Links grachtengordelgeneuzel?!

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Links grachtengordelgeneuzel?!

Bericht door Pilgrim »

Fractievoorzitter Wilders van de PVV: “Mark Rutte is de Femke Halsema van de VVD. Zijn recente voorstel, “GroenRechts”, bevestigt eens te meer dat hij en de VVD definitief de weg kwijt zijn. De milieuproblemen die hij aankaart zijn onzinnig links grachtengordelgeneuzel. De kiezer die de linkse Mark Rutte met zijn groene vingers zat is en een oplossing wil voor echte problemen zoals immigratie, misdaad en te hoge belastingen, en niet wil meedoen aan de heersende milieuhysterie, kan terecht bij mijn Partij voor de Vrijheid.”

http://www.pvv.nl/
Hoewel ik veel waardering heb voor Geert Wilders en zijn strijd tegen de Islam weet ik niet of ik deze keer zo blij moet zijn met dit milieustandpunt van hem. Volgens mij is er wel degelijk een ernstige milieucrisis. Ik zie de gletsjers smelten, de poolkappen smelten en onlangs zag ik op tv hoe midden er in de Stille Oceaan een enorme berg plasticafval is ontstaan waar de vissen in omkomen.

De augustijner non en zieneres Anna katharina Emmerich (1774-1824) had hierover destijds het volgende visioen:
“Ik zag de aarde als een ronde vlakte, die door duisternis werd bedekt. Alles verdorde en stierf. Ik zag dit in ontelbare details bij alle wezens, bij bomen, struiken, planten, bloemen en velden. Ja, het was, alsof zelfs het water in beken, bronnen, rivieren en zeeën opgezogen werd of zich naar zijn oorsprong terugtrok.
Ik zwierf over de verwoeste aarde en zag de rivieren als smalle lijntjes, de zeeën als zwarte afgronden, waar in het midden nog slechts smalle stroken water te zien waren. Verder was alles vieze dikke modder, waar in ik allerlei dieren en vissen tegen de dood zag vechten. Ik zag ook steden en mensen in het sombere, trieste gewoel en verderf en zag gelijk met het woest en dor worden van de aarde de duistere werken der mensheid groeien….”

Misschien moet er een nieuwe partij komen die sommige items (zoals de milieuproblematiek en de islamdreiging) van verschillende partijen combineert in één partij, zoals bijvoorbeeld destijds bij de LPF. De LPF was niet links of rechts. De huidige partijen zijn te eenzijdig. Dat probleem zien we ook met betrekking tot het verenigde Europa. Wie op een partij stemt die heel erg voor de Europese eenwording is (zoals D66), is automatisch ook voor de toetreding voor Turkije. Wie echter op een partij stemt die tegen deze toetreding is (Wilders) stemt ook weer tegen Europa. Een combinatie hiervan bestaat tot dusver bij geen enkele partij. Vreemd, want het is de meest logische combinatie; een verenigd Europa BINNEN de grenzen van de eigen cultuur en VOOR de eigen cultuur. De reden hiervoor is mogelijk dat Europeanen hun eigen cultuur hebben leren uitkotsen en nu een schuldcultuur hebben. Als de Europeanen echt om hun cultuur zouden geven zouden ze er niet over piekeren om een land als Turkije toe te laten.
Daarom denk ik zelf aan de oprichting van een dergelijke nieuwe partij die voor de Europese cultuur is en voor een verenigd en sterk Europa, tegen de islamisering is, sociaal maar niet socialistisch en ook de milieuproblematiek aanpakt. Ik weet alleen niet hoe ik dit moet aanpakken. Zijn er mensen op dit forum die ook belangstelling hebben voor zo’n nieuwe partij? En hoe gaan we zo'n partij oprichten? :wink: Graag jullie reacties.
Laatst gewijzigd door Anonymous op ma aug 25, 2008 1:27 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5884
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 1:58 am
Contacteer:

Bericht door Lodewijk Nasser »

Pilgrim,

Milieu-problemen zijn er inderdaad, maar die zijn er altijd geweest. De menselijke invloed wordt erg overdreven. Het haalt onze focus weg van de wezenlijke zaken.

De Blonde Satan heeft dat goed begrepen.
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

Lodewijk Nasser schreef:Milieu-problemen zijn er inderdaad, maar die zijn er altijd geweest.
Maar niet van een enorme wereldomvattende omvang als vandaag de dag!
Lodewijk Nasser schreef:De menselijke invloed wordt erg overdreven.
Is het echt zo overdreven? Er is in miljoenen jaren niet zoveel CO2 in de lucht geweest als nu. Maar ik ben het met je eens dat de oprukkende Islam op dit moment het grootste gevaar is. Maar dat neemt niet weg dat we het milieu ongemoeid moeten laten.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Pilgrim schreef: Is het echt zo overdreven? Er is in miljoenen jaren niet zoveel CO2 in de lucht geweest als nu. Maar ik ben het met je eens dat de oprukkende Islam op dit moment het grootste gevaar is. Maar dat neemt niet weg dat we het milieu ongemoeid moeten laten.
Welke van de twee is mogelijk een hoax?
RTFM
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

naar boven schreef:Welke van de twee is mogelijk een hoax?
Ik zou willen dat het allebei maar een hoax was. :(
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78758
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Ik weet ook niet meer wat ik moet geloven Pilgrim. Wie heeft er gelijk, en wie jokt er...

Maar dat visioen van Anna katharina Emmerich zal wel niet over een milieucrisis gaan. Het lijkt me eerder dat dit soort dingen door een atoom oorlog of iets anders, iets ergers.. kan gebeuren.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Edith
Berichten: 100
Lid geworden op: vr aug 22, 2008 4:01 pm
Locatie: Breda

Re: Links grachtengordelgeneuzel?!

Bericht door Edith »

Pilgrim schreef:Volgens mij is er wel degelijk een ernstige milieucrisis. Ik zie de gletsjers smelten, de poolkappen smelten en onlangs zag ik op tv hoe midden er in de Stille Oceaan een enorme berg plasticafval is ontstaan waar de vissen in omkomen.
Volgens mij valt de milieucrisis wel mee. Volgens mij is "de milieucrisis" een welkom iets voor de regering om meer centjes binnen te halen. Wat er op tv te zien is geloof ik misschien voor de helft. Zeker wat op de staatstv te zien is.
Duyvendak heeft nu ook zijn "groene" boekje. Het meerendeel van wat hij beweerd is al achterhaald. Het gaat steeds beter met de wereld.
Neem de ijsberen. Ja er is een populatie die kleiner wordt en dat word breed uitgemeten in het nieuws. Maar ze vertellen niet dat er andere populaties zijn die enorm groeien.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links grachtengordelgeneuzel?!

Bericht door Pilgrim »

Edith schreef:Duyvendak heeft nu ook zijn "groene" boekje. Het meerendeel van wat hij beweerd is al achterhaald. Het gaat steeds beter met de wereld.
Steeds beter? Dat kan je mij niet wijs maken. Neem bijvoorbeeld de onbossing en de verwoestijning. Hele oerwouden verdwijnen immers in razendsnel tempo. Mogelijk is het probleem dat de milieuproblematiek een "links" item geworden is en daarom door veel mensen niet meer serieus genomen wordt. Ik heb elders al eens eerder gezegd dat je een boodschap vaak niet los kan zien van de boodschapper en dat kan soms een probleem zijn.
Gebruikersavatar
Edith
Berichten: 100
Lid geworden op: vr aug 22, 2008 4:01 pm
Locatie: Breda

Re: Links grachtengordelgeneuzel?!

Bericht door Edith »

Pilgrim schreef: Steeds beter? Dat kan je mij niet wijs maken. Neem bijvoorbeeld de onbossing en de verwoestijning. Hele oerwouden verdwijnen immers in razendsnel tempo.


Volgens mij is de ontbossing en de daaraan gerelateerde verwoestijning een probleem wat onstaan is op direct handelen van mensen.
Het smelten van de poolkappen ligt op een heel ander niveau waar voor zover ik weet de heren geleerden nog niet uit zijn over de oorzaak.
Wat ik niet serieus neem is de staatstv. De berichten die zij over het algemeen uitzenden zijn gekleurd. Wetenschappelijke geluiden die global warming tegenspreken zullen daar niet zo snel aan de orde komen. Net als het voorbeeld van de ijsberen, wel berichten dat het slecht gaat, maar niet dat het ergens anders goed gaat.

Pilgrim schreef:Mogelijk is het probleem dat de milieuproblematiek een "links" item geworden is en daarom door veel mensen niet meer serieus genomen wordt. Ik heb elders al eens eerder gezegd dat je een boodschap vaak niet los kan zien van de boodschapper en dat kan soms een probleem zijn.
Is het dan de boodschapper die verworpen wordt of de boodschap an sich? Het valt mij wel eens op dat als iemand de boodschap niet accepteert, het gelijk op de man gespeeld wordt, in plaats van een inhoudelijke reactie.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links grachtengordelgeneuzel?!

Bericht door Pilgrim »

Edith schreef:Is het dan de boodschapper die verworpen wordt of de boodschap an sich? Het valt mij wel eens op dat als iemand de boodschap niet accepteert, het gelijk op de man gespeeld wordt, in plaats van een inhoudelijke reactie.
Ik bedoel dat de boodschap (in dit geval de milieuproblematiek) niet geloofd wordt als men (soms terecht) van mening is dat de boodschapper niet deugt.
Gebruikersavatar
Edith
Berichten: 100
Lid geworden op: vr aug 22, 2008 4:01 pm
Locatie: Breda

Re: Links grachtengordelgeneuzel?!

Bericht door Edith »

Pilgrim schreef:Ik bedoel dat de boodschap (in dit geval de milieuproblematiek) niet geloofd wordt als men (soms terecht) van mening is dat de boodschapper niet deugt.
Als ik enkel naar onze regering kijk, dan kan het goed zijn dat je gelijk hebt. Volgens mij gaat het daar in Den Haag zo: A:"We hebben meer geld nodig om over de balk te gooien, hoe kunnen we aan meer geld komen?" B:"Laten we een nieuwe belasting verzinnen en verpakken als goed voor het milieu, daar kan niemand een probleem mee hebben."

Nou ik persoonlijk dus wel.
BFA
Berichten: 11591
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Laten we een nieuwe belasting verzinnen en verpakken als goed voor het milieu, daar kan niemand een probleem mee hebben."
Niet alleen nieuwe belastingen, nieuwe wetten, nieuwe controleapparaten, nieuwe ambtenaarskorpsen ...
Religies groeien en controleren de mens door die angst aan te jagen met een hel na dit leven.
Nu is er een hel tijdens dit leven uitgevonden om de mensen bang mee te maken. Het staatsapparaat groeit er mee en ieder die erin zit voelt er zich gelukkig door.

Een staatsapparaat hoort steeds zo klein mogelijk te zijn.

Menselijke evolutie heeft steeds problemen met zich mee gebracht, door verdere evolutie opgelost. Het is goed dat er een kleine fractie bestaat die op die gecreëerde problemen attentie trekt. Wordt de oplossing in het denken aan de toekomst ingecalculeerd.
Terug naar het verleden willen, zoals de groene partijen, biedt geen oplossing. Houdt de problemen alleen maar in stand en vergroot deze nog.

De verkeerde strijd voor het milieu heeft ontbossing doen toenemen inplaats van afnemen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Mahalingam
Berichten: 43335
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De VVD wordt groen, de PVV is het al een beetje en Rita zal het ook wel worden. Geen politieke groep kan er meer onderuit om het 'milieu' op de agenda te plaatsen.
De Jihadisten zijn ook groen: de verkeerde soort groen namelijk Profeet-Groen.

Afbeelding

Maar dat gaat nu interreligieus recht getrokken worden: Profeet Groen is ook Milieu-Groen. Er wordt over geconfereerd in Australië.
The theme for the Parliament of World Religions, to be held in Melbourne in 2009, is “Make a World of Difference: Hearing Each Other, Healing the Earth,” [...]
Islamistophile Rabbi Keren Black enthuses how green faith “reflects the growing awareness among faith communities of the important connections between positive intercultural relationships and positive ecological practices.”
Van een van de sprekers is genoteerd de uitspraak:
The Very Rev Gordon Mursell, claimed people who refuse to face the truth about global warming were as “guilty as” Fritzl of destroying the future of youngsters.
Bij http://islammonitor.org/index.php?optio ... &Itemid=96
kan je lezen wat er op voorgaande conferenties is gebeurd.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
BFA
Berichten: 11591
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Geen politieke groep kan er meer onderuit om het 'milieu' op de agenda te plaatsen.
Ze kunnen er wel onderuit, ze willen niet.
Milieu garandeert 'groot' staatsapparaat.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

Hier nog een artikel uit Trouw over het "grachtengordelgeneuzel" van Rutte.
Groenrechts nieuwe koers VVD
Ingrid Weel, redactie politiek

Duurzaamheid, milieubewustzijn, klimaatbeleid. Het moeten de paradepaardjes van dit kabinet worden. Maar ook de VVD ziet kansen.

Het klimaatprobleem is een van de grootste zorgen van de Nederlander. In opiniepeilingen zegt 90 procent van de mensen met het milieu bezig te zijn, door onder meer afval te scheiden, de kraan niet te laten lopen tijdens het tandenpoetsen en de thermostaat een graadje lager te zetten. Verder verwachten ze vooral veel van de overheid.

En terecht, meent de VVD, want al die kleine maatregelen leiden tot niets. „Met ’consuminderen’, waar GroenLinks een groot voorstander van is, red je het milieu niet. Er moet veel groter worden gedacht”, zegt de partijwoordvoerder. VVD-leider Mark Rutte heeft zich laten inspireren door Arnold Schwarzenegger, de Amerikaanse gouverneur van Californië, en door de Britse conservatieve leider David Cameron.

Deze twee hebben milieubeleid populair gemaakt. Schwarzenegger dwingt de auto-industrie schonere auto’s te produceren. Hij pakt Amerikanen hun terreinwagen niet af, maar zorgt ervoor dat de Hummer groener wordt. Ook de VVD vindt dat de auto’s wel wat schoner kunnen.

David Cameron zoekt het wel vooral in de kleine dingen. Zo heeft hij op het dak van zijn huis een windmolen geplaatst. Hij probeert ’groen leven’ een status mee te geven, en met succes. Dat spreekt Rutte aan.

De ’grotere’ oplossingen van Cameron voor het klimaat, verdienen volgens de Nederlandse liberalen navolging. Zo heeft de Brit een denktank in het leven geroepen die van Groot-Brittannië ’een betere plaats moet maken zonder de economische groei te beperken’.

Cameron wil wettelijk verplichte reductiedoelstellingen van jaar tot jaar vastleggen. En er moet een onafhankelijk controleorgaan komen om de klimaatprestaties te controleren. De VVD zegt ook niet terug te deinzen voor harde milieueisen waaraan de industrie moet voldoen. Althans, indien noodzakelijk, met een Europese en nog liever een mondiale aanpak.

Eerst worden de pijlen gericht op een vrijwillige inzet van het bedrijfsleven. British Telecom is daar een mooi voorbeeld van, meent de VVD. Topman Verwaayen, die in 2006 meeschreef aan het VVD-verkiezingsprogram, heeft het telecommunicatiebedrijf veel energie bespaard en dat maakt nu bijna geheel gebruik van duurzame energie. Niet uit liefdadigheid, maar omdat groene stroom commercieel interessant is.

Door subsidiegeld te steken in innovatieve industrie verwacht de partij een succesvolle tegenhanger te worden van de partijen ter linkerzijde die volgens de VVD ’het klimaatprobleem claimen’. In het najaar komt partijleider Mark Rutte met een uitgewerkt milieuplan, een groenrechtse agenda.

http://www.trouw.nl/hetnieuws/nederland ... 067181.ece
Vrijdenker
Berichten: 1747
Lid geworden op: do jul 15, 2004 10:07 pm
Contacteer:

Bericht door Vrijdenker »

Met betrekking tot milieu-kwesties is er sprake van hysterie bij veel mensen. Mark Rutte schijnt daarop geen uitzondering te zijn, óf hij kiest deze koers alleen uit electorale overwegingen (wat hem waarschijnlijk echter niet meer stemmen zal opleveren). Op mijn website staat overigens een uitgebreid dossier over milieu-kwesties en eco-hysterie:
www.luxetlibertas.com/milieu-kwesties_1.html
http://www.luxetlibertas.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Links666
Berichten: 1057
Lid geworden op: di mei 20, 2008 1:36 pm
Locatie: Flanders Fashion Institute

Re: Links grachtengordelgeneuzel?!

Bericht door Links666 »

Pilgrim schreef:Misschien moet er een nieuwe partij komen die sommige items combineert (zoals de milieuproblematiek en de islamdreiging)
Hoi Pilgrim,

Ik vind het een goed idee en zou inderdaad op zo'n partij stemmen, maar ik kan je er niet bij helpen. Misschien zou je eens contact moeten zoeken met mensen die hebben geprobeerd om een partij op te richten, je zult dan vast een beter idee krijgen wat er voor nodig is. Je zou ook eens contact met Ehsan Jami op kunnen nemen. Het lijkt erop dat hij in de politiek verder wil, maar bij welke partij zal voor hem misschien ook een lastige vraag zijn.
Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5884
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 1:58 am
Contacteer:

Bericht door Lodewijk Nasser »

Jullie denken allemaal in oude politieke termen.

Denk aan de quote van Thomas Jefferson. (Vind hem zelf maar). Ben benieuwd of jullie hem vinden.
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)
Links666
Berichten: 1057
Lid geworden op: di mei 20, 2008 1:36 pm
Locatie: Flanders Fashion Institute

Bericht door Links666 »

Hopelijk niet iets met bloed en patriotten ...
Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5884
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 1:58 am
Contacteer:

Bericht door Lodewijk Nasser »

‘Als ik de keus had tussen een overheid zonder een vrije pers of een vrije pers zonder overheid, koos ik meteen voor het laatste’
Thomas Jefferson 1787
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

De PVV zakt in de peiligen?! Zou het "rechtse" en "radicale" imago van Wilders hem nu toch opbreken? De kiezers lopen over naar Verdonk. Als dit klopt is dit weer een teken dat veel kiezers graag op een partij stemmen die tegen de islamisering is, maar weinig zien in het economische programma van de PVV. Ook hieruit blijkt dus weer dat er gat in de politieke markt zit waar een nieuwe politieke partij handig op in zou kunnen spelen. :cool:
PVV zakt in peiling naar zes zetels
Van onze verslaggeefster

gepubliceerd op 28 augustus 2008 19:35, bijgewerkt op 28 augustus 2008 20:49

DEN HAAG - Voor het eerst in anderhalf jaar is de PVV van Geert Wilders gekelderd in de peiling van Synovate/Interview NSS.

Als er vandaag verkiezingen zouden zijn, zou de PVV zes zetels halen, drie minder dan Wilders nu bezet in de Tweede Kamer.

De verloren virtuele zetels gaan naar Trots op Nederland van Rita Verdonk; zij haalt twintig zetels in de donderdag afgesloten peiling, drie meer dan in de vorige meting van eind juli.

De affaire-Duyvendak heeft GroenLinks niet geschaad – integendeel. De partij staat op negen virtuele zetels, een winst van twee. Ook regeringspartij ChristenUnie krijgt meer aanhang en gaat van zes naar zeven zetels. In de komeetachtige opmars van D66 (nu drie stoelen in de Tweede Kamer) is een tikje de klad gekomen. De partij van Alexander Pechtold scoort acht zetels, en is daarmee nog altijd de grootste winnaar.

Van CDA (37 gepeilde zetels, vier minder dan nu in de Kamer), PvdA (24 zetels, min negen), SP (19, min zes) en VVD (16, min zes) keren de kiezers zich af.

http://www.volkskrant.nl/binnenland/art ... zes_zetels
Gebruikersavatar
Lodewijk Nasser
Berichten: 5884
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 1:58 am
Contacteer:

Bericht door Lodewijk Nasser »

Ik denk dat je niet zo blind moet staren op de peilingen. De Blonde Satan zou ik ook volgens de peilingen van 2006 de kiesdeler niet halen. Nou, het werden negen zetels.

Hij moet gewoon nu in alle rust werken aan een beter NL. De nieuwigheid is er nu wel een beetje van af.
Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.
Willem Elsschot (1882-1960)
Gebruikersavatar
Edith
Berichten: 100
Lid geworden op: vr aug 22, 2008 4:01 pm
Locatie: Breda

Bericht door Edith »

Pilgrim schreef:De PVV zakt in de peiligen?! Zou het "rechtse" en "radicale" imago van Wilders hem nu toch opbreken? De kiezers lopen over naar Verdonk. Als dit klopt is dit weer een teken dat veel kiezers graag op een partij stemmen die tegen de islamisering is, maar weinig zien in het economische programma van de PVV. Ook hieruit blijkt dus weer dat er gat in de politieke markt zit waar een nieuwe politieke partij handig op in zou kunnen spelen. :cool:
Het zou ook zomaar kunnen zijn dat Wilders de laatste tijd te weinig in het nieuws is geweest om zijn zetel aantal in de peilingen in stand te houden. Ik schat de gemiddelde Nederlander helaas niet zo hoog in, om bovenstaande conclusie te trekken bij een zakken in de peilingen.
De laatste tijd heb ik meer over Rita gehoord dan over Wilders. Volgens mij werkt het zo bij die peilingen, het beestje wat het meest genoemd wordt, wordt het eerst genoemd bij vragen over politiek.
Als ik moet, dan ga ik wel naar de WC.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51053
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

Lodewijk Nasser schreef:Ik denk dat je niet zo blind moet staren op de peilingen. De Blonde Satan zou ik ook volgens de peilingen van 2006 de kiesdeler niet halen. Nou, het werden negen zetels.

Hij moet gewoon nu in alle rust werken aan een beter NL. De nieuwigheid is er nu wel een beetje van af.
Het zou misschien ook kunnen dat veel mensen nu geloven dat het allemaal wel meevalt met die islamisering omdat er al een tijdje in onze contreien geen aanslagen meer gepleegd zijn. Toch is die sluipende islamisering volgens mij gevaarlijker dan openlijke gewelddadigheden omdat het zo stilletjes verder voortwoekert, net als bij een kanker gezwel, en je er uiteindelijk te laat achter komt dat het allemaal te ver heen is. :x
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78758
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Het valt allemaal erg mee. Ik vond het trouwens heel gek dat Geert Wilders zo in de peilingen zakte.
De Hond spreekt tegen dat de PVV en D66 dalen, zoals blijkt uit een recente peiling van het concurrerende bureau Synovate. Volgens De Hond gebruikt Synovate verkeerde methoden en zijn PVV en D66 vrijwel stabiel op dertien respectievelijk veertien zetels.
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... tid=201480
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie