Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Berichtdoor Ariel » Wo Jun 26, 2019 5:56 pmDe man is vaderlijk toegesproken en we hopen dat we een en ander hebben duidelijk gemaakt”, zegt Visser.

Tja, zo gaat dat.... :scratch:

Politie in Zutphen denkt te weten wie kinderen in speeltuinen lastig viel

De politie in Zutphen denkt te weten wie vorige week in twee speeltuinen in Zutphen jonge kinderen heeft lastig gevallen, waarbij één kind mogelijk is gebeten. Het zou gaan om een man met ‘een enigszins zwervend bestaan’, die volgens de politie zorg nodig heeft. Hij is niet aangehouden. Wel is met de man gesproken.

Bij de politie werd vorige week melding gemaakt van een man die een jongen in zijn schouder zou hebben gebeten in de natuurspeeltuin in het Berkelpark. Het kind dat zou zijn lastig gevallen, zelf afkomstig uit Zutphen, speelde met kinderen van buitenschoolse opvang (bso) Bolderburen. Een dag eerder speelden twee jongens aan het begin van de avond in de speeltuin achter de Jumbo in de wijk Het Waterkwartier. Hier zouden zij zijn achtervolgd en lastiggevallen door waarschijnlijk dezelfde man, waarna ze naar huis renden.

Eén incident
Politiewoordvoerder Ruud Visser meldt dat melding is gemaakt van één incident en dat op basis van het doorgegeven signalement - een licht getinte man van rond de dertig jaar en circa 1,70 meter lang, slank postuur, slag in donker haar en opvallend onverzorgd gebit - een persoon in beeld is gekomen, van wie vermoed wordt dat hij bij het incident betrokken is.

,,We kunnen niet met zekerheid vaststellen of hij iets met de melding te maken heeft, omdat er verder geen getuigen zijn”, zegt Visser. Ook is niet zeker of er daadwerkelijk is gebeten, onder andere omdat er geen bijtsporen gevonden zijn. ,,Er heeft geen aanhouding plaatsgevonden. We hopen dat het gesprek heeft bijgedragen aan gedragsverandering, mocht hij hierbij wel betrokken zijn geweest. We beseffen ons dat het betrokken kindje en de moeder zijn geschrokken van de situatie.”

Ruud Visser, Politie Oost-Nederland
De man met wie de politie sprak is een bekende van de politie, zegt Visser. De man zou niet tot nauwelijks Nederlands spreken. ,,In het team is de man en zijn achtergrond bekend. Hij is een persoon die zorg nodig heeft en zodoende ook een zorgkader kent. Voor zover bij ons bekend heeft hij op dit moment geen vaste woon- of verblijfplaats en leeft hij zodoende een enigszins zwervend bestaan.”

Vaderlijk
De man heeft geen ontzegging gekregen voor speeltuinen, temeer omdat er geen basis is voor strafrechtelijk handelen. ,,De man is geen verdachte, we vermoeden alleen betrokkenheid. Hij is vaderlijk toegesproken en we hopen dat we een en ander hebben duidelijk gemaakt”, zegt Visser.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 28, 2019 4:22 pm

Dat is vast geen Nederlander geweest. Dan hadden de moskeebezoekers niet zo luchtig over deze "aanslag" gedaan.

’Verwarde man met mes’ loopt moskee Breda in

Bij een moskee aan de Antiloopstraat in Breda is vrijdagmiddag een verwarde man gepakt die de moskee was binnengelopen en iemand had vastgepakt. Dat gebeurde rond half twee.

Nadat de man was aangesproken op zijn gedrag door moskeebezoekers verliet hij het pand. De gewaarschuwde politie rekende de man zonder problemen buiten in. Hij bleek een klein mesje op zak te hebben. De man zit nu vast.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38675
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 24, 2019 2:31 pm

Een verwarde man in Hoensbroek dreigde zichzelf en zijn huis op te blazen met gas. Dat meldde zijn ex-vrouw ’s avonds om negen uur bij de politie. Daarop hebben de hulpdiensten de buurt ontruimd en afgezet.
Het hele circus kwam in actie om te redden wat er te redden viel.
Naar binnen gaan was te gevaarlijk en bellen kon een vonk door de mobiele telefoon veroorzaken, aldus de politie.
De politie ging invallen en het arrestatieteam heeft ‘met professionele, gekeurde apparatuur’ gemeten of er gas in de woning was, ‘maar de meter gaf nul aan’.. Of er soms gas te ruiken viel?
Ze gooiden een flits-bang granaat naar binnen en de woning ontplofte. Dus toch gas?
Explosie in Zuid-Limburgse woning mogelijk veroorzaakt door politiegranaat
De explosie donderdagavond in een woning in het Zuid-Limburgse Hoensbroek is mogelijk veroorzaakt door een flitsgranaat van het binnenvallende arrestatieteam van de politie. Door de ontploffing raakte de bewoner zwaargewond. Hij is met ernstige brandwonden in het ziekenhuis in Aken opgenomen.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/explosie-in-zuid-limburgse-woning-mogelijk-veroorzaakt-door-politiegranaat~b37b85d4/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6146
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Berichtdoor Ali Yas » Za Aug 24, 2019 2:46 pm

Mahalingam schreef:Ze gooiden een flits-bang granaat naar binnen en de woning ontplofte.

Verwarde mensen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 05, 2019 10:24 pm

De titel van onderstaand artikel is een beetje dubbelzinnig, aangezien er een verschil is in verwarde mensen, mensen die psychisch (even) niet in orde zijn en diegenen die verward worden genoemd omdat dat nu eenmaal politiek correct is, maar die hun daden plegen uit naam van een ideologie waar ze in geloven. Volgens mij worden die nu allemaal in één vat gegoten samen...

Het aantal incidenten van verwarde mensen stijgt al jaren en in het eerste halfjaar van 2019 steeg het ten opzichte van vorig jaar met 8%. Nu heeft deze toename natuurlijk ook te maken met het wanbeleid vanuit de regering, die alle verantwoordelijk de laatste jaren heeft afgeschoven op gemeentes en daarbij het budget drastisch heeft verlaagd.

Volgens de politie zal het aantal de komende jaren alleen maar toenemen en er is volgens haar een kleine groep van 5700 mensen verantwoordelijk voor meerdere meldingen.

Dan zou ik zeggen dat deze mensen een laatste waarschuwing moeten krijgen en bij een volgend delict zonder pardon hun papieren mogen inleveren en mogen immigreren naar hun thuisland. Als je geen respect hebt voor Nederland, de Nederlanders, de Nederlandse wetgeving of onze normen, waarden en tradities, dan hoor je mijns inziens niet in Nederland thuis.
https://tpo.nl


https://ejbron.wordpress.com/2019/09/05 ... fsprekend/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7470
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Berichtdoor xplosive » Vr Sep 06, 2019 6:00 am

 

4 september 2019

Het aantal overlastincidenten waarbij mensen met verward gedrag zijn betrokken is het eerste halfjaar van 2019 opnieuw toegenomen. De politie kreeg in de eerste helft van dit jaar 8 procent meer meldingen binnen dan in dezelfde periode vorig jaar.

Dat heeft de landelijke politie, op vragen van Hart van Nederland, laten weten.

Stijging zet door
De politie kreeg in de eerste helft van dit jaar 47.632 meldingen, in de eerste helft van 2018 waren dat er 44.153. Het aantal incidenten stijgt al jaren. De stijging lijkt nu door te zetten, aldus de politie. In 2014 waren er 59.594 zogenoemde E33-registraties, vorig jaar waren het er 90.605, ruim 30.000 meer.

De cijfers geven alleen het aantal geregistreerde incidenten aan, hoeveel verwarde personen zijn betrokken bij die incidenten, houdt de politie niet bij. Een kleine groep van 5700 mensen is verantwoordelijk voor meerdere meldingen, en ziet de politie regelmatig terug. Die groep kampt vaak met veel meer problemen zoals schulden, huisvesting en verslaving, aldus de politie. In 60 tot 70 procent van de gevallen gaat het om mensen die de politie maar een keer ziet. 13.000 mensen werden twee keer gezien.

Misschien moeten we toch streven naar minder Marokkanen?
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Een nieuw fenomeen. De verwarde mens.

Berichtdoor Ariel » Vr Sep 06, 2019 9:53 am

xplosive schreef: 

4 september 2019

Misschien moeten we toch streven naar minder Marokkanen?


Ik denk dat we moeten streven naar minder, minder moslims.

Minder moslims betekent minder jinns gerelateerde incidenten
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten