Tommy Robinson

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7289
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor xplosive » Zo Jun 24, 2018 10:50 pm

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 05, 2018 12:13 am

Tommy Robinson is de held die Engeland nodig heeft

Geplaatst op 4 juli 2018

Afbeelding

“On October 27th 2006, Samantha: “was abducted by two Asian men who drove her around Oldham for hours and then raped her. They then threw her out of a moving car in the Chadderton area of Oldham. She ran away and asked another man for help. He invited Samantha inside and then dragged her upstairs and sexually assaulted her. She ran away whilst he was calling his friends to come and join him. At that point a taxi driver and his passenger pulled up beside her to ask if she was okay, they said she looked very upset and like she’d been through hell, and so offered to take her to the police station and then home... They then took Samantha to a house on Attock Close, took her inside and then locked her in a room where 5 Asian men went on to rape her over and over for nearly 24 hours.”

(“Easy Meat: Inside Britain’s Grooming Gang Scandal“, p. 129)


Laat ik het vandaag eens hebben over een echte held. Ja, een held. Een Engelse patriot, met wie ik me sinds mijn tijd als adolescent verbonden voel. Ik heb het over Tommy Robinson, die op dit moment in een Engelse gevangenis zit en een politieke gevangene in zijn eigen land is. Tommy, die uit Luton komt en wiens enige misdaad het is dat hij de waarheid zegt die hij van harte meent. Want hij heeft de duisternis gezien, weet hoe het is om in een stad te wonen die midden in Engeland door het “islamisme” en door de criminaliteit van geïmmigreerde islamitische bendes weggevreten is. Het is zijn misdaad dat hij eerlijk is en staat voor hetgeen hij zegt en met eigen ogen heeft gezien. Hij komt uit de Engelse onderlaag, de “walgelijke en barbaarse” voetbal-hooligan, voor wie de Britse bovenlaag zijn neus ophaalt en zich daarna walgend van dit proletariaat afwendt als het zijn onvrede tot uiting brengt.

Tommy Robinson, geboren als Stephen Christopher Yaxley-Lennon, is noch rechts-extreem nog mensvijandig. Hij is niet antisemitisch noch racistisch. Hij is überhaupt niets van hetgeen de mediale klasse beweert. Noch slechts noch terroristisch en niet eens stom. Een heel gewoon figuur uit Luton, waar de meerderheid van de inwoners al islamitisch is zijn en ettelijke “islamisten” een toevlucht vonden. Een stad, waarin Tommy´s eigen zus slachtoffer van de zogenaamde “grooming gangs” werd. Grooming gangs? Ja, men herinnert zich heel vaag aan de gebeurtenissen in Rotherham, waar 1400 jonge, overwegend blanke en christelijke meisjes uit de Britse onderlaag op industriële wijze verkracht werden. De daders waren, op enkele uitzonderingen na, allemaal Pakistaanse/Oriëntaalse moslims. De slachtoffers beperkten zich niet alleen tot Rotherham, maar uiteindelijk tot tientallen Engelse steden. En in bijna alle gevallen keek de politie weg, de politiek onderdrukte iedere poging de zaken op te lossen. Er overleden zelfs mensen als direct gevolg van deze verkrachtingsbendes, die zich niet alleen maar tot blanke meisjes beperkten, maar zich ook aan Sikh meisjes en de eigen familieleden vergrepen. Het is alleen maar te danken aan het onvermoeibare werk van enkele journalisten dat we er nu überhaupt van weten.

Robinson komt uit een streek waar de multiculturalisering en de daarmee gepaard gaande sluipende islamisering al de eerste merkbare effecten hebben getoond. Daarom voelde ik me vanaf het begin nauw verbonden met Robinson. Want wij zijn allebei kinderen uit de arbeidersklasse, zijn in arbeiderswijken opgegroeid en kennen de drab van de multiculturele steden in West-Europa heel goed. Dezelfde problemen, met uitzondering van de rape-gangs, heb ik in Berlin-Wedding en Berlin-Moabit ook gezien.

Maar toen Tommy in 2008 over zulke gevallen begon te praten en aan het eind van de jaren-2000 met de EDL burgerbeweging/zelfverdedigingsgroepering de straat begon op te gaan, gooiden de media de spreekwoordelijke gieremmer over Tommy en de EDL heen, de “English Defence Leauge”. Deze zou rechts-extreem zijn, mensvijandig, racistisch, nationaalsocialistisch enz. U kent deze lege woordhulzen, die met 1200 salvo´s per minuut op iedereen worden afgevuurd die ook maar een meter van de algemene mening afwijkt. Dat ook Sikhs, hindoes en andere nationale minderheden in Engeland zich bij deze EDL hadden aangesloten om tegen de offensieve inbezitneming van land en seksueel geweld door enkele moslimgroepen te protesteren, stoorde de media daarbij niet in het minst, omdat dit niet of slechts relativerend werd genoemd. Terwijl er al sinds meerdere jaren een zeer actieve groep binnen de Sikhs en de hindoes is, die de politiek lastigvalt met vragen en probeert gehoor te vinden voor de problematiek die Tommy aansprak. Namelijk dat er sprake is van een sluipende islamisering van complete steden in Engeland, in het kielzog waarvan moord, verkrachting en drugscriminaliteit zwemmen. Voor het uitspreken van deze waarheden werd hij tot staatsvijand nr. 1 verklaard en zit hij nu opnieuw, na een snelproces, 13 maanden in de gevangenis.

Men had hem enkele jaren hiervoor al vanwege een kleinigheid gearresteerd, nadat hij zo bekend geworden was dat het niet meer hielp hem te negeren. Hij zat in de gevangenis, waar men hem samen met zware criminele terroristen en islamitische bendeleden onderbracht, die hem in de gevangenis al zijn tanden uit de mond sloegen. Dat hij daar nu in het jaar 2018 zou kunnen sterven, is een mogelijkheid waarmee rekening gehouden moet worden en die zeer zeker door de Engelse autoriteiten werd bedacht. Vermoedelijk zouden Theresa May en haar vrienden van de rode Labour Party liever hebben dat Tommy in de gevangenis zou sterven en dat zodoende de stem van die kiezers zou verdwijnen die door hen volledig werden verraden – de blanke onderlaag. Het zogenaamde vuil, de in Duitsland “donker-Duits uitschot” genoemde rest van het land, die deze republiek toch eigenlijk ooit mee heeft opgebouwd en nu met voldongen feiten wordt geconfronteerd en geen gehoor vindt bij de traditionele partijen.

Tommy is een held, de stem van het Engelse volk en de geschonden “white working class”. De held die Engeland verdient en bitter nodig heeft.Bron: https://younggerman.com

Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/04 ... dig-heeft/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2289
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor silkyboxershortXL » Do Jul 05, 2018 10:17 pm

(53.50min)
WHISTLE BLOWER : A SOCIAL WORKER SPEAKS OUT
Hoop is geen strategie om vrijheid te behouden.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 08, 2018 11:30 pm

FREE Tommy Robinson! (14-07-2018)

Afbeelding

Op zaterdag 14 juli organiseren wij van RIV (Rechts in Verzet) een demonstratie op de Koekamp voor Tommy Robinson. Koekamp ligt schuin tegenover Station Den Haag Centraal.

Zaterdag 14 juli gaan in meerdere landen, mensen de straat op om de vrijlating van de Britse anti-islamactivist Tommy Robinson te eisen.


Wij zijn te volgen op
Facebook: 5 voor 12 geweest
Twitter: @rechtsinverzet
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2289
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor silkyboxershortXL » Wo Jul 11, 2018 11:50 pm

BREAKING TOMMY ROBINSON DEMO: RICHARD INMAN DELIVERS MESSAGE FROM TOMMYS TEAM
Hoop is geen strategie om vrijheid te behouden.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 12, 2018 12:11 am

Speech van Geert Wilders voor demonstratie voor Tommy Robinson gesaboteerd door de regering van Theresa May

Geplaatst op 11 juli 2018

Afbeelding

(Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië is niet vrij. De Britse mensen zijn gebonden en ogenschijnlijk de mond gesnoerd. De Britse regering, kennelijk toegevend aan de islamitische agenda, heeft de speech die Geert Wilders zou houden op 14 juli tijdens de #Free Tommy march, afgelast. Dit werd zojuist getweet door de leider van de PVV.

“De Britse ambassadeur in Den Haag heeft zojuist de Nederlandse autoriteiten geïnformeerd dat de Britse overheid niet voor mijn veiligheid zal zorgen aanstaande zaterdag en dat zij de Nederlandse diplomatieke politie geen toestemming zal geven wapens te dragen. Daarom kan ik helaas noch de #Free Tommy demonstratie bijwonen noch een speech geven.

Lees verder>>> (Engels)

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/11 ... eresa-may/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2289
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor silkyboxershortXL » Do Jul 12, 2018 9:25 pm

BREAKING TOMMY ROBINSON: HUGE APPEAL UPDATE
Hoop is geen strategie om vrijheid te behouden.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69228
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Ariel » Za Jul 14, 2018 12:03 pm

Ook Edwin Wagensveld van Pagida mag Engeland niet in om naar de Demonstratie te gaan die gehouden wordt voor vrijlating van Tommy Robinson.

Opnieuw mag ik de UK niet in, na 4 uur vastgezeten te hebben bij de Engelsen ... nu overgedragen aan de Franse politieAfbeelding

Wel gezellig hier, alleen voor een Feestdag hier in Frankrijk beetje karig aangekleed deze cel[/quote]

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 15, 2018 12:56 am

Geert Wilders: Free Tommy Robinson
PVVpers - Gepubliceerd op 14 jul. 2018#freetommy Geert Wilder speech of the day
Winston Smiths Taxi - Gepubliceerd op 14 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jul 15, 2018 11:44 am

Ariel schreef:Ook Edwin Wagensveld van Pagida mag Engeland niet in‏

Zo ver zijn we dus gekomen: mensen die bezwaar maken tegen de vernietiging van onze cultuur, moeten worden buitengehouden vanwege de dreiging van de vernietigers van onze cultuur. Ergens stelt men de verkeerde prioriteiten.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69228
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Ariel » Zo Jul 15, 2018 5:46 pm

Wat een mensen massa bij Free Tommy railly

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 15, 2018 10:02 pm

Demonstratie voor Tommy Robinson, 14 juli 2018 in Den Haag

Geplaatst op 15 juli 2018

Afbeelding

Hallo allemaal. Voor diegenen die mij niet kennen, mijn naam is Raffie Chohan (foto) van de Dutch Defense League. Fijn dat jullie hier zijn om Tommy een warm hart toe te dragen. Ik heb hem een email gestuurd in de gevangenis. Geert Wilders en Filip Dewinter hebben toespraken gehouden op een eerdere Free Tommy Demo in Londen. Geert Wilders zal vandaag niet in Londen spreken. De Britse ambassadeur in Den Haag heeft de Nederlandse autoriteiten geïnformeerd dat de Britse overheid niet voor Geert Wilders´ veiligheid zal zorgen vandaag. Tommy is een held. Het is een schande dat hij in de gevangenis zit. Robinson werd geboren als Stephen Christopher Yaxley in Luton. Robinson is getrouwd en is de vader van drie kinderen. Ik heb de eer gehad om met Tommy Robinson te speechen in Utrecht op de eerste demonstratie van Pegida Nederland. En ik heb hem leren kennen als een vriendelijk man, die precies wist waarover hij sprak!

Robinson was naar Leeds gegaan om als journalist verslag te doen van een proces tegen een groep Britse mannen van Pakistaanse komaf die terecht stond wegens het seksueel misbruiken van tientallen meisjes. Tommy Robinson werd buiten de rechtbank gearresteerd en vijf uur later voerde de politie hem, na een spoedzitting, af naar de gevangenis hier wegens een tenuitvoerlegging van een eerder opgelegde straf bij een soortgelijke zaak waar hij verdachten probeerde te filmen. Het publicatieverbod was waarschijnlijk bedoeld om beïnvloeding van de twaalfkoppige jury tegen te gaan, maar het effect werkte averechts. Beelden van de arrestatie werden 250.000 keer bekeken en informatie over Robinson´s gang naar de cel was op sociale media vindbaar, alsmede bij buitenlandse media.

Een internetpetitie voor zijn vrijlating wierf een half miljoen handtekeningen. Geert Wilders stelde Kamervragen en Donald Trump meldde via Twitter dat dit geen navolging zou moeten vinden in de Verenigde Staten. De namen van Orwell en Kafka doken op in het debat over Robinson´s lot. Volgens de advocaat die Robinson bijstond, toonde zijn cliënt berouw toen de rechter hem informeerde over de mogelijke gevolgen van zijn verslaggeving, zoals het opnieuw doen van het proces of zelfs vrijspraak voor de verdachten. Robinson zei in de veronderstelling te hebben verkeerd dat wat hij op de camera zei al bekend was. In het Britse rechtssysteem mogen media tussen de dagvaarding en de uitspraak van een proces niet over een zaak berichten. Dus Tommy werd opgepakt wegens verstoring van de openbare orde en opruiing.

Britse media mochten van de rechter aanvankelijk niet publiceren over de veroordeling van Robinson. Dat leidde tot veel kritiek binnen en buiten het Verenigd Koninkrijk, waarna het verbod werd opgeheven. Robinson, die eigenlijk Stephen Yaxley-Lennon heet, is een van de voorvechters van de Britse vrije berichtgeving. Hij is sinds hij de EDL in 2009 mede oprichtte al verschillende keren gearresteerd bij demonstraties. Robinson heeft een trouwe aanhang. Ik wil iets zeggen over hoe hij EDL heeft verlaten. Ik citeer Tommy: “Ik heb deze stap al een tijd overwogen, omdat ik vaststel dat de straatdemonstraties tot niets meer leiden. Ik erken zowel de gevaren van het rechtsextremisme als de blijvende noodzaak om de islamitische ideologie tegen te werken, maar dan met betere, democratische ideeën.” Einde citaat. Dat was ongeveer 5 jaar geleden. Gedurende zijn voorzitterschap van de EDL is Robinson naar eigen zeggen regelmatig bedreigd door tegenstanders. Robinson zelf was ook enige malen betrokken bij vechtpartijen, uit zelfverdediging, en werd hiervoor gearresteerd.

Zelf wil ik nog iets zeggen over de term “Asian grooming gangs”! Deze benaming is bewust misleidend! Asian behelst ook de Filipijnen, Japan, Thailand, Vietnam etc. Men benoemt niet wat men bedoelt. Hier wordt bewust de eigen bevolking een loer gedraaid door te spreken van Aziaten, terwijl er islamieten worden bedoeld. Je zult maar een Vietnamese loempia-verkoper zijn en iedereen wijst je na, want je bent een Aziaat, dus...

Gisteren werd de Amerikaanse president Trump in Londen verwacht. Nu gaf de islamitische burgemeester van de stad, Sadiq Khan, hoogstpersoonlijk toestemming om de “Trump-baby” boven de stad te laten zweven. De groteske zes meter grote ballon, die de Amerikaanse president als dikke baby in een luier belachelijk maakt, zal in de buurt van het parlementsgebouw, goed zichtbaar voor iedereen, in de lucht zweven. Zelfbenoemde “antifascistische kunstenaars” hadden voor hun “Trump-baby” een bedrag van bijna € 20.000,- aan schenkingen opgehaald. “De burgemeester ondersteunt het recht op vreedzaam protest, dat zich in vele verschillende vormen kan uitdrukken.” Zijn team zou een ontmoeting met de “activisten” hebben gehad en hen toestemming hebben gegeven om gebruik te maken van de Parliament Square Garden voor hun doelen, aldus een woordvoerder van de burgemeester die de religie van de VREDE aanhangt. “De luier-Trump” zou niet hoger dan 30 meter boven de grond mogen zweven – door niemand over het hoofd te zien – om niet in botsing te komen met de toren van de Big Ben. De ballonvlucht zal tegelijkertijd met de “Stop Trump” protestmars plaatsvinden.

Sadiq Khan, onder wiens beleid de criminaliteit en het moordcijfer in Londen ongekende hoogten heeft bereikt, is een beslist tegenstander van de Amerikaanse president. De 47-jarige streng islamitische politicus van Labour had zich tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen steeds opnieuw tegen de kandidaat Trump uitgesproken en de latere verliezer Hillary Clinton openlijk gesteund. Khan heeft over het aanstaande bezoek van de president nadrukkelijk benadrukt dat die “niet welkom” zou zijn in Londen. Premier Theresa May werd door hem opgeroepen om het bezoek af te zeggen. Khan verwacht protesten, maar voor hem zou het “niet gepast” zijn hieraan deel te nemen, had de Londense burgemeester goed opgevoed meegedeeld. Deze uitspraak dat zijn stad “een baken van tolerantie, diversiteit en acceptatie” zou zijn, schijnt in ieder geval niet voor iedereen te gelden. En daarom grijpt Khan vermoedelijk ook graag de kans om de huidige president van de Verenigde Staten belachelijk te maken als vliegende “Trump-baby”.

Tot slot nog iets over strijd voor de vrije meningsuiting. Ik ben in Cassatie gegaan tegen een vonnis van de rechtbank voor overtreding van art. 137 c en d wetboek van strafrecht en het spreken voor mij kan gevolgen hebben m.b.t. gevangenisstraf. Ik word net als Jayda Fransen, Paul Golding, Geert Wilders en natuurlijk ook Tommy vervolgd en de vrijheid van meningsuiting wordt hiermede bedreigd. Daar waar vroeger de pen het wapen van de criticus was, wordt de pen steeds meer omgevormd tot tralies waarachter de criticus gevangen gehouden wordt. Journalisten, althans de onafhankelijke, plegen meer en meer zelfcensuur. Dit is onwenselijk, omdat jullie en ik voor onze vrije nieuwsgaring afhankelijk zijn van wat zij schrijven. Laat de geïndoctrineerde media niet je enige nieuwsbron zijn. Lees kritisch en steun journalisten en activisten in hun strijd voor jullie vrijheid. Laten we allemaal nog eens naar deze woorden luisteren en daar goed over nadenken: “Wij staan tesaam voor het gericht voor goed of kwaad te kiezen, een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.” Ik wil jullie bedanken voor je komst en nog een fijne zaterdag.

Door: Raffie Chohan

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/15 ... -den-haag/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 15, 2018 10:16 pm

Demonstratie #Free Tommy Robinson (Den Haag, 14-07-2018)
Ongecensureerd Nieuws - Gepubliceerd op 14 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 16, 2018 1:46 am

Demonstratie “Free Tommy Robinson”, Den Haag: OORDEEL NIET, VAN DER GALIËN: JE WAS ER NIET EENS BIJ!

Geplaatst op 15 juli 2018

Afbeelding

Ik zeg het wel vaker: Sommige dingen moet je meemaken, wil je ze geloven. Dit bijvoorbeeld: Om ongeveer kwart voor acht gisteravond kwam ik thuis, na die middag in Den Haag aanwezig geweest te zijn bij de “Free Tommy Robinson”- demo, georganiseerd door de nog jonge protestbeweging Rechts In Verzet (R.I.V.), in het leven geroepen door ex-Pegida NL- man Hugo Kuipers. Zoals meestal begon ik met na te kijken of er intussen ergens op Internet al berichten over de manifestatie waren geplaatst, en zo ja, wat die er dan over hadden vermeld. Afgaande op de geringe mate aan belangstelling bij de voorgaande twee manifestaties van R. I. V. – de eerste ‘Free Tommy’ demonstratie op 29 mei jl. en de demo tegen de bouw van de mega-moskee in Amsterdam-Noord op 11 maart jl. – wist ik dat het niet veel zou zijn: R. I. V. doet met haar naam nu eenmaal geen bellen rinkelen, zoals Pegida Nederland, waar altijd wel wat persmuskieten van Powned en de lokale pers op afkomen, al komen ze ergens opdraven met anderhalve man en een paardenhoofd, maar goed: Inderdaad was er over het hele gebeuren maar één ‘avondbericht’ te vinden, en wel op De Dagelijkse Standaard, van de hand van Michael van der Galiën, de Soefi-hoofdredacteur himself!

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 17, 2018 1:07 am

Speech van Sam van Rooy tijdens de #Free Tommy Robinson-demonstratie op 14-07-2018 in Den Haag
LONGINUSPILEUS - Gepubliceerd op 15 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 17, 2018 1:22 am

Heldin in Londen

Afbeelding

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Leonarda”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69228
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Ariel » Wo Jul 18, 2018 4:40 pm

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2289
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor silkyboxershortXL » Wo Jul 18, 2018 10:48 pm

Ezra Levant heeft het proces bijgewoond doet verslag en is voorzichtig optimistisch.
Hoop is geen strategie om vrijheid te behouden.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 22, 2018 12:39 am

Tommy Robinson´s vrouw dient door “islamisten” met zuur aangevallen te worden

Geplaatst op 21 juli 2018

Afbeelding

De rechter die de Britse activist Tommy Robinson de gevangenis in stuurde, zou niet eens de video hebben bekeken waarmee hij zogenaamd de wetten zou hebben overtreden. Dat beweert het team van advocaten van Robinson.

Op dit moment loopt er een beroepsprocedure tegen het harde vonnis van de rechter, die Tommy Robinson in mei binnen slechts vijf uur een proces aandeed en hem 13 maanden achter de tralies stuurde. Een vonnis, dat wereldwijd onder zijn aanhangers voor verontwaardiging en woede zorgde en waartegen steeds opnieuw in Londen met grote demonstraties geprotesteerd wordt.

De live-uitzending voor de Crown court in Leeds, waar een proces plaatsvond tegen leden van een islamitische verkrachtingbende, zou heel duidelijk laten zien dat Robinson zich bewust geweest zou zijn van zijn beperkingen in zijn verslaggeving. Hij zou alles geprobeerd hebben om zijn verplichtingen bij zijn voorwaardelijke veroordeling niet te overtreden, aldus zijn team van advocaten. Ook zouden zijn advocaten geen tijd hebben gekregen om de video, die als basis voor de arrestatie en de veroordeling geldt, te bekijken, bericht “Breitbart”.

De desbetreffende Facebook-video zou inmiddels verwijderd zijn. De rechter legde ook een verbod op tot het geven van nieuws over de procesdetails, dat echter niet werkelijk tot gelding kwam, aangezien nieuwtjes steeds opnieuw op internet door alternatieve media en fans verbreid worden. Tommy Robinson´s advocaten voeren bovendien procedurefouten aan, die tot een voor-veroordeling van hun cliënt geleid zouden hebben. Robinson zou zijn blootgesteld aan een “extreme, onnodige en unfaire strafvervolging, aldus zijn verdediger Jeremy Dein QC. Hij beklaagde dat de communicatie met Robinson moeilijk geweest zou zijn, omdat het heel lang geduurd zou hebben totdat hij eindelijk met zijn cliënt zou hebben kunnen spreken. Ook zou onduidelijk zijn welke wetten Robinson overtreden zou hebben.

Hoewel Tommy Robinson voor zijn eigen veiligheid in eenzame opsluiting wordt gehouden, is het een in dezelfde gevangenis verblijvende radicaalislamitische extremist gelukt om een moorddreiging naar buiten te smokkelen. De islamgelovige zou opdracht hebben gegeven om Robinson te doden en zijn vrouw, die hij bij haar volledige naam noemde, met zuur aan te vallen. Bij de koran-aanhanger zou het gaan om Sayful Islam uit Robinson´s geboortestad Luton.

Voor het eind van de maand werd een gerechtelijke uitspraak betreffende de beroepsprocedure aangekondigd.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/21 ... te-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2289
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor silkyboxershortXL » Wo Aug 01, 2018 1:19 pm

Tommy Robinson goed nieuws; Hij is vrij. Slecht nieuws er komt een vervolg van het proces op een onbekend tijdstip.
https://news.sky.com/story/tommy-robinson-court-to-rule-on-appeal-over-13-month-contempt-sentence-11456073
Hoop is geen strategie om vrijheid te behouden.

Mahalingam
Berichten: 37515
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 01, 2018 1:29 pm

Op straat voor het gerechtshof.
Afbeelding
en daar is Tommy
Afbeelding

RT was erbij met een live uitzending.
En natuurlijk was de vijand van Tommy ook aanwezig

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69228
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Ariel » Wo Aug 01, 2018 1:36 pm

silkyboxershortXL schreef:Tommy Robinson goed nieuws; Hij is vrij. Slecht nieuws er komt een vervolg van het proces op een onbekend tijdstip.
https://news.sky.com/story/tommy-robinson-court-to-rule-on-appeal-over-13-month-contempt-sentence-11456073


Fijn dat hij vrij komt, maar zijn mond wordt weer gesnoerd omdat er weer een proces boven zijn hoofd hangt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 01, 2018 1:55 pm

BREAKING!: Tommy Robinson wint beroep en wordt vandaag vrijgelaten

Geplaatst op 1 augustus 2018

Afbeelding

www.independent.co.uk

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/01 ... ijgelaten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17682
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor King George » Wo Aug 01, 2018 3:08 pm

Gerechtigheid!

Engeland gefeliciteerd!

Rule Britania!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tommy Robinson

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 01, 2018 4:30 pm

Tweet van Geert

Afbeelding

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten