Links extremisme

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Links extremisme

Berichtdoor Ariel » Zo Jan 12, 2020 12:37 pm

Klimaatradicalen Extincton Rebellion op lijst Britse terreurpolitie

De Britse anti-terreurpolitie heeft de klimaatactivisten van Extinction Rebellion op een lijst gezet met extreme ideologieën.

De groep klimaatradicalen staat daarmee onder meer tussen vermeende neonazi’s en terroristische islamitische groepen. Dat meldt The Guardian. De lijst is volgens de Engelse krant bedoeld om te helpen bij het vroegtijdig herkennen van radicalisering. Dit zou leraren, agenten en andere overheidsdienaren moeten helpen op tijd aan de bel te trekken bij dreigend gevaar. Er wordt opgeroepen uit te kijken naar jongeren die spijbelen of deelnemen aan schoolstakingen.

Extinction Regellion heeft in een verklaring woedend gereageerd. „Hoe durven ze. Kinderen vechten wanhopig voor een toekomst. (...) En dit is hoe de autoriteiten reageren.” Volgens de klimaatbeweging zijn ’fossiele bedrijven’ de echte extremisten.

De Britse politie heeft na de ontstane ophef inmiddels afstand genomen van het document met preventieve aanwijzen, dat dateert uit november. ,,Het opnemen van Extinction Rebellion was een foute beoordeling. We zullen de hele inhoud opnieuw bekijken’’, zegt het hoofd van Counter Terrorism Policing South East tegen de BBC.

Extinction Rebellion wordt ook in Nederland in de gaten gehouden door de autoriteiten. Een nieuwe ontwikkeling is dat links-extremistische actiegroepen nu aansluiting zoeken bij de strategie van klimaatactiegroepen, stelde de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in december. „Dit leidt vooral tot activistisch verzet van mensen die zeggen geen geweld te willen gebruiken, maar wel bereid zijn om de wet te overtreden”, aldus NCTV-coördinator Aalbersberg. Hij noemde als voorbeeld de activisten van Extinction Rebellion. „Als de voorman zegt dat het doel is dat er zoveel mogelijk arrestaties komen, zit je op de grens van activisme en extremisme.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Links extremisme

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 20, 2020 5:44 pm

Factuur van €1.967 per persoon voor vandalen van Extinction Rebellion

Afbeelding

Tientallen radicaal-linkse klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben zaterdag het Autosalon van Brussel verstoord. De actievoerders ketenden en lijmden zichzelf vast en besmeurden wagens met nepbloed. Vandaag krijgen ze een gepeperde rekening voor dat vandalisme. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Niet alleen standen van merken die zogezegd vervuilende SUV’s verkopen werden echter geviseerd. Ook Tesla, dat uitsluitend elektrische wagens produceert, was kop van jut. De actievoerders ketenden zich met ijzeren kettingen vast aan het stuur van wagens zodat de veiligheidsdiensten hen moeilijker konden wegleiden. Enkelen lijmden zelfs zichzelf vast. Verschillende wagens werden ook besmeurd met nepbloed.

De politie was zaterdag talrijk aanwezig op het Autosalon en greep onmiddellijk in. De activisten werden opgepakt Zo’n 150 activisten van Extinction Rebellion hebben elk een dagvaarding van bijna 2.000 euro gekregen en zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Afspraken
“We hebben met de mensen van Extinction Rebellion samengezeten, voor het salon. We hebben hen gezegd dat ze een manifestatie mochten houden, liedjes zingen en folders uitdelen”, aldus Joost Kaesemans van Febiac. “Maar we hebben hen ook gezegd dat we, als ze bezoekers hinderden en vernielingen aanrichtten, stappen zouden ondernemen. Ze hebben zich daar niet aan gehouden en dus zijn er consequenties”.

Bij Extinction Rebellion reageren ze onthutst. “We gaan in verzet tegen die eis. We betalen niet en wij hebben het recht om te manifesteren”, zegt een woordvoerster.

367.829 euro
De organisator van het autosalon Febiac wist dat er acties zouden zijn gisteren en had daarom drie deurwaarders ingeschakeld die de activisten in de gaten hielden.
150 van de 185 opgepakte demonstranten kregen de dagvaarding, voor alle demonstranten samen gaat het om een schadevergoeding van 367.829 euro
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20179
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links extremisme

Berichtdoor King George » Ma Jan 20, 2020 5:59 pm

Zo treedt je op. Met daadkracht. icon_thumbup.gif icon_thumbup.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 02, 2020 11:16 pm

Extreem links dreigt AfD-parlementariër te vermoorden

Danny - 06/12/2019

We hebben in onze samenleving 2 enorm grote problemen. Dat zijn immigratie en links.

En niet alleen extreem links. Maar ook de politici en de media. Wanneer je een andere mening hebt dan de gutmenschen aan de linkerkant, dan loop je groot gevaar. Je hebt vaak bescherming nodig. Maar niet eens zozeer bescherming tegen migranten maar bescherming tegen je eigen landgenoten vanwege jouw (gezonde) mening.

Onder links kunnen we tegenwoordig ook de partijen rekenen die vroeger midden- of rechts waren.

Twee vijanden dus. Waar de één niet onderdoet voor de ander met dat ene verschil dat één van je vijanden je bloedeigen landgenoten zijn voor wie jij het in principe opneemt.

Na de vele gewelddadige rellen en het in elkaar slaan van een onschuldige vrouw in haar eigen huis door Antifa afgelopen weken (bron) en (bron), wordt er nu een democratisch gekozen parlementslid van de AfD met de dood bedreigd.

Letterlijk staat dat ze haar willen vermoorden. Het gaat om Christina Baum van de Alternativen für Deutschland. Deze vrouw heeft overigens nog nooit een racistische opmerking gemaakt of ook maar iets uitgesproken dat riekt naar racisme.

Afbeelding
Christina Baum

De extreem linkse activisten plaatsten een houten kruis voor haar kantoor met de tekst:

“Nazi-hoer Baum. Na jou kraait er geen haan meer. Gestorven op 31 december 2019.”

De politie in Heilbronn heeft het incident bevestigd. Het werd geplaatst net buiten haar tandartsenprakrijk. (bron)

“Het kruis stond naast doodsbedreigingen ook vol met beledigingen richting de parlementariër.” aldus de politiewoordvoerder.

“De Binnenlandse Inlichtingendiensten hebben het vanaf hier overgenomen.” (bron)

Afbeelding

Dit is niet de eerste keer dat Baum last heeft van extreem links. Afgelopen oktober is haar campagnekantoor in Tauberbischofsheim aangevallen door agressief links tuig en liep behoorlijke (financiële) schade op.

Als antwoord op deze incidenten zegt AfD-leider Jörg Meuthen:

“Het haatzaaien door onze regering en gevestigde partijen en dit zijn de gevolgen ervan. Deze bedreiging is slechts het topje van de ijsberg. Aanvallen op AfD officials wordt steeds gangbaarder. Nu gaat het zelfs zo ver dat het levens kan gaan kosten.”

“Ik verzoek nogmaals met klem dat deze partijen én de media STOPPEN met hun haat en het haatzaaien tegen de AfD.” (bron)

Het is een schandalige situatie waarin je als gekozen volksvertegenwoordiger je leven niet meer zeker bent door een klimaat dat wordt geschept door collega-politici en de media.

Is dit nou onze democratie in West-Europa? Je eigen land en eigen regering zijn je grootste vijand geworden in deze bizarre tijden.

https://commonsensetv.nl/extreem-links- ... ermoorden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 02, 2020 11:18 pm

Aanslag op auto AfD-politicus Tino Chrupalla

Danny - 02/03/2020

Afbeelding

In de nacht van zondag op maandag is er een aanslag gepleegd op de Duitse politicus Tino Chrupalla van de Alternative für Deutschland (AfD, foto) door zijn auto in brand te steken.

Verschillende bronnen melden dat de aanslag op de auto naast het huis door linkse figuren is gepleegd. (hier, hier en hier)

De auto staat pal tegen zijn huis aan in Görlitz. Hij probeerde het vuur nog op enige wijze te doven maar zonder succes. Hij liep een rookvergiftiging op en moest in het ziekenhuis behandeld worden.

Afbeelding

Afbeelding

De reactie van Tino: “Het debat mag scherp zijn maar dit is een directe aanslag op mij en mijn familie. Dit overschrijdt alle denkbare grenzen. Deze escalaties moeten stoppen!” (bron)

Afbeelding

Chrupalla is voorzitter van de AfD in Gablenz (Saksen) en vertegenwoordigt zijn partij ook in de Bundestag.

Een aantal maanden geleden werd AfD´er Christina Baum ook al met de dood bedreigd door extreem linkse figuren.

https://commonsensetv.nl/aanslag-op-aut ... chrupella/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 19, 2020 6:37 pm

Indymedia: Linkse extremisten roepen op tot plunderingen en doorbreken van uitgaansverboden

Geplaatst op 19 maart 2020

Afbeelding

In een tekst, die maandag jongstleden op de links-extremistische site “Indymedia” werd gepubliceerd, roepen onbekenden ertoe op om uitgaansverboden te ignoreren of deze te gebruiken voor plunderingen. Zo zou men “de poging om ons uit elkaar te drijven” willen tegengaan.

Op de site van de op basis van het recht op vereniging (en vergadering) verboden platform “linksunten.indymedia” werd maandagochtend (16-03) een tekst geplaatst, waarin de autonome linkse extremisten er anoniem toe oproepen om uitgaansverboden als gevolg van het Corona-virus door plunderingen en wetsovertredingen te ontduiken.

Onder de titel “Covid 19 en militante instelling” richt een groep genaamd “Revolutionaire Antilichamen” zich tot “alle militante verbanden, activisten en moedige mensen”. Opdat die “hun handelingsvermogen behouden”, zich instellen op uitgaansverboden en deze ontduiken.

“Krachtige interventies” en plunderingen gewenst
Als gevolg van de Corona-crisis, zo staat er in de tekst, zouden “mensen in existentiële nood komen”, vooral armen zouden “met de rug tegen de muur staan”. Daarom zou men “krachtige interventies ten gunste van de armen en precair levenden” moeten overwegen, temeer daar de politie en eventueel zelfs het leger zouden proberen het uitgaansverbod te handhaven.

In een situatie, waarin het gezondheidssysteem zou instorten, zou dit arme mensen niet of slechts beperkt ter beschikking staan, staat er verder in het pamflet. De oproep tot zelf-isolering zou een poging zijn om de mensen van elkaar te scheiden en te isoleren – “van buren, van wanhopige, eenzame mensen, van illegale vluchtelingen, van mensen zonder baan en geld”.

Als tegenmaatregel stelt men een uit meerdere pagina´s bestaand concept voor, dat enerzijds voorziet in een Outreach naar burgerlijke krachten en “mensen met wie jullie in de regel eerder niet praten”, anderzijds echter ook in “opstanden” en “plunderingen”.

Herverdelen, saboteren, Indymedia gebruiken
“Verdeel eten als het schaars wordt”, staat er in een ideeënstroom van sommaties. Verder schrijven de anonieme auteurs: “Stap uit de linkse bubbel. Wie niet georganiseerd is, probeer je te organiseren als revolutionaire, anarchistische en feministische kleine groep of als bende of als groter verband. Ga sprayen. Saboteer daar waar het pijn doet.”

Tegelijkertijd zou men “Indymedia” moeten gebruiken om “demonstratieverboden in de openbare ruimte te ontduiken”, het Tornetwerk te gebruiken en nieuwsberichten uit andere landen te vertalen. Men zou de mobiele telefoon thuis moeten laten – en met diegenen discussiëren die “de noodtoestand niet willen zien, die denken zich erin te kunnen nestelen met hamster-kopen”.

Die zouden het echter verkeerd zien, want “het gaat niet om een lichamelijk overleven – want exact dat zijn de hamster-kopen”. Het zou veelmeer gaan “om een sociaal overleven”. Deze wil zou “alleen al tegenstrijdig zijn aan het heersende belang”. Daarom zou men ertoe opgeroepen worden om “de eigen machteloosheid en die van anderen” en de “afbraak van de solidariteit” praktisch te doorbreken, desnoods ook door de uitgaansverboden te ignoreren.

Daar zou ook bij horen om “plekken van discussie” te creëren, “hoewel dat het gevaar van geïnfecteerd worden betekent”.

Bron: www.epochtimes.de

Door: Reinhard Werner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/19 ... sverboden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 13, 2020 3:02 am

12 kenmerken die de Antifa met terreurorganisaties gemeen heeft

Geplaatst op 12 april 2020

Afbeelding

1. Politieke motivatie.

Laten we voorzichtig beginnen. Uiteraard geldt: niet iedereen die politiek gemotiveerd handelt, is een terrorist. Waar is echter ook: alle terreurorganisaties zijn politiek gemotiveerd. En zo is het ook met de Antifa.

2. Geweldsmonopolie van de staat wordt betwijfeld.


De Antifa-ideologie heeft een probleem: ze eist met de “strijd tegen rechts” in wezen hetzelfde wat de staat en zijn autoriteiten al doen. Omdat Justitie en politie onder “rechts” echter grondwet-vijandige extremisten verstaan en dus niet – zoals de Antifa – een ieder die bijvoorbeeld een Duitse vlag in zijn tuin heeft wapperen, blijft er voor de Antifa maar één conclusie over: de staat doet niet genoeg tegen rechts. In haar ogen legitimeert dit “besef” geweld tegen andersdenkenden.

3. Orde van de staat moet overwonnen worden.

Van “de staat doet niet genoeg tegen rechts” is het nog maar een steenworp naar “de staat is zelf rechts”. En in werkelijkheid is dat de Antifa-doctrine. Dat “rechtsen” niet vogelvrij worden verklaard om afgeschoten te worden, wordt als bewijs gezien dat staat en rechtsen gemene zaak maken. Dat de Antifa niet gewoon haar politieke tegenstanders mag overvallen en vermoorden, heeft echter in werkelijkheid minder met een “rechtse samenzwering” te maken, maar heel simpel met de grondwet. De Antifa eist daarentegen datgene wat alle links-extremisten in de geschiedenis altijd als eerste hebben gedaan wanneer ze aan de macht kwamen: het rechteloos maken en de vervolging van andersdenkenden. Vanzelfsprekend dat dit grondwet-vijandig is.

4. Bewuste productie en uitbuiting van angst door geweld of de dreiging met geweld.

Geweld en dreigingen zijn het gereedschap van de Antifa. Het doel is niet om in het politieke debat te overtuigen, zoals dit voorzien is voor de democratische orde, maar intimidatie van politieke tegenstanders en het produceren van angst in de bevolking.

5. Organisatiestructuren zijn aanwezig.

Ook al zegt de Antifa zelf dat er helemaal geen Antifa zou bestaan, omdat “Antifa” immers alleen maar “Antifascisme” betekent, bestaan er in werkelijkheid wel degelijk vaste structuren. Van individuele personen via autonome centra tot aan mantelorganisaties toe: de Antifa heeft een uitstekend netwerk. Deels via open, deels via verborgen netwerken worden informatie uitgewisseld en acties gepland. De logistiek, die achter de talrijke manifestaties en delicten van de Antifa zit, is enorm en veronderstelt een grote mate aan organisatie.

6. Samenzwerend optreden.

De Antifa gebruikt voor haar criminele acties verschillende camouflagetechnieken. Te beginnen bij stormhoeden en zonnebrillen bij openbare optredens via speciaal versleutelde communicatie tot aan methodes zoals we die kennen uit de georganiseerde misdaad: men is zich bewust van de illegaliteit van het eigen handelen en probeert zich aan strafvervolging te onttrekken waar dat maar mogelijk is.

7. Bestaan van een gezworen gemeenschap van activisten.

Antifa drop-outs berichten van een hoge druk binnen de vaak paramilitair georganiseerde groepen. Een uitgesproken vriend-vijand-denken en een extremistische en totalitaire ideologie leiden tot sociale isolatie. Als gevolg daarvan wordt de afhankelijkheid van de individuele leden van de Antifa groter en neemt de radicalisering toe.

8. Relatief klein aantal leden verkrijgt door geweld mediale aandacht.

De Antifa zegt graag van zichzelf dat ze uit het midden van de “burgerlijke samenleving” zou komen. Die twee woorden zijn meteen twee leugens: want het gaat bij haar noch om een organisatie die alleen met civiele middelen ageert, noch om een significant aandeel van de “samenleving”. De Antifa is getalsmatig veel kleiner dan haar massale mediale en politieke aanwezigheid suggereert. Dat is ook zo bij terreurorganisaties wereldwijd: een kleine, uitermate geïdeologiseerde groep extremisten verkrijgt door geweld aandacht, die ze anders nooit zou krijgen. Zelfs de wereldwijd bekende terreurorganisatie Al-Qaida had in haar beste tijden niet meer dan 5000 leden. Op dit moment gaat de Binnenlandse Veiligheidsdienst uit van ongeveer 9000 links-extremisten in Duitsland, die bereid zijn geweld te gebruiken.

9. Heeft een zelf gedefinieerde vijand.

De vijand van de Antifa is heel duidelijk: “Nazi´s”. Wat daaronder verstaan moet worden, is pure willekeur. Het spectrum reikt van daadwerkelijke neonazi´s tot aan voetbalfans die bij interlands een Duitse vlag dragen. Vaak volstaat het zelfs om in politieke debatten gewoon neutraal te zijn om in het vizier van de Antifa-terreur terecht te komen.

10. Schade aan buitenstaanders wordt op de koop toegenomen of is deel van het concept.

Het is typerend voor terreurorganisaties dat ze niet alleen grote “nevenschade” op de koop toenemen, maar hier juist op richten. Een restauranthouder, die zijn bedrijf aan de AfD verhuurt, doet in de ogen van de Antifa niet gewoon zaken, maar maakt zichzelf tot “handlanger”. Wiens winkel op de plek staat waar een Antifa-demonstratie hele woonblokken verwoest, heeft gewoon pech gehad. Het is het doel om door geweld en dreigingen buitenstaanders tot politieke bekentenissen te dwingen. Wie braaf op zijn winkelruit schrijft dat “nazi´s” hier niet bediend worden, mag op genade hopen.

11. Ondersteuner- en sympathisanten-scene voor illegale daden.

De mediale marketing van hun delicten is een wezenlijk deel van de Antifa-strategie om een klimaat van angst in stand te houden. Daarbij baseert ze zich op een groot aantal ondersteuners en sympathisanten, die reiken van redacties tot in de hoogste functies en parlementen. Overtredingen tegen de grondwet en geweld tegen politieke tegenstanders en buitenstaanders worden benadrukt, gerelativeerd en niet zelden zelfs vaak goedgekeurd.

12. Financieringsbronnen zijn aanwezig.

Reizen, uitrusting, scholingen – dat alles kost geld. Evenals woningen en levensonderhoud voor de vaak professionele activisten. Om maar te zwijgen over de talrijke processen. Om deze aanzienlijke sommen geld te genereren, wordt de Antifa direct en indirect door een groot netwerk van geldschieters gesteund. De contacten reiken ook hier van lokale verenigingen via subsidieprojecten met een vaak rood-rood-Groene achtergrond tot aan ondersteuningsprogramma´s uit Duitse ministeries toe.

Bron: https://fritzfeed.de

Door: “FritzFeed”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/12 ... een-heeft/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 17, 2020 11:45 pm

Ondanks corona/richtlijnen: Links-extreme geweldplegers roepen tot 1 mei-acties op

Geplaatst op 17 april 2020

Afbeelding

Ongeacht de geldende en nu tot mei verlengde corona-beperkingen roepen links-radicalen deze dagen op tot “decentrale acties tegen kapitalisme, racisme en patriarchaat” op 30 april en 1 mei in Berlijn. “Door de pandemie worden ook onze activiteiten sterk beïnvloed. We laten ons echter niet door de staat voorschrijven hoe ons protest eruit zal zien”, liet het zogenaamde “R1MB-bondgenootschap” in een oproep op het links-radicale platform “Indymedia” verluiden.

Men zou het besmettingsgevaar door corona zeer serieus nemen, zodat men nog zou discussiëren over “gezamenlijke, collectieve acties”, staat er in het schrijven. Onafhankelijk daarvan zouden er echter genoeg redenen bestaan om op de beide dagen “decentraal actief” te worden.

De oproep stroomt over van linkse leuzen tegen kapitalisme, tegen een zogenaamde stad van de rijken, voor het behoud van het linkse ontmoetingspunt “Liebig 34” evenals voor massa-immigratie. “Laten we op 30 april en 1 mei onze gevechten voor een solidaire maatschappij zonder kapitalisme, racisme en patriarchaat verbinden! Draag het protest naar de verantwoordelijken voor de afsluiting tegen vluchtelingen, naar de spelers van verdringing en gedwongen ontruiming en naar de profiteurs van kapitalistische uitbuiting”, staat er letterlijk.

Enkele dagen geleden had het bondgenootschap ondanks de corona-crisis al opgeroepen tot een “revolutionaire 1 mei”. In het verleden was het bij deze gelegenheid steeds opnieuw tot aanvallen op politieagenten en overvallen gekomen. Traditioneel is de politie altijd met veel mensen ter plaatse.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/17 ... acties-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 22, 2020 12:40 am

Vanwege de asielpolitiek: Antifa valt kantoren van de SPD en de Groenen aan

Geplaatst op 21 april 2020

Afbeelding
Doelwit van links-extremistisch geweld: partijbureau van Helge Lindh van de SPD in Wuppertal.

Links-extreme uitwassen ook in corona-tijden

Op grond van de asielpolitiek pakten links-extreme vandalen voor hen on-typische doelwitten aan – namelijk kantoren van de SPD en de Groenen. Een typische aanwijzing voor het feit dat niemand zich gevrijwaard kan wanen van Antifa-geweld, werd vorige week geleverd. Want in Wuppertal en Bremen kwam het volgens informatie van de politie tot zaakbeschadigingen op instellingen van twee linkse partijen. De Binnenlandse Veiligheidsdienst stelt een onderzoek in. Het motief is waarschijnlijk dat de beide partijen zich volgens de extremisten niet genoeg voor migranten inzetten.

Antifa-extremisten wilden de “druk verhogen”

Dat doet in ieder geval een brief op het desbetreffende platform “Indymedia” vermoeden, waarin de verantwoordelijkheid voor de aanslag met straatstenen op het kantoor van de SPD-parlementariër Helge Lindh in de nacht naar donderdag wordt opgeëist. Als regeringspartij zou de SPD namelijk verantwoording dragen voor het leed op de Griekse eilanden.

Daarom zou men met de actie “de druk een beetje willen verhogen”. De mensen uit het overvolle kamp Moria zouden “eindelijk uit hun situatie verlost moeten worden: ze bevinden zich in een dodelijke val!”. Maar daarmee niet genoeg: volgens de Antifa-vandalen zou het zogenaamd “probleemloos mogelijk zijn om hen allemaal in Duitsland, acht wat, in Wuppertal onder te brengen.”

Voorzitter van de SPD waarschuwde voorbarig voor “rechts geweld”
Hoe on-typisch het voor deze partijen is dat zij – en niet zoals gebruikelijk de AfD – in het vizier van de linkse extremisten zijn terechtgekomen, laat de reactie van de voorzitter van de SPD, Saskia Esken, zien. Die maakte namelijk direct een intimidatie van “actieve strijders voor de menselijkheid door rechts geweld” verantwoordelijk – en heeft de foute inschatting vier dagen later nog niet openlijk gecorrigeerd.

Lindh zelf leunde in zijn verdoeming niet zo ver uit het venster, bleef echter des te duidelijker en kwam strijdlustig over: “Jullie krijgen me niet klein, jullie zijn een schande voor de democratie, voor Wuppertal en voor dit land. Jullie geweld is erbarmelijk, en in de corona-crisis des te erbarmelijker”, aldus de man van de SPD op Twitter.

Bremen: ook Groenen in het vizier van linkse extremisten
Dit bleef niet de enige actie. Zoals de “Weser Kurier” bericht, was in Bremen zelfs het partijkantoor van de Groenen de dupe. Ook hierbij was de asielpolitiek medebepalend: “Wij hebben dit gedaan om een signaal van solidariteit en verbondenheid aan de mensen in de centrale opvangcentra in Bremen, Halberstadt, Ellwangen en Suhl af te geven”, aldus een brief op hetzelfde platform “Indymedia”, waarin de verantwoordelijkheid werd opgeëist.

Afbeelding
Het partijkantoor van de Groenen in Bremen werd met verf besmeurd.

Dat men de Groenen uitgekozen zou hebben, zou er verband mee houden dat de partij medeverantwoordelijk zou zijn voor de Dublin-2-verordening, het EU-grensagentschap Frontex, en in het rood-rood-Groen geregeerde Bremen voor “onhoudbare en mens-verachtende toestanden” in een asielonderkomen in de stad. Bijzonder curieus: de mede-initiatiefnemer van de campagne “Leave no one behind”, die zich voor een overbrenging van “vluchtelingen” uit de Griekse kampen inzet, is uitgerekend Erik Marquardt, een Groene Europarlementariër...

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/21 ... oenen-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 16, 2020 11:23 pm

BREAKING!: Zware aanslag op Stuttgarter “Dwarsdenken”-demonstratie

Geplaatst op 16 mei 2020Bom onder vrachtwagen geplaatst

Vanmiddag worden weer duizenden mensen in Stuttgart verwacht, wanneer het initiatief “Dwarsdenken711” tegen de onttrekking van vrijheidsrechten op grond van de door de staat verordende corona-voorschriften demonstreert. Vermoedelijk links-extremistische daders hebben in de nacht naar zaterdag een bomaanslag gepleegd op de firma die de techniek voor de grote demonstratie ter beschikking stelt.


Zoals “PI-News” te weten kwam, hebben vier vermomde personen om ca. 02.30 uur in de nacht naar zaterdag op het terrein van de firma V.T.S. in Stuttgart-Untertürkheim twee bommen geplaatst. Buurtbewoners zagen hoe een bom onder een truck en een ander onder een aanhanger werden geplaatst.

De bommen explodeerden ongeveer 1 minuut nadat de vermoedelijk uit het links-extremistische milieu afkomstige daders gevlucht waren in de richting van een nabijgelegen bouwmarkt (Bauhaus). De bommen veroorzaakten niet alleen een enorme brand. Volgens buurtbewoners trilden op het moment van de explosie de ramen van de huizen.

De aanhanger werd compleet vernietigd door de explosie en de daaropvolgende brand. Ook de vrachtwagen van de firma werd door de bomaanslag volledig verwoest. Ook twee andere vrachtwagens werden door de brand verwoest.

Desondanks zal de grote manifestatie van “Dwarsdenken711” vanmiddag gewoon doorgaan. Men heeft al een nieuwe verhuurder voor de techniek gevonden.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/16 ... onstratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6170
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Links extremisme

Berichtdoor sjun » Zo Mei 17, 2020 2:15 pm

eigenlijk is het overal op de wereld hetzelfde...

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74395
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Links extremisme

Berichtdoor Ariel » Di Mei 19, 2020 11:37 am

Daar zijn we weer.... icon_thumbup.gif Hoi!!! De Revolutionaire Anti-Racistische deugboys, en we gaan nu verder onder de naam...#ShellMustFall.

Klimaatactivisten saboteren vier Shell-tankstations in Groningen

Vier Shell-tankstations in Groningen zijn dinsdagochtend onklaar gemaakt met behulp van kettingen. Op Twitter verwijst actiegroep Code Rood naar deze en andere acties, onder de noemer #ShellMustFall. De klimaatactivisten verwijzen ook naar een soortgelijke actie bij een tankstation in Den Bosch.

Dat bevestigt de politie na berichtgeving door Dagblad van het Noorden.

Het gaat om stations van Shell aan de Van Ketwich Verschuurlaan, Zonnelaan, Rijksstraatweg en Euvelgunnerweg in Groningen.

De politie verricht sporenonderzoek en hoopt aan de hand van camerabeelden zicht te krijgen op de daders.

„We zullen Shell moeten ontmantelen. En dat is handwerk. In Den Bosch werd in de vroege ochtend het Shell tankstation aan de Vlijmenseweg tijdelijk buiten gebruik gesteld met - hoe passend fietssloten. #ShellMustFall”, twittert de actiegroep. Zij voert dinsdag actie tegen de multinational, die zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering houdt.

Ook bij een tankstation in Leiden werd er dinsdagochtend actie gevoerd. Activisten schreven met stoepkrijt ’Shell verwoest de aarde’ en ’Met Shell geen toekomst’ op de stoep. De stoepkrijt is inmiddels weer verwijderd door een werkneemster van de pomp.

Afbeelding

De gewelddadig terreurgroep RaRa had het in de jaren tachtig ook voorzien op Shell. Naast het doorsnijden van slangen, het wegnemen van de spuitkoppen en soortgelijke acties ging men nog veel verder. De extreem linkse groepering pleegde tussen 1984 en 1988 dertien verschillende aanslagen in ons land. Daarbij werden brandbommen en ware explosieven ingezet.

Tijdens een reeks aanslagen tot en met januari 1988 werden onder andere een op een Shell-benzinestation in Nieuwegein en de Shell-brandstoffenhandel Boot Olie in Alphen aan den Rijn werden getroffen. Het is echter nooit bewezen of de groepering RaRa achter deze specifieke terreuraanvallen zat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten