Wegkijken en verdoezelen door politieke correctheid

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17500
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor King George » Wo Jan 14, 2015 3:55 am

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17500
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor King George » Wo Jan 14, 2015 2:29 pm

Wegkijken

Door Webredactie OSL - Stavast

In Nederland is het inmiddels een bedenkelijke traditie: wegkijken van problemen. In de politiek is de oplossing van een moeilijk onderwerp vaak gevonden in het uitstellen van de discussie en daarna het verlengen van de discussie tot in het oneindige. In alle gevallen komt er geen oplossing en als er al een oplossing komt dan is het zouteloos compromis.

Afbeelding
wegkijkende schaapjes. Afb: pixabay

In het kader van de misselijke aanslag door gedegenereerde moslim-fanaten in Parijs, heeft in het ‘Kennemer college’ (een doodgewone VMBO school waar collegebanken ver zijn te zoeken) enige tijd een cartoon gehangen van het satirische blad Charlie Hebdo. Hierop is de islamitische profeet mohammed al zoenend te zien met een figuur die Charlie Hebdo uitbeeldt. Daarboven de tekst “l’amour plus fort que la haine”. De tekening werd schielijk verwijderd nadat moslim leerlingen hadden geklaagd omdat ze de tekening van onvoldoende respect voor hun geloof vonden getuigen.
Het Kennemer college afficheert zichzelf als ‘de school die kansen biedt!’ Welke kansen dat precies zijn staat er niet bij, maar een beeld kunnen wij ons daar wel bij vormen wanneer we de verklaring van de directrice in de Telegraaf lezen over de verwijderde tekening. “We hebben het over kinderen van 12 tot en met 15 jaar van beroepsgerichte vmbo-opleidingen die de Franse tekst niet begrepen. Zij zien de nuances niet en ervaren de afbeelding, die in een krant stond, als kwetsend voor hun geloof”.
Na de gebeurtenissen in Parijs gaan leraren dus de klassen rond om zich te excuseren voor een tekening uit een blad waarin de vrijheid van meningsuiting centraal wordt gesteld. In plaats dat zij de leerlingen duiden wat de tekst betekent, wat de tekening beoogt te zeggen, kijkt de school dus weg van de problemen. Terwijl het toch zo eenvoudig is. “L’amour plus fort que la haine” betekent namelijk: “Liefde is sterker dan haat”. Kennelijk is de tere moslimziel niet bestand tegen dergelijke teksten.
Het Kennemer college lijkt in de verste verte nog niet op een school. Hooguit een troepje goedwillende amateurs die zich met een ophokplicht bezighouden.


http://www.osl-stavast.nl/stavast-columns/wegkijken/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17500
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor King George » Ma Jan 19, 2015 2:03 pm

Wegkijker Pechtold blundert met marxistische cijfers over islamitische terreur
http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/pechtold-blundert-met-marxistische-cijfers-over-islamitische-terreur/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Mahalingam
Berichten: 37414
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Mahalingam » Do Jan 22, 2015 1:31 pm

De chef van het middag journaal op StaatsTV France 3 dacht er goed aan te doen om weg te kijken toen de melding van de aanslag op Charlie Hebdo binnen kwam.
Normaal zou de man voor zijn politiek correct handelen geprezen zijn door zijn bazen maar nu niet. Een beetje te opvallend wegkijken deze keer.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/01/chef_journaal_huh_aanslag_af.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 29, 2015 6:03 pm

NRC zegt 'niet wegkijken!' en doet het daarna toch

Van Rossem | 28-01-15

Afbeelding

Even zagen we een kleine opleving in de Vandermeerschbode, dat eergisteren het linksdichtgetikte Clingendael soepeltjes wist te ontmaskeren met een tactisch goed gemikte opiniebom. Maar amper twee dagen later heeft Kamp Heijne de orde weer hersteld bij de wegkijkcourant. Bewijs in kwestie: het hoofdredactionele commentaar du jour. De krant constateert: "Zeventig jaar na de bevrijding van het Duitse vernietigingskamp Auschwitz in Polen is het intens verdrietig om te moeten vaststellen dat Joden en andere minderheden zich opnieuw bedreigd voelen, ook in het vrije Europa." Tot zover niets aan de hand. Er volgt een reeks voorbeelden over bewaakte synagoges, verdubbelingen van 'antisemitische incidenten' in Frankrijk en een verwijzing naar een interview uit de eigen krant van gisteren. Daarin vertelde de auteur van het boek Jodenhaat, Ron van der Wieken, 'hoe op Nederlandse scholen sommige leerlingen de vingers in de oren stoppen of de leraar de rug toekeren als hij de uitroeiing van de Joden in de Tweede Wereldoorlog behandelt'. Volgende zin van het hoofdredactioneeltje: "Niet wíllen weten – daar begint vervreemding mee." En daar gaat het mis. 'Niet willen weten' is een ander woord voor 'wegkijken' en dat is precies wat ook NRC zelf doet: in het hele hoofdredactionele commentaar komen de woorden 'islam', 'profeet', 'koran' of aanverwante islamitische termen niet voor. "Xenofobie", dat staat er wel. En 'ras', 'afkomst' en 'kleur' ook. Maar de wérkelijke reden van de toename van antisemitisme in Europa, de radicaliserende islam, manifest in de openlijke jodenhaat van sprekers op Gazademonstraties en onder de ISIS-banieren in de Shariawijk, en iets verderop in Frankrijk bij de jodendoders Mohamed Merah en Amédy Coulibaly, dát wordt genegeerd door NRC. Verzwegen. Vervreemd door de hoofdredactie.

"Joden zijn de kanaries in de koolmijn van de maatschappij", zegt Van der Wieken in het aangehaalde interview, dat nota bene begint met het benoemen van de 'moslimachtergrond' van antisemitisme. Maar NRC citeert hem 's anderendaags met oogkleppen op. Vicepremier Asscher zei zondag in Amsterdam tijdens de Nationale Holocaust Herdenking: "Auschwitz is een waarschuwing voor wat er kan gebeuren als we wegkijken voor antisemitisme en discriminatie. Een waarschuwing die nog steeds nodig is." Hij had het tegen de redactie van NRC, en by proxy hun lezers in Het Reservaat (en daarbuiten). Wanneer nie wieder door de media wordt verbasterd tot niets te zien hier, dán gaat het mis. Dan ontken je de dieper groeiende, vertakkende en van onderaf opdrukkende wortel van het kwaad, waardoor je die niet kunt uitrukken en hij onbekommerd door kan groeien. Dus daarom nemen we de slotzinnen van het anonieme NRC-stukje toch maar wel ter harte: "Blijven zeggen, blijven overtuigen. Hoe hardleers de mens ook is." Want hardleers zijn ze, op die redactie boven dat matige tosti-restaurant in het hart van Het Reservaat, waar op 8 januari alle ramen nog heel hypocriet behangen waren met #JeSuisCharlie-flyertjes. Tfoe.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... weten.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 01, 2015 8:16 pm

Onrust in de middenklasse: de crisis van de political correctness

Geplaatst op 1 februari 2015

Afbeelding

De politiek heeft enorm overdreven. En blijkbaar is ze nu te ver gegaan. Steeds meer mensen in Duitsland verzetten zich tegen een betuttelingstaat, die hen wil voorschrijven hoe ze moeten denken en handelen. Weliswaar lopen ze iedere maandag niet meer met tienduizenden door de binnensteden, sinds de bondskanselier ze in één pot heeft gegooid met rechts-radicalen, maar ze zijn daarom niet minder present. En het worden er steeds meer. Waren het vroeger de studenten die in opstand kwamen, nu is het de goed ontwikkelde middenklasse van het land, die doorheeft welk spelletje er gespeeld wordt.

Deze geeft de vele miljoenen medeburgers een stem, die hun ongenoegen niet echt kunnen articuleren of gewoon de zin er niet van inzien zich te mengen in de discussie met de politieke klasse. Hen allen verenigt de woede op de duidelijke wens van politiek en media om de mensen steeds minder mondig te maken. Enerzijds door het oprichten van een nanny-staat, die voorspiegelt de risico´s van alle persoonlijke levensbeslissingen te kunnen wegnemen, anderzijds door de blijkbaar bewuste verbreiding van eenzijdige zienswijzen, vooral op de staatstelevisie.

Natuurlijk leven we in een land, waarin iedereen vrij zijn mening kan geven zonder er bang voor hoeven te zijn onmiddellijk gedeporteerd of in de kerker gegooid te worden. Dat zou echter ook de minimumeis van een democratie moeten zijn. Maar veroordeling en buitensluiting door de staat van andersdenkenden bestaan zowel nu als vroeger. Zij functioneert inmiddels weliswaar veel subtieler dan 70 jaar geleden, is echter misschien juist daarom veel effectiever. En de geproduceerde openbare druk blijft niet zonder gevolgen. Voorbeelden zijn de energie-ommekeer, de omgang met Rusland, het islamdebat en de euro-politiek.

In Duitsland heerst vrijheid van meningsuiting. Maar wat heeft dat voor zin als er geen open discussie meer mag plaatsvinden? Wanneer andersdenkenden alleen maar uitgenodigd worden in een studio of op een podium voor schijngevechten of een kruisverhoor? Wanneer taboezones afgebakend en diegenen, die deze durven aanpakken, in de rechtse hoek gedrongen worden? Afwijkende meningen worden weliswaar geaccepteerd, maar met collectieve politieke inspanning gebagatelliseerd, belachelijk gemaakt of als populistisch belasterd. De zogenaamde politieke elite, een schare van enkele duizenden mensen, heeft zich meester gemaakt van de democratie.

Zij werkt aan het creëren van de eenheidsmens, die zich veel gemakkelijker laat sturen dan de in zondagstoespraken bezworen pluralistische samenleving. Met mediaal trommelvuur wordt een gewenst denk- en gedragspatroon in de hoofden van de (vaak apolitieke) burgers van het land getimmerd, die daarna in peilingen en onderzoeken hetzelfde liedje zingen als de politieke kaste. Media en politiek discrimineren grote delen van de bevolking, in de dwaalleer dat men op deze wijze andere maatschappelijke groeperingen voor onrechtvaardigheden zou behoeden.

Via de discriminatie van mannen, mensen zonder kinderen en mensen die zich inzetten voor het behoud van onze westerse waarden, gelooft men vrouwen, gezinnen en migranten een dienst te bewijzen. Het tegendeel is het geval, omdat de tot doel op zich geworden political correctness steeds meer ruimte geeft aan gevoeligheden en nieuwe gevoeligheden opwekt. Daarbij komt nog een bijna waarheid vervalsende bagatellisering van het linkse extremisme, wiens gematigde vorm zich maar al te graag verbergt achter het doodslag-argument “sociale rechtvaardigheid”.

Uiteindelijk heeft niemand er baat bij, met het oog op de huidige escalatie in het Oekraïne-conflict, gelijk gehad te hebben wat betreft het mislukken van de europolitiek of de steeds agressievere islamitische terreur. Wellicht draagt het er echter toe bij dat in het vervolg kritisch, vrij denken weer een kans heeft in Duitsland. Of, om het te zeggen met de woorden van Frank Schäffler, die het voorwoord heeft geschreven voor mijn nieuwste boek “Eindstation wc-bril”: “Als deze vrijheidskiemen bemest, onderhouden en regelmatig begoten worden, dan zullen zij op zeker moment ook weer de vruchten van een open en vrije samenleving dragen.”

Bron: www.huffingtonpost.de

Auteur: Ramin Peymani

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/01 ... more-81662
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 05, 2015 11:02 pm

ISIS is een doodscultus

Geplaatst op 5 februari 2015

Afbeelding

De video van ISIS-barbaren die een Jordaanse piloot levend verbranden, zorgt ervoor dat men zich kan inleven in Israël. Dertig jaar geleden was Israël een oase van gezond verstand, omringd door natiestaten die in wezen vijandig, maar getemd waren. Nu wordt Israël omringd door een exploderende beweging van bloeddorstige ISIS-moordenaars. In tegenstelling tot wat president Obama wil doen geloven, is dat de “I” in ISIS niet staat voor International.

Wat nu rond Israël in het Midden-Oosten explodeert, is een moderne doodscultus. Alleen in een cultuur zo krom en achterlijk als het Midden-Oosten zou een video die een menselijk wezen in een kooi levend verbrandt supporters aantrekken. Toch jammerde links-Amerika gedurende maanden over Abu Ghraib.

Ja, ja, Amerika is beter dan dat. Dat hebben we allemaal al eerder gehoord. Surf een beetje over het internet en je zult zien dat de stemmen die het meest kritisch over Abu Ghraib waren nu weinig lijken te willen zeggen over de toenemende ISIS-barbaarsheid in het Midden-Oosten.

Dat komt, omdat ze niet in staat zijn verontwaardigd te zijn over het kwaad, tenzij ze het als Amerikaans kunnen brandmerken.

Wat is ontploft in het Midden-Oosten is een doodscultus bestaande uit volwassenen die moreel nooit voorbij het vreemde kind zijn gegroeid dat vliegen de vleugels uittrekt. Het is een doodscultus uit de Middeleeuwen.

Als de heilige paus Johannes Paulus II en zijn opvolger Franciscus zonder ophouden spreken van een “cultuur van het leven” horen velen alleen de abortuskwestie. Maar we zien door de barbaarsheid van ISIS dat een “cultuur van het leven” nog veel meer betekent. Het is een rechtstreekse belofte die zich uitstrekt van de pro-life-argumenten in de Verenigde Staten tot de morele barrières van de ISIS-barbaarsheid.

Sommigen zeggen dat de maatregelen van ISIS in letterlijke overeenstemming zijn met de leer van de islam. Anderen, waaronder de laatste twee (Amerikaanse) presidenten, zijn het daar agressief mee oneens. Ik ben geen islamitische geleerde, maar als de leer van de islam ook maar enigszins deze barbarij door ISIS kan goedkeuren, dan gaat de wereld een slechte toekomst tegemoet.

Maar als Obama zijn verplichte veroordeling van de barbaarsheid van ISIS uitspreekt, doet het denken aan president Jimmy Carter in de verplichte veroordeling van de Sovjet-Unie. De woorden zijn er, maar niet veel meer.

Het joodse volk heeft doorstaan wat er gebeurt als een doodscultus de middelen tot massavernietiging verwerft. Na afloop van deze unieke verschrikking werd aan het joodse volk een thuisland gegeven, omringd door vijanden die niet bereid zijn om haar aanwezigheid te accepteren. Het verbaast me altijd dat waar het joodse volk te vinden is slechte en bloeddorstige mensen hen kwaad willen doen.

De gestage stroom video’s die tonen hoe de onschuldigen levend verbrand worden of dat hun hoofd wordt afgesneden met een jachtmes is niets minder dan satanische bloeddorst. Het is geen toeval dat deze moordenaars zijn afgestudeerd in het martelen met vuur. Verwacht meer van hetzelfde, totdat de beschaafde wereld samenkomt en op een effectieve manier gaat samenwerken.

Waar iedereen zich zorgen over moet maken die waarde aan het leven hecht en aan de vrijheid van godsdienst, is dat de moordenaars geen gekken zijn. Ze zijn berekenend, gewiekst en er helemaal van overtuigd dat ze de bevelen van hun religie volgen. Als ze doorgaan aanhangers in het Midden-Oosten aan te trekken, en zelfs in Oost-Londen of Parijs, zit de wereld in de problemen.

Opmerking bij de video: Zie hoe Obama zijn verplichte veroordeling tegen ISIS afsteekt. Obama lijkt letterlijk niet uitgeslapen of hij heeft van verboden drugs gesnoept. Naast Obama zit een dame met een wezenloze grijns op haar gezicht, Valerie Jarrett, de veiligheidsadviseur van Obama.

Video:Bron: http://pjmedia.com

Auteur: J. Christian Adams

Vertaald uit het Engels door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/05 ... more-81990
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 08, 2015 6:09 pm

Het groteske wegkijken

Geplaatst op 08 februari 2015, door Rommel

Nya Tider onthult: De vier “Zweden” in hechtenis voor groepsverkrachting zijn somalische burgers

Opzichtige koppen in Aftonbladet, Expressen en andere Zweedse media verklaren dat “zes Zweden”, later “acht Zweden”, zijn gearresteerd voor een ruwe groepsverkrachting op een Finse veerboot. Nya Tider is nu de eerste krant die kan onthullen dat zelfs de ‘witte leugen’, dat de gearresteerde Somaliërs “Zweedse staatsburgers” zijn, niet waar is, van alle Somalische verdachten heeft slechts één een Zweedse paspoort.

Het was in de nacht van vrijdag op zaterdag (30-31 januari) dat de verkrachting plaatsvond op de Finse veerboot Viking Amorella, die op weg was van Stockholm naar Åbo. Een 45-jarige vrouw werd in een cabine van een van de daders gelokt, en daarna door meerdere mannen verkracht die de boothut binnenstormde.

De Zweedse media, die in zijn berichtgeving altijd overijverig is de paragraaf “de ethische regels voor de pers” te hanteren, waarin verklaard wordt dat men de etnische afkomst of nationaliteit van een persoon niet moet benadrukken, omdat “het niet significant in de context is en van respectloosheid getuigd”, wist nu wel snel te benadrukken dat de gearresteerde mannen Zweden waren.

“Zes Zweedse mannen verkrachten een vrouw in een bootcabine”, verklaart Aftonbladet.

“Zes Zweden gearresteerd voor verkrachting op een veerboot”, trompettert Express. Metro had dezelfde titel, maar met “Finse veerboot” in plaats van “veerboot”.

“Verschillende Zweedse mannen worden verdacht van verkrachting op Finland veerboot,” kopt DN in zijn dagblad.

En natuurlijk bleef TT niet achter met, “Zes Zweden gearresteerd voor ferry verkrachting”.

Het lijkt erop dat de oorspronkelijke bewering dat er zes Zweden voor een groepsverkrachting gearresteerd zijn niet uit de koker van de Zweedse media kwam, maar voort vloeide uit uitspraken die de Finse politie deed. Maar al snel werd duidelijk dat het geen etnische Zweden zijn die werden gearresteerd. In de sociale media werd informatie door Zweedse passagiers gedeeld die op de cruise aanwezig waren. En maakte al snel duidelijk dat de daders van Somalische afkomst zijn. Dit heeft echter niet kunnen voorkomen dat de gevestigde media stug doorging om de nationaliteit van de misdadigers als Zweeds van de daken te blijven schreeuwen. “Zes Zweden” werd “acht Zweden” toen er meer verdachten op de veerboot terug naar Zweden werden gearresteerd.

“Een informant heeft aan Aftonbladet verklaart dat de vrouw in een cabine van een van de daders is gelokt. Eenmaal in de cabine aanwezig, kwamen meerdere mannen binnen die haar op haar rug duwde en haar kleren uittrokken. Daarna verkrachtte ze haar. Volgens onze informant.” En met deze informatie presteerde de journalisten Richard Aschberg en Victor Stenquist van Aftonbladet in een update van hun artikel op 2 februari te schrijven: “Al tijdens het weekend is een totaal van acht Zweedse mannen gearresteerd, verdacht van betrokkenheid bij de groepsverkrachting “.

Op dat moment was bij de lezers van de alternatieve media, zoals Facebook of net-forums als Flashback, allang bekend dat de daders namen als Mohamed, Ahmed en Abdullahi dragen. Maar ondanks deze misleiding wordt nog steeds aangenomen dat de Zweedse media niet rechtuit loog, maar verzuimd heeft om de etniciteit van de misdadigers te vermelden, en wel hun formele nationaliteit hebben beschreven – Somaliërs met Zweeds staatsburgerschap.

Nya Tider kan nu bewijzen dat dit ook een leugen is. De vier verdachten die nog steeds in hechtenis zijn op verdenking van groepsverkrachting, hebben de Somalische nationaliteit, en niet in het bezit van een Zweeds paspoort.

Verklaring van de oude media?

Nya Tider heeft tevergeefs geprobeerd journalisten of de redacties van Aftonbladet en Expressen te benaderen om uitleg te vragen. Uiteindelijk lukte het ons om hoofdredacteur van de nieuwsvoorziening TT, Mats Johansson, aan de lijn te krijgen om enige antwoorden te ontlokken, waar die zich meteen al excuseert dat die slecht geïnformeerd is over dit specifieke geval.

Nya Tider: Eerst schreef je “Zes Zweden gearresteerd voor ferry verkrachting”. Achteraf bleek in de sociale media en door andere nieuwsbronnen dat deze mannen geen Zweden zijn maar Somaliërs. Waarom is het meer relevant de nationaliteit te vermelden als het vermoeden bestaat dat het Zweden zijn?

– Ik ben niet op de hoogte in de details van deze, maar misschien kan je zeggen dat het een veerboot tussen Zweden en Finland is. Kenmerkend met een overgroot deel van Zweden en Finnen op de boot.

Nya Tider: Ik zou in staat zijn geweest deze redenering van uw tot een zekere hoogte te slikken als het inderdaad Zweedse mannen waren geweest die de groepsverkrachting hebben begaan, maar dat is in dit voorval niet de kwestie. Is het in gelijke geval niet relevant om een Somalische nationaliteit aan te duiden bij het begaan van een groepsverkrachting op een veerboot tussen Zweden en Finland?

– Ik weet niet welke informatie we hadden in het begin, dus kan ik daar geen antwoord op geven.

Nya Tider: Vandaag (vrijdag 6 februari) wordt de hoorzitting gehouden tegen drie van de verdachten. Gaat u de Somalische nationaliteit vermelden wanneer u erover schrijft?

– Ik heb nog andere bezigheden vandaag, dus ik weet het echt niet. Ik ben niet echt direct betrokken bij deze zaak.

Tijdens het schrijven van dit artikel belooft Mats Johansson terug te bellen om verdere opheldering in deze netelige situatie te geven. We wachten nog steeds.

Wanneer Aschberg en Stenquist hun versie van de verkrachting op de veerboot in een artikel in Aftonbladet geven, is zoals al gezegd de waarheid allang in de sociale media naar boven gekomen dat de misdadigers Somalische negers zijn. Wat onze down players niet belet om een poging tot damage control te doen, door vooral op te blijven hameren dat de verkrachters nog steeds een Zweedse nationaliteit hebben. Dat ging zelfs zover dat officiële getuigenissen uit politierapporten vervalst werden.

Gerechtelijke aanklager: Aftonbladet liegt, de verkrachters zijn niet Zweedse burgers.

– Ach ja, dat is wat Aftonbladet beweert, zegt staatsaanklager Brandt, wanneer Nya Tider contact met haar opneemt. De misdadigers hebben geen Zweedse nationaliteit.

U herkent zich dus niet in de verklaring van de Zweedse media?

– Nee, hooguit dat de verdachten in Zweden wonen.

Bron: http://www.nyatider.nu/gruppvaldtakt-pa-finlandsfarja/

http://www.vrijechroniqueurs.nl/21728/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 11, 2015 6:41 pm

CITAAT Hafid Bouazza

Geplaatst op 11 februari 2015

Afbeelding

“Het fanatisme waarmee de Nederlander “de moslim” probeert te begrijpen begint angstaanjagende vormen aan te nemen. En het schokkende is dat Nederland maar al te bereid is om elk fatsoen, elke intellectuele verworvenheid overboord te gooien om op zijn hurken gezellig met moslims te kouten”

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/11 ... d-bouazza/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 14, 2015 9:45 pm

JA, wel een MegaMoskee, NEE, geen MegaKerk

Spartacus | 13-02-15

Afbeelding

Het Goedvolk van het Haagse Benoordenhout heeft een mening over de komst van het evangelisch imperium Johan Maasbach Wereldzending in de monumentale Julianakazerne. Bewoners struggelen met de vraag "of zo’n bestemming wel past bij de identiteit van de wijk" en zaken als parkeeroverlast. En dat is legitiem. Wat fijn voor ze dat hun gemeente naar ze luistert. En wat tof dat Den Haag, onder druk van de lokale VVD dus heeft besloten het project te dwarsbomen. Volksvertegenwoordigers die precies doen waarvoor het volk ze betaalt: hen vertegenwoordigen. Want zo is Nederland. Maar zie je de overeenkomsten, of beter gezegd de tegenstelling? In Gouda staat óók een Defensiekazerne leeg, en daar willen moslims een moskee. Ook daar is de buurt tegen, ook daar past het gebedshuis niet in de identiteit van de wijk, en ook daar wordt gevreesd voor grote verkeershinder. Maar in Gouda komt wél een islamitisch haatpaleis, waar haatpredikende haatbaarden hun haat mogen prediken terwijl vrouwen van een aanpalende opvang voor geestelijk gehandicapte kinderen achter een PvdA aparheidsmuur worden verstopt omdat het moslimtestosteron anders erectioneel afleidt van het bidmatbukken. Want, zoals het westerse credo luidt: wie zich verzet tegen het christendom staat aan de goede kant van de geschiedenis, wie zich verzet tegen de islam rangeert de treinen naar het oosten en draait de gasdouches gniffelend open. Gouda heeft dus pech. Want daar is de vraag of zo'n bestemming wel past bij de identiteit van de wijk of je zorgen maken over de parkeergelegenheid, je reinste volkse onderbuik-fascisme dat met wortel en tak uitgeroeid moet worden, en waar regenten zelfvoldaan om mogen lachen. En dat doen ze dus ook. Benoordenhout, gefeli hè! Gouda, jammer joh.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... tenen.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 25, 2015 1:27 am

Expert Nationale Veiligheid in de VS zegt: de Amerikaanse leiders op het gebied van de buitenlandse politiek hebben het vermogen om te denken verloren

Geplaatst op 24 februari 2015

Afbeelding

Uit zijn tijd van het geven van voorlichting aan generaals in het Pentagon heeft Stephen Coughlin – een vooraanstaand expert op het gebied van nationale veiligheid en de auteur van het binnenkort verschijnende boek: “Catastrophic Failure: Blindfolding America in the Face of the Jihad” – altijd gevreesd voor de veiligheid van onze natie en denkt dat het voor de overheid tijd is om te stoppen met liegen.

Coughlin is een advocaat, gedecoreerd inlichtingenofficier en expert op het gebied van islamitisch recht en terrorisme. Hij zegt dat de “hele wereld, vriend en vijand, begrijpt dat, beginnend met de regering-Bush en met de regering-Obama is dat nog erger geworden, ons buitenlands beleid absoluut onsamenhangend en volledig kwetsbaar is. Deze mensen hebben het vermogen om te denken verloren”.

Hij stelt dat de bureaucraten van de overheid zo gericht zijn op het bestrijden van “verhalen” (narratives) die niet met een postmodern, politiek-correct wereldbeeld overeenkomen, in plaats van zich te richten op de feiten zoals ze zich werkelijk voordoen, dat de Amerikaanse oorlog tegen het terrorisme uitgegroeid is tot een catastrofale mislukking.

In plaats van gebonden te zijn aan een professionele canon die “de plicht bevat competent te zijn” en de vijand te kennen, of in hun eed de natie tegen buitenlandse en binnenlandse vijanden te steunen en te verdedigen, stelt Coughlin dat het leger werd overgehaald gevechten aan te gaan, gebaseerd op verhalen.

“Dit land is in ernstige problemen”, gelooft hij. “De mensen die ons haten – en het is niet alleen de radicale islam, het zijn de Chinezen, het zijn de Russen, het zijn de Iraniërs – weten dat onze leiders niet weten wat ze doen, omdat ze bezig zijn met het uittesten.”

In dit exclusieve video-interview met The Daily Caller zegt Coughlin dat in 2010 en 2011 onze bondgenoten in de oorlog tegen terreur “ons van kant zagen veranderen”, maar voor hem is “het meest enge dat onze hoge leiders van nationale veiligheid niet leken te begrijpen wat ze deden”.

Zoals deze week op de top van president Obama ziet Coughlin het aangeprezen eufemisme als een voorbeeld van zijn punt en verklaart: “Als je vecht tegen ‘gewelddadig extremisme’, dan ben je niet dit land aan het verdedigen, maar je verzwakt het”.

Zijn grootste angst is dat “we in slaap kunnen worden gesust, net zoals de kikker die wordt gekookt, we zitten vast in onze eigen politiekcorrecte verhalen die het voor ons compleet onmogelijk hebben gemaakt de waarheid te begrijpen en te bevorderen, zozeer zelfs dat we gewoon de waarheid die we horen als propaganda behandelen”.

In het bespreken van de schutter in Fort Hood in 2009, majoor Nidal Hasan, zegt Coughlin dat dit een duidelijk voorbeeld is dat wanneer men zich verbindt aan een verhaal, een narrative, dit de waarheid kan onderdrukken en onze nationale veiligheid kan ondermijnen. Hij zegt dat Hasan ons meer dan 20 keer vertelde aan het Walter Reed Instituut en het Pentagon, aan militaire officieren: “Ik ben een moslim. Als u mij de oorlog instuurt, zal ik een jihadi te worden. “

Coughlin beschrijft de inspanningen van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton om samen te werken met de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC), een internationale organisatie met 57 lidstaten (56 landen en de Palestijnse gebieden) met betrekking tot hun 10-jarig actieprogramma om het belasteren van de islam tot een strafbaar feit te maken.

De VN-commissie voor de Mensenrechten (UNHRC) nam VN-resolutie 16/18 aan om zo het 10-jarenplan van de OIC uit te voeren. Als dit wet wordt”, zou dit het effect hebben van het ondergeschikt maken van ons ‘First Amendment’ aan de islamitische lasterwetten”, zegt Coughlin. Hij bespreekt een bijeenkomst op 15 juli 2011 die de toenmalige minister Clinton had in Turkije, waar Clinton beloofde de regering “in te zetten om Resolutie 16/18 te doen aannemen en hun toevlucht zou nemen tot ‘peer pressure and shaming’ tegen Amerikanen die een inbreuk maken op die norm”.

De beveiligingsexpert beweert dat dit zou resulteren in “illegale middelen die Amerikanen aanvallen voor het uitoefenen van hun recht op vrijheid van expressie in Amerika als ze iets zeggen dat door de OIC als beledigend wordt bestempeld”.

Volgens Coughlin is dit een gelaagde strategie die vraagt van scherpzinnige burgers om de punten te verbinden. Er is een islamitische lasterwet, het 10-jarig actieprogramma van de OIC en de VN-resolutie 16/18. Nu, naast Resolutie 16/18 bij de VN is er een nieuwe ondersteunende poging om “het aanzetten tot” in internationale verdragen te herdefiniëren, waarbij de VS partij is om hun controversiële doelstellingen te bereiken.

Coughlin’s hoop is dat meer burgers met vertrouwen en met nadruk vragen waarom onze regering tegen ons liegt.

Opm: De video met het interview is via de bron te zien (laden duurt even). Het is wel een beetje een lang interview (27 min.), maar wel uitzonderlijk goed. Coughlin bespreekt daarin duidelijk tegenover welke bedreigingen het Westen staat.

Bron: http://dailycaller.com

Auteur: Ginni Thomas

Vertaald uit het Engels door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/24 ... more-83557
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Zwartmeer » Do Feb 26, 2015 6:36 pm

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 68878
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Ariel » Do Feb 26, 2015 8:07 pm

Deel 2.Deel 3

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Zwartmeer » Vr Feb 27, 2015 12:56 am

Ariel schreef:Deel 2. Deel 3

Bedankt! Ik vond deze delen niet en dacht dat er niet meer was dat die eerste video die abrupt stopte. En nota bene, deze video komt al uit 2010, hoe konden we dit zolang over het hoofd zien?
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 68878
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Ariel » Vr Feb 27, 2015 1:39 am

Wat een enorm politiek correct geneuzel van sommige mensen in deze discussie. De tegenstanders werden weggezet als racistische idioten. Als je de moslims in deze discussie moet geloven dan is Islam nog vredelievender dan het boeddhisme.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Zwartmeer » Vr Feb 27, 2015 2:23 am

Ariel schreef:Wat een enorm politiek correct geneuzel van sommige mensen in deze discussie. De tegenstanders werden weggezet als racistische idioten. Als je de moslims in deze discussie moet geloven dan is Islam nog vredelievender dan het boeddhisme.

Mensen als Robert Spencer die de waarheid vertellen worden weggezet als een crimineel terwijl de leugenaars applaus krijgen. Die zogenaamde gematigde moslims moeten heel goed begrijpen dat hun gematigdheid vooral een westers verschijnsel is. Waar de meerderheid moslims zijn zijn gematigden irrelevant, zelfs al zijn ze in de meerderheid, en bepalen mannen met geweren hoe de islam uitgevoerd moet worden. Dat kunnen zowel geestelijken als brute dictators zijn.

Dat geouwehoer van die zogenaamd gematigden komt me steeds meer de strot uit. Alsof ze een of andere krachtige beweging vormen waar de vermeende extremisten bang voor moeten zijn.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 07, 2015 7:20 pm

Jihadisten en bloemen in Denemarken

Geplaatst op 7 maart 2015

Afbeelding

“Moge Allah je genadig zijn, rust in vrede”, stond er op het pamflet bij de bloemenpracht die was neergelegd na de islamitische moordpartij in Denemarken op zondag 15 februari 2015. Die zelfde Allah was recent ook verantwoordelijk voor de volgende feiten:

– In de VS maakt men een knieval voor de islam door ter ere van islamitische feestdagen de schooldeuren te sluiten (In de VS: christenen 75%, joods 2%, islam 1,5%, boeddhist 0,5%).
– In de Franse plaats Sarre-Union zijn honderden Joodse graven vernield door radicale islamieten.
– In de Irakese stad Mosul gebruiken moslims drilboren om duizenden jaren oude historische en religieuze kunstschatten te vernietigen. (Tip: Probeer zelf eens een korannetje te verbranden en zie hoe moslims reageren.)
– Op de ‘University of Maryland’ in de VS wordt bekendgemaakt dat alleen in 2014 bij ongeveer 15.000 islamitische aanslagen 35.000 mensen zijn gedood.
– De FBI meldt dat er minstens 150 (??) Amerikaanse burgers in de islamitische legers meevechten om de sharia en het (wereld)kalifaat dwingend op te leggen aan hele bevolkingen, momenteel al in zo’n 10 verschillende landen.


Enkele jaren geleden zou zo´n opsomming nog niet voor mogelijk zijn gehouden. En ook al bezweren onze domme bestuurders dat er weinig aan de hand is, deze greep uit de islamitische activiteiten is de monsterlijke realiteit, gecreëerd door die ene Allah (“Vrede zij met hem”, roepen moslims daar altijd achteraan).

Verantwoordelijkheid
De opperste domme bestuurder is natuurlijk Obama. “Religie is niet verantwoordelijk voor geweld en terrorisme. Mensen zijn verantwoordelijk voor geweld en terrorisme”, zegt-ie!

– In Rome misdragen Feyenoord hooligans zich. Wie wordt (mede) verantwoordelijk gehouden? Feyenoord zelf, die de rekening gepresenteerd krijgt en de hooligans moet aanpakken.
– Chelsea fans gooien een ‘donkere man’ uit de metro. Wie neemt verantwoordelijkheid? Chelsea zelf. Het vindt de beelden weerzinwekkend en zal juridische actie tegen deze fans steunen en seizoenkaarthouders uit het stadion weren.
– De katholieke kerk wordt overspoeld door aangiften van seksueel- en kindermisbruik en van corruptie. Hoewel zeer schoorvoetend, en zonder een duidelijke aanpak, neemt de huidige ‘Papa di Roma’ zijn verantwoordelijkheid en belooft beterschap na te streven.


Een club, bedrijf, organisatie of religie is verantwoordelijk voor de rotte appels in zijn mand. Want wie anders kan voorkomen dat zijn naam of reputatie (verder) wordt beschadigd. Corruptie binnen een Nederlandse politieke partij door diens politici straalt op die hele partij af. Als die politieke partij zou zeggen: “Onze mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun corruptie en niet wij als politieke partij”, zou de hel losbreken in Nederland. Maar Obama cum suis roeptoeteren, kort gezegd en zonder ethisch besef, de oxymoron; “Voor het islamitisch geweld en terrorisme is de islam niet verantwoordelijk, verantwoordelijk zijn islamitische mensen”. Ook binnen Nederland roepen vrijwel alle moslims en de hen goedgezinde politici: “Die radicale islamieten van ISIS zijn zelf verantwoordelijk voor wat ze doen, niet wij, niet onze islam”!

Dat is in de westerse cultuur een laf, onethisch en onjuist standpunt. Het nemen van verantwoordelijkheid, en dus zelfkritiek, is een van de duidelijke verschillen tussen de islamitische en de westerse cultuur. Dat zien we bij de ‘kut-Marokkaantjes’ ook ontbreken. Altijd is het de schuld van anderen of omstandigheden als ze betrapt worden op hun misdaden. En bijna 80 procent van de islamitische Turkse jongeren in Nederland keurt het niét af dat uit naam van die ene Allah buitensporig geweld wordt gebruikt door ISIS.

[Lees hier verder:]

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/07 ... more-84350
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 29, 2015 2:11 am

Hamburg: “Ik heb een Duitse vermoord!”

Geplaatst op 28 maart 2015

Afbeelding

Donderdag arresteerde de mobiele eenheid van de politie de 18-jarige veelpleger Hamed H. (foto), die de dag daarvoor zijn 21-jarige vriendin had gewurgd. Volgens “BILD” stond de teenager als crimineel en opvliegend bekend. Hij bedreigde mensen met een wapen en overviel zelfs kinderen om hen te beroven.

Schijnbaar kon of wilde niemand hier een einde aan maken. Bij zijn arrestatie schold hij nog: “We zien elkaar over vier jaar! Ik heb een Duitse vermoord. Raak me niet aan, hoerenzoon. Ik neuk je moeder! Rot op man. Ik heb schijt aan jullie allemaal!” Dat het slachtoffer een Duitse was, schijnt vooral belangrijk te zijn. Temeer omdat hem, zoals hij zelf denkt, daarvoor slechts vier jaar gevangenisstraf wachten.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/28 ... more-85675
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 04, 2015 1:42 am

Waarom politici net doen alsof de islam geen rol bij geweld zou spelen

Geplaatst op 3 april 2015

Afbeelding
De Britse premier David Cameron en de Amerikaanse president Barack Obama zijn het er over eens dat ISIS de islam perverteert

Prominente niet-moslims hebben zich erdoor geblameerd dat zij de duidelijke verbinding van de islam tot de Islamitische Staat (IS) en tot radicaalislamitisch geweld in Parijs en Kopenhagen ontkennen en zelfs beweren dat dit in strijd zou zijn met de islam. Wat hopen ze met deze onwaarheden te bereiken en wat betekent dat?

Eerst een steekproef m.b.t. de uitvluchten:

President Barack Obama vertelt de wereld dat ISIS “niet islamitisch is”, omdat zijn “handelen voor geen enkel geloof representatief is, het minst voor het islamitisch geloof”. Hij zegt: “We bevinden ons niet in oorlog met de islam, maar met mensen die de islam geperverteerd hebben.”

Minister van Buitenlandse Zaken John Kerry herhaalt: “ISIS bestaat uit “koelbloedige killers die zichzelf vermommen als religieuze beweging” en reclame maken voor “een van haat vervulde ideologie”, “die niets met de islam te maken heeft.” Zijn woordvoerster Jen Psaki gaat nog verder: “De terroristen “zijn vijanden van de islam”.

Jeh Johnson, minister van Homeland Security, is het hiermee eens: “ISIS is niet islamitisch.” Het best bevalt me Howard Dean, de voormalige Democratische senator van Vermont; hij zegt over de daders van “Charlie Hebdo”: “Ze zijn ongeveer net zo islamitisch als ik.”

Europeanen praten net zo: David Cameron, de Conservatieve Britse minister-president, portretteert ISIS als “extremisten die de islam willen misbruiken” en die “het islamitische geloof perverteren.” Hij noemt de islam “een religie van de vrede” en doet ISIS-leden niet als moslims, maar als “monsters” af. Zijn minister van Immigratie, James Brokenshire, argumenteert dat terrorisme en extremisme “niets met de islam te maken hebben”.

Bij de Labour Party oordeelt de voormalige Britse minister-president Tony Blair dat de ISIS-ideologie zou zijn gebaseerd op “een volledige perversie van het correcte geloof van de islam”, terwijl een voormalige minister van Binnenlandse Zaken, Jack Straw, “de middeleeuwse barbarij van ISIS en gelijkgezinden veroordeelt, die hij beschouwt als “in complete tegenstrijdigheid met de islam”.

Aan de andere kant van Het Kanaal staat de Franse president François Hollande erop dat de criminelen van “Charlie Hebdo” en Hyper Cacher “niets met het islamitische geloof te maken hebben”. Zijn minister-president Manuel Valls valt hem bij: “De islam heeft niets met ISIS te maken”.

De Nederlandse minister-president Mark Rutte is het hiermee eens: “ISIS is een terreurorganisatie die de islam misbruikt”. Daniel Cohn-Bendit, een linkse Duitse politicus, noemt de moordenaars van Parijs fascisten, geen moslims. Uit Japan is minister-president Shinzo Abe het hiermee eens: “Extremisme en islam zijn twee compleet verschillende dingen.”

Dat is geen nieuwe opvatting: de voormalige Amerikaanse presidenten Bill Clinton en George W. Bush droegen eveneens hun steentje bij aan hetgeen de islam niet is, ook al was het niet zo nadrukkelijk.

Deze uitlatingen, die rechtstreeks afkomstig zijn uit het radicaalislamitische theaterscript, kan men als volgt samenvatten: de islam is slechts een religie van de vrede, dus hebben geweld en barbarij categorisch niets met hem te maken; in werkelijkheid “vermommen” ze zich met en “perverteren” ze de islam. Derhalve is er meer islam nodig om deze “monstrueuze” en “barbaarse” problemen op te lossen.

Deze interpretatie misacht echter natuurlijk de heilige geschriften van de islam en de geschiedenis van de moslims, doordrongen van de aanname superieur te zijn aan de niet-moslims en van het terechte geweld van de jihad. Ironisch genoeg betekent het negeren van de islamitische impuls dat men afziet van het beste middel om van de jihad te winnen: want als het probleem niet het resultaat is van een interpretatie van de islam, maar van willekeurige boosaardige en irrationele dingen, hoe kan men er dan überhaupt tegen optreden? Alleen wanneer men het erfgoed van het islamitisch imperialisme erkent, openen zich nieuwe mogelijkheden voor een nieuwe interpretatie van de heilige geschriften van het geloof op moderne, gematigde en goede buren manier.

Waarom laten de machtige politici dan zulke ontkennende en contraproductieve argumenten horen – waarvan ze met zekerheid weten dat ze fout zijn, vooral omdat het gewelddadige “islamisme” zich uitbreidt (denk aan Boko Haram, Al-Shabaab en de Taliban)? Lafheid en multiculturalisme spelen uiteraard een rol, maar twee andere redenen zijn nog belangrijker:

Ten eerste willen ze moslims niet voor het hoofd stoten, van wie ze vrezen dat ze tot geweld neigen als zij niet-moslims waarnemen als “oorlogvoerend tegen de islam”. Ten tweede zorgen ze ervoor dat het zich concentreren op moslims een fundamentele verandering van de seculiere orde betekent, terwijl het ontkennen van een islamitisch element het toestaat lastige onderwerpen te omzeilen. Men staat het bijvoorbeeld aan veiligheidspersoneel op vliegvelden toe om bij passagiers naar wapens te zoeken in plaats van ondervragingen te voeren op de Israëlische manier.

Afbeelding
Volgens niet-islamitische politici hebben deze leden van de Taliban niets met de islam te maken.

Mijn voorspelling luidt: het ontkennen zal doorgaan, tenzij het geweld toeneemt. Achteraf bekeken schokten zelfs de 3000 slachtoffers van 9/11 de niet-islamitische zelfingenomenheid niet. De sindsdien bijna 30.000 doden door de radicaalislamitische terreur hebben niet tot een koerswijziging geleid. Wellicht zullen 300.000 doden de zorgen om islamitische gevoeligheden en de weerwil tegen ingrijpende sociale veranderingen opzij schuiven en deze vervangen door een vastberadenheid om een radicale utopische ideologie te bestrijden. Drie miljoen doden zullen zeker volstaan.

Zonder zulke slachtoffers zullen de politici echter doorgaan met het ontkennen, want dat is veel gemakkelijker. Ik betreur het – maar ik geef de voorkeur aan het alternatief.

Bron: http://de.danielpipes.org

Auteur: Daniel Pipes

Vertaling: H. Eiteneier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/04/03 ... more-86218
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17500
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor King George » Za Apr 04, 2015 10:18 pm

NOS Journaal jorist "koran" weg in Kenia repo
Afbeelding
Bijzonder gevalletje WEGKIJKEN weer bij de collegaatjes van de NPO. Het is inmiddels algemeen bekend dat in Kenia 150 studenten zijn afgeslacht door islamitische moslimmohammedanen van koranische persuasie, afdeling Al-Shabaab (moslims dus - red.) die de moslimstudenten lieten gaan, maar de gristenstudenten subiet afknalden. Maar bij de NOS vertellen ze liever wat anders. Stel je toch eens voor dat de berichtgeving negatief gaat afstralen op de islam? Dat moeten we niet willen met z'n allen. En dus wordt het geïnterviewde meisje (foto) maar wat anders in de mond gelegd. Check hier NOS 1800 Journaal, en fast forward naar 09min09sec (of kijk mirror hieronder). Studente zegt heel duidelijk: "They asked if we know Koran. And then they if you don't know they shoot you, if you know they let you go." Bij de NOS verzinnen ze dat studente zegt: "They asked if we knew WHO RAN" en vertalen het als "Ze vroegen of we wisten wie er was weggerend..." Tralala. Bloemetjes. Elventuin. Of u even wilt doorlopen, want er is niets aan de hand. Groetjes, Marcel Gelauff.


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/maar_met_islam_heeft_het_niets_te_maken_afl_324.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 10, 2015 1:42 pm

Massa blijft meelachen met radicale moslims

Door Afshin Ellian | 10 apr 2015

Geef ze geen podium, geef ze geen podium, roepen gematigde landgenoten als aanhangers van de radicale islam in de media verschijnen. Maar door de ontkenning van het bestaan van de radicale moslims wordt het probleem van het jihadisme niet opgelost.

Ze zien er grappig uit. Ze praten komisch. Ze kunnen ons vermaken. Maar ze menen wat ze zeggen.

Wie in de jaren negentig Osama bin Laden had geïnterviewd, zou nadien nauwelijks zijn lach hebben kunnen verbergen. Bin Laden was een komische figuur: iemand die met een kalasjnikov, een lange baard en een paar Arabische boeken vanuit een grot in een afgelegen gebied Amerika bedreigde met vernietiging.

Zijn beweringen klonken lachwekkend in de media omdat deze bergbewoner uit de Arabische woestijn een vermogen van niet meer dan 700 miljoen dollar had, terwijl het Amerikaanse defensiebudget ruim 1.000 miljard dollar was. En dan waren er ook nog zestien Amerikaanse inlichtingendiensten.

Humane executies
Na 9/11 nam iedereen de man uit de Arabische woestijn serieus. Er viel niet meer te lachen.

Het hele Talibanregime werd gezien als een middeleeuwse komedie; Bin Laden als een onzichtbare leider met zijn sharia-radio.

Soms stelde een westerse correspondent een Talibanleider een kritische vraag over de wrede executies in Kabul. De Talibanleider antwoordde daarop dat zijn mannen materiaal en hulp nodig hadden bij de humane executies: kunnen jullie ons daarbij helpen?

Het was erg lachwekkend - een grappig antwoord geven kunnen ze wel. Maar pas op als je een grapje maakt over de profeet.

Moreel ijkpunt
Die lachwekkende Taliban vormden een gewelddadig regime. Hun slachtoffers wisten reeds dat de Taliban helemaal niet grappig zijn. Na 9/11 lachte niemand de Taliban nog uit. Dezelfde logica moet gelden voor de Taliban-Al-Qa'ida-activisten in Europa.

Er zijn Europeanen die hun morele ijkpunt kwijt zijn. Ze lachen helaas nog steeds mee met de radicale moslims.

En als ze door een journalist een keer ernstig worden ondervraagd, wordt de volgende dag de interviewer ter verantwoording geroepen door een waakhond van de politieke correctheid in de publieke omroep.

Vervelend mannetje
Het overkwam Jeroen Pauw na een gesprek met Maiwand al-Afghani. Pauw moest zich verantwoorden bij het Radio 1-tribunaal (het mediaforum van de VARA) en uitleggen waarom hij de Taliban-vriend een vervelend mannetje had genoemd.

Dit terwijl de geïnterviewde lachte om zijn eigen oproep - een oproep om homo's te doden. Natuurlijk willen gematigde beroepsmoslims alle radicale moslims downplayen.

Anders zouden ze de verbinding tussen de islam en radicale islam moeten verklaren, en dat willen ze niet. Deze groep van gematigde landgenoten roept in een controversiële situatie onmiddellijk: geef ze geen podium, geef ze geen podium!

Wegkijken
En dan, verdwijnen ze dan? Inderdaad, ze moeten geen podium krijgen voor het maken van propaganda voor de radicale islam. Maar de gematigde landgenoot is zelden bereid te zeggen wat dan wel dient te gebeuren met de aanhangers van de radicale islam.

Door de ontkenning van het bestaan van de radicale moslims wordt het probleem van het jihadisme niet opgelost. Als wij wegkijken, lopen de jihadisten echt niet weg.

Dan zijn er nog kinderen van het multiculturele paradijs. Zij zijn altijd verontwaardigd. Nooit zijn de multiculturalisten tevreden. Wij zijn immers nog altijd onvoldoende multicultureel.

Paradijs
De dure, intellectuele woorden kunnen de leegte niet verbloemen. De slachting van de redactie van Charlie Hebdo veranderde niets aan het gedrag van de wegkijkers.

Zo kwam de prins van het multiculturele paradijs, Abdelkader Benali, onmiddellijk met een schokkende verklaring over de voedingsbodem voor het ontstaan van radicale moslims: discriminatie en werkloosheid.

Ik ben bang dat hij van de westerse maatschappijen verwacht dat ook alle radicale moslims als grote literaire talenten worden aangemerkt. Dan gaan ze boeken schrijven in plaats van intellectuelen uitmoorden.

Geen inhoud
Maar ze schrijven nu al boeken over eeuwige thema's zoals jihad, geweld, executies en de sharia.

En Benali weet dit alles. Hij wil alleen dat u het niet weet. Een goede multiculturalistische sfeer is een sfeer zonder kritiek, denkt de multiculturalistische schrijver.

Dit zijn de echte VPRO-intellectuelen: veel woorden, geen inhoud.

Benali is het beste wat het multiculturalisme van de VARA en de VPRO - kortom het verloren paradijs - heeft voortgebracht. Waarom is het hem als werkloze schrijver gelukt om zich niet aan te sluiten bij de radicale islam? Werd Benali nooit gediscrimineerd?

Absurditeit
Let op, nu gaan we in gewone taal vertellen wat deze lieden zeggen: als moslims werkloos zijn en worden gediscrimineerd, zijn ze bereid of althans vatbaar om toe te treden tot de bende van massamoordenaars.

Nog duidelijker: ze beweren onbewust dat een ongelukkige moslim een jihadist, een moordenaar kan worden. De absurditeit van deze redenering is niet te bevatten. Zij bevestigen daarmee alle vooroordelen van een xenofoob.

Stripfiguren
De oorzaak van deze stommiteit ligt besloten in het feit dat ze voornamelijk bezig zijn om een abstractie - de islam - te redden. Daarvoor gaan ze onbewust individuen - gewone moslims in een staat van ongeluk en ontevredenheid - neerzetten als een potentieel gevaar. Zie hier de ridders van het multiculturalisme.

De jihadisten verschijnen aan rationele mensen als stripfiguren uit een komisch verhaal. De rationele mens moet proberen achter de komedie het ware gezicht van tirannie te zien.

http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/ ... eid=158493
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36916
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 20, 2015 1:01 pm

Berlijn: haatconferentie van de terroristenvrienden

Geplaatst op 19 april 2015

Afbeelding

Op 25 april komen er ongeveer 3000 aanhangers van de islamitische haat- en terreurbeweging Hamas in Berlijn-Treptow bij elkaar voor de “Conferentie van de Palestijnen in Europa” – een schande voor ons land. Israël heeft zich in augustus 2005 volledig uit de Gazastrook teruggetrokken. Desondanks vuurt Hamas onveranderlijk raketten af op Israël. Volgens de Israëlische ambassade vonden er de afgelopen 20 jaar tussen de 80 en 100 zelfmoordaanslagen in Israël plaats, die voor rekening komen van Hamas. De gang naar de schuilkelders is op grond van de aanvallen van Hamas in Israël aan de orde van de dag. Vooral scholen, ziekenhuizen, kinderen, oude mensen en zieken worden aangevallen, niemand wordt door de moordenaars van Hamas gespaard. Het handvest van Hamas geeft het bevel van Mohammed om de Joden te doden letterlijk weer in artikel 7.

Hamas werd in december 1987, na het begin van de eerste Intifada voor het eerst in een vlugschrift van de Palestijnse Moslimbroeders als organisatie tot “verzet tegen de Israëlische bezetting” genoemd.

In artikel 7 van het handvest van Hamas staat:

Hamas heeft ernaar verlangd Allah’s belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed … zei: “De dag des oordeels zal niet komen, totdat de Joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: ‘O moslims, o Abdullah, achter mij zit een Jood, kom hier en dood hem’.”

De enige taak en het tot op de dag van vandaag vervolgde doel van Hamas is de vernietiging van Israël. Natuurlijk wordt de haatmanifestatie, die in de Arena Berlin zal plaatsvinden, niet door de terreurvereniging zelf georganiseerd. Bij de organisatoren van de conferentie gaat het om de “Palestijnse Gemeenschap in Duitsland” (PGD) en het in Londen gevestigde “Palestinian Return Centre” (PRC).

De “Jüdische Allgemeine” bericht:

Volgens de veiligheidsdiensten van meerdere Duitse deelstaten gaat het zowel bij de beide organisatoren als bij de geplande conferentie om gecamoufleerde “Hamas-activiteiten” en om met de terreurorganisatie sympathiserende bewegingen.

Volgens informatie van de veiligheidsdienst van Berlijn was de voorgaande conferentie in het jaar 2010 “de belangrijkste activiteit van Hamas-aanhangers in de hoofdstad”. Ook aan de komende conferentie zullen vooraanstaande Hamas-vertegenwoordigers deelnemen.” [...]

Ook bij de American Jewish Committee Berlin (AJC) zorgt de “Conferentie van de Palestijnen in Europa” voor hevige verontwaardiging. “De conferentie heeft maar één verklaard doel: het ontkennen van het bestaansrecht van de staat Israël. Ze wordt door aanhangers van Hamas georganiseerd, een organisatie die oproept tot de vernietiging van Israël”, verklaarde de directrice van de AJC, Deidre Berger. [...]

Aan zo´n organisatie zou in het 50ste jubileumjaar van het opnemen van diplomatieke betrekkingen tussen Duitsland en Israël geen podium voor haat tegenover de joodse staat Israël mogen worden gegeven, zei de woordvoerder buitenlandse politiek van de CDU/CSU-fractie in het Duitse parlement, Philipp Mißfelder. [...]

Op de vraag van de “Jüdische Allgemeine” waarom de ruimtes aan organisaties werden verhuurd die sympathiseren met de radicaalislamitische Hamas, antwoordde de Arena Berlin: “We kunnen over lopende contractuele overeenkomsten en contractuele inhouden geen informatie geven en verzoeken om uw begrip.”


Ook de “Berliner Zeitung” heeft vragen gesteld:

De Arena Berlin verklaarde tegenover de “Berliner Zeitung” dat ze van tevoren van de autoriteiten geen aanwijzingen over nadrukkelijke verbindingen van de organisator met Hamas gekregen zou hebben. Wegens bedenkingen zou men toen geëist hebben “dat de inhouden van de conferentie geen geldende wetten schenden, dat er geen volksophitsing wordt bedreven en niet tot geweld opgeroepen wordt.” Mocht deze contractuele garantie geschonden worden, dan zou de Arena de manifestatie onmiddellijk afbreken.

Nu zijn er echter meerdere vragen te stellen: zal de linkse demonstratie-industrie net zo mobiliseren tegen de Jodenhaat als tegen de voorvechters voor grondwet en orde van PEGIDA? Waar is de meute “goedmenschen”, die in het hele land altijd op de stoep staat bij verhuurders van ruimten en druk op hen uitoefenen om bijvoorbeeld AfD-bijeenkomsten te verhinderen? Waar zijn onze vindingrijke politici, die nooit om woorden verlegen zitten als het gaat om een verbod op burgerprotesten tegen de islam en de asiellobby? Hoe kan het dat een bijeenkomst die al in het verleden, toen dit voor Duitsland schandalige schouwspel al een keer eerder plaatsvond en de binnenlandse veiligheidsdienst in staat van paraatheid had gebracht, überhaupt gehouden kan worden?

Het toestaan van deze manifestatie staat niet borg voor “internationale tolerantie”, maar voor de ondergang forcerende onwetendheid. Niet PEGIDA, niet de kritiek op de islam en op de volledig onverantwoordelijke, uit de hand gelopen asielpolitiek en vooral niet mensen, die zich zorgen maken om Duitsland en daarvoor de straat opgaan, zijn een schande voor dit land. Nee, laffe voor de haat, het geweld van de islam en zijn Taqiyya-meesters bukkende, wegduikende politici van alle richtingen zijn beschamend voor de burgers en zijn een schandvlek op het verzoenende werk dat tientallen jaren plaatsvond met de Joden.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/04/19 ... more-87310
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17500
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor King George » Vr Apr 24, 2015 12:47 pm

‘Europese media zwijgen over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers’

Xander 22-04-2015 15:38- in EU, Islam & Terreur, Maatschappij

Moslim migranten in Zweden verantwoordelijk voor 1472% meer verkrachtingen – ‘De autochtone Zweedse vrouw wordt statistisch gezien minstens één keer in haar leven verkracht door een immigrant’

Afbeelding
Welkom in Zweden, dankzij massa immigratie verkrachtingsland nummer één in de Westerse wereld.

Verkrachting is één van de ergste misdaden die een mens tegen een ander mens kan begaan, omdat het slachtoffer meestal levenslang met ernstige psychologische problemen wordt opgezadeld. Onze maatschappij was het er vroeger over eens dat er daarom veel energie moet worden gestoken in preventie en het opsporen en bestraffen van de daders. Als we dit echter in het perspectief van de toenemende immigratie uit voornamelijk moslimlanden zetten, blijken deze principes ineens niet meer te gelden en wordt er vooral gezwegen en de andere kant op gekeken.

De honderdduizenden vluchtelingen uit Noord Afrika en het Midden Oosten zijn voornamelijk jonge mannen. In landen zoals India en zeker China, waar er door het decennia lang gevoerde één kind beleid een groot overschot aan mannen is, zien we duidelijk waar dit toe kan leiden. In alle landen met een mannenoverschot worden vrouwen en jonge meisjes steeds vaker het slachtoffer van almaar grover en brutaler seksueel geweld, zoals groepsverkrachtingen en aanrandingen, zelfs in het openbaar.

Misdaden immigranten is taboe thema in Europa

Europa wijst vanwege dit soort schrijnende mensenrechtenschendingen graag met het beschuldigende vingertje, maar als journalisten of anderen op precies dezelfde ontwikkeling op ons eigen continent wijzen, dan is het plotseling een absoluut taboe om daar zelfs maar over van gedachten te wisselen.

De Duitse auteur Udo Ulfkotte is ondanks de vele doodsbedreigingen die hij krijgt één van de weinige Europese journalisten die nog wèl de vinger op de zere plek durft te leggen, namelijk dat het de massa immigratie uit moslimlanden is die de belangrijkste oorzaak is voor de ook hier fors toegenomen criminaliteit, inclusief een explosie van het aantal verkrachtingen.

Symptomatisch voorbeeld van dagelijkse praktijk

Hij geeft een recent symptomatisch voorbeeld uit zijn eigen land, uit de deelstaat Sachsen, waar volgens de gevestigde orde zo weinig buitenlanders zouden leven, dat er geen enkele problemen met hen zijn. De Sächsische Zeitung berichtte onlangs over de 37 jarige Yvonne Bernhardt wier 3 kinderen dagelijks worden lastig gevallen door asielzoekers als ze met de bus naar school gaan.

De buitenlandse migranten weigeren te betalen en gebruiken de bus nogal eens als toilet. Dit zijn echter nog de minst erge zaken. Bernhardts 16 jarige dochter verhaalde hoe haar pas 11 jarige zusje ruw werd vastgepakt en betast door twee Marokkanen van 29 en 19 jaar oud. Nadat twee jongens het meisje in bescherming namen, richtten ze zich op een 17 jarig meisje, dat werd bedreigd, seksueel werd geïntimideerd en in het gezicht werd geslagen. Een van de Marokkanen trok een mes toen de twee andere jongens ook nu tussenbeide wilden komen.

Voor de Duitse politie was dit echter geen aanleiding om de Marokkaanse asielzoekers te arresteren. Wel besloot de lokale politiek om vanwege de ontstane onrust onder de bevolking in het dorpje de Marokkanen naar elders over te brengen.

Iedere Zweedse vrouw wordt statistisch minstens 1 x verkracht

‘Wat hier is gebeurd heeft niets met Duitsland te maken,’ schrijft Ulfkotte. ‘Het is karakteristiek voor wat er tegenwoordig in Europa gebeurt. In Zweden heeft de immigratie ervoor gezorgd dat een Zweedse vrouw statistisch gezien minstens één keer in haar leven wordt verkracht, en wel het vaakst door immigranten.’

Zweden heeft jarenlang de deuren uitnodigend opengezet voor migranten uit Afrika en het Midden Oosten, en doet dat nog steeds. Hierdoor veranderde het vroeger zo kalme land van een natie met percentueel één van de laagste verkrachtingscijfers ter wereld, naar een met het op één na hoogste, net achter Zuid Afrika. Het aantal verkrachtingen steeg met maar liefst 1472%, en in bijna alle gevallen blijken immigranten uit moslimlanden de daders te zijn.

Verbijsterend zwijgen in de media

Maar dat mag niet worden gezegd en geschreven in Europa, en daar mag zeker niet over worden gepraat, want de honderdduizenden jonge moslims die hierheen komen zouden in de regel niet erger zijn dan autochtonen. Ulfkotte: ‘De realiteit? Google maar eens op de actuele feiten, waar asielzoekers jonge meisjes betasten of verkrachten*. Niet alleen het hoge aantal gevallen is verbijsterend, maar ook het zwijgen hierover in onze reguliere media.’

* De Nederlandse media maken er al jaren een dubieuze gewoonte van om zelden of nooit de afkomst van daders kenbaar te maken (door het verzwijgen van voornamen e.d.), behalve als het om autochtone Nederlanders gaat.

Verkrachtingen door asielzoekers aan de orde van de dag

Enkele dagen geleden werd er bij hoge uitzondering eventjes kort aandacht besteed aan het grote taboe thema, en berichtte Focus over de asielzoekerscentra in Duitsland, waar verkrachtingen aan de orde van de dag blijken te zijn. Natuurlijk haastten hulpverleners zich te verklaren dat het slechts om ‘betreurenswaardige incidenten’ gaat.

De gewone man wil echter graag weten of de toestroom vluchtelingen inderdaad tot meer verkrachtingen en andere misdaden leidt. Voorbeelden te over, aldus Ulfkotte, en hij noemt er slechts enkele, zoals een 29 jarige asielzoeker die in Alzenau een 14 jarig meisje probeerde te verkrachten, een 22 jarige Irakees die een 17 jarig meisje verkrachtte, een medelander uit Eritrea die zich in Stralsund vergreep aan een 22 jarige studente, en een 27 jarige man uit Somalië probeerde zelfs 2 jonge vrouwen op één dag te verkrachten. In Offenbach zoekt de politie naar een Noord Afrikaan die een fotografe heeft verkracht. Vaak worden deze verkrachtingen tot in detail gepland, zoals bij deze jonge Afghanen het geval was.

‘Moeten we maar wennen aan dit soort zaken?’

Een van de bovenstaande daders gaf als uitleg dat hij het had gedaan omdat hij geen goede opleiding had gekregen. ‘Is dat een reden om te verkrachten?’ vraagt Ulfkotte zich af. ‘Er komen honderdduizenden jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten op ons af, die het netjes uitgedrukt niet enkel aan een opleiding schort. Moeten we dan maar wennen aan dit soort zaken?’

‘Reguliere media verdienen onze diepste verachting’

‘Als wij niet snel openlijk over deze ontwikkeling gaan praten, dan krijgen ook wij te maken met Zweedse toestanden. We zijn hard op weg daar naartoe. De reguliere media zijn daar mede verantwoordelijk voor, omdat ze eenvoudig wegkijken. Zij verdienen onze diepste verachting.’


Xander

(1) KOPP


XN
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: Wegkijken door Politieke correctheid

Berichtdoor stropke » Ma Apr 27, 2015 9:27 pm

Onze politiekers zijn stomme naiëve prutsers of..... :x
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten