Pagina 1 van 1

Terrorist Jason Walters van de Hofstadgroep vrijgelaten

Geplaatst: Za Mei 11, 2013 12:28 pm
door King George
Lid Hofstadgroep Jason W. vrijgelaten

Jason W., die werd veroordeeld omdat hij lid was van de Hofstadgroep, is afgelopen week op vrije voeten gekomen.


Afbeelding
Foto: ANP

Hij heeft twee derde van zijn straf uitgezeten en is daarom onder voorwaarden vrijgelaten. Dat heeft een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) zaterdag desgevraagd bevestigd.

Ze kan niet ingaan op de specifieke voorwaarden, behalve dat deze onder meer betrekking hebben op het ''verminderen van het'' risico op herhaling.

''De naleving van de voorwaarden wordt gecontroleerd door de reclassering'', voegde ze daar aan toe. Veroordeelden kunnen bij goed gedrag na twee derde van hun opgelegde straf worden vrijgelaten.Veroordeeld

W. werd in december 2010 in hoger beroep veroordeeld tot 13 jaar cel. Hij gooide op 10 november 2004 in Den Haag een handgranaat naar leden van een arrestatieteam, die hem en zijn handlanger Ismaƫl A. wilden arresteren.

W. was destijds 19 jaar. De Hoge Raad bevestigde de straf nog in juli, maar trok er 3 maanden af omdat de procedures te lang hebben geduurd.


Nu.nl

Re: Terrorist Jason Walters van de Hofstadgroep vrijgelaten

Geplaatst: Za Mei 11, 2013 12:34 pm
door Schepsel
Ze kan niet ingaan op de specifieke voorwaarden, behalve dat deze onder meer betrekking hebben op het ''verminderen van het'' risico op herhaling.

Ja hoor, wtf.

Er is nogal een verschil met Sjon met het Breekijzer he :rolleyes:

Sjon begaat zijn misdaad uit geldzucht. Hij weet wel dat het foei is, maar toch zet ie door want het kan hem blijkbaar niet genoeg schelen. Zo iemand kan je nog wel aan het verstand peuteren dat hij mensen dwarszit en dat dat niet juist is!

Jason de Living Terrorist doet het JUIST omdat het ''goed'' is, zijn misdaad. Hij vindt dat juist en heeft een religieuze basis, dat praat je er echt niet uit! Sowieso, de hele basis en reden van het terrorisme komt uit overtuiging voort, NIET uit emotionele armoede en onvermogen tot je inhouden.

Dat maakt de hele essentie anders en hem een totaal andere misdadiger dan een verkrachter of inbreker. Ik heb er geen vertrouwen in dat je zo iemand ompraat, hij KENT onze bezwaren tegen terreurdaden al, en ze raakten hem toen niet, waarom nu wel?

Zo dom, dit mag geen levens gaan kosten.