Pagina 1 van 1

‘False flag’-terreuracties voorspeld

Geplaatst: di okt 22, 2019 10:08 pm
door Pilgrim
Bekende Deense terreur researcher voorspelt aanstaande 9/11 achtige aanslagen in o.a. Rotterdam

Posted on 22/10/2019

Afbeelding
Centraal Station van Rotterdam. Afbeelding (2).

‘Naast Rotterdam ook Londen, Barcelona, Manchester en Parijs mogelijke doelwitten’ – ‘Aanslagen zullen worden aangegrepen om einde te maken aan vrijheid van meningsuiting op het internet’

De al 36 jaar actief zijnde bekende Deens researcher Ole Dammegard, auteur van ‘Coup d’etat in slow motion’ (over de moord op de Zweedse premier Olof Palme in 1986), waarschuwt in een noodbericht dat er op korte termijn, mogelijk al in de komende dagen, een serie ongekende terreuraanslagen in enkele Europese steden zullen plaatsvinden, waaronder Rotterdam.

Dammegard heeft in onafhankelijke nieuwskringen (sommigen zeggen liever ‘complotkringen’) een grote naam als ‘false flag’ specialist. In 1983 begon hij de moorden op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy te onderzoeken. Later dook hij ook in de ‘Deep State’ moord op de Zweedse premier Olof Palme, waar hij het genoemde boek over schreef. Tevens verrichtte hij baanbrekend onderzoek naar de terreuraanslagen op 22 juli 2011 door ‘ex’-vrijmetselaar Anders Breivik in Noorwegen, wat naar zijn overtuiging eveneens een ‘inside job’ was.

Van een van zijn vele bronnen zou Dammegard hebben vernomen dat er op 23 of 24 oktober 39 aanslagen zullen worden gepleegd in 5 Europese steden, te weten Londen, Barcelona, Manchester, Parijs en Rotterdam. ‘Dit is groter dan ik ooit heb gezien. Ik geloof dat dit de Europese versie van 9/11 wordt.’

‘Opnieuw false flag operaties’
Het zou opnieuw om false flag operaties kunnen gaan die –zoals al vaak is gebeurd, zoals in Oslo in 2011- ‘toevallig’ samenvallen met grootschalige oefeningen van de politie, brandweer en/of het leger. Doel zou het opzetten van bevolkingsgroepen tegen elkaar zijn (links tegen rechts, en /of moslims tegen christenen, etc..), zodat de autoriteiten een excuus hebben om keihard in te grijpen en dwingende maatregelen (ook financieel en economisch) op te leggen die nu nog te omstreden zijn (zoals permanent het leger op de straten en het overdragen van alle macht aan de EU).

Een van de bekende signalen dat we met een ‘false flag’ te maken kunnen hebben is dat de identiteit van de dader(s) heel snel bekend wordt gemaakt, bijvoorbeeld omdat er ter plekke identiteitsbewijzen worden gevonden, en/of de gebeurtenissen worden gefilmd door verkeers- of bewakingscamera’s. Dit was bijvoorbeeld het geval bij de verdachte recente aanslag op een synagoge in het Duitse Halle.

Dammegard roept mensen op om in de genoemde steden extra alert te zijn op verdachte activiteiten, en deze zo mogelijk te filmen met hun smartphones, zodat de opnames achteraf als bewijs kunnen dienen dat de eventuele aanslagen geen ‘volslagen verrassing’ waren, maar grondig werden voorbereid, zoals in de weken voorafgaande aan het oorspronkelijke 9/11 gebeurde.

Voorwendsel voor staatscensuur van het internet
De Deen hoopt dat het bericht zoveel mogelijk wordt verspreid, zodat de aanslagen kunnen worden voorkomen. ‘Dan zullen ze wel zeggen: Dammegard, je hebt het voorspeld maar het is niet uitgekomen, maar dat maakt me niets uit. Als het maar wordt gestopt.’

Als de aanslagen toch plaatsvinden, dan is hij bang dat de autoriteiten deze zullen aangrijpen om de vrijheid van meningsuiting op het internet fors aan banden te leggen, en alle ‘extremistisch’ genoemde websites en blogs (waarop kritisch over het overheidsbeleid wordt geschreven) offline zullen worden gehaald. Oftewel: staatscensoren gaan dan bepalen wat we wel en niet mogen schrijven en lezen. Dat betekent dat uitsluitend nog voorgekauwde propaganda zal worden toegelaten.

Nodeloos te zeggen dat het dan gebeurd zal zijn met deze website, en tal van andere, zoals bijvoorbeeld Rob Jensen, GeenStijl, Martin Vrijland, en noem maar op.

Xander

(1) YouTube
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/uncategori ... rotterdam/

Re: ‘False flag’-terreuracties voorspeld

Geplaatst: di okt 22, 2019 11:11 pm
door silkyboxershortXL
Pilgrim schreef:Voorwendsel voor staatscensuur van het internet
Ik ken Ole Dammegard als Deep state kenner autoriteit.
Hier nog recenter filmpje met begripsvormende onderbouwing over de waarschuwing.

Re: ‘False flag’-terreuracties voorspeld

Geplaatst: wo okt 23, 2019 12:32 am
door Ariel
Ik begrijp het niet helemaal. Worden deze ‘False flag’-terreuracties dan uitgevoerd door Moslims, of door zogenaamde extreem rechtse daders. :nietverstaan:

Re: ‘False flag’-terreuracties voorspeld

Geplaatst: wo okt 23, 2019 12:38 am
door Pilgrim
Beide opties zijn volgens mij mogelijk...