Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Ma Okt 19, 2015 12:35 pm

Het Paradijs is weer twee groene vogels rijker.
'Twee polderjihadisten omgekomen'
Eén van hen is een heerschap dat bekend is onder de naam Abu Hanifa al-Hollandi, meldt het ANP. Hij zou door een Amerikaans onbemand vliegtuig naar de eeuwige jachtvelden zijn geholpen. Abu Hanifa vocht mee aan de zijde van het aan al-Qaeda gelieerde Jabhat al-Nusra.

Daarnaast zou de Roermondse Syriëganger Abu Hudayfa in Aleppo het leven hebben gelaten. Dat bericht 1Limburg op basis een bericht op de Facebookpagina Laatste Nieuws, dat gespecialiseerd is in islamitisch nieuws, met name uit Syrië en Irak.
De Limburger zou zich hebben aangesloten bij Islamitische Staat.
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/10/twee_polderjihadisten_genseuve.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor King George » Ma Okt 19, 2015 1:13 pm

En Nederland kan weer twee uitkeringen uitsparen. Win-win.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Zo Okt 25, 2015 3:45 pm

En weer hebben een paar het niet gehaald. Onderweg naar Syrië onderschept.
Balvirtuoos Khalid M. (29) opgepakt op weg naar Syrië
De Antwerpse zaalvoetballer Khalid M. (29) zit sinds dinsdag in de gevangenis op verdenking van lidmaatschap van een terroristische organisatie. Samen met zijn kameraad Anouar C. probeerde hij deze zomer naar de moslimrebellen in Syrië te reizen.

Khalid M. kreeg eerder al twee jaar schorsing in het zaalvoetbal nadat bij een dopingcontrole sporen van verboden spierversterkers in zijn bloed waren ontdekt. [...]
Khalid M. zit samen met zijn vriend Anouar C. en nog een derde man sinds vorige dinsdag in de gevangenis. De mannen hadden deze zomer geprobeerd naar Syrië te reizen maar werden aan de Kroatische grens teruggestuurd. Volgens advocaat Kris Luyckx is het vreemd dat de mannen pas nu zijn gearresteerd. "Mijn cliënt Khalid M. had na die reis orde op zaken gesteld in zijn leven en was terug op de goede weg."
http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antwerpen/balvirtuoos-khalid-m-29-opgepakt-op-weg-naar-syrie-a2500868/

Hoe kregen ze kennis aan elkaar? Daar komt sharia4belgium weer in het vizier.
Khalid M. kende zijn vriend Anouar C. via de organisatie Way of Life, een opvolger van de ontbonden groepering Shariah4Belgium.[...]
Anouar is niet voor niets de broer van Hicham Chaïb, gewezen kopstuk van Shariah4Belgium en momenteel hoofd van de religieuze politie bij Islamitische Staat in de Syrische stad Raqqa.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Do Nov 19, 2015 5:11 pm

Volgens deze krantenkop gaat België terugekeerde Jiahdisten opsluiten.
Maar ze beginnen al met een achterstand (van honderden?).
Het zullen wel kreten voor de Bühne zijn want zoveel plek om ze gevangen te houden is er niet. En er zijn veel (mensenrechten)wetten waardoor ze niet gevangen kunnen worden gehouden.
België gaat terugkerende Syriëstrijders opsluiten
De premier presenteerde in totaal achttien maatregelen. Zo krijgen mensen die bij de inlichtingendiensten bekendstaan als bedreigend een elektronische enkelband en moet het mogelijk worden om bij een terreurverdenking te allen tijde huiszoekingen te verrichten. Nu is dat tussen 21.00 en 05.00 uur niet toegestaan.

Dus komt er bij de politie en betrouwbare tip binnen om 21.05 uur dat ergens geknutseld wordt aan een bom, dan zal men pas na 5 uur in de ochtend binnenvallen. Wat is het nut van die belemmering? Nachtrust van de burgers?

Meer moedige daden zullen zijn (als ze doorgaan):
Michel kondigde verder aan dat 'extremistische predikers' onder huisarrest worden geplaatst of het land worden uitgestuurd. Niet-erkende gebedsplaatsen worden ontmanteld en websites met radicale haatboodschappen worden offline gehaald.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/belgie-gaat-terugkerende-syriestrijders-opsluiten~a4190347/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 19, 2015 5:25 pm

Inbreng Geert Wilders bij debat over aanslagen in Parijs

Geschreven: 19 november 2015Mevrouw de Voorzitter,

129 onschuldige mensen. Allemaal vermoord. Honderden gewonden, waaronder drie landgenoten. Vrienden die samen van een drankje genoten op het terras van Café Le Carillon en Le Petit Cambodge in het tiende arrondissement van Parijs. Meisjes die iets verderop bij pizzeria La Casa Nostra van de vrijdagavond en het begin van het weekend genoten. Ze werden het slachtoffer van de kogels uit de kalasjnikovs van de moslimterroristen. Stelletjes die met elkaar afspraken op het terras van restaurant La Belle Equipe, bruut en meedogenloos vermoord. En al die mensen, jongeren, die naar het concert gingen in de muziekzaal Bataclan iets verderop in het elfde arrondissement. Onschuldige mensen in blinde paniek als ratten in de val. Het laatste wat ze hoorden was de triomfkreet van het kwaad, het trotse geschreeuw van de vijand: Allahu Akhbar. Afgeslacht in een bloedbad dat zijn weerga niet kent.


Onbeschrijflijk leed. Onbeschrijflijk. Ik heb er geen woorden voor. Al die pijn, al dat verdriet, al die onschuldige mensen die hun partner, vader, moeder, kinderen, broer, zus, vrienden en kennissen onvrijwillig achterlieten in onmenselijk en bijna niet te dragen verdriet. Voorzitter ik deel dat verdriet. Maar ik ben ook boos. Heel erg boos. In Parijs werden zoveel mensen in de bloei van hun leven bruut van het leven beroofd door moslimterroristen waaronder teruggekeerde Syriëgangers. Volgens mediaberichten kwam één van de terroristen met de vluchtelingenstroom Europa binnen. Hoe vaak hebben we daar niet voor gewaarschuwd?

Vz, wat dit weekend in Frankrijk is gebeurd, kan morgen hier in Nederland ook gebeuren. Dat is de verschrikkelijke realiteit. Want het kabinet, dit kabinet, ons kabinet verzuimt op schandelijke wijze haar plicht. De asielprocedure in Nederland is één grote gatenkaas. Zelfs bedriegers met valse papieren kunnen hier gewoon de asielprocedure in met alle risico’s van dien. En bijna 12.000 mensen zijn alleen al dit jaar de asielprocedure ingegaan zonder papieren. Ongelooflijk. We weten niet eens wie we binnen laten. Zo maken we het de kwaadwilligen en de terroristen wel heel erg makkelijk

Niet alleen Nederlandse Syriëgangers die terugkeren, maar ook terroristen of Syriëgangers uit Frankrijk of België kunnen bij Hazeldonk gewoon ons land binnen rijden met een kofferbak vol kalasjnikovs en bomgordels. Want de grenzen staan nog steeds wagenwijd open. Molenbeek, de Gazastrook van de Benelux, ligt amper een uurtje rijden van Nederland.

Ik zei het al in het debat dat we hier in deze Kamer hadden in januari van dit jaar na die laffe aanslagen ook in Parijs op Charlie Hebdo: hoeveel aanslagen moeten er nog plaatsvinden, hoeveel onschuldige doden moeten er nog vallen voordat bij u, meneer de minister-president, het kwartje eindelijk valt?

Natuurlijk is het oorlog. Dat is het al 1400 jaar. Die oorlog heet jihad. De jihad is de kern van de islam. Dat is geen mening, maar een feit. Dat is een gegeven. De enige vraag die wij moeten beantwoorden is: vechten we eindelijk eens een keer terug – of tekenen we de capitulatie?

En ik zeg via u, mevrouw de voorzitter, tegen de minister-president: We hebben helemaal niets aan stoere uitspraken over oorlog als er geen passende maatregelen bij zitten. Wat hebt u nou precies gedaan sinds het Charlie Hebdo debat in januari? 60.000 extra gelukszoekers zijn ons land binnen gekomen. Een islamitische invasie heeft u gefaciliteerd. 12.000 vorige maand alleen al. Volgens de EU komen er volgend jaar zelfs 3 miljoen mensen naar Europa. Dankzij uw open grenzen, meneer Rutte.

En de premier staat erbij en die kijkt er naar. Maar ik sta hier voor de veiligheid van de Nederlanders. Dat is het enige dat nu telt. En ik zeg via u tegen de minister-president met de grootst mogelijke klem: Sluit die grenzen voor terugkerende Syriëgangers en asielzoekers. Dat moet nu gebeuren. Zorg er voor dat al die Syriëgangers, het waren er volgens mij 40 in begin van dit jaar die zijn teruggekeerd naar Nederland, die u heeft laten terugkeren, zet die vast, zet die vandaag nog vast. We hebben gezien dat als we dat niet doen waar dat toe kan leiden in Parijs. Het zal toch niet zo zijn dat wij dadelijk als we die vijand niet opsluiten ook hier in Den Haag of Amsterdam dezelfde taferelen krijgen als afgelopen weekend in Parijs. Voer administratieve detentie in zodat we mogelijke terroristen preventief kunnen vastzetten. Als het oorlog is meneer Rutte, dan zijn zij de vijand. En dan moeten we ze opsluiten. Er is geen alternatief. Als u dat niet doet, bent u geen leider van Nederland, bent u van de afdeling pappen en nathouden, bent u van de afdeling zachte heelmeesters maken stinkende wonden, bent u van de afdeling laten we de andere kant op kijken, bent u van de afdeling buigen voor Brussel en knielen voor Merkel. Als u dat niet doet, die mensen opsluiten, dan zeg ik het vertrouwen in u op.

En tenslotte, een laatste zin, dat de islam niet in Nederland hoort. Zolang we daar niets aan doen, zullen er aanslagen blijven komen. En ik weet het wel, u wilt dat allemaal niet horen. Maar het is wel de waarheid.

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-relat ... arijs.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Pilgrim » Wo Nov 25, 2015 6:11 pm

Reclassering: ‘40 jihadverdachten’ op vrije voeten in Nederland

Gyurka Jansen, 25-11-2015

Sommige verdachten konden onder oog reclassering uitreizen

Er lopen 40 ‘jihadverdachten’ vrij rond in Nederland, onder toeziend oog van de reclassering. Dat vertelt de directeur van Reclassering Nederland, Sjef van Gennip, vandaag aan NRC. Dat toezicht heeft er overigens niet voor kunnen zorgen dat er niet toch eerder enkele verdachten zijn uitgereisd naar Syrië.

Volgens Van Gennip is de groep waar zij toezicht op houden een “zeer geïsoleerde groep”. Ze bestaat uit vermeende Syriëgangers, ronselaars, opruiers en jihadfinanciers die hun proces afwachten. Van Gennip duidde het isolement van de groep, door aan te stippen dat de reclassering vaak de enige groep is met wie men überhaupt nog contact heeft.

‘Opvallend hoog opgeleid’
Over de verdachten zij hij verder: “Zij vinden dat ze in Nederland onheus worden behandeld, dat ze geen kansen krijgen en op een zijspoor worden gezet”. Hij probeert in het gesprek met NRC de motivatie te begrijpen, “iedereen let op je, je hebt geen kansen op werk”. De jihadverdachten zijn vaak “opvallend hoog opgeleid”, in vergelijking met andere cliënten van de reclasserings. “Daarom is het voor deze groep wellicht extra kwetsend dat zij geen werk krijgen”, zo speculeert Van Gennip.

http://nieuws.tpo.nl/2015/11/25/reclass ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Ariel » Do Nov 26, 2015 1:37 pm

Imam gaat zelf in Syrië strijden

Afbeelding


Een jonge Marokkaanse imam die in drie moskeeën preken gaf en uit de koran reciteerde, is zelf naar Syrië vertrokken om zich aan te sluiten bij radicale islamstrijders. Zijn vertrek zorgt voor een schokgolf onder Antwerpse moslims. "Wie gelooft nu nog dat moskeeën niets met radicalisme te maken hebben?", klinkt het.

PATRICK LEFELON

Imam Youssef El G., een jonge Marokkaanse man die vlot Nederlands spreekt, ging tot een maand geleden voor in het gebed in de moskee El Mohsinien in Berchem. Daarvoor was hij ook al actief in de moskee El Tah El Nasser in Hoboken en moskee De Koepel in Borgerhout.

Sinds een maand is de imam spoorloos. Veiligheidsdiensten hebben informatie gekregen van de moslimgemeenschap dat Youssef El G. samen met nog twee mannen naar Syrië is vertrokken om zich aan te sluiten bij het jihadistische verzet. Het gerecht is een opsporingsonderzoek gestart.

Perplex
Een moslim die een tijd in het bestuur zat van een van de moskeeën, getuigt: "Het nieuws gaat hard rond. De drie moskeebesturen staan perplex. Hun moskeeën stonden bekend als 'gematigd' en werden daarom minder in het oog gehouden. Nu blijkt dat hun eigenste imam gaat vechten met radicale moslims. Hoe is het mogelijk dat in de besturen niemand iets in de gaten had? De moskeebesturen moeten veel meer op hun hoede zijn voor wie zij verantwoordelijkheid geven bij het islamonderwijs, de vrijdaggebeden en de preken."

"Mooie stem"
"Ik wist hier totaal niets van", reageert Abu Buytaert, de bekeerling die nu aan het hoofd staat van moskee De Koepel in Borgerhout. "Ik ken imam Youssef El G. omdat hij twee jaar geleden actief was bij de Koepel. Wij zaten zonder imam en hebben hem dan gekozen omdat hij zo'n mooie stem had en ook in het Nederlands uit de Koran voorlas."

Veel invloed
Bij de moskeeën van Hoboken en Berchem vonden wij niemand die kon of wilde reageren. Ook de bekende Antwerpse imam Nordine Taouil viel gisteren uit de lucht. "Ik heb van die imam Yousef El G. nog nooit gehoord. Het is het eerste wat ik hoor van een Antwerpse imam die naar Syrië zou zijn vertrokken", zegt Taouil onthutst.

De Antwerpse stadsdienst Samen Leven, die zich bezighoudt met deradicalisering, is ingelicht over de vertrokken imam. Vooral het feit dat hij in grote moskeeën actief was, baart de overheidsdiensten zorgen. In zijn laatste werkplek, moskee El Mohsinien in Berchem, komen wekelijks 1.000 gelovigen over de vloer. Dat geeft een idee van de invloed die de man mogelijk heeft gehad. Youssef El G. was wel zo slim om geen radicale standpunten in te nemen tijdens zijn publieke optredens.

"Zo hebben de moskeebesturen zich in slaap laten wiegen", valt te horen bij politiediensten. "De moskeebesturen bestaan vaak uit oudere moslims. Hun functie geeft hen een zekere status binnen de moslimgemeenschap. Maar in de dagelijkse werking van de moskee trekken andere mensen aan de touwtjes. Zoals imam Youssef El G., die zijn radicale ideeën verspreidt in persoonlijke contacten met gelovigen terwijl de moskee naar de buitenwereld een goede, gematigde reputatie heeft. Nu hij plots naar Syrië is vertrokken, schrikt het moskeebestuur wakker."

bron


Maak dat de kat wijs dat niemand wist hoe fanatiek deze imam is. Men luisterde toch ook naar zijn preken? Dit is weer een voorbeeld van een prachtig staaltje takkiya
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Do Nov 26, 2015 2:54 pm

"De moskeebesturen bestaan vaak uit oudere moslims...."
en die zijn blind en doof?
En die ouderen hebben een deel van hun leven in Allahstan doorgebracht.
En daar is die haatpraat gewoon de norm.
Ze zullen vast wel verrast zijn maar ontsteld? nee.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Ariel » Za Dec 05, 2015 5:20 pm

Belgische IS-strijders kunnen naar hartenlust rondreizen

Achter uit België afkomstige Syriëstrijders zit een goed geoliede machine met een eigen reisbureau en een eigen koerierdienst. Pendelen tussen Syrië en de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek, waar onder meer terreurverdachte Abdelhamid Abaaoud vandaan kwam, is kinderspel. Dat blijkt uit het vonnis dat de Brusselse rechter opstelde na het grote terreurproces deze zomer. De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws zag het 240 pagina's tellende document in.

Ook al stonden jihadisten internationaal geregistreerd, het hield hen niet tegen om te gaan en te staan waar ze wilden. Dat blijkt uit het vonnis dat rechter Pierre Hendrickx opstelde. Het is gebaseerd op duizenden pagina's politie-onderzoek. De Belgische veiligheidsdienst en de politie hebben twee jaar geïnvesteerd om de Brusselse terreurbende rond Abaaoud op te rollen. Dat lukte vooral dankzij het werk van een under­cover-agent.

Naar hartenlust pendelen
Reizen was voor topterrorist ­Abdelhamid Abaaoud en zijn vrienden nooit een probleem, zo blijkt. Sommige hebben zelfs een dubbele baan en pendelen naar hartenlust tussen België en het front in Syrië. Zo bleef Soufiane Alilou nooit langer dan enkele weken bij de jihadi's, omdat hij niet gemist kon worden bij het rekruteren van nieuwe strijders in Brussel. Hij reisde minstens vijf keer op en neer, zo schrijft de krant.

Eén keer liep het mis en werd Alilou aan de grens met Turkije tegengehouden en naar België teruggestuurd. Een klein oponthoud, want een maand later glipte hij met een vals paspoort toch weer langs de grenscontrole in Turkije en bereikte hij Syrië. Pas op dat moment liet de burgemeester van Schaarbeek de 'Vliegende Jihadist' uit het bevolkings­register schrappen.

Geen strobreed in de weg
Ook Abdelhamid Abaaoud, bij verstek tot 20 jaar cel veroordeeld, werd nooit een strobreed in de weg gelegd. In maart 2013 verdween hij voor de eerste keer naar Syrië, zo blijkt uit een telefoontje dat de politie kon onderscheppen: ,,Ik ben in Syrië, ik ga hier de onschuldigen helpen.'' Nog geen jaar later, begin 2014, reisde hij terug naar Brussel om z'n broer op te halen. Hij wachtte zijn 13-jarig broertje Younnes op aan de schoolpoort en ontvoerde de jongen probleemloos naar Syrië. Pas een half jaar later, als zijn vader een klacht indient, wordt hij internationaal geregistreerd.

Het arrestatiebevel blijkt niet meer dan een vodje papier, want Abaaoud slaagde erin om in 2015 nog eens twee keer ongemerkt Europa binnen te sluipen. Wanneer hij in november weer opduikt, houdt opnieuw niemand hem tegen. Enkele weken later, op vrijdag 13 november, vallen in Parijs 130 doden bij diverse aanslagen, waaronder die op het theater Bataclan waar een rockconcert gaande is.

Koeriersdienst met thuisfront
Het ontvangen van geld en spullen is voor de bende rond Abaaoud ook nooit een probleem geweest. Ze onderhielden daarvoor een 'koeriersdienst' met het thuisfront. Wie geld, een radio of kleding nodig had, liet die meegegeven met een naar Syrië reizende lotgenoot.

,,Ik ben meneer Abaaoud tegengekomen in Syrië. Hij vroeg mij om bij hem thuis in Molenbeek een envelope met geld en kleding op te halen", vertelt koerier Otman Bakkali tijdens het proces in juli van dit jaar. ,,Ik ben naar België gegaan, waar zijn broer mij die spullen gegeven heeft. Bij mijn volgende reis naar Syrië heb ik alles aan Abaaoud afgegeven.''

Het verkeer tussen Syrië en het thuisfront in Brussel werkt ook omgekeerd. Een liefje van één van de strijders raakte in Syrië helemaal geïsoleerd en smeekte haar zus om haar te komen halen. Zus schakelt de Brusselse 'Kerstman' Khalid Zerkani in, die belt in tien dagen tijd maar liefst 47 keer naar een nummer in Syrië en regelt een escorte van strijders die het wanhopige meisje tot aan de Turks-Syrische grens begeleiden. 89 gesprekken op 4 verschillende Turkse nummers verder en Zerkani loodst de zus veilig terug naar België.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 05, 2015 9:30 pm

In Raqqa Syrië zijn ze dankzij ISIS monocultureel en multilinguaal.
Hier briefjes in het Arabisch, Frans, Duits, Engels, Hindi en Nederlands op een koelkast van een supermarkt met "Sluit de deur snel A.U.B".

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6526
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Ali Yas » Za Dec 05, 2015 10:07 pm

Zijn vertrek zorgt voor een schokgolf onder Antwerpse moslims. "Wie gelooft nu nog dat moskeeën niets met radicalisme te maken hebben?", klinkt het.

Moesten we dat geloven dan?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 07, 2015 6:02 pm

Krijg je bij verstek 5 jaar gevangenisstraf omdat je bij ISIS zit en verblijft. dat kan in België.
Zou Kaoutar B. daar wakker van liggen? Ze heeft in Raqqa carrière gemaakt als opperhoofd vrouwenafdeling van de religieuze politie .

Toen Dewinter het video spelletje 'minder, minder, minder' had gemaakt werd Kaoutar B. heel kwaad:
. "Laat er een Mohammed B. onder jullie opstaan die met dit varken afrekent, zoals onze broeder met het zwijn Van Gogh heeft afgerekend. Moge Allah onze ogen verlichten met de afslachting van die vetzak", luidde haar boodschap.

Over romantiek bij de jihadi's :
Ze voert propaganda via sociale media, door bijvoorbeeld op Facebook foto's te plaatsen van de bomgordel die ze van haar man cadeau kreeg, en roept anderen op om IS actief te komen ondersteunen.
http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2548899/2015/12/07/Syriestrijdster-krijgt-vijf-jaar-cel-voor-bedreigen-van-Filip-Dewinter.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor King George » Ma Dec 07, 2015 6:25 pm

Afbeelding

Speel mee: Minder minder minder
http://filipdewinter.be/mmm/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Vr Dec 11, 2015 1:30 pm

Er is voor de eerste keer in de jihadzaak vonnis gewezen. Het zal niet de laatste keer zijn: hogere beroepen zullen volgen.
De essentie:
Azzedine C./Abou Moussa (33)

Eis: tegen hoofdverdachte Azzedine C. heeft het OM zeven jaar cel geëist. Volgens het OM is hij de leider van de groep.
Vonnis: Zes jaar cel.

Rudolph H./Abou Souhayb (25)
Eis: Tegen bekeerling Rudolph H. eist het OM zes jaar celstraf. Volgens justitie maakte H. zich schuldig aan opruiing via de propagandawebsite De Ware Religie.
Vonnis: drie jaar cel, één voorwaardelijk.

Oussama C./Abou Yazeed (19)
Eis: Het OM heeft vijf jaar cel geëist. C. was volgens justitie ondanks zijn jonge leeftijd één van de leiders van de groep. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan ronselen doordat hij in lezingen en preken opriep om naar Syrië of Irak te vertrekken.
Vonnis: Drie jaar, waarvan één voorwaardelijk.

Hicham el O. (30)
Eis: Tegen el O. heeft het OM vier jaar celstraf waarvan één voorwaardelijk geëist. El O. is één van de teruggekeerde Syriëgangers. Volgens het OM heeft hij in Syrië deelgenomen aan een trainingskamp en heeft hij er ook gevochten.
Vonnis: Vijf jaar celstraf.

Jordi de J. (22)
Eis: Tegen De J. heeft het OM drie jaar cel waarvan één voorwaardelijk geëist. Ook bekeerling De J. is volgens het OM in Syrië geweest waar hij een trainingskamp zou hebben gevolgd.
Vonnis: 55 dagen celstraf + 2 maanden voorwaardelijk.

Imane B. (26)
Eis: Het OM heeft twee jaar cel geëist tegen B. De vrouw van Azzedine C. zou als 'boodschapper' hebben gefungeerd van haar man en zou zich zelf ook schuldig hebben gemaakt aan opruiing.
Vonnis: 7 dagen celstraf.

Soufiane Z. (27)
Eis: Tegen Z. is bij verstek zes jaar geëist door het OM. Justitie verdenkt Z. ervan in Syrië deel te hebben genomen aan de jihad van terroristische organisaties als Islamitische Staat (IS) en Al-Nusra. Z. is onder meer bekend van zijn rol in de documentaire Oh, oh Aleppo, een spottende verwijzing naar het tv-programma Oh, oh Cherso. De documentaire gaat over het leven als Nederlandse Syriëganger. Volgens onbevestigde berichten zou Z. zijn omgekomen bij een bombardement tegen IS in Kobani.
Vonnis: Geen vonnis

Hatim R. (26)
Eis: Ook tegen Hatim R. is bij verstek zes jaar celstraf geëist. Ook hij vocht of vecht volgens het OM in Syrië. R. liet via Twitter weten dat hij het jihadproces vanuit Syrië 'met chips en ice tea' volgt.
Vonnis: Zes jaar celstraf

Anis Z. (24)
Eis: Het OM heeft vijf jaar cel geëist tegen Anis Z. Het jongere broertje van Soufiane Z. verblijft ook in Syrië. Ook hij werd intussen doodverklaard. Hij zou de maker zijn van de propagandafilm Oh Oh Aleppo.
Vonnis: zes jaar celstraf.

Afbeelding

Meer nieuws en uitleg:
http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/12/Jihadzaak-sympathiseren-met-IS-niet-strafbaar-2731574W/
Volgens de rechter was een deel van de activiteiten, zoals straatdawah, het schrijven van columns, demonstreren op straat, legaal. Wel werd openlijk geflirt met terroristische organisaties. Dit is, zo oordeelde de rechtbank eerder, hoe dan ook niet strafbaar.

De rechter oordeelt dat het oogmerk van de organisatie opruiing was. Dit deed de groep vooral via sociale media. De rechter spreekt van een 'organisatie met als oogmerk opruiing tot deelname aan de gewapende strijd in Syrië'. Doel van de organisatie was het 'ideologisch rijp maken en werven voor gewapende strijd,' zegt de rechter.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Zwartmeer » Za Dec 12, 2015 1:58 am

Saskia Belleman, André Seebregts & Dennis Honing over het Jihadproces

In het jihadproces zijn vandaag drie verdachten veroordeeld tot zes jaar cel. Ook andere verdachten moeten enkele jaren achter de tralies verdwijnen. In Pauw een gesprek met rechtbankjournalist Saskia Belleman en voormalig geradicaliseerde moslim, Dennis Honing. Ook te gast is André Seebregts. De advocaat staat Azzedine C. bij, die de hoogste straf kreeg.

Uit Pauw

Do 10 dec 2015 22:55

PS, let effe op het baardje van Honing, of wat er van over is...

http://www.npo.nl/pauw/10-12-2015/VARA_ ... RA_2778177
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 12, 2015 2:15 pm

Antropoloog Martijn de Koning ( ‘Dr. Kromzwaard’) was getuige-deskundige in het Jihad proces.
Na het vonnis keek hij zeer sip. Hoezo?
In dit proces speelde De Koning een cruciale rol. Hij beweerde dat de groep géén terroristische organisatie vormde, maar slechts een groepje vrienden was. Aanvankelijk zette het Openbaar Ministerie vraagtekens bij zijn neutraliteit. De antropoloog zou te weinig afstand hebben bewaard tot zijn onderzoeksgroep en gunsten verlenen aan de verdachten.

Groot gelijk dat OM. maar dan:
De rechtbank vond De Koning juist een „buitengewoon waardevol” getuige-deskundige. Mede op basis van zijn verklaring dat de groep overlegde over acties, een jihadistische ideologie deelde en een vaste harde kern had, kon de rechter hen als organisatie veroordelen. De Koning was donderdag bij de uitspraak aanwezig.

Commentaar van Dr. Kromzwaard:
Nadat het vonnis was uitgesproken liep hij beduusd de zaal uit. „Ik ben verbijsterd”, zei hij. „De rechter gebruikt mijn woorden om ze als organisatie te veroordelen. Terwijl ik ze géén organisatie vond.”
http://www.nrc.nl/handelsblad/2015/12/12/ja-ik-voetbal-met-jihadisten-1566516
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41229
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 14, 2015 1:50 pm

Afshin Ellian over de zaak, of eigenlijk over het falen van de media in deze.
Door journalistieke luiheid ontstaat vreemd beeld van jihadproces
Tot mijn verbazing hadden velen een mening over dit vonnis zonder het goed te hebben bestudeerd.

Zo werd beweerd dat de verdachten veroordeeld zouden zijn vanwege hun opvattingen. Elders las ik in een commentaar dat de rechtbank de ideeën had veroordeeld en niet de uiterlijke gedragingen.

De meeste journalisten interviewden de advocaten van de verdachten. Het Openbaar Ministerie (OM) kon geen weerwoord geven.

De rechter is bij zulke zaken niet geïnteresseerd in wat advocaten in de media beweren. Cliënten hebben vaak geen baat bij media-advocaten. Maar het publiek, dat door toedoen van media en advocaten inmiddels gelooft in de onschuld van de verdachten, wordt verrast wanneer het vonnis anders luidt.
http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/12/Door-journalistieke-luiheid-ontstaat-vreemd-beeld-van-jihadproces-2732544W/?masterpageid=158493
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 22, 2015 11:43 pm

ISIS communiceert in het Nederlands in hoofdstad Raqqa – ja, zoveel Nederlanders en Vlamingen zijn daar nu

Door Tim Engelbart, 5 december 2015

Er zijn zoveel Nederlandse en Vlaamse jihadisten afgereisd naar ISIS-hoofdstad Raqqa diep in Syrië, dat het de moeite waard is geworden voor de terreurorganisatie om in te gaan communiceren in het Nederlands.

Een tweet van verslaggever Harald Doornbos deed veel stof opwaaien:

Afbeelding

Harald Doornbos ‎@HaraldDoornbos
Er zitten zoveel NLers/Vlamingen in #IS-hoofdstad Raqqa #Syrie dat er briefje hangt in supermarkt met tekst in't NLs
10:41 - 3 december 2015

“Er zitten zoveel Nederlanders en Vlamingen in IS-hoofdstad Raqqa,” schrijft de journalist, “dat er briefje hangt in supermarkt met tekst in het Nederlands.” Wat Doornbos verklaart klopt: een koelkast vol frisdrank bevat de oproep om de deur weer te sluiten nadat je je drankje gepakt hebt. Behalve in het Nederlands, stelt de winkeleigenaar dezelfde vraag ook in het Arabisch, Frans, Duits, Engels en Hindi.

De drankjes op de bovenste rij lijken net Breezers, maar zijn het niet. In werkelijkheid is ‘Freez’ een Britse frisdrank, die niet alleen “100% alcoholvrij” is, maar zelfs geschikt voor vegetariërs.

Toch een hele geruststelling voor de jihadisten. Stel je namelijk eens voor dat je cola drinkt en dat er ineens stukjes varkensvlees in drijven!

De foto is afkomstig uit een collectie van een Britse moslim die is afgereisd naar ISIS om daar mee te helpen met het ‘opbouwen van het kalifaat’. Hij laat zien dat veel dingen in Raqqa nog precies zo gaan als dat ze altijd gingen. Veel winkels zijn goed bevoorraad:

Afbeelding

En wie graag verse groente eet, kan zich wenden tot één van de vele marktkraampjes:

Afbeelding

Maar het gruwelijk en sadistische ISIS blijft natuurlijk wel gewoon ISIS. En dus zie je in de winkelstraat ineens een grote kooi in de open lucht staan:

Afbeelding

Deze man is opgepakt voor het illegaal handelen in sigaretten. Zijn straf? In een openlucht kooi zitten in de brandende zon.

Het leven in Raqqa lijkt dus gewoon door te gaan voorlopig – luchtaanvallen van de Britten, Fransen en Amerikanen of niet. Nederlandse Syriëgangers kunnen er zelfs in hun eigen taal worden ontvangen — hoe gastvrij is dat?

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/ ... n-daar-nu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 23, 2016 2:48 am

Jihad: Molenbeek is niet België’s enige probleem

Marcho, januari 21, 2016

Molenbeek is niet de enige extremistische hotspot van België. Meer dan de helft van de Belgische jihadisten is immers afkomstig uit regio’s buiten Brussel. Dat heeft de nieuwssite Politico gemeld op basis van cijfers van Jan Jambon, federaal minister van binnenlandse zaken.

Aangegeven wordt dat in België 464 jihadisten - die in Syrië vechten of inmiddels van het islamitische front zijn teruggekeerd - konden worden geregistreerd. Het merendeel van die strijders had in België een andere woonplaats dan het Brusselse gewest, waarbij vooral Vlaamse locaties dienden te worden genoteerd.

De Brusselse gemeente Molenbeek verwierf wereldwijde bekendheid als thuisbasis van een groot aantal terroristen die aan de aanslagen van november vorig jaar in Parijs hadden deelgenomen. In totaal konden in Brussel 215 jihadisten worden geïdentificeerd. Maar ook in de provincie Antwerpen werden 97 strijders geteld. Op de derde plaats volgt Vlaams-Brabant - waaronder Vilvoorde - met 41 jihadisten.

“Oorspronkelijk waren de jihadisten geconcentreerd in heel specifieke gemeenschappen in Brussel, Vilvoorde of Antwerpen,” geeft Politico aan. “Het fenomeen van de radicalisering van jongeren heeft zich de voorbije twee jaar echter over het hele land verspreid. Inmiddels kon in 93 steden of gemeenten minstens één moslim-strijder worden gevonden.”

België kent, rekening houdend met de totale omvang van zijn bevolking, relatief ook het grootste aantal jihadisten van heel Europa. Het land zou ongeveer veertig jihadisten tellen voor elk miljoen inwoners. Op de tweede plaats staat Denemarken (27), gevolgd door Zweden (19), Frankrijk (18) en Oostenrijk (17).

http://nl.express.live/2016/01/21/molen ... -probleem/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47034
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 25, 2016 7:44 pm

Veel radicale moslims in vizier

Bart Olmer, ma 25 jan 2016

Afbeelding

AMSTERDAM – Nederland telt 345 radicale moslims, die de Nationale Politie permanent in de gaten houdt. Dit blijkt uit vertrouwelijke politiecijfers die De Telegraaf bezit.

De cijfers zijn onderverdeeld naar politie-eenheid. De eenheid Den Haag staat bovenaan met bijna 130 geloofsradicalen die in beeld worden gehouden door de politie. De regio Midden-Nederland, met steden als Utrecht, Amersfoort, Huizen, Zeist, staat op de tweede plaats met vijftig ‘gevaarlijke types’.

De politie is nimmer specifiek geweest over de exacte aantallen potentieel gevaarlijke radicalen in Nederland, die permanent onder het vergrootglas liggen. De AIVD stelde eerder dat Nederland naar schatting enkele honderden Jihadisten telt en enkele duizenden sympathisanten.

Over de criteria die de politie gebruikt voor het plaatsen van mensen op deze lijst gevaarlijke types wil Helma Huizing, woordvoerster van de korpsleiding van de Nationale Politie niets zeggen, na overleg met de NCTV: ,,Als we inzicht geven in onze werkwijze, kunnen deze mensen anticiperen daarop en ontkomen aan onze aandacht.” Ook over de gevaarzetting van deze 345 radicale personen wil de politie niets zeggen. ,,Geen onwil, maar als we die info delen is dat tactisch onhandig.”

Nederland telt circa 220 volwassen jihaduitreizigers, van wie er ruim veertig zijn teruggekeerd, aldus de laatste schattingen van de AIVD.

Gelogen
De meeste terugkeerders hebben gelogen over de reden voor hun terugkeer dat ze ,,klaar met hulpverlening” waren of dat ,,de vakantie voorbij” was. Maar uit geheime bronnen van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten blijkt de ware reden in de meeste gevallen een ,,combinatie van desillusie en persoonlijke omstandigheden”, aldus een NCTV-analist, die niet met naam genoemd wil worden uitveiligheidsoverwegingen. ,,Er is een groot verschil tussen wat ze zeiden dat hun reden was en wat wij wisten uit gerubriceerde gegevens wat de échte redenen zijn geweest.”

,,Vrouwen kwamen terug om te bevallen, of mannen bleken panisch van angst te reageren op wapengeweld, sommigen bleken onhandig met wapens of domweg totaal ongeschikt om te vechten”, aldus een NCTV-analist. ,,Hele menselijke aspecten, zoals gemis van familie en heimwee, gedesillusioneerd in wat ze meemaken. Chaos, ontbering, gebrek aan leiderschap, on-islamtisch gedrag van andere strijders, ruzie om geld, vechten om macht, onderling wantrouwen, dat zijn de wáre redenen waarom mensen terug keerden.”

De inlichtingen- en veiligheidsdiensten zagen onder de ‘eerste generatie terugkeerders’ geen aanwijzingen dat mensen de opdracht hadden gekregen voor het plegen van aanslagen. Van de meeste terugkeerders gaat dus geen enkel gevaar uit. Van een ‘tweede generatie terugkeerders’ is geen sprake, want sinds anderhalf jaar keren nog amper mensen terug. ,,In anderhalf jaar tijd zijn er maar tien extra terugkeerders gezien.”

Schaamte
Veel terugkeerders blijken zich maandenlang schuil te hebben houden in Nederland voor mede-radicalen uit schaamte dat zij de ‘heilstaat’ hadden ontvlucht. ,,Het is niet stoer om te zeggen dat je de kans hebt laten glippen om ‘in het paradijs’ te wonen. Onder radicalen worden ze belachelijk gemaakt. Maar na enkele maanden worden de meeste ook wel weer vergeven. Daarom is het belangrijk deze terugkeerders zo snel mogelijk te benaderen voordat zij terugkeren in de boezem van hun oude, radicale kring.”

Ruim de helft van de onderzochte terugkeerders blijkt al binnen drie maanden terug te zijn gekomen naar Nederland. Maar in die korte tijd hadden de mannen gevechtstraining en zelfs oorlogservaring opgedaan. ,,De kortste periode was iemand die er maar twee weken zat.”

Opmerkelijk is dat maar liefst 70 procent van de familieleden van de onderzochte terugkeerders ,,weerstand bood” tegen de uitreis.

Massamoordenaar
Sultan Berzel, de 19-jarige zelfmoordterrorist uit Maastricht die zichzelf opblies in Irak, wordt door de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten als de ,,grootste massamoordenaar van Nederland”. ,,Hij heeft minstens twintig mensen mee de dood in gesleurd toe hij zijn bom liet ontploffen bij een politiebureau in Irak.”

Soms ontvangen familieleden in Nederland verhalen op dat uitreizigers graag willen terugkeren. Maar op hulp van de Nederlandse overheid hoeven zij niet te rekenen, simpelweg omdat het te gevaarlijk is. ,,Het is onmogelijk. Zelfs het verlenen van bijstand aan ‘spijtoptanten’ is moeilijk, omdat er geen vertrouwen is in de oprechtheid.”

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor King George » Do Jan 28, 2016 1:19 pm

Er reizen nog steeds nieuwe Nederlandse jihadgangers naar Syrië. In totaal zijn ongeveer 230 mensen naar Syrië of Irak vertrokken om zich aan te sluiten bij Islamitische Staat (IS). Ongeveer 150 van hen zijn nog in het strijdgebied, veertig keerden terug naar Nederland en 42 Syriëgangers zijn omgekomen.

Dat zei justitieminister Ard van der Steur vandaag tijdens een debat over jihadisten. De laatste cijfers dateren uit november, toen het nog om 220 vertrekkers ging. Vorig jaar zijn er maar weinig jihadgangers teruggekeerd naar Nederland.

Training

Maar over de mensen die nu terugkeren, heeft het kabinet meer zorgen dan over de groep die eerder terugkwam. Ze zijn mogelijk geharder en gevaarlijker dan de oudere terugkeerders, zo waarschuwde de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) onlangs. Ze kunnen intensiever geradicaliseerd zijn en meer trainingen hebben gevolgd op het gebied van wapens en explosieven, zegt Van der Steur.

Niet opsluiten

Volgens Van der Steur worden van alle vertrokken jihadgangers dossiers aangemaakt en worden de terugkeerders altijd aangehouden en verhoord. Maar hij is niet van plan alle teruggekeerde jihadgangers standaard op te sluiten, zoals het CDA, PVV en de Groep Bontes/Van Klaveren willen. Dat kan niet volgens Europese verdragen, herhaalde Van der Steur.

Opsluiten kan alleen als er een indicatie is dat de betrokkene zich ergens schuldig aan heeft gemaakt. De minister verwacht dat die indicaties er bij de meesten wel zijn. Er lopen nu tachtig strafrechtelijke onderzoeken naar zaken die te maken hebben met de jihad. Daarbij zijn 110 personen betrokken. (ANP)

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/01/nederlanders_worden_nog_steeds.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor King George » Do Jan 28, 2016 1:21 pm

Dat kan niet volgens Europese verdragen, herhaalde Van der Steur.


Klik op link artikel en doe mee met de poll.

Wat is uw mening?

    Europese verdragen, my ass. Jihadgangers dien je meteen in de bak te mikken. 95%
    Ook een jihadganger is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. 5%

Total votes: 2284
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor King George » Do Jan 28, 2016 1:25 pm

Moet je eens tegen IS, waarmee Nederland volgens premier Rutte in oorlog is, gaan vechten; Dan is het OM er als de Moslims bij om je met een vuilniszak over je hoofd af te voeren naar het cachot.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20559
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor King George » Do Jan 28, 2016 5:39 pm

Naar het schijnt heeft er een Jihadist in Jemen zijn Nederlandse paspoort definitief ingeleverd.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/01/nederlander_pleegde_aanslag_in.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75271
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Belgische en Nederlandse jihadisten naar Syrië en Irak

Berichtdoor Ariel » Do Jan 28, 2016 6:01 pm

King George schreef:Naar het schijnt heeft er een Jihadist in Jemen zijn Nederlandse paspoort definitief ingeleverd.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/01/nederlander_pleegde_aanslag_in.html


Maar hij heeft er wel 72 maagden voor terug gekregen.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten