Wil JIJ OOk iets voor de PVV doen? Dat kàn! Lees hier!

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Wil JIJ OOk iets voor de PVV doen? Dat kàn! Lees hier!

Berichtdoor Scarlatti » Do Mei 14, 2009 3:38 pm

PVV-Nieuwsbrief
Partij voor de Vrijheid
Postbus 20018
2500 EA Den Haag

Beste vrienden,

De politieke elite heeft gesproken: de Partij voor de Vrijheid krijgt een links cordon sanitair. Niet praten over de problemen van Nederland, laat staan praten over oplossingen. Maar weer gewoon de boel doodzwijgen en de PVV uitsluiten.

Het wordt nu echt tijd tegen die houding in actie te komen. Op donderdag 4 juni (zet de datum alvast in uw agenda) mag Nederland stemmen voor het Europees parlement. Dan kiezen we ook voor een politieke cultuur, hier en in Brussel.

Het is van het grootste belang dat de PVV sterk uit de hoek komt. Ik zou het geweldig vinden als u zich wil inzetten Voor Nederland. Met nog een paar weken te gaan is het nu erop of eronder. Steeds meer mensen vragen ons hoe ze kunnen helpen. Hier zijn vijf suggesties.

*We zoeken dringend vrijwilligers: mensen die pamfletten in brievenbussen stoppen of die posters plakken. Misschien heeft u een uurtje over om mee werken aan het succes van Barry Madlener en zijn team.
Voor meer informatie klikt u op deze link.

*De Partij voor de Vrijheid wil geen subsidie en is daarom helemaal afhankelijk van burgers. De posters, de zaaltjes, de tv-spotjes moeten dus worden opgebracht door PVV-sympathisanten zoals u. Als u iets wilt doneren, hier is ons bankrekeningnummer: 67.04.72.344, ten name van Stichting Vrienden van de PVV te Den Haag. Elke euro is welkom!

*Op maandag 1 juni houdt de Partij voor de Vrijheid in Rotterdam een bijeenkomst als afsluiting van de verkiezingscampagne. Het zou fantastisch als u daarbij kunt zijn.
Voor meer informatie klikt u op deze link.

*De PVV is altijd op zoek naar talent: mensen die politiek actief willen worden, bijvoorbeeld als lid van de Tweede Kamer. Bent u geïnteresseerd, meld u aan via [email protected]. Graag een cv plus motivatie.

*Stuur 'm door! Deze Nieuwsbrief is dringend op zoek naar een hogere oplage. Misschien zijn er mensen in uw omgeving die zich ook willen abonneren en zo op de hoogte willen blijven van het laatste PVV-nieuws. Stuur daarom deze Nieuwsbrief door aan zoveel mogelijk mensen.
Gebruik niet de doorstuur functie in uw mailprogramma, via deze link kunt u de nieuwsbrief veilig verzenden.
Staat u nog niet ingeschreven, maar wilt u de nieuwsbrief in de toekomst wel blijven ontvangen, dan kunt u zich via deze link aanmelden..


Vriendelijke groet,

Geert Wilders

Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten