Spanje: oproep tot verbieden van de Koran

Dit forum is alleen bedoeld voor getuigenissen van ex Moslims en de moderator heeft het recht zonder enige voorkennis alle off-topic threads verplaatsen in daarvoor bestemde folders.
Mahalingam
Berichten: 40172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Spanje: oproep tot verbieden van de Koran

Berichtdoor Mahalingam » Za Feb 25, 2012 3:36 pm

Imran Farasat is van origine een Pakistaanse burger met een legale verblijfsstatus als politiek vluchteling in Spanje. Hij heeft zijn eigen blog met de naam: World Without Islam. De artikelen zijn meestal in het Spaans, maar ook in andere talen, waaronder het Engels.

hij is een petitie gestart om de koran te verbieden. Hij heeft de petitie aan een groot aantal ambtenaren, ministeries en organisaties gestuurd. Zijn petitie bestaat uit 10 punten:


  1. De koran is geen heilig en religieus boek, maar een gewelddadig boek, vol haat en discriminatie.

  2. De koran is een verschrikkelijk boek, dat een gemeenschap die zichzelf moslim noemt, oproept tot het voeren van de Jihad, tot het doden van onschuldige mensen en het vernietigen van de wereldvrede.

  3. De koran is verantwoordelijk voor al het terrorisme dat we de afgelopen jaren hebben gezien, waarin duizenden mensen hun leven verloren.

  4. De koran is een boek, dat kwade leren bevat en zijn aanhangers dwingt om de hele wereld en alle macht te veroveren, koste wat het kost.

  5. De koran is een boek, dat aanzet tot haat en geweld en om die reden niet compatibel is met de huidige, moderne wereld, inclusief Spanje.

  6. De koran is een boek, dat direct onderscheid maakt, discrimineert tussen mensen.

  7. De koran is een boek, dat de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van godsdienst verbiedt.

  8. De koran is een boek, dat er voor zorgt dat vrouwen lijden en gemarteld worden door middel van onrechtvaardige machowetten.

  9. De koran is een boek, dat verdeeldheid uitdraagt en niet toestaat dat er vriendschappen met ongelovigen ontstaan.

  10. De koran is een grote bedreiging voor de vrije samenleving en voor Spanje. Een boek met zo’n duidelijke boodschap van Jihad, vermoorden, haat en wraak, kan daarom nooit in overeenstemming zijn met de Spaanse maatschappij. Het is een boek dat volledig in tegenspraak is met wat de wetten en de grondwet van Spanje uitdrukken. Het zet aan tot haat en geweld in ons land.
http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/02/spain-paki-refugee-calls-for-koran-to.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Terug naar “Getuigenissen van ex-moslims”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten