President Poetin

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Sjeng
Berichten: 5518
Lid geworden op: Di Dec 07, 2004 3:52 am

President Poetin

Berichtdoor Sjeng » Ma Okt 31, 2005 6:36 pm

Poetin waarschuwt Europa voor terrorisme

Bron: refdag.nl

DEN HAAG (ANP) – De Russische president Poetin waarschuwt Europa voor het internationale terrorisme. Europa stelt zich te slap en toegeeflijk op, vindt hij, blijkens een interview maandag in NRC Handelsblad.

„In de Europese denkwijze is een traditie ontstaan om agressors en extremisten te pacificieren volgens het principe: over alles valt te onderhandelen, zo lang u ons maar ontziet. Dat is een gevaarlijke filosofie die in de praktijk tot grote trageies leidt", aldus Poetin in NRC.

De Russische president brengt dinsdag en woensdag een staatsbezoek aan Nederland. Het internationaal terrorisme zal een van de gespreksonderwerpen zijn tijdens zijn ontmoeting met premier Balkenende.

Link naar artikel: http://www.refdag.nl/artikel/1235658/Po ... risme.html
"Wij zijn allen atheïst. Het enige verschil is dat ik in een god minder geloof dan jij. Als je begrijpt waarom je alle andere goden behalve de jouwe verwerpt, zul je tevens begrijpen waarom ik ook jouw god verwerp" - Stephen Roberts (atheïst)

Sjeng
Berichten: 5518
Lid geworden op: Di Dec 07, 2004 3:52 am

Poetin: Homo's demografisch probleem

Berichtdoor Sjeng » Vr Feb 02, 2007 4:12 pm

Poetin: Homo's demografisch probleem

Bron: Fok!

Homo's en lesbiennes vormen een ''demografisch probleem'' voor Rusland, zo antwoordde de Russische president Vladimir Poetin gisteren op vragen van journalisten. Die wilde weten wat hij vond van eerdere uitspraken van Joeri Loesjkov, de burgemeester van Moskou. Poetin doelde met zijn opmerking op het dalende bevolkingsaantal van Rusland. Hij verzekerde overigens dat hij de individuele vrijheid in al haar vormen respecteert.

Loesjkov verklaarde onlangs dat de Gay Pride het werk van Satan is. Een homoparade door zijn stad zal hij net als vorig jaar met alle mogelijke middelen proberen tegen te gaan. ''Het homohuwelijk is als een moreel gif dat de pure geest van onze kinderen aantast'', aldus de burgemeester eerder deze week. De organisatoren van Gay Pride hebben een klacht ingediend bij het Europees hof voor de Rechten van de mens en eisen 20.000 euro schadevergoeding.
"Wij zijn allen atheïst. Het enige verschil is dat ik in een god minder geloof dan jij. Als je begrijpt waarom je alle andere goden behalve de jouwe verwerpt, zul je tevens begrijpen waarom ik ook jouw god verwerp" - Stephen Roberts (atheïst)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Poetin veroordeelt verval van het Westen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 13, 2013 11:09 pm

Poetin: excessen van politieke correctheid leiden tot verval van het Westen

Posted on 13 oktober 2013

Afbeelding
De Russische president Vladimir Poetin bij het Valdai-Forum

Homo-lobby gestopt; Greenpeace opgesloten; interventie in Syrië geblokkeerd: steeds vaker is te zien dat uitgerekend Rusland het laatste bolwerk bij het behouden van de Europese cultuur is. De Russische president Vladimir Poetin geselde tijdens het Valdai-Forum het waardeverval van het Westen in aan duidelijkheid niets te wensen overlatende bewoordingen.

De Russische president Vladimir Poetin heeft de voor enkele westerse landen typische pogingen bekritiseerd om hetero- en homohuwelijken juridisch gelijk te stellen.

“We zien hoe veel euro-Atlantische landen in feite de weg zijn ingeslagen van de afwijzing van de eigen wortels, waaronder die van de christelijke waarden, die het fundament van de westerse civilisatie vormen”, zei hij donderdag op de vergadering van de internationale discussieclub Valdai. “Afgewezen worden de morele basis en ook iedere traditionele identiteit – de nationale, de culturele, de religieuze en zelfs de juridische.”

“Er wordt een politiek bedreven die een kinderrijke familie gelijkstelt aan een homoseksueel partnerschap, het geloof in God aan dat in Satan”,
aldus Poetin.

“De excessen van de politieke correctheid gaan zelfs zó ver, dat een registratie van partijen die de propaganda van pedofilie als doelstelling hebben, serieus behandeld wordt”, benadrukte hij. “Mensen in veel Europese landen schamen zich en zijn bang om over hun religieuze lidmaatschap te praten. Zelfs feesten worden afgeschaft respectievelijk krijgen een andere naam, waarmee het wezen van het feest beschaamd verborgen wordt.”

Dit zou

“een rechtstreekse weg tot verval en tot primitiviteit evenals tot een diepe demografische en morele crisis zijn”,

zei Poetin. In Nederland werd enkele jaren geleden de poging ondernomen om een “pedofielenpartij” te registreren. De partij kon echter niet de nodige handtekeningen verzamelen.

Bron: http://michael-mannheimer.info/2013/10/ ... more-24961

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2013/10/13/ ... more-47846
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Dhana
Berichten: 7964
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Poetin veroordeelt verval van het Westen

Berichtdoor Dhana » Ma Okt 14, 2013 12:46 am

Alsof Poetin himself het voorbeeld van een verheven geest is.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

mercator
Berichten: 18600
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Poetin veroordeelt verval van het Westen

Berichtdoor mercator » Ma Okt 14, 2013 9:37 am

Poetin heeft voor 90 % gelijk. De West-Europese kramp om abnormaliteit en inferioritet als kwaliteiten te beschouwen en te belonen zal ons de das omdoen. Ook in andere Oost Europese landen wordt met verbazing en afschuw gekeken naar onze decadentie. Ik heb trouwens nog geen Russische homo's, communisten en groene jongens gezien die hier komen vertellen hoe wij onze zaakjes moeten regelen. Wat Poetin allemaal presteert in Rusland is toch ook onze zorg niet ?

Ergens anders las ik dat "Rusland geen democratie is" volgens de linkse intellectuelen hier. Nog afgezien van het feit of democratie wel wenselijk is, zou ik zeggen dat HIER helemaal geen democratie bestaat. In België worden de Vlamingen bestuurd door een communistische regering waar vrijwel niemand van hen voor gekozen heeft, bij jullie kruipen de oppositiepartijen gewoon in het bedje van Rutte en Samsom om toch maar mee te kunnen doen, iets wat zeker helemaal niet de bedoeling van hun kiezers was.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15711
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Poetin veroordeelt het TERECHTE verval van het Westen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Okt 15, 2013 8:12 am

mercator schreef:bij jullie kruipen de oppositiepartijen gewoon in het bedje van Rutte en Samsom om toch maar mee te kunnen doen, iets wat zeker helemaal niet de bedoeling van hun kiezers was.

Onze politici hebben schijt aan de kiezers die sowieso altijd al als dom stemvee worden beschouwd. Wanneer leert het volk nu eens dat politieke schijnheilige tuig af te straffen door thuis te blijven met de verkiezingen? Maar nee hoor! Het domme klootjesvolk trapt er iedere keer weer in. Een goed alternatief was natuurlijk om op de PVV te stemmen, dat ik gedaan heb. Voordat de PVV er was bleef ik vanzelfsprekend thuis.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15711
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Poetin heeft gelijk. Niet ons koningshuis

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Okt 15, 2013 8:37 am

'Hans van de Mortel' schreef: Voordat de PVV er was bleef ik vanzelfsprekend thuis.

Dit is niet juist. Ik heb ooit vroeger een keer op de PPR gestemd en regelmatig op de VVD. Ik was ook twee jaar lid van die partij en functioneerde in de propaganda commissie van de VVD in Almere. Uit die ervaring ben ik overtuigd geraakt dat politiek een zelf besmeurende aangelegenheid is vol huichelarij en domme inzichten.

Maar ik heb NOOIT op de PvdA gestemd. Ik heb zover als ik mij kan herinneren altijd een afschuw van die partij gehad. En daarin werd ik keer op keer op keer in bevestigd en versterkt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Poetin neemt Joden in bescherming

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 24, 2016 8:10 pm

Putin: Joden die wegvluchten uit Europa welkom in Rusland

Xander, 20-01-2016

Afbeelding
Het rouwende gezin van Dafna Meir, de moeder van 6 kinderen die afgelopen zondag door een 16 jarige Palestijn werd vermoord. De Europese media besteden geen enkele aandacht aan de sinds vorig jaar zomer geëxplodeerde Palestijns-islamitische terreuroorlog, waarin er wekelijks nieuwe moordaanslagen op Joden en Israëliërs worden gepleegd.

Russisch parlement neemt wet aan waarmee verdraaien Bijbelteksten om Jodenhaat te rechtvaardigen wordt verboden

Nu het aantal antisemitische aanvallen in Europa –voornamelijk als gevolg van het zeer snel groeiende aantal moslims in Europa- jaarlijks snel toeneemt, willen steeds meer Joden weg. 43% van de nu nog in Frankrijk woonachtige Joden overweegt om naar Amerika of Israël te verkassen omdat ‘incidenten’ zoals vorige week, toen een Joodse leraar in Marseille door een 15 jarige moslim die schreeuwde bij ISIS te horen werd neergestoken (4), steeds vaker plaatsvinden. President Vladimir Putin nodigt de Joden in Europa uit om naar Rusland te komen, waar ze volgens hem weer een veilig thuis zullen vinden.

Putin deed zijn aanbod gisteren tijdens een ontmoeting in het Kremlin met leden van het Europese Joodse Congres (EJC). Moshe Vyacheslav Kantor, EJC president, klaagde tegen de Russische president over het groeiende antisemitisme in Europa en het toenemende aantal aanvallen op Joden. Alleen al in Groot Brittannië werden vorig jaar 61% meer antisemitische haatmisdaden gepleegd (3).

Grootste oorzaken is het almaar sterker worden islamitische extremisme, dat ruim baan krijgt door het toelaten van miljoenen moslimmigranten in Europa. Dat zorgt vervolgens voor de snelle opkomst van ultrarechtse groeperingen, en ook daar maakt het EJC zich zorgen over.

Putin: Laat ze maar hier komen
‘Statistisch is de situatie van de Joden in Europa het slechtst sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Er is een zeer reële verwachting van een exodus van Joden uit bepaalde delen van Europa.’

‘Laten ze dan naar ons komen,’ reageerde Putin. ‘Gedurende de Sovjet periode verlieten ze het land, maar nu zouden ze moeten terugkeren.’ Kantor antwoordde dat hij Putins voorstel ‘een nieuw fundamenteel idee’ vond dat binnen het EJC besproken zal worden.

Verdraaien Bijbelteksten voortaan verboden
Het Russische parlement (de Duma) nam onlangs een wet aan waarmee ‘verdraaide en/of extremistische’ verklaringen van de Bijbel wordt verboden. Het doel van de wet is om te voorkomen dat Bijbelteksten uit hun verband worden gerukt om Jodenhaat aan te wakkeren.

Putin staat in eigen land al lang bekend om zijn strijd tegen het antisemitisme. Het aantal gewelddaden tegen Russische Joden is de afgelopen jaren dan ook aan het dalen. Ook knoopte hij goede betrekkingen aan met de Israëlische regering in Jeruzalem. (1)

Anti-Israëlacties
Vooral dankzij het open-grenzen beleid heeft de antisemitische islam –wiens god Allah de uitroeiing van alle Joden eist- in heel Europa al heel veel invloed gekregen. Een groep van 71 Britse artsen probeert bijvoorbeeld nu het Israëlische lidmaatschap van de World Medical Association (WMA) te laten schrappen omdat Joodse artsen Palestijnse patiënten zouden martelen (2).

Veel krankzinniger kan deze leugen niet, want de realiteit is juist exact het omgekeerde. Als Israël weer eens gedwongen wordt militair te reageren als de Palestijnse rakettenterreur oplaait, dan worden Palestijnse slachtoffers gratis in Israëlische ziekenhuizen behandeld. Ook de Palestijnse leiders, inclusief Mahmoud Abbas, laten zichzelf en hun families zonder uitzondering door Israëlische artsen behandelen (6).

Joden in Parijs vermoord en verkracht
Behalve de door een jonge moslim neergestoken Joodse leraar werd vorige week ook een Frans-Joodse politicus in de Parijse migrantenwijk Créteil vermoord door twee mannen van 21 en 23. De politie weigert te zeggen of het om een antisemitische daad gaat. In december werd in dezelfde wijk een Joods echtpaar het slachtoffer van beroving en verkrachting, volgens de slachtoffers enkel omdat ze Joods waren (5).

Nauwelijks berichten over Palestijnse terreuroorlog tegen Joden
In Israël zelf gaat de vorig jaar zomer geëxplodeerde Palestijns-islamitische terreuroorlog tegen de bevolking onverminderd verder (7). Wekelijks vinden er nieuwe moordaanslagen op Joden en Israëliërs plaats. Afgelopen zondag werd Dafna Meir, moeder van 6 kinderen, door een 16 jarige Palestijn vermoord (8). De enige keer dat de Westerse media over dit soort laffe misdaden berichten is als de Palestijnse daders daarna met geweld worden gearresteerd.

Joodse en Israëlische slachtoffers worden door de gevestigde orde in Europa overduidelijk totaal onbelangrijk gevonden. Het is duidelijk: de jaren ’30, en als het zo doorgaat binnenkort ook ’40, zijn op herhaling, en dat allemaal omdat de Europeanen exact dezelfde fouten maken als toen. Het enige is dat het duivelse spook dat ons continent in zijn greep kreeg toen het Nationaal Socialisme was, en nu de islam.

Xander

(1) Arutz 7
(2) Arutz 7
(3) Arutz 7
(4) Arutz 7
(5) Arutz 7
(6) Telegraaf
(7) United with Israël
(8) Times of Israël

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... in-Rusland
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 25, 2017 11:37 pm

Peiling bevestigt Poetin: Russen zien hun land op de juiste weg

Geplaatst op 25 juni 2017

Afbeelding

De Russische president Vladimir Poetin kan nog steeds vertrouwen op grote ondersteuning van de kant van de bevolking. Daarbij wordt zijn competentie voor wat betreft de buitenlandse politiek hoger ingeschat dan die op binnenlands politiek gebied.

Volgens een door “Princeton Survey Associates International” voor het “Pew Research Center” van midden februari tot begin april uitgevoerde peiling vertrouwt 87% van de Russen erop dat Poetin buitenlands politiek gezien het juiste doet, voor 58% is het vertrouwen zelfs zeer hoog.

Echter: met Poetin´s Oekraïne-politiek, die in 2014 zijn aanzien had verhoogd, is nu “slechts” 63% tevreden. Twee jaar geleden was dit nog 83%. Ook met de politiek van Poetin tegenover andere landen zoals China, de VS of de EU zijn nu minder Russen tevreden, maar een grote meerderheid staat nog altijd achter de chef van het Kremlin.

Met 58% is ook nog steeds een meerderheid van de Russen het eens met de algemene koers die het land vaart. Tot 2014 was de stemming in de regel anders, in 2002 bijvoorbeeld was slechts 20% tevreden. Bijna 60% zegt nu dat Rusland een belangrijkere rol in de wereld speelt dan 10 jaar geleden. 41% beschouwt de NAVO als grote bedreiging.

Wat betreft de binnenlandse politiek ziet het er niet helemaal zo positief uit voor Poetin. 71% zegt dat de stijgende prijzen een probleem zouden zijn, voor 58% zijn het corrupte politici. Een meerderheid noemt ook ontbrekende banen, het terrorisme, de kloof tussen arm en rijk en corrupte ondernemers als problemen.

Scoren kan Poetin daarentegen bij de inschatting van de economische situatie. Vorig beoordeelde nog bijna 75% de economische situatie als slecht, dat is nu nog maar 43%. Ook al verwacht 53% van de bevolking voor het komende jaar een verslechtering of in ieder geval geen verbetering, toch vindt 55% Poetin´s economische politiek goed.

Al met al zijn dat percentages waarvan westerse politici alleen maar kunnen dromen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/25 ... uiste-weg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 04, 2017 12:02 am

Putin bekritiseert Europa: Massa immigratie en genderwaan leiden tot ‘Volkstod’

Xander, 03-07-2017

Afbeelding
Putin wil dat de Rusland de vrijheid behoudt om niet zoals Europa gedwongen te worden te kiezen voor Angela Merkels Volkstod door middel van massa immigratie en ‘genderwaan’.

‘Stop alstublieft met aanwakkeren angstklimaat tegen Rusland’

Op de vraag van een homoseksuele professor uit Oostenrijk waarom Rusland onlangs een wet tegen homopropaganda invoerde, antwoordde Putin op zijn kenmerkende rechtstreekse wijze dat een samenleving die toegeeft aan ‘genderwaan’ –het ideologisch totaal opheffen van de verschillen tussen de beide seksen- en daarnaast de eigen bevolking door middel van massa immigratie vervangt, zoals Europa nu doet, op uitsterving afstevent. Rusland weigert daarom met deze door links en links-liberaal beleid in gang gezette zelfmoord van de eigen samenleving en cultuur mee te doen.

De professor zei Rusland te bewonderen vanwege de veelzijdige cultuur, maar dat hij graag zou willen dat Rusland ‘vrije liefde’ in iedere vorm omarmt, ‘zonder onderdrukking, en zonder de angst om daarvoor in elkaar geslagen of vermoord te worden.’

‘Geen onderdrukking, wet is enkel tegen propaganda’
Putins antwoord: ‘Wij hebben in Rusland helemaal geen onderdrukking van homoseksuelen, en in het geheel geen wetten die gender-minderheden zouden straffen voor hun seksuele oriëntering. Dergelijke wetten hebben wij niet! Wat dit betreft hoeft u zich daar dus geen zorgen over te maken.’

‘Wel hebben wij enige tijd geleden een wet aangenomen waarmee de propaganda van homoseksualiteit onder minderjarigen is verboden. Laat mij die wet aan u uitleggen. In uw land (Oostenrijk), en in alle Europese landen en Rusland bestaat er een groot probleem met de demografie: de geboortecijfers zijn zeer laag. Europeanen sterven uit!’

‘U heeft uw keuze gemaakt’: Volkstod
‘Begrijpt u dit niet?,’ vervolgde de Russische president. ‘U begrijpt toch dat uit homoseksuele huwelijken en partnerschappen geen kinderen komen? Of wilt u soms uw overleven zeker stellen door heel veel immigranten naar uw landen te halen? Maar aan zo’n enorm aantal immigranten die nodig zouden zijn voor voortplanting, kan de (Europese) samenleving zich niet aanpassen.’ Hij zei het woord dan wel niet letterlijk, maar hij bedoelde hier overduidelijk de vooral door links en links-liberaal beleid in gang gezette ‘Volkstod’ van de autochtone Europese volkeren.

‘Maar goed, u heeft daar in uw landen voor gekozen. Homohuwelijken, en het daaraan verbonden recht op het adopteren van kinderen, et cetera... Uw heeft in uw landen een besluit gemaakt, en dat is uw goed recht. Maar laat u ons dan ook in ons recht om een keuze te maken die wij voor ons land het beste achten!’

‘Wat betreft de rechten van homoseksuelen in Rusland herhaal ik dat vertegenwoordigers van seksuele minderheden in Rusland op geen enkele wijze worden gediscrimineerd of in hun rechten worden beperkt. Wij hebben überhaupt geen wetten of regels die seksuele minderheden op enige wijze benadelen. Die hebben wij niet. Noch op het werk, noch in het dagelijkse leven worden seksuele minderheden bij ons benadeeld. Dat gebeurt bij ons niet.’

‘Stop met aanwakkeren angstklimaat tegen Rusland’
‘Ik heb dit al eerder meerdere keren uitgelegd. Ik werk zelf in mijn dagelijkse beroepsleven met zulke mensen die homo zijn, en heb ze meerdere malen staatsonderscheidingen gegeven voor hun verdiensten voor de Russische staat. Maar hier vindt u het nodig om (anti-Russische) angsten aan te wakkeren, een angstklimaat te creëren. Deze zorgen zijn zeer vergezocht.’

Putin wees er vervolgens fijntjes op dat er in verschillende Amerikaanse staten nog steeds wetten bestaan waarmee homoseksuelen vanwege hun geaardheid gevangen kunnen worden gezet, en dat het Hooggerechtshof die wetten niet kan opheffen.

‘Dus waarom wil u uitgerekend Rusland hiervan beschuldigen? Waarom de angst tegen Rusland aanwakkeren? Homo’s zijn geen probleem in Rusland. Laat u alstublieft het creëren van een angstklimaat in Rusland achterwege.’

Xander

(1) Anonymous / YouTube

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... t-Volkstod
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 08, 2017 1:02 am

Dat belooft ‘spannend’ te worden: Poetin stelt zich verkiesbaar voor zoveelste termijn

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 6 december 2017

Afbeelding
Foto: Megyn Kelly interviewt Vladimir Poetin. NBC News screenshot / YouTube.

De verkiezingen voor de presidentiële termijn 2018-2024 zijn vandaag de facto gewonnen door Vladimir Poetin.

Het was weer eens een koude douche voor iedereen die hoopte dat Vladimir Poetin, de onbetwiste leider van Rusland, na deze – zijn derde inmiddels – termijn als president zijn politieke ambities aan de wilgen zou gaan hangen. Zoals verwacht heeft de Russische president – die in 1999 voor de eerste keer president werd – vandaag bekendgemaakt voor nóg een termijn van zes jaar te willen gaan.

Formeel betekent dat dat hij het op moet nemen tegen 29 andere gegadigden, die dat echter enkel in naam zijn. Geen van hen geniet ook maar een fractie van de populariteit – of de media-aandacht – die Vladimir Vladimirovich Poetin geniet. En dat is ook meteen het krasse aan Russische verkiezingen: zelfs als ze eerlijk zouden verlopen, zou meneer nog met een landslide winnen. Bij het wikken en wegen over zijn beschikbaarheid zal die ‘concurrentie’ dan ook steevast onderaan zijn prioriteitenlijstje hebben gestaan. Wat dat betreft was er geen enkele reden voor hem om het niet te doen.

Maar laten we heel eerlijk zijn: een andere optie was er ook niet. Zélfs als Poetin zelf zou zitten denken aan een pensioen, zou hij dat vrijwel onmogelijk kunnen doen. De oud-KGB-agent is niet iemand die de teugels zomaar laat vieren: áls hij ooit daadwerkelijk het veld ruimt, dan toch zeker nadat hij een betrouwbare, capabele opvolger naar voren heeft geschoven. En daar ontbreekt het dus stevig aan op dit moment. Vorige keer dat Poetin tijdelijk het presidentschap moest loslaten – je mag in Rusland slechts twee termijnen achter elkaar vervullen, maar na een ‘tussentermijn’ wel weer ervoor gaan – mocht Dmitry Medvedev de post tijdelijk bekleden, maar dat zou deze keer sowieso niet gebeuren. Met zijn 65 jaar – dichtbij de lage Russische levensverwachting van 70 – is het riskant om er even zes jaar tussenuit te gaan, en dan heb ik het nog niet eens over de onenigheid tussen de twee die inmiddels is ontstaan.

Nee, het enige realistische scenario is dat Poetin tot 2024 aanblijft, en daarna dan toch echt verdwijnt. De komende zes jaar zal hij dan ook goed gaan gebruiken voor zijn zoektocht naar Poetin II. Dát kan nog spannend worden: deze verkiezingen in ieder geval niet.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... e-termijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 18, 2018 2:23 pm

BUIGEN...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15711
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: President Poetin

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mar 18, 2018 2:35 pm

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

Je kunt dus beter Putin te vriend houden. icon_thumbup.gif [icon_lol.gif]

De man deugt niet, maar is in ieder geval geen stiekemerd, gluiperd en hypocriet. Of misschien deugt hij juist daarom wel op die gronden? Want ALLE politiek is nu eenmaal smerig. En waarom zal alleen Putin daar de schuld van moeten dragen en niet de 'beschaafde' christelijke wereld die wordt vormgegeven vanuit de VS?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72244
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Poetin

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 18, 2018 8:47 pm

Zittend president Vladimir Poetin heeft volgens exitpolls de Russische presidentsverkiezing gewonnen. Hij zou volgens peiler VTsIOM kunnen rekenen op 73,9 procent van de stemmen. Persbureau RIA gaat in een exitpoll uit van 76,3 procent van de stemmen voor Poetin, de gedoodverfde winnaar van de verkiezing.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Poetin neemt Joden in bescherming

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 15, 2018 12:20 am

Pilgrim schreef:
Putin: Joden die wegvluchten uit Europa welkom in Rusland

FOTO: Tel Aviv? Nee hoor . . . Moskou

Afbeelding

Comment van Joost Niemöller: “Zo´n foto is in het multiculturele Amsterdam van nu ondenkbaar.”

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Pieter Waterdrinker”)

Het Rusland van Poetin... :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 28, 2019 11:29 pm

“Afschaffing van de grenscontroles in 2015 was een kardinale fout”

28 juni 2019

Afbeelding
Vladimir Poetin en Angela Merkel.

Scherpe kritiek op Merkel´s politiek door Vladimir Poetin

De Russische president Vladimir Poetin behoort niet tot het soort politici dat zich permanent en ongevraagd in de politiek van andere landen mengt of de politici aldaar “goede”adviezen geeft. Zo´n gedrag komt eerder overeen met de politici van de Merkel-regering en andere Duitse consensuspartijen. Ze denken altijd alles beter te weten dan alle anderen en zijn er van overtuigd dat zonder hun bijdrage de politiek in andere landen überhaupt niet kan functioneren.


Omdat Poetin zulke gevoelens volledig vreemd zijn, zorgen de woorden die hij nu bij de G20-top in Osaka gebruikte voor een zekere aandacht. Poetin heeft namelijk scherpe kritiek op de vluchtelingenpolitiek van Merkel: het zou een “kardinale fout” geweest zijn om de personencontroles aan de grenzen “zomaar op te geven”, aldus Poetin.

Daarentegen prijst hij de migratiepolitiek van Donald Trump. Trump zou laten zien hoe politieke verantwoordelijkheid voor de mensen in het eigen land eruit kan zien. Daartoe zou ook behoren dat men zou weten wie zich in het land bevindt en dat diegenen die niet in het land horen of in eerste instantie helemaal niet binnenkomen of weer snel het land uitgezet worden.

Ook de veel te liberale houding van de Merkel-regering tegenover migranten wordt door Poetin bekritiseerd. Deze heeft tot gevolg dat “migranten straffeloos kunnen doden, plunderen en verkrachten, omdat hun rechten beschermd moeten worden.” Wat betreft Poetin echter zou “elke misdaad gevolgd moeten worden door straf”. Zoals het liberalisme met betrekking tot migranten in Duitsland politiek gepredikt wordt, is het volgens Poetin in conflict gekomen met “de belangen van de meerderheid van de overweldigende meerderheid van de bevolking.”

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/28 ... nale-fout/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Maarten
Berichten: 454
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: President Poetin

Berichtdoor Maarten » Za Jun 29, 2019 5:52 am

Poetin is een standvastige persoonlijkheid, je kan voor of tegen hem zijn, maar feit blijft dat hij heel wat meer ballen heeft dan het gros der politieke leiders in het westen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 06, 2019 11:16 pm

Poetin rekent af met het liberalisme: “In strijd met de belangen van de meerderheid”

Geplaatst op 6 juli 2019

Afbeelding

De Russische president Vladimir Poetin (foto) is weer eens een waarnemer met duidelijk inzicht gebleken. In een uitvoerig interview met de Britse “Financial Times” rekende hij nu af met het westelijke liberalisme. Het liberale idee zou zichzelf inmiddels overleefd hebben, verklaarde Poetin – de publieke opinie zou zich steeds meer richten tegen open grenzen, immigratie en “multiculturalisme”.

De invloed van het liberalisme zou op het punt van verdwijnen staan, zei de chef van het Kremlin. Letterlijk: “De liberalen kunnen niet meer gewoon iedereen zomaar iets dicteren, zoals zij dat in de afgelopen decennia geprobeerd hebben.”

Poetin haalde in het interview met de “Financial Times” de beslissing van bondskanselier Angela Merkel, die in 2015 opdracht zou hebben gegeven om de grenzen te openen voor meer dan een miljoen “vluchtelingen”, als bijzonder eclatante foutieve beslissing aan – “een kapitale fout”. Daarentegen zou de Amerikaanse president Trump het bij het juiste eind hebben, die zou proberen om drugs en illegalen uit Mexico weg te houden van de VS.

Poetin bekritiseerde het westelijke liberalisme echter ook vanwege diens demonstratieve passiviteit: “Dit liberale idee stelt voorop dat er niets gedaan hoeft te worden. Dat migranten straffeloos kunnen doden, plunderen en verkrachten, omdat hun rechten als migranten beschermd moeten worden.” Echter: “Elke misdaad moet zijn straf hebben. Het liberale idee is verouderd. Het is in strijd met de belangen van de overweldigende meerderheid van de bevolking.”

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/06 ... erderheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15711
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: President Poetin

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 07, 2019 8:45 am

Goh! Heeft Poetin dit gezegd? :emm2:

Wij hebben dat al eerder in 2015 in de groep kenbaar gemaakt. Dat Frau Mutti Merkel knettergek gestoord is met een oorzaak die is terug te vinden in haar huiselijke opvoeding: haar vader was predikant. Maar . . . dat is toch positief? Niet wanneer dit gecombineerd wordt met landverraad. Haar 'Jezus is liefde' predikende vader liep over naar het fascistisch communistische nazi-systeem in destijds Oost-Duitsland. Mannen met twee petten op zijn sowieso nooit te vertrouwen. En Angela Merkel werd nog eens extra omgetoverd van de logica naar de paranoia dwaas, als gevolg van haar opleiding in het fascistisch opererende dictatoriale, waarde van de mens onderdrukkende, Sovjet systeem.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 20, 2019 1:35 am

Putin is a great Christian leader
Maxov Max - Gepubliceerd op 17 aug. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39114
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Poetin

Berichtdoor Mahalingam » Vr Sep 20, 2019 2:47 pm

In Rusland is Rasputin nog altijd een gevreesd figuur.
Wij maken er een musical van. https://www.rasputinthemusical.com/
En geregeld duiken er Russen op uit de uithoeken van Siberië die in de voetsporen van Rasputin treden teneinde het kwaad te bestrijden. En ergens resoneert dat wel in de Russische ziel.
Russische politie maakt einde aan voettocht van Siberische sjamaan die Poetin uit Kremlin wilde verdrijven

De Russische politie heeft een sjamaan uit Siberië aangehouden die bezig was met een 8.000 kilometer lange voettocht vanuit Jakoetië naar Moskou om ‘president Poetin uit het Kremlin te verdrijven’. De tocht van Aleksandr Gabysjev, die de afgelopen maanden al zo’n 3.000 kilometer had afgelegd, trok steeds meer aandacht op de Russische sociale media.
[...]
De 51-jarige sjamaan was al vier maanden onderweg op een reis die hem uiteindelijk volgend jaar zomer in Moskou zou moeten brengen. Daar zou hij Rusland bevrijden van Poetin door hem ‘uit het Kremlin te verdrijven’, zoals hij het zelf uitdrukte. ‘Alleen een sjamaan heeft de kracht het op te nemen tegen de duivel.’

Vergis je niet, dit is een heel serieuze zaak in Rusland. Volksopstanden zijn voor minder uitgebroken.
Bij de stad Oelan Oede in Boerjatië werd hij tegengehouden door een groepje plaatselijke sjamanen die hem verweten dat hij hun geloof en tradities in diskrediet bracht met zijn kruistocht tegen Poetin. Toen de politie enkele aanhangers van Gabysjev arresteerde, braken in de stad protesten uit die drie dagen aanhielden.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/russische-politie-maakt-einde-aan-voettocht-van-siberische-sjamaan-die-poetin-uit-kremlin-wilde-verdrijven~baddd92e/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41662
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Poetin

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 14, 2019 1:16 am

Vladimir Poetin: Westelijk liberalisme en migratiecrisis houden verband met elkaar

Geplaatst op 13 oktober 2019

Afbeelding

Vladimir Poetin heeft enige tijd geleden in een interview met de “Financial Times” scherpe kritiek geuit op het liberale maatschappelijke en economische model. Tijdens de podiumdiscussie bij de “Russia Energy Week” werd hem daarnaar gevraagd en heeft hij nogmaals zijn standpunt uitgelegd.

Het interview met de “Financial Times” vond eind juni plaats en Poetin´s uitspraken over het westelijk liberalisme hebben destijds voor de nodige krantenkoppen gezorgd. Leest u eerst de vraag die nu aan Poetin werd gesteld over het interview en daarna zijn antwoord. Daarna, aan het eind van het artikel, vindt u dan een link naar het interview, dat ik destijds letterlijk heb vertaald. U kunt zelf controleren wat Poetin destijds gezegd heeft en of de insinuatie van Keir Simmons, de presentator van de discussie tijdens de “Russia Energy Week”, overeenkomt met de waarheid.

Begin van de vertaling:
Simmons: In een interview met de “Financial Times” heeft u het einde van de liberale democratie, dus uiteindelijk het einde van de westelijke levenswijze en van het westelijke liberale economische systeem, voorspeld.

Poetin: Dat is een foutieve, zeer willekeurige interpretatie van datgene wat ik heb gezegd. Zo interpreteren het diegenen, die willen geloven dat wij onze politiek op deze manier opbouwen, gebaseerd op hetgeen u zojuist hebt gezegd. Ik heb niet gezegd wat u zojuist heeft beweerd. Hoe komt u daar bij? Dat zien we vaak: de omwisseling van datgene dat daadwerkelijk gezegd werd door iets anders. Eerst wordt het omgewisseld en daarna wordt deze foutieve uitspraak veroordeeld.

Ik heb in een interview met de “Financial Times” gezegd dat het liberale model geen recht heeft om alles te domineren en dat het geen recht heeft om te denken dat het het enige model in de wereld is. Ik heb gezegd dat de wereld veel diverser is, dat ze zich complex ontwikkelt. En men kan niet één model aan iedereen opdringen als het enige ware, dat door iedereen gevolgd moet worden. Daar heb ik over gesproken. En ik ben ook nu bereid deze these te herhalen.

Laten we Azië nemen, hoe het zich ontwikkelt, hoe het groeit. Kijkt u eens naar de geschiedenis van de Aziatische landen, naar hun culturen. Is het mogelijk om westelijke ideeën uit de VS of Europa op het ontwikkelingsmodel van Aziatische landen te leggen? Nee, natuurlijk zal zich daar zo niets ontwikkelen. Waarschijnlijk zal er daar dan gewoon chaos heersen. Net zoals in Libië of in Irak, toen men deze landen de liberale waarden probeerde op te dringen. Het had nog veel erger kunnen zijn. Dat is hetgeen waarover ik het heb. Niet dat het liberale model geen bestaansrecht heeft. Heb ik dat gezegd? Nee, natuurlijk niet. En waar het functioneert, alsjeblieft. Maar zelfs daar waar het functioneert, put het zichzelf al uit, want het opdringen van dit model stuit zelfs in landen, waarin dit model al vele jaren lang wijdverbreid is, vaak op verzet.

Laten we enkele landen in Europa nemen. Waarom wordt er steeds maar weer over de migratiecrisis gesproken? De migratiecrisis is ook het resultaat van dit liberale model, dat in alles overdreven is. Het zou beter zijn om geld in de ontwikkelingslanden te investeren om de uitbreiding van de armoede te stoppen. Laten we daarvoor de Wereldhandelsorganisatie gebruiken. Laten we ermee ophouden de westelijke landbouw te subsidiëren, laten we in plaats daarvan onze markten openen voor landbouwproducten uit ontwikkelingslanden, laten we het noodzakelijke geld daar investeren, laten we de mensen daar een kans geven om in hun geboorteland te kunnen werken, daar te kunnen blijven en geld te verdienen om hun gezinnen te voeden. Dat wilt u niet? Dan krijgt u migranten. En het liberale model heeft geen mogelijkheid om deze stroom tegen te houden. De lokale bevolking in Europa wordt steeds ontevredener, extreme opvattingen nemen toe en rechtse bewegingen worden sterker. Dat is hetgeen waar ik het over heb. En ik blijf bij dit standpunt.

Einde van de vertaling
En hier de link naar het bewuste interview met de “Financial Times”, als u de letterlijke uitspraak van Poetin destijds met de huidige wilt vergelijken.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Door: Thomas Röper

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/13 ... et-elkaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten