HET RECEPT VOOR EEN MOSLIMSTAAT

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

HET RECEPT VOOR EEN MOSLIMSTAAT

Berichtdoor Manon » Di Mar 11, 2003 2:43 pm

HET RECEPT VOOR EEN MOSLIMSTAAT

Bron: perfanalyst, faith freedom

We kunnen stellen dat er een patroon is te ontdekken in de omvorming van landen naar islamitische staten en er zijn plannenmakers achter deze overnames, zelfs als de overgrote meerderheid van zowel moslem als niet moslem zich niet bewust zijn van deze activiteiten. Vergelijk het navolgende recept met wat heeft plaatsgevonden en plaatsvindt in Maleisie, de Philipijnen, Soedan, Indonesie, India, Pakistan, Kashmir, Engeland, Algerije, Amerika, Nederland, Belgie, Frankrijk etc....

Het patroon van de infiltratie, vredig naast elkaar samenleven, uitbreiding, heimelijke pogingen tot destabilisatie, eisen tot legale uitzonderingen voor het praktizeren van de islam, openlijke pogingen tot destabilisatie, eisen voor een aparte staat, evenals burgeroorlogen, zijn zo oud als de islam. Voor meer informatie over wat de islam uitdraagt en wat het gedurende zijn bestaan heeft gedaan, bekijk FaithFreedoms website en hun Recourse Centre op:
http://faithfreedom.org
http://forum.faithfreedom.org/viewforum.php?f=32

Wat nieuw lijkt te zijn (begonnen in de beginjaren '80) is het wereldwijde netwerk van ondersteuning voor deze pogingen. Steven Emerson's boek "Amerikaanse Jihad, De terroristen leven onder ons" (The Free Press, A division of Simon & Schuster, New York, NY 2002), heeft uitstekend werk verricht door uitvoerig de losse verbanden van een wereldwijd ondersteunend netwerk te onderzoeken dat veelomvattende fondsen, training, handboeken & video's, organisatie-bijeenkomsten en planning aanbiedt om mensen te helpen om landen in sneltreinvaart tot islamitische staten om te vormen.

Het recept voor het creeeren van een islamitische staat
==========================================

Pas dit recept toe waar nodig, gebaseerd op de huidige staat van een land. Met andere woorden, als het bedoelde land reeds bepaalde stappen heeft ondergaan, ga dan naar de volgende. Wees bereid om je aan de lokale omstandigheden aan te passen. Nog een stukje algemeen advies is het volgende:

-De leiders (seculier en religieus) in Saoudie Arabie en Pakistan hebben tijd besteed aan het bestuderen van de wegen naar macht en zij weten dat religie en mensen slechts gereedschappen zijn.

-In de moderne wereld kun je geen winst halen uit het verklaren van oorlog als je de aanvaller bent. Ze hebben dit geleerd van Rusland.

-Er is voordeel te halen uit het gebruiken van anderen om jouw oorlog te voeren. Ze hebben geleerd van Hitlers gebruik van Frankrijk om Spanje te veroveren. Zij hebben ook zijn voorbeeld gevolgd door het leveren van wapens en uitrusting aan de samenzweerders, achter de coulissen, en de gebruikmaking van religie om de media te controleren.

-Beide landen laten zien dat je het gepeupel van de tegenstanders kunt gebruiken als bron voor je troepen en voorraden als je jezelf presenteert als: de verdediger van de waarheid die tegengesteld is aan de duivelse machten die heersen. Moedig mensen aan om te geloven dat zij werken aan vrede en het welzijn van hun land, en je krijgt ze zover dat ze hun vrienden en zichzelf vernietigen.
Als je zwak bent
---------------

1. Onthou dat wanneer je zwak bent, je je moet invoegen en dat er maar heel, heel weinig mensen zich bewust mogen zijn van de doelen en de methodes. De meerderheid van de bevolking hoeft niet te weten en mogen ook niet weten dat er een plan is. Op dit punt wil je dat iedereen gelooft dat je een vredelievend en productief deel van de maatschappij bent, en dit geldt zeker voor de moslem zelf.

2. Start immigratie, legaal en illegaal, en begin een populatie op te bouwen. Krijg de broedmachine aan de start, jong en vaak. Onthou dat hoe jonger ze starten hoe sneller de omwenteling plaats vindt, des te lager de opleiding van de meisjes wordt en dit resulteert ook in een toename van de wens om grote gezinnen te krijgen. Start met het recruteren van niet-moslem, speciaal vrouwen zijn hoofddoelen.

Overtuig de heersende machten dat het in hun voordeel is om immigratie van moslem aan te moedigen omdat zij vreedzame goedkope arbeidskrachten zijn, of je kunt de nadruk leggen op het vluchtelingenspect en hoe menselijk en goed het is om deze mensen op te nemen. Onthou dat er veel overbevolking is in andere delen van de islamitische wereld.

3. Ontwikkel gemeenschappen zodat je je eigenheid kunt behouden en je kracht kunt vergroten.
http//www.islam-qa.com//index.php?ln=eng&ds=qa&lv=browse&QR=4237&dgn=2
http//www.islamicedfoundation.com/articles/article9.htm
http//www.islamicedfoundation.com/articles/article13.htm
http//www.islamicedfoundation.com/articles/article15.htm

4. Maak gebruik van de islamistische ondersteunende infrastructuur. Zoek bijvoorbeeld fondsen bij bestaande staten en organisaties (Saoudie Arabie, Pakistan, Iran, Soedan, USA,), ga regelmatig naar trainingen en organisatiebijeenkomsten, en voorzie je van instructie-handboeken

5. Werk aan een gepaste hersenspoeling, zowel bij moslem als niet moslem, langzaam en zorgvuldig. Neem heel geleidelijk de mogelijkheden van informatie en scholing over (religieus en seculier).

Overtuig je ervan dat het zaad voor de Shariah goed geimplanteerd is, als een lange termijn oplossing voor problemen, zodat je vruchtbare grond hebt zodra je de macht heb om het openlijk uit te oefenen. Draag jouw versie van de waarheid uit aan het publiek. Pas je presentatie van de islam aan de lokalen aan. Zijn ze ontwikkeld, verarmd, bekritizeren ze hun geloof, of hebben ze gemeenschappelijke problemen? Nieuwe geschiedenis, altijd het slachtoffer, nooit de veroorzakende aanvaller. Wordt de spreekbuis van de gemeenschappen. Coordineer het voorkomen/tegenhouden van verspreiding van informatie die tegen jouw doelen ingaat.

6. Verborgen in het opene. Zet multi-functionele organisaties op. Het gezicht naar buiten kan zakelijk, liefdadigheid, educatief of religieus zijn. Het werkelijke doel is jouw zaak te bespoedigen. Bereid je voor op de "zij zijn geen echte moslem", als mogelijke ontkenning en 'zij werden aangevallen' als verdedigingsstrategieen. Onthoud welwillendheid kan verhandeld worden tegen gedragsverandering.

Zoek staatsondersteuning. De mensen die je helpt weten niet waar het geld origineel vandaan kwam. Zij weten alleen dat jij hen hielp toen de regering het niet deed. Zoals een islamist ooit zei: als iemand geld geeft voor melk, maakt het geld vrij voor wapens. Bijvoorbeeld, er is vaak geld beschikbaar voor educatie. Als de islam nou toevallig het belangrijkste is wat er geleerd wordt, dan is dat zonder dat jij dat wist.

Als je sterker wordt
------------------

1. Begin met het naar voren brengen van moeilijkheden die het land veroorzaakt in het praktiseren van je geloof. Werk aan de uitzondering van verschillende wetten, bescherming van 'hate-speach', en tolerantie voor jouw culturele/religieuze verschillen.

2.Werk aan het verstevigen van jouw controle op de moslimgemeenschap. Gebruik verschillende vormen van intimidatie om er zeker van te zijn dat de mensen de gewenste richting opgaan en om afscheiding in de kiem te smoren. Iedereen, inclusief de moslem, geloven nog steeds dat moslem vredelievend zijn, het zijn slechts een paar fanatici die zich misdragen. Iedere terugslag moet groot worden uitgelicht in de pers en leiden tot discussies in de gemeenschap dat moslem oneerlijk worden aangevallen, alweer. Bedenk dat je moet spelen met je "geschiedenis" van een vervolgd volk.

3. Bestudeer de bronnen van de tegenstanders, zoek naar mogelijkheden om ze te beinvloeden. Begin met het onderuithalen van de tegenstanders. Begin met het droogleggen van hun bronnen en ondermijn hun geloof in zichzelf. Moedig drugsgebruik en prostitutie aan, maak gebruik van hun eigen mensen om dit aan de man te brengen. Het zijn tenslotte toch slechts kafir. Als de tegenstanders instabiel worden zijn ze minder in staat om mensen in problemen te helpen. Dit geeft weer mogelijkheden voor jouw liefdadigheidsorganisaties om verdere steun te verkrijgen.

4. Gehoorzaam de wetten van het land, maar onthou dat het moreel veel belangrijker is om de Shariah te volgen. Begin met het verspreiden van de "wij versus zij" gedachte en leg de nadruk op de corruptie die inherrent is aan de bestaande regering. Dat dat de oorzaak is van de huidige problemen.

5. Beklim de ladder naar de overheid. Zorg als eerst voor controle in de locale gemeenschappen. Dring dan door in de hogere regionen. Verruil ondersteuning voor veranderingen in de wetten of toegang tot.

6. De "fanatici" kunnen nu Mohammeds voorbeeld van rooftochten volgen om fondsen aan te leggen en voor groei van hun bendes. Beroof de juweliers, wapenwinkels, banken, en wat dan ook om hun kracht te versterken.

Eis je rechten
-------------

1. Je wordt zo ernstig vervolgd dat je je religie niet meer vrijelijk uit kunt oefenen. Je ben de meerderheid in jouw deel van het land en het is alleen maar eerlijk dat je in staat wordt gesteld je religie volledig te practiseren. In de islam betekent dat dat Shariah de wet is voor moslem. Natuurlijk zal dit een gemoderniseerde versie zijn en het zal niet toegepast worden op niet-moslem.

2. Start onofficieel de invoering van een lokaal bestuur en Sharia binnen de moslimgemeenschap. Wordt een toenemende kostenpost en bezorg de zittende overheid steeds meer overlast. Je wilt dat de overheid gaat voelen dat ze beter af zijn door jou te geven wat je wil, dan het vooruitzicht om militair op te moeten treden tegen hun eigen volk. Ben ervan verzekerd dat de wereld weet dat jouw gemeenschap wordt uitgebuit door de eigen regering.

Je hebt zojuist controle gekregen
-------------------------------

1. Begin met de grote schoonmaak. Vervolmaak de controle op onderwijs, politie, overheid en een militaire structuur voor minderjarigen. Voer de volledige shariah langzamerhand volledig in en begin met kleinere toepassingen voor niet-moslem. Begin met het medegebruik van de staatseigendommen.

2. Moedig de "wij tegen hen" gevoelens verder aan. Begin met diverse drukmiddelen de overblijvende niet-moslem uit het gebied te verwijderen. "Burgeroorlogen" kunnen het resultaat zijn waar je natuurlijk op moet reageren. Buitenstaanders moeten hier buiten blijven.

3. Ondersteun heimelijk de voortgaande onlusten in de rest van het land. Steel of vernietig hun bronnen, verhoog hun criminaliteitscijfers,... Onthou dat de vluchtelingen die jij uit jouw gebied verdrijft hun problemen weer vergroten. Zij die willen blijven betalen beschermingsgeld of je kunt de slavenhandel weer invoeren, die is toegestaan binnen de koran.

4. Maak afspraken met buitenlandse bedrijven en landen om geld te krijgen of militaire steun. Biedt ze rechten voor toegang tot het volk van jouw land of hun bronnen.


Ga voor het goud.
-----------------

1. Probeer de rest van het land over te nemen. Het meeste zal heimelijk moeten gebeuren tot de overgebleven overheid vreselijk aan het wankelen is gebracht. Laat je fanatici infiltreren, in steeds grotere getale, zo veel mogelijk ellende veroorzakend. Natuurlijk doe jij "al het mogelijke" om ze tegen te houden.

2. Hun regering zal bezwaar maken tegen jouw tactieken en een tegenaanval beginnen door de fanatici terug te drijven in jouw gebied. Je wordt aangevallen! Diverse afspraken worden gemaakt en verbroken. Op het laatst moet je jezelf wel verdedigen.

3. Beslis of je wel of niet sterk genoeg bent om het zelf te doen. Zo ja, ga er voor. Het zal verschillende pogingen kunnen kosten, omdat je misschien niet sterk genoeg blijkt te zijn, of andere landen kunnen je dwingen om terug te trekken. In het laatste geval, kijk wat jij hen kunt laten aanbieden om jou sterk te maken. Meer geld, land, of het opheffen van sancties.

Als je niet sterk genoeg bent om het alleen te doen, herinner je dat je broederlanden hebt in deze prestatie. Neem deze route niet als je het kunt vermijden, omdat er een typisch erg hoge prijs aan kleeft, en het geeft je tegenstanders een excuus om anderen in de strijd te mengen.

Je hebt een islamitische staat, en wat nu?
----------------------------------------

1. Dit is gelijkaardig aan het consolidatie stadium hierboven toen je gedeeltelijke controle had verkregen. Je moet grote schoonmaak houden en beginnen met het opzetten van een nieuwe internationale economie.

2. Tref voorbereidingen voor de lange termijn voor overheid, leger, economie, en onderwijs. Onthou dat de geschiedenis van de islam leert, dat toen het stopte met veroveren, het stierf. Het heeft zichzelf gevoed door de buit van zijn veroveringen. Toen het niet langer de beschikking had over deze bronnen van inkomsten stortte het in.

CroMagnon
Berichten: 57
Lid geworden op: Do Jan 23, 2003 1:54 am

Berichtdoor CroMagnon » Di Mar 11, 2003 4:04 pm

zie ook:

Rights of Non-Muslims in an Islamic State
http://answering-islam.org/NonMuslims/rights.htm

What does the British muslim organization Al Muhajiroun has in store for the UK?
http://whatsthisthen.netfirms.com/almuhajiroun.html

The Destruction of Statues Displayed in an Islamic State
http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?p=261#261
~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~

visit: muslim-quotes

~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~ . ~
_________________

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Berichtdoor stropke » Za Dec 10, 2005 7:30 pm

Ja en nu Wouter Bos heeft gezeg premier te willen worden gaat nederland dan ook die kant op?
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: HET RECEPT VOOR EEN MOSLIMSTAAT

Berichtdoor Manon » Wo Mei 27, 2009 12:18 am

Even uppen om te zien in welke fase we ondertussen zitten.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: HET RECEPT VOOR EEN MOSLIMSTAAT

Berichtdoor stropke » Do Mei 28, 2009 2:19 am

Manon schreef:Even uppen om te zien in welke fase we ondertussen zitten.


Wel na ff ge-upt te zijn weet ik in ieder geval waar ik zit. Liefst naast Wilders en zeker nie met respect voor een moslimstaat... :mad:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !


Terug naar “Terrorisme, Jihad en politieke islam”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten