van een beweging pas boven komt drijven wanneer zo'n beweging enige macht van betekenis krijgt. In het begin stonden christenen in Rome nog niet in het centrum van de macht.

Als een islamitische beweging ergens enige macht van betekenis krijgt, dan komt de ware aard van de islam bovendrijven. Zolang een in wezen kwaadaardige en gewelddadige beweging ergens nog ver in de minderheid is en daar (tijdelijk) geen geweld (op grote schaal) ontwikkelt, dan wil dat niet zeggen dat zo'n beweging vredelievend is.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 10:08 am
door Manon
In tegenstelling tot de FBI vindt MI5 blijkbaar dat er geen vuiltje aan de lucht is:

"Debat over verbod Sharia4Belgium is achterhaald"

"Het debat over een verbod van salafistische organisaties zoals Sharia4Belgium is achterhaald. Wij maken met Fouad Belkacem dezelfde fout als indertijd met Dyab Abou Jahjah. Die hebben we een enorm forum gegeven en dat heeft een aantal zwakkere figuren aangetrokken en de groep rond Abou Jahjah sterker gemaakt. Dat doen we nu weer. Sommige leden van Sharia4Belgium zijn in die zin zelfs eerder slachtoffer". Dat zegde terrorismespecialist Rik Coolsaet (foto) zopas in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken.

Daar hebben hoorzittingen plaats over een wetsvoorstel van Peter Vanvelthoven (sp.a) dat ondemocratische organisaties wil verbieden via de wet op de privémilities. Drie universitaire specialisten wezen het voorstel-Vanvelthoven om Sharia4Belgium te verbieden én het amendement van minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) af.

Geen paniek

Volgens professor Rik Coolsaet (internationale betrekking, Universiteit Gent) wees onderzoek van de Britse inlichtingendienst MI5 uit dat er geen verband is tussen het salafisme, de extremistische tak van de islam waartoe Sharia4Belgium behoort, en het terrorisme. "Sterker: de extreemste religieuze radicalen zijn het minst vatbaar voor terrorisme. De Britten pleiten er dan ook voor om samen te werken met de salafisten om zo het jihadistisch terrorisme tegen te gaan. We moeten in dit debat dus een onderscheid maken tussen het terrorisme en het salafisme en dat doen we onvoldoende".
Coolsaet verwees ook naar Nederland: "De Nederlandse inlichtingendienst AIVD reageerde een vijftal jaar geleden ook heel paniekerig op groepjes zoals Sharia4Belgium, die daar toen groeiden. Maar ondertussen stelt de AIVD vast dat het salafisme in Nederland op zijn retour is en dat de Nederlandse moslims groepjes als Sharia4Belgium afwijzen. Voor de Nederlandse AIVD heeft het salafisme geen belang meer. Wij zitten in België nog in de paniekfase, we hebben dus zo'n vijf jaar vertraging".

Terreurmodes

De Gentse professor onderzocht in opdracht van de Europese Commissie de evolutie van het terrorisme én het extremisme. "Het jihadistisch terrorisme is sinds 2004 over zijn hoogtepunt heen, het aantal aanslagen neemt af. Het terrorisme werkt met modes. In de jaren dertig van de twintigste eeuw was het extreem-rechts, in de jaren tachtig extreem-links, nu jihadistisch."

"Radicale elementen die op een breekpunt zitten en die kùnnen evolueren naar geweld en terrorisme, zoals Fouad Belkacem, zouden in de jaren tachtig van vorige eeuw bij extreem links geweest zijn".

Voor Coolsaet is het uitgangspunt van het wetsvoorstel-Vanvelthoven en van de standpunten van de ministers Turtelboom en Milquet in de media "achterhaald". "Vrienden en familie zijn veel belangrijker bij het proces van radicalisering dat tot terrorisme leidt. Men radicaliseert eerst en gaat pas daarna de ideologie uitwerken om die radicalisering vorm te geven. Dat wijzen de onderzoeken van de inlichtingendiensten en die van de specialisten uit".

Merkwaardig genoeg vroeg geen enkel van de parlementsleden aan Coolsaet waarom Sharia4UK, de Britse moederorganisatie van Sharia4Belgium, dan verboden is in het Verenigd Koninkrijk.

Eerder noemde het hoofd van de Belgische staatsveiligheid, Alain Winants, het salafisme, waartoe Sharia4Belgium behoort, "de grootste bedreiging voor onze democratie". Volgens de Belgische staatsveiligheid zijn de vredelievende variant van het salafisme en de politiek-radicale even gevaarlijk.

http://www.vandaag.be/binnenland/99917_ ... haald.html

Wat in het licht van bovenstaande nog leuker is, is dat ze in een cirkeltje aan het draaien zijn: is het nu extreem-links of extreem-rechts?

Vander Velpen gaf nog mee dat het moslimfundamentalisme van Sharia4Belgium volgens hem "ook extreem rechts" is en dat "het veel beter zou zijn dat de moslims een grote betoging tegen Sharia4Belgium organiseren dan dat het parlement de organisatie zou verbieden".

http://www.vandaag.be/binnenland/99927_ ... lgium.html


Laten we dus rustig verderslapen mensen, er is geen vuiltje aan de lucht.... of hoe zei Collijn het ook weer net voordat de nazi's binnenstormden?

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 11:10 am
door Pilgrim
xplosive schreef:
Ozes schreef:De eerste 5 eeuwen klinkt beter.

Natuurlijk is het zo dat de ware aard van een beweging pas boven komt drijven wanneer zo'n beweging enige macht van betekenis krijgt. In het begin stonden christenen in Rome nog niet in het centrum van de macht.

Als een islamitische beweging ergens enige macht van betekenis krijgt, dan komt de ware aard van de islam bovendrijven. Zolang een in wezen kwaadaardige en gewelddadige beweging ergens nog ver in de minderheid is en daar (tijdelijk) geen geweld (op grote schaal) ontwikkelt, dan wil dat niet zeggen dat zo'n beweging vredelievend is.

Er zit hier toch echt een wereld van verschil tussen het Christendom en de Islam. Er waren van meet af aan wel uitwassen in het christendom en het was ook niet allemaal koek en ei maar toch verspreidde het Christendom zich in de eerste eeuwen redelijk vreedzaam terwijl de islamitische verovering van Noord-Afrika al ca. 60 miljoen doden koste. De Islam verspreidde zich door verovering en dat is toch echt wat anders. De onderworpen bevolking kreeg de keus tussen moslim worden, het dhimmischap of de dood.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 11:35 am
door xplosive
Hier lees ik:

Vierde eeuw - christendom staatsgodsdienst

Tijdens de regering van Constantijn de Grote wordt door het edict van Milaan (313) godsdienstvrijheid toegestaan en komt er een einde aan de christenvervolgingen van Diocletianus (303-305 n.Chr.) en Galerius (305-311 n.Chr.). In feite worden vanaf dat moment de andere godsdiensten benadeeld. Ten tijde van het Edict van Milaan was waarschijnlijk nog slechts 10% van de bevolking van het Romeinse Rijk christen, maar veertig jaar later was dat al ongeveer de helft. Het kortstondige streven van - vermoorde - keizer Julianus de Afvallige om de christelijke vloedgolf te stuiten, liep op een mislukking uit. Onder keizer Theodosius I wordt het christendom in 380 zodanig bevoordeeld dat we kunnen spreken van staatsgodsdienst. Vanaf 392 worden alle andere godsdiensten verboden.

Niet zo vredelievend dus.

Moslims hadden het al relatief vroeg voor elkaar gekregen om ergens de macht te veroveren. Dat heeft voor de christenen iets langer geduurd.

Dat de islam erger is dan het christendom staat buiten kijf.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 11:55 am
door Ariel
Goshie zeg Heren, moet nu elk topic over islam omgebogen worden om de gevaren van het Christendom aan het licht te brengen? :eek:

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 3:42 pm
door Ozes
xplosive schreef:Hier lees ik:

Vierde eeuw - christendom staatsgodsdienst

Tijdens de regering van Constantijn de Grote wordt door het edict van Milaan (313) godsdienstvrijheid toegestaan en komt er een einde aan de christenvervolgingen van Diocletianus (303-305 n.Chr.) en Galerius (305-311 n.Chr.). In feite worden vanaf dat moment de andere godsdiensten benadeeld. Ten tijde van het Edict van Milaan was waarschijnlijk nog slechts 10% van de bevolking van het Romeinse Rijk christen, maar veertig jaar later was dat al ongeveer de helft. Het kortstondige streven van - vermoorde - keizer Julianus de Afvallige om de christelijke vloedgolf te stuiten, liep op een mislukking uit. Onder keizer Theodosius I wordt het christendom in 380 zodanig bevoordeeld dat we kunnen spreken van staatsgodsdienst. Vanaf 392 worden alle andere godsdiensten verboden.

Niet zo vredelievend dus.

Moslims hadden het al relatief vroeg voor elkaar gekregen om ergens de macht te veroveren. Dat heeft voor de christenen iets langer geduurd.

Dat de islam erger is dan het christendom staat buiten kijf.


Fijn dat je dit leest, maar ten eerste heb je het over een gelokaliseerd probleem. Tenzij je kan bewijzen dat in die tijd, Christenen overal mensen hun hoofden afhakten vanwege het geloof.Ten tweede weiger je in context te nemen dat het vooral oude tribale conflicten waren die doorspeelden, en hier is voor elk volgend conflict bewijs voor. Uiteraard waren er oorlogen en moorden, de koningen gingen vaak op oude voet verder, maar, het verminderde sterk en daar gaat het om. Over het algemeen kan er geen zaak gemaakt worden dat de Christenen ook maar enigszins het Christendom met de zwaard verspreidden. Naast gewapend conflict waar vaak meer krachtige belangen spelen dan waar dan ook, werden de mensenrechten in het algemeen duidelijk en ondubbelzinnig verbeterd in Europa door de Christenen.

Er is geen bewijs dat Julianus door een Christen was gedood (dit was wel een gerucht), hij werd door een pijl gedood tijdens een gevecht met de Perzen, dus je argument heeft geen bestaansrecht, Zelfs als het gerucht waar zou zijn, loop je tegen andere zaken aan.

Namelijk, dat het doden van 1 persoon, door 1 persoon, geen patroon aantoont van geweld. Als er 1 Moslim was die een ander persoon had vermoord en dan bleef het bij, dan zou ik je wazig aanstaren als je het over hadith & surah's zou hebben. Om het patroon van geweld te herkennen zou je onder Christelijke heerschappij & tijdens Christelijke minderheid de behandeling van niet-Christenen moeten bekijken. Als je die zou vinden, plaats ze dan, maar spaar jezelf de tijd om deze als "erger dan de context van de tijd" te plaatsen, aangezien er verschillende massa-executies hebben plaatsgevonden door niet-Christenen in die tijd die ik rustig kan aanhalen als bewijs dat zelfs enkele slachtingen tot 10.000 personen niets zou voorstellen. Overigens, dat is slechts een voorbeeld . Het Christendom bleek een humanistische religie, uiteraard in een tijd waar het recht van de sterkste nog gold.

In het algemeen was de behandeling van niet Christenen goed tot zeer goed, en met uitzonderingen waren de excessen veel minder erg dan onder het Romeinse rijk. Oftewel, verbetering. De hardst gestrafte minderheden waren uit mijn hoofd de manicheeërs in het Byzantijnse rijk, maar die werkte duidelijk samen met de Perzische vijand en dat was een logische beslissing.

Wat ik niet weet is hoe Julianus Christenen behandelden. Als deze ze terroriseerde verdiende hij zijn dood uiteraard, en zou dit zelfs geen bewijs vormen voor de minste gewelddadige sentimenten onder Christenen. Dit soort zaken waren Iets wat Jezus specifiek verbood, en dus een logisch te verdedigen was binnen het Christendom, maar zeker een revolutie in het menselijk denken.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 4:21 pm
door Schepsel
Ik ben niet in staat te geloven dat MI5 niet doorheeft wat Islam is.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 4:27 pm
door Manon
Schepsel schreef:Ik ben niet in staat te geloven dat MI5 niet doorheeft wat Islam is.

Ik heb in Engeland gewoond en met Engelsen gewerkt.
Dat helpt om zulke miskleunen effektief te geloven; Soms missen die mannen iets, noem het een hersenverbinding of zo.

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Za Jun 30, 2012 4:48 pm
door Ozes
Ik kan me herinneren dat een hoge pet binnen Mi5 of MI6 zei dat we de strijd tegen Islam moesten opgeven omdat er geen einde in zicht was. Wie dat herinnert, ik zou het graag terugvinden

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Ma Jul 23, 2012 2:45 pm
door Ozes
Mahalingam schreef:iedere moslim is een potentiële saboteur

Hier moest ik aan denken bij dit nieuws dat toont hoe domheid duizenden passagiers vele uren vertraging geeft:
Unplugged metal detector triggers JFK chaos: sources
The chaos at Terminal 7 was caused by screener Alija Abdul Majed, who had manned Lane No. 1 during the morning shift with no idea his metal detector had no juice, sources said.
Amazingly, he failed to realize that alert lights never flashed once as streams of passengers filed through the dead detector, the sources said.
Majed was so clueless that he couldn’t even tell police how long the machine had been shut off or how it happened, the sources said.
“It was simply an unplugged machine — the TSA doing its best,” another source said.
http://www.nypost.com/p/news/local/queens/unplugged_tsa_airhead_triggers_jfk_kKxMANCPErCWn6KLfDbbVI


Majedistische Jihad is dus de correcte term voor dit soort praktijken

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Do Jul 26, 2012 9:11 am
door Ali Yas
Ozes schreef:Ik kan me herinneren dat een hoge pet binnen Mi5 of MI6 zei dat we de strijd tegen Islam moesten opgeven omdat er geen einde in zicht was. Wie dat herinnert, ik zou het graag terugvinden


Bedoel je deze: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/80163/MI5-boss-Attack-certain.html?print=yes

Re: FBI: iedere moslim is een potentiële terrorist

Geplaatst: Zo Okt 21, 2012 9:47 pm
door Ozes
Dit bedoelde ik Ali, het was wel dezelfde persoon:

U.K.: Former head of MI5 hopes for "political" solution with al-Qaeda, says 9/11 attacks were not an act of war, just a "crime"You'd think nearly 3,000 Americans had gotten their car doors keyed on 9/11. No, they were murdered at their desks, or as captives aboard airliners by a group that wanted jihad, that had declared jihad, and that considered itself at war in a jihad against the United States.

How soon we forget -- but not all of us. "Former MI5 boss wants Al Qaeda settlement," by Rachel Brown for the Australian Broadcasting Corporation, September 3:

The former head of MI5, Britain's intelligence unit, says she hopes the UK and US are looking at different ways to talk to Al Qaeda.

Eliza Manningham-Buller, who ran MI5 until 2007, has used a BBC lecture to say she hopes British and US intelligence are examining who to talk to within Al Qaeda, as well as how and what could be discussed.

But she says negotiations are still a way off.

Baroness Manningham-Buller says military and security responses to terrorism can only go so far and eventually a political settlement with terror groups is needed.

If we can't engage the ideology of the enemy and confront putative allies who are playing a double game, then yes, we are painting ourselves into that corner. But it is not a foregone conclusion.

She says the September 11 attacks were "a crime, not an act of war".

She adds she has always the phrase "war on terror" unhelpful, saying the Iraq invasion was a distraction in the West's pursuit of Al Qaeda.http://www.jihadwatch.org/2011/09/uk-fo ... ct-of.html