Censuur voor internet

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Manon »

Blijkbaar hebben ze je - meer dan terechte - commentaar toch niet salonfähig genoeg gevonden om te laten staan? Wat mij doet besluiten om het artikel zelfs niet te lezen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Dhana »

Das dan duidelijk. Als het regent in Duitsland, drupt het hier. Dat is dan de genadeslag van het vrije Westen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Facebook-censuur voor PEGIDA vlak voor de deelstaatverkiezingen in Duitsland

Geplaatst op 13 maart 2016

Afbeelding
Iedere week mobiliseert PEGIDA duizenden mensen in Dresden. Reden genoeg voor de systeem-censors om van de beweging haar propagandamogelijkheden af te pakken.

Net op tijd voor de Duitse deelstaatverkiezingen van vandaag werd de inmiddels grootste Duitse burgerbeweging PEGIDA een slachtoffer van de internetcensuur. De persoonlijke account van de PEGIDA-organisatoren werden op Facebook op grond van een zogenaamd kwaadaardige posting geblokkeerd. Als je beter kijkt, herken je de willekeur en opzettelijke verhindering erachter.

Schijnheilige censuur

“We hebben onderstaande bijdrage verwijderd, omdat deze niet overeenkomt met de Facebook-standaards”, kon het organisatieteam van PEGIDa vrijdag lezen. De bijdrage, die een overtreding van de een of andere richtlijn geweest zou zijn, werd eveneens nauwkeurig omschreven. Daarbij ging het lachwekkend genoeg om een oproep om de Duitse protestbeweging ook op Twitter te volgen.

En precies die bijdrage werd de groepering noodlottig, zoals blijkt uit een persmededeling van woordvoerster Tatjana Festerling:

www.facebook.com/pegidaevdresden

In plaats van het hele PEGIDA-account op Facebook te blokkeren – wat onlangs gebeurde bij het Duitse Anonymous-collectief, waar regerings-kritische informatie was gepubliceerd – werden de persoonlijke accounts van de organisatoren geblokkeerd, zodat er geen informatie meer kan worden doorgegeven.

Persoonlijke toegang tot de site geblokkeerd
“Facebook voert daarmee de censuuropdracht van bondskanselier Angela Merkel en minister van Justitie Heiko Maas uit. Zoals in verschillende persmededelingen werd vermeld, had de Bertelsmann-dochter Arvato al opdracht gekregen om persoonlijke ´haatpostings´ te wissen. In werkelijkheid echter werden regeringskritische postings en de administrators van regeringskritische pagina´s geblokkeerd. Na Anonymous is nu PEGIDA de dupe”, zei Festerling over de merkwaardige handelwijze.

Om het minder op censuur te laten lijken, bleef de eigenlijke PEGIDA-pagina weliswaar bereikbaar, de verantwoordelijke personen echter werden geblokkeerd. De beweging had alleen al op Facebook meer dan een miljoen volgers en oogstte 200.000 “Likes”. Ondanks de poging tot censuur lukte het de groepering om via andere admin-profielen op de site te komen en op te roepen tot de volgende demonstratie in Dresden, morgen om 18.30 uur.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/13 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

Xander, 11-05-2016

Afbeelding
De echte missie van Facebook oprichter Marc Zuckerberg: zijn 1,6 miljard gebruikers in de politiek-correct gewenste richting manipuleren.

Oud medewerkers: Facebook bedriegt zijn eigen gebruikers, zet ‘nieuwscuratoren’ in die enkel politiek-correcte berichten mogen doorlaten – Pagina PvdA-kamerlid die kritiek uit op Erdogan ontoegankelijk gemaakt – Facebook werkt samen met Duitse regering bij verwijderen anti-immigratie / anti-islamisering pagina’s

Voor honderden miljoenen mensen is Facebook de belangrijkste nieuwsbron geworden. Los van het feit dat al die mensen dan op zijn zachtst gezegd naïef kunnen worden genoemd, is nu opnieuw gebleken dat Facebook zwaar misbruik van deze positie maakt. Nieuwsberichten van conservatieve en rechtse bronnen worden steeds vaker gecensureerd en geblokkeerd, terwijl linkse en politiek-correcte media juist worden gepromoot. Het duidelijkste bewijs dat Facebook stevig in handen is van de globalistische gevestigde orde komt misschien wel uit Duitsland, waar hand in hand met de regering Merkel alle anti-islam en anti-immigratie pagina’s worden aangepakt en verwijderd (3). Daarentegen laat Facebook pagina’s van moslims die oproepen tot de jihad tegen christenen en Joden ongemoeid (7)(8)(9), en kunnen jihadisten hun eigen pagina’s gebruiken om door de CIA geleverde wapens door te verkopen (4).

Trending nieuws wordt zwaar gemanipuleerd
De bekende ‘Trending’ functie blijkt door Facebook, dat 1,6 miljard gebruikers heeft, streng te worden gefilterd. Men beweert dat hiermee de populairste thema’s bovenaan komen, maar in werkelijkheid worden conservatieve en ‘rechts’ geachte berichten met de regelmaat van de klok geblokkeerd. En wat de doorsnee internettende jongere, die niet meer geleerd heeft zelfstandig na te denken, niet op Facebook leest, bestaat in zijn of haar hoofd niet (meer).

In de Facebook-centrale in Californië zitten zogenaamde nieuwscuratoren, die normaal gesproken het meest populaire nieuws met kleine foto’s bovenaan zouden moeten plaatsen. Deze curatoren blijken echter bepaald niet onafhankelijk te zijn. Het management heeft hen interne regels gegeven waarmee het nieuws voortdurend wordt gemanipuleerd. Ze moeten zelfs aan hun bazen vragen welke berichten mogen worden doorgelaten, en welke niet.

Zo worden berichten die helemaal niet zo populair zijn, toch onder ‘trending’ geplaatst. Dat geldt bijvoorbeeld de gewelddadige, extreem racistische ‘Black Lives Matter’ beweging in de VS. Facebook doet alsof deze gevaarlijke groep, die regelmatig oproept tot het vermoorden van zoveel mogelijk blanken, een legale ‘burgerrechten’ beweging is.

Rechts en conservatief weggefilterd
Thema’s uit het politiek rechtse kamp komen juist nauwelijks aan bod. Die laat Facebook eenvoudigweg verdwijnen, ook als vele duizenden Facebook gebruikers zo’n bericht willen delen. Conservatieve (internet)media zoals Breitbart, Washington Examiner, Newsmax en natuurlijk Infowars worden categorisch weggefilterd, terwijl politiek-correcte mainstream media zoals de BBC, CNN en de New York Times onbeperkt worden doorgelaten.

De onthulling van het bestaan van strenge censuur door Facebook is geen complottheorie, maar afkomstig van voormalige medewerkers en insiders. Facebook bedriegt volgens hen zijn eigen gebruikers door hen voor te liegen dat de ‘trending’ thema’s geautomatiseerd zijn, en de populairste thema’s vanzelf bovenaan verschijnen.

Facebook wil Trump stoppen
Het viel te verwachten dat Facebook ontkent dat het politiek-correcte censuur uitoefent, maar het bewijs hiervoor stapelt zich op. De door het globalistische establishment gehate Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump is bij het gewone volk mateloos populair, maar berichten van zijn aanhangers worden stelselmatig geblokkeerd. Facebook laat wat Trump betreft bijna uitsluitend berichten door waarin Trump wordt belasterd en verketterd.

Op 18 april viel Marc Zuckerberg, multimiljardair en oprichter van Facebook, op een conferentie in San Francisco rechtstreeks Donald Trump aan omdat hij zich tegen het globalisme en tegen de immigratie, islam en islamisering verzet (4). Een anonieme medewerker onthulde vervolgens dat het stoppen van de mogelijke verkiezing van Trump een van de belangrijkste huidige doelstellingen van Facebook is.

Samen met Merkel tegen anti-islam(isering) en anti-immigratie pagina’s
Vorig jaar lekte uit dat Facebook rechtstreeks met de Duitse regering Merkel is gaan samenwerken om alle Duitse anti-immigratie en anti-islam pagina’s te censureren en/of te verwijderen. Gisteren werd bekend dat de pagina van het PvdA kamerlid Keklik Yücel, die forse kritiek uit op de Turkse moslimdictator Erdogan, door Facebook ontoegankelijk is gemaakt. Nadat het nieuws de landelijke media haalde, zette Facebook de pagina snel weer online. (2)

Deze voorbeelden bevestigen het beeld dat Facebook vooral linkse, pro-globalisering, dus pro-islam(isering) en pro-immigratie berichten en standpunten doorlaat en ondersteunt, duidelijk om de opinie van zijn 1,6 miljard gebruikers de politiek-correcte gewenste richting in te manipuleren.

Volgende stap: blacklisten, en daarna interneringskampen?
Veel kritisch denkende lezers wisten het ongetwijfeld al: pas goed, pas héél goed op met Facebook, want gezien de toegepaste censuur is de volgende stap, namelijk het wereldwijd blacklisten van niet-politiek correcte gebruikers en hun namen aan de autoriteiten doorgeven, heel dichtbij. En daarmee misschien zelfs de komst van interneringskampen waarin conservatieve en ‘rechtse’ mensen gedwongen zullen worden ‘gecorrigeerd’.

Xander

(1) KOPP
(2) NU
(3) KOPP
(4) KOPP
(5) Arutz 7
(6) Arutz 7
(7) Arutz 7
(8) Arutz 7
(9) Arutz 7

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -berichten
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Xander, 11-05-2016
Het duidelijkste bewijs dat Facebook stevig in handen is van de globalistische gevestigde orde komt misschien wel uit Duitsland, waar hand in hand met de regering Merkel alle anti-islam en anti-immigratie pagina’s worden aangepakt en verwijderd (3).
Als ik het niet vergeet ga ik in het weekend eens flink posten op Duitse Feestboek Facebook pagina's. Want mijn anti-islam tirades op NL-Facebook worden nog altijd keurig geconserveerd. [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Sesame Credit, de ultieme controle-app voor overheden

By Germen • Published 29 mei 2016

Hoe zou je het vinden als je een app op je telefoon had die bonuspunten uitdeelt als je de Europese Unie prijst en een Franse auto koopt? En strafpunten als je een Occupy-bericht liket of een Russische samowar bestelt? In China hebben ze nu een dergelijke app, Sesame Credit. Bekijk dit filmpje en huiver.

Sesame Credit ontwikkeld in samenwerking tussen Chinese bedrijfsleven en Partij

Sesame Credit is ontwikkeld door de Chinese megabedrijven Alibaba en Tencent, in samenwerking met de Chinese overheid. Bij elke aankoop of sociale media-activiteit kan je punten verdienen. Nu kan de app nog vrijwillig geïnstalleerd worden, maar in 2020 wordt de app verplicht. Elke Chinees wordt dan bij alles wat hij of zij op internet doet, beoordeeld door de Partij.

Afbeelding

Slechte vrienden = straf
Is je saldo hoog genoeg, dan sta je bekend als goede burger en gaat je wachttijd voor bijvoorbeeld een nieuw paspoort omlaag. Vindt de overheid je een oproerkraaier waardoor je score daalt, dan heeft dat vervelende gevolgen. Zo wordt je internet trager en kom je voor bepaalde baantjes niet meer in aanmerking. Wat je ook een liability maakt voor je vrienden en familie, want zij worden gestraft voor hun vriendschap met een slechte Chinese burger zoals jij. Kortom: even met je vrienden gaan klagen over het trage internet in het lokale theehuis is er dan ook niet meer bij. George Orwell had waarschijnlijk grimmig gegrijnsd, als hij over dit systeem had gehoord.

De meeste eurocraten, of hun vazallen in België en Nederland, zullen hier rode oortjes van krijgen. Hoe lang zou het nog duren voor een dergelijke censuur-app ook in de Lage Landen op gaat duiken? Waarschijnlijk zou het voor sommigen dan ook een sport worden om een zo laag mogelijke score te krijgen. Want de gemiddelde Nederlander of Belg is een stuk rebelser dan de gemiddelde Chinees.Bron: The Guardian

http://www.visionair.nl/ideeen/misvatti ... overheden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76576
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Ariel »

EU en Facebook gaan internet actief censureren

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

EU to Social Media: Ban "FREE SPEECH" incl. the Dalai Lama

Gepubliceerd op 2 jun. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
Let eens tien seconden geconcentreerd op het gezicht van Frau Merkel!

Het spreekt boekdelen en vat alles samen wat kan misgaan in de Eu in slechts tien seconden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet

Xander, 04-06-2016

Afbeelding
Of dit, zoals sommige christenen denken, echt het begin van het ‘teken van het Beest’ is valt nog te bezien. Wat wel duidelijk is dat de EU streeft naar absolute en totale controle over alle burgers.

Brussel wil straks alles weten wat u online doet, welke contacten u heeft, welke sites u bezoekt, wat u koopt, etc. – Estland als voorbeeld: Burgers kunnen daar nu al geen toegang krijgen tot bankrekeningen, gezondheidszorg en openbaar vervoer zonder ID-bewijs met ingebouwde chip.

Zoals we eerder schreven besloot de EU vorige week om samen met Facebook, Twitter, Google en Microsoft ten strijde te trekken tegen alle niet politiek-correcte pagina’s en berichten, en deze als ‘hate speech’ binnen 24 uur weer te verwijderen. Brussel zet zijn zinnen zelfs op totale controle over het internet, en wil voor iedereen een elektronisch ID-bewijs invoeren. Daarmee zal de vrijheid van meningsuiting en ook de online privacy definitief tot het verleden behoren, en zal alleen nog door de EU goedgekeurde propaganda worden toegestaan.

De totalitair regerende Europese Commissie heeft onder leiding van de uit Estland afkomstige Andrus Ansip een conceptdocument laten opstellen waarin wordt voorgesteld een elektronisch ID-bewijs in te voeren, waarmee Brussel werkelijk alles te weten kan komen over wat u online uitvoert: welke sites u bezoekt, wat voor berichten u plaatst, welke contacten u heeft, waar en wat u koopt, enzovoorts.

Natuurlijk wordt het plan niet als zodanig voorgesteld, maar verpakt met mooi klinkende argumenten. Zo zal een elektronisch ID-bewijs een einde maken aan al die lastig te onthouden verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden, die sowieso een veiligheidsrisico zouden vormen (* dat klopt enkel indien u zoals zoveel mensen een makkelijk te kraken wachtwoord kiest zoals ‘1234’, de naam van een van uw kinderen, etc.).

Estland als voorbeeld: ID bewijs met microchip geeft toegang tot bijna alles
Internetters moeten zich in de toekomst overal online kunnen identificeren met erkende ‘papieren’ zoals ID-kaarten of bank- en creditcard pasjes. Het komt er dus op neer dat de EU alles wat u online doet wil gaan koppelen aan een officieel overheids‘document’, een (electronisch) ID-bewijs. Online anonimiteit zal daardoor tot het verleden behoren.

Het is niet toevallig dat de Europese Commissie een official uit Estland als leider aanstelde. Dat land heeft volgens eigen zeggen namelijk het verst doorgevoerde ID-systeem ter wereld. Alle burgers zijn daar reeds verplicht hun ID-bewijs met ingebouwde chip te gebruiken voor toegang tot bijvoorbeeld de gezondheidszorg, bankrekeningen, online persoonlijke gegevens bij de overheid, het afsluiten van abonnementen en het openbaar vervoer (2).

Ultralinks verbond tegen vrijheid van meningsuiting en soevereiniteit
Het internet ID-bewijs zal hoogstwaarschijnlijk gebruikt gaan worden om de zojuist officieel geworden gezamenlijke EU/Facebook/Twitter/ Google/Microsoft aanval op de vrijheid van meningsuiting te handhaven en intensiveren. Brussel wil bovenop de al bestaande nationale wetten toezicht gaan houden op de inhoud van websites, pagina’s en berichten.

Daarvoor wordt onder andere de ‘Trust & Safety Council’, waar ook feministische en islamitische groepen in zitten, gebruikt. Iedere conservatieve en/of vrijheidslievende burger voelt dan al op zijn klompen aan wat als ‘haatspraak’ gekenmerkt zal worden: alles wat niet overeenkomt met het ultralinkse globalistische wereldbeeld, wat onder andere bestaat uit het opheffen van alle grenzen, het overdragen van nationale soevereiniteit aan superregeringen en uiteindelijk zelfs een Marxistisch-socialistische VN-wereldregering, een ‘herverdeling’ van de welvaart van noord naar zuid, en onbeperkte massale moslimimmigratie naar Europa. (3)

Volledig digitaal betaalsysteem vervulling Bijbelse profetie?
Begin mei berichtten we over een ‘geheime’ bijeenkomst in New York met meer dan 100 topmanagers van banken, beurzen en bedrijven. Die bespraken de snelle invoering van een volledig digitaal betaalsysteem, waarmee al het contante geld binnen afzienbare termijn moet gaan verdwijnen.

Het is daarom niet verwonderlijk dat christenen die nog steeds geloven dat het beruchte ‘teken van het Beest’ zoals in het Bijbelboek Openbaring wordt voorzegd een –al dan niet geïmplanteerde- microchip is, van mening zijn dat de vervulling van deze profetie nu heel dichtbij is.

Xander

(1) Infowars
(2) E-Estonia
(3) Bloomberg (via Infowars)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... r-internet
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Belangrijke vraag: Wie controleert de controleurs?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

De Erdoganisering van de EU

Door: Philip Claeys, 6 juni 2016

De Commissie wil de vrije meningsuiting op sociale media fnuiken. Volgens Philip Claeys neemt de EU nu ook de wetten van Turkije over.

‘We besluiten iets, laten het dan even rusten en kijken wat er gebeurt. Als niemand dan herrie maakt en er geen opstand uitbreekt, omdat de meeste mensen sowieso niet begrijpen wat er besloten is, dan gaan we weer verder. Stap voor stap, tot er geen weg meer terug is.’ Het is moeilijk om niet aan dat citaat (Der Spiegel, 27 december 1999) van huidig Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker te denken bij het aanschouwen van de gedragscode van de Europese Commissie om ongewenste meningen uit de sociale media te weren.

‘Counter speech-campagnes’
De Commissie legt IT-ondernemingen als Facebook, Twitter, YouTube, Google en Microsoft een code op om de verspreiding van ‘illegale haatuitingen’ op het internet en de sociale media tegen te gaan. Ze zullen speciale procedures moeten ontwikkelen om ervoor te zorgen dat deze ‘haatuitingen’ zo snel mogelijk verwijderd worden en dat de toegang van de auteurs geblokkeerd wordt.

Om al die berichten beter en sneller op het spoor te komen, moeten de sociale media partnerschappen aangaan met gespecialiseerde ‘maatschappelijke organisaties’. De gesubsidieerde antiracisme-industrie krijgt hier ongetwijfeld een vette kluif aan. Want er is nog meer: de sociale media en de ‘maatschappelijke organisaties’ moeten van de Europese Commissie samenwerken in het opzetten van ‘doeltreffende counter speech-campagnes’. Ze worden met andere woorden ingelijfd als propaganda-afdeling van de Europese Commissie.

Geen duidelijke definitie
Hoe die politiek correcte ‘counter speech’ eruit moet zien, is een vraagteken. En hoe die propaganda ook nog eens ‘doeltreffend’ gaat zijn, is al helemaal een raadsel. De fundamentele vraag is echter waar de EU het recht denkt vandaan te halen om te gaan bepalen wat Europeanen nog mogen schrijven (en dus ook lezen) op de sociale media en wat niet. En dat gebeurt dan nog aan de hand van normen die niet eens duidelijk gedefinieerd worden. Wat is dat precies, een ‘haatuiting’? Mensen die zich laten fotograferen bij het opknopen van een pop die de eerste minister moet voorstellen? Neen. Het gaat volgens de persmededeling van de Commissie over racisme en xenofobie. En dat zijn begrippen die door mensen als Jean-Claude Juncker heel ruim geïnterpreteerd worden. Wie kritiek heeft op het falende opengrenzenbeleid of op de EU in het algemeen, is volgens de voorzitter van de Commissie al gauw een racist, een xenofoob, een euroscepticus of een populist. Dat zijn volgens Juncker overigens allemaal synoniemen van elkaar.

Er stelt zich dus een zeer ernstig probleem, want er zit ook een aspect verklikking aan de EU-gedragscode voor de sociale media. De Commissie verwijst in haar persmededeling naar het ‘kaderbesluit betreffende de bestrijding van bepaalde vormen en uitingen van racisme en vreemdelingenhaat door middel van het strafrecht,’ en daarin staat letterlijk dat de EU-landen ervoor moeten zorgen dat deze misdrijven bestraft worden met een maximum van ten minste één jaar gevangenisstraf. Als de EU dan toch absoluut totalitaire regelgeving wil doorvoeren, kan ze maar beter een minimum aan rechtszekerheid scheppen door het begrip ‘haatuiting’ nader te omschrijven. Of beter nog: door lijsten te publiceren van toegelaten meningen en niet-toegelaten meningen.

Censuur
In minstens twee opzichten is die hele gedragscode wat de Britten zouden noemen: adding insult to injury. Ten eerste gebruikt de Commissie de islamitische terreuraanslagen als voorwendsel om de vrije meningsuiting aan banden te leggen van degenen die al jaren waarschuwen tegen dit terrorisme. Daarbij worden oproepen tot geweld - die sowieso niet onder de noemer van de vrije meningsuiting vallen - losjes gelijkgesteld met storende politieke opinies. Ten tweede wil de EU elke kritiek op het falende asiel- en immigratiebeleid censureren waar zij nota bene zelf verantwoordelijk voor is.

En dan is er nog de manier waarop de Commissie haar censuurmaatregel verdedigt: ‘De verspreiding van illegale haatuitingen op internet heeft niet alleen negatieve gevolgen voor de groepen of individuen waartegen deze gericht zijn, maar ook voor degenen die opkomen voor vrijheid, verdraagzaamheid en non-discriminatie in onze open samenlevingen, en heeft een afschrikkend effect op het democratisch discours op onlineplatforms.’ Opinies worden dus gecensureerd in naam van de vrijheid, de verdraagzaamheid en het democratische discours. Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is in elk geval niet de enige die zich bij het lezen van die zin in de roman 1984 van George Orwell waant.

Waarom die aanval op de sociale media, die staan of vallen met de vrije meningsuiting? Omdat de overheid er geen controle op heeft. Omdat er informatie, meningen en inzichten aan bod komen die door de mainstream media geweerd worden. Denk maar aan de massale aanrandingen op Duitse vrouwen op oudejaarsavond in Keulen en elders. De burgemeester van Keulen, de politie van Keulen, de Duitse regering, de mainstream media: niemand wou dat de feiten aan het licht kwamen, maar door de massale reacties op de sociale media was men na vier dagen niet langer in staat de zaak dood te zwijgen.

Copernicaanse revolutie
Wat we nu meemaken, is de Erdoganisering van Europa of beter gezegd de Erdoganisering door de EU. In Turkije worden duizenden websites geblokkeerd omdat de inhoud het regime niet bevalt. Ook de sociale media die nu door de EU een gedragscode opgelegd krijgen, worden er regelmatig geblokkeerd. Alleen pakt de EU het wat subtieler (en hypocrieter) aan: zij gaat niet zelf censureren; de sociale media moeten dat in haar plaats doen.

Wat de verhouding EU-Turkije betreft, doet er zich een dubbele paradigm shift voor, een heuse Copernicaanse revolutie. In een eerste fase werd gezegd dat Turkije aan alle voorwaarden moest voldoen om te kunnen toetreden tot de Europese Unie. Dat werkte niet. Daarna werden verschillende onderhandelingshoofdstukken geopend net omdat het land niet voldeed aan de voorwaarden. Dat werkte ook niet. De derde fase bestaat er nu in dat de EU... de normen, gebruiken en wetten van Turkije overneemt.

Philip Claeys is ondervoorzitter van het Vlaams Belang en voormalig Europees parlementslid.

http://doorbraak.be/nl/nieuws/de-erdoga ... -van-de-eu
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door Pilgrim »

Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt

Xander, 11-06-2016

Afbeelding

KOPP-Online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in de eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden.

Of u het nu wilt aanvaarden of niet, de oorlog van de links-groen-liberale gevestigde Europese orde tegen de vrijheid van meningsuiting is nu echt losgebarsten. Eerste doelwit zijn de sociale media zoals Facebook en Twitter, maar ook onafhankelijke alternatieve nieuwssites zoals het Duitse KOPP-Online worden inmiddels op de korrel genomen. Kortom: de links-groene ‘goedmensch’ – die inmiddels ook veel wat ‘liberaal’ en ‘christendemocraat’ is heeft ondermijnd – is actief begonnen zijn politiek-correcte meningsdictatuur aan iedereen op te leggen die zich verzet tegen zijn gedroomde globalistische, grenzeloze Nieuwe Wereld Orde.

Het grote en bekende Duitse KOPP-Online, dat wij regelmatig als bron gebruiken, werd al twee keer een etmaal op Facebook geblokkeerd, en gisteren berichtten we dat de eerste Duitse internetter een half jaar de gevangenis in moet omdat hij negatief over immigranten had geschreven.

Eerste homoporno op ‘prime time’ op publieke TV
De eerste keer dat KOPP door Facebook op ‘zwart’ gezet werd, was nadat in een artikel kritiek werd geleverd op de allereerste homoporno scene die op ‘prime time’ op de publieke Duitse zender ARD was getoond. De scene maakte deel uit van een nieuwe aflevering van de al 40 jaar lopende ‘krimi’ Tatort.

De grote Duitse media reageerden wild enthousiast op de ‘nieuwe openheid’ dat penetrerende homoseks tussen twee naakte mannen nu ‘eindelijk, na 962 afleveringen’, voor iedereen op de staatstelevisie te zien was. Facebook vond het KOPP artikel echter over de grens, zogenaamd vanwege een geplaatste screenshot van de bewuste seksscene. In werkelijkheid was het Facebook echter te doen om het feit dat de homoscene niet met instemming werd begroet.

Immigranten, moslims en homo’s zijn altijd goed, ‘rechts’ is altijd slecht
KOPP journalist Birgit Stöger schrijft dat de homoscene past in de al jarenlange trend van de publieke omroep om politiek-correcte ‘minderheidsgroepen’ zoals (moslim)immigranten en homo’s zo positief mogelijk af te schilderen, en iedereen die daar anders over denkt weg te zetten als ‘extreemrechtse populisten’, ‘kwaadaardige islamhaters’ of ‘machtsgeile conservatieven’.

De laatste jaren zijn vrouwen in publieke TV-series doorgaans kinderloos, net als het grote voorbeeld in Berlijn, bondskanselier Angela Merkel. Gewone heterohuwelijken zijn vaak ongelukkig, terwijl er geen aflevering meer voorbij gaat of er komt wel een scene van zo sympathiek mogelijk neergezette homo’s in voor. En u raadt het vast al: de meeste moordenaars in Tatort zijn ‘natuurlijk’ heteroseksuele blanke mannen. (2)

Volgende taboe dat wordt doorbroken pedofilie?
We kunnen alleen maar raden naar het volgende taboe dat door het establishment doorbroken gaat worden. Gezien het feit dat het ‘links’ in Duitsland inmiddels is gelukt om de jongste schoolkinderen verplicht te laten onderwijzen in ‘seksuele diversiteit’, ‘gender neutraliteit’ en in met alle details beschreven homoseksuele handelingen, vermoeden wij dat de eerste Tatort met een seksscene tussen een volwassene en een kind niet veel jaren meer op zich zal laten wachten, zeker niet omdat ook de islam, de aanverwante knuffelideologie van ‘links’, dit niet alleen toestaat, maar zelfs promoot.

Immers, bijna alle Duitse activisten die in de jaren ’70 probeerden om pedofilie te laten legaliseren, zijn nu politici en leden van ‘linksgroen’ en de grootste voorstanders van onbeperkte massale moslimimmigratie.

Noemen door overheid bevestigde misdaden migranten eveneens verboden
Tweede KOPP online artikel dat niet werd getolereerd door Facebook was er een van onderzoeksjournalist en oud FAZ-hoofdredacteur Udo Ulfkotte. In het artikel ‘Zij pronken, wij dokken: Duitsers als tweederangsmensen’ verwees hij naar nota bene officiële cijfers van het ministerie van Justitie, waaruit blijkt dat migranten in de eerste 3 maanden van dit jaar al 70.000 misdrijven en misdaden hebben begaan, omgerekend bijna 770 per dag. En dan gaat het enkel nog maar om het aantal geregistreerde gevallen. Al vorig jaar werd aangetoond dat verreweg de meeste migrantenmisdaden doelbewust worden weggemoffeld.

De sociaaldemocratische (SPD) minister Heiko Maas heeft om die reden sinds begin dit jaar verboden om publiekelijk een verband te leggen tussen de komst van miljoenen migranten, terreuraanslagen en de verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw in Köln en tal van andere Duitse en Europese steden, ondanks het feit dat dit verband 100% is aangetoond en bewezen, en inmiddels zelfs door de politiek-correcte publieke zenders wordt erkend. (1)

Oorlog tegen vrijheid van (conservatieve) meningsuiting
Birgit Stöger: ‘De volgende fase van de internetcensuur is bereikt. De EU heeft onder dekmantel van de strijd tegen ‘illegale haatteksten op internet’ een verbond gesloten met Twitter, Facebook, YouTube en Microsoft, en de vrijheid van meningsuiting de oorlog verklaard. Gebruikers van ooit vrije meningsplatforms wordt met ‘online gedragsregels’, die zijn opgesteld door vertegenwoordigers van het democratisch nooit gelegitimeerde EU-monster, een muilkorf gegeven, waardoor ongewenste (conservatieve) kritiek de mond wordt gesnoerd.’

Het gaat zogenaamd om de ‘strijd tegen het terrorisme’, maar in werkelijkheid wil Brussel in samenwerking met handlangers in Berlijn, Den Haag en andere hoofdsteden alle kritiek op het ultralinkse globalistische beleid uitbannen en criminaliseren. De Europese Commissie dringt namelijk letterlijk aan op ‘het volledig doorzetten van rechtsregels... ter bestrijding van racisme en buitenlanderhaat in alle lidstaten, zowel online als daar omheen.’

Linkse Stasi Internet Taskforce
De Duitsers zijn daarmee het verst gevorderd. Daar heeft de regering een ‘Internet Taskforce’ opgericht, die niet geheel toevallig tot stand is gekomen in samenwerking met de voormalige Stasi-verklikker en huidige voorzitter van de linkse Amadeu Antonio Stichting, Anetta Kahane. Half februari werd het internet-portaal Anonymous, dat meer dan 1,5 gebruikers had, door de Duitsers op zwart gezet, en werden de beheerders getrakteerd op huiszoekingen of zelfs in het gevang gezet.

Tegenstanders van de EU-maatregel waarschuwen dan ook dat Brussel de omschrijving van wat ‘haatteksten’ zijn bewust heel vaag heeft gehouden, omdat op die wijze alles wat de eurocraten niet zint, binnen 24 uur van het internet kan worden gehaald. Critici hebben het letterlijk over ‘Orwelliaanse’ stappen, daarmee verwijzend naar George Orwells beroemde boek ‘1984’ over een -toen nog- toekomstige totale-controle maatschappij, waar de EU inmiddels verdacht veel op is gaan lijken. (3)

Stöger vat de nieuwe ‘vrijheid’ van politiek-correcte meningsuiting in Duitsland en binnenkort ook in de rest van de EU zo samen: ‘Iedereen is gelijk, maar linksextremisten zijn gelijker’.

Linksgroene en islamistische haters onbestraft
De journalist wijst er in dit verband op dat de vele extreme haatteksten en gewelddaden van linksgroene activisten en groepen namelijk onbestraft blijven. Eén van hun propaganda organen, Indymedia, mag niet alleen onbeperkt blijven oproepen tot geweld tegen AfD politici en kiezers, en tegen aanhangers van de anti-islamisering beweging PEGIDA, maar wordt ook nog eens met overheidssubsidie ondersteund vanwege hun ‘maatschappelijke betrokkenheid’.

‘Islamistische propaganda is voor de autoriteiten net zo min aanleiding om gelegitimeerde censuur toe te passen,’ vervolgt Stöger. Wat wèl rigoureus wordt gecensureerd zijn politieberichten en ander nieuws waarmee criminele moslimmigranten en hun religie in een kwaad daglicht worden gezet.

Het is dus niet zo vreemd dat steeds meer gebruikers switchen van Facebook naar concurrent Vcontacte, een Russisch platform wat de politiek-correcte, vrijheidsverwoestende Europese autoriteiten nog niet hebben kunnen corrumperen.

Xander

(1) KOPP
(2) KOPP
(3) KOPP

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... od-gemaakt
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7444
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Censuur dreigt voor internet

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
gerard_m
Berichten: 400
Lid geworden op: wo jul 28, 2010 1:34 pm

Stop Facebook censuur

Bericht door gerard_m »

Ook Facebook doet mee aan de wereldwijde dhimmitude.

Teken en verspreid deze petitie........


http://click.exacttarget.change.org/?qs ... 21f0ff4f4b
Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
(Buddha)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76576
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Ariel »

Klaar... :greeting2: Hi Gerard. Jammer dat je ons verlaten hebt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6557
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Klaar... :greeting2: Hi Gerard. Jammer dat je ons verlaten hebt.
Hoezo?

Overigens kun je wat FB betreft gewoon met de voeten stemmen. Er is geen man overboord als je het niet hebt.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Dhana »

Dit is een van de vele redenen ik mijn facebookaccount heb opgezegd.

2. Iedere foto die je er opzet wordt automatisch eigendom van Facebook. Dus als je daar lachend voor je nieuw aangeschafte auto, wasmachine, etc. op staat, kan facebook die dus aan de betreffende leverancier verkopen voor reclamedoeleinden. Facebook hield in het recente verleden een reclamecampagne dat een account gratis zal blijven maar we zullen nooit te weten komen hoe ze op slinkse wijze met gebruik van jouw gegevens geld verdienen.
3. Als iemand anders een account aanmaakt onder jouw naam met valse, hoogst bedenkelijke inhoud en je wordt daar slachtoffer van, doet facebook niets om de criminele leugenaar op te sporen, met als reden dat de privacy van gebruikers onder alle omstandigheden beschermd dient te worden. Als je daar een beetje beweging in wilt krijgen moet je een langdurige juridische strijd aangaan.
4. Bij aanmaak van mijn account had ik, geheel naar waarheid vermeld dat ik single ben en werd vervolgens overspoeld met ongevraagde mannelijke aandacht van over de gehele wereld. Facebook stuurde dus zonder mijn toestemming mijn gegevens de wereld rond aan andere gebruikers.

Dit alles in overweging genomen is wat mij betreft is facebook een uitermate gevaarlijk fenomeen geworden.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

mercator
Berichten: 19172
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door mercator »

Ik heb mijn FB account al in 2010 opgezegd maar ik heb geen idee wat er mee gebeurd is. Wss zijn al die teksten en foto's nog gewoon toegankelijk. Ik wil er niets mee te maken hebben, met geen enkel social media.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Dhana »

mercator schreef:Ik heb mijn FB account al in 2010 opgezegd maar ik heb geen idee wat er mee gebeurd is. Wss zijn al die teksten en foto's nog gewoon toegankelijk. Ik wil er niets mee te maken hebben, met geen enkel social media.
Helemaal met je eens.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76576
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Ariel »

Dit soort verhalen kan je nog steeds lezen op Facebook. Maar hoe lang nog.
IK DISCRIMINEER NIET, IEDEREEN MAG ER ZIJN, MAAR ANDERSOM IS HET JAMMER GENOEG ANDERS ........
Ik heb er lang over nagedacht of ik het wel op Facebook zou zetten, ik ga het toch doen. Ik zit er heel erg mee.
Willem en ik wonen in een prachtige woning met een mooie tuin, zo blij als we hier mee waren.
Maar we mogen hier niet blijven wonen van de buren, we zijn daarom ook met de dood bedreigt.
Ik zou als eerste aan de beurt zijn.Het gaat op een moment gebeuren wanneer ik het niet verwacht.
We hebben Marokkaanse buren, en twee mannen die naast hun wonen, dat kan echt niet. Alle homo's moeten dood.
Ik zal niet beschrijven wat er allemaal gezegd is, te smerig voor woorden.
Onze hond kan niet in de tuin omdat ze allemaal scherpe voorwerpen in de tuin gooien, ga zo maar door.
De politie heeft verteld dat we ook al in het zicht zijn bij de groep Marokkanen die bij het winkelcentrum hangen.
Er worden stenen tegen de ramen gegooid, we worden tot diep in de nacht wakker gehouden en ga zo maar door.
De buurjongen is een bekende bij de politie, heeft al vaak problemen.
Maar de politie doet er verder niets mee, misschien zijn ze ook bang?
Of nemen ze twee mannen die bij elkaar wonen niet serieus?
Gemeente Amsterdam geeft geen urgentie bij dood bedreiging en getreiter. Dit omdat mijn partner een bepaalde leeftijd heeft. WAT HEEFT DIT TE MAKEN MET ELKAAR!
WE VALLEN WEL BIJ DE GEMEENTE ONDER MAATWERK, MAAR DAN MOET JE IN AMSTERDAM BLIJVEN WONEN.
MET EEN URGENTIE KAN IK BUITEN AMSTERDAM REAGEREN, MAAR NA WEKEN IS HET NOG STEEDS NIET GELUKT.
WE WILLEN WEG UIT AMSTERDAM OMDAT WE HIER NIET VEILIG ZIJN, MAAR DE GEMEENTE MAAKT UIT DAT JE IN AMSTERDAM MOET BLIJVEN.
BIJ WONINGNET BUITEN AMSTERDAM STA IK HOOG EN MET EEN URGENTIE ERBIJ ZOUDEN WE SNEL UIT DEZE SITUATIE ZIJN. MAAR DAT MAAKT DE GEMEENTE UIT.
DE VEROORZAKERS BLIJVEN HIER WONEN EN WIJ KUNNEN VERTREKKEN, DIT IS NEDERLAND!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Dhana »

Misschien dat ik geheel onterecht paranoïde ben waar het de sociale media aangaat maar ik zie de toekomst somber in. Nog even en we worden gerechtelijk vervolgd voor racisme, ed. voor wat we daar posten.

Niet geheel ondenkbaar is dat hetzelfde kan gebeuren met behulp van deze site. Laten we eerlijk zijn. Wie had een paar decennia geleden kunnen bevroeden dat moslims ook hier Nederland zouden proberen de westerse landen onder het islamitische juk te laten zuchten en dat zonder ook maar enige tegenwerking of zelfs maar protest van onze autoriteiten.

Alhoewel ik wel moet zeggen dat die media een goed tegenwicht zijn voor wat de officiële met de mantel der liefde proberen te bedekken en zelfs domweg trachten te verzwijgen.

Hoe dan ook. Ik heb de petitie getekend met dank aan Gerard voor het plaatsen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76576
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Ariel »

Dank zij facebook heeft het verhaal van deze mannen nu de kranten gehaald. Dat is toch weer positief.

Homostel in Nieuw-West met de dood bedreigd door buurtbewoners'
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
gerard_m
Berichten: 400
Lid geworden op: wo jul 28, 2010 1:34 pm

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door gerard_m »

Inderdaad... het is wel een medium waarmee ook in hoog tempo goede boodschappen zich kunnen verspreiden.

Ik heb het persoonlijk ook niet zo op Facebook. Maar ja, het minste dat je zou verwachten is dat zo'n media zich neutraal opstelt in plaats van zwicht voor islamitische dwingelanderij.
Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
(Buddha)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Stop Facebook censuur

Bericht door Pilgrim »

Facebook blokkeert Udo Ulfkotte vanwege zijn nieuwe boek

Geplaatst op 5 juli 2016

Afbeelding

De afgelopen weken en maanden werd hier veel gepost over censuur bij Facebook etc. Sinds gisteren ben ik ook de klos. Ik had op mijn Facebook-pagina ongeveer 30.000 volgers (samen met de vrienden), ik heb dagelijks actuele berichten en vooral links en aanwijzingen altijd met bronvermelding geplaatst, in totaal vele duizenden stuks.

Enkele dagen geleden heb ik daar, samen met de voormalige politieman en bestsellerauteur Stefan Schubert, een nieuw boek over de delicten van “migranten” aangekondigd (“Grenzeloos crimineel”) en geïntroduceerd. Daarop werd ik eerst een dag geblokkeerd. Toen ik het nogmaals introduceerde, werd ik 3 dagen geblokkeerd en gisterochtend werd ik tot mijn verbazing nog een keer 7 dagen geblokkeerd en zou ik zelf niets mogen plaatsen. Vanaf 12.00 uur had Facebook mijn site volgens informatie van tientallen volgers helemaal offline gehaald met de aanwijzing “Helaas is deze inhoud op dit moment niet beschikbaar”.

En allemaal, omdat de voormalige politieman Stefan Schubert en ik een politiek niet correct boek op de markt gebracht hebben met de titel “Grenzeloos crimineel, wat de politiek en de massamedia voor ons verzwijgen over de delicten van migranten.”

Inhoud:

“Iemand moet de mensen daar buiten de waarheid vertellen!”

Nog nooit eerder hebben zoveel burgers een wapenvergunning aangevraagd. Nog nooit eerder hebben zoveel privépersonen een kluis gekocht. Nog nooit eerder hebben zich zoveel mensen aangemeld voor lessen in vechtsporten. En nog nooit eerder was pepperspray in het hele land uitverkocht. De mensen maken zich heel duidelijk zorgen om hun veiligheid. En terecht!

Het einde van de veiligheid!

Politiek en vooraanstaande media hebben met de veiligheid van de burgers gespeeld. Gewetenloos hebben de politiek verantwoordelijken de grenzen geopend en criminelen en terroristen het land binnengelaten. De ontwikkeling van de criminaliteit neemt bedenkelijke vormen aan. Langzamerhand begint het ook bij de laatste door te dringen: de staat kan zijn burgers niet meer beschermen.

Udo Ulfkotte en Stefan Schubert tonen aan hoe serieus de situatie in werkelijkheid is. Ze hebben informatie uit de meest verschillende bronnen beoordeeld, ook geheime documenten van veiligheidsdiensten ingekeken en met insiders en politieagenten gesproken. Het resultaat van hun onderzoek is beangstigend: de door migranten gepleegde delicten hebben ongekende dimensies bereikt.

Waarom de politie ons niet meer kan beschermen

Maar de politiek en de media proberen dit feit te verdoezelen: de herkomst van de daders wordt systematisch verzwegen. Statistieken worden vervalst en politieagenten worden in hun werk belemmerd en er wordt ongeoorloofde dwang op hen uitgeoefend.

Lees dit boek en praat er met uw vrienden, kennissen en collega´s over. Allen zo kunnen we het kartel van de zwijgers doorbreken.

Uit de inhoud:

• Grenzeloos crimineel: de brute blik in de realiteit
• Sharia: islamitisch recht op Duits grondgebied
• De blik in de afgrond: waarom we op burgeroorlog lijkende toestanden zullen krijgen
• De chef van de militaire geheime dienst waarschuwt: het Duitse leger wordt door radicale moslims als opleidingskamp misbruikt
• CIA-rapport: de duistere kanten van de vluchtelingenstromen
• De elites verlaten het land: ieder jaar keren ongeveer 150.000 leidende krachten en gekwalificeerde arbeiders Duitsland de rug toe
• No-Go-Areas: de politie durft zich niet meer in deze wijken te begeven
• Politie: clans van Libanezen hebben de oorlog aan ons verklaard
• Seksmeute van Keulen: het SPD-zwijgkartel aan het werk
• Ondanks officiële vonnissen: 600.000 afgewezen asielzoekers niet uitgezet
• Situatierapport van de binnenlandse veiligheidsdienst: media geven data vervalst weer
• Criminaliteit wordt steeds bruter: burgers en politie worden door de staat in de steek gelaten
• Migranten organiseren zich in rockerclubs: “Osmanen Germania” willen Duitsland veroveren
• De “Zwarte Oud en nieuw” maakte het mogelijk: landelijke censuur bij criminaliteit van vluchtelingen wordt ontmaskerd
• Islamitische Staat: politiek laat radicale moskeeën al jarenlang ongemoeid


Overigens: Ook “Amazon” boycot het boek, het staat daar vermeld als “nog niet verschenen”. Dat alles slechts als aanwijzing. In de Bananenrepubliek Duitsland bestaat opnieuw censuur . . .

Oh ja: ik kan bij Facebook ook niet onder een andere naam inloggen, ik word onmiddellijk geblokkeerd. Het gaat dus om mijn persoon. En dat alles alleen maar opdat ik niet de vele mails van mijn 30.000 volgers kan beantwoorden waarom men niet meer op mijn Facebook-site komt. Ik heb ze niet verwijderd. Even voor alle duidelijkheid.

Bron: www.pi-news.net

Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/05 ... euwe-boek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie