Gijzeling in Parijs: gewapende man houdt minstens twee mensen vast

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69227
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Gijzeling in Parijs: gewapende man houdt minstens twee mensen vast

Berichtdoor Ariel » Di Jun 12, 2018 6:11 pm

Gijzeling in Parijs: gewapende man houdt minstens twee mensen vast.

Bij een gijzeling in de Franse hoofdstad Parijs worden minstens twee personen vastgehouden door een man. Hij zegt dat hij een bom bij zich draagt en is gewapend.

Eén van de gegijzelden is een zwangere vrouw, meldt Le Parisien. De man zou een gesprek met de Iraanse ambassadeur hebben geëist. De gijzeling zou plaatsvinden op een binnenterrein van een bedrijfspand in de Rue des Petites Ecuries, in het tiende arrondisement van de stad.

De straat in het tiende arrondissement is afgezet. De hulpdiensten, waaronder speciale politie-eenheden, zijn massaal uitgerukt.

Volgens de Franse krant Le Figaro is werd een gijzelaar geslagen en besprenkeld met bezine om vervolgens te worden vrijgelaten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17678
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Gijzeling in Parijs: gewapende man houdt minstens twee mensen vast

Berichtdoor King George » Di Jun 12, 2018 6:13 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69227
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gijzeling in Parijs: gewapende man houdt minstens twee mensen vast

Berichtdoor Ariel » Di Jun 12, 2018 8:22 pm

Verwarde man... :thinking:

Drie gijzelaars vrij, gijzelnemer ingerekend

De gijzeling in Parijs, sinds dinsdag aan het eind van de middag, waarbij drie mensen werden vastgehouden is voorbij. Alle gijzelaars zijn vrij en veiligheid gebracht. De gewapende gijzelnemer, die beweerde dat hij een bom bij zich droeg, is ingerekend door de politie.

De gijzelnemer zou een gesprek met de Iraanse ambassadeur hebben geëist om een tekst te kunnen overhandigen aan de Franse regering. De politie is een paar uur bezig geweest m met de gijzelnemer te onderhandelen. De man maakte een verwarde indruk volgens Franse media, ook beweerde hij dat hij handlangers buiten het gebouw had.

Er werd een speciale verkenningsrobot ingeschakeld, de Colossus, die in kaart moest brengen wat de gevaren zouden zijn bij een eventuele explosie.

De gijzeling vond plaats op nummer 45 in de Rue des Petites Ecuries, maar de hele straat werd afgezet. Omwonenden en mensen die niet weg konden van hun werk werden ongeduldig, een deel van hen kon geëvacueerd worden.

Vrijgelaten
Een Fransman die de gijzelnemer tegenkwam bij de ingang van het bedrijvenpand waar hij zich verschanste, kreeg een klap op zijn wenkbrauw en raakte daardoor gewond. De gewonde man sloeg op de vlucht en verstopte zich in een bar. Ook zijn zwangere vriendin wist te ontkomen en zichzelf in veiligheid te brengen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten