Pagina 1 van 4

Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Ma Mar 20, 2017 2:06 am
door Pilgrim
Bernie Sanders: “De Democratische Partij zinkt op dit moment net zoals de Titanic”

Geplaatst op 19 maart 2017

Afbeelding
Rood = Trump

Bernie Sanders (foto) vergeleek onlangs in een interview de toestand van de Amerikaanse Democratische Partij van 2017 met het lot van de Titanic, waarbij hij vond dat de corrupte en alleen in eigenbelang geïnteresseerde partijleiders de “status quo” willen handhaven en het schip net zolang laten zinken zolang zij hun “zetels in de eerste klas” kunnen houden. Sanders gaf antwoord op de vraag van de “New York Times” of hij dacht dat de Democratische Partij nog zou weten waarvoor ze zou staan:

“Er zijn zeer zeker enkele leden in de Democratische Partij die de status quo willen behouden. Ze zouden de Titanic liever laten zinken, zolang zij maar zetels in de eerste klas hebben.”

Sanders voerde tijdens de verkiezingscampagne voor het presidentschap in 2016 de campagne van een buitenstaander, waarmee hij zich als alternatief voor de verkiezing van de gevestigde Hillary Clinton presenteerde. Hij riep de Democratische Partij ertoe op om voor de gewone Amerikanen van de arbeidersklasse te vechten en vertegenwoordigde de mening dat de Democratische partijelite haar wortels verkocht heeft en de partij van de grote stad elite werd en niet meer de partij van het volk is.

Afbeelding

De partij is in de afgelopen decennia niet meer te herkennen. Democraten voelen zich volgens de Senator inmiddels verplicht aan Wall Street, het militair-industrieel complex en andere financiële belangen.

Senator Elizabeth Warren, een ander lid van de progressieve vleugel van de Democratische Partij, stelde in de “New York Times” in hetzelfde artikel voor dat de verkiezing van president Donald Trump de Democraten er aan zou herinneren dat ze zich erop zouden moeten concentreren reclame te maken voor hun waarden en niet hun eigen zakken te vullen. Warren zei:

“Onze waarden komen overeen met die van de meeste mensen in Amerika.”

De Democratische Partij maakt sinds de door velen verrassend genoemde herovering van het Witte Huis door de Republikeinen interne strubbelingen door. Terwijl enkele progressieven erop aandringen dat de partij linkser moet worden, roepen centristische Democraten de partijleiding ertoe op om op de ondersteuners van Trump in het midden van Amerika toe te gaan.

Anders dan veel leden in de Democratische partijleiding vertegenwoordigt de afgevaardigde Tim Ryan (Ohio) deze opvatting. Hij waarschuwde zijn collega´s ervoor dat de situatie zo somber is dat de partij zichzelf nauwelijks nog een landelijke partij kan noemen. Tim Ryan zei na de presidentsverkiezingen:

“We zijn op het punt aangeland waarop we op dit moment geen landelijke partij meer zijn. We krijgen ondersteuning aan de kusten, maar we hebben het midden van Amerika verloren.”

Bron: http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel: http://yournewswire.com

Auteur: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/19 ... e-titanic/

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Do Mar 23, 2017 2:39 pm
door Maarten
Ik vindt dat 2-partijen system in de States toch maar vreemd.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Do Mar 23, 2017 3:01 pm
door Hans v d Mortel sr
Maarten schreef:Ik vindt dat 2-partijen system in de States toch maar vreemd.

Nee hoor! Amerika is democratisch. Dus ook jij, wanneer je Amerikaans staatsburger bent, kan aan de verkiezingen deelnemen met je eigen politieke partij.

Kijk hier maar even, dan ben je weer op de hoogte.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Do Mar 23, 2017 5:39 pm
door Maarten
Al die kleinere partijen spelen weinig of geen rol...Het is of de Republikeinen, of de democraten.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Ma Apr 17, 2017 8:14 pm
door Pilgrim
Afbeelding

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Ma Apr 17, 2017 8:20 pm
door Boudewijn Abma
Bij de tussentijdse verkiezingen in 2018 zullen de Democraten zonder twijfel Huis en Senaat naar zich toe trekken. Vanaf dat moment is Trump politiek machteloos.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Ma Apr 17, 2017 8:41 pm
door Hallo Tokyo
Boudewijn Abma schreef:Bij de tussentijdse verkiezingen in 2018 zullen de Democraten zonder twijfel Huis en Senaat naar zich toe trekken. Vanaf dat moment is Trump politiek machteloos.Die politieke voorspellingen van jou.....wat een lul...


:roll:

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Di Apr 18, 2017 11:11 am
door King George

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Di Apr 18, 2017 11:21 am
door Maarten
Was Bernie Sanders de kandidaat geweest in plaats van dat gekke mens Hillary, dan was ''misschien'' alles iets anders gelopen vermoed ik.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Di Apr 18, 2017 11:22 am
door King George
Bernie Sanders werd in meerdere opzichten kalt gestelt door het eigen establishment van de DNP.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Ma Mei 22, 2017 11:35 pm
door Pilgrim
De ongemakkelijke waarheid over de Democratische Partij
Gepubliceerd op 22 mei 2017


Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Di Mei 23, 2017 3:25 pm
door sjun
Zijn er parallellen te trekken met de Sociaaldemocratische partijen in Europa?
:smartass:

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Di Mei 23, 2017 5:00 pm
door Pilgrim
Vrijwel alle socialisten in de 19e eeuw waren racisten en antisemieten. Karl Marx was een voorstander van de slavernij omdat anders de economie in Amerika in zou storten.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 26, 2017 1:51 am
door Pilgrim
Maak kennis met de Awan-broertjes (deel 1)

Geplaatst op 25 juli 2017

Afbeelding

De in Pakistan geboren Imran Awan (foto) werd in 2005 de IT-rechterhand van Debbie Wasserman Schultz, de voormalig voorzitster van de Democratic National Committee (DNC). In de periode tot februari 2017 zat Imran niet stil en loodste zijn twee broertjes, Abil en Jamal, en zijn vrouw Hina binnen als IT-specialisten voor $160.000,- per jaar. Eén van z´n broertjes was daarvoor ontslagen bij McDonalds en had een strafblad. Ze waren voor ruim 20 senatoren en congresleden part time werkzaam...

Ontslag

In februari van dit jaar werden allen echter ontslagen, omdat ze ongeoorloofd gebruik zouden hebben gemaakt van wachtwoorden en toegankelijkheid van hun cliënten. Dit ontslag kwam DE DAG NA DE (MISLUKTE) SEAL-OPERATIE IN JEMEN, waar William ‘Ryan’ Owens om het leven kwam en het Pentagon suggereerde dat Al-Qaida wist dat de seals zouden komen. Dit is dan ook de eerste keer dat ik hun namen tegenkwam in mijn zoektocht naar achtergrondinfo over deze operatie.

Februari-heden
Officieel worden de broers niet gezocht, maar hun verblijfplaats is sindsdien onbekend. Wel is bekend dat de politie in de tussentijd een laptop van Debbie Wassserman Schultz in beslag heeft genomen, waarover op dit moment een juridische strijd plaatsvindt tussen beide partijen over het uitlezen van de data.

Ook is een paar dagen geleden bekend geworden dat Imran wellicht in zijn haast fouten heeft gemaakt: één van zijn verblijfsplaatsen is via een makelaar verhuurd aan een ex-marinier die in de garagekasten overheidsapparatuur had gevonden, waaronder ingeslagen harddrives, en belde direct de Naval Criminal Investigative Service. Vervolgens kwam ook de FBI samen met de Capitol Police, die alle apparatuur in beslag namen.

Media
Er is nog veel meer over dit onderwerp te vertellen, maar dit volgt in de volgende delen. Waar mij echter de broek van afzakt, is dat terwijl bij iedereen alle alarmbellen moeten afgaan, maar dat er een oorverdovende stilte valt te bemerken bij de mainstream media. En o ja, Imran en zijn familie mogen dan wel ontslagen zijn uit het Congres en de Senaat, hij is nog steeds in dienst bij Debbie Wasserman Schultz...

Door: “Manna”

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/25 ... es-deel-1/

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 26, 2017 7:16 am
door Ali Yas
Pilgrim schreef:Vrijwel alle socialisten in de 19e eeuw waren racisten en antisemieten. Karl Marx was een voorstander van de slavernij omdat anders de economie in Amerika in zou storten.

Hé, hetzelfde argument wordt gebruikt om gastarbeiders te halen. Of erger nog: willekeurige Afrikanen waarvan je hoopt dat ze ooit gaan arbeiden.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 26, 2017 10:12 pm
door Pilgrim
Maak kennis met de Anwan-broertjes (deel 2)

Geplaatst op 26 juli 2017

Afbeelding
Debbie Wasserman Schultz en Imran Awan.

Imran Awan gearresteerd op de luchthaven van Dallas

Gisteren stelde ik u voor het eerst voor aan de Awan-broertjes, die als IT-specialisten voor 30 senatoren en congresleden van de DNC werkzaam waren. De broertjes hadden toegang tot de accounts en wachtwoorden van deze leden in het netwerk van de Senaat en het Congres. Tevens hadden ze toegang tot het IPAB- account van de DNC via de wachtwoorden van voormalig voorzitter van de DNC, Debbie Wasserman Schultz.

In het eerste artikel heb ik aangegeven dat u nog meer van de broertjes via “E.J. Bron” zou horen. Welnu, het gaat sneller dan gedacht: nadat op internet bekend werd (the Daily Caller) dat de Capitol Police en de FBI overheidsapparatuur in beslag hadden genomen in één van de huizen van Imran, werd het hem te heet onder de voeten. Hij boekte een ticket naar Pakistan (via Qatar) en maakte een bedrag van $ 280.000,- over naar het buitenland.

Imran werd gisteren op de luchthaven van Dallas aangehouden en gearresteerd door zowel de FBI als de Capitol Police als verdachte in een crimineel onderzoek (met een bedrag van $ 12.000,- aan ‘kleingeld’ op zak).

De arrestatie van Imran kan verstrekkende gevolgen hebben. In de loop van het jaar hebben reeds diverse geruchten over de broertjes de ronde gedaan op het internet, waaronder banden met islamextremisten. Er is een grote kans dat Imran of zijn familie kennis heeft van DNC- geheimen, of hier zelfs een keurige bibliotheek van heeft aangelegd. De familie heeft niet voor niets het absurde bedrag van minstens $ 4 miljoen verdiend tot februari en is NOG STEEDS in dienst bij Debbie Wasserman-Schultz!

Wordt ongetwijfeld op korte termijn vervolgd...

Door: “Manna”

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/26 ... es-deel-2/

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Vr Jul 28, 2017 11:32 pm
door Pilgrim
Maak kennis met de Awan-broertjes (deel 3)

Geplaatst op 28 juli 2017

Afbeelding

Gisteren, 27 juli, werd gepensioneerd luitenant-kolonel Toni Schaeffer geïnterviewd (video!) in de Carlson Tucker show door Laura Ingraham over de arrestatie van Imran Awan. De MSM, zij het de rechterzijde, heeft eindelijk lont geroken. Kolonel Schaeffer vatte de zaak kort samen:

“Dit lijkt meer op een Quinten Tarantino film met alles erop en eraan behalve de Gimp (Pulp Fiction, Bruce Willis scene), maar ik denk dat de Gimp nog wel op gaan duiken. Kijk, dit is complex en ik zal proberen het te simplificeren: Debbie Wasserman-Schulz (DWS) heeft drie broers in dienst genomen van Pakistaanse origine en betaalde ze drie keer zoveel als een reguliere IT´er die werkzaam is op Capitol Hill. Dit is al jaren geleden begonnen. Ogenschijnlijk faalden ze bij Best Buy en andere zaken en werden hierna in dienst genomen op Capitol Hill. Zij (DWS) heeft hen in dienst genomen, evenals hierna ook andere Democraten. Na verloop van tijd hebben de andere Democraten hen ontslagen, maar zij hield ze nog in dienst.

Maar wat hier nu echt belangrijk is, is niet zozeer de gevonden harddrives, maar dat deze personen in de tijd dat ze werkzaam waren voor DWS op Capitoll Hill ze enorme toegang hadden tot allerlei databases, waaronder E-mail, ook van andere Congresleden, (ver)gevorderde toegang tot het systeem en, het meest belangrijk, vertrouwelijke informatie van het Foreign Affairs Committee (!), evenals van andere commissies.

Maar waar het nu op neer komt, dit alles voor lief nemend, is dat DWS deze personen heeft aangenomen om smerige zaakjes achter de gordijnen te regelen. Er is bewijs dat in ieder geval één van deze broertjes haar hielp om Bernie Sanders kapot te maken. Ze hielpen haar met het veranderen van digitale stemgeluiden en andere dingen. Ze dumpten data op externe servers, wat dus een inbreuk op de veiligheid is, waarvoor de Capitoll Hill Police en de FBI in het spel kwamen.

Maar dan komt nu het hete hangijzer: het ziet er naar uit dat de VEILIGHEIDSDIENST VAN EEN VREEMDE MOGENDHEID DE ONTVANGER IS VAN DEZE DATA en iets dat de MOSLIMBROEDERSCHAP HEET (!!!).”

Boem.

Wordt vervolgd...

Door: “Manna”

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/28 ... es-deel-3/

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Za Aug 04, 2018 3:57 pm
door Pilgrim
De Amerikaanse Democraten...

Afbeelding

IK LIEP WEG BIJ DE DEMOCRATEN

want sinds wanneer is het acceptabel om:
de sluipmoord op de president aan te moedigen
ertoe op te roepen de president fysiek aan te vallen
de executie van de president te eisen
ertoe op te roepen het kind van de president te verkrachten en te vermoorden

GODZIJDANK...!

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Do Feb 21, 2019 10:41 pm
door Pilgrim
Amerikaanse Democraten...

Afbeelding

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; James Woods)

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Zo Jun 30, 2019 7:16 pm
door Pilgrim
Amerikaanse Democraten...

Afbeelding

Des temeer dingen veranderen, hoe gelijker ze blijven.

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 03, 2019 4:00 pm
door sjun
Tucker: Democrats have officially gone insane


ed Cruz rips Democratic debate: 'The clown car is broken'

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 03, 2019 4:05 pm
door sjun
Gutfeld on Wednesday's debate


The Five reacts to the Dems debate as far-left policies take center stage

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 03, 2019 4:12 pm
door sjun
Larry Elder: Time for America to ditch 'Auntie Maxine'


Jones goes inside an 'Impeach Trump' rally in NYC

:roll:

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 03, 2019 4:15 pm
door sjun
Ocasio-Cortez signals frustration with Pelosi over impeachment


Amazon fires back at Ocasio-Cortez's 'starvation wages' accusation

Re: Het verval van de Democratische Partij in Amerika

Geplaatst: Wo Jul 03, 2019 4:18 pm
door sjun
ngraham: Alexandria Ocaso-Cortez flunks history


DeSantis hits Ocasio-Cortez: I don't care if she's an Eskimo