Islam en terrorisme

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 12, 2017 3:07 am

Ongeveer 12% van de moslims in de VS beschouwt het doden van burgers als gerechtvaardigd!

Geplaatst op 11 augustus 2017

Afbeelding

Uit een nieuw onderzoek van het Pew Research Center blijkt dat 12% van de Amerikaanse moslims terreur als gerechtvaardigd beschouwt. Men had aan moslims gevraagd of ze het eens waren met de uitspraak dat “het in het vizier nemen en doden van burgers om politieke, sociale of religieuze redenen nooit gerechtvaardigd kan worden.” 8% zei dat zulke handelingen “nauwelijks” gerechtvaardigd zouden zijn, terwijl 12% vond dat terreurmoorden “soms” of “vaak” gerechtvaardigd zouden zijn. Natuurlijk zouden deze cijfers veel hoger kunnen liggen, want per slot van rekening wil men niet openlijk toegeven dat men voorstander van terreur is.

Terwijl de formulering van de vraag door Pew impliceert dat het “islamisme” een van de verschillende “politieke, sociale of religieuze” redenen is dat terroristisch geweld ondersteunt, probeerde het onderzoek er niet achter te komen hoe het is gesteld met het geweld dat nadrukkelijk in naam van de islam wordt gepleegd, of zich tegen speciale landen, hoofdzakelijk tegen Israël, richt.

Tegelijkertijd bleek uit het onderzoek een grotere twijfel m.b.t. het islamitisch extremisme onder de moslims dan in de rest van de bevolking. 66% van de geënquêteerden zei “zeer bezorgd” te zijn over het “extremisme in naam van de islam” in de hele wereld, in vergelijking met 49% van de niet-islamitische Amerikanen.

Weinig verrassend was dat 68% van de Amerikaanse moslims zei dat ze vanwege Trump verontrust zou zijn, terwijl 45% antwoordde dat Trump hem woedend zou maken. Nauwkeuriger gezegd: 76% van de islamitische vrouwen zei dat Trump hen zou verontrusten. 74% beschouwt hem als “onvriendelijk” met betrekking tot hun gemeenschap.

Het onderzoek voegt er echter aan toe dat “dit niet de eerste keer is dat een gemeenschap een Republikein in het Witte Huis scheef aankijkt. Veel islamitische Amerikanen drukken tegen Trump net zoveel afkeuring uit als destijds tegen George W. Bush tien jaar geleden in zijn tweede ambtstermijn.

Uit de peiling bleek bovendien dat 38% van de islamitische vrouwen altijd een hidjab in het openbaar draagt.

Met betrekking tot het opvolgen van religieuze praktijken was het resultaat dat vier op de tien moslims 5 maal per dag bidden in overeenstemming met de islamitische gebruiken. “Maar veel anderen zeggen dat religie minder belangrijk voor hen zou zijn”, staat er verder in het onderzoek, “en dat ze niet zo consequent zouden zijn in het uitoefenen van de salat, die een van de vijf zuilen van de islam is en traditioneel vijfmaal per dag wordt uitgevoerd.”

In z´n geheel ziet het beeld van de moslims in Amerika er wezenlijk rooskleuriger uit dan in Europa en het Midden-Oosten.

“Ondanks de bedenkingen en waargenomen voorbehouden zegt 89% van de moslims er trots op te zijn zowel Amerikaan als moslim te zijn. Acht van de tien zeggen tevreden te zijn met de manier waarop hun leven verloopt. En een grote meerderheid van de Amerikaanse moslims gelooft nog steeds in de ´American Dream´. 70% zegt dat de mensen die vooruit willen komen dit ook kan lukken in Amerika als ze er hard voor willen werken.”

Er wonen ongeveer 3,3 miljoen moslims – circa 1% van de bevolking – in de Verenigde Staten. Het is een van de meest multiculturele en linguïstisch verschillende bevolkingen met betrekking tot haar migranten. De Amerikaanse islamitische gemeenschappen zijn samengesteld uit Arabische landen en landen/gebieden zoals Iran, Turkije, Afrika, de Balkan en Zuid-Azië.

Bron: https://de.europenews.dk

Bronnen oorspronkelijke artikelen:
www.therebel.media
www.algemeiner.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/11 ... tvaardigd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 17, 2017 11:32 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 20, 2017 2:25 am

Niet iedere “islamist” is terrorist, maar bijna iedere terrorist is “islamist”

Geplaatst op 19 augustus 2017

Afbeelding

Je kunt het proberen te ontkennen of ook proberen het consequent te negeren, maar een feit blijft nu eenmaal een feit: het grootste deel van de terroristische aanslagen in het jongere verleden komen voor rekening van “islamisten”. Vanzelfsprekend is niet ieder mens dat de ideologie van de islam aanhangt automatisch en onvermijdelijk een terrorist. Maar de neiging om terroristische aanslagen te plegen en achterbaks onschuldige mensen te vermoorden, schijnt bij de aanhangers van deze ideologie extreem ontwikkeld te zijn. Een blik op de geregistreerde terreuraanslagen in uitsluitend dit jaar en uitsluitend in Europa is zowel heel duidelijk als niet minder schokkend.

Op 3 februari rent een met een machete bewapende “islamist” door Parijs en valt enkele soldaten bij het Louvre aan. Gelukkig wordt er niemand gedood, slechts een soldaat en de dader raken gewond. Ook de volgende islamitisch gemotiveerde aanslag in Europa vindt in Parijs plaats. Op 18 maart probeert een “islamist” een aanslag te plegen op de luchthaven Orly bij Parijs. De aanslag kan afgeweerd en de terrorist definitief uitgeschakeld worden. Maar slechts vier dagen later zijn er doden te betreuren. Een “islamist” rijdt in Londen met een auto meerdere mensen omver en probeert daarna nog met een mes meer personen neer te steken. Vijf mensen komen om het leven en ook de terrorist overleeft deze aanslag niet.

Op 3 april pleegt een “islamist” een aanslag in de metro van Sint Petersburg. Er komen 14 mensen om het leven, 51 anderen raken gewond. Vier dagen later rijdt een “islamist” met een kleine bestelwagen op een mensenmenigte in de binnenstad van Stockholm in, waarbij vijf mensen om het leven komen en 15 deels zwaargewond raken. Op 20 april is opnieuw Parijs het toneel van een islamitische terreuraanslag. Een ISIS-dader gaat met een vuurwapen op een politieagent los, waarbij een politieagent en de aanvaller om het leven komen.

Midden mei valt een “islamist” op het Centraal Station in Milaan mensen aan met een mes; gelukkig wordt er niemand gedood. Maar slechts drie dagen later blaast een “islamist” in Manchester zichzelf tijdens een concert op en sleurt 22 mensen, vooral jonge meisjes en vrouwen, mee in de dood. Begin juni is Londen dan opnieuw het toneel van de volgende islamitisch gemotiveerde terreuraanslag. Met een bestelbusje maaien drie “islamisten” meerdere mensen neer, waarbij acht personen om het leven komen. Alle drie de daders verliezen hun leven.

Op 6 juni gaat een islamitische jongeman in Parijs in de buurt van de Notre-Dame met een hamer op de mensen los. Hij wordt gestopt voordat hij iemand kan doden. Bijna twee weken later probeert een andere “islamist” een aanslag te plegen op een groep politieagenten. Maar voordat hij zijn daad kan uitvoeren, wordt hij uitgeschakeld. De daaropvolgende dag probeert een “islamist” met springstof een aanslag te plegen op het Centraal Station van Brussel. Ook hij kan definitief gestopt worden.

Dat geluk had één persoon midden juli in Hamburg helaas niet. Een “islamist” pleegde meerdere mes-aanvallen op burgers; één persoon komt om het leven, vijf anderen raakten gewond. Begin augustus is opnieuw Frankrijk het doelwit van de volgende aanval. Een “islamist” raast met een personenauto in een Parijse voorstad in op een groep soldaten. Zes van hen raken gewond, doden zijn er gelukkig niet te betreuren.

Met de jongste aanslag in Barcelona, waarbij meerdere “islamisten” een bestelbus in een groep wandelaars op de winkelpromenade sturen en 13 mensen vermoorden, evenals de verhinderde vermoedelijke terreuraanslag van de groep in Cambrils is de lijst van islamitisch gemotiveerde terreuraanslagen respectievelijk gepoogde terreuraanslagen voor dit jaar eerst afgesloten. Maar het zou naïef en meer dan alleen maar naïef zijn om te geloven dat er geen voortzetting zal volgen.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/19 ... -islamist/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 21, 2017 1:29 am

De succesvolle strategie van de islamitische massamoordenaars

Geplaatst op 20 augustus 2017

Afbeelding
Niet politici behoren tot de slachtoffers van de islamitische terreur, maar gewone burgers – zoals dit oudere echtpaar aan de kant van de weg in Barcelona.

Terreur tegen het volk, niet tegen de heersenden

Na ieder bloedbad dezelfde beelden, dezelfde bezweringen, dezelfde holle frasen, dezelfde hulpeloosheid. Wie kan daar nog naar kijken of luisteren zonder woedend te worden, zonder verbittering te voelen of te resigneren? En wie kent intussen nog alle plaatsen van verschrikking in Europa: Barcelona, Turku, Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Nice enz. Maar hoewel de meeste van deze met bloed besmeurde tonelen van islamitisch gemotiveerde massamoorden politieke centra van hun landen of zelfs van het continent waren en zijn, bevond zich tot nu toe onder de slachtoffers, de doden zowel als de gewonden, nooit ook maar één politicus van naam of een topmanager uit de economie. Dat is een gemakkelijk te bewijzen feit, waar echter tot nu toe geen aandacht aan werd besteed.


Dit is des te verwonderlijker, omdat terroristen respectievelijk terroristische groepen er traditioneel op uit waren personen uit de top van de desbetreffende samenlevingen aan te vallen en te doden. In de 19e eeuw waren het vooral anarchisten, die door Europese keizers, koningen en staatslieden werden gevreesd. Sociaal-revolutionairen in Rusland vermoordden tsaar Alexander II. In de 20e eeuw werd de Eerste Wereldoorlog zoals bekend door een succesvolle aanslag op de troonopvolger van de Donau-monarchie veroorzaakt, er volgden talrijke politiek gemotiveerde misdaden tot aan de moordserie van de links-extreme zogenaamde “Rote Armee Fraktion” (RAF) in het oude West-Duitsland toe. De RAF-daders namen weliswaar burgerslachtoffers cynisch op de koop toe, maar hun aanslagen waren in de regel gericht tegen vooraanstaande persoonlijkheden uit justitie en economie.

Noch in de 19e noch in de 20e eeuw richtte de terreur, met welke motivering deze ook werd uitgeoefend, zich uitsluitend tegen toevallige slachtoffers op straat, in verkeersmiddelen of gebouwen met het doel een zo groot mogelijk aantal mensen te doden en te verwonden. Precies dit echter is de inmiddels veelvuldig gedocumenteerde handelwijze van de islamitisch gemotiveerde terreur. Daarmee bereiken zijn strategen het gewenste effect: een toenemende onzekerheid in de desbetreffende samenlevingen, vrijheidsbeperkende beschermende maatregelen. De ergernis en woede, ook dat weten de strategen van de terreur maar al te goed, over deze daden blijft in de massa´s echter grotendeels zonder gevolgen, omdat de politieke en economische elites zichzelf veel minder bedreigd zien dan de potentiële toevallige slachtoffers Herr Müller, Madame Dupont of Mister Smith uit het gewone volk.

Concreet bedreigd worden tot nu toe alleen maar bekende personen uit politiek en cultuur, die zich bijzonder offensief tegen het islamitisch gemotiveerde terrorisme en zijn belangrijkste bron, de massale immigratie van moslims in West-Europa, keren. Deze personen, zoals de Nederlander Geert Wilders, moeten beschermd worden en een enorm beperkt openbaar leven leiden om niet het slachtoffer te worden van een aanslag. Die politici en ideologen echter die na iedere aanslag sonoor verzekeren dat men nooit voor het terrorisme zou buigen en de liberale levensstijl ongeacht alle massamoorden zou behouden, vermoeden of weten ondertussen dat ze zelf het minst in het vizier van de daders staan.

Doordat deze politieke praatjesmakers de Oriëntaalse immigratie niet alleen blijven toestaan, maar zelfs stimuleren; doordat ze de broeinesten van het islamitisch gemotiveerd terrorisme in moskeeën, “cultuurverenigingen”, woon-getto´s en gevangenissen niet effectief aanvallen, ja, meestal nog niet eens serieus tot onderwerp maken; doordat al hun redevoeringen en bezweringen niets anders zijn dan de inmiddels afstotelijk geroutineerde pauzemuziek tot de volgende slachtpartij met toevallige slachtoffers uit de volkeren – daardoor, doordat het is zoals het is, zal er niets veranderen en zullen nog velen midden in hun leven een vreselijke dood sterven.

De strategen van de terreur hebben zichzelf met duivelse berekening in de niet bedreigde en zich niet bedreigd voelende elites objectief bondgenoten gecreëerd. Misschien is dat ook een verklaring, alhoewel niet de enige, voor de bijna genocidale bereidheid van Europese elites, in het bijzonder in Duitsland, om de sluipende islamisering, inclusief de toenemende aanspraken van een minderheid met totalitair zelfbewustzijn, te tolereren, die bovendien ook nog in niet geringe wijze sociaal van staatssteun afhankelijk is. Noch Merkel, noch Macron, noch welk lid van de Europese elites dan ook zullen ooit openlijk toegeven dat ze persoonlijk veel minder bang hoeven zijn voor de terreur van de hals-afsnijders, bommenleggers en voetganger-moordenaars dan hun volkeren. Waarschijnlijk zijn de meesten uit deze personenkring zich dat überhaupt niet bewust.

Maar Herr Müller, Madame Dupont en Mister Smith zou het inmiddels al lang duidelijk moeten zijn dat zij – en uitsluitend zij – zich onder de volgende slachtoffers zullen bevinden. Zolang de volkeren hun politieke elites blijven financieren voor staande lijkredes en bezwerende holle frasen zonder gevolgen, zal daar niets aan veranderen. Alleen als het de volkeren lukt om de bescherming tegen nog meer slachtpartijen door de gedeeltelijke of volledige uitwisseling van hun leidend personeel door te drukken, kan de tot nu toe zeer succesvolle berekening van de terreurstrategen effectief gestoord en met perspectief vernietigd worden. Dan leeft echter dit nieuwe leidende personeel net zo gevaarlijk als in de laatste twee eeuwen koningen, tsaren en presidenten. Zeer waarschijnlijk is deze ontwikkeling daarom niet. Maar ze kan, ja, ze moet afgedwongen worden.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/20 ... ordenaars/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 14619
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor King George » Di Aug 22, 2017 11:30 am

Afbeelding

Dit is de as van het jihadisme en die begint in Brussel

Moslimterreur volgt noord-zuidlijn door Europa tot Maghreb

Van de kanaalzone in Vilvoorde en Molenbeek gaat het via Roubaix naar Parijs en zo naar het zuiden. Door Europa loopt een duidelijke lijn, waarlangs al dertig jaar drugstrafiek, wapenhandel en jihadisme vruchtbare grond vinden. De aanslag in Barcelona is het zoveelste incident in het rijtje.

21-08-17, 22.55u - Bruno Struys

Abdelbaki Es Satty, de imam uit Ripoll die een spilfiguur is in de aanslagen in Barcelona en Cambrils en omkwam bij een accidentele ontploffing de dag voordien, is vorig jaar in Vilvoorde en Diegem geweest.

De Audi A3 waarmee de terreurcel in Cambrils op voetgangers inreed, is volgens Franse media een week eerder geflitst bij een snelheidscontrole in de buurt Parijs.

In april werd in Catalonië een andere terreurcel opgerold. De politie verdenkt drie van de negen gearresteerden ervan in verband te staan met de terroristen in Zaventem en Maalbeek en een actieve rol in de aanslagen te spelen.


https://www.demorgen.be/nieuws/dit-is-de-as-van-het-jihadisme-en-die-begint-in-brussel-bb8b3df9/ctPkN/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 14619
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor King George » Wo Aug 23, 2017 12:09 pm

Vlijmscherpe column weer van Leon de Winter: Probleem islam is van historische omvang

http://telegraaf.nl/t/28998104
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 24, 2017 1:20 am

King George schreef:Vlijmscherpe column weer van Leon de Winter: Probleem islam is van historische omvang

http://telegraaf.nl/t/28998104

Eén klein stukje van deze tekst wil ik er toch uitlichten:

Ondertussen wordt het steeds moeilijker om ongecensureerd te wijzen naar het kwaad in de heilige teksten. Ook na Barcelona werd in de media de aanslag gezuiverd van haar religieuze karakter. Politici deden alsof het om een natuurverschijnsel ging, een aardbeving, en niet om de keuzen van individuen die zich laten inspireren door heilige teksten. De Southern Poverty Law Center, een gerenommeerde linkse Amerikaanse organisatie die extremisten identificeert, noemde enkele maanden geleden Ayaan Hirsi Ali en de Britse moslimhervormer Maajid Nawaz ’anti-islamextremisten’ – het is de inmiddels bekende reflex van links: islamkritiek is een vorm van racisme en fascisme, en moet dus worden veroordeeld als islamofobie. Wat beweegt links reactionaire geloofsopvattingen te beschermen?

http://www.telegraaf.nl/avond/28998104/ ... af559b6c65

Dit geeft de kern weer van het probleem van deze tijd. Eigenlijk is niet de islam het probleem, maar links!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 31, 2017 12:21 am

Terreur gisteren, vandaag en morgen

Geplaatst op 30 augustus 2017

Afbeelding

Onlangs las ik een commentaar van een hoge militair buiten dienst:

Aanslag

“In welk terreurscenario wordt een aanslag vooraf aangekondigd via internet? En in welk scenario is de overheidschaos minder erg dan de vermeende dreiging? En bij welke vermeende aanslagen wist een buitenlandse inlichtingendienst méér dan de Nederlandse? Kan het niet zo zijn dat een telefonische melding of een busje met een Spaans kenteken juist wordt gebruikt om een stadion of concertgebouw te laten ontruimen, waarbij de naar buiten stromende menigte wordt opgewacht door bomgordel-imbecielen en jihad-schutters? Wellicht iets om over na te denken, want de reeks van ongegronde paniekreacties wordt steeds langer.” (einde citaat)


Stof tot nadenken inderdaad. Tevens aansporing om dat nadenken om te zetten in beleid. Kernpunt is dat onze moslimlandgenoten, voor zover zij al toe zijn aan terroristische activiteiten, er op uit zijn om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Uitvloeisel van een lugubere mentaliteit. Weinigen zijn bereid te geloven dat alle moslims in principe volgens hun geloof (zie de koran) gehouden zijn om zich in te zetten voor de jihad. Weinigen beseffen dat jihad het doden van “ongelovige” medemensen inhoudt. Eveneens weinigen zijn zich bewust dat de aanwezigheid van een groot aantal moslims in onze samenleving een levensgroot gevaar inhoudt.

BELEID
Onze grote (?) politieke leider, premier Rutte, heeft geruststellend en bezwerend gezegd: “Wij zijn in de meerderheid “. Ook deze uitspraak geeft stof tot nadenken. De minderheid van Rutte schommelt zo rond de miljoen moslims (cijfers van het Pew Research Center). In percentage, afgezet tegen de totale Nederlandse bevolking, is dat inderdaad een kleine minderheid. Beseffen we ons wel dat dit miljoen ruim 20 keer het Feyenoordstadion tot de laatste stoel gevuld is?

Onze beleidsmaker nr. 1 komt nonchalant met deze uitspraak. Beseft hij wel dat volgens Nederlandse onderzoeken een aanzienlijk percentage van onze islamitische landgenoten tot geweld jegens de ongelovige Nederlanders bereid is? Beseft hij ook dat tijdens het vrijdagavondgebed de moskeeën afgeladen vol zitten, terwijl de kerken leeg lopen? Is hij er van op de hoogte dat deze trouwe moskeegangers ter moskee opgeroepen worden om aan de jihad deel te nemen? Beseft hij ook dat in tegenstelling tot de autochtone bevolking moslims van jongs af aan opgevoed worden in een cultuur van bloedvergieten? Het onverdoofd slachten van een offerdier is immers een feest! Kinderen, kleuters zelfs, worden betrokken bij deze festiviteiten. Betrek bij dat feit dan ook dat in het Midden Oosten, de bakermat van de islam, kinderen vanaf de kleuterleeftijd al in uniform rondlopen en spelen met wapentuig. De indoctrinatie begint al bij het einde van de luierleeftijd.

Het is een waarneembaar feit dat in de islamitische gemeenschap, wereldwijd, afkeer en haat aangekweekt wordt ten opzichte van de “ongelovige” mensen. “Ongelovig” is iedereen die geen moslim is. Een samenleving die grote aantallen moslims opneemt, is in wezen bezig met zelfmoord. Het is beangstigend te merken dat zo weinig vaderlanders zich bezig (willen) houden met dit probleem.

ISLAM??? – Weg ermee!!!

[email protected] – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

Door: “M.A.L. Sion”

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/30 ... en-morgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 01, 2017 12:53 am

Waarom er in Europa geen terrorisme, maar een volkerenmoord plaatsvindt

Geplaatst op 31 augustus 2017

Afbeelding

Het “terrorisme”, zoals we het hierna ook ten onrechte zullen noemen, is in het Europa van de 21e eeuw alomtegenwoordig. Er gaat nauwelijks een week meer voorbij, waarin een moslim niet op een menigte inrijdt, schoten afvuurt op een groep mensen of op andere manieren mensen doodt. Bij deze aanslagen gaat het echter geenszins om terrorisme, maar om volkerenmoord.

Terrorisme veronderstelt een hoger motief als voorwaarde, ook al is dit motief nog zo verwerpelijk. Verschillende terreurgroepen willen verschillende dingen bereiken. Ze doden om daarmee een voorbeeld te stellen, de terugtocht van troepen af te dwingen of een ander doel te bereiken. In het geval van het moderne “terrorisme”, waarmee Europa zich bezig moet houden, is echter geen sprake van een hoger doel. Moslims hebben in Europese landen alle vrijheden van de wereld, mogen zich vrij bewegen, ja, zelfs openlijk hun haat tegen “ongelovigen” propageren. Wat zouden ze dus met terreuraanslagen willen bereiken terwijl ze alles al hebben?

ISIS is geen organisatie zoals Al-Qaida. Ze plant niet een zo groot mogelijke aanslag met een zo groot mogelijk publiek effect, maar voert een openlijke oorlog tegen “ongelovigen”. De doden van een aanslag zijn voor haar niet het middel tot het doel, maar het definitieve doel.

Volgens VN-criteria is er sprake van een volkerenmoord wanneer, onafhankelijk van het aantal slachtoffers en van de tijdsperiode waarin deze plaatsvindt, leden van een bepaalde groep gedood worden, hen lichamelijke of geestelijke schade wordt toegevoegd, aan hen zwaardere en vernietigende levensomstandigheden worden opgelegd, maatregelen ter geboortebeperking (doden van jongeren) worden ingevoerd en kinderen gedwongen opgevoed worden.

Wat er dus in Europa gebeurt, is niet de som van verschillende terreuraanvallen, maar doelgerichte volkerenmoord met het motief alle “ongelovigen” te doden.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/31 ... aatsvindt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 14, 2017 10:30 pm

Aantal Britse terreurverdachten drastisch gestegen

ANP/ Annick van der Peet, 14-09-17

Afbeelding

Nog nooit zijn in het Verenigd Koninkrijk zo veel mensen opgepakt omdat ze verdacht worden van strafbare feiten die verband houden met terrorisme. In de periode juni 2016 – juni 2017 zijn 379 mensen gearresteerd wegens terroristische activiteiten. Dat is 68% meer dan in het de twaalf maanden daarvoor.

Het is ook het hoogste aantal sinds dit vanaf 2001 wordt bijgehouden, zo blijkt uit de vandaag gepubliceerde cijfers van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken. Circa 90% van de terreurverdachten die wordt vastgezet, is moslim of heeft een islamitische achtergrond. Ongeveer een derde deel van de terreurverdachten wordt daadwerkelijk aangeklaagd wegens een strafbaar feit.

In de periode die het ministerie belicht, werden 62 mensen wegens terrorisme of daar aan gerelateerde strafbare feiten veroordeeld. Dit jaar zijn bij terroristische aanslagen in Engeland 36 doden gevallen. De aanslagen in Manchester en Londen leidden tot 45 arrestaties.

Mensenrechtenorganisaties hebben de afgelopen jaren geklaagd over de steeds strengere antiterrorismewetgeving in Groot-Brittannië. Amnestie International zei bijvoorbeeld begin dit jaar dat de Britten met hun ‘Orwelliaanse’ maatregelen de mensenrechten ondermijnen.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 63580
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Ariel » Vr Sep 15, 2017 12:57 am

Pilgrim schreef: Amnestie International zei bijvoorbeeld begin dit jaar dat de Britten met hun ‘Orwelliaanse’ maatregelen de mensenrechten ondermijnen.Nou, dat is waar. Alleen bedoelt Amnestie met "de Britten" niet de orginele Brit, maar mensen met een kleurtje.

Wat betreft de ‘Orwelliaanse’ maatregelen, die gelden vooral voor personen zoals Tommy Robinson die tegen kinderverkrachters waarschuwen.

I got my house raided at 5 am, arrested & prosecuted for trying to warn the public of these rapists . I'm on a 3 month suspended sentence
http://www.kentlive.news/here-s-why-the ... story.html
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 6683
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor xplosive » Wo Sep 20, 2017 11:28 pm

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = de hel op aarde voor mens en dier
                                                                    koran = handboek voor criminelen
Moslimlanden bewijzen dagelijks: meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 06, 2017 12:36 am

De eenzame wolf...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Okt 06, 2017 12:38 am

[...] Als de VN (ook bekend van hun zogenaamd ‘onafhankelijke’ rapport wat betreft Zwarte Piet/internationaal blackface) vindt dat er waar ter wereld ook ‘onrecht’ is, worden onder andere NAVO-landen/regeringen veelal geadviseerd/gedwongen daar (als zogenaamde vredesmacht) militair in te grijpen. Inmiddels weet u waar ook dàt toe heeft geleid. Er vinden in de gehele wereld namelijk ruim 30 (dertig!), (inmiddels over 100 landen meer dan 47000!) aanslagen per dag plaats uit naam van Allah tegen ‘de westerse kruisvaarders’. Wat enerzijds maar weer eens benadrukt hoe ver moslims qua logica en denkwijze achterlopen, maar vooral wat die westerse bemoeienis van de VN en ‘onze’ westerse regeringen ons dagelijks brengt. Vreemd genoeg blijven de aansturende VN-top en de desbetreffende regeringsleiders altijd buiten schot en worden uitsluitend onschuldige burgers en uitgezonden militairen slachtoffer van extremistische aanslagen. Deze vet betaalde VN-top en regeringsleiders zal het een zorg wezen. Zij voeren na de zoveelste dode de ‘oh wat ben ik geschokt’ act weer op en daarmee is het voor hen klaar. Uw dood, of erger nog, levenslange handicap als onschuldig slachtoffer, is slechts een ingecalculeerd risico, zowel als burger, hulpverlener en militair. [...]

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/05 ... -erecodes/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 09, 2017 1:13 am

Waarom Laura en Mauranne een doelwit waren voor de islam...

Geplaatst op 7 oktober 2017

Afbeelding

De islam probeert altijd eerst macht op te leggen door geweld tegen vrouwen. Daarom is de verachtelijke aanslag in Marseille in lijn met de islam en de islamisering. Want deze aanslag, in de naam van Allah, is de islam en de islamisering in praktijk. Maar dit realiseert men zich pas naderhand: deze twee jonge en knappe meisjes bij een station, die bovendien briljant en aantrekkelijk zijn, 2 dingen die in de islam verboden zijn. De islam die altijd probeert vrouwen te “ontvrouwelijken” door hen te dwingen zich in vuilniszakken te hullen. Door ze te verbieden te gaan studeren. Ze waren ook nog eens buiten zonder [mannelijke] begeleider en dat mag niet in de islam.

En ze waren, naar ik aanneem, gekleed naar de laatste mode: decolleté, strakke kleding, misschien korte broek, want laat in september kan het nog erg warm zijn in Marseille. Make-up, nagellak. Lang, los haar in de wind. Allemaal dingen die verboden zijn in de islam, die hun vrouwen verplicht het haar te verbergen onder een sluier en hun lichaamsvormen ook om mannen niet te verleiden. De man, arm sujet, zo zwak en zielig, kan wankelen en de verleiding niet weerstaan als hij ook maar één enkele haarlok ziet.

Waarschijnlijk hadden die twee plezier en lachten zij. Maar in de islam heeft de vrouw geen recht om “en publique” te lachen en moet zij bovendien haar stem matigen, vooral als er vreemden in de buurt zijn. Er zijn zelfs héél vrome moslims die menen dat alleen zij de stem van hun vrouw mogen horen. Want overspel kan ook nog eens via de oren tot stand komen, dat bestaat echt. Ook het zingen door vrouwen is uit den boze, zo menen vooral de zeer vrome moslimmannen. En tenslotte, ze waren in gemengd publiek. En dat is totaal verboden in de islam. Vrouwen horen thuis...!

Om al deze redenen kan de terrorist gedacht hebben dat deze twee “onzedige” vrouwen geen recht hadden om te leven. Ze waren een permanente weerzin voor de islam en verdienden het te sterven. En hij was “uitverkoren” om hen deze straf op te leggen en Allah te bekoren en zo de wereld van deze onreinheid te ontdoen..

De terrorist handelde daarom letterlijke als een goede lezer van de Koran en het was in overeenstemming met de koran om de islam vooruit te helpen. Alles in overeenstemming met het gedrag van Mohammed, die ook geweld tegen vrouwen heeft gepleegd.

Islamisering begint met terreur tegen vrouwen, dus moet de moslim hen “terroriseren” om zo naar het door Allah gewenste gedrag te handelen. Door het dragen van de sluier is niet alleen de vrouw onderdanig, maar ook haar man, haar familie, omdat de sluier elke dag weer de moslim aan de islam doet herinneren. Net als al die beperkingen die moslimvrouwen worden opgelegd, alleen maar met het doel om hun leven te verpesten, maar ook dat van de mensen om hen heen.

Daarom vond de Moslimbroederschap in Egypte, toen Nasser daar de macht greep, het een goed idee om een afvaardiging naar hem te sturen om te vragen een decreet uit te vaardigen vrouwen te verplichten tot het dragen van de hoofddoek...

Daarom werd “Katia Bengana” in Algerije in 1994 vermoord toen zij de Middelbare School uitkwam zonder hoofddoek, die zij weigerde te dragen. Daarom werden ook talloze vrouwen in Algerije tijdens de Algerijnse oorlog de keel doorgesneden, verkracht en van hun ingewanden ontdaan. Alles om de islam te bevorderen. Ook zwangere vrouwen werden niet gespaard voor deze barbarij. Dat is dus ook de reden waarom Laura en Mauranne vermoord werden.

De lijst van alle misdaden tegen vrouwen is eindeloos. Ze werden allemaal gepleegd om de islam te bevorderen.

Hoorden wij de feministen?

Jeannette Bougrab schreef in “Brieven vanuit ballingschap” dat de Islamitische Staat duidelijk aangeeft dat het verkrachten van “ongelovige” vrouwen stevig verankerd is in de sharia. En degenen die deze verzen uit de Koran bekritiseren, mogen ook worden gedood.

Zonder veranderingen in de politiek zullen ze doorgaan met aanslagen en slachtpartijen en verkrachtingen van vrouwen. De bloedbaden zullen blijven. Dit is de manier waarop onze vijand ons de oorlog verklaart, hij wil ons zijn wil opleggen. Het is ook hoe Mohammed, hun goede voorbeeld, het deed. Onze leiders moeten eens ophouden met hun kop in het zand te houden.

De collaborateurs moeten buiten spel worden gezet. Islam moet een halt worden toegeroepen. Verdreven worden uit Frankrijk, de EU, zoals sommigen voorstellen. Als dat niet gebeurt, zullen we uiteindelijk allemaal de keel doorgesneden krijgen en opengereten worden. Een bloedbad voor iedereen...

Bron: http://ripostelaique.com

Door: Sophie Durand

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/07 ... -de-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 33950
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Mahalingam » Wo Nov 08, 2017 12:31 am

In maart 2017:
Mahalingam schreef:Dit was in juli 2015:
PVV Limburg: Haatmoskee Geleen per direct sluiten!
Uit onderzoek van Dagblad de Limburger blijkt dat de veroordeelde terrorist Abdallah Ouabour uit Maaseik tot twee keer toe een lezing heeft gegeven in de Al Houda moskee in Geleen. Ouabour is in 2007 in België veroordeeld tot zes jaar cel omdat hij één van de leiders was van een Belgische cel gelieerd aan Al Qaida en streeft naar een islamitische staat op basis van de sharia.
https://ejbron.wordpress.com/2015/07/13/pvv-limburg-haatmoskee-geleen-per-direct-sluiten/

Sindsdien hebben de lokale salafisten een fascinatie ontwikkeld voor de AK-47 als ik onderstaande mag geloven.
Salafisten trainen in paintballcentrum
Huy - Radicale bestuurders van de omstreden moskee Al Houda in Geleen hebben gevechtssituaties getraind met nep-kalashnikovs in de Ardennen. Maar ook hebben ze geprobeerd om onderdelen te bestellen voor een echte AK-47. Justitie onderzoekt de moskee, die banden zou hebben met het kalifaat.

Bij een inval een maand geleden deden politie en FIOD bij de Al Houda-moskee in Geleen een vreemde ontdekking. In een zeecontainer bij het gebedshuis troffen ze een aanvalsgeweer. Het bleek een imitatiewapen dat alleen balletjes schiet. Bedoeld voor ‘airsoft’, een schietspel in de bossen. Bezit van zo’n nauwelijks van echt te onderscheiden geweer zonder de juiste papieren is een misdrijf. Wat doet dat nepwapen op het terrein van een moskee?

De vondst kwam voor de politie niet uit de lucht vallen. Ruim een jaar geleden al kreeg Heerlenaar Christian Petermann een telefoontje van een rechercheur. Petermanns naam was opgedoken in een wapenonderzoek waarbij leden van het moskeebestuur betrokken zouden zijn. Onder het mom van ‘we hebben ze nodig voor de airsoft-sport bij Petermann’ zouden leden van het moskeebestuur hebben geprobeerd om onderdelen te bestellen voor een kalasjnikov, een echte wel te verstaan. De metaalbewerker bij wie ze hun bestelling plaatsten, geloofde niet dat de onderdelen bedoeld waren voor een onschuldig imitatiewapen. Hij belde de politie.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/27805235/__Salafisten_trainen_in_paintballcentrum__.htmlMomenteel bestaat die Al Houda moskee nog steeds en ze waren tot op heden bezig met het werken voor de jihad.
Limburgse moskeebestuurder verdacht van terrorisme
Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de vicevoorzitter van de Al-Houda-moskee in het Limburgse Geleen van deelname aan een terroristische organisatie. Dinsdag werd de bestuurder, Mohamed A. (38), opgepakt, nadat hij zich uit eigen beweging bij de politie had gemeld.

A. wordt ook verdacht van ronselen voor de jihad, financiering van terrorisme en witwassen, maakte het OM bekend. Over wat de terroristische activiteiten precies inhielden en of er andere leden van het terreurnetwerk in beeld zijn, kan het OM niets zeggen. Ook kan justitie geen mededelingen doen over eventuele aanslagplannen. Het is eveneens onduidelijk of er als gevolg van A.’s ronselwerk daadwerkelijk mensen zijn afgereisd naar conflictgebieden.

Tegelijk met A. gaf Stefan Z. (34), de voorzitter van de moskee, zich aan bij de politie. Ook hij zit vast. Justitie verdenkt Z. alleen van witwaspraktijken. Beide mannen stapten naar de politie omdat die hun had gevraagd dat te doen.

Verdachte transacties
A. en Z. zijn hoofdrolspelers in een onderzoek van het OM naar twee islamitische organisaties in Limburg. Daar begon het OM in 2015 mee, nadat het tips had binnengekregen over mogelijk verdachte transacties van de organisaties. Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen uitte vorig jaar zijn zorgen over de financiering van de moskee. Die werd volgens hem verdacht snel afbetaald, met geld van onduidelijke herkomst.

De rechtspersoon achter de moskee, Stichting Islamitisch Centrum Westelijke Mijnstreek, is één van de organisaties die het OM onderzoekt. De verdachten zijn voorzitter en vicevoorzitter van deze stichting. De andere onderzochte organisatie is de Stichting Babycare, een liefdadigheidsinstelling die het zegt op te nemen voor kinderen in conflictgebieden als Syrië en Myanmar. A. is voorzitter van Babycare.

Afgelopen februari deden de politie en de fiscale opsporingsdienst FIOD invallen op veertien locaties die met beide stichtingen te maken hadden. Agenten doorzochten ook de Al-Houda-moskee. De afgelopen maanden heeft het OM onderzoek gedaan naar de gegevens op bestandsdragers die bij de zoekacties zijn gevonden. Uit dat speurwerk zijn de arrestaties van dinsdag voortgekomen.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/11/07/limburgse-moskeebestuurder-verdacht-van-terrorisme-a1580241
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 29945
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 16, 2017 3:00 am

Egyptische expert: “De bron van de islamterreur is de Al-Azhar-universiteit”

Geplaatst op 15 november 2017

Afbeelding
De Al-Azhar-universiteit in Caïro.

Ongelukkig genoeg zijn de veiligheidsautoriteiten in de VS en Europa erop geconcentreerd om de “kleine vissen” van de terreur te betrappen en verliezen ze de grote terroristische aanvoerders van de vooraanstaande regimes in Egypte, Saoedi-Arabië, Qatar en Turkije volledig uit het oog. Zij zijn het, die er achter de schermen aan werken om de VS, Europa en de hele wereld met terreur te bedekken en te vernietigen.

Ik heb meer dan 30 jaar lang het terrorisme in Egypte en de rest van de wereld bestudeerd. Ik heb veel onderzoeken over terreurorganisaties zoals Al-Qaida en ISIS, die zij gecreëerd hebben, gepubliceerd.

Veel van de aanvoerders van deze terreurorganisaties behoren tot de Moslimbroederschap, ook Abu Bakr al-Baghdadi (ISIS) en Osama bin Laden en Ayman al-Zawahiri (Al-Qaida).

De bron van de ideeën en de terroristische opleiding is de islamitische Al-Azhar-universiteit in Egypte. Van daaruit wordt in de bij haar aangesloten scholen en instellingen uit geschriften gedoceerd die tot terreur, moord en afslachting oproepen. Daaronder bevinden zich boeken van de belangrijke ideoloog van de Moslimbroederschap, Sayyid Qutb.

Deze boeken, die extremistische en radicale ideologieën bevatten, kunnen van iedere normale moslim binnen slechts twee weken een extremist en terrorist maken.

Het zijn deze geschriften waarop de terroristen zich bij hun bloedbaden in Europa, de VS en elders in de wereld beroepen en waarmee ze hun handelen rechtvaardigen.

De geschriften van de Al-Azhar-universiteit bevatten teksten, die overeenstemmen met het geweld en het fascisme van de nazi´s. Ze moeten jonge mensen in Egypte en in de hele wereld ertoe brengen terroristen te worden en andere mensen te doden en af te slachten.

De VS, de Europese landen en vooral de Verenigde Naties zouden dat heel serieus moeten nemen en deze boeken in het Duits, Engels en Frans moeten vertalen en de Al-Azhar-universiteit eindelijk als datgene moeten waarnemen wat ze is: een bron van het terrorisme voor de wereld.

De veiligheidsautoriteiten in deze landen observeren de meeste terroristen al voordat ze aanslagen plegen, maar ze arresteren ze niet. De wetten moeten dusdanig gewijzigd worden dat de veiligheidsautoriteiten personen die onder terreurverdenking staan al van tevoren kunnen arresteren en uitzetten. Voordat ze toeslaan en honderden onschuldige mensen vermoorden.

De Moslimbroederschap gebruikt de huidige Egyptische president Abd al-Sisi om de hele wereld te misleiden. Al-Sisi behoort tot op de dag van vandaag tot de Moslimbroederschap.

Afbeelding

Al-Sisi heeft nog bij de VN noch in een ander land in de wereld een akte voorgelegd waaruit blijkt dat duizenden van de terreuroperaties door de Moslimbroederschap werden uitgevoerd. Door haar werden in de afgelopen zeven jaar duizenden Egyptenaren vermoord. Hij heeft nooit geëist om de Moslimbroederschap op de lijst van gevaarlijke terreurorganisaties te zetten en hij heeft haar ook in zijn toespraken nooit van terrorisme beschuldigd en haar voor het terrorisme in Egypte verantwoordelijk gemaakt.

Er bestaan contacten tussen al-Sisi en de huidige regering met Hamas in de Gazastrook, die op zijn beurt samenwerkt met de Moslimbroederschap. Bij terreuraanvallen in de Sinaï werden honderden officiëren en soldaten van het Egyptische leger evenals politieagenten gedood.

De moord op de christenen in Egypte, het platbranden van hun kerken en huizen vindt plaats onder bescherming en met toestemming van de Egyptische veiligheidsautoriteiten en politie. Ze worden met het oog op honderden van deze misdaden nooit aangeklaagd of bestraft.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Dr. Seti Shenouda (Egyptisch terreurexpert)

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/15 ... versiteit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3680
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor sjun » Zo Nov 19, 2017 2:58 pm

Spanish prof on islamic terror by born Europe muslims
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten