Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 04, 2018 3:20 am

Alarmfase Rood: “islamisme”-gevaar bekeerlingen

Geplaatst op 3 maart 2018

Afbeelding
Duitse Salafisten.

Bekeerlingen neigen normaal gesproken tot radicalere opvattingen dan de mensen die al in hun geloof opgroeiden. Juist bij de islam vormt dit een gevaar, zoals onderstaande informatie verduidelijkt.

Natuurlijk, ook het christendom kent – zoals de geschiedenis van de kerstening van Europa ook duidelijk maakt – genoeg gevallen, waarin het juist de nieuwe bekeerlingen hartstochtelijk tegen de “ongelovigen” tekeer gingen en daarbij niets terugdeinsden voor massamoord en marteling. Maar in de huidige tijd is zulk gedrag meer van toepassing op diegenen die tot de islam bekeren.

Het actuele geval van “Nils D.” uit Dinslaken, die tot de islam bekeerde en in 2013 naar Syrië vertrok om daar voor de “Islamitische Staat” te vechten, en daar blijkbaar eveneens drie gevangenen van de islamitische militie doodmartelde, kan er als extreem voorbeeld voor worden gebruikt hoezeer juist bekeerlingen ertoe neigen bijzonder radicale opvattingen van hun nieuwe geloof te vertegenwoordigen. Hierbij gaat het niet om een incidenteel geval, aangezien er veel bekeerlingen in de gelederen van ISIS vechten/vochten.

Natuurlijk, er zijn ook mensen – vooral vrouwen – die op grond van hun (huwelijks)partner tot de islam bekeren en daarbij de “normale” opvattingen van deze religie overnemen – alhoewel ook deze als gevolg van de talloze oproepen tot moord in de koran (en nee, de vele oproepen tot moord in het Oude Testament zijn hiermee niet echt te vergelijken, omdat deze voor de christenen slechts beperkt geldig is) steeds opnieuw in de kritiek staan. Maar er is gewoon geen gebrek aan mensen zoals “Nils D.”, die een bijzonder radicale opvatting overnemen. Of zoals de extremismeonderzoekster Miryam Eser uitlegt: “Bekeerlingen willen voorbeeldig gelovig zijn”.

Volgens schattingen is ongeveer 10% van de islamitische extremisten dat naar Syrië en Irak trok om daar te vechten, bekeerling – onder diegenen uit Frankrijk is dat zelfs ongeveer 25%. Maar in totaal maken diegenen die zich pas later bij de islam hebben aangesloten maar een fractie van de Mohammedanen uit. Alleen dit al zou eens een keer te denken moeten geven. Namelijk daarover welk maatschappelijk gevaar er uit de bekeerlingen voortkomt, omdat men aan de islamitische gemeenschappen de missionering toestaat.

In zoverre kan men het de islamitische gedomineerde landen (zoals Saoedi-Arabië of Iran) niet kwalijk nemen dat zij de import van Bijbels en ander niet-islamitisch religieus materiaal evenzo verbieden als de missionering (die alleen maar door de moslims zelf mag geschieden).

De Franse “islamisme”-expert Olivier Roy (Studies: “De islamitische weg naar het Westen. Globalisering, ontworteling en radicalisering” [2006] en “De verkeerde oorlog. Islamisten, terroristen en de vergissingen van het Westen” [2007] baseert zijn theorieën op omvangrijk datamateriaal. Zijn conclusie wordt in de Zwitserse “Tagesanzeiger” als volgt samengevat: “In het tijdperk van de globalisering schuilt het gevaren- en geweldpotentieel van de religies vooral in de bekeerlingen. En omdat de individuele bekeringen een massafenomeen zijn geworden – men schat dat in Duitsland, waar meer dan 3 miljoen moslims leven, de helft van de 35.000 ´islamisten´ bekeerling is –, mag de subversieve kracht niet onderschat worden.”

Zoals we dus zien, is het vooral zaak om die mensen in de gaten te houden die van religie zijn veranderd. Net zoals veganisten geworden “alleseters” vaak een sterke missioneringsdrang voelen en graag de “carnivoren” aanvallen, treden ook vaak de bekeerlingen op die deze stap uit volle overtuiging, en niet bijvoorbeeld om hun partner een plezier te doen, zetten: ze proberen hun omgeving er eveneens van te overtuigen zich te bekeren en vertegenwoordigen daarbij een radicalere opvatting dan het eigenlijk in de religie opgegroeide milieu. En gezien het feit dat zich jaarlijks in Duitsland, Frankrijk & Co tienduizenden mensen tot de islam bekeren, moet je er eigenlijk van uitgaan dat er sprake is van “Alarmfase rood”. Hier worden elk jaar duizenden “islamisten” “gekweekt” – en wel direct op ons continent.

Bron: https://www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/03 ... eerlingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14921
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Mar 05, 2018 11:40 am

Islam is en blijft een kankergezwel van de allereerste orde.

Alles wat aan die zandbakreligie kleeft is fout. Omdat deze baggerreligie ontstaan is uit het hoofd van een analfabete Arabische psychopaat. Wat een dag en nacht verschil met de figuur Jezus. Waar moedigt Jezus aan tot haat en geweld en moord en vernedering van andersdenkenden? Nergens. Zoiets is alleen voorbehouden aan een geestelijk gestoorde, een psychopaat die zich voordeed als profeet.

Ik heb geen goed woord (meer) over voor welke moslim dan ook. Ook al is hij nog zo aardig. Toevallig ken ik het sprookje van Roodkapje. De wolf maakte zijn poot wit met meel om hem zo te laten lijken op een lief onschuldig lammetje met maar één doel: Roodkapje te verslinden. Roodkapje geloofde in de goedheid van de dieren. Maar een wolf in schaapskleren blijft een wolf.

Daarom bestaat er geen gematigde Islam met gematigde aanhangers. Een wolf is namelijk geen huisdier, maar een roofdier. Islam is in de eerste plaats een roofreligie.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 27, 2018 1:21 am

Sinead O´Connor is nu een “trotse moslima”

Geplaatst op 26 oktober 2018

Afbeelding

Sinead O´Connor (foto) heeft zich tot de islam bekeerd en heeft ook een andere naam aangenomen. Ze heet nu “Shuhada Davitt”. “Shuhada” betekent in het Arabisch “martelaar”. Kennelijk is ze dolgelukkig met haar onderwerping.

De Ierse rockster, die zich in de jaren-90 door een katholieke randgroepering tot priesters liet wijden, plaatste nu een foto van zichzelf op Twitter, waarop ze islamitisch correct te zien is met de hidjab.

“Ik ben er trots op moslim geworden te zijn”, gaf de viervoudige moeder, die in het verleden steeds opnieuw met psychische problemen te kampen had, ten beste.

“Dit is de logische gevolgtrekking van een reis van iedere intelligente theoloog. Alle geschriften leiden naar de islam. Dat maakt alle andere geschriften overbodig. Ik zal (een andere) nieuwe naam krijgen. Deze zal Shuhada zijn”, verklaarde de 51-jarige Shuhada Davitt.

O´Connor veranderde ook haar profielfoto op Twitter en maakt reclame voor de vrouwen-versluiering onder het motto: “Draag een hidjab. Doe het gewoon.” De nieuwe moslima gaf aan haar eerste hidjab van een vriendin gekregen te hebben. Ze zou over haar “hele lichaam gebeefd” hebben toen zij deze voor het eerst aantrok.

Verleden week vrijdag publiceerde ex-O´Connor een video van zichzelf en zong de islamitische gebedsoproep azan.

“Hier is mijn eerste poging de azan te zingen... Ik heb ergens verkeerd de klemtoon gelegd, omdat mijn gevoelens met me op de loop gingen... Excuses voor alle fouten. Als ik 30 keer geoefend heb, zal ik de wereld tot stilstand brengen”, voorspelde ze en bedankte iets later nog haar islamitische broeders en zusters. “Jullie kunnen je niet voorstellen wat jullie tederheid voor mij betekent”, aldus de nu “psychisch labiele” Allah-aanbidster.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/26 ... e-moslima/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 27, 2018 1:22 am

SPREUK...

Afbeelding

“Een vrouw die zich tot de islam bekeert, is als een kip die zich tot de KFC bekeert.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69709
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Berichtdoor Ariel » Za Okt 27, 2018 10:47 am

Pilgrim schreef:
Verleden week vrijdag publiceerde ex-O´Connor een video van zichzelf en zong de islamitische gebedsoproep azan.En dat klinkt naar niks.

Het blijkt dat het voor vrouwen verboden is om de azan te zingen. Maar dat weet mevrouw O´Connor nog niet.

Voorwaarden om de adhan te doen op een rijtje:

1- Hij moet de adhan alleen voor Allah’s zaak doen en niet voor iets anders, bijvoorbeeld loon.
2- Hij moet rein zijn. De Profeet saas zei: “Niets weerhoudt mij tot het terugkeren behalve dat ik er niet van houd de naam van Allah te noemen als ik onrein ben.
3- Hij moet in de richting van de qibla staan en er naar kijken.
4- Hij moet draaien met het hoofd, nek en borst naar rechts zeggende ‘Hayya ala ‘- salaah’ en naar links bij ‘Hayya ala ‘l falaah’.
5- Hij moet de wijsvingers in zijn oren doen.
6- Hij moet zijn stem verheffen bij de oproep tot het gebed, want iedere jinn, mens of dier zal een getuige voor hem zijn op de Dag der Opstanding.
7- Tijdens de adhan moet hij tussen iedere phrase even pauzeren. Bij de iqama doet hij alles (snel) achter elkaar.
8- Men mag niet spreken tijdens de iqama. Sommige imams houden er niet van als tijdens de adhan gesproken wordt, anderen staan het toe.


Dat wordt straks een enkeltje hel voor mevrouw O´Connor

What is the ruling on a woman performing the adhaan for men?.

Answer

Praise be to Allaah.
For fourteen hundred years the custom among the Muslims has been that the adhaan has not been performed by anyone except men. This alone should be sufficient evidence that women are not allowed to perform the adhaan for men. Going against this is going against the way of the believers. Allaah says (interpretation of the meaning):

“And whoever contradicts and opposes the Messenger (Muhammad) after the right path has been shown clearly to him, and follows other than the believers’ way, We shall keep him in the path he has chosen, and burn him in Hell — what an evil destination!”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 27, 2018 4:10 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37986
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslim bekeerlingen vaak radicaler

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 09, 2019 7:04 pm

Mensen die zich tot de islam hebben bekeerd, plegen relatief vaak terreurdaden

Posted on February 9, 2019

Afbeelding

Elk jaar bekeren zich naar schatting ruim honderd Nederlanders tot de islam. Psychologen en andere gedragswetenschappers die er onderzoek naar hebben gedaan, zeggen echter dat een identiteitscrisis doorgaans aan de basis ligt van zo’n bekering. Westerse bekeerlingen hebben vaak een crisis in hun leven ervaren: in de familie, op romantisch gebied, problemen met hun werk of inkomen, of ze zijn getroffen door een ziekte. Dan zoeken ze iets wat hun leven weer zin geeft, of wat de narigheid kan relativeren... Moslims verlaten de islam slechts om één reden: het geweld, verschrikkelijke daden die worden gepleegd in de naam van de islam. Verschillende dissidente allochtonen uit de islamitische wereld waarschuwen ons voor de islam, zoals Ayaan Hirsi Ali, Afshin Ellian, Hafid Bouaza en veel ex-moslims, die ons vertellen dat ze eigenlijk niet op de hoogte waren van de verschrikkingen van hun eigen “godsdienst”. Ze voelen zich verraden en diep gekwetst door de leugens van de islam...

Volgens Joram van Klaveren ‘de Islam is een vreedzaam geloof’... WAT?!... De Islam is niets om trots op te zijn; 1400 jaar lang heeft het niets dan ellende en moord gebracht. Volgens Dr. Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers, in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de Islam! De grootste genocide tijdens mijn leven was waarschijnlijk die in Oost-Pakistan (1971, officieel 3 miljoen doden), een jihad, die vooral de hindoe-minderheid viseerde (“Islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld” - Koran 4:76, 60:4)... William Muir (een van de belangrijkste Britse islamwetenschappers) zei ooit: “Mohammed´s zwaard en de Koran zijn de dodelijkste vijanden van de beschaving, de waarheid en de vrijheid, die de mensheid tot nu toe heeft meegemaakt”...

Volgens Van Klaveren ‘ de Koran roept niet op tot geweld en haat tegen niet-moslims. Moslimterroristen die moorden en aanslagen plegen in naam van de islam, misbruiken de Koran als legitimatie voor hun wandaden.’... Maar, de basis van de Koran is de oproep tot Jihad(oorlog tegen niet-moslims). Deze boek beveelt daarin moslims te vechten met niet-moslims/Koran 8:39, totdat ze alle andere religies uitroeien, zodat de islam als enige echte religie in de wereld overblijft; “God/Allah/ is de vijand van iedereen die niet moslim is” (Koran 2:98)... “Ongelovigen/niet-moslims/ zijn de vijanden van moslims.” (Koran 4:101)... “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.” (Koran 5: 54)... “De Islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld” (Koran 4:76, 60:4)... “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” (Koran 8:12)... “Doodt hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard” (Koran 9:29)... “Een Kafir/niet-moslim/ mag onthoofd worden” (Koran 47:4)... “Een Kafir mag geterroriseerd worden” (Koran: 8:12)... “En bestrijdt hen tot er geen Kerk meer is en de religie alleen nog die van Allah alleen zal zijn!” (Koran 2.193)... “Bevecht hen tot alle tegenstand stopt en allen onderworpen zijn aan Allah.” (Koran: 8:39)... “Tussen ons en u, is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD, totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4)... enz, enz, enz... VERSCHRIKKELIJK!...

De Koran stelt dat alle delen van het boek gevolgd moeten worden, ook gewelddadige en hatende delen... “Wie de Koran maar gedeeltelijk gelooft, zal naar de hel gaan” (Koran 2:85)... “Geloven jullie in een gedeelte van het boek en in een ander gedeelte niet? Wie van jullie dat doet, verdient niet anders dan schande in het tegenwoordige leven en op de opstandingsdag zullen zij tot de zwaarste bestraffing veroordeeld worden” (Soerat Al-Bakara, 86)... De weg naar het paradijs is slechts open voor de strijders met het zwaard (”Allah zal de strijders boven stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning”- cf. Koran 4, vers 95)... Samir Khalil Samir, hoogleraar Islamologie aan de St. Jozef-Universiteit van Beiroet (Libanon) stelt dat ‘minstens 80% van alle terroristische aanslagen in de wereld uitgevoerd worden in de naam van de Islam, om het geloof of de profeet te verdedigen. En dit is aan het toenemen, zelfs in het Westen.’ De bron van IS, Boko Haram, Al Qaida,Hamas en de Taliban is de ISLAM...

Volgens Van Klaveren is de beeldvorming over de profeet Mohammed onjuist: ‘Eigenlijk was mijn grootste obstakel profeet Mohammed. Ik geloofde echt dat hij een kwaadaardig figuur, een op geld beluste wellusteling was. Er zijn heel veel leugens verspreid over die man’... Maar, het geweld sinds het begin in de islam zit ingebakken. Mohammed, heeft vanaf het begin van zijn optreden gebruik gemaakt van het zwaard om zijn doeleinden te realiseren. Bezoek je het Tokapi-museum in Istanbul, dan vind je daar in een vitrine het zwaard van Mohammed. Het is een in de islamitische traditie verhaald feit dat Mohammed rooftochten organiseerde, oorlogen voerde en mensen liet vermoorden, zoals de joden van de Qurayza-clan. Dat kan je in de hadith teruglezen. Zijn gehele politiek is gericht op een totale onderwerping van heel de wereld... Tijdens het proces tegen de Hofstadgroep merkte Mohammed Bouyeri op: ‘De islam en de profeet Mohammed prediken het gebruik van geweld tegen ongelovigen, en in tijden van oorlog. Degenen die beweren dat Mohammed een pacifist is, zijn leugenaars en onwetend. De profeet heeft opdracht gegeven heidenen te doden.’...

En de islam leert dat deze Mohammed een zeer jong meisje gehuwd heeft, Aisha bin Abu Bakr: “De profeet trouwde met mij toen ik zes jaar oud was en hij voltooide de trouwerij toen ik negen jaar oud werd. En (vanaf toen) bleef ik met hem negen jaar lang - tot zijn dood” (Sahih Bukhari, Deel 6, Boek 62, Hadith 64)... En omdat meisjes op die leeftijd fysiek, emotioneel of psychologisch niet volledig volwassen zijn, weten we dat het verkeerd is voor een man, ongeacht zijn leeftijd, om een kind in seksuele relaties te betrekken... Joram van Klaveren heeft vroeg ingezien dat Nederland (het Westen) onvermijdelijk op een enorme confrontatie met de islam aanloopt. In eerste instantie heeft hij daar iets aan willen doen door PVV-er te worden. Toen hij inzag dat het Westen zwak, verdeeld en decadent was (in tegenstelling tot de islam, die enkel zwak is), heeft hij gekozen om zich daar bij aan te sluiten...

Wat is de rol van bekeerlingen in de gewelddadige jihad? Die vraag komt onvermijdelijk op, nu bekend is dat de twee terroristische aanslagen deze week in Canada zijn gepleegd door mannen, Michael Joseph-Bibeau (32) en Martin (Ahmad) Couture-Rouleau (25), die recentelijk tot de islam zijn bekeerd. Zo reed de Belgische bekeerling Muriel Degauque in 2005 met haar witte Mercedes van Brussel naar Bagdad om zichzelf op te blazen. Ze was de eerste westerse vrouw die een zelfmoordaanslag pleegde... De 52-jarige Khalid Masood pleegde de aanslag met een auto bij het parlementsgebouw in Londen waarbij vijf doden vielen. Masood werd geboren als Adrian Russell Ajao in het Engelse graafschap Kent. Hij bekeerde zich tot de islam en veranderde zijn naam. Ook de slachting van de Britse militair Lee Rigby in Woolich werd uitgevoerd door twee moslimbekeerlingen, de Nigeriaans-Britse ex- christenen Michael Adebolajo en Michael Adebowale...

In mei deed VVD-kamerlid Ayaan Hirsi Ali aangifte omdat een jonge moslim haar met de dood had bedreigd, in het Haagse café-restaurant Dudok. Ze was verbijsterd toen de jongen een bekeerling bleek. De Haagse salafist Arnoud van Doorn, die namens zijn extremistische Partij van de Eenheid in Den Haag gemeenteraadslid is, wenst dat hij een privé-militie had om politieke tegenstanders zoals PVV-college Willie Dille een “goed pak slaag” te verkopen. “Was het maar zo,” zo verzucht Van Doorn in een interview met Café Weltschmerz. Vlak voor haar dood, claimde het Haagse PVV-raadslid Willie Dille te zijn ontvoerd, mishandeld en verkracht door moslims in opdracht van haar islamitische collega-raadslid Arnoud van Doorn, die schreef ook op 14 mei op Twitter “Moge Allah de zionisten vernietigen”. En het is duidelijk, dat Van Doorn, die gesponsord vanuit Saudi-Arabië is, gevaarlijk voor onze samenleving is...

Bekeerlingen vormen ook een bijzonder grote groep binnen de jihadistengemeenschap. Relatief veel van de Nederlandse jihadgangers die sinds 2012 afreisden naar Syrië en Irak zijn bekeerlingen, blijkt uit een databank. Uit een recente studie van The Hague Center for Strategic Studies blijkt dat 17 procent van de Nederlandse Syriëgangers bekeerling is, terwijl de Nederlandse moslimgemeenschap voor 2 procent bestaat uit bekeerlingen. Uit onderzoeken van andere terrorisme-experts blijkt dat ook in omliggende westerse landen bekeerlingen oververtegenwoordigd zijn in de terrorismezaken. Onderzoekers Scott Kleinman en Scott Flower ontdekten dat van alle Britse jihadisten die tussen 2001 en 2010 voor terrorisme zijn veroordeeld 31 procent bekeerling was, en dat terwijl bekeerlingen tussen 2 à 3 procent van de Britse moslimgemeenschap uitmaken... En het gaat niet alleen om mannen jihadgangers. In Marokko en Frankrijk zijn in 2016 terreurcellen opgerold, die volledig uit vrouwen bestonden. In het geval van de Franse terreurcel ging het om drie vrouwen, van 19, 23 en 29 jaar oud, die in de buurt van de Notre Dame een auto met gasflessen in brand wilden steken...

Net zoals bij Hitler’s beginnende greep naar Europa ten tijde van de Republiek van Weimar, falen ook nu grote delen van de intellectuelen in Europa met het oog op de veel grotere bedreiging van de vrije wereld door de islam, die geen religie is, maar een totalitaire ideologie, waarvan het systeem ontworpen is om te onderwerpen en te onderdrukken. De religieuze aanspraak van de islam is slechts een vermomming, die de politieke waarheid moet verbergen.. En deze totalitaire ideologie, kan onmogelijk hervormd worden en terzelfder tijd zijn essentie behouden. Vanuit de Koran leren we dat hervormen onmogelijk is, want onderstaande citaten zijn letterlijk en verplichtend voor elkeen onderdanig aan de islam:

1/De Koran is het woord van Allah.
2/De Koran kan niet veranderd worden.
3/De Koran is perfect.
4/Islam is superieur over alles.
5/Mohammed is de laatste profeet... Er is dus geen concrete basis te vinden om de islam te hervormen vanuit de Koran. Integendeel, van zodra je dit doet, stel je jezelf buiten de islam. Elke poging om te hervormen leidt dus tot verkettering en vervolging.. OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!

https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... n-terreur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast