Nieuwe Wereldorde

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41788
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 27, 2019 7:26 pm

De VN, die nu de eerste door de EU betaalde vliegtuigen vol met mensen naar Europa haalt tegen de zin in van de Europese bevolking. Uw belastinggeld wordt gebruikt om uw land af te breken en vol te stoppen met buitenlanders van voornamelijk islamitische afkomst.
www.breitbart.com

Dezelfde VN die ook achter de 5G plannen, de klimaat/stikstof/CO2-waanzin en de verplichte vaccinaties zit. Onderstaand artikel laat ons weten dat vaccinaties nu gebruikt worden om biometrische identiteiten van iedereen te “oogsten”. Big Pharma werkt nu officieel samen met de technische industrie om “immunisering” te koppelen aan digitale biometrie., wat betekent dat mensen binnenkort worden gechipt, gevolgd en uiteindelijk gecontroleerd worden door een wereldwijde identificatiematrix.

De ID2020 Alliantie is een digitaal identiteitsprogramma dat bedoeld is om “immunisering te benutten” als middel om kleine microchips in mensen te plaatsen en wil in samenwerking met GAVI dat alle mensen, net zoals met vee gebeurt met oormerken, dat alle mensen worden gevaccineerd met digitale trackingchips die een naadloos monitoringsysteem voor de NWO creëren om de wereldbevolking met “gemak” te beheren.
www.naturalnews.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/27 ... xplodeerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41788
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 07, 2019 11:49 pm

Agenda 21 – Ze proberen het zelfs niet meer te verbergen

By Redactie World Unity on nov 7, 2019

Afbeelding

Eens probeerde de elite op zijn minst hun grenzeloze enthousiasme voor bevolkingscontrole voor het grote publiek te verbergen, maar nu proberen ze het zelfs niet meer te verbergen. Op dinsdag werd in het tijdschrift BioScience een alarmerende nieuwe studie gepubliceerd die pleit voor wereldwijde bevolkingscontrole als een van de oplossingen voor de “klimaatnoodsituatie” waarmee we worden geconfronteerd.

Dit document is al ondertekend door 11.258 wetenschappers uit 153 verschillende landen, en het roept openlijk op tot een vermindering van de menselijke bevolking van onze planeet.

Dit is altijd het eindspel geweest voor de cultus van de klimaatverandering, maar nu wordt er hard op aangedrongen om het publiek te laten geloven dat er een “wetenschappelijke consensus” bestaat dat dit noodzakelijk is.

Je kunt hier een samenvatting van het rapport vinden, en ik zou je van harte willen aanmoedigen het te lezen, omdat het in wezen een blauwdruk is voor waar de elite van plan is de mensheid in de komende jaren te nemen.

Maar om hun doelen te bereiken, moeten ze ons eerst overtuigen dat een planetaire ramp op handen is, en in deze studie vertellen de auteurs ons moedig “dat planeet Aarde wordt geconfronteerd met een klimaatsituatie” ...

http://www.worldunity.me/agenda-21-ze-p ... verbergen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41788
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 16, 2019 2:32 am

Onderstaand bericht laat ons weten dat Bill Gates, Mark Zuckerberg, George Soros en Jeff Bezos één hoofddoel hebben. En dat is het vernietigen van de Amerikaanse Republiek en een communistische/socialistische “New World Order” installeren.

De massamedia hebben miljoenen Amerikanen, inclusief top-regeringsfunctionarissen, gehersenspoeld om te geloven dat Amerika geleid wordt door een blanke suprematistische freak, terwijl het in feite de “verzetsbeweging” van de rijke blanken, hierboven beschreven, is die genocide, ontvolking, communisme wil en het hele Amerikaanse midden wil vernietigen. Iets dat we in ons land ook zien gebeuren.

George Soros en Bill Gates zijn ook ontmaskerd als de force achter Facebook´s nieuwe “Fake News-detector”. Allemaal rijke blanken, die niet alleen de controle hebben over alle sociale media, Google, Twitter en YouTube, maar ook over de belangrijkste media, CNN, Washington Post en de falende New York Times.
http://humansarefree.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/15 ... ommunisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Pilgrim en 11 gasten