Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 31, 2016 9:12 pm

Afscheid van Łukasz Urban – zo bewijst men de laatste eer aan helden

Geplaatst op 31 december 2016Op 30-12-2016 is Łukasz Urban in zijn woonplaats Branie bij Szczecin begraven. Hij was het eerste moordslachtoffer van de islamitische terrorist van Berlijn, die alleen over zijn lijk aan de vrachtwagen kwam. Niet alleen president Duda en andere vooraanstaande politici bewezen Urban de laatste eer, Met een enorm lang vrachtwagencorso vanaf de grens (video boven) naar zijn woonplaats herdachten vele collega truckers en vrienden de vermoorde Urban. Wij buigen voor de dode en rouwen met zijn familie.

Bron: www.pi-news.net
Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/12/31 ... an-helden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74911
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 09, 2017 2:51 pm

Na Amri worstelt Tunesië met terugkerende terroristen

Tunesiërs zijn verdeeld over de omgang met radicale moslims die naar het buitenland reizen. Mogen extremisten die zich aansluiten bij terroristische organisaties wel terugkeren?

Na de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn, gepleegd door de Tunesiër Anis Amri, wordt het debat aangewakkerd. Van 2.900 Tunesiërs is bekend dat ze naar Irak, Syrië en andere landen zijn gereisd om te vechten voor onder meer Islamitische Staat. Er wordt echter geschat dat zeker 6.000 Tunesische radicalen zijn afgereisd.

Zeker 800 jihadisten zijn alweer teruggekeerd. Een deel daarvan is gearresteerd en opgesloten, een ander deel heeft huisarrest gekregen. Nu de diplomatieke banden met bijvoorbeeld Syrië niet meer in tact zijn, weet het land niet hoe het moet omgaan met terugkeerders, meldt Die Welt.

Kritiek op beleid van Tunesische overheid

Jurist Salwa Hamrouni zegt dat de situatie Tunesiërs verdeelt. In de politiek gaan stemmen op om ervoor te zorgen dat jihadisten niet meer mogen terugkeren naar het Noord-Afrikaanse land. ‘Stel je voor dat al die mensen terugkomen naar Tunesië. Dan zullen we ze moeten berechten, maar hebben we het nodige bewijs om tot een veroordeling te komen?’

Eind december gingen Tunesiërs massaal de straat op, omdat ze willen voorkomen dat extremisten zoals Amri weer in Tunesië worden opgevangen. ‘Sluit de deuren voor terrorisme,’ scandeerde de menigte. Op spandoeken stonden leuzen geschreven als ‘geen tolerantie, geen terugkeer’.

Drie Tunesiërs die banden zouden hebben met Amri, werden opgepakt na de aanslag. Volgens critici heeft de regering, onder leiding van de islamistische Ennahda-beweging, niet genoeg gedaan om terugkeerders aan te pakken.

De linkse oppositiepartij Front Populaire wil dat de regering het paspoort afpakt van terroristen, ook van jihadisten die naar Europa zijn gereisd om een aanslag te plegen of samen te werken met Europese terroristen. Maar volgens de grondwet, die werd opgezet in 2014, mag de regering het paspoort van Tunesiërs niet zomaar afpakken.

Waarom sluiten zoveel Tunesiërs zich aan bij IS?

Wel heeft de regering zeker 15.000 Tunesiërs geregistreerd die niet naar het buitenland mogen reizen omdat ze plannen zouden hebben naar ‘het kalifaat’ te reizen. Hoewel Tunesië het enige land is waar democratische verkiezingen zijn gehouden na de Arabische Lente en de rust is teruggekeerd, heerst ook in dat Noord-Afrikaanse land teleurstelling.

Volgens mensenrechtenactivist Moncef Marzouki heeft het niet alleen te maken met de islamitische achtergrond van veel Tunesiërs, maar vooral met ‘sociaaleconomische problemen in het land. ‘Je moet begrijpen dat deze jongens echt een droom hebben. De Arabische Lente was een droom, maar werd toch weer een nachtmerrie. Deze jonge mensen hebben een droom nodig, en de enige droom die beschikbaar is, is het “kalifaat”.’Afbeelding


Tja...Duitsland en de rest van Europa moeten dus maar het afvalputje voor mohammedaanse criminele Tunesiers worden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 26, 2017 10:56 pm

Duits ministerie gewaarschuwd voor aanslag Amri

Redactie, 26-03-17

Afbeelding

De politie van Noordrijn-Westfalen heeft in maart 2016 het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken al gewaarschuwd dat Anis Amri een aanslag zou kunnen plannen. Dat schrijft de zondageditie van de Duitse krant Bild. Amri reed op de kerstmarkt in Berlijn op 19 december met een vrachtwagen twaalf bezoekers dood. Vijftig anderen raakten gewond.

In de interne brief die Bild in handen heeft staat letterlijk: ,,Met de informatie en bekentenissen die we nu hebben valt te voorspellen dat met Amri een terroristische gevaar dreigt in de vorm van een zelfmoordaanslag." In de brief werd voorgesteld om Amri te deporteren.

Met deze nieuw aan het licht gekomen informatie komt de minister van Binnenlandse Zaken Ralf Jäger van de deelstaat Noordrijn-Westfalen verder onder druk te staan. Woensdag moet Jäger, van de sociaaldemocratische partij SPD, getuigen voor de landelijke onderzoekscommissie.

'Dramatische onthullingen'
Het hoofd van de CDU in Noordrijn-Westfalen liep alvast vooruit op het horen van de minister. ,,Deze nieuwe onthullingen zijn dramatisch. Jäger is een gevaar voor de veiligheid van alle mensen in Duitsland", zei de christendemocraat in de Duitse krant.

Het plaatsvervangend hoofd van de vrije democratische partij (FDP) in het Duitse Parlement, Joachim Stamp, ziet Jäger liever vandaag dan morgen vertrekken. ,,Deze memo is het duidelijke bewijs dat Jäger faalt in zijn verantwoordelijkheid als minister", meent Stamp die er bij Jäger aandringt om af te treden.

http://www.ad.nl/buitenland/duits-minis ... ~a03c819c/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 05, 2017 1:13 am

Duitse minister voorkwam persoonlijk de deportatie van moslimterrorist kerstmarkt Berlijn

Xander, 02-04-2017

Afbeelding
Het had niet veel gescheeld, of...

Gearresteerde Kosovaren die beroemde brug in Venetië wilden opblazen zijn moslims - Terroristen hebben bommen ontwikkeld die luchthavenscanners kunnen passeren – Nieuwe massale terreurdreiging in Londen

De minister Ralf Jäger van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen blijkt persoonlijk te hebben voorkomen dat de Tunesische moslim Anis Amri, die op 19 december met een vrachtwagen een aanslag pleegde op een kerstmarkt in Berlijn, zou worden gedeporteerd (1). Bovendien blijkt uit documenten dat de Duitse politie wel degelijk op de hoogte was dat Amri gewelddadig en gevaarlijk was, en een aanslag zou kunnen gaan plegen (2). Minister Ralf Jäger was destijds nauw betrokken bij het in de doofpot stoppen van de massale aanrandings- en verkrachtingsgolf door asielzoekers tijdens de jaarwisseling van 2015 in Köln.

Minister hield uitzetting terrorist tegen
Minister Jäger (sociaaldemocratische SPD) had letterlijk te horen gekregen dat Anis Amri ‘een bedreiging vormde in de zin van een terreuraanslag’, en daarom uitgezet zou worden. Jäger greep vervolgens persoonlijk in en zorgde ervoor dat Amri in Duitsland kon blijven, waardoor hij vervolgens de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn kon plegen.

Na de aanslag vlak voor kerstmis beweerde de Duitse politie, die Amri tot september 2016 in de gaten had gehouden, geen aanwijzingen te hebben gehad dat de Tunesiër tot geweld zou kunnen overgaan. Dat blijkt een leugen te zijn geweest; uit documenten blijkt dat het Landeskriminalamt de afgewezen islamitische asielzoeker, die tal van valse identiteiten had aangenomen, wel degelijk als een gevaar voor de publieke veiligheid beschouwde.

Merkel blijft begrip eisen
Oppositieleden en diverse lokale politici eisen inmiddels een grondig onderzoek naar de gang van zaken. Uit Berlijn komt in ieder geval nog geen enkel signaal dat er een andere koers wordt overwogen. Bondskanselier Merkel blijkt er op hameren hoe belangrijk het is dat de Duitse bevolking moeite doet om ‘begrip’ te hebben voor migranten, en hen helpt te ‘integreren’. Dat kan volgens haar het beste in dorpen gebeuren (5).

Inwoners Freiburg zijn criminaliteit asielzoekers zat
Wat daarvan het gevolg zal zijn, laat zich raden als naar een stad als Freiburg wordt gekeken. De burgers van het door links geregeerde Freiburg zijn het na twee moorden, diverse verkrachtingen en massale aanrandingen en andere misdaden door asielzoekers spuugzat. Veel Duitse vrouwen durven er niet meer alleen over straat. Wapenwinkels kunnen de enorm toegenomen vraag amper aan. SAT1 maakte zelfs een documentaire rond de vraag ‘Zijn er teveel vluchtelingen in Freiburg?’ (6)

Jihadisten wilden beroemde brug in Venetië opblazen
Eerder deze week arresteerden Italiaanse anti-terreureenheden vier mannen uit Kosovo die een aanslag op de beroemde Rialtobrug in Venetië wilden plegen. Daarbij zouden honderden toeristen om het leven zijn gekomen. Natuurlijk deed de NOS weer alle moeite om de worden ‘islamitisch’ en ‘moslims’ niet te noemen, maar dat blijken ze wel degelijk te zijn geweest (3).

Weer terreurdreiging in Londen
Ondertussen heeft Londen met de zoveelste terreurdreiging te maken. Op 30 maart werden tal van Britse politici, nieuwspresentatoren, hotels, restaurants, Joodse instellingen, politiebureaus en legerbases in Engeland en speciaal in Londen in een telegram door IS(IS) bedreigd met aanslagen (8).

Nieuwe bommen kunnen luchthavenscanners passeren
Ook vliegen dreigt op korte termijn een stuk riskanter te worden nu inlichtingendiensten waarschuwen dat terroristen, inclusief van IS(IS), bommen hebben ontwikkeld die ongezien de luchthavenscanners kunnen passeren. Het recente verbod op laptops, tablets en andere elektronische apparaten dat luchtvaartmaatschappijen instelden op vluchten vanaf tien vliegvelden (in Egypte, Jordanië, Koeweit, Marokko, Qatar, Saudi Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten), zou met deze dreiging te maken hebben.

Na uittesten van de nieuwe methode door de FBI bleek dat de nieuwe explosieven die in kleine apparaten kunnen worden verborgen, buitengewoon moeilijk te ontdekken zijn (7). Als vliegtuigen binnenkort dus als brandende bosjes uit de lucht vallen, weten we waarom.

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) DEBKA / NOS
(4) Ynet News
(5) Epoch Times
(6) Guido Grandt
(7) Ynet News
(8) DEBKA

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... kt-Berlijn
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6449
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor sjun » Wo Apr 05, 2017 4:22 am

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 41017
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 15, 2017 8:20 pm

En nu komt het bericht dat er een bericht van de inlichtingendienst van de Verenigde Arabische Emiraten aan de Duitse veiligheidsdiensten in januari is gezonden over Anis Amri.
Het Duitse federaal parket en de federale recherche onderzoeken het bericht.
Onduidelijk is ze het bericht over het bericht gaan onderzoeken of dat ze het bericht uit januari gaan onderzoeken. Dat laatste is dan wel erg laat.
„Aanslagpleger Berlijn kreeg bevel uit IS-top”
Anis Amri, de afgewezen Tunesische asielzoeker die een aanslag pleegde op bezoekers van een kerstmarkt in Berlijn, stond in direct contact met de leiding van de terreurgroep Islamitische Staat. Dat blijkt volgens het weekblad Der Spiegel uit een bericht van de inlichtingendienst van de Verenigde Arabische Emiraten aan de Duitse veiligheidsdiensten in januari.

Amri zou opdracht voor de aanval hebben gekregen van een extremist met de alias Abu Baraa al-Iraki. Deze zou deel uitmaken van de IS-organisatie voor ‘externe operaties’.

Het Duitse federaal parket en de federale recherche onderzoeken het bericht. De naam van de IS-man was bij de Duitsers al bekend uit andere dossiers van vermoedelijke IS-terroristen die zich als vluchtelingen voordoen.
http://www.rd.nl/vandaag/buitenland/aanslagpleger-berlijn-kreeg-bevel-uit-is-top-1.1393432
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 31, 2017 12:53 am

“Geef de slachtoffers een gezicht!”

Geplaatst op 30 augustus 2017

Afbeelding

Op 25 augustus 2017 was ik op de Breitscheidplatz in Berlijn, waar op 19 december 2016 een radicaalislamitische terrorist elf mensen vermoordde, nadat hij een Poolse vrachtwagenchauffeur had doodgeschoten. Ter herinnering aan de slachtoffers bevindt zich voor de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche een provisorische gedenkplaats (foto boven).

Sinds enige dagen bevindt zich bij deze provisorische gedenkplaats eveneens een aanwijzing naar de terreuraanslag in Barcelona van 17 augustus 2017, waarbij 17 mensen vermoord werden.

Afbeelding

Afbeelding

Toen ik de lijst van de slachtoffers van Barcelona zag, viel me onmiddellijk het grote verschil op met de lijst van de slachtoffers van Berlijn. De slachtoffers van Barcelona hebben namen en een gezichten. Alle Duitse slachtoffers hebben echter geen gezicht en van maar één Duits slachtoffer wordt de naam genoemd.

Afbeelding

De omgang van Duitsland met de slachtoffers van aanslagen is schandalig. Op 19 december 2016 werden er niet twaalf mensen vermoord, maar Fabrizia di Lorenzo, Lukasz Urban, Sebastian B., Dalia Elyakim, Nad´a Čižmárová en nog een mens en nog een mens en nog een mens en nog een mens en nog een mens en nog een mens en nog een mens.

Nad´a Čižmárová uit de Tsjechische Republiek was 34 jaar toen ze vermoord werd. Haar zoon was toen 5 jaar oud. Nu vraagt hij vaak aan zijn vader: “En wat gebeurt er als jij door iemand vermoord wordt?”

Dalia Elyakim uit Israël was 60 jaar toen ze vermoord werd. Ze stierf toen ze met haar man Rami over de kerstmarkt wandelde. Rami raakte zwaargewond.

Fabrizia di Lorenzo uit Italië was 31 jaar toen ze vermoord werd. Op haar begrafenis zei de bisschop: “Ze was een engel met opengeslagen vleugels: Zij, die met zoveel idealen en waarden van het leven hield.”

Lukasz Urban uit Polen was 37 toen jij werd vermoord. Hij was de bestuurder van de vrachtwagen die gekaapt werd door de moordenaar, voordat hij elf andere mensen op barbaarse wijze vermoordde. Zijn zoon was 17 toen hij vermoord werd.

Over de andere slachtoffers van 19 december 2016 weten we niets. Het zijn mensen zonder gezicht. Ze maken slechts deel uit van een koud, bureaucratisch getal: acht!

Ach slachtoffers zonder gezicht en geschiedenis.

Het valt op dat het overwegend de Duitse slachtoffers zijn die tot een cijfer gereduceerd worden. Is het een Duitse manier om slachtoffers niet als individuen, maar als cynisch cijfer te beschouwen?

Zolang de slachtoffers van de aanslag geen gezicht en geen geschiedenis hebben, zullen Duitse politici zulke onbeschrijfelijke dingen blijven zeggen als: “We laten onze manier van leven niet van ons afpakken!”

Wie is dit “Wij”? Van de slachtoffers van 16 december 2016 in ieder geval werd niet alleen hun manier van leven afgepakt, maar tegelijkertijd hun hele leven! Zij kunnen met dit “Wij” niet bedoeld zijn.

Iedere politicus, die na een moorddadige aanslag steeds opnieuw zegt “we laten onze manier van leven niet van ons afpakken”, sluit daarmee de slachtoffers van de aanslag uit.

Er werd op 16 december 2016 wel degelijk iets van ons afgepakt. Er werden twaalf werelden van ons afgepakt, twaalf mensen, die wilden leven en liefhebben, twaalf mensen met een gezicht.

“In het aangezicht van de ander herken je God” (Emmanuel Lévinas)

Zolang we weigeren in het aangezicht van de slachtoffers te kijken, zolang we zonder uitzondering in het aangezicht van de daders kijken, zullen we niet beginnen na te denken over onze eigen verantwoordelijkheid.

De mensen, die op 19 december 2016 vermoord werden, leefden binnen een politieke en maatschappelijke context. Daar werden ze slachtoffer. Ze werden vermoord, omdat de moordenaar niet gestopt werd. De moord zou echter te voorkomen zijn geweest.

Op 27 oktober 2015 werd de politie voor het eerst in kennis gesteld over de radicalisering van de latere moordenaar. In de tijd daarna reisde de latere dader ongehinderd door Duitsland en vroeg onder minstens 14 verschillende aliasnamen asiel of sociale uitkeringen aan. Zijn contacten met de radicale salafistische scene waren bekend.

Wie niet wil uitkomen voor de maatschappelijke en politieke verantwoordelijkheid, moet daarom verhinderen in de ogen van de slachtoffers te moeten kijken. Misschien is dat precies de reden waarom de Duitse slachtoffers geen gezicht krijgen. De Duitse politiek kan en wil hen niet in de ogen kijken, omdat ze weet dat ze niet geheel onschuldig is aan deze moorden.

De dader werd van ons geld gefinancierd. Onze autoriteiten keken weg en onze politici faalden!

Daarom verlang ik dat de Duitse politiek de verantwoordelijkheid op zich neemt en ben het daarom eens met de eis die een bezoeker aan de gedenkplaats op het metalen frame heeft geschreven:

Afbeelding
“Geef de slachtoffers een gezicht en niet de daders!”

Bron: https://tapferimnirgendwo.com

Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/30 ... n-gezicht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20398
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor King George » Do Aug 31, 2017 12:16 pm

Van mij mag om de slachtoffers een gezicht te geven een moskee worden opgeblazen en dan de vrijgekomen grond aan hen beschikbaar worden gesteld. Zeg maar een prijskaartje.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 16, 2017 6:37 pm

Terreur kerstmarkt Berlijn: ook Polizei blijkt puinhoop van Nederlandse proporties

Redactie, 15-09-2017

Afbeelding

Polizei verzweeg falen maandenlang tegenover media en politiek

Na de terreuraanslag op de kerstmarkt in Berlijn eind vorig jaar heeft de politie rijkelijk laat gereageerd. In de uren nadat Jihadist Anis Amri met een vrachtwagen was ingereden op bezoekers zijn de veiligheidsdiensten ernstig in gebreke gebleven. Dat blijkt uit het rapport van een evaluatiecommissie, waaruit het nieuwsplatform RBB en de Berliner Morgenpost vrijdag citeren.

De zoekactie die hoort te volgen na een terreurdaad kwam pas na drie uur op gang. Op dat moment hadden de agenten de omgeving van de Breitscheidplatz, waar Amri twaalf mensen doodreed en bijna zeventig verwondde, nog niet afgezocht en werd er ook niet gecontroleerd op de straten en stations die als vluchtweg konden dienen. De dader kon Berlijn ongehinderd verlaten en werd pas enkele dagen later, na ook even in Nederland te zijn geweest, in Noord-Italië doodgeschoten.

“De evaluatiecommissie moest een niets en niemand ontziende analyse maken van de gang van zaken en de zwakke punten noteren”, zei een woordvoerder van de gemeenteraad. “Als er fouten zijn gemaakt, is het goed en belangrijk daarover te praten”.

Volgens Focus Online, waaruit de NOS citeert, maken Berlijnse politici maken zich zorgen:
“Het falen van de politieleiding is op zich al erg genoeg, maar het maandenlange verzwijgen van deze fouten tegenover het Berlijnse parlement en de media maakt dat de positie van de top van de Berlijnse politie onhoudbaar is geworden.”

Anp/TPO


http://nieuws.tpo.nl/2017/09/15/terreur ... roporties/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 15, 2017 11:42 pm

“Bedreigers” worden alleen door de week bewaakt

Geplaatst op 15 oktober 2017

Afbeelding
Fotocollage van de plek des onheils (rechts de islamitische moordenaar Anis Amri).

Aanslag op de kerstmarkt in Berlijn: compleet falen van de hele staat

Donderdag publiceerde de voormalige procureur bij het hoogste federale gerechtshof in Duitsland, Bruno Jost, zijn rapport over het onderzoek naar de terreuraanslag op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn op 19 december 2016. Zijn oordeel is vernietigend. Zijn woorden voor het schandalige falen van de autoriteiten zijn o.a.: “gebrekkig”, “ontoereikend”, “te laat”, “achterwege gebleven”, “met fouten” en “onprofessioneel”.


De speciale onderzoeker komt tot het vernietigende oordeel dat de islamitische aanslag, waarbij 12 mensen om het leven kwamen, wel degelijk verhinderd had kunnen worden. Mits er niet “met fouten”, “ontoereikend”, “onprofessioneel”, of helemaal niet gewerkt zou zijn geworden.

Ook al zouden de bewijzen niet hebben volstaan om Amri wegens vermeende “radicaalislamitische activiteiten” op te sluiten, dan zouden de autoriteiten toch in ieder geval de mogelijkheid gehad hebben om hem wegens drugshandel op non-actief te zetten. Dat is echter blijkbaar op grond van ontoereikende communicatie of gebrekkige samenwerking tussen de verschillende verantwoordelijke instanties niet gebeurd.

Men zou het er blijkbaar niet eens met elkaar over eens zijn kunnen worden wie uiteindelijk voor een procedure verantwoordelijk zou zijn. “Deze onduidelijkheid”, aldus Jost, zou “tot een regelrecht verantwoordelijkheidsvacuüm” hebben geleid.

Ondanks meerdere vervalste identiteiten werd er geen arrestatiebevel uitgevaardigd
De autoriteiten hadden hem ook kunnen opsluiten vanwege zijn meerdere vervalste identiteiten. Amri werd weliswaar in de zomer van 2016 wegens twee vervalste identiteitsdocumenten gearresteerd in Friedrichshafen, maar korte tijd later weer, zoals bij ons gebruikelijk, vrijgelaten.
Wat betreft de speciale onderzoeker is het onbegrijpelijk dat hier geen arrestatiebevel werd uitgevaardigd. Een bijzonder fraai voorbeeld van dit eclatante falen van de staat is echter in deze vaststelling van het rapport te vinden:

Alle observaties beperken zich tot dagen door de week van maandag tot vrijdag, en wel ook in de weken waarin Amri bovenaan de lijst van Berlijnse bedreigers staat. In de weekenden en op feestdagen vinden er geen observaties plaats.

Uiterlijk hier zou het voor de laatste dromer duidelijk moeten worden dat de gevarensituatie waarin wij ons bevinden óf niet werkelijk serieus genomen wordt óf dat dit soort “uitdunning” van “diegenen die hier al langer leven” simpelweg op de koop wordt toegenomen. Wellicht had op het tijdstip van de aanslag, maandag even na 20.00 uur, de dagploeg al vrij en kon men het niet eens worden over de verantwoordelijkheid van de nachtploeg. Alles is mogelijk in het gekkenhuis Duitsland.

Anis Amri werd op 23 december 2016 in Milaan bij een controle doodgeschoten.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/15 ... k-bewaakt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Wo Okt 18, 2017 12:53 am

Interne documenten: Syrische asielzoeker waarschuwde autoriteiten voor Amri

Geplaatst op 17 oktober 2017

Afbeelding

BERLIJN – De politie heeft concrete waarschuwingen voor de dader van Berlijn, Anis Amri, genegeerd. Dat blijkt uit interne politiedocumenten, die in het bezit zijn van het ZDF-programma “Frontal 21”.

Volgens de documenten werden de autoriteiten tweemaal door een asielzoeker voor Anis Amri als gevaarlijke radicale islamiet gewaarschuwd. Al in de herfst van 2015 zou de Syriër Mohamed J. zich tot een medewerker van zijn vluchtelingenonderkomen hebben gewend, nadat Amri daarvoor tegenover hem heel openlijk zijn radicaalislamitische overtuigingen had geschetst.

“Anis heeft niet gesimuleerd”, meldt Mohamed J. tegenover “Frontal 21”. Zo zou hij o.a. zijn bedoelingen hebben verteld om zich aan te sluiten bij de zogenaamde Islamitische Staat (ISIS): “Ik wil naar Syrië om in de Jihad te vechten”.

Getuigen pas gehoord na de aanslag
De vreemdelingendienst zou de waarschuwingen van de asielzoeker aan de politie hebben doorgegeven, die daarop op 28-10-2015 een “controlegeval islamisme” zou hebben aangelegd. Tot een ondervraging van Mohamed J. als getuige zou het echter nooit gekomen zijn.

In juli 2016 vertelde deze in het kader van zijn asielprocedure opnieuw aan een instantie van de staat wat hij wist – deze keer aan het Federale Bureau voor Migratie en vluchtelingen (BAMF). In een protocol van een verhoor van 27 juli 2016 wordt Mohamed J. geciteerd: “De Tunesiër [Anis Amri] is zeer radicaalislamitisch. (...) Daarna is hij naar Berlijn vertrokken en heeft daar een nieuwe asielaanvraag ingediend met een nieuwe identiteit.”

Ook hierna werd Mohemed J. echter blijkbaar niet door de politie verhoord. Pas op 30 januari 2017 – dus na de aanslag door Amri op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn – zou het tot een verhoor door de politie gekomen zijn.

Vorige week al had een speciaal onderzoeker in een expertise talrijke “grove fouten” door de autoriteiten bewezen en vastgesteld dat op enkele plaatsen alles fout gegaan zou zijn wat fout kon gaan.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/17 ... voor-amri/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 19, 2017 12:06 am

Een jaar na de islamitische terreuraanslag op de kerstmarkt in Berlijn

Geplaatst op 18 december 2017

Afbeelding

Morgen is het precies een jaar geleden dat de islamitisch gemotiveerde terreuraanslag op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn plaatsvond. Door de Tunesiër Anis Amri, die met tot 23 verschillende identiteiten in Duitsland verbleef, werden twaalf mensen vermoord. Tot op de dag van vandaag heeft er geen officiële plechtigheid voor de slachtoffers en nabestaanden plaatsgevonden.

Op 19 december 2016, morgen precies een jaar geleden, overviel de zich onder tot 23 verschillende identiteiten in Duitsland ophoudende Tunesiër Anis Amri eerst een Poolse vrachtwagenchauffeur, schoot hem dood en stuurde toen diens 40-tonner in de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn. Zo vermoordde hij elf bezoekers van de markt. Amri kon vluchten tot Milaan. Daar werd hij definitief gestopt door Italiaanse politieagenten.

Anders dan in Europese buurlanden bij dergelijke aanslagen gebruikelijk is, heeft er tot op de dag van vandaag geen officiële plechtigheid voor de slachtoffers van de aanslag plaatsgevonden. Bijna een jaar lang had Merkel de nabestaanden genegeerd en de plek van de aanslag gemeden. Die moesten zich eerst door middel van een open brief met enorme kritiek op Merkel uiten, voordat deze zich het, gevoelsmatig, verwaardigde om eindelijk een keer uit haar comfortabele zone te komen.

Vandaag zal er een plaquette op de plek van deze islamitisch gemotiveerde terreur worden onthuld. Deze moet herinneren aan de “slachtoffers van de terreuraanslag”. Met geen woord wordt er gerept over het feit dat het een islamitisch gemotiveerde daad was. Bovendien dient er geappelleerd te worden aan een “vreedzaam met elkaar van alle mensen”. Dat klinkt op een bepaalde manier nietszeggend en doet in de verste verte geen recht aan de herdenking van de slachtoffers.

Bijna een jaar na deze terreuraanslag wil Merkel ook eindelijk de nabestaanden van de slachtoffers ontmoeten. Desondanks voelen die zich nog steeds in de steek gelaten. Door Merkel, door de regering en de autoriteiten. Zij en hun familieleden, die een jaar geleden vermoord werden, worden behandeld als tweederangs slachtoffers.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/18 ... n-berlijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 30, 2018 11:57 pm

Anis Amri had blijkbaar uitstekende contacten met “islamisten” in Italië en Frankrijk

Geplaatst op 30 maart 2018

Afbeelding
Anis Amri en Beatrix von Storch.

Beatrix von Storch: “Amri was geen kleine criminele individuele dader”

Twee meldingen, die verband houden met de onderzoekscommissie naar de dader van de Breitscheidplatz in Berlijn, Anis Amri, baren opzien. In Italië werden vijf vermeende handlangers van Amri gearresteerd en blijkbaar had hij betere contacten met de Jihadisten in Frankrijk dan tot nu toe werd aangenomen.


In Italië heeft de politie een vermeend terreurnetwerk opgerold en vijf mannen gearresteerd. Zoals de “Spiegel” meldt, zouden de verdachten handlangers van de dader van de terreuraanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn, Anis Amri, zijn. De mannen werden bij een razzia in het stedelijk gebied van Rome gearresteerd en zouden Amri o.a. van valse documenten hebben voorzien, zodat deze ongehinderd van Italië naar Duitsland kon reizen. Tegelijkertijd vonden er huiszoekingen in vier andere Italiaanse steden plaats.

Bovendien werd gisteren bekend, aldus de “Berliner Morgenpost”, dat Amri vooral uitstekende contacten had met Jihadisten in Frankrijk. Vooral de “islamist” Clement B., bij wie vorig jaar tijdens een huiszoeking een aanzienlijk aantal wapens en springstof werd ontdekt, zou via meerdere kanalen vaak contact met Amri hebben gehad; beide zouden elkaar bovendien persoonlijk hebben gekend, wat nu is gebleken.

Amri had ver voor de aanslag in Berlijn uitgebreid aan een informant verteld dat hij over deze contacten zou beschikken. Desondanks werd de bewaking van Amri door de Duitse veiligheidsautoriteiten stopgezet. Tegenover de Duitse onderzoekscommissie na de aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn werden deze contacten tot nu toe grotendeels verzwegen.

Voor de AfD-parlementariër Beatrix von Storch, die lid is van de onderzoekscommissie, staat vast: “Dat bewijst dat het bij Anis Amri niet om een spontaan geradicaliseerde, kleine criminele individuele dader gaat, zoals door officiële zijde steeds opnieuw wordt beweerd, maar dat hij deel uitmaakte van een in heel Europa agerend islamitisch netwerk. Daarop duiden ook de zojuist ontdekte contacten van Anis Amri naar Frankrijk.”

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/30 ... frankrijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Do Jun 21, 2018 2:19 am

Slechts € 140,- pensioen: Familieleden van de slachtoffers van de Breitscheidplatz gegrepen door woede

Geplaatst op 20 juni 2018

Afbeelding
Familieleden van de 12 doden van de Breitscheidplatz geschokt: Zijn terreurslachtoffers ons maar een pensioen van € 140,- waard?

De aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn heeft Duitsland diep in het hart geraakt. In één woord schandalig is de omgang met de nabestaanden, die deels alles kwijtgeraakt zijn.

Talrijke nabestaanden van de terreuraanslag zijn totaal van streek. De eersten van hen hebben de pensioenpapieren ontvangen en zijn verbaasd met welke belachelijke en pijnlijke bedragen ze afgepoeierd worden. Zij beschouwen de aangeboden bedragen niet als gepast, belachelijk en in één woord pijnlijk: een bedrag van € 140,- per maand is de staat het mensenleven van een slachtoffer van zijn politiek waard.

Aan de pensioenpapieren gingen vernederende onderzoekingen vooraf, die inmiddels meer dan een jaar duurden, want de familieleden moesten nauwkeurig bewijzen dat zij door de gebeurtenissen ter plaatse of het verlies van familieleden dermate benadeeld of getraumatiseerd zijn dat ze daar psychische schade aan hebben overgehouden. Wie tijdens de desbetreffende gesprekken op zijn tanden beet en niet in elkaar stortte voor de instanties, kreeg vaak helemaal niets.

Terwijl de toenmalige Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), nog korte tijd voor de herdenking van de aanslag in december 2017 had verkondigd: “Deze mensen zijn slachtoffers geworden, omdat zij plaatsvervangend voor ons allemaal werden getroffen. En daarom mogen de staat en de samenleving hen nu ook niet in de steek laten.” Nog altijd worden familieleden gekweld door de vraag waarom twaalf mensen moesten sterven, hoewel de veiligheidsautoriteiten de latere dader al maandenlang in het vizier hadden. Dat de staat hen nu ten overvloede ook nog met financiële minachting vernederd, is voor velen onvoorstelbaar.

(Lees eveneens rbb24.de)

Bron: www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/20/190621/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

POLITIEK IS SMERIG

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Jun 21, 2018 12:02 pm

Ik roep op tot aanslagen op foute politici!

Oh! Mag dit niet? Nou, vergeet dan wat ik gezegd heb. Het was slechts een spontane gedachte waar ik niks aan kon doen en in tegenstelling tot de smerige politiek, die alles uit den treuren calculeert en - zoals altijd - het volk een boekje vol leugens voorhoudt van valse beloftes en volop parasiteert op de Universele Rechten van de Mens door deze als oud vuil aan de laars te lappen.

Politici zijn de grootste schoften die ik ken.

Ik heb - helaas - meer vertrouwen in een oprechte crimineel dan in een benoemde politicus. Hoe dit zo komt? Het zal wel aan mijn ervaring liggen die verankerd is in mijn leeftijd van 74. Ben ik kritisch oplettend? JA! Ben ik chagrijnig? NEE! Ik lach mij kapot om zoveel onnozelheid bij de domme kiezer die het altijd weer presteert om voor zijn eigen nederlaag te kiezen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 41017
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Mahalingam » Do Jul 05, 2018 9:43 pm

Duitse geheime diensten: aanslagpleger kerstmarkt had tóch handlanger
De Duitse politie maakt jacht op een man die de aanslagpleger van de kerstmarkt in Berlijn zou hebben bijgestaan. Het gaat volgens Duitse media om een 32-jarige Tunesiër die door de politie is geïdentificeerd. Tegen Meher D. is vandaag een arrestatiebevel uitgevaardigd.

D. wordt gezocht wegens lidmaatschap van een terroristische organisatie en betrokkenheid bij moord. De onderzoekers gaan ervan uit dat hij in 2015 zijn geboortestad Tunis verruilde voor Libië om zich aan te sluiten bij terreurbeweging IS. Welke rang hij bekleedt, is nog steeds onduidelijk. Volgens de Süddetusche Zeitung vermoeden de Duitse veiligheidsdiensten dat D. in de herfst van 2016 de begeleiding van Amri op zich nam en hem op afstand 'verzorgde'. [...]
https://www.ad.nl/buitenland/duitse-geheime-diensten-aanslagpleger-kerstmarkt-had-toch-handlanger~a81e984b/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 28, 2018 1:13 am

“Explosief” nieuw boek: Stefan Schubert onthult – “De smerige deals van de regering in de zaak Anis Amri!”

Geplaatst op 27 juli 2018

Afbeelding

Stefan Schubert, auteur van meerdere bestsellers zoals “No-Go-Areas” of “Grenzeloos crimineel” geldt als erkend deskundige over het thema bendeoorlog en rocker-criminaliteit. Met zijn nieuwste boek, “De destabilisering van Duitsland”, toont Schubert in een schrikbarende chronologie het verlies van de binnenlandse en buitenlandse veiligheid van Duitsland aan.

Deze neergang in de chaos, de vernietiging van de openbare veiligheid, de vernietiging van recht en orde in Duitsland wordt volgens Schubert´s omvangrijke onderzoek met opzet bedreven. En steeds opnieuw stelt de auteur de vraag: Wie heeft belang bij deze ontwikkelingen – en waarom? En Schubert geeft antwoorden. Antwoorden op de vraag hoe het kan dat in Duitsland op dit moment 150.000 arrestatiebevelen tegen mensen, die eigenlijk in de gevangenis zouden moeten zitten, nog niet zijn uitgevoerd, worden in Schubert´s boek behandeld, evenals het in de doofpot stoppen van 600.000 delicten door “vluchtelingen” door de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

Vooral de onthullingen rondom de zaak Anis Amri zijn schokkend. De sporen van de islamitische terrorist van de Breitscheidplatz in Berlijn (Anis Amri vermoordde twaalf mensen en verwondde er zeventig) leiden rechtstreeks naar de Bondskanselarij van Angela Merkel. Zoals uit het onderzoek van Schubert blijkt, hadden terreuronderzoekers uit Nordrhein-Westfalen al in juni 2016 bij de procureur-generaal van het federale gerechtshof een omvangrijk gemotiveerd arrestatiebevel tegen Anis Amri aangevraagd. Het bestaan en de achtergronden van het arrestatiebevel, evenals het niet uitvoeren ervan, werden tot op de dag van vandaag geheim gehouden voor het publiek.

Maandenlang onderzoek, de inzage in streng geheime documenten en achtergrondgesprekken onthullen nu datgene wat de politiek en de machtselite graag voor de burgers verborgen zouden hebben gehouden: onder druk van de CIA, die in heel Europa een operatie van de geheime dienst uitvoerde tegen de mannen achter de schermen van ISIS in verband met Amri, verhinderde de Duitse regering de uitvoering van het arrestatiebevel door de procureur-generaal. Tot nu toe werd in het openbaar de schuld voor welke “tegenslagen” dan ook in de schoenen geschoven bij de betrokken politie- en veiligheidsautoriteiten. De daadwerkelijke achtergronden zijn schrikbarend anders: bij de unieke “serie tegenslagen” ging het niet om tegenslagen. Schubert toont aan: Amri werd doelbewust door de politiek beschermd tegen een arrestatie en uitzetting, zodat de CIA gegevens kon blijven putten uit zijn ISIS-omgeving.

“Het is een must om dit boek te lezen wanneer men de extreme scheve verhoudingen van Duitsland op kerngebieden van de staat wil vermoeden en begrijpen”, aldus Willy Wimmer, 33 jaar lang lid van het Duitse parlement en parlementair staatssecretaris van de minister van Defensie buiten dienst, over Stefan Schubert´s exclusieve onthullingen.

Vanaf 26-07-2018 is het onthullende boek “De destabilisering van Duitsland” beschikbaar en zal voor de nodige ophef – en als de mainstream media eindelijk hun werk doen – en vele vragen aan de verantwoordelijken zorgen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/27 ... anis-amri/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 29, 2018 12:40 am

Pilgrim schreef:
“Explosief” nieuw boek: Stefan Schubert onthult – “De smerige deals van de regering in de zaak Anis Amri!”

Na . . . Niks bijzonders.

Ik dacht heel wat. Wij kennen immers de Teeven deal, om maar iets te noemen. En dan was er ook nog de haast onvoorspelbare IRT affaire, een schandalige ramp die zijn weerga niet kende namens de onverantwoordelijke kronkels in de hersenen van de verantwoordelijken van het Nederlandse ministerie van Justitie (lees onderstaand artikel). Om nog maar niet te spreken wat er gebeurde met Irak en waarom. Nu zitten we dus nog vers in het geheugen met de kwestie Syrië. Kom op mensen! Doe niet zo naïef! Politiek is smerig. Zowel van links als rechts. Alleen het meest smerige is dat links net doet alsof zij zich van de prins geen kwaad bewust is en bijna altijd probeert anderen de mond te snoeren wanneer de waarheid de linkse Gutmensch schijnheiligen in de problemen kan brengen.

Hier laat ik een ingekorte samenvatting volgen uit het programma Argos van de VPRO.

De kiem van de IRT-affaire

2 februari 1996

Het IRT-schandaal is niet ineens als een natuurramp over Nederland gekomen. Tien jaar geleden werd het licht op groen gezet voor allerlei nieuwe opsporingsmethoden tegen de georganiseerde misdaad. Hoe is het allemaal begonnen? Over waarschuwingen die in de wind werden geslagen.

Tekst 1
Maarten van Traa, gistermiddag bij de presentatie van het rapport van de parlementaire enquête-commissie opsporingsmethoden. Stuurloos, ongecontroleerd, wildgroei. Een keihard en vernietigend oordeel. Een oordeel over de manier waarop de bestrijding van de georganiseerde criminaliteit door politie en justitie volledig uit de hand is gelopen.
Maar de IRT-affaire, de aanleiding voor de parlementaire enquête, is niet ineens als een natuurramp over Nederland heen gevallen. Als een boze droom, waardoor Nederland plots wakker schrok. Tien jaar geleden al werd het licht op groen gezet voor allerlei nieuwe opsporingsmethoden ter bestrijding van de georganiseerde misdaad. Infiltratie en criminele inlichtingendiensten kregen ruim baan. Maar een goede controle op dit soort 'geheim' opsporingswerk werd - bewust - niet geregeld.

Tekst 2
Ex-CID-rechercheur Jaap Groot. Maar ook fervente voorstanders van de nieuwe opsporingsmethoden binnen de politie spraken 10 jaar geleden waarschuwende woorden. Luistert U naar de toenmalige Amsterdamse commissaris Kees Sietsma.

Tekst 3
De ontknoping van een in scene gezette undercover operatie die het AVRO-televisieprogramma Opsporing Verzocht in december 1985 uitzond. In nauwe samenwerking met de Amsterdamse politie had de AVRO een special gemaakt over 'politie-infiltratie in Nederland'. Met het tovermiddel infiltratie zou de aanpak van de drugshandel nog maar een fluitje van een cent zijn. Zo werd het op de televisie voorgesteld. Zelfs de grote drugsbaas uit Zuid-Amerika zou zo vriendelijk zijn om zich door zo'n infiltratie-actie naar Nederland te laten lokken. Om vervolgens simpelweg te worden gearresteerd.
Eind 1985, het was de periode dat de Nederlandse politiek de politie de officiële toestemming gaf om met infiltranten te gaan werken. Infiltratie door undercover agenten, politiemensen dus, maar ook door informanten, dat wil zeggen criminelen die voor de politie werken. En juist die zogenaamde burgerinfiltranten speelden zo'n cruciale rol in de IRT-affaire bij het uit de hand lopen van het IRT-drama.

Tekst 7
Verschillende onderzoekers hebben de afgelopen tien jaar alarm geslagen over de oncontroleerbaarheid van de infiltratie-methode. De jurist Frielink bijvoorbeeld, wetenschappelijk onderzoeker aan de Nijmeegse universiteit. Nadat de infiltratie-methode vijf jaar was toegestaan maakte hij in zijn proefschrift de balans op.

Tekst 8
Profetische woorden van onderzoeker Frielink in 1990. Maar ook naar hem werd toen niet geluisterd. Pas gisteren trok de commissie Van Traa duidelijke conclusies.

Tekst 11 - LIVE
Ex-CID-rechercheur Groot, begin 1986, over de criminele inlichtingendiensten.
Meer dan zes jaar later, in oktober 1992, spraken wij in Argos met de toenmalige hoofdofficier van justitie in Alkmaar, Josephus Jitta, een erkende hardliner binnen het OM en fervent voorstander van opsporingsmethoden, zoals infiltratie, criminele inlichtingendiensten en deals met criminelen. In 1986 was hij een van adviseurs geweest van de minister van justitie over de infiltratiemethode.
Hij maakte toen al duidelijk dat opsporingsautoriteiten, zoals hij zelf, bereid waren willens en wetens alle risico's te nemen.

BRON: Argos - De kiem van de IRT-affaire
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 17, 2018 5:56 pm

Eerst vuilstort- en bouwplaats, nu laadperron: het gedenkteken op de Berlijnse Breitscheidplatz

Geplaatst op 17 november 2018

Afbeelding

Het gedenkteken op de Berlijnse Breitscheidplatz heeft sinds de islamitische terreuraanslag met een vrachtwagen op de kerstmarkt aldaar veel over zich heen moeten laten komen. Op dit moment wordt het als laadperron voor de komende kerstmarkt misbruikt. Goed te zien op de foto boven, met onder de vrachtwagen de goudkleurige lijn, die deel uitmaakt van het gedenkteken.

Begonnen met een Allahu-Akbar plechtigheid, die elke verantwoordelijkheid van de islam en het “islamisme”(!) voor de terreur afwees en een orthodoxe fake-bisschop liet optreden, via een kwezelachtig, een jaar te laat komend bezoek van de bondskanselier, waarbij men een meer dan omstreden imam een gebed liet voordragen, tot aan het feit dat het sowieso schamel uitgevallen gedenkteken afwisselend als vuilstort– of bouwplaats misbruikt wordt (de video, waarin ik het schandaal documenteerde, werd zonder enig commentaar door YouTube verwijderd).

De omgang met het gedenkteken weerspiegelt de omgang van politici met de slachtoffers van de terreur

Nu heeft men een nieuwe functie ontdekt: het dient als een soort parkeerplaats respectievelijk laadperron voor de daar weldra weer beginnende kerstmarkt.

“Zonder enige piëteit” zult u zeggen... maar brutaal eerlijk. De omgang met het gedenkteken weerspiegelt immers alleen maar de omgang van onze politici van het systeem Merkel en de gelijkgeschakelde media met de slachtoffers van de Allahu Akbar-terreur en hun familieleden.

Dat de vrachtwagen bovenop het gedenkteken staat, kun je zien vanuit het perspectief van de goudkleurige “scheur”, die het voorste deel van het gedenkteken vormt (foto boven).

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/17 ... heidplatz/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 22, 2018 12:55 am

Berlijn installeert “unieke” terreurbescherming

Geplaatst op 21 november 2018

Afbeelding

Twee jaar geleden raasde de “islamist” Anis Amri met een vrachtwagen in de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn. Bij de aanslag werden 12 mensen gedood. Nu gaat de kerstmarkt opnieuw open – en wordt een zwaar beveiligde zone.

De Berlijnse kerstmarkt bij de Gedächtniskirche wordt twee jaar na de islamitische terreuraanslag, waarbij twaalf doden vielen, gebarricadeerd. Sinds maandag plaatsen arbeiders aan de lange zijden van de Breitscheidplatz meer dan honderd vierkante ijzeren kooien en schroeven ze in een lange rij aan elkaar. In de kooien worden met zand gevulde grote plastic tassen geplaatst. De lange zijden en de voetgangerszone werden al met extra paaltjes versperd.

Bovendien worden de Tauentzinstraße in richting Charlottenburg en de Budapester Straße richting Schöneberg eenrichtingsstraat. Alleen bussen, fietsers en bestelwagens mogen dan nog “tegen de stroom in” rijden.

Deze combinatie van verschillende barricades moet volgens de Berlijnse Senaat een in Duitsland tot nu toe “unieke bescherming” tegen terreuraanslagen met tot 40 ton zware vrachtwagens bieden. De Berlijnse “Kurier” schreef van een “Glühwein-vesting”. De barricades en hun op- en afbouw kosten de deelstaat Berlijn meer dan € 2,5 miljoen. De metalen paaltjes en betonblokken dienen in de toekomst opnieuw gebruikt te worden.

Afbeelding

De gevolmachtigden veiligheidszaken van de stad hadden speciaal voor de Breitscheidplatz na de aanslag nieuwe beschermingsconcepten ontwikkeld. Andere Berlijnse kerstmarkten moeten zelf betalen voor de veiligheid van hun markten.

Op 19 december, exact twee jaar na de islamitische terreuraanslag met een vrachtwagen op de Breitscheidplatz, vindt er een herdenking met een kranslegging plaats. Bovendien wordt er een minuut stilte in acht genomen voor de 12 slachtoffers en meer dan 70 gewonden van de terreuraanslag. ´s Avonds zal er een eredienst plaatsvinden.

Bron: www.n-tv.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/21 ... scherming/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 15, 2018 9:47 pm

Italiaanse politie: Anis Amri was geen individuele dader

Geplaatst op 15 december 2018

Afbeelding

De Italiaanse politie gaat er van uit dat de dader van de aanslag op de kerstmarkt op Breitscheidplatz in Berlijn, Anis Amri, geen individuele dader was, maar deel uitmaakte van een terreurnetwerk.

De Italiaanse veiligheidsautoriteiten gaan er van uit dat de dader van de Breitscheidplatz, Anis Amri, geen individuele dader was, maar deel uitmaakte van een terreurcel. Dat blijkt uit een 173 pagina´s tellend onderzoeksrapport van de politie in Brindisi, waarover het “Redactienetwerk Duitsland” bericht en dat aan de Duitse justitie in het kader van een verzoek om rechtshulp in een Duitse vertaling beschikbaar werd gesteld.

In het rapport, dat door de Duitse regering werd gekwalificeerd als “alleen voor dienstgebruik”, staat met het oog op de inmiddels gesloten Fussilet-moskee in Berlijn-Moabit, waarin Amri en andere radicale islamieten in en uit gingen, letterlijk: “Er is van uit te gaan dat hier sprake is van één enkele religieuze respectievelijk salafistische terreurcel, waartoe zonder twijfel alle in het begin genoemde personen, evenals de overleden Amri, behoorden.” Verder staat er: “Aan de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn op 19 december 2016 nam niet alleen Anis Amri deel, maar ook andere geestverwanten.”

Amri had zich voor zijn binnenkomst in Duitsland in Italië bevonden en had daar ook in de gevangenis gezeten. De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de fractie van de Groenen in het Duitse parlement, Irene Mihalic, zei tegen het “Redactienetwerk Duitsland” over het rapport: “Er komen steeds meer aanknopingspunten dat Amri geen individuele dader was, maar in ieder geval één ingewijde had. De these van individuele dader is complete onzin. Maar helaas wordt alles dat afwijkt van deze these niet verder onderzocht door de Duitse veiligheids- en onderzoeksautoriteiten.”

De politica van de Groenen is van mening dat dit zou voortkomen uit de wens om voor de ogen van het publiek tot snelle onderzoeksresultaten te komen. Om het duidelijk zichtbaar geworden netwerk rondom Amri nader te onderzoeken, zouden de autoriteiten in geval van twijfel wel te gecompliceerd vinden.

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/15 ... ele-dader/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 21, 2018 2:36 am

Twee jaar na de aanslag: Gisteravond op de Breitscheidplatz

Geplaatst op 20 december 2018

Afbeelding

Het was op de kop af precies twee jaar geleden dat een fanatieke moslim met een vrachtwagen op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn inreed en een gruwelijk bloedbad aanrichtte. Ter gelegenheid daarvan was ik gisteravond op de plaats des onheils.

Eerst bij het omstreden gedenkteken, dat niet helemaal zonder aanwijzing naar de islamitische motivering van de terreurdaad uitkomt, maar niet zelden ook als laadperron of opslagplaats voor bouwmateriaal wordt misbruikt. Gisteravond was dat niet het geval: familieleden hadden foto´s van de slachtoffers op de trappen van het gedenkteken neergezet.

Ook het falen van de politici onderwerp van gesprek
Een eenzame activist vestigde op respectvolle afstand tot het gedenkteken midden in het drukke kerstmarktgedoe met een bord de aandacht op het voortschrijdende falen van de Duitse regering met betrekking tot de terreur.

Initiatief “Berlijn tegen islamisme” distantieert zich van de AfD
Aan de rand van de kerstmarkt had het initiatief “Berlijn tegen het islamisme” om 17.00 uur een manifestatie aangemeld, waar ongeveer 60 bijna allemaal jonge mensen verschenen. Een van de activisten las een lange, zeer gedifferentieerd toespraak voor.

In het verloop van de toespraak distantieerde hij zich echter zowel van het linkse islam-appeasement als van de AfD van Höcke, die de islam alleen maar in Duitsland zou veroordelen, maar in het buitenland gemene zaak met hem zou maken.

De spreker wilde geen geroep tussendoor horen en geen applaus. Hoe bedachtzaam enkele van de activisten daar op politiek correcte islamkritiek zijn, bleek toen een van de activisten, die het spandoek vasthield, zag dat ik foto´s maakte.

Of ik “Markus Berger” van PP zou zijn, wilde hij weten. Dan zou hij het namelijk waarderen niet op dit blog voor te komen (overeenkomend met zijn wens hebben we zijn gezicht onherkenbaar gemaakt).

Heel anders echter de sfeer bij de bezoekers van de protestwake, van wie velen naar me toe kwamen en blij waren dat PP er was en er verslag van zou doen.

Vijf minuten doodse stilte op de kerstmarkt
Toen om precies 20.02 uur de klok in de oude toren van de Gedächtniskirche – symbolisch voor de twaalf slachtoffers – twaalf maal werd geluid en honderden mensen – slechts gestoord door de filmopnames van RBB – gezamenlijk zwegen, had hopelijk ook de laatste begrepen dat het hier om meer gaat dan om distantiëren en politieke correctheid.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/20 ... heidplatz/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46517
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 25, 2019 8:05 pm

Politie liet handlanger van Anis Amri gewoon vertrekken!

Geplaatst op 25 februari 2019

Afbeelding
Anis Amri handelde niet alleen: Autoriteiten lieten handlanger gewoon vertrekken!

Wat gigantisch walgelijk: de uitgezette handlanger van Anis Amri zou in een vluchtelingencentrum in Berlijn met kinderen executies van ISIS hebben nagespeeld. Een video van een gespeelde onthoofding – voltrokken door een kind – bevindt zich in het bezit van de politie.

De zaak rondom de handlanger van de dader van de Breitscheidplatz in Berlijn, Anis Amri, wordt steeds ondoorzichtiger. Vorige week werd bekend dat de politieautoriteiten een bewakingsvideo lieten verdwijnen en tegelijkertijd diegenen die daarop te zien waren. De blijkbaar nauwe banden met de Marokkaanse geheime dienst bezittende Bilel A. werd slechts enkele weken later naar Tunesië uitgezet – ondanks het onderzoek dat op volle toeren draaide.

Uit het oog, uit het hart? En dit allemaal, hoewel het ministerie van Binnenlandse Zaken er al vroegtijdig van op de hoogte was dat de handlanger van Amri niet alleen betrokken was bij de planning, maar voor hem ook ter plaatse de vluchtroute vrijmaakte. Het slachtoffer, neergeslagen met een kanthout, ligt nu nog steeds in coma. Daar komen nog de drugsdelicten, diefstallen en twaalf verschillende identiteiten van Bilel A. bij. Hij werd al vroegtijdig als “islamist” geregistreerd, maar er gebeurde niets. Dat deze man ook nog uitgezet werd en zich nu helemaal niet meer hoeft verantwoorden, slaat alles.

De aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn laat het falen van de politieautoriteiten in zijn ergste vorm zien. Daar vonden 12 mensen de dood, vele anderen raakten zwaargewond. Dat men bij het onderzoekwerk zó slordig is en de mededader van Amris ook nog laat gaan, is uniek.

(www.rbb24.de)

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/25 ... ertrekken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20398
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor King George » Di Feb 26, 2019 2:17 pm

Dit is een zaak waar een smerig luchtje omheen hangt. Normaal nemen die Noordafrikaanse landen namelijk nooit hun eigen vuilnis terug. En nu kan het er na hand- en spandiensten voor een aanslag zomeer heen vrijgeleid worden?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41017
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn'

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 24, 2019 1:54 pm

De vraag: "was die wel een eenzame wolf?" of toch lid van een roedel?
Aanslagpleger kerstmarkt Berlijn handelde misschien toch niet alleen
In Duitsland is een video opgedoken die mogelijk nieuw licht werpt op de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn in 2016. De Tunesische terrorist Anis Amri reed destijds met een gestolen vrachtwagen in op de kerstmarkt. Twaalf mensen kwamen daarbij om het leven. Tot nu toe werd ervan uitgegaan dat Amri, die enkele dagen later bij Milaan werd doodgeschoten door de Italiaanse politie, alleen handelde.

De nieuwe video die Duitse media hebben gepubliceerd, toont de situatie rond de kerstmarkt als de vrachtwagen net tot stilstand is gekomen en duurt 34 seconden. Op de beelden, die vanaf de overkant van de straat en enigszins wazig zijn gefilmd, is te zien dat meerdere omstanders zich verdacht gedragen. Het roept de vraag op of Amri wellicht toch hulp heeft gekregen.

Voor de Duitse justitie staat vast dat de Tunesiër alleen handelde. Die had de video al langer in bezit en heeft hem onlangs overgedragen aan een parlementaire onderzoekscommissie die een eigen onderzoek uitvoert naar de gebeurtenissen rond die bewuste 19de december.

De leden van de commissie zijn woest dat justitie nu pas met deze beelden komt, terwijl ze vorig jaar maart al hebben gevraagd beeldmateriaal te overhandigen. ,,Al lange tijd is er ernstige twijfel of Anis Amri alleen handelde, en deze video moet natuurlijk vanuit dit oogpunt worden geëvalueerd’’, zegt parlementariër en commissielid Konstantin von Notz tegen de Duitse omroep RBB.
https://www.ad.nl/buitenland/aanslagpleger-kerstmarkt-berlijn-handelde-misschien-toch-niet-alleen~ae072459/
https://twitter.com/rbb24/status/1164753257274626048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1164753257274626048&
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten