Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 12, 2020 6:03 pm

Als een tekst in de USA gepubliceerd mag worden vanwege vrijheid van publicatie, mag die tekst dan ook straffeloos in vertaalde vorm in ons land gepubliceerd worden? Immers, wij hebben hier wetten tegen groepsbelediging waardoor Belgenmoppen, Jodenmoppen , negermoppen, Duitsersmoppen , in het kort iedere humor met een groep als lijdend voorwerp, niet meer mag.

Zo stond de LHBTQIA+ groep(en) hard te klagen over een geschrift uit de USA dat hun onwelgevallig is.
OM: Nashville-verklaring tegen homoseksualiteit niet strafbaar
Het Openbaar Ministerie heeft bekendgemaakt dat de Nederlandse vertaling van de Nashville-verklaring - ondertekend door onder anderen SGP-leider Kees van der Staaij - niet strafbaar is.

De publicatie van de verklaring, begin 2019 in het Reformatorisch Dagblad, deed een hoop stof opwaaien. In de verklaring, in Nederland verschenen onder de titel ‘Gezamenlijke verklaring over Bijbelse seksualiteit’, richtten de ondertekenaars zich tegen de LHBT-gemeenschap, en staat onder meer te lezen dat goede christenen homoseksualiteit altijd dienen af te wijzen.

Hierop kwamen diverse meldingen binnen bij antidiscriminatiebureaus en politie. Het OM stelde daarom een onderzoek in naar eventuele strafbaarheid van de verklaring. Die is er niet, verklaart het OM nu, en zal het dan ook niet over gaan tot vervolging.

Het OM meldt dat het bij de juridische toets van doorslaggevend belang is geweest dat de uitlatingen te maken hebben met de geloofsovertuiging van de ondertekenaars. “Zowel de vrijheid van godsdienst als de vrijheid van meningsuiting is vastgelegd in de Grondwet en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. In een democratische rechtsstaat is het van wezenlijk belang dat er veel ruimte is om uitlatingen te doen, ook als deze kunnen kwetsen of verontrusten”, schrijft het OM.

Het OM zegt zich wel te realiseren dat verklaring passages bevat die mensen zeer hebben geraakt, ‘maar de mate waarin uitingen ophef en onrust veroorzaken dan wel onwenselijk of kwetsend zijn, is niet beslissend voor de juridische toets.
https://www.trouw.nl/binnenland/om-nashville-verklaring-tegen-homoseksualiteit-niet-strafbaar~be3b8eaeb/

"...maar de mate waarin uitingen ophef en onrust veroorzaken dan wel onwenselijk of kwetsend zijn, is niet beslissend voor de juridische toets."
Hoe kan het dan dat Wilders wel voor de rechter staat?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Ariel » Di Mar 17, 2020 3:50 pm

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mar 27, 2020 10:12 pm

Mohammedanen hebben helemaal niks op met onze gendermanie.
Muslim leaders of Ghana blame coronavirus on ‘transgender and lesbianism’. Again
People in Ghana undertook two days of fasting and praying this week, on Wednesday and Thursday, at the insistence of Ghana’s president and the chief imam.

While this was supposed to be a time to pray for “Allah’s intervention against the coronavirus”, Ghana’s Muslim Mission couldn’t resist the opportunity to blame LGBT+ people for the global health crisis.

Calling on Ghanaians to pray for those infected with the coronavirus, and for those in quarantine or isolation because of the disease, the Muslim Mission of Ghana – as one of the five messages it broadcast to the nation – said that “abominable” LGBT+ people are to blame.

“It is important for us to acknowledge our sins against the world,” the Muslim Mission said, “especially the most abominable acts such as homosexuality, lesbianism, transgender, destruction of water bodies and forests.”

Repenting for the “sin” of “homosexuality, lesbianism, transgender” will “bring us Allah’s mercies and intervention in fighting the pandemic in Ghana and the rest of the world”, the Islamic organisation added.

It was Ghana’s chief imam, Sheikh Dr Osamanu Sharubutu, who last week used his national address about coronavirus to call LGBT+ people “demonic”.

Addressing the country via a broadcast from his house after Ghana’s president Akufo-Addo banned usual meeting at mosques, wedding and other gatherings, Sharubutu called for hand sanitiser dispensers to be placed outside mosques and also, bizarrely, for the president to ban meetings of LGBT+ people.

Sharubutu said that it’s “demonic” and “shameful” for Muslim people to engage in gay sexual activities.

“The almighty Allah created woman for a man and vice versa. It is against the holy Quaran to indulge in such unacceptable behaviour. I am urging all not to indulge in it,” Sharubutu said.

Ghana still has colonial-era laws prohibiting gay sex.
https://www.pinknews.co.uk/2020/03/27/ghana-coronavirus-muslim-mission-pandemic-transgender-lesbian-homophobia/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Pinknews+%28Pink+News%29
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Mahalingam » Vr Apr 03, 2020 12:54 pm

De gendergekte heeft ook het Techniek College Rotterdam bereikt.
Daar loopt een man rond in vrouwenkleren met baardgroei en piemel.
Die zegt dat hij/zij/het een transvrouw is en dus wil hij/zij/het smoezen met de vrouwtjes in het damestoilet. Maar die observeren een verklede man en die hoort niet tussen ze.
Maar het nieuwe juiste denken is nu eenmaal: als iemand zegt dat die man is maar er uitziet als vrouw dan is die toch man. En omgekeerd.
‘Transvrouw is op school ten onrechte toegang ontzegd tot vrouwen-wc’
Een halfjaar lang gaat het goed op de vrouwen-wc van het Techniek College Rotterdam. Totdat in maart vorig jaar studente Alex-Jessica Ramcharan bij de schoolmaatschappelijk werker moet komen. Ze mag geen gebruik meer maken van de vrouwentoiletten, zo wordt haar verteld. Twee studentes hebben geklaagd.

Als Ramcharan later die dag om extra uitleg vraagt, hoort ze dat ze „een penis heeft en dus naar de herentoiletten moet”. Een week later biedt de medewerkster voor die opmerking haar excuses aan, maar de boodschap blijft: de vrouwen-wc is voortaan verboden terrein.

Techniek College Rotterdam, een ‘samenwerkingsschool’ van Albeda en Zadkine, heeft hiermee verboden onderscheid gemaakt op basis van geslacht, maakte het College voor de Rechten van de Mens deze week bekend. Het is de eerste keer dat het college zich heeft uitgesproken over wc-gebruik door transgender personen.
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/02/transvrouw-is-op-school-te-onrechte-toegang-ontzegd-tot-vrouwen-wc-a3995697
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Mahalingam » Di Apr 14, 2020 10:49 pm

De Nieuwe Preutsheid.
Disney+ censureert achterwerk zeemeermin


Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 14, 2020 11:01 pm

Baudet wil KLM nationaliseren

Geplaatst op 14 april 2020

Afbeelding

Toen ik voor het eerst ergens las dat KLM ‘traditiegetrouw’ op Internationale Vrouwendag één van haar routes uitvoert met een bemanning die uitsluitend uit vrouwen bestaat, vroeg ik mezelf gekscherend af wat de volgende stap zou zijn; een 100% homo-vlucht wellicht? Weinig kon ik bevroeden dat de directie in Amstelveen dit dus inderdaad in petto had. Mocht Corona geen roet in het eten gooien, dan zal over 2 maanden alweer de tweede ‘vlucht over de regenboog’ het luchtruim kiezen.

In een samenleving waar de absurdistische werkelijkheid ieder potentieel aan persiflage en parodie mijlenver weet te ontstijgen, hebben komieken het vanzelfsprekend moeilijk. Maar ik maak me meer zorgen over het businessmodel van onze ‘nationale’ luchtvaartmaatschappij. Want ik vraag me af hoe passagiers het waarderen om als BETALENDE figuranten te mogen opdraven in dit soort cultureel-marxistische kluchten.

Er gaan stemmen op om KLM te nationaliseren en met name Thierry Baudet heeft zich in die richting uitgesproken. Persoonlijk zou ik meer zien in een heropgericht Fokker, maar hoe dan ook zouden we geen cent moeten steken in een directie die zich leent tot volksvijandige propaganda (iets waarin KLM met al haar diversiteitsnonsens helaas uitblinkt). Laat men eerst maar eens een ‘Nederlandse Vlucht’ van de grond krijgen. Met piloten, stewardessen en pursers die niet geselecteerd zijn op basis van ‘gender’, maar op basis van etnische herkomst – in ons geval:op basis van blanke raszuiverheid dus. Johannesburg of Kaapstad lijken me geschikte bestemmingen.

Door: “eg regs”

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/14 ... naliseren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Ariel » Di Mei 19, 2020 2:28 pm

Afbeelding

De Verenigde Naties vinden het ongepast en kwetsend om termen te gebruiken als "vriend", "vriendin", "man" en "vrouw", want die woorden zijn niet inclusief genoeg en leggen een basis voor ongelijkheid.

What you say matters.

Help create a more equal world by using gender-neutral language if you're unsure about someone's gender or are referring to a group. https://www.unwomen.org/en/about-us en #GenerationEquality via @UN_Women

Afbeelding


[icon_lol.gif] Ik vind vooral het neutrale gebruik van het woord "Landlord " = "owner" erg goed gekozen.

En wat doen we met de term zoon en dochter.Heeft de VN daar ook een oplossing voor?
En mag je kind 1 nog een meisjes of een jongensnaam geven?

Mijn antwoord aan de VN......

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 23, 2020 7:58 pm

Gaystapo

Geplaatst op 23 mei 2020

Afbeelding

Onlangs adviseerde een lezer mij aldus: “Laat iedereen zijn eigen leven leiden.” Ik was het daar overigens mee eens, al geloof ik wel dat deze tip misschien beter aan de homolobby besteed was. Want zeg nou zelf: kunt u, met uitzondering wellicht van de moslims – wellicht! -, een meer onverdraagzaam en haatdragend clubje bedenken dan juist deze ‘lieve en vrolijke’ pleitbezorgers van geïnstitutionaliseerd homo-isme?

De benaming ‘lbgt-gemeenschap’ mag dan wel het mentale beeld oproepen van onbaatzuchtige weldadigheid, maar in werkelijkheid zijn deze roze activisten zo ongeveer het meest gemene gespuis wat je maar zou kunnen tegenkomen. Misschien bent u bijvoorbeeld bekend met het lot van die Amerikaanse bloemisten en bakkers die getroffen werden door een roze fatwa. Google anders maar even en u zult de ware terreur zien die deze arme mensen over zich heen kregen. En nee, dit is geen uitsluitend Amerikaans fenomeen. Want wat denkt u: toen het COC uitgerekend een christelijke zalenverhuurder uitkoos voor haar ‘jongerenbijeenkomst’ – denkt u nou werkelijk dat er in de hele stad Utrecht geen enkele ‘geschiktere’ accommodatie voorhanden was?

Meestal gaat deze ‘non-discriminatoire inclusiviteit’ niet openlijk en letterlijk over lijken. Maar soms wel. Zo werd enkele weken geleden een christelijke hulporganisatie door de ‘lgbt-gemeenschap’ en haar hooggeplaatste politieke faciliteerders de stad New York uitgejaagd. De vrijwilligers van Samaritan’s Purse (geleid overigens door de zoon van Billy Graham) hadden aanvankelijk op het verzoek van de autoriteiten noodhulp verleend. Corona dreigde de ziekenhuizen te overweldigen en dus werd een veldhospitaal ingericht. Daar verleenden artsen en verpleegkundigen hun medische zorg aan honderden patiënten (gratis en zonder navraag te doen naar etnische herkomst, geloof of ‘gendere-identiteit’). Niemand die de professionaliteit van deze vrijwilligers in twijfel trok, maar helaas hadden zij zich schuldig gemaakt aan een onverschoonbaar affront: zij geloofden namelijk in de Bijbel.

Laat niemand dus denken dat deze roze fascisten onze bondgenoten zijn in ‘de strijd om het behoud van de Westerse beschaving’. Zij zien nog liever mensen sterven dan de hulp toe te staan van ‘homofoben’. Maar er is meer. Ten eerste zijn deze neigingen misschien normaal in Afghanistan of in West-Samoa, maar hier in West-Europa kennen we een andere traditie. We hebben het immers over zaken die een halve eeuw geleden in de meeste blanke landen nog onder het strafrecht vielen.

Maar hoe ‘democratisch’ is het trouwens als 4% van de bevolking de meerderheid haar wil kan opleggen? Hoe ‘wetenschappelijk’ is het als mannen door middel van een magische rite op het stadhuis (of waar deze overduidelijke valsheid in geschrifte ook maar plaatsvindt) plotseling tot vrouwen verklaard kunnen worden? En wat heeft het woordje ‘vrijheid’ te betekenen als we daar haatwetten, discriminatieverboden, meldpunten, mediapropaganda en een van staatswege verordonneerde heropvoeding onder moeten verstaan?

Ik moet toegeven dat ik niet altijd de meest fijnzinnige woorden gebruik om deze hele toestand te beschrijven. Dit is echter doelbewust. Want als het heersende dogma van ons verlangt dat we ons in het stof werpen voor een krankzinnig waanidee dat bezig is ons naar de afgrond te drijven, dan is misschien de beste remedie om alle egards en taboes rücksichtslos overboord te kieperen. Linkse mensen zouden dit beter moeten begrijpen dan de meesten. Waren zij het immers niet die in de jaren 70 en 80 het ‘entameren door te provoceren’ voorstonden? Misschien kunt u zich zelfs nog de term ‘functionele vloek’ herinneren. Trouwens, moeten wij ons nou werkelijk door homo’s de les laten lezen over hoffelijkheid en betamelijkheid? – dat is totaal absurd…

Er zullen lgbt’ers zijn die veinzen zich te distantiëren van dit radicale homo-isme; “Ik heb niks met al die roze driehoekjes en die leren strings met ritssluiting”. Maar aangezien zij wel stilzwijgend meeprofiteren van alle politieke bescherming, mogen ze wat mij betreft ook gerust op alles aangesproken worden.

Want als kerkgangers op zondagmorgen worden lastiggevallen door moslimjongeren, dan is er geen haan die er naar kraait. Heel anders is het gesteld met de transgender die op een marktplein het ondraaglijke trauma van een ‘nare opmerking’ te verduren krijgt. Dan worden onmiddellijk Kamervragen gesteld. En als je ruzie hebt met je buren, dan kan het geen enkel kwaad om ‘homofobie’ te roepen – grote kans dat je dan meteen een urgentieverklaring krijgt. Vanzelfsprekend heb ik het niet over hypothetische gedachte-experimenten, maar over voorvallen die daadwerkelijk gebeurd zijn. Wat te denken ook van bedrijven die zogezegd ‘diversiteit hoog in het vaandel hebben staan’; zou je dan als homo nou wel of niet een streepje voor hebben? Iemand die ontkent dat het er in het corporate wereldje werkelijk zo aan toegaat, roept maar wat. Velen, waaronder ondergetekende, hebben dit van zeer nabij meegemaakt.

Voor mij is misschien wel het grootse probleem met de homo-isering van onze samenleving het logisch te beredeneren eindspel: men zal de Bijbel willen ‘aanpassen’ of simpelweg verbieden. Sorry, maar daar kan ik niet ‘genuanceerd’ of ‘ruimdenkend’ in meegaan. Deze ultieme rampspoed moet koste wat kost afgeweerd worden.

Door: “eg regs”

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/23/gaystapo/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 25, 2020 2:24 pm

"Ik ga je recenseren, zullen we morgen eh, eh, eh... lunchen"?
Boekenrecensent de Volkskrant op non-actief na intern onderzoek

De Volkskrant heeft literair recensent Arjan Peters op non-actief gesteld als boekenredacteur. Dat heeft de Volkskrant aan een aantal betrokkenen laten weten, bevestigen verschillende bronnen. Op welke grond dit besluit is genomen, wil de krant niet toelichten. Peters zelf is niet bereikbaar voor commentaar.

De Volkskrant doet al enkele maanden onderzoek naar Arjan Peters. Aanleiding voor dat onderzoek waren geruchten over hem. Zo zou hij voorafgaand aan een recensie persoonlijk contact zoeken met schrijfsters. Dat is ongebruikelijk bij recensies waar oordeelsvorming onafhankelijk tot stand moet komen.

Directe aanleiding voor het onderzoek is een uitspraak van schrijfster Maartje Wortel in een Volkskrant-artikel. Zij zei op 4 maart dat een vriendin van haar ’s nachts een bericht had ontvangen van „een gezaghebbend recensent”. ‘Ik ga je recenseren, zullen we morgen lunchen?’ Wortel noemde dat „nog net geen #MeToo”. Het artikel werd online gepubliceerd, maar in het stuk dat de Volkskrant de volgende dag afdrukte, ontbraken de betreffende zinnen.

Verschillende auteurs hebben tegenover NRC bevestigd dat ze na 4 maart zijn benaderd door de Volkskrant, om te vertellen over hun ervaringen met Arjan Peters.

Peters schrijft al 28 jaar bijdragen voor de krant. Zestien jaar geleden werd hij in dienst genomen. Daarvoor, in 1998, mocht hij twee maanden lang geen literatuur bespreken van de hoofdredactie. Schrijver Joost Zwagerman had aanhangig gemaakt dat Peters „met gespleten pen” schreef omdat hij in de krant boeken afkraakte die hij in nieuwsbrieven van het Literair Productiefonds had aangeprezen. Peters zei zelf in 2006 dat daar geen kwaad in school omdat hij voor de nieuwsbrieven „synopsissen” schreef, geen recensies.

Peters maakt dit jaar deel uit van de jury die de P.C. Hooft-prijs voor poëzie uitreikt.

"Ik ga je een prijs geven, zullen we morgen eh, eh, eh... lunchen"?

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/05/25/boekenredacteur-de-volkskrant-op-non-actief-na-intern-onderzoek-a4000672
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alles over feminisme/misogynie/manosphere/LHBTI

Berichtdoor Mahalingam » Di Mei 26, 2020 10:45 pm

Dat duurde even voordat de Volkrant kwam met een verklaring dat ze niks te verklaren hebben.
Boekenredacteur op non-actief gesteld na onderzoek naar benadering vrouwelijke schrijvers
Literair journalist Arjan Peters is door de Volkskrant op non-actief gesteld. Dit volgt op een onderzoek naar zijn benadering van vrouwelijke schrijvers.
Redactie 26 mei 2020, 18:20
De redactie van de Volkskrant. ©Rebecca Fertinel

Omdat Peters en de Volkskrant een arbeidsrechtelijk geschil hebben, kan de redactie in dit stadium geen verdere mededelingen doen. Zodra dat wel kan, zal de hoofdredactie verantwoording afleggen.
https://www.topics.nl/boekenredacteur-op-non-actief-gesteld-na-onderzoek-naar-benadering-vrouwelijke-schrijvers-a14427890vk/?context=brand/vk/

Een heel bekende manier om van gezeur af te zijn: de "het is onder de rechter" smoes.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 30 gasten