Islam en terrorisme

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 05, 2020 10:38 pm

Islamitische bedreiging nog steeds hoog

Geplaatst op 5 mei 2020

Afbeelding

Keulen – Het Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV) rekent op dit moment 2080 mensen in Duitsland tot het “islamistisch-terroristisch” personenpotentieel. Dat deelde een woordvoerster van het BfV mee aan het “Redactienetwerk Duitsland”. Ook worden 12.150 mannen en vrouwen tot de Salafistische scene gerekend.

De bedreiging op het gebied van het “islamistische” terrorisme zou “nog steeds hoog” zijn, zei de woordvoerster. Want ook na de militaire nederlaag van de “Islamitische Staat” (IS/ISIS) in Syrië en Irak zouden er nog steeds ondergrondse structuren bestaan. En “het Westen” zou door ISIS onveranderd tot vijand worden verklaard.

Het BfV is in het bezit van informatie over meer dan 1060 “islamisten” uit Duitsland, die vertrokken zijn richting Syrië/Irak. Ongeveer een derde deel van hen is inmiddels weer in Duitsland teruggekeerd. Van meer dan 100 van de tot nu toe teruggekeerde personen weten de veiligheidsautoriteiten relatief zeker dat ze hebben deelgenomen aan gevechten of hiervoor opgeleid werden.

Deze verdachten staan in het centrum van onderzoek door de politie en justitie. Het aantal veroordelingen van uit Syrië en Irak teruggekeerde personen is volgens het BfV ongeveer 50 en het aantal personen dat zich op dit moment nog in Syrische of Irakese gevangenschap bevindt en graag willen uitreizen, is enkele honderden. Nieuwe reizen naar Syrië en Irak worden volgens het BfV “op dit moment nog maar zelden waargenomen.”

Na het begin van de Syrische burgeroorlog in 2011 was ISIS over het hele front erg sterk geworden en had ook in Europa meer terroristische activiteiten ontplooid. Inmiddels zijn de “islamisten” in Syrië en Irak verslagen. Veiligheidsdeskundigen wijzen er echter steeds opnieuw op dat ISIS geenszins definitief overwonnen is, maar op veel plaatsen alleen maar niet meer zo zichtbaar zou zijn.

Maar het hoofd van de BfV, de heer Haldenwang, zou de heer Haldenwang niet zijn wanneer hij deze bedreiging niet zou relativeren:

En zo beweert hij dat het belangrijkste gevaar voor Duitsland uiteindelijk toch veelmeer van rechts-extremisten zou uitgaan, die talrijke moorden en aanslagen zouden plegen – in Kassel op minister-president Walter Lübcke bijvoorbeeld, op de synagoge in Halle en op mensen met een migratieachtergrond in Hanau. De president van het BfV, Thomas Haldenwang, zei echter pas midden april dat “behalve het gevaar door het rechts-extremisme de ´islamistische´ scene nog steeds het grootste gevaar zou vormen.” Het BfV classificeerde midden februari nog 660 “islamisten” als zeer bedreigend.

Het thema links-extremisme wordt n deze melding uiteraard volledig weggelaten, dat zou immers toch alleen maar opgeklopt zijn.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/05 ... eeds-hoog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam en terrorisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Mei 19, 2020 12:53 am

Islamitische terreurbedreiging in de luwte van de corona-crisis – de media zwijgen

Geplaatst op 18 mei 2020

Afbeelding

Terwijl de mainstream media al hun uiterste nauwkeurigheid erop concentreren om demonstranten voor grondrechten ongenuanceerd te stigmatiseren, zwijgen ze over de actuele terreurserie door radicale “islamisten”. In nieuwsbrieven van de “Islamitische Staat” (IS/ISIS) hebben bovendien geheime diensten nieuwe terreuroproepen ontdekt, die er doelgericht toe oproepen om de heersende onzekerheid van de corona-crisis te gebruiken voor aanslagen.

Samenzweringstheoretici van allerlei pluimage – dus volgens de kwaliteitsjournalisten iedereen die zich met betrekking tot het corona-virus een eigen mening heeft gevormd, die de voorschriften van de Duitse regering of van de WHO tegenspreken – zijn het nieuwe vijandbeeld nummer 1 van de journalisten van de staatsmedia. Bij deze systeemgetrouwe beroepsopvatting is het geen wonder dat zelfs na een terreurserie zoals in Beieren het thema slechts kort afgewerkt en direct tot “incident” werd bestempeld. Maar hoe zit het met de vraag naar het motief, het waarom? Waar komt de islamitische haat vandaan? Wie ondersteunt en verbreidt deze haat op “ongelovigen”, op christenen, op Joden, op vrouwen en over het algemeen op westelijke levensgewoonten? Deze vragen over het veiligheidsrisico islam weigeren de mediale evenals de politieke elites al jarenlang te stellen, onder andere om redenen van de politieke correctheid. Een blik op de actuele veiligheidssituatie documenteert het grote terreurgevaar door “islamistisch” terrorisme.

Volgens het Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) bevinden zich op dit moment 2080 personen in Duitsland, aan wie de dienst een “islamistisch-terroristisch potentieel” toekent. Elk van deze 2080 mannen – het aantal vrouwen bedraagt vermoedelijk slechts een promille – is volgens de veiligheidsautoriteiten een potentiële terrorist, die op elk moment onder het geschreeuw van “Allahu Akbar!” burgers zou kunnen afslachten. Het niet officieel geregistreerde aantal zou wel eens veel hoger kunnen zijn.

Daadkrachtige speciale commissies en een de autoriteiten overstijgend plan en samenwerking om in ieder geval de buitenlandse islamterroristen direct in vreemdelingendetentie te nemen en de uitzetting daarna consequent uit te voeren, bestaan, als ze überhaupt bestaan, alleen maar op papier. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat de Salafistische scene, waaruit de meeste islamterroristen in West-Europa afkomstig zijn, in Duitsland ieder jaar bijna ongehinderd groter wordt. Tot die Salafistische scene worden 12.150 personen gerekend, 1350 (potentiële terroristen) meer dan nog in het jaar 2018. Ook hier moet gevreesd worden voor een veel hoger terreurpotentieel.

De strijd tegen de radicaal-terroristische islam beperkt zich bij de Duitse regering echter tot pure symboolpolitiek voor de eigen bevolking. Deze achtergronden werden in het artikel “Hezbollah-(deel)verbod zal in de praktijk zonder gevolgen blijven” uit de doeken gedaan.

Hezbollah zal in het vervolg gewoon conspiratiever ageren, een gedrag, dat bij de terreurmilitie “Islamitische Staat” net zoals bij Al-Qaida na hun militaire nederlagen waar te nemen is.

In de vluchtelingenstroom zijn ongecontroleerd duizenden ISIS-terroristen mee geïmmigreerd, die dagelijks via sociale netwerken, op YouTube en in radicale moskeeën opgestookt worden om nu eindelijk terreuraanslagen in Duitsland te plegen. Van de meer dan 1000 “islamisten”, die Duitsland in de richting van ISIS-gebied hebben verlaten om zich aan te sluiten bij de terreurmilitie, is al ongeveer een derde deel weer teruggekeerd. Honderden ISIS-terroristen met een Duitse nationaliteit of verblijfsvergunning zitten op dit moment in Syrië of in Irak in de gevangenis en eisen hun vrijlating en hun terugkeer naar Duitsland. Ook duizenden andere ISIS-terroristen, bijvoorbeeld uit de landen van de Maghreb, die daar levenslange gevangenisstraf, marteling of de doodstraf dreigen, zullen Duitsland´s tot onherkenbaarheid misbruikte asielrecht misbruiken om voorgoed naar Duitsland te verhuizen. Deze oorlogsmisdadigers hebben nauwelijks tegenstand uit de politiek en de media te verwachten.

Hoe sterk ISIS ondertussen in Duitsland vertegenwoordigd is, moest het publiek onlangs nog weer in april ervaren. Zwaarbewapende speciale eenheden bestormden in de vroege ochtenduren tien woningen en objecten in de deelstaat Nordrhein-Westfalen.

Vijf “islamisten” uit Tadzjikistan worden er door de advocatuur van het hoogste federale gerechtshof van beschuldigd zich in 2019 bij ISIS aangesloten en een cel opgericht te hebben om in Duitsland aanslagen te plegen. Ook andere achtergronden met betrekking tot de zaak zijn uitermate verontrustend, omdat de cel rechtstreeks in contact stond met de terreurplanners van ISIS. De advocatuur daarover in een persmededeling: “Daarbij stonden ze – zoals eerder al – in contact met twee hoge ISIS-leiders in Syrië en Afghanistan, van wie ze desbetreffende aanwijzingen kregen.”

Dit is een Modus Operandi, waarvan ook sprake was bij de Salafistische terrorist Anis Amri van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.

De uit vijf man bestaande cel van ISIS uit Nordrhein-Westfalen beschikte al over vuurwapens met desbetreffende munitie en was bezig bommen te maken. Ook de voorbereidingen voor de aanslagen bevonden zich al in een ver gevorderd stadium. De terroristen wilden een aanslag plegen op een al bespioneerde islamcriticus en aanslagen op instellingen van de Amerikaanse strijdkrachten in Duitsland.

Afbeelding

In Beieren pleegde in april en in mei de bij de politie bekende van oorsprong uit Turkije afkomstige Muharrem D. een terreurserie op winkelruimtes van mensen die oorspronkelijk uit Turkije kwamen. Tijdens het verhoor bekende Muharrem D. zich tot de “Islamitische Staat” en diens ideologie., De ISIS-terrorist had bij zijn arrestatie tot acht zelfgemaakte en als uiterst gevaarlijk geclassificeerde pijpbommen bij zich. In het verhoor verraadde hij nog meer schuilplaatsen met springstof, pijpbommen en een vuurwapen. De veroorzaker van de terreurserie zou in het optreden van Turkse veiligheidsautoriteiten tegen ISIS-cellen in Turkije liggen.

De vlammen van een brandaanslag dreigden zich uit te breiden naar een meergezinshuis, zodat de beschuldiging o.a. poging tot moord in 27 gevallen luidt.

Muharrem D. is van Koerdische afkomst en bezit een Turks en een Duits paspoort. Volgens de manipulatieve richtlijnen van de politiestatistiek zullen de Beierse ISIS-terreuraanslagen van de man met een dubbel paspoort alleen maar als serie misdaden van een Duitser in de statistiek komen. Omdat volgens de autoriteiten het motief van de terreurserie werd aangegeven met “haat tegen Turkije”, zou het niet verbazen wanneer de terreuraanslagen als rechts-extreme aanslagen tegen buitenlanders geboekt en voortaan in de “strijd tegen rechts” misbruikt worden.

ISIS verbreidt terreurpropaganda in de vorm van samenzweringstheorieën over het corona-virus
Terwijl de opstandige burger op dit moment niet meer als rechts-populist zwartgemaakt wordt, maar als corona-ontkenner en samenzweringstheoreticus, is de blik op de islamitische instrumentalisering van de corona-crisis heel demaskerend, vooral met betrekking tot de werkwijze van Duitse media.

“Homeland Security Today” bericht dat “de nieuwste editie van de officiële wekelijkse “al-Naba-Newsletters” van de terreurgroep ISIS een hele pagina met een informatieve illustratie met islamitische citaten ter preventie van epidemieën bevatte.”

Verder zegt ISIS in de Newsletter dat “veel moslims zich erin bevestigd zien dat de corona-epidemie een straf van Allah de Almachtige is”. Annelies Pauwels van “EUObserver” verwijst in een artikel naar het gebruik van het corona-0virus door de “islamistisch”-terroristische propaganda van ISIS: “Jihadistische groepen hebben er in de corona-epidemie een teken voor gezien dat de wereld de dag van het Laatste Oordeel nadert. In het verleden diende een dergelijke beschrijving van het Laatste Oordeel als belangrijk element om buitenlandse strijders te rekruteren, die in de laatste veldslagen van de Apocalyps met Daesh (ISIS) zouden moeten vechten.”

Dientengevolge wordt er door ISIS – ook in Duitsland – een “islamistisch”-terroristische samenzweringstheorie verbreid om zijn aanhangers tot terreuraanslagen op te stoken. Om deze kant van de medaille journalistiek benoemen weigeren echter bijna alle Duitse mainstream media.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/18 ... a-zwijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten