Breivik. Drama in Noorwegen

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15757
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Drama in Noorwegen. Molly snapt er niks van.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 01, 2011 7:15 pm

mollyveenstra schreef:Is een boycot van Israel hetzefde als terrorisme? En is die vlag op de foto, de vlag van Hamas? Ik zou het even nakijken als ik jou was BFA.

Molly, je bent vervelend. Je zeurt. Probeer nou eens een simpel of meer uitgebreid antwoord te geven op de vraag waarom Moslimwezens NOOIT thuishoren in ONZE kennisbeschaving. Is het dan teveel gevraagd om zo snel mogelijk ONZE kennisbeschaving te verlaten?

En inderdaad. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Hoe eerder de misselijk makende aanhangers van de pedofiel, roverhoofdman en kampioen sadist Mohammed ONZE kennisbeschaving verlaten, hoe liever mij het is. Dit is geen oproep tot geweld. Maar als de aan de macht zijnde regering geweld gebruikt zal dit legitiem zijn. Wilders verafschuwt geweld, dus moeten we hopen op een ander. Obama bijvoorbeeld!

Vergeet niet nog even te antwoorden op de vraag waarom moslimwezens NOOIT passen in ONZE kennisbeschaving.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Monique » Ma Aug 01, 2011 8:04 pm

mollyveenstra schreef:Is een boycot van Israel hetzefde als terrorisme? En is die vlag op de foto, de vlag van Hamas? Ik zou het even nakijken als ik jou was BFA.


Molly, er staat nu al een hele tijd een vraag voor je open.
Dus.... nogmaals.
Waarom schieten moslims in de slachtofferrol bij deze aanslagen?
De dader is een kafir en alle slachtoffers ook.

Dus........ vertel?


Komt er ooit een antwoord of gaat het "op zijn moslims"?
Amorele atheistische nitwit

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Manon » Ma Aug 01, 2011 8:05 pm

mollyveenstra schreef:Monique,

Ken je Breiviks Ideeën?

neen, niet echt. Ik ken enkel zijn daden.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15757
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Drama in Noorwegen. De moskee vaart er wel bij.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 01, 2011 8:14 pm

Ariel schreef:
Noorse kroonprins bezoekt moskee
Noorwegen, juli 2011

Afbeelding


Een paar dagen na de aanslagen van Oslo en Utoya, bezocht kroonprins Haakon een moskee van de World Islamic Mission in Oslo om de doden van de aanslag te gedenken.
Haakon was in het gezelschap van de minister van buitenlandse zaken Stoere, bisschop Kvarme en de burgemeester van Oslo, Stang. De prins deed tijdens het bezoek zijn schoenen uit en nam plaats op de grond.
Minister van buitenlandse zaken Stoere wees er in zijn toespraak in de moskee op dat Noorwegen steeds verandert en dat verandering niet stopgezet kan worden.

Als een van 's werelds beste psychologen en godsdienstwaanzinoloog (ik ben volgens mij uniek in deze) meen ik mij te kunnen permitteren hier commentaar op te geven.

Laat ik beginnen met het tegenovergestelde. Wanneer je gezag als dictator in twijfel wordt getrokken, hoe dan te handelen? We hebben het weer kunnen lezen over islam. In Syrië worden opstandige burgers die het gezag van de familie, die in het zwaard van pedofiel en aards psychopaat en sadist Mohammed geloven, in twijfel trekken, met tanks uit de weg geruimd. Want analfabeet, sadist en roverhoofdman Mohammed leerde nu eenmaal het recht van het vlijmscherpe met bloed doordrenkte kromme Arabisch islamitische zwaard dat garant staat voor terrorisme tot in de moskee in het algemeen, en na het vrijdagmiddag gebed in het bijzonder.

Tot zover alle narigheid die islam en het geloof in het zwaard van pedofiel idioot en psychopaat Mohammed met zich meebrengt.

Terug naar die linkse royalistische Gutmenschjes in Noorwegen. Naar de koninklijke familie en de regeringsfunctionarissen.

Ach, die mensjes hebben het zo goed bedoeld. Een betere wereld zonder oorlog. Hoe krijg je nou zoiets voor elkaar? Nouuuuw . . .

JE MOET DE ONDERLINGE HAAT WEGHALEN! Tenslotte zijn alle mensen gelijk. Een post communistische gedachte die op dit moment HEEL STERK leeft onder de zich sociaal democraten noemende Linkse Gutmenschen.

EUREKA! De partij intellectuelen van de Europese Gutmensch Partij, met ondersteuning van de Noorse regering en het enthousiasme van de Noorse koninklijke familie, hadden het helemaal voor elkaar. Heerlijk toch, al die saamhorigheid met inpassing van een islamitische culturele achterlijkheid die vanzelf wel zou overgaan in de geneugten van de wel verzorgende heilstaat voor jan en alleman, inclusief een horde bij de tijd zijnde godsdienstwaanzinnigen uit de middeleeuwen die hier in Europa hun revival mogen mee maken van 1400 jaar geleden. Want volgens mij is het heidense mensonterende Ramadan feest alweer begonnen.

Begrijpt u nu dat plotselinge moskee-bezoek vanuit de regering en het koninklijke bloed? Dat is om al die frustratie weg te werken van de eerste tekenen van betonrot in het over het kameel getilde idee van de Noorse regering om een voortrekkersrol te vervullen in het licht naar de wereld van de enorme 'beschaafdheid' die zo kenmerkend is voor de glorieuze verheven rol van Noorwegen.

JE LAAT JE ALS NOORSE REGERING AAN DE MACHT, NIET KENNEN DAT JE GEFAALD HEBT!

HOE? Door je godsdienstwaanzinnige ideeën nog eens extra te benadrukken. Het wil zoveel zeggen als:

WIJ, de sociaal democraten, HEBBEN (altijd) GELIJK!

Dat is wat dat zooitje miserabele figuren, inclusief de Noorse koninklijke familie, ons wil duidelijk maken.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mollyveenstra
Berichten: 26
Lid geworden op: Za Jan 29, 2011 1:17 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor mollyveenstra » Ma Aug 01, 2011 8:21 pm

Monique schreef:
Molly, er staat nu al een hele tijd een vraag voor je open.
Dus.... nogmaals.
Waarom schieten moslims in de slachtofferrol bij deze aanslagen?
De dader is een kafir en alle slachtoffers ook.

Dus........ vertel?


Komt er ooit een antwoord of gaat het "op zijn moslims"?


Nee.

BFA komt eerst aan de beurt.

De Noorse Sociaal Democraten willen zeker niet alle Joden in zee drijven. En hoe kom je op kruisvaarders? Slip of the tongue? Houd je emoties onder controle BFA, anders verraad je jezelf nog!

Goed, dan. Even serieus.

Een boycot van Israel heeft niet als doel het terrorisme te ondersteunen, maar om druk uit te oefenen op Israel om haar politiek te wijzigen tov. de Palestijnen.Mijn persoonlijke mening over de joods-palestijnse kwestie is niet zo erg belangrijk, en valt buiten deze discussie. Maar omdat je zo aandringt:

Ik heb een afkeer van terrorisme, maar ook van andere vormen van -oorlogs-geweld. En daar valt ook het geweld van de staat Israel onder, dat ingezet is tegen de Palestijnen. Dat van Amerika tegen burgers in Irak, Afghanistan en Vietnam. De Engelse terreurbombardementen tegen het einde van de tweede wereldoorlog op de Duitse steden. Ik som hier een paar gebeurtenissen op om aan te tonen dat wie kiest voor oorlog ('Wij' de goeien dus) , zich goed bewust moet zijn van de gruwelijke consequenties. En dat de zaak behoorlijk uit de hand kan lopen.

Om die reden maak ik me ook zorgen over de retoriek in dit forum, en van jullie grote held. Uiteindelijk kunnen Geert en de zijnen (jullie dus) er niet onderuit. En de knuppel moet uit de kast.

Laat ik dit iets nuanceren.

Wilders lijkt me nog niet zo gevaarlijk. Meer een opportunist, die zijn verkiezingsbeloftes breekt, daar waar het hem goed uitkomt. Maar eens zal zijn (politieke) tijd gekomen zijn, en komt er een erfgenaam, die zich misschien wat principiëler opstelt. Maar een ding is zeker: de toekomst wordt nu gemaakt. Wees dus voorzichtig...

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15757
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Drama in Noorwegen. Net niet knock-out.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 01, 2011 8:28 pm

Dat uitgerekend nu juist een Noorse anarchist de deconfiture moet inluiden van het stompzinnige Europese multiculturele gedachtengoed, moet wel heel erg pijnlijk zijn voor de zich sociaal democraten noemende Gutmenschen in Noorwegen.

Maar al wordt je tot moes geslagen in de boksring, je laat je niet uittellen. Je staat op en gaat naar de moskee alsof er niets aan de hand is. En waar is nou de koninklijke familie goed voor? Juist ja, die vertegenwoordigen het volk. Ehhhh . . . of toch niet helemaal?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor BFA » Ma Aug 01, 2011 8:42 pm

mollyveenstra schreef:En hoe kom je op kruisvaarders? Slip of the tongue? Houd je emoties onder controle BFA, anders verraad je jezelf nog!


Het zwaard van Godefroid de Bouillon ligt nog in Jeruzalem. ik denk dat Mohammedanen liefst dat zwaard samen met de Joden in zee zien verdwijnen.

mollyveenstra schreef:Een boycot van Israel heeft niet als doel het terrorisme te ondersteunen, maar om druk uit te oefenen op Israel om haar politiek te wijzigen tov. de Palestijnen.


Het probleem van de Palestijnen is dat zij terrorisme bedrijven. Israël heeft zich teruggetrokken in ruil voor vrede en terrorisme gekregen.
Het probleem dat de boycotters van Israël hebben is dat Israël zich verdedigt tegen dat terrorisme.
De boycott van Israël houdt een steun aan Palestijns terrorisme in.

Net zoals het pogen verbreken van de Gazablokkade dient om terroristen zich makkelijker te laten bewapenen. Ook steun aan terrorisme is.

mollyveenstra schreef:Meer een opportunist, die zijn verkiezingsbeloftes breekt, daar waar het hem goed uitkomt.


Dit is een beschrijving waar zowat elke politieker onder past.

mollyveenstra schreef:Wees dus voorzichtig...


Voor wat, Islam?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41758
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 01, 2011 8:58 pm

BFA schreef:+ 1700 Islamitische terreuraanslagen de laatste 10 jaar en wekelijks meer doden dan de aanslag in Oslam tonen dat het probleem voornamelijk bij Islam ligt.

Vergissing! Het zijn er geen 1700 maar 17.000!! :nono1:
Veel meer dus! :crying:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mollyveenstra
Berichten: 26
Lid geworden op: Za Jan 29, 2011 1:17 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor mollyveenstra » Ma Aug 01, 2011 9:07 pm

BFA schreef:Mooie gevangenissen ginder in Noorwegen.
Een fotoreeks:

The Super-Lux Super Max
From flat-screen TVs to jogging trails, here's where Norway's accused mass murderer could end up. http://www.foreignpolicy.com/articles/2 ... _super_max

Verwijt mij niets, als je na het zien van de foto's moeite doet om er binnen te zijn.


De ergste straf voor Breivik zou zijn als mensen zoals jullie zich afkeerden van zijn ideeën. Ik weet zeker dat hij gruwelt van de beelden van de Noorse kroonprins in een moskee, en de oproep van Stoltenberg voor meer democratie. Dit raakt de man in het diepst van zijn ziel. Maar de allerergste straf voor hem zou zijn als jullie, Pamela Geller en Geert Wilders openlijk een verzoenende toon zouden aanslaan. Dit zou de man ondragelijk veel pijn doen. :evil:

Maar helaas. Waarom zijn jullie zo mild voor die man? Denken jullie echt dat hij bang is voor de doodstraf? :laugh1:

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72306
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Ariel » Ma Aug 01, 2011 9:26 pm

mollyveenstra schreef:
De ergste straf voor Breivik zou zijn als mensen zoals jullie zich afkeerden van zijn ideeën.


Ik keer me af van zijn daad. Net zoals de meeste mensen op deze wereld.
Maar ( zomaar nieuwsgierig) wat zijn de ideeën van Breivik Molly?

Ik weet zeker dat hij gruwelt van de beelden van de Noorse kroonprins in een moskee, en de oproep van Stoltenberg voor meer democratie. Dit raakt de man in het diepst van zijn ziel
.

En met hem vele mensen vermoed ik. Wat moet die prins in een moskee als er geen moslims maar Noren vermoord zijn. De man behoort de ouders van de slachtoffers te bezoeken. De Moslim gemeenschap in Noorwegen is geen slachtoffer.

Maar de allerergste straf voor hem zou zijn als jullie, Pamela Geller en Geert Wilders openlijk een verzoenende toon zouden aanslaan. Dit zou de man ondragelijk veel pijn doen. :evil:


Ja ja...Denk jij dat nou werkelijk? Geert Wilders kent de man niet eens, en Anders B kent Wilders niet. Maar wat voor verzoenende woorden moet Wilders nu aanslaan? Moet hij zeggen dat Islam een pracht religie is ?

Maar helaas. Waarom zijn jullie zo mild voor die man? Denken jullie echt dat hij bang is voor de doodstraf?


Wie zegt dat we mild zijn voor Anders B. Ik kan op dit moment (bij wijze van spreken) zijn bloed wel drinken, en van mij mag hij de zwaarste straf krijgen die er voorhanden is in Noorwegen krijgen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Monique » Ma Aug 01, 2011 9:37 pm

mollyveenstra schreef:

De ergste straf voor Breivik zou zijn als mensen zoals jullie zich afkeerden van zijn ideeën.

Net zoals moslims zich afkeren van de ideeën van mohammed?
Amorele atheistische nitwit

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor BFA » Ma Aug 01, 2011 9:44 pm

mollyveenstra schreef:
De ergste straf voor Breivik zou zijn als mensen zoals jullie zich afkeerden van zijn ideeën.


Wat zijn de ideeën van Breivik? Niet die van de counterjihad hoewel er oppervlakkige overeenkomst is. Die overeenkomst is gebaseerd op plagiaat.
Counterjihad verwerpt geweld en rekent op democratie.
AB ziet geweld als middel ter omverwerping van democratie.
Counterjihad zal nooit met Al Qaida's of Taliban samenwerken.
AB ziet geen porbleem.
Counterjihad is voor mensenrechten en gelijkheid der mensen voor iedereen. Ook voor Mohammedanen.
AB ziet dit anders.
Counterjihad werkt naar een toekomst.
De toekomst van AB is herinstelling van een verleden dat niet meer is.

Waar is de overeenkomst van ideeën Molly? Ik vind ze niet.

mollyveenstra schreef:Maar de allerergste straf voor hem zou zijn als jullie, Pamela Geller en Geert Wilders openlijk een verzoenende toon zouden aanslaan. Dit zou de man ondragelijk veel pijn doen.


Waarom, over Islam liegen we niet. We kunnen moeilijk onszelf en de waarheid verloochenen.

mollyveenstra schreef:Maar helaas. Waarom zijn jullie zo mild voor die man?


ik ben nergens mild voor die man geweest.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Dhana
Berichten: 7964
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Dhana » Ma Aug 01, 2011 9:45 pm

Als ik allemaal zo lees van Mevrouw MV komt het er volgens haar op neer dat wij hier dat wij door dit forum en met z'n allen voor gezorgd hebben dat die Noorse sociopaat is doorgeslagen. Inderdaad zoals Monique het stelt, zou dat dan moeten impliceren dat hetzelfde al 1400 geldt voor de moslims.

Mevrouw MV zou een punt hebben als we hier allemaal de vlag zouden uitsteken en een fonds in het leven roepen om onze "held" te ondersteunen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41758
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 01, 2011 11:13 pm

Links misbruikt Breivink

Geplaatst door Bert Brouwer op 26 juli, 2011 in Frontpage

Het is teleurstellend dat linkse media zoals de VARA, Joop.nl, maar ook het links 'christelijke' dagblad Trouw op nogal opzichtige wijze trachten het verschrikkelijke drama van afgelopen vrijdag in Noorwegen in de schoenen van rechts te schuiven. Tijd om te ontzenuwen dus!

Op de eerste plaats is de waanzinnige Anders Behring Breivik een produkt van zijn tijd. Vele Noren, maar ook Europeanen zien in rap tempo hun samenlevingen veranderen tot smeltkroezen van tientallen nationaliteiten met een bedenkelijke rol voor de islam daarin weggelegd. Vele Europeanen, regeringsleiders als Sarkozy, Merkel en Rutte voorop hebben terecht het 'ideaal' van het multiculturele allegaartje afgeschoten. De waanzin om echter met echte kogels tientallen voornamelijk jonge mensen aan flarden te schieten is echter met geen pen te beschrijven. Er kan geen sprake van begrip zijn. Menselijkerwijs is het niet te begrijpen, hooguit handen die zich al schreiend ten hemel heffen zoals in Noorwegen alom aanwezig nu.

Politiek is er echter het één en ander niet in de haak. En dat heeft te maken met een jarenlang verwaarloosde voedingsbodem waardoor een gewetenloze hufter als Breivik kostenloos kon gedeien tot de moordmachine die hij werd. Des te pijnlijker is het te moeten constateren dat linkse media rechtsmensen schofferen door hun op manipulatieve wijze aan het verstand te peuteren dat het hekelen van de islam en de doorgeschoten veelkleurigheid van o.a. ook dit land, lieden zoals Breivik munitie verschaft om letterlijk mee te gaan schieten. De grootste aanslagen op de mensheid kwamen vanuit zogenaamd linkse jubelzangen. Het communisme, het nationaal-socialisme (lees: de arbeiders) hebben meer bloed aan de handen dan alle kruistochten bij elkaar. Elke verwijzing naar christelijk conservatieven of de PVV is dan ook volkomen misplaatst. Breivik was geen christen en zijn sympathie voor de PVV van Wilders in zijn 1500 pagina's tellende manifest was niet uit zijn koker, maar uit andersmans koker.

Jarenlang hebben velen in Europa en ook in Nederland lijdzaam moeten aanschouwen hoe links de multiculturele samenleving opdrong. Individueen met labiele geesten kregen zo ruim baan om vanuit hun bovenkamer hun ziekmakende plannen ten uitvoer te brengen. Ook nu nog zijn er hordes PvdA'ers en GroenLinksers en D66'ers die nog altijd niet het failliet van hun destructieve kijk op de samenleving durven inluiden. Dergelijke grachtengordeldieren wonen namelijk nog altijd niet drie hoog achter op een tweekamerflat met terroriserende Marokkanen downstairs die alle respect voor de Nederlandse samenleving hebben afgeschud, als ze dat ooit al hebben gehad. Als ze daar wel zouden wonen, dan zouden ze snel ontwaakt zijn vanuit hun natte roze dromen.

De linkse pers doet er verstandig aan om hun suggestieve gedrag subiet bij het grof vuil neer te zetten. Laat men in dat opzicht een voorbeeld nemen aan de eerste reacties vanuit het Binnenof, muv. Kathleen Ferrier (CDA), daar werpt men namelijk alles wat maar enigszins met Wilders in verband zou kunnen worden gebracht verre van zich. Volkomen juist. Linkse kruistochten als het communisme en in aanvang het nationaal socialisme uitmondende in het facisme, hebben we al genoeg gehad.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/ ... -van-links
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18608
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor mercator » Ma Aug 01, 2011 11:53 pm

Tja met zijn actie heeft Anders B wel duidelijk weten te maken waar de prioriteiten van links liggen, nl.bij de moslims in de moskee en TEGEN de eigen Europese bevolking.
De links geindoctrineerde tieners op het eiland Utoya mochten best opgeofferd worden om dat statement te kunnen maken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor naar boven » Di Aug 02, 2011 12:18 am

Pilgrim schreef:
Links misbruikt Breivink

Geplaatst door Bert Brouwer op 26 juli, 2011 in Frontpage
...

Ik dacht dat alleen Molly Veenstra Breivink in plaats van Breivik schreef..

:D Niet dus..
RTFM

mollyveenstra
Berichten: 26
Lid geworden op: Za Jan 29, 2011 1:17 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor mollyveenstra » Di Aug 02, 2011 12:55 am

BFA schreef:
Wat zijn de ideeën van Breivik?


Ariel schreef:
Maar ( zomaar nieuwsgierig) wat zijn de ideeën van Breivik Molly?


Wil je dat ik een korte samenvatting geef van zijn epistel? Moet ik dat serieus nemen? Ik heb wel wat zinnigers te doen.

BFA schreef:
Waar is de overeenkomst van ideeën Molly? Ik vind ze niet.


Bij herhaling heb ik gevraagd naar de verschillen. Die kon ik namelijk niet vinden, en jullie ook niet.

Dat er verschil bestaat tussen de methodes om je doel te bereiken en die van Breivik, zal ik niet ontkennen, maar, nogmaals, voor de zoveelste keer, dat bedoel ik niet.

Het verschil tussen jullie en Breivik is belangrijk. De overeenkomst, is echter ook belangrijk. Uit een paar reacties proefde ik de gewetensvolle behoefte daar verantwoording over af te leggen, maar dat lijkt verleden tijd. Tussen de leden op dit forum bevinden zich overigens ook lieden die een geweldadige actie niet uit de weg zullen gaan. Daarvan ben je je toch bewust?

Jammer toch. Als je die man écht wilt pakken zul je daarvoor een offer moeten brengen, en je principes iets aan moeten scherpen. Het zal de anti-islam beweging uitdunnen, maar niet noodzakelijkerwijs verzwakken. Kennelijk is het nog te vroeg daarvoor, en moet er iets nóg afschuwelijkers gebeuren.

BFA schreef:
Wat zijn de ideeën van Breivik? Niet die van de counterjihad hoewel er oppervlakkige overeenkomst is. Die overeenkomst is gebaseerd op plagiaat.

Het is maar wat je oppervlakkig noemt. Dat plagiaat maakt het verschil in ideeën nul. Het enige wat je ervan kunt zeggen is dat Breivinks ideeën niet oorspronkelijk zijn. Maar alhoewel hij ze heeft gejat, gelooft hij er wel degelijk in.


Weltrusten allemaal, mijn vrije dag zit erop, en morgen tikt het klokje van gehoorzaamheid. Vermoedelijk zullen jullie het verder zonder mij moeten doen in deze discussie.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41758
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 02, 2011 1:00 am

Welterusten Molly! :knorrie:
:sleeping:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Vrijdenker
Berichten: 1748
Lid geworden op: Do Jul 15, 2004 10:07 pm
Contact:

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Vrijdenker » Di Aug 02, 2011 1:46 am

De islamcriticus Michiel Mans schreef een zeer respectvolle brief aan Peter Breedveld:

Knights

:D

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Monique » Di Aug 02, 2011 8:35 am

mollyveenstra schreef:Vermoedelijk zullen jullie het verder zonder mij moeten doen in deze discussie.

Dus toch "op zijn moslims".

Goh, wie had dat nu toch kunnen denken..... worthy:
Amorele atheistische nitwit

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2467
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor silkyboxershortXL » Di Aug 02, 2011 8:52 am

Is Andrew Behring Breivik een Christen fundamentalist?

http://www.answeringmuslims.com/
Much has been made of the fact that Norwegian terrorist Anders Behring Breivik calls himself a Christian. However, in his Manifesto, Breivik explains what he means by the term "Christian," and he admits that he does not have a personal relationship with Jesus Christ.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

mercator
Berichten: 18608
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor mercator » Di Aug 02, 2011 10:42 am

mollyveenstra schreef:Bij herhaling heb ik gevraagd naar de verschillen. Die kon ik namelijk niet vinden, en jullie ook niet.
.


De overeenkomsten en verschillen tussen Breivink's ideetjes en die op FFI ? In een notedop: de analyse van de rampzalige Marxistische politiek is de overeenkomst(en naar wat ik ervan gelezen heb 100 % correct),het verschil de meer "romantische" fantazieën over Tempeliers e.d.

Van de oorspronkelijke Tempeliers werd verteld dat ze een Heilige Kat aanbaden, bij de initiatie het achterwerk van een hond moesten kussen en zich onledig hielden met sodomie en zwaar alcoholmisbruik( vandaar de Vlaamse uitdrukking "we gaan Tempelieren" voor kroegbezoek). Ik denk niet dat het dàt was wat Breivink bedoelde met zijn fascinatie voor de Tempeliers.

Breivik was ook correct in het aanmerken van de socialisten als de schadelijke elementen voor Europa. Niet de moslims. Want moslims zijn niks en kunnen niks van zichzelf, het zijn de socialisten en aanhang die de import van moslims mogelijk maken en bevorderen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor naar boven » Di Aug 02, 2011 1:02 pm

http://www.answeringmuslims.com/
Much has been made of the fact that Norwegian terrorist Anders Behring Breivik calls himself a Christian. However, in his Manifesto, Breivik explains what he means by the term "Christian," and he admits that he does not have a personal relationship with Jesus Christ.

Nou, gelukkig maar. Anders... :shock:
(...waarom heet die man niet anders eigenlijk...oh, wacht..)

...anders wordt Jesus Christ ook nog aan het kruis genageld...oh, wacht.. :roll:
RTFM

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Zwartmeer » Di Aug 02, 2011 1:05 pm

Op het HVV van vandaag staat kranteartikel met Pechtold die op Wilders afgeeft. Ik heb niet de moeite genomen het uit te lezen. Laat staan hier plaatsen. Het bracht mij wel op deze gedachte. Door die aanslag in Oslo komt de anti-islam een beetje onder druk. Er is daar geen reden voor maar sommigen pakken elke voordeeltje dat ze pakken kunnen. Ze hebben en kunnen ook niet veel anders dan deze momenten uitbuiten. Ik ben er zo mee, laat Pechtold en de zijnen zoveel mogelijk interviews geven in zoveel mogelijk kranten. Laat ze Wilders zo vaak en veel mogelijk zwart maken als ze kunnen. Er komt vanzelf een dag dat dit zich enorm tegen hen gaat keren. Dus laat ze vooral zoveel mogelijk bewijsmateriaal tegen henzelf produceren. Dan hoeven later niet zo diep te googlen.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72306
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Drama in Noorwegen

Berichtdoor Ariel » Di Aug 02, 2011 1:26 pm

Breivik: Handlangers aangeven voor aftreden kabinet
dinsdag 2 augustus 2011

Anders Breivik, de Noorse man die vrijdag 22 juli 77 mensen doodde met een bomaanslag en een schietpartij, heeft een lange lijst met eisen ingediend bij zijn advocaat, Geir Lippestad. In ruil voor de eisen wil Breivik de Noorse justitie informatie geven over de terreurcellen waar hij mee samen zou werken.

Dat meldt Associated Press.

De eisen zijn onrealistisch, zegt Lippestad. Zo wil Breivik dat de zittende sociaal-democratische regering aftreedt en het hele politieke systeem van Noorwegen wordt omgevormd. Zelf wil hij een sleutelrol spelen in deze veranderingen.

Japanners
Breivik wil ook dat hij wordt onderzocht door Japanse psychologen. Hij heeft ingestemd met onderzoek door Noorse gedragsspecialisten, maar denkt dat Japanners zijn eergevoel beter zullen begrijpen. Daarnaast stelt Breivik ‘normale’ eisen als sigaretten en comfortabele kleding.

In zijn manifest en in zijn verhoren liet Breivik doorschemeren dat hij samenwerkt met gelijkgestemden. Twee ‘terroristencellen’ zouden de Noor hebben geholpen bij zijn aanslagen. In zijn manifest schreef Breivik met verschillende gelijkgestemden uit Europa in Londen te zijn geweest.

Handlangers?
Allen zouden zij bereid zijn geweld te gebruiken om te vechten tegen moslims en de multiculturele samenleving. Onderzoekers hebben nog geen bewijs gevonden van het bestaan van handlangers van Breivik.

De Noor wil alleen informatie geven over deze handlangers als zijn eisen worden ingewilligd. ‘Het laat zien dat hij totaal niet begrijpt in welke situatie hij zich bevindt,’ zegt Lippestad. Volgens de advocaat is Breivik ook erg benieuwd naar de gevolgen van zijn daden. Hij wil weten hoeveel doden en gewonden er zijn en hoe de media over hem schrijven.

Door Marlou Visser

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buite ... abinet.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten