Doemgedachten

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 16, 2013 7:24 pm

Zenith 2016: Eindigt historische cyclus met een nieuwe Wereldoorlog?

Xander, 02-05-2013

'Nog voor 2025 crises zoals Grote Depressie, Revolutie en Wereldoorlog'

Afbeelding
Natuurlijk wil niemand er van horen, maar de aan de gang zijnde instorting van onze beschaving verloopt volgens historische wetmatigheden die niet te vermijden zijn.

In het in 1997 gepubliceerde boek The Fourth Turning (Het Vierde Keerpunt) toonden auteurs William Strauss en Neil Howe aan de hand van 500 jaar Westerse geschiedenis aan dat de opkomst en ondergang van een beschaving volgens bepaalde wetten en patronen verloopt die niet vermeden blijken te kunnen worden. Deze historische wetmatigheden zullen ertoe leiden dat de Westerse beschaving, met name de Amerikaanse, nog voor het jaar 2025 totaal zal instorten, wat vrijwel zeker zal uitmonden in de Derde Wereldoorlog. Anno 2013 gaat het economische en morele verval van onze beschaving echter al zo hard, dat dit fatale 'Zenith' moment mogelijk al in 2016 wordt bereikt.

Strauss en Howe voorzagen in 1997 vijf scenario's die de ondergang van Amerika in gang zouden kunnen zetten:

1. Financieel-economische crises. De staat int steeds hogere belastingen, legt beslag op het geld van de burgers en installeert een totalitaire controlemaatschappij. Burgers verzetten zich, de regering zet veiligheidstroepen in, er ontstaat een Grondwetscrisis en mogelijk wordt de staat-van-beleg afgekondigd.

2. Een terreuraanslag waarbij een vliegtuig is betrokken (4 jaar vóór 9/11 voorzien), waar de VS met militaire macht op reageert. Politie en veiligheidsdiensten krijgen steeds meer macht, mogen burgers en huizen zonder aanleiding controleren. Meer aanslagen lokken false-flag beschuldigingen tegen de regering uit (denk aan Boston).

3. Beurscrash op Wall Street, banken storten in (2008), en een crisis rond de federale begroting, wat dit jaar realiteit is geworden.

4. Virusuitbraak. Een nieuwe en zeer besmettelijke ziekte verspreid zich razendsnel over het land, wat grootschalige quarantaine en evacuaties noodzakelijk maakt.

5. Oorlog. Rusland herneemt de controle over tot anarchie vervallende voormalige Sovjet republieken, stuurt daar troepen heen en vormt een alliantie met Iran. Zilver- en goudprijzen stijgen fors. Militaire confrontaties over de hele wereld monden uit in felle oorlogen.

Gedoemd fouten uit het verleden te herhalen
Volgens de auteurs zijn generaties gedoemd de lessen van het verleden te vergeten en zullen daarom dezelfde fatale fouten maken. De opkomst en ondergang van iedere beschavingscyclus is daarom onder te verdelen in keerpunten, die ruwweg iedere 20 jaar optreden. Als de vorige generatie ouder geworden is en een nieuwe generatie het overneemt vindt er een grote wending plaats. Een volledige cyclus bevat in totaal vier van dergelijke keerpunten:

1. Het hoogtepunt. (1945-1965) Iedereen werkt hard en enthousiast aan het opbouwen van de samenleving, waardoor er op alle terreinen een stormachtige ontwikkeling plaatsvindt.

2. Bewustwording. (1965-1985) Bouwend op de energie en de prestaties van de eerste fase vindt er in de samenleving steeds meer zelfonderzoek plaats en komt er meer ruimte voor spirituele zaken die buiten de algemeen geaccepteerde standaarden liggen.

3. Verval. (1985-2005) Het 'Vrijheid blijheid' concept breekt door in de samenleving en cultuur, wat het begin van wanorde en verval inluidt. Mensen raken steeds meer op zichzelf gericht, het publieke vertrouwen neemt af en het toenemende pessimisme gaat langzaam maar zeker naar een nieuwe crisis toe.

4. Crisis. (2005-2025) Dit is de met afstand de meest gevaarlijke fase voor alle beschavingen. In deze fase bevinden wij ons nu. Politici grijpen steeds vaker naar wanhopige middelen om de almaar groter wordende dreigingen en crises het hoofd te kunnen bieden (bankenbailouts met belastinggeld, EFSF/ESM noodfonds, gedwongen afdracht rekeninghouders, etc.).

Decennia in stand gehouden wetten, regels en normen worden razendsnel aan de kant geschoven (bijv. de talloze gebroken verkiezingsbeloften en EU verdragen). De jongeren, verstikt door teveel bescherming en structuur, breken met de waarden van de ouderen en richten zich vooral op persoonlijk succes. De interesse voor spiritualiteit neemt af, mensen nemen steeds meer risico's, de greep van overheid, politie en veiligheidsdiensten op de samenleving wordt verstevigd. Uiteindelijk ontstaan er nieuwe, hevige oorlogen.

Kwestie van overleven
In 1997 voorspelden Strauss en Howe dat 'Amerika net na het millennium een nieuw tijdperk zal ingaan dat zal uitmonden in een crisis die te vergelijken is met de Amerikaanse revolutie, de Burgeroorlog, de Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog. Het overleven van de natie zal vrijwel zeker op het spel komen te staan.'

16 jaar geleden, toen de VS in grote welvaart en relatieve kalmte en vrede leefde, zagen de auteurs duidelijk het verval van de samenleving en de opkomst van het pessimisme over de toekomst, de kenmerken van het Derde Keerpunt. Op de één of andere manier kregen steeds meer mensen het gevoel dat het land van binnenuit aan het wegrotten was. 'Vervolgens zullen er echte ontberingen komen, met ernstig leed dat zowel rassen, klassen, de natie als het imperium zal raken.'

'Totale oorlog voor 2025'
'Ergens vóór 2025 zal Amerika vervolgens door een grote historische poort gaan die vergelijkbaar zal zijn met de Amerikaanse Revolutie, de Burgeroorlog en de gelijktijdige noodsituaties van de Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog. Het gevaar van een catastrofe zal zeer hoog zijn. Het land kan uitbarsten in een gewelddadige burgeropstand, geografisch uit elkaar vallen, of bezwijken onder een autoritaire regering. Als er oorlog komt zal die waarschijnlijk met maximale inspanningen en risico's gevoerd worden - met andere woorden: een TOTALE OORLOG.'

Alhoewel de auteurs stelden dat niet perse alle omschreven calamiteiten tijdens het Vierde Keerpunt hoeven op te treden, waren ze er wel van overtuigd dat de historische cyclus en deze keerpunten niet onderbroken kunnen worden, net zoals de vier seizoenen elkaar onverbiddelijk opvolgen.

Faustische gok met onze kinderen
'Daarom moeten we onze gevierde Amerikaanse Droom op een nieuwe, seizoenachtige wijze interpreteren. Ook zullen we moeten toegeven dat ons geloof in voortdurende vooruitgang vaak neerkomt op een Faustische gok met onze kinderen. Faust schroeft altijd zijn eisen op, en aan iedere gok kleven steeds grotere risico's. Het grootste deel van het Derde Keerpunt hebben we de afrekening kunnen uitstellen, maar de geschiedenis waarschuwt dat we dit niet tot na de volgende bocht in de tijd kunnen blijven doen.'

Zenith in 2016
In 2013 kan de conclusie worden getrokken dat arrogantie en roekeloosheid inderdaad zowel samenleving als overheid in hun greep hebben gekregen. In Amerika is de in 1961 geboren Obama de eerste president van de 'X-Generatie', de Dertiende Generatie die volgens Strauss en Howe de wereld opnieuw in totale chaos zal storten. Het 'Zenith' moment van dit proces lijkt al in 2016 bereikt te worden.

(Wordt wellicht vervolgd)

Xander

(1) Raiders News Update

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... reldoorlog
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16227
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Correcte doemgedachten

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Mei 17, 2013 3:08 pm

Inhoudelijk niks op aan te merken. In feite is het niks nieuws. De tekenen zijn er. Regeerders luisteren niet meer naar het volk. Het enige wat hen interesseert is het eigen belang van de dik gevulde portemonnee.

Het zal best zo zijn dat ambtenaren in Brussel zich uit de naad werken. Politici daarentegen voeren geen flikker uit. Ze zijn niet eens aanwezig. En als ze al aanwezig zijn zitten ze in de bankjes te slapen van verveling. Het interesseert ze geen ruk. Wat wij nodig hebben is een leider in de geest van Jezus. Maar juist Jezus toont aan dat zijn ideeën compleet zo goed als waardeloos in de praktijk zijn. Wat wel goed werkt is de harde knoet van de macht. Zoals Stalin maar al te goed wist.

Het trieste van dit alles is nu dat aangetoond wordt hoe waardeloos, in ieder geval uiterst kwetsbaar democratie is, als het volk bereid is alles als zoete koek te slikken. Waar zijn de demonstraties van weleer? Waar blijven de stakingen? Wat doen de bonden voor de werknemers? Waarom gaat het graaien onverminderd voort? Het is toch van de gekke dat zo'n alleraardigste jongen als Matthijs Nieuwkerk 600.000 euro per jaar verdiend met uitsluitend z'n ratelbekkie!

Hetzelfde geldt voor voetballers. We leven in een krankzinnige wereld. Wie voeger werkloos werd kon rekenen op een onafgebroken uitkering. Tegenwoordig balanceer je binnen de kortste keren op de rand van de afgrond. De solidariteit onder de mens is zoek. Vandaar dat politici er ongelimiteerd met de pet naar mogen gooien. Het liegen en bedriegen en vooral het volk voor de gek houden is nog nooit zo erg geweest als door de figuur Mark Rutte.

Het volk is apathisch geworden. De flamboyante figuur Fortuyn werd om zeep geholpen. Het hersenrot manifesteert zich voornamelijk via linkse bemoeizucht met het moralistisch denken van de mens. Rechts maakte en maakt er een klerenrotzooi van als nooit tevoren vertoond.

Tsja . . . het verhaal door Pilgim vertoond klopt in bijna al zijn facetten.

Alleen . . . zeker weten doen we niks. Nou ja, dat we doodgaan volgens de vrije wil. Alleen al het feit dat zo goed als iedereen meent zeker te weten dat de mens een vrije wil heeft, zegt mij al genoeg. Een derde wereldoorlog is in aantocht. Maar ook het landschap van verwoestende dodelijke virussen. Misschien gaat de aarde plotseling de andere kant opdraaien. Wie zal het zeggen?

Het is toch volslagen onbegrijpelijk dat onze kennisbeschaving klakkeloos en zonder tegen te sputteren een achterlijkheid als die van islam genegeerd heeft alsof die niet bestaat. Alsof er helemaal niets aan de hand is. Sterker nog, het volk wordt gedwongen deze compleet achterlijke waanzin te accepteren, op straffe van zware boetes en gevangenisstraf. Kortom, het is een kwestie van tijd dat ons de duimschroeven van de zwijgplicht worden aangedraaid. Dan is het afgelopen met je eigen gelijk. Dan wordt ons de mond gesnoerd.

Blijft nog de vraag over: waarom moest dit met alle geweld zover komen, terwijl het helemaal niet nodig en makkelijk te vermijden was geweest?

Mijn antwoord: we leven in een illusie. Vanwege het simpele feit dat de mens GEEN VRIJE WIL HEEFT!

Take it! Or leave it! Het zal niks veranderen aan de loop der geschiedenis. Die zal zijn loop behouden overeenkomstig de grilligheid van het leven en de domheid van de mens.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Doemgedachten

Berichtdoor H.Numan » Zo Mei 19, 2013 2:22 am

Ik heb nogal gemengde gedachten over Xander. Politiek en journalistiek niets op aan te merken. Grote klasse. Maar die grote klasse wordt compleet onderuit gehaald door zijn godsdienstwaanzin. Zo'n beetje de helft van de artikelen zijn afkomstig uit /rijp voor het zottenpaleis. Hans heeft het denk ik bij het rechte einde: waarschijnlijk een Jehovah's witless. Het aantal artikelen over anti-christen en einde van de wereld is absurd hoog bij Xander.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Mahalingam
Berichten: 39887
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mei 19, 2013 1:18 pm

En Xander ziet ook graag (wereldomvattende) complotten en dergelijke.
Er zijn meer SF verhalen over de toekomst. Neem maar deze :
http://gatesofvienna.blogspot.nl/2007/11/danish-civil-war.html
over hoe een burgeroorlog in de EU kan verlopen. Bedacht in 2007.
En kwa schilderingen heel veel gelijkenis met hoe ze nu in Syrië te keer gaan.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16227
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Jezus kom gauw!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mei 19, 2013 3:50 pm

Afbeelding

Gisteren op FFI ergens anders geplaatst. Ook weer een zeer actuele eindtijd voorspelling. Heeft namelijk betrekking op vandaag. Want in 2013 met Pinksteren zal Amerika zijn ondergang tegemoet gaan en in een derde wereldoorlog gestort worden. Nog heel even geduld dus. Ook deze schrijver - daar mogen we gerust van uitgaan - heeft een diepgewortelde overtuigde bijbelhouvastheid. Wat hebben christelijke mensen toch in godsnaam met hun kinderlijke verlangen die eindtijd mee te mogen maken, dat zij daar constant richting aan willen geven? Het zijn niet alleen de Jehovah's Getuigen, zij komen uit de kast van elke christelijke sekte die het hoog heeft zitten met de Heere Jezus. Die zoon van God zal en moet terug komen. Waarom? Om hem persoonlijk de hand te kunnen schudden? Het geduld van de godsdienstwaanzinnige christenmens raakt duidelijk op. Hij is egoïstisch geestelijk gestoord aan het worden.

Een schrale troost, het zal de allerlaatste wereldoorlog zijn. Maar ook vele kleine plaatselijke oorlogjes met moslims kunnen uitermate hinderlijk zijn.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 19, 2013 3:55 pm

Misschien dat ik ook nog eens een flinke duit in het zakje ga doen. ;)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Doemgedachten

Berichtdoor H.Numan » Do Mei 23, 2013 6:10 am

Nou, opschieten dan. Het einde nadert! :sheik:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 23, 2013 6:06 pm

H.Numan schreef:Nou, opschieten dan. Het einde nadert! :sheik:

Ik weet het.

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Doomsday party FFI

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 16, 2014 11:31 pm

Misschien moeten wij ook maar eens een doomsday party houden met bijpassende muziek en bittere wijn. Een tuinfeest bij Hans misschien?

Afbeeldinghttp://www.craveonline.com/promotions/a ... armageddon
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 17, 2014 1:58 pm

Het Einde van de wereld: aanstaande zaterdag

Robert Schuit: 17-02-2014

Afbeelding
Viking Apocalyps 'Ragnarok' op 22 februari

Vikingen stromen York binnen om Het Einde der Tijden mee te maken. ‘Noormannen’ uit het Verenigd Koninkrijk en verder verzamelen zich in het historische plaatsje omdat Ragnarok, de bloedige eindstrijd zoals aangekondigd in de Noorse mythologie, op 22 februari plaats zal vinden. Volgens de gelovigen zal op die dag de Aarde opensplijten en zullen helbewoners worden losgelaten. De wolf Fenrir, zoon van Loki, zal uit zijn gevangenis breken en de slang Jormungand zal omhoog rijzen uit de zee. Nidhogg, draak van de onderwereld, zal van Yggdrasil, de wereldboom, vreten. Als klap op de vuurpijl zullen de ijsreuzen van Jotunheim donderend aan de horizon verschijnen. De dode helden uit Walhalla zullen afdalen uit hemel om tegen hen te strijden.

Zijn we lekker klaar mee.

Bovenstaande profetische voorspellingen werden gedaan door oppergod Odin, die zichzelf negen dagen lang aan de boom Yggdrasill had opgehangen zodat hij herboren zou worden met wijsheid en een vooruitziende blik. De Apocalyps valt samen met het 30e JORVIK Viking Festival, dat tot 23 februari plaatsvindt in York. Festivaldirecteur Danielle Daglan zei: ‘Ragnarok is het hoogtepunt in de Vikingmythologie, waar de goden opstaan en sterven, dit evenement dient dus niet onderschat te worden.’

http://omg.thepostonline.nl/2014/02/17/ ... -zaterdag/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 16, 2014 1:35 am

NASA-studie: Ondergang Westerse beschaving nauwelijks te vermijden

Xander 14-04-2014

Groeiende ongelijkheid tussen rijke elite en arme massa breekt iedere samenleving op – ‘The Fourth Turning’: Instorting nog vóór 2025

Afbeelding

De Westerse beschaving koerst op een bijna niet meer te vermijden ineenstorting af. Dat is althans de ontnuchterende conclusie van een onderzoek, dat mede door het Goddard Space Center van de NASA werd gefinancierd. Historisch gezien stortten hoog ontwikkelde beschavingen ineen omdat de ongelijkheid tussen rijk en arm uiteindelijk te groot werd. Wat dat betreft bevindt ook Nederland zich op een erg gevaarlijk pad: op 12 april schreef de Volkskrant dat rijkste 1% van ons land ondanks de crisis bijna een kwart van het totale vermogen in bezit heeft, meer dan ooit tevoren, en vergelijkbaar met de extreem ongelijke situatie in de VS (2).

Groeiende ongelijkheid belangrijkste oorzaak
Volgens de studie, onder leiding van de wiskundige Safa Motesharrei (National Socio-Environmental Synthesis Center) verricht door een groep sociale- en natuurwetenschappers, zal het Westen binnen enkele tientallen jaren ten onder gaan. Historisch gezien overkomt dit alle hoog ontwikkelde beschavingen. Zij doorlopen een vergelijkbare cyclus van opkomst, ontwikkeling, neergang en uiteindelijk instorting.

De wetenschappers vergeleken de ontwikkelingen in het Westen met die van de imperiums van de Romeinen, Han, Maurya, Gupta en Mesopotamiërs. Daaruit concludeerden ze dat in de afgelopen 5000 jaar iedere hoog ontwikkelde, complexe en creatieve beschaving zich niet permanent kan handhaven. Naast het overmatige gebruik van natuurlijke hulpbronnen blijkt de scheuring in de samenleving door de groeiende ongelijkheid tussen een rijke elite en de arme massa de belangrijkste oorzaak van iedere instorting te zijn.

Oneerlijke verdeling rijkdom cruciale fout
Iedere beschaving blijkt de cruciale fout te maken de toenemende rijkdom niet gelijkmatig over de samenleving te verdelen. Het overgrote deel van deze rijkdom komt steevast bij een zeer klein eliteclubje terecht, en dat terwijl die rijkdom juist door de armere massa wordt geproduceerd. Die ziet daar echter nauwelijks iets van terug, hooguit iets meer dan het absolute bestaansminimum.

In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, kunnen technologische ontwikkelingen dit proces niet omkeren. Efficiënter gebruik van grondstoffen leidt namelijk doorgaans tot een nog hoger verbruik, waardoor de toegenomen efficiëntie weer teniet wordt gedaan. Volgens de wetenschappers is dat precies wat er de afgelopen 200 jaar is gebeurd. De enorme technologische vooruitgang heeft niet kunnen voorkomen dat er almaar meer hulpbronnen worden verbruikt.

Hongersnood
Maar zelfs als een samenleving erin slaagt dit proces onder controle te krijgen, zal de elite teveel blijven consumeren. In het eerste scenario veroorzaakt dat uiteindelijk een hongersnood onder de gewone bevolking, en uiteindelijk de instorting van de beschaving. ‘Het is belangrijk te benadrukken dat deze Type-L instorting niet het gevolg van een milieu-instorting is, maar van een door ongelijkheid veroorzaakte hongersnood, waar arbeidskrachten in mee worden gesleurd.’

In het tweede scenario wordt er niets gedaan aan de uitbuiting van grondstoffen, waardoor ‘de ondergang van de massa sneller verloopt, terwijl het de elite eerst nog goed gaat. Aan het eind komt het tot een totale instorting van de massa, gevolgd door de elite.’ (1)

‘Instorting nog vóór 2025’
In het in 1997 gepubliceerde boek The Fourth Turning (Het Vierde Keerpunt) toonden auteurs William Strauss en Neil Howe aan de hand van 500 jaar Westerse geschiedenis aan dat de opkomst en ondergang van een beschaving volgens bepaalde wetten en patronen verloopt die niet vermeden blijken te kunnen worden. Deze historische wetmatigheden zullen ertoe leiden dat de Westerse beschaving, met name de Amerikaanse, nog voor het jaar 2025 totaal zal instorten, wat vrijwel zeker zal uitmonden in de Derde Wereldoorlog.

Anno 2014 gaat het economische en morele verval van onze beschaving echter al zo hard, dat dit fatale 'Zenith' moment mogelijk al in 2016 wordt bereikt. Volgens Strauss en Howe bevinden we ons sinds ongeveer 2005 in de laatste fase, het ‘Vierde Keerpunt’, waarin politici naar steeds wanhopigere middelen grijpen om de status quo te handhaven.

Deze laatste fase kenmerkt zich door het razendsnel aan de kant schuiven van decennia in stand gehouden wetten, regels en normen (bijv. de talloze gebroken verkiezingsbeloften en EU verdragen; omgekeerde discriminatie waarmee het belang en de opvattingen van minderheidsgroepen boven die van de meerderheid worden gesteld, etc.). De jongeren, verstikt door teveel bescherming en structuur, breken met de waarden van de ouderen en richten zich vooral op persoonlijk succes.

De algehele interesse voor spiritualiteit neemt verder af, mensen nemen steeds grotere risico's, en de greep van overheid, politie en veiligheidsdiensten op de samenleving wordt verstevigd. Uiteindelijk ontstaan er nieuwe, hevige oorlogen, uitmondend in een ‘totale (wereld)oorlog’. (zie verder dit artikel van 2 mei 2013).

Xander

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -vermijden
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Doemgedachten

Berichtdoor H.Numan » Wo Apr 16, 2014 2:59 am

Ik heb het al eens eerder geschreven: Xander komt klaar op het einde der tijden. Het aantal berichten over het einde der tijden of in ieder geval de beschaving is tenminste 50% van alle artikelen. Dat feit alleen maakt Xander tot een leuke ludieke site om zo af en toe te bekijken met minstens een kilo zout bij de hand.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 24, 2015 4:25 am

Doemdagklok twee minuten vooruit gezet

Geschreven door Caroline Kraaijvanger op 23 januari 2015

Afbeelding

We zijn slechts drie minuten verwijderd van een kernoorlog of totale vernietiging door andere oorzaken. Dat stellen wetenschappers nu ze de symbolische doemdagklok maar liefst twee minuten vooruit hebben gezet.

Elk jaar komt het Bulletin of the Atomic Scientists – sinds 1947 – met de Doemdagklok op de proppen. De klok geeft aan hoe ver we verwijderd zijn van middernacht – dat in deze context symbool staat voor een kernoorlog of totale vernietiging door andere oorzaken. Op dit moment is het drie minuten voor twaalf. En daarmee is de klok in één jaar tijd maar liefst twee minuten vooruitgezet: in 2014 was het nog vijf voor middernacht.

Oorzaken
Waarom hebben de wetenschappers de wijzers van de doemdagklok vooruitgeschoven? Ze hebben daar verschillende redenen voor. Zo wijzen ze erop dat diverse landen nog steeds een buitenproportioneel nucleair wapenarsenaal hebben, diverse landen hun nucleaire wapenarsenaal aan het moderniseren zijn, klimaatverandering nog altijd niet onder bedwang is en wereldleiders er niet in slagen om snel of krachtig genoeg te reageren op de zaken die burges bedreigen. “Ondanks bescheiden positieve ontwikkelingen op het gebied van klimaatverandering zijn de huidige inspanningen onafdoende om een catastrofale opwarming van de aarde te voorkomen,” zo schrijven de onderzoekers. “Ondertussen zijn de Verenigde Staten en Rusland begonnen met het moderniseren van hun nucleaire triade (bestaande uit strategische bommenwerpers, langeafstandsraketten en ballistische raketten die vanaf een onderzeeër kunnen worden afgevuurd, red.) en daarmee ondermijnen ze de bestaande afspraken over nucleaire wapens.”

Twee minuten voor twaalf
De laatste keer dat de klok op drie minuten voor twaalf werd gezet, was in 1984, toen Rusland en de VS niet langer met elkaar communiceerden. Slechts één keer waren we dichter bij middernacht: in 1953 zetten de onderzoekers de doemdagklok op twee minuten voor twaalf. Belangrijkste reden was de beslissing van de VS en Rusland om een waterstofbom te bouwen.

In de jaren voorafgaand aan de millenniumwisseling waren de onderzoekers best optimistisch gestemd. In 1991 was het zeventien minuten voor twaalf en waren we het verst van de ondergang verwijderd. In de jaren die volgden, kropen we dichter naar middernacht toe. En in 2015 bereiken we dus een nieuw dieptepunt. Het is drie voor twaalf. “Omdat internationale leiders erin falen om hun belangrijkste taak te vervullen: de gezondheid en vitaliteit van de menselijke beschaving verbeteren en handhaven.” In die woorden rust tegelijkertijd een geruststellende gedachte. Ze suggereren namelijk dat het nog niet te laat is om in actie te komen en de wijzers van de doemdagklok terug te dwingen.

http://www.scientias.nl/doemdagklok-twe ... uit-gezet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 25, 2015 2:58 pm

Hé! Er zijn opeens meer mensen die vandaag de dag aan de voorspellingen van de zieners moeten denken. Ook mij trof het dat deze tijd me erg sterk doet denken aan wat de zieners voorspelden, bijvoorbeeld de snelle groei van de Islam in Europa, de dreiging van een economische wereldramp, de verandering van het klimaat, torenhoge belastingen die niemand meer kan opbrengen, onzinnige EU wetten, neiging naar een dictatuur, toenemende christenvervolging wereldwijd, enz. Ik had er destijds nog een topic over gemaakt. Het is volgens mij wel van belang dat alle goede mensen dit weten zodat ze zich er op voor kunnen bereiden. Kennis is macht, maar voorkennis is meer! :wink2:

De Derde Wereldoorlog – de voorspellingen van de zieners komen uit

Geplaatst op 25 februari 2015

Afbeelding

Strijders van de terreurmilitie “Islamitische Staat” hebben zich nu ook in Libië genesteld en richten zich nu op het oude continent. Dat werd afgelopen weekend door de persbureaus gemeld. Wat mij daarbij vooral zorgen baart: daarmee is opnieuw een van de voorspellingen betreffende de Derde Wereldoorlog uitgekomen:

Nu paraderen de ISIS-strijders met Toyota-konvooien met brandende koplampen ook door Libië. Hun duivels geënsceneerde strandvideo van de massale onthoofding van christelijke Egyptische Kopten was een boodschap aan Europa: “Wij zullen Rome veroveren”, verkondigde een van de gemaskerde mannen en wees met zijn dolk in de richting van de zee.

Zeven maanden nadat de zelfbenoemde kalief Ibrahim alias Abu Bakr al-Baghdadi in Mosul zijn “islamitisch kalifaat” uitriep, staan zijn aanhangers nu aan de zuidelijke Middellandse Zeekust. Hen scheiden nog slechts enkele honderden zeemijlen van het oude continent.

Een ISIS-piraterij op de Middellandse Zee zoals die voor de kust van Somalië is denkbaar. “snelle boten zouden vissersboten, cruiseschepen, kleine handelsschepen of de kustwacht kunnen aanvallen om gijzelaars te nemen en losgeld te vragen”, waarschuwt het Italiaanse ministerie van Defensie.

Wat mij echter verontrust, is dat plotseling een voorspelling van zieners heel dichtbij is gekomen, die tot voor kort gold als uitwas van fantasten: Rome wordt veroverd, burgeroorlog in Italië, de paus vlucht.

Daarbij moet ik opmerken dat ik voor mijn boek “Aan de vooravond van de Derde Wereldoorlog” ongeveer 500 voorspellingen van zieners heb geanalyseerd en daardoor een afloop van de gebeurtenissen, die tot de Derde Wereldoorlog leiden, heb geschetst. Ik wil hier graag kort aandacht besteden aan enkele van deze voorspellingen:

Voor het uitbreken van de Derde Wereldoorlog zullen volgens de zieners de volgende gebeurtenissen plaatsvinden: Duitsland wordt herenigd. Het communisme in de Sovjet-Unie mislukt. De strijdkrachten van de VS en de USSR trekken zich terug. Het Duitse leger wordt gereduceerd. Zware onlusten op de Balkan, vooral in Joegoslavië. Economische crisis in het Westen en een wereldwijde beurs- en bankencrash (2008/2009). Spanningen en oorlogen in het Midden-Oosten. Tot zover is alles uitgekomen.

Dan volgen: Burgeroorlog in Italië en Frankrijk. Straatgevechten in Parijs, de stad staat in brand. In Rome komt het tot de vervolging van en de moord op priesters, de vlucht van de paus. Mijn vraag luidt dus: Is ISIS hier de acteur die ervoor zorgt dat de voorspellingen uitkomen?

Hieronder nog een kort overzicht van hoe het volgens de zieners verder zal gaan:

. Er vindt een Midden-Oostenconflict onder betrokkenheid van de VS plaats.
. Als wraak wordt het centrum van New York met meerdere kleine bommen atomair verwoest.
. Korte tijd voor de wereldoorlog zal de macht vast in handen zijn van radicaal links.
. Bijna direct voor de oorlog zullen binnen korte tijd miljoenen vreemdelingen uit het oosten en het zuidoosten onze landen overspoelen.
. Op het hoogtepunt van de Italiaanse burgeroorlog marcheren de russen door Oostenrijk naar Italië. Vooral Karinthië is hiervan de dupe. Door de bezetters wordt het vee van de boeren afgepakt. Nog geen grotere gevechtshandelingen.
. Op dat moment heftige burgeroorlogen in Italië en Frankrijk. Brute vervolging van alle geestelijken, massamoorden, gewelddadige plunderingen. Bedreigde gebieden: Karinthië, Tirol, Vorarlberg; alle gebieden van Zwitserland.
. Rome en Parijs zullen in het kader van revolutie en oorlog verwoest worden.
. Russische troepen trekken Duitsland binnen en de Derde Wereldoorlog begint.

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Peter Orzechowski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/25 ... more-83621

Een paar belangrijke elementen ontbreken nog in het bovenstaande rijtje. Zo zal de economische ramp een trigger zijn voor een herstel van het communisme, wat de oorzaak is van een nieuwe socialistische revolutie. In Rusland zal daardoor een nieuwe communistische dictatuur tot stand komen en in Europa zal deze nieuwe socialistische revolutie aanleiding zijn voor de Grote Europese Burgeroorlog die aan de Derde Wereldoorlog voorafgaat. Het is dus niet het min of mee democratische Rusland van Poetin dat ons zal aanvallen. Het zal een ander Rusland zijn.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18775
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Doemgedachten

Berichtdoor mercator » Wo Feb 25, 2015 3:12 pm

Ik ga me ook s wagen aan een doem scenario, de Mysteriën van Mercator.

De ISIS strijders muteren genetisch , verstoten hun vrouwen en worden allemaal militant en radicaal homosexueel. Het kalifaat dat ze uitroepen wordt niet Islamitisch maar gay. Om eea nog erger te maken bekennen ze zich ook allemaal tot het Frankfurt Marxisme. Nadat België veroverd is stoten ze niets ontziend door naar Nederland, nemen daar de macht over en roepen Paul de Leeuw uit tot kalief.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 04, 2015 9:45 pm

Dit is mij uit het hart gegrepen.

Niks aan de hand

Geplaatst op 4 mei 2015

Afbeelding

Op m’n eigen manier kan ik mij het moedeloze gevoel van Driek goed voorstellen. Ieder van ons heeft z’n eigen belangen en prioriteiten, maar dat de wereld er ongeveer zo zal blijven uitzien zoals we die nu kennen, lijkt onwaarschijnlijk. De mensen die nu hun stukjes en artikelen schrijven over de toestand in de wereld documenteren eigenlijk alleen maar de ondergang van een rijke cultuur waarin we zijn groot geworden. Alle signalen staan op onweer en hevige storm en bijna iedereen doet alsof er niks aan de hand is en dat alles blijft zoals het nu is. Dat de vele personen die actief zijn toch doorgaan, is bewonderenswaardig.

Dat ik niet de enige ben die zich afvraagt waar dit allemaal naar toegaat, blijkt o.a. uit de inleiding van deze twee artikelen van Gert Jan Mulder op de website van Joost Niemöller.

Daarin vraagt een ondernemer tenslotte: “Wat gebeurt er?” Vervolgens geeft Mulder een aantal cijfers over de groei van de wereldbevolking en de te verwachten trends die daaruit voortvloeien. Om in het eerste deel te eindigen met: “Meer kan ik er ook niet van maken”.

Korte tijd terug had ik een kleine discussie met een jong iemand, een ras-optimist, die ik meende te moeten waarschuwen voor naderend onheil. Ik kreeg geen poot aan de grond en werd nog net niet uitgelachen. Dit is ongeveer wat hij zei:

“Ik zie het niet zo pessimistisch. Natuurlijk weet ik van het gevaar van de islamisering en ik voel me misselijk worden als ik zie hoe helemaal gesluierde vrouwen worden vernederd door hun echtgenoten. Maar ik vertrouw op de technische en intellectuele superioriteit van het Westen. Alles wat in de media te zien is, heeft geen betekenis. Over hoeveel radicalen hebben we het? 1-5 miljoen? Die staan tegenover de rest van de wereld en geloof me; wij hebben de atoombom voor als het gevaarlijk zou worden. Kijk maar naar IS, waarvan de mensen zich sowieso al afkeren. Omdat niemand leeft om alleen te bidden. Mensen willen vrijheid, het leven, liefde, etc.

Kijk naar Iran. Daar is een keerpunt aanstaande. De jongeren hebben genoeg van het ayatollahregime en zij zullen ook in vrijheid leven. Op de lange termijn kan men de mensen zoiets niet onthouden, dat is ook te zien in Cuba, China, etc.

Ik maak me geen zorgen, het internet en het Western zullen de moslims beïnvloeden. Bijvoorbeeld toen ik in Azië was, interesseerde zich niemand voor wat er in de Arabische wereld gebeurt. Waarom? Omdat de media er niet over berichten en de mensen hebben andere zorgen. Ik waardeer jouw mening, maar ik vertrouw echter op de Verlichting, het humanisme en als het moet op de Israëlische luchtmacht. Tot ziens …”

Einde discussie, einde gesprek. Zo raak je vrienden kwijt. Zolang iemand het bestaan nog als een “Dolce Vita” ervaart, doen mijn naargeestige meningen er niet toe. Ik zal me wel twee keer bedenken voor ik me weer in zo’n situatie begeef. “Na mij de zondvloed”, het zal mijn tijd wel duren.

Door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/05/04 ... more-88429
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16227
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Goed overwogen doem gedachten?

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Mei 05, 2015 9:23 am

De oorzaak van alle steeds meer hoog oplopende ellende?

Het enthousiaste onverantwoordelijke dierlijke neukgedrag van negers en moslims!

Ik hoef hier dus geen loei groot artikel aan te wijden. Ik heb het al zo vaak rond getoeterd: er zijn veel teveel mensen op aarde. Nog niemand die mij daarin heeft tegengesproken. En dat terwijl het universum met zijn onmetelijke afmetingen en tig planeten geen mens herbergt. Gelukkig weet Pilgrim daarin te voorzien met zijn positief bedoelde Mars project dat uitsluitend voor niet-moslims is bedoeld. Kan de mens niet beter stoppen met zich voort te planten? Al is het maar om God een loer te draaien en te pesten. Of de zinloze constructie van de evolutietheorie volgens het Darwin monopolie te bevestigen

Trouwens, ik vind dat artikel met ie geschreven dient te worden. Dus: artiekel. Waarom anders niet dint in plaats van dient? We moeten af van al die stompzinnige verwarrende anti-logica redeneringen die louter tot stand zijn gekomen uit het brein van bemoeizuchtige overbodige vernieuwers die een spoor van chaos teweeg brengen zonder dit zelf te beseffen.

Doemscenario verwant aan realiteit
Wanneer kunnen we tienduizenden doden gaan tellen in het potentiële rampgebied San Francisco met zijn gelijkwaardige breuklijn zoals in het super corrupte Nepal? Nepal is zo corrupt dankzij de bemoeienissen uit de 1e wereld. De bewoners van San Francisco weten dat ze met de dood een spelletje spelen. Dan ga je straks, als het zover is, toch geen geld storten op een gironummer met drie gelijke cijfers? Uiteindelijk gaat iedereen dood. Vroeg of laat, door welke oorzaak dan ook. Zelfs een vrije wil is niet in staat zaken te doen met de dood. En wat doet de dwaze mens? Ja hoor! In zijn onvoorstelbare onnozelheid kiest hij vanuit dankbaarheidsovertuiging voor God en daarmee hangt hij tevens zijn vrije wil aan de wilgen. Grappig dat vooral religieus aanhankelijke dwazen overtuigd zijn in die vrije wil, die bedacht en door God aan de mens is geschonken.

Volgens mij hebben de inwoners van San Francisco geen vrije wil. Of ze zijn atheïstisch zonder verstand. Ach, wat maakt het uit, als ze zich maar wassen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7640
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Doemgedachten

Berichtdoor xplosive » Di Mei 05, 2015 12:24 pm

Er was ooit een tijd waarin ik veronderstelde dat het onwaarschijnlijk is dat in Europa ooit nog een grootschalige oorlog zou gaan woeden. Toen (in mijn jeugdjaren) zag ik de toekomst nog heel zonnig in. Gisteren tijdens de dodenherdenking kwam ik zelfs zo ver te veronderstellen dat zo'n nieuwe grootschalige oorlog in Europa waarschijnlijk onafwendbaar is. Het jihadistische leger groeit en wordt steeds professioneler terwijl degenen die Europa zouden moeten beschermen steeds onbegrijpelijkere suïcidale warrige brabbeltaal uitslaan en laf en aftands wegkijken van wat zich onontkoombaar aan het voltrekken is. Ik zie de toekomst in Europa zwarter voor me dan dat ik die ooit zag. Donkere wolken pakken zich samen (niet alleen vandaag).
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16227
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Sinds de 2e Wereldoorlog, oorlog op oorlog. Maar niet in Europa.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Mei 05, 2015 2:13 pm

xplosive schreef:Er was ooit een tijd waarin ik veronderstelde dat het onwaarschijnlijk is dat in Europa ooit nog een grootschalige oorlog zou gaan woeden. Toen (in mijn jeugdjaren) zag ik de toekomst nog heel zonnig in. Gisteren tijdens de dodenherdenking kwam ik zelfs zo ver te veronderstellen dat zo'n nieuwe grootschalige oorlog in Europa waarschijnlijk onafwendbaar is. Het jihadistische leger groeit en wordt steeds professioneler terwijl degenen die Europa zouden moeten beschermen steeds onbegrijpelijkere suïcidale warrige brabbeltaal uitslaan en laf en aftands wegkijken van wat zich onontkoombaar aan het voltrekken is. Ik zie de toekomst in Europa zwarter voor me dan dat ik die ooit zag. Donkere wolken pakken zich samen (niet alleen vandaag).

Don't worry. Het groeit gestaag tot aan de climax die inderdaad gaat komen omdat die onafwendbaar is. Het point of no return is al gepasseerd. En de Tijdgeest is allesomvattend bepalend. Toch denk ik dat de echte ellende pas in de volgende generatie zal plaatsvinden. Het tij is best nog wel te keren - waar een wil is is een weg - door aan alle moslims duidelijk te maken dat wij hun religieus geleuter en het op de historische Mohammed gebaseerde kankergezwel islam meer dan beu zijn. Parasiteren op onze kennisbeschaving wordt niet langer op prijs gesteld.

Een moslim is NIET verplicht zich hier moslim te noemen. Hij is ook niet verplicht op Jezus te stemmen. Het zou zijn intelligentie echter sieren wanneer hij dat wel zou doen. Atheïst zijn mag natuurlijk ook en is nog veel beter. Maar gelet op het rudimentaire denkvermogen van de gemiddelde Mohammed-aanbidder lijkt dit verder weg dan ooit.

Het echte probleem is niet de moslim die de bui al langer dan vandaag ziet hangen en als moslim onverdroten doorgaat met de hoofddoeken parade van vrouw en dochter goed te keuren, maar politieke figuren die zich in de rol van het alles overstijgende Goemens-aureool hijsen en dwarsliggers op islam corrigeren om hen vervolgens de les te moeten lezen. Hoe komt dit? Omdat we niet echt last hebben van moslims. Dat hadden de Duitsers ook niet toen Hitler nog niet aan de macht toe was. In het begin keurde Hitler geweld goed, dat hij later om aan de macht te komen afkeurde. Een sluwe vos. Hij had het goed ingeschat. Democratisch aan de macht komen. Zo doen ook moslims. Een kwestie van doorneuken. Ze wachten af op wat komen gaat en passen zich voor geen prijs aan aan onze kennisbeschaving. Het is zichtbaarder dan het ooit was. Maar de moslim kent de zwakte van het Europa-beleid inzake immigratie en pamperen binnen de democratische verhoudingen die geleid worden door zich bovenin de politieke top roerende Goedmensen.

Kan iemand van ons tussen de oren van moslims kijken? Nee! Ook ik niet. Maar ik weet verdomd goed wat zich daartussen afspeelt. Levensgevaarlijk voor onze vooruitgang die op redelijk te begrijpen en te accepteren normen en waarden is gebaseerd.

Maar het is niet alleen de islam en zijn moslims. Ook de grote verwarring omtrent het graaigedrag van mensen die zich ver verheven voelen boven anderen en op basis daarvan menen zich met torenhoge salarissen en alle daaraan verbonden extra's te moeten onderscheiden. Onze maatschappij is nog nooit zo egoïstisch, egocentrisch en corrupt geweest. Daar doet een snel geopend gironummer 555 niets aan af. Dat dient alleen maar om het schuldgevoel weg te poetsen. Van mij geen rooie cent. Nooit!

Er is al genoeg ellende in de wereld die niet door mij is veroorzaakt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 06, 2015 11:41 pm

Ik heb even geaarzeld dit te plaatsen. Het staat met vrij grote zekerheid vast dat de opkomst van Europa een geografische oorzaak heeft met name omdat het Eurazische continent een oost-west-as heeft waardoor je duizenden kilometers kan reizen in een gematigde klimaatzone. Andere werelddelen hebben een noord-zuid-as waarbij de tropische zone een enorme hindernis vormt om van A naar B te komen, wat allerlei ontwikkelingen heeft tegen gehouden.

Een Toekomst naar Wens

Geplaatst op 6 augustus 2015

Afbeelding

Blanke socialisten, communisten, christenen, democraten, liberalen van de marxistisch linkse kerk willen het kapitalisme vernietigen met cultuurgoed en al. Omdat het blanke proletariaat de revolutie in de Republiek van Weimar verraden heeft, is die vervangen door moren in jurkjes. Moren die slechts één ding willen: iedereen die kaffer is de kop afsnijden zoals de dode letter in de christelijk Aramese koran gebiedt. Precies hetzelfde als wat de Marxjes willen dus, want zij die hun leer weigeren, moeten eveneens sterven. En dat is dus na 1968, op de hoog verheven Marxjes na, het hele blanke ras.

Wat de Marxjes echter ontgaan is, is dat de reeds door socialist Adolf opgestarte hersenspoeling zo goed geslaagd is dat de kapitalistische ideeën en cultuur allang niet meer bestaan. Tenminste niet in Europa, waar de hoofdmoot nu gevormd wordt door zombieachtige Gutmenschen zonder enige vorm van wil of weet. Dus als de Marxjes in hun opzet slagen en de anarchistische fase bereiken waarin zij met wapengekletter de dictatuur kunnen vestigen, dan hebben zij nog altijd niet het kapitalistisch gedachtegoed vernietigd. Die is immers met gulzigheid en beleid respectvol ingeleid in Rusland en Azië en overal elders op de planeet. Europa en het Westen zijn momentaan bijkans het enige gebied waar kapitalisme niet meer kan bestaan. Humor oh ironie, het Westen is het Oosten geworden en het Oosten is nu het Westen.

Kan het kapitalisme niet met wortel en al worden uitgeroeid, dat geldt niet voor de Europeaan. Ramingen schatten dat rond 2030 de blanke in zijn landen een minderheid zal zijn en dat zijn aantal verder zal slinken tot 2% in 2100. Onmiskenbaar een zeer succesvolle genocide op ons, het blanke ras. En, met de volledige medewerking van ons allen. Autohersenspoeling gevolgd door vrijwillige autogenocide. Die Pavlov toch, hij zou eens moeten weten hoe geavanceerd zijn opvolgers alreeds zijn.

Uit KGB-bronnen is bekend dat wanneer de mind-control ver genoeg gevorderd is, verstandelijk redeneren geen effect meer heeft. Feiten kaatsen dan af als lichtstralen op een spiegel. Dat is dus zoiets als een christen overtuigen van het feit dat het Oude Testament deels overgeschreven is van de Sumeriërs. Evenzo zullen onze feiten bij de Gutmensch stuiten op een marxistische firewall tegen racisme. Die firewall is het politiek correcte en die racisten dat zijn wij, die politiek correct overtreden. En niets dat hen van het tegendeel kan overtuigen. Geen Twintowers, geen ISIS, geen bloedige overval, geen verkrachting van het buurtmeisje. Het is verbijsterend te horen uit de mond van een vrouw dat er ook meisjes verkracht worden door blanken, op een wijze die aangeeft dat het haar koud laat. Het is verbijsterend te horen uit de mond van een christen, dat zij wier koppen gesneld worden, geen goede christenen zijn. Het is verbijsterend te horen uit de mond van vermeende sociale mensen dat die miljoenen gevallen van eerwraak, besnijdenis, verkrachting, nu eenmaal hoort bij hun cultuur, op een wijze dat het dan wel goed is.

Gematigd links, sociaal warmbloedig volk, fungeert nu voor rechts. Extreemrechts wordt gevormd door mensen die vaderlandlievende gevoelens koesteren en als gevolg hun cultuur en land willen doorgeven aan hun kinderen, zoals dat in alle tijden bij alle volkeren gebruikelijk is geweest. Het reguliere rechts is in het heden onbestaand. En niemand die nog weet wat het was. Op scholen leren onze kindertjes sinds de Internationale van 1968, tussen de homoporno en genderwaanzin door, dat rechts monsterachtig is. En dan wordt verwezen naar onze voorvaderen die zo slecht waren dat ze in slaven handelden en mensen vermoordden, zoals arme zielige geitenneukertjes die immer zo vredelievend zijn geweest dat zelfs moeder Teresa in vergelijk bij hen zou verbleken. En onze barbaarse voorvaderen waren dom en primitief. Zonder de edelmoedige leringen van wederom de verheven geitenneukertjes zouden wij nu nog immer in berenvellen rondlopen. En zo wordt er nog veel meer slechts over onze voorvaderen gedoceerd aan onze kindertjes en kleinkindertjes, die nu dan ook niet beter weten dan dat het een feit is dat wij als ras een moordende mislukking zijn en als zodanig een grote bedreiging voor het bestaan op deze planeet.

Afbeelding

Dat alles zo makkelijk geslikt wordt, is begrijpelijk. Kindertjes worden tenslotte geboren zonder culturele kennis en alles dat ze op hun 20e weten, is hen geleerd op scholen. Jong geleerd, oud gedaan. Als ouders en grootouders geen controle uitoefenen op de lesstof, dan kan een politiek en ethisch systeem veranderd worden in 3 generaties tijd. We gaan nu naar de 3e generatie en de kindertjes zijn al volleerd in politieke correctheid. Bèta is dood. En de feitenkennis is qua niveau al gedaald met 25%. Kindertjes van nu met hetzelfde diploma als opa en oma hebben nog slechts 75% van hun kennis. Rond 2030 is de cirkel rond. Dan gaan de babyboomers het graf in, 3 generaties met een kennisniveau van tussen de 50% en 75% achterlatend. Dat betekent dat Europa dan op het kennisniveau van Afrika zit en op eigen kracht niet meer tot de beschaving kan terugkeren. Dankzij opa en oma, die brood en spelen belangrijker vonden dan hun nageslacht te beschermen.

Marxisten en Gutmenschen zijn dus tegen wie wij strijden. Zij die kunnen, zoals het lekkere kontje en de slet van Groen, brengen hun kindertjes naar een blanke school. Iets dat verbazing en leedvermaak doet rijzen. Want wat zijn de overlevingskansen van deze blanke kindertjes als de blanke wereld straks niet meer bestaat? Zelfs al behoren ook hun kindertjes tot de resterende lucky 1%, dan nog zal hun leven zijn als een slaaf met een geitenbestaan. Alles te danken aan opa Wouter en oma Femke, die dan ongenaakbaar na een moordleven in hun graven genieten van de eeuwige rust. En ook hier verkrampt de humor en de ironie. Het kapitalisme blijft bestaan, maar met hun dynastie is het gedaan. En zonder slag of stoot valt alles de moor in de schoot. Met een IQ van 80 wint hij het met gemak van een IQ van 100. En dat al ten tweede male.

Immers 5000 jaar geleden, ruim voor het ontstaan van islam, veroverden ze Sumerië met dezelfde truc van de baarmoeder-Jihad. Armetierige zwervers met meelijwekkende kindertjes zwierven door het stoffige land. Zoals wij nu gaven ook de Sumeriërs hen eten, een verblijf en namen hen op in hun midden. Tijd verstreek. Daarna spreken de geschiedenisboeken van het Akkadische Rijk. Vervolgens verval en ondergang, waarna Babylonië en Assyrië ten tonele verschenen. En de Sumeriërs? Die kent niemand meer. De erfenis van het schrift, het wiel, het 60-delig en 10-delig stelsel, de algebra en meetkunde, het Gilgamesh epos, de zighurat, het pantheon, de drie-eenheid, de astrologie, de irrigatie, de economie, het geldwezen, het ondertekeningstempel, … ach, het is allemaal vergeten. Niemand die het nog weet. Deze hele planeet is gebouwd op de erfenis van de Sumeriërs, waarschijnlijk een blanke stam. En niemand die het weet. En zoals bekend, zij die hun verleden vergeten, zijn gedoemd deze te herhalen. Daarom dat eender lot ons beschoren zal zijn. En dat alweer ten derde en vierde male.

Immers 6000 jaar geleden woonden wij in wat nu heet Uyghur (Xinjiang Noordwest-China of Zuidoost-Kazachstan). DNA en archeologisch onderzoek (graven van Taklamakan) tonen aan dat wij er ruim 1000 jaar hebben getoefd alvorens de eerste Chinezen arriveerden. Wij hielpen mee met het stichten van China. Eén der eerste keizers was één onzer voorvaderen, zoals de Chinezen in hun analen schreven over zijn blond haar en groene ogen, zijn forse neus en postuur. Zijn nazaatjes, onze broertjes en zusjes, bewandelen er vandaag de dag nog de straten. Zij gaven ons verschillende namen, zoals Yuezhi, Wusun, Bai-ren en later, toen we in Noord-India woonden, Tocharians, Kushan, Sogdiana, Greco-Bactria. Ja, we zijn creatiever dan alle andere rassen en zijn hen daarom in alles de baas. Maar we zijn ook wat kinderlijk en daardoor te goed van vertrouwen. Zodoende zijn we uit China weg gemept en daarna uit Noord-India ook. Daarom dat we nu aan de andere kant van Eurazië in Europa wonen. Maar ook hier dreigt het noodlot zich te gaan herhalen. Ten zoveelste male.

Anno 6000 jaar geleden Yuezhi, Tocharians, Kushan, (muurschilderingen en munten van blanke vorsten), Sogdiana, (de blanke Buddha), Sumeria, (Gilgamesh epos, uitkeringen voor weduwen & wezen, vrouwenrechten), blank Egypte (piramiden), Greco-Bactria, Grieken, (filosofie, christendom), Romeinse Rijk (wetgeving, bouwkunst, aquaduct), Byzantium, Noordwest-Europa, (zeevaarders, beschaving brengende kolonisten), Viking-Kiev-Russia, Germanen (wetenschap, ruimtevaart, altruïsme). VS, (Apollo, Internet). Anno nu . . . RIP. Slechts een greep uit de vele namen van volkeren van één en hetzelfde blanke ras dat de anderen naar de beschaving leidde door met hun verlichte geest de banen te breken en de paden te wijzen…

Wederom wordt de wereld gebouwd op de erfenis nagelaten door de blanke man, nu spottend genoemd: DWEM’s. De dode blanke Europese mannen met IQ’s van voorbij de 160. Nu door iedereen veracht. Straks door niemand meer gekend. De blanke kinderen in het heden weten alreeds niet meer wie zij –hun voorvaderen – waren, wat betekent dat we al dood zijn, maar het alleen nog niet beseffen. Ook hier is het gezegde bekend: wie de jeugd niet heeft, heeft evenmin de toekomst. En zo is de toekomst al begonnen. Zonder ons. Zonder de Europeaan. Zonder het volk en ras dat overal in Eurazië eens was, en er zijn sporen achterliet waar een ieder nu van geniet, Geen verdriet om de moord op de blanke Europeaan, maar zo’n stralend juweel heeft nimmer bestaan.

Afbeelding

Door: “ekki”

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/06 ... naar-wens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 06, 2015 11:47 pm

Stilte voor de storm

Leon de Winter

Stilte voor de storm – is dat de situatie waarin we ons nu bevinden? Wat was de stemming in 1913 en 1939? Waren mensen zich bewust van wat er komen ging? De wereldorde die we sinds 1945 hebben gekend, komt ten einde. President Obama ziet dat als zijn heilige opdracht.

Het Amerikaanse leger heeft hij tot minder dan vijfhonderdduizend man laten krimpen, de Amerikaanse grenzen staan wagenwijd open, Engels is over enkele decennia in Amerika een minderheidstaal, van de grondwet trekt hij zich niets aan en hij leidt zijn land samen met een oligarchische elite.

Obama heeft gedaan wat hij beloofde: Amerika fundamenteel transformeren, en daarmee heeft hij de enige partij ondermijnd die een beschaafde wereldorde, ondanks zijn gebreken, in stand kon houden.

Er is iets gaande en het is moeilijk daarop de vinger te leggen, ook al heb ik er lol in mijn verbeelding voor het ergste rampscenario open te stellen.

Actualiteit
Toen ik in 2008 mijn roman Het recht op terugkeer publiceerde, meende ik dat het boek een variant was van wat in het Midden-Oosten kon gebeuren, maar ik dacht dat die variant een geringe kans van verwerkelijking had: realistisch was het, maar ik verwachtte dat mijn verhaal niet snel actualiteit zou worden. Ik vergiste me.

Het kalifaat dat ik in 2008 bedacht, kwam er heel snel. Ontvoerde jongens die tot jihadist werden opgeleid, waren in mijn roman een verhaallijn die ik op een historisch gegeven had gebaseerd – ze worden in ons heden ontvoerd en tot jihadist opgeleid. De nachtmerrie die die roman was, is akelig dichtbij gekomen.

Ik heb de waarheid niet in pacht, maar de strijd die ik vlak na 9/11 de Derde Wereldoorlog noemde, is gaande. We verkeren midden in een oorlog maar verdommen het de feiten te aanvaarden. Onze wereld is fundamenteel aan het transformeren, maar we verdedigen onze wereld en leefwijze niet omdat we weigeren wat er gebeurt als een essentiële strijd te omschrijven. Dus hoeven we niets te verdedigen en niets te offeren. Het is goed daar, waar de kop in het zand steekt.

Ruslands oligarchen hebben we tot vijand gemaakt. Hun bommenwerpers voeren schijnaanvallen uit, tot aan de Amerikaanse kusten toe. China’s oligarchen zijn bezig op de Pacific een kolossale vloot op te bouwen, Irans oligarchen mogen onbelemmerd terroristische bewegingen financieren en op termijn atoomwapens bouwen, en in het noorden van Afrika en het Midden-Oosten wachten miljoenen migranten op de kans om uit ’failed states’ – en dus: ’failed cultures’ – te vluchten in de verwachting dat ze in Europa, begrijpt u het?, hun cultuur kunnen bewaren.

Rusland, China en Iran hebben imperiale ambities, we willen ze niet zien. Ons leger heeft geen kogels meer, onze jongens zijn virtueel verslaafd en onze leiders manipuleren en, wanneer ze dat nodig achten, liegen alsof het gedrukt staat. We houden ons gezellig bezig met transseksualiteit en een zielige leeuw, en we zijn elke gedachte aan het verdedigen van een humane samenleving kwijtgeraakt. Als we de toespraken van Churchill horen, klinkt een stem uit een onbekende wereld met vreemde ideeën over een cultuur die bewaard en verdedigd moest worden. Niets lijken we te willen verdedigen, liever virtualiteit dan de werkelijkheid.

Het vrije Westen bestaat echt – nu nog wel. Maar de vormen van religieuze waanzin die we dachten te hebben overwonnen, zijn springlevend. Of je nou een Iraanse ayatollah, een Arabische imam of een ultraorthodoxe jood hoort, de goeien daargelaten (ja, die bestaan ook), ze zijn vaak bezeten van ficties vol hel en verdommenis en een pervers verlangen naar allerlei Apocalypsen waarin ze elkaar uitroeien.

Naast dit reveil van religieuze waanzin zien we de wederkeer van de ambities van het Russische rijk en de ontplooiing van China, dat duizenden jaren lang in zichzelf gekeerd was maar nu ook naar buiten kijkt en een broze wereld ziet die overheerst kan worden na Amerika’s transformatie tot zomaar een land zonder mondiale verantwoordelijkheden.

Verschuiving
Er hangt iets in de lucht – het is moeilijk te vatten. De machtsverhoudingen in de wereld zijn aan het schuiven en daarmee ook de demografische verhoudingen. En dus ook culturele waarden. Wie durft te zeggen dat westerse waarden essentieel zijn voor vrijheid en welvaart, is een racist. Het is volstrekt duidelijk welke opvattingen migranten uit islamitische landen mee naar Europa hebben genomen, maar de problemen die daardoor ontstaan, zijn door onze islamofobie veroorzaakt, beweren de cultuurrelativisten, die niet bij machte zijn één redelijk vrije islamitische samenleving aan te wijzen.

Ondertussen zijn de Europese landen overmeesterd door een andere oligarchische elite die in Brussel een revolutie bedrijft zonder dat de betrokken volken daarvan weet hebben – het is een uniek proces, en je weet dat deze machtsgreep tot een tragische implosie zal leiden; het is een kwestie van tijd.

Deze eeuw kan de beste eeuw in de geschiedenis van de mensheid worden. Ergens in deze eeuw worden alle kankers genezen, ligt de levensverwachting ver boven honderd jaar, bestaat er mondiaal geen honger meer en zullen we over oneindige hoeveelheden energie beschikken. Maar dan moet onze cultuur wel overleven.

De zon schijnt, de winkels liggen vol en toch is er iets gaande – we voelen het, we weten dat het dreigt, maar we kunnen het niet grijpen. Beleven we het einde van onze vrijheden en de opkomst van de oligarchische elites, die onvermijdelijk met elkaar in conflict komen en dus oorlogen uitlokken? Ik moet me vergissen.

http://www.telegraaf.nl/premium/avond/2 ... gn=twitter
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16227
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Over Arabieren gesproken

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Aug 07, 2015 1:04 am

Pilgrim schreef:En de Sumeriërs? Die kent niemand meer. De erfenis van het schrift, het wiel, het 60-delig en 10-delig stelsel, de algebra en meetkunde, het Gilgamesh epos, de zighurat, het pantheon, de drie-eenheid, de astrologie, de irrigatie, de economie, het geldwezen, het ondertekeningstempel, … ach, het is allemaal vergeten. Niemand die het nog weet. Deze hele planeet is gebouwd op de erfenis van de Sumeriërs, waarschijnlijk een blanke stam. En niemand die het weet.

Maar ik ben er ook nog. Van de Soemeriërs is het Spijkerschrift bekend, het oudste bekende schrift. Van de Arabieren was ik altijd al overtuigd dat ze tot niks in staat waren dan alleen maar plagiaat plegen, karavanen overvallen en de kost verdienen met slavenhandel. :sheik:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16227
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Parasietengedrag

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Aug 07, 2015 1:19 am

Pilgrim schreef:
. . . en in het noorden van Afrika en het Midden-Oosten wachten miljoenen migranten op de kans om uit ’failed states’ – en dus: ’failed cultures’ – te vluchten in de verwachting dat ze in Europa, begrijpt u het?, hun cultuur kunnen bewaren.

Ik had het er met een vriend van de week nog over: "moslims zijn parasieten." Kijk naar dat Marokkaanse ongeregelde zooitje primitief woestijn afval in lompen-klederdracht, meestal zwart in de zomer, vanaf de kruin tot aan de grond. Het kopvodden-spektakel wordt met de dag groter en meer. Aanpassen, integreren, respect verdienen? Hoezo? Waarom? We zien echter dat bij deze islamitische parasietencultuur, de politieke gastheer zich gaat aanpassen aan de parasiet. Beter is natuurlijk de parasiet, die van slecht naar goed zou kunnen overgaan, maar zich verzet, te onderdrukken, te elimineren, wanneer de parasiet levensbedreigend wordt. In de medische wetenschap is dat heel gewoon. Anders is het gesteld met de politieke 'wetenschap'. Die heeft vaker de neiging de kant van de parasiet op te zoeken, waarmee het zelfvernietigingseindpunt vanzelf wordt bereikt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 05, 2015 11:02 pm

‘Bijna alle vereisten voor burgeroorlog in Westen bereikt’

By Germen · 5 september 2015

Volgens een analyse van ex-CIA medewerker Robert Steele zijn 35 van de 42 parameters voor revolutie vervuld. Hoe kunnen we een verwoestende burgeroorlog of politiestaat voorkomen?

Kans op burgeroorlog groeit
Wie het nieuws volgt zal het niet zijn ontgaan. De politieke elite raakt steeds meer vervreemd van het gewone volk en neemt de ene impopulaire pro-elite maatregel na de andere. Het onbehagen groeit onder de bevolking. Approval rates van leiders en politieke elite dalen tot het dieptepunt. Het volk mort. Wat ontbreekt, aldus Steele, is het westerse equivalent van de Tunesische fruitverkoper die zichzelf in brand stak en zo de Arabische reeks revoluties in gang zette.

Robert Steele
Er zijn weinig onderwerpen te bedenken die controversiëler zijn dan dit onderwerp. Vandaar, dat alleen mensen buiten de gevestigde academische wereld onderzoek doen naar de kans op burgeroorlog in Europa en Noord-Amerika. Een van hen is de voormalige CIA-analist Robert Steele. Hij maakte zich erg impopulair binnen het Amerikaanse spionnenclubje door zijn oproep om een open-source inlichtingenbureau op te zetten, omdat slechts 4% van de relevante informatie uit geheime bronnen kwam. Nadat hij een massaal bezocht symposium over open source intelligence had georganiseerd, zorgden zijn CIA-superieuren er voor dat hij deze bedreigende activiteiten niet opnieuw kon ontplooien. Hij is nu de voornaamste proponent van open source intelligence.

De revolutiematrix
Steele onderscheidt vijf domeinen. De domeinen zijn: politiek-legaal, socio-economisch, ideo-cultureel, techno-demografisch en natuur-geografisch. Hierop werken acht factoren in, waardoor een matrix van veertig elementen ontstaat. Deze, vertaald in het Nederlands, volgt hieronder. De condities die volgens Steele in de Verenigde Staten optreden zijn rood gemarkeerd. Daaronder volgt de tabel met de situatie in Nederland, op basis van analyse van Visionair.

[Zie de tabellen op de site.]

Hoe voorkomen we deze burgeroorlog?
Burgeroorlog is een uitermate onzalig idee zoals iedere Syrische vluchteling je kan vertellen. We zullen deze problemen dus op vreedzame wijze moeten oplossen. De Nederlandse en in mindere mate Belgische elite is helaas erg hardleers. Ze onderschatten de gevolgen als de volksmassa echt in beweging komt, en trekt zich meer aan van Brussel dan van degenen die hen gekozen hadden. Daarom is de grote hoeveelheid immigranten een geschenk uit de hemel. Die kunnen ze mooi tegen de inboorlingen opzetten, zodat ze de bekende verdeel- en heerstechniek kunnen toepassen. Ook drukt dit de lonen, waardoor ze meer winsten kunnen maken. Kortom: op de elite valt in eerste instantie niet te rekenen. Deze is onderdeel van het probleem, niet de oplossing.

De beste oplossing is het opzetten van een parallel systeem, zoals Transition Towns. Als onzinnige wettelijke belemmeringen hinderen om een oplossing te kiezen die het beste uitpakt, moet de verzetsbeweging deze wet aan haar laars lappen op zo’n manier, dat ingrijpen door de elite enorm gezichtsverlies en vernedering oplevert. Bijvoorbeeld omdat er mensenrechten in het gedrang komen. Hulpbronnen moeten worden onttrokken aan falende elementen van het bestaande systeem en in nieuwe, wel werkende elementen worden gestopt: creatieve destructie a la Schumpeter.

Lees ook: Wiskundige: grote kans op burgeroorlog na 2020

http://www.visionair.nl/politiek-en-maa ... n-bereikt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43585
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Doemgedachten

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 20, 2015 9:48 pm

De 5 meest aannemelijke oorzaken voor WO III
Gepubliceerd op 25 sep. 2014

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten