Linkse/groene politiek

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Linkse/groene politiek

Bericht door Pilgrim »

Een linkser Nederland?

Geplaatst op 3 april 2017

Afbeelding

Gemeenten en overheden maken steeds meer misbruik van de ‘vrijheden’ die zij hebben aangaande inkomsten en uitgaven. Dat deze bijna uitsluitend geld genererende instanties, die zichzelf als winstgevend bedrijf zijn gaan zien en ook zo opereren, zèlf niet zien wat daar de keerzijde van is, wordt helaas steeds pijnlijker zichtbaar. Maar het ergste is nog dat het ze een zorg zal wezen…

Uitkeringen

Van uw belastinggeld zwaar overbetaalde overheids- en gemeentemanagers bedenken van alles om u uw geld afhandig te maken om ‘hun’ asielzoekers en hun exclusieve feestjes en uitspattingen te kunnen blijven bekostigen. Voor de gewone burger betekent bezuinigen gewoonweg minder uitgeven. Voor de overheid betekent bezuinigen echter dat zij niét minder (aan onzinnige bestedingen) uitgeven maar ú gewoon meer laten betalen voor wat zij onnadenkend blijven verkloten. Het is tenslotte gemakkelijk geld uitgeven als het niet je eigen geld is.

Zo wordt er in de (thuis)zorgverlening en bijstandsuitkeringen al jarenlang bij het onmenselijke en asociale af zwaar gekort en heeft men een aan Stasi-kenmerken waardig terreurnetwerk aan de dag gelegd om u als inwoner van Nederland zo uitgebreid mogelijk te kunnen controleren en u daarmee onder de duim te houden. Als werkzoekende wordt u gedwongen te blijven solliciteren op banen die er helemaal niet zijn (er zijn nu eenmaal niet genoeg betaalde banen!) en u wordt er financieel ook nog eens voor gestraft als het u niet lukt (heel vreemd...) zo’n baan te krijgen/aan te nemen. Het aantal mensen dat het hoofd, ongevraagd(!), financieel niet meer boven water kan houden, wordt steeds groter en er is nog nooit zoveel armoede en voedselbank gang/dwang geweest in Nederland als nu. Toch worden alle overheids- en gemeentebelastingen wederom verhoogd, omdat het ‘plotseling’ weer zo goed gaat met de economie... Voor mensen die al jaren in de financiële problemen zitten, mede door toedoen van grote instellingen als banken en pensioenverzekeraars maar ook door overheidsinstanties, wordt het leven er echter niet beter op.

DIFTAR
Voor afval betaalt u steeds meer, want de vervuiler betaalt... Maar is dit milieutechnisch gezien wel realistisch? Allereerst wordt niet de producent van de verpakkingen aangepakt, maar betaalt ú gewoon meer voor uw, u door bedrijven opgedrongen, afval en de bijkomstige verwerking daarvan. Dat is dezelfde logica als dat men ú op uw gevoel aanspreekt voor wat betreft het kopen van plofkip vlees in plaats van de inkoper/winkelketen of de dierenfokkerij aan te pakken... ofwel; het is fatsoenlijker om miljoenen kippen een kort en ronduit walgelijk leven te geven en na de slacht het vlees nog niet eens op te eten ook...? Daarnaast koopt u in bijvoorbeeld Duitsland een goed stuk vlees voor een eerlijke prijs. Hier koopt u een stuk vlees dat met vocht en zout is ingespoten en dat u daardoor in de pan ziet slinken tot wat het qua volume en gewicht eigenlijk was... en u betaalt er nog meer voor ook! Hoezo, malafide praktijken...? In tegenstelling tot Duitsland mag dat hier allemaal gewoon. En zo gaat het ook in de afvalverwerking.

Het afvalverwerkingssysteem is, en ik zeg uiteraard!, naar goed Nederlands overheidsbeleid (net als het vluchtelingenbeleid overigens) ingevoerd zonder enige voorbereiding en zonder gedegen onderzoek te doen naar de werkelijke prijzen en effecten op de verwerking ervan. Ze doen gewoon maar iets en roepen dan zo hard mogelijk dat het zowel voor het milieu als voor uw portemonnee beter uitpakt. Zo is in het grootste deel van Nederland het DIFTAR-systeem onder bovenstaande leugens en stompzinnigheid ingevoerd. DIFTAR is een systeem waarbij u gedwongen wordt vooraf het afval te scheiden door uw afval middels een betaalsysteem in een, voor de meeste mensen totaal onhandelbaar ondergronds container systeem, te dumpen. U betaalt hierbij ter plaatse, per handeling. Recent onderzoek heeft echter aangetoond dat afval scheiden achteraf, zowel voor u als voor het afvalverwerkingsbedrijf, vele malen goedkoper is. Gewoon door gebruik te maken van o.a. sterke magneten en zeer gevoelige sensoren. En dat is pech voor u, want het DIFTAR-systeem is dus al ingevoerd en beter voor het milieu is het uiteindelijk ook niet. Ter uitleg: vroeger werd er 1 keer in de maand grof vuil langs de weg gezet en door enkele vuilophaalwagens bij uw huis opgehaald. Daar betaalde u belasting voor. Die belasting betaalt u onder een andere naam nog steeds, maar nu rijdt u, en miljoenen met u, zèlf naar een stortplaats of DIFTAR-container om er uw afval te deponeren. Dat zal de koolmonoxide uitstoot en dus het milieu zeker verbeteren...

Koolmonoxide uitstoot
Hetzelfde geldt overigens voor de vele verkeersdrempels en de opzettelijk slecht op elkaar afgestelde verkeerslichten waar u steeds voor moet afremmen en weer optrekken. Ook dat is bewezen, qua extra uitstoot, een ware aanslag op de kwaliteit van lucht en dus heel direct op het milieu. Toch blijven gemeentes daarin grossieren, omdat er in het geval van drempels een subsidie bestaat die gemeentes daarvoor krijgen. Inkomsten dus. Een andere milieuramp is het in aantal toenemende verschillende rotondes. In Frankrijk bijvoorbeeld is elke rotonde hetzelfde ingericht en weet iedereen hoe het werkt. Hier heeft de ‘creativiteit’ van de rotonde-ontwerper blijkbaar voorrang op de logica en het milieu, want elke rotonde is hier anders dan de voorgaande. Dat is niet alleen gevaarlijk voor het verkeer, maar u wilt niet weten hoeveel extra kilometers, en dus uitstoot(!), hierdoor gemaakt worden, omdat mensen de ‘logica’ van de rotonde niet begrijpen en verkeerd rijden c.q. daardoor gedwongen zijn heel ver om- of weer terug te moeten rijden. Is dat milieutechnisch gezien ook maar enig vooruitgang? Ik dacht het niet!

Meer Links betekent meer betalen
Met een meer Links beleid wordt er, buiten de kleur van binnenkomend overheids- en gemeente geld, door de ronduit kortzichtige en stompzinnige ‘oplossingen´ helemaal niks groener, maar wordt alles alleen maar duurder gemaakt en hebben zij onder het motto ‘de vervuiler betaalt’ wederom een oude melkkoe uit de sloot gehaald zonder èchte duurzame oplossingen na te streven. Dat ligt overigens deels aan het managementbeleid waarbij een tijdstip voor implementatie voorgaat op kwaliteit en resultaat. Pure kortzichtigheid die hier, wederom uiteraard, naar goed Amerikaans managementvoorbeeld, veelvuldig wordt nagevolgd.

De keerzijde van dit visieloze overheidsbeleid is dat u inmiddels (overal!) steeds meer zwerfvuil en steeds vaker illegale dumpplaatsen langs de weg en/of in de natuur tegenkomt. Gewoon omdat mensen het niet meer kunnen betalen, maar het wèl steeds duurder gemaakt wordt. De kosten van het opruimen daarvan komen voor rekening van de gemeentes die dit beleid hierdoor zelf creëren en in stand houden, maar dat door hun ernstig beperkte tunnelvisie en gebrek aan logisch nadenken niet zien. Persoonlijk vind ik het dumpen van wat voor afval dan ook, langs de weg of in de natuur, ronduit asociaal en abject, maar ik begrijp ik het, vanuit de financiële situatie van steeds meer mensen, en, en dat is opvoeding, de gewoonten van de binnengekomen andere culturen wel. En dat is een slecht teken...

Door: Drs. E.N. Schilder

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/03 ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Knettergek! Brabantse gemeente wil ‘tuintegeltaks’ invoeren

Door Michael van der Galien, 18 juli 2017

Afbeelding

Socialisten ontdekken steeds meer manieren om normale burgers uit te knijpen.

Hoe geschift ben je als je dit voorstelt? Of, beter gesteld: als dit zelfs maar in je opkomt?

Bewoners van de nieuwe Brabantse gemeente Altena moeten volgend jaar wellicht een ‘tuintegeltaks’ betalen als zij van hun borders een veredelde parkeerplaats hebben gemaakt. “Het zou wel eerlijk zijn”, zegt wethouder Pim Bouman van Aalburg, dat per 1 januari 2019 samen met Werkendam en Woudrichem de fusiegemeente Altena gaat vormen (53.000 inwoners). “Dichtgetegelde tuinen nemen minder regenwater op en lozen dus meer op de gemeenschappelijke hemelwaterafvoer. Dat extra gebruik zou dus ook extra belast moeten worden.”

Dit is echt de totale gekte van het socialisme in woord en beeld. Dat is op zich al erg genoeg, maar wacht, het wordt nóg erger. Meneer Bouman blijkt namelijk niet alleen knetterrood te zijn, maar ook knettergroen. Jawel, meneer is stiekem een radicale milieuactivist:

“Door de samenvoeging van de drie gemeenten werken we aan één rioolheffing, en daarom zijn we opnieuw naar dit systeem gaan kijken. Door de klimaatverandering is er een toegenomen kans op hoosbuien. Die proberen we op te vangen met grote rioolbuizen en verdiepte wegen. Zo moeten de kelders droog blijven. Maar de gemeente mag bij die inspanningen ook iets van de burgers vragen. En een betegelde tuin helpt bij die aanpak niet.”

Ongelooflijk genoeg willen Bouman en zijn vrienden onderscheid gaan maken tussen ‘groene tuinen’ en ‘stenen tuinen.’ Die zouden dan verschillende tarieven krijgen. Het enige probleem? Het wordt wat kostbaar om dit te handhaven. Zo zouden ambtenaren met een meetlint huis aan huis moeten gaan. Wat? Ja echt. Voor je het weet zie je als inwoner van de gemeente Altena dus ineens een bureaucraat met een meetlint voor je deur staan.

En als die methode toch niet praktisch blijkt wil de gemeente mogelijk vliegtuigen gaan inzetten. Die vliegen dan dus over huizen om de boel te bespioneren. “Op basis van luchtfoto’s is ook het aandeel van de tegels vast te stellen,” aldus Bouman die overduidelijk lid is van de Big Brother-partij.

Dit is de totalitaire, parasitaire, autoritaire inborst van links. Natuurlijk is dit ‘knettergek,’ maar in het moderne Nederland worden dit soort plannen nog serieus genomen ook. De Sovjet Unie had er het één en ander van kunnen leren.

Het enige goede nieuws is dat de raad van het toekomstige Altena moet beslissen of dit voorstel inderdaad een officieel plan wordt waar de raad over moet stemmen. Het kan dus nog tegengehouden worden. Socialistische gekken en milieufreaks kennende kon dat echt weleens heel lastig worden. Als die malloten iets bedenken geven ze nooit op.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... -invoeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Linkse politiek

Bericht door Mahalingam »

Mocht het plan toch realiteit worden dan kan het (financieel) aantrekkelijk worden deze belasting te ontlopen door een herbestrating.
Door zgn. grasblokken neer te leggen. Deze:
Afbeelding
Een grastegel is een betonnen steen met grote perforaties waardoor gras e.d. door het materiaal kan groeien. Door de perforaties kan (regen)water gemakkelijk in de ondergrond komen en het gras voeden. Het groene karakter van gras of onkruid in combinatie met de stevige ondergrond is ideaal.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Oslo: Sociaaldemocratische oppositieleider is een politieke draaikont

Geplaatst op 25 juli 2017

Afbeelding

Op 11 september kiezen de Noren een nieuw parlement. Aan het begin van de verkiezingscampagne heeft de oppositieleider en voorzitter van de Arbeiderspartij (AP, vergelijkbaar met de PvdA), Jonas Gahr Støre (foto), verkondigd dat hij een extra asielquotum uit Italië afwijst: “Noorwegen zou geen nieuw asielquotum op zich moeten nemen – niet nu.”

In 2015 verlangde de chef van de Arbeiderspartij Jonas Gahr Støre nog dat het parlement er bij de regering op zou moeten aandringen meer Syrische “vluchtelingen” op te nemen. Noorwegen zou in totaal 10.000 Syriërs moeten opnemen – 5000 dit jaar en 5000 volgend jaar, zei de AP-voorzitter destijds onder luid applaus in de congreshal “Folkets Hus” in Oslo.

Door de staat voorgeschreven gedwongen opname
Een jaar geleden nog had Jonas Gahr Støre in een groot interview met de Noorse krant “Aftenposten” o.a. gezegd dat de gemeenten door de staat gedwongen zouden moeten worden om “vluchtelingen” op te nemen. Op de vraag of Noorwegen meer quotavluchtelingen zou moeten opnemen, antwoordde hij: “Enkele vluchtelingen zullen nooit kunnen terugkeren naar hun thuislanden, en er bevinden zich contingent-vluchtelingen van de VN onder hen . . . Ik vind dat de vluchtelingenverdeling volgens quota iets is dat de Europese landen zouden moeten verdedigen.”

De Hamas-vriend Støre was van 2005 tot 2012 minister van Buitenlandse Zaken van Noorwegen. Sinds de verkiezingsnederlaag van de midden-links-partijen in 2013 werkt hij als gewoon parlementariër in de financiële commissie van het parlement. In 2014 loste hij de huidige secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, als partijvoorzitter af.

Kritiek op de islam en zijn terreur verhinderen
Als minister van Buitenlandse Zaken wierf hij voor een multicultureel Noorwegen en begroette het dat Noorwegen veranderd was. Elke vorm van retoriek, die een moslim met gevaar, geweld en terreur in verband zou brengen, zou volgens hem verhinderd moeten worden. Hij zag geen reden om voor de radicale islam in de Noorse samenleving te waarschuwen en in principe zou het dragen van de hidjab overal in Noorwegen toegestaan moeten zijn, zowel op de werkplek als op scholen.

Het kleine rijke Noorwegen heeft de toetreding tot de EU tot tweemaal toe in referenda afgewezen, is echter lid van de Europese Economische Ruimte (EER) en zodoende in veel belangen gelijkgesteld aan de EU. De door Støre verwelkomde verandering van Noorwegen heeft echter vooral geleid tot het lidmaatschap van het Akkoord van Schengen. In Oslo wonen 40% buitenlanders – bijna allemaal uit Azië en Afrika. De veranderde toestanden door de islamitische immigratie in het slechts 5,2 miljoen inwoners tellende land heeft PI grondig becommentarieerd.

De huidige regering is een coalitie tussen de conservatieve partij Høyre (vergelijkbaar met het CDA), waartoe ook minister-president Erna Solberg behoort, en de rechts-populistische Fremskrittspartiet (Vooruitgangspartij – FRP). De minister van Immigratie en Integratie Sylvi Listhaug (FRP) doet wat ze kan om Zweedse toestanden te voorkomen””Noorwegen mag noooit Zweedse toestanden toestaan.”

Maar minister-president Erna Solberg is een goede vriend van Duitsland´s Angela Merkel, en zodoende ook een EU-fan:

Afbeelding
Erna Solberg en Jean-Claude Juncker.

Jonas Gahr Støre was als minister van Buitenlandse Zaken betrokken bij het bombarderen van Libië. Hij staat op dit moment bovenaan in de peilingen.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/25 ... draaikont/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Genderneutraal Pyongyang aan het IJ gaat roken verbieden, ook buiten

Annabel Nanninga, 30-07-2017

Afbeelding

De hoofdstedelijke psychose bereikt nu echt zorgelijke niveaus

Kameraden. Tabak is de vijand van het volk. En het kan natuurlijk niet zo zijn dat volwassen mensen zomaar zelf bepalen hoe zij willen leven en wat zij met hun lichaam doen, ook niet, vooral niet in Amsterdam.

Dus komt er een rookbeleid aan voor het heil van onze burgers (m/v/D66-stemmer) dat roken in openbaar gebied, buiten, aan banden zal leggen. Het plan komt uit de archieven van Kim Jong Il, uit het mapje ‘Neh, zelfs IK vind dit een beetje te draconisch’. De burger (m/v/gerbera) zal rond sportvelden, scholen, speeltuinen en ‘plekken waar kinderen komen’ een rookverbod opgelegd krijgen door wethouder Eric van der Burg.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

PvdA wil eten van donuts verbieden, want donuts zijn ongezond

Bert Brussen, 06-08-2017

Afbeelding

Stel je voor: burgers die zelf bepalen wat ze eten

Kent u de PvdA? Nee? Dat is een linkse betuttel-partij die anderhalve eeuw geleden nog nut had, maar nu al lang niet meer omdat er geen arbeiders meer zijn om te verheffen, behalve moslims, maar zelfs die stemmen tegenwoordig DENK, dus heeft de PvdA nog maar min drie zetels of zoiets.

Ondanks het feit dat niemand nog PvdA stemt, want betuttelende linkse multikul-partij die de islam als exotische knuffelreligie voor zielige slachtoffers ziet, heeft de PvdA nog altijd macht. Dit komt door het partijkartel en het cliëntelisme waardoor tijdens gemeenteraadsverkiezingen mensen met een uitkering en hoofddoekje en demente bejaarden alsnog PvdA in de gemeenteraad stemmen.

MAG NIET
Die PvdA zit ook in Den Haag. En daar wil de PvdA de komst van Dunkin’ Donuts tegenhouden. Want donuts zijn ongezond en ongezond eten MAG NIET van de PvdA.

Is. Geen. Grap. Het. Staat. Er. Echt:

“Als je kijkt naar de cijfers van de ontwikkeling van het overgewicht, dan is er alle reden om nieuwe fastfoodketens niet zomaar de mogelijkheid te geven om zich te vestigen”.

GEWOON EEN VERBOD OP VRIJE VESTIGING VAN VRIJE RETAILERS IN EEN VRIJE MARKT VOORSTELLEN!

Geen grap
Goedemorgen deze morgen PyongYang-Den Haag! Ook al zo’n zin om straks in de rij te staan voor een pondje suiker op de bon en glutenvrije Max Havelaar-koffie uit het vijfjarenplan? Denkt u er wel aan dat het vandaag verplichte halal-vega dag is? De PvdA-voederpolitie zal ook vandaag weer stevig controleren.

Maar echt, het is dus écht geen grap! Echt niet! Lees dan!

“Ik ben er dan ook niet zo blij mee. Ongeveer 20 procent van de Hagenaars heeft overgewicht. Een zorgelijke ontwikkeling die sterk negatief wordt beïnvloed door het aanbod van fastfoodketens. Er is veel meer mogelijk om gezond gedrag een handje te helpen en de ongezonde verleidingen te verminderen. Maar dan moeten we wel onze nek uitsteken. Als Den Haag wil, kunnen we de bedreiging van ongezond eten de baas.”

(Pauze om even fors en meerdere malen met uw hoofd tegen een tafel of muur te bonken.)

Nogmaals: hier spreekt dus iemand die in de gemeenteraad zit voor een partij waar landelijk helemaal niemand meer op stemt en wel om de reden dat Heel Holland die linkse betutteling van die meesmuilende talentloze middenmaat crypto-communistische graaisocialisten finaaltotaalgeneraal he-le-maal poepzat is.

Verbod op de PvdA
Een verbod op de PvdA, en ‘PvdA-gemeenteraadsleden niet zomaar de mogelijkheid geven zich in de gemeenteraad te vestigen’, dát zou nou eens écht helpen tegen een ‘zorgelijke ontwikkeling die sterk negatief wordt beïnvloed door sociaaldemocratische hoofdrolspelers uit Animal Farm’.

Want ‘er is veel meer mogelijk om Nederland leuker, beter en vooral individueel vrijer te maken en de betuttelende verleidingen te verminderen maar dan moeten we wel onze nek uitstelen, als Nederland het wil kunnen we de bedreiging van onze vrijheid de baas’.

Door de PvdA voorgoed volkomen weg te vagen.

Onthoud deze woorden elke keer als u een donut eet. En vooral: onthoud deze woorden straks bij de gemeenteraadsverkiezingen. En de landelijke verkiezingen. En de provinciale verkiezingen. Nu en in de toekomst.

http://politiek.tpo.nl/2017/08/06/pvda- ... -ongezond/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Linkse politiek

Bericht door Mahalingam »

"The shit hits the fan."
Zo iets is het geval in de gemeente Cape Lauragais bij Toulouse , Haute-Garonne en de zustergemeenten.
De overheid heeft daar en nieuwe belasting bedacht.
Alle plekken waar kleine kinderen samen komen (ophok) om onder deskundig toezicht van onthaalouders luiers vol te poepen en te piesen die moeten 92 euro per jaar afdokken: de poepluierbelasting.

De betroffenen stappen naar de administratieve rechtbank. Als die de belasting goed vindt is het hek van de dam: alle gemeenten in Frankrijk kunnen dan de poepluierbelasting invoeren.
Commentaar van de (gekozen) burgemeester: "Garages moeten ook een speciale belasting betalen vanwege hun afgewerkte olie. ".
http://www.francetvinfo.fr/societe/haut ... 99735.html
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Aanvulling op streekvervoer: Politica van de Groenen wil ezel-taxi´s invoeren

Geplaatst op 29 januari 2018

Afbeelding

Om mobiel te zijn op het platteland zonder eigen vervoer en ook in de avonduren of in het weekend plaatst vele burgers voor grote uitdagingen. Ezel-taxi´s moeten dit gat opvullen, aldus de lokale Groene politica Susanne Murer.

Susanne Murer, een lokale politica van de Groenen uit Zweibrücken, wil in haar gemeente graag ezelt-axi´s invoeren, die de inwoners kunnen gebruiken om naar de dichtstbijzijnde stad te komen.

“We zijn op dit moment op zoek naar ezels, en wel in heel Duitsland”, citeert de “Pfälzische Merkur” de politica. “We willen beginnen met twee ezels – een mannetje en een vrouwtje. De dieren kosten immers geld, daarom willen we ze zelf gaan fokken.”

Susanne Murer is hoofd van Mörsbach, een 1000 inwoners tellend stadsdeel van Zweibrücken in de Pfalz, dat alleen maar tot 18.30 uur met de bus op de andere stadsgebieden is aangesloten.

“Koeien zouden het ook kunnen doen”
Als je ´s avonds dus naar een theater of een restaurant wilt, is men aangewezen op eigen vervoer, voor zover men dat bezit. Toen kwam Murer op het idee met de ezels.

Twee voor een kar gespannen ezels moeten, aldus Murer, de Mörsbacher naar Zweibrücken of naar het nog dichterbij gelegen Homburg trekken. De ezels moeten daarbij stapvoets lopen, zodat de passagiers de gelegenheid krijgen van de omgeving te genieten.

Bovendien kondigde ze aan dat ze het zich zou kunnen voorstellen het idee van de ezel-taxi´s uit te breiden. Ze zei tegenover de “Pfälzische Merkur”: “Koeien zouden het ook kunnen doen”.

Hoe de Mörsbacher de ezel-taxi echter moeten bestellen, weet men nog niet. Murer gaat er op dit moment van uit dat de opdracht “met een kreet” kan plaatsvinden.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/29 ... -invoeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Linkse politiek

Bericht door Mahalingam »

Dat met die ezels is maar verschrikkelijk lastig gedoe. Waarom niet gewoon zo?

Afbeelding

Dan heb je ook geen stal nodig en werkeloze migranten zijn er genoeg, ook in Zweibrücken.
Wohndorf für Flüchtlinge in Zweibrücken wird gebaut
https://www.focus.de/regional/rheinland ... 63931.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Linkse politiek

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
Aanvulling op streekvervoer: Politica van de Groenen wil ezel-taxi´s invoeren

“We zijn op dit moment op zoek naar ezels, en wel in heel Duitsland”, citeert de “Pfälzische Merkur” de politica. “We willen beginnen met twee ezels – een mannetje en een vrouwtje. De dieren kosten immers geld, daarom willen we ze zelf gaan fokken.”
Ze zei tegenover de “Pfälzische Merkur”: “Koeien zouden het ook kunnen doen”.
:shock: Is dit een grapje? En artikel van website Speld? Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Nieuwsbrief Cultuur onder vuur

Rotterdam is de stad van Pim Fortuyn. De stad waar het verzet tegen de politieke correctheid begon.

Daarom treft het mij dat juist in Rotterdam met de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart een gesloten links-islamitisch blok meedoet. Ik zal u meer vertellen.

Antisemitisch
De linkse partijen (GroenLinks, SP en PvdA) slaan de handen ineen met NIDA.

Deze islamitische partij heeft allerlei connecties richting het antisemitische Hamas, de Moslimbroederschap en de Turks-nationalistische vereniging Milli Görüs (30.000 leden in Nederland).

Het blok wil onder meer vrije dagen voor islamitische feesten. Dat gaat uiteraard ten koste van onze traditionele vrije dagen. En dus van de Nederlandse identiteit en cultuur.

Schurkenstaat Iran
Lijsttrekker Nourdin el Ouali van NIDA komt bij GroenLinks vandaan. Dat is de partij die zich sterk maakte voor de aanstelling aan de Erasmus-universiteit van islam-apologeet Tariq Ramadan.

In 2009 werd Ramadans positie in Rotterdam echter onhoudbaar omdat hij bleek te heulen met de islamitische schurkenstaat Iran.

Inmiddels lopen tegen Ramadan onderzoeken wegens beschuldigingen van verkrachting door meerdere vrouwen.

Nourdin el Ouali zelf werd gesignaleerd bij demonstraties voor Hamas en voor ‘operatie Olijftak’.

Onder die cynische benaming liet de Turkse president Erdogan onlangs zijn leger Syrië binnenvallen om daar bloedig huis te houden onder de Koerden.

Niet geheimzinnig
Voor de linkse partijen in Rotterdam vormt dat allemaal geen enkel beletsel om met El Ouali en NIDA verregaand samen te werken.

Over de reden voor dit links-islamitische blok doen de blokvormers niet geheimzinnig: het gaat erom andere partijen, met name Joost Eerdmans met zijn Leefbaar Rotterdam, buiten het College van Burgemeester en Wethouders te houden.

Dat maakt het Rotterdamse blok nog niet tot een monsterverbond, want linkse politiek heeft altijd al wat met de islam gehad.

Hoe anti-religieus linkse partijen zich in eigen land ook tegen christelijke kerken en cultuur hebben opgesteld, voor de islam rolden zij direct de rode loper uit.

Nog altijd zijn linkse partijen er als de kippen bij als het gaat om het bevorderen van immigratie en het opnemen van asielzoekers (die in meerderheid islamieten zijn).

GroenLinks wilde zelfs vliegtuigen en veerboten inzetten om ze op te halen!

Satirische fantasie
De gang van zaken in Rotterdam doet denken aan de spraakmakende roman en internationale bestseller Onderworpen van Michel Houellebecq.

Het boek is een satirische fantasie over linkse partijen die het in Frankrijk niet op eigen kracht kunnen winnen en dan maar de handen ineenslaan om gezamenlijk een islamitische president van Frankrijk aan de macht te helpen.

Alles beter dan een overwinning van het ‘populisme’, of van partijen die het belang van eigen land en cultuur vooropstellen!

Uiteraard wordt het verkiezingsfonds van de islamitische kandidaat volgestort door de Golfstaten. Zijn tegenstanders zijn dan ook kansloos.

Verlost!
De humor van Houellebecq is dat het Frankrijk met de nieuwe president opeens voor de wind gaat.

Zo mogen van de nieuwe president de vrouwen niet meer werken en alleen nog maar kinderen krijgen. Er wordt massief kinderbijslag verstrekt.

In één klap is Frankrijk zowel van zijn vergrijzingsprobleem als werkeloosheid verlost!

Bloedige vervolging
Dat is satire. Wat een islamitisch bewind in werkelijkheid betekent, kunnen we dagelijks in het nieuws lezen. Vervolging, vaak bloedige vervolging, van andersdenkenden is de rode lijn.

Hoewel de islam vrede belooft, blijkt uit de praktijk keer op keer het tegendeel.

Dat maakt het opportunisme van links ook zo dom: want een rat kan wel met een slang samenwerken, uiteindelijk zal hij erdoor worden verzwolgen.

Met strijdbare groet,

Hugo Bos
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

Linkse kiezers en linkse politici.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Op weg naar grauwheid

Geplaatst op 14 april 2018

Afbeelding

Een blije roker is geen onruststoker. Misschien klopt de tekst niet helemaal, ik heb geen zin om het ter controle ergens op te zoeken, maar het was ongeveer wat Theo van Gogh, als kettingroker, vaak stelde. Zelf ben ik ook een redelijk veelroker geweest. Van mijn twaalfde of zoiets tot mijn zestigste. Ademtekort dwong me tot stoppen.

Gelukkig voor mij denk ik nu vaak als ik lees, zie en hoor wat er allemaal aan terreur tegen rokers wordt ingezet. Waar komt dit opeens vandaan, vraag ik me vaak nogal onnozel af. Onnozel, omdat het antwoord voor de hand ligt; de Verenigde Naties natuurlijk.

Maar waar bemoeien die zich mee? Wat heeft roken met landen te maken? Wat heeft roken met conflicten tussen landen te maken? Niets, lijkt mij tot twee keer als antwoord. Het heeft wel iets met gezondheid te maken en ook daar bemoeit die VN zich mee.

Is de reikwijdte van die VN niet een beetje te ver aan het gaan? Naar mijn smaak wel. Wat is het volgende onderwerp voor robotmatige gedrochten bij die VN die blijkbaar niets menselijks hebben. Is dat het soms, worden we al lange tijd bestuurd door robotten, kunstmatige intelligentie zonder gebreken als lust in welke vorm dan ook?

Zo lijkt het wel. Ze zien er ook allemaal min of meer hetzelfde uit, al die mensachtige mieren die werkzaam zijn bij de VN en bij de EU. Het is alsof je verdwaald bent geraakt in een horror SF film van Z kwaliteit.

Ik weet me een hypocriet, want ik prijs me gelukkig dat ik aan het eind van mijn leven zit. Op zich zegt dit genoeg. Is het niet idioot dat iemand, en ik weet mij niet alleen, zich blij toont straks dood te gaan om de ellende niet volledig te hoeven ondergaan?

Liever dood en naar het onbekende dan gedwongen een vrome moslim moeten zijn. Nog liever, het Nirwana, maar helaas hebben we het niet voor het uitkiezen. Maar doorleven in een wereld waarin niets meer mag? Op weg naar grauwheid? Jakkes!

Na de sigaret is nu de alcohol aan de beurt. Een glaasje wijn bij de maaltijd kan geen kwaad, zei men altijd. Nee, zeggen nu de nieuwe moralisten, dat ene glaasje kan wel degelijk kwaad, dus weg met alcohol. Wereldwijd in de ban die alcohol.

Wat mag iemand straks nog wel? Neuken zonder de bedoeling dat daar een klein moslimpje extra uit voortkomt is natuurlijk ook uitgesloten, net als vrije partnerkeuze en wat nog meer? Denken wat je wilt? Nee, verboden. Wonen waar je wilt? Nee, uitgesloten.

Alles wordt straks bepaald door akelige types die enkel in protocollen kunnen denken. Een soort namaakmensen die weten wat goed en wat fout voor anderen is, een soort klonen die altijd gelijk hebben, ook al hebben ze dat nooit of zelden. Figuren met een bord voor hun kop of erger.

Mensen die genieten van macht, die graag anderen hun wil wensen op te leggen. Waar komt dit soort opeens zo massaal vandaan? Of waren ze altijd al aanwezig, maar hielden zij zich ergens verborgen? Staat er ergens een fabriek in de omgeving van New York en natuurlijk ook Brussel waar dit soort speciaal naar behoefte wordt gekweekt?

Of is het simpeler. Heeft een bepaald land de macht op wereldniveau via die VN gegrepen toen niemand even oplette? Kijk naar wat niet meer mag; roken en straks ook alcohol. Kijk naar wat voor soort mens overal op de wereld komt aanmarcheren. Dit is voldoende antwoord.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/14 ... grauwheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

SPD-licht wil ´s nachts minder licht in de straten

Geplaatst op 12 mei 2018

Afbeelding

Dagelijks verrijken de gasten van de Bondskanselier ons met seksuele overvallen tot aan verkrachtingen toe, roof, moord en doodslag. Dat gebeurt graag onder bescherming van de duisternis, vooral de aanvallen op vrouwen, die immers het advies krijgen om zich zo mogelijk ´s nachts niet alleen op weinig bezochte en/of verlichte plaatsen op te houden.

In deze situatie heeft het SPD-licht, de Duitse minister van Milieu Svenja Schulze (foto), een geniaal idee. Behorend tot haar takengebied en voorzien van linkse oogkleppen eist ze ´s nachts minder licht ter bescherming van insecten. “Er brandt steeds vaker steeds meer licht. Overmatige verlichting ´s nachts bedreigt insecten. Daarom zeg ik: licht uit als het niet nodig is”, aldus de minister.

Nu wil niemand betwisten dat het uitsterven van insecten op de lange termijn gezien ook effecten op de mensen zal hebben. Alleen op dit moment hebben deze mensen toch echt andere problemen, die niet alleen acuut hun leven enorm beperken, maar ook bedreigen. Onverlichte straten zijn dan ongeveer het tegendeel van hetgeen noodzakelijk is.

Wie echter in het rode moeras schommelt, ontbreekt het aan de vooruitziende blik voor dergelijke conclusies. Waar men echter heel gemakkelijk licht zou kunnen besparen, is in de burelen van de SPD – niemand heeft de mensen daar nodig.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/12 ... e-straten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Over de successen en het onvermijdelijke falen van de linkse politiek

Door: Sid Lukkassen, 10:01, 09 september 2018

Afbeelding
Joop den Uyl doet een facepalm /ANP

Iedere linkse revolutie krijgt het proletariaat dat ze verdient

Onlangs sprak ik bij Café Weltschmerz over een samenklontering in de maatschappelijke bovenlaag. Sociale mobiliteit hangt vast aan denkbeelden: wie wil stijgen op de maatschappelijke ladder, kan zich qua denkbeelden maar beter links-liberaal en internationaal georiënteerd uiten. Wie patriottische denkbeelden laat doorschemeren over zaken als cultuur en migratie, die loopt op tegen betonnen muren. Wie traditionele denkwijzen uitdraagt over rolpatronen en taakverdeling, stuit op een glazen plafond.

Psychiater dr. Esther van Fenema vroeg of dit is bewezen. Jazeker – dit is onderzocht. Wat blijkt is dat linkse beroepen dieper ideologisch links zijn en meer uitgesproken links, dan dat rechtse beroepen ideologisch rechts zijn.

Een aannemelijke verklaring is dat dit samenhangt met sociale status. Bij sommige beroepen is dit meer afhankelijk van netwerken dan van prestaties. Dit is een sociocratie en geen meritocratie. De analyse is dat de netwerkjesmaatschappij qua linkse beroepen meer is vervlochten dan qua rechtse beroepen: hierdoor hebben linkse beroepen naar hun aard een sterkere groepssolidariteit en kunnen zij de heersende belangen en de moraal van de samenleving beter domineren dan hun rechtse tegenhangers. Links trekt op in gesloten rangen: rechts is als het Mexicaanse leger.

Het verklaart tevens waarom het linker spectrum de onderlinge loyaliteit hoog in het vaandel heeft (net als de islam). De rechterkant is daarentegen een bonte verzameling individuen. De Nieuwe Zuil geeft hier een antwoord op, door nieuwe sociale banden tussen realistische mensen vorm te geven en bestaande banden te versterken. We moeten constateren dat links ideologisch water maakt en zinkt, maar organisatorisch oppermachtig is.

We moeten de aangehaalde statistieken leggen naast een onderzoek naar ‘dead end careers’ (oftewel ‘Big Mac’ jobs) – dan wordt het écht interessant. Toegegeven – deze data is meer gebaseerd op de VS dan op de EU. Maar zoals Niels Feitsma al schreef: alles uit de VS waait vroeg of laat over. “De Europese, van oorsprong aristocratische maatschappijen, zijn door de Amerikaanse massacultuur volledig gedemocratiseerd in de negatieve zin van het woord.” Precies wat Louis-Ferdinand Céline omschreef in Reis naar het einde van de nacht (1932).

In Frankrijk waren conservatieven en linksradicalen ooit verenigd tegen de opmars van het Amerikanisme, dat werd gezien als zowel plat en vulgair als kapitalistisch en consumentistisch. Maar wat is het punt van dat verzet geweest – zo kunnen we ons vandaag afvragen – als Frankrijk er de islamitische banlieues voor terugkreeg? Amerikanisering én islamisering: Europa krijgt ze allebei. Het authentieke aristocratische Europa sterft, wat overblijft is full blown ‘He’ – beluister H.P. Lovecraft tot 03.35.

Tot nu toe is de term ‘links’ wat lichtelijk gebruikt: meer als stok om de hond te slaan dan als precieze definitie. Knoop daarom in uw oren dat de term ‘links’ inmiddels als verzamelnaam en synoniem dient voor ‘progressief’. Dit omvat drie bestaande stromingen: progressief socialisme (sociaaldemocraten en types als Jeremy Corbyn), progressieve liberalen (D66, Trudeau, Macron, de Democraten in de VS), en tot slot de progressieve confessionelen (vroeger PPR, vandaag Merkel en het CDU).

Bovenal betekent progressivisme: cultuurrelativisme, multiculturalisme en anti-patriottisme. Van progressieve opiniemakers horen we afwisselend dat we de massamigratie ‘hebben verdiend’ (white guilt, socialistisch links) danwel dat massamigratie ‘bij een open samenleving hoort’ (globalisme, liberaal links). Zij zijn progressief in die zin dat ze zich inzetten voor een voortschrijdende cultuurverandering van de Westerse wereld. Dus lekker voorwaarts naar iets ‘nieuws’.

Begrijp dat het huidige politieke strijdtoneel in het Westen inmiddels vooral een culturele strijd is, geen economische. Wereldwijd dolf extreemlinks het onderspit: de Sovjet-Unie verkruimelde – in communistische ‘heilstaten’ kwamen de gruwelijkste misstanden aan het licht. In het Westen triomfeerde een gematigder links: verzorgingsstaten werden opgericht en de doorsnee arbeider werd betrekkelijk welvarend.

Met deze nieuwe status quo was het economische geschil beslecht. Er ontstond een modus vivendi tussen de sociaaldemocratie en het liberale kapitalisme. De kaarten werden onderling verdeeld (links de zorg, milieu, onderwijs en de cultuursector; rechts economie, infrastructuur, verkeer en veiligheid). Met als gentleman’s agreement: voer geen campagne op elkaars thema’s.

Jürgen Habermas, John Rawls en Charles Taylor waren de denkers van deze nieuwe consensus. Zij positioneerden zich als gematigde liberalen, maar pasten het liberalisme aan zodat het ook de kritische theorie en identity politics kon omvatten. Met een nieuw taalgebruik van sociale rechtvaardigheid en gelijke waardigheid. Dat taalgebruik speelde in op bijvoorbeeld de LGBT-gemeenschap, maar ook op de multiculturele samenleving en de gekrenkte gevoelens van migranten over het Europese koloniale verleden. Het liberalisme veranderde in een ideologie die big government kon verdragen en zelfs kon ondersteunen.

Alleen voor de bühne werd nog ‘gestreden’. Zie als bewijs de Paarse kabinetten en bijvoorbeeld Rutte II. De PvdA werd economisch zoals de VVD – de VVD werd cultureel zoals de PvdA. Cultuurverandering, bevolkingsvervanging, flexibilisering en privatisering – er is nauwelijks aandacht voor. Die vier fenomenen worden gezien als onveranderlijke feiten die behoren tot de post Koude Oorlog status quo.

Links ontdekte al eerder dat de arbeider zich had laten afkopen: die was feitelijk overgelopen naar de burgerij en de ondernemers. Sinds de oliecrisis zette links in op migratie uit met name moslimlanden: zij wierpen zich op als kampioenen van het multiculturalisme. Die keuze kaatst nu pijnlijk terug: het debat is van economie naar cultuur verschoven. Overal is het zichtbaar geworden dat het multiculturalisme faalt. Minister Blok bevestigde deze waarheid maar moet dit nog eventjes politiek-correct ontkennen zolang hij in de verkeerde functie zit.

De politieke orde van het oude Europa was feitelijk niet klaar voor de islam, want die orde was een duel tussen socialisme en liberalisme dat zich afspeelde binnen rechtstatelijke verhoudingen. Dit was een strijd om de economische prioriteitstelling van de Westerse cultuur; vandaag echter is het dominante thema het voortbestaan van de Westerse cultuur überhaupt.

Europa zal mettertijd een soort ‘islamweerstand’ ontwikkelen en daardoor in iets veranderen dat eenzelfde hardheid gemeen heeft met de islam, maar nog steeds wezenlijk van de islam verschilt. Hiermee is politiek te verdelen in oude politiek, de politiek à la Merkel die gestaag zal verdwijnen, en nieuwe politiek, eigen aan een Europa dat islamweerstand ontwikkelt. Nu zal links vermorzeld worden tussen de islam en het nationaalconservatisme. De vier opties die links heeft zijn doodlopende wegen.

[1] Meegaan met realistische islamkritiek. Dit is de optie Denemarken. Hiermee is links late to the party en aanvaarden zij een reagerende, volgende rol. Cultuurrealisten behouden het initiatief en blijven het debat bepalen.

[2] Westerse waarden zélf opeisen, zoals ‘vrijzinnigheid’. Dit is de optie Vrij Links. Echter hiermee negeert links de collectieve dimensie van het socialisme – ze worden in feite liberale individualisten.

[3] Klassenstrijd opnieuw op de agenda zetten. De optie Ewald Engelen. Maar hoe? – de economie is inmiddels in de greep van het globalisme; het globalisme overvleugelt vandaag de politiek. Arbeiders verhuren hun huizen via Airbnb en rijden als ‘ondernemers’ voor Uber.

[4] Volharden in identiteitspolitiek: de optie van de Amerikaanse Democraten. Hiermee aanvaardt links dat we elkaar eigenlijk niet kunnen begrijpen, wegens identiteit. Een blanke/atheïst zou zich niet in een zwarte/moslim kunnen verplaatsen, want ‘privilege’. Maar moet wel in het bijzonder rekening houden met de identiteit van die ander. Dit is het einde van ieder debat op overreding, het leidt tot Thomas Hobbes’ decisionisme (voor uitleg hierover zie deze video van 39.00 t/m 46.15).

Gedram over ‘white privilege’ werkt averechts. Er zijn immers veel hoogopgeleide blanken die ondanks hun Bildung én ondanks hun ‘white privilege’ kampen met voortdurende bestaansonzekerheid. Ondertussen nadert het najaar – de aanloop naar Sinterklaas begint en dus zal Sylvana niet weg zijn te slaan bij DWDD, de omroep die er ooit voor de arbeider was. De identiteitspolitiek van nieuw links maakt de nostalgie naar ‘oud links’ begrijpelijk.

Een debat over pensioenen is bijvoorbeeld onmogelijk als iemand de economische en arbeidsrechtelijke discussie direct het racismediscours intrekt. ‘Pensioenen zijn racisme want nieuwe Nederlanders krijgen minder dan autochtonen en dit moet worden gelijkgetrokken!’ Plots voel je dan de behoefte aan een vakbondsman die in al zijn halsstarrigheid tenminste nog weet waarover hij spreekt.

Het discours van nieuw links – identity politics – komt voort uit de kritische theorie. De Europese variant daarvan is het ‘deconstructiedenken’, de postmoderne filosofie van Jacques Derrida. Deze stromingen verklaren de crisis van links in een notendop. Wie machtsrelaties deconstrueert, ontrafelt de hiërarchieën die de samenleving bijeenhouden. Heel simpel gezegd wordt het beeld van de natuurlijke en kosmische orde der dingen onderuit gehaald, in de hoop dat mensen dan gaan geloven in het idee van de maakbare samenleving. Het maatschappelijk bindweefsel ontrafelt en wat overblijft is een onstuimig proletariaat.

So far, so good – dit is nog in lijn met de klassieke Verelendung van Karl Marx: ‘Things have to get worse before they can get better’. Oftewel ‘wij van links’ hebben een massa nodig die zich van de traditionele structuren heeft afgekeerd en nu vatbaar is voor onze utopische inzichten over het inrichten van de maatschappij via social engineering. De vervolgstap is om meer democratisering toe te passen en zo stemt de massa onze wensen naar de macht (zie de oudlinkse PvdA & D66).

Maar nu blijkt dit proletariaat niet progressief te zijn! Nieuw links ontdekte dat veel arbeiders vaderlandslievend zijn en vasthouden aan traditionele rolpatronen. Ai! De onderklasse ziet meer in een Wilders, die net zo anti-establishment is als zijzelf, en identificeert zich eerder met een Tommy Robinson die volkser is dan ‘links’. Het schiet immers niet op dat links inmiddels zelf tot het establishment behoort en dat het ‘proletariaat’ zich op straat tussen de zegeningen van de multiculturele samenleving begeeft!

Zodoende trekt links de conclusie: het proletariaat dat we hebben gekregen, daar kunnen we niets mee. Dus weg met democratisering! Technocratie moeten we hebben! (Zie de hedendaagse PvdA & D66).

Het volk van de straat af halen zodat zij de multiculti-malaise niet meer zien, dat kan niet. Maar wat wél kan is de media reguleren, zodat er tenminste niet meer over wordt bericht. Op deze wijze hoopt het post Koude Oorlog establishment tijd te rekken en de opmars van het nationaalconservatisme te vertragen.

Ondertussen blijft de nieuwlinkse deconstructietaal, met buzzwords zoals ‘wit privilege’, ‘diversiteit’, ‘institutioneel racisme’ en ‘inclusieve samenleving’ dienst doen als selectiecriterium. Wie de deugtaal beheerst is klaar voor het baltsritueel – klaar om tot de heersende klasse te worden toegelaten. Wie wil stijgen op de maatschappelijke ladder, kan zich qua denkbeelden maar beter linksliberaal en kosmopolitisch uiten. Het alternatief is de Nieuwe Zuil.

Conclusie: iedere linkse revolutie krijgt het proletariaat dat ze verdient – niet het proletariaat waarop de links-elitaire voorhoede hoopt.

https://tpo.nl/2018/09/09/sid-lukkassen ... -politiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

De dag dat links de democratie de rug toekeerde

Drieu Godefridi, 12 september 2018

In de Westerse wereld slaan wij in stomme verbazing een structurele evolutie gade, waarvan we het belang niet mogen onderschatten: links draait de democratie langzamerhand de rug toe. Het is een evolutie van de hoogste orde, die gevaren in zich draagt en verdient dat we er stil bij staan. Laten we twee voorbeelden nemen.

‘Deep State’
Vooreerst is er het Amerikaanse voorbeeld. Terwijl de voltallige pers, de peilingsinstituten en de ‘experten’ het linkse kamp, in de persoon van Hillary Clinton, in november 2016 de overwinning beloofden, werd het verslagen door de kandidaat van de rechterzijde, van de Republikeinen. Verbijstering en beven!

Vanzelfsprekend vallen er historische vergelijkingen te vinden. De Amerikaanse rechterzijde stond niet minder versteld toen ze het presidentschap aan Barack Obama moest laten, terwijl diens ideologisch profiel ver buiten het gewone Amerikaanse lag: een socialist die sympathiseerde met ideologieën zoals de islam, die heel minoritair waren in de VS, die vastbesloten leek zijn land een sociaal zekerheidsstelsel te bezorgen dat op West-Europese leest geschoeid was, die de energieprijzen wilde laten stijgen, de poorten wilde openzetten voor moslimimmigratie, kortom, die van de Verenigde Staten een nieuwe Europese Unie wilde maken.

Amerikaans rechts was geschandaliseerd en er kwam een wildgroei van warhoofdige theorieën, zoals de bewering dat Obama buiten het Amerikaanse grondgebied zou zijn geboren (wat hem zou hebben gediskwalificeerd voor het presidentschap). Maar daar houdt de vergelijking ook wel op, want nooit heeft het gigantische Amerikaanse staatapparaat zich tegen Obama gekeerd toen die eenmaal verkozen was. Maar na de investituur van Trump zijn wij getuige van een radicaal nieuw fenomeen in de Amerikaanse geschiedenis: dat van een ‘Deep State’ die alles in het werk stelt om de Republikeinse kandidaat uit het presidentsambt te verwijderen, al werd die conform het grondwettelijke stelsel verkozen.

Antidemocratisch gekonkel
Op dat gekonkel tegen de democratie hebben we nog geen klaar zicht. Bewezen elementen zijn er, en wel ongehoord zware en niet eerder vertoonde: de Democratische Partij en het FBI (het FBI!) hebben gezamenlijk gezorgd voor financiering, om door een Britse ex-spion die zelf met de Russen samenwerkt een bijzonder goor en vals ‘dossier’ tegen Trump te laten samenstellen. Dit dossier werd dan aan een gespecialiseerde rechtbank voorgelegd om toelating te krijgen om het campagneteam van Trump af te luisteren. Men ging daarbij evenwel frauduleus te werk, en liet de rechtbank onwetend zowel van de echte bron van het dossier, als van die financiering.

Meer in het algemeen gesteld, trad vanaf november 2016 een belangrijke deel van de Amerikaanse federale staat aan, in zijn onderscheiden geledingen, om de president weg te krijgen, onder verschillende voorwendsels waarvan het voornaamste was dat hij het met de Russen zou aanleggen. Er mag op gewezen worden dat de speciaal daartoe aangestelde aanklager Mueller, na twee jaar onderzoek niet het minste materiële feit heeft kunnen opspitten dat in die richting wees (en dat zonder mankeren ook zou zijn ‘gelekt’).

Als we dan verstijfd staan te kijken op de stortvloed van haat die de ‘klassieke’ Amerikaanse pers – massaal links georiënteerd zoals de opinieonderzoeken bij journalisten aantonen – dagelijks over Trump laat neerkomen, dan mogen we toch niet uit het oog verliezen dat het Trump en het Congres zijn die volgens de grondwet de democratische legitimiteit genieten.

Antifa-militie
Een tweede illustratie: de ‘Antifa’-beweging, overal actief in het Westen – toch in de VS en West-Europa: Oost-Europa lijkt er meer gespaard van te blijven. De methoden van de Antifa’s lijken direct verwant aan de maneuvers van de SA (Sturmabteilung) vlak voor de machtsgeep van de Duitse nationaalsocialisten in de jaren dertig. Je ziet een militie – een zwart geüniformeerde militie met maskers, helmen en vlaggen, en met slogans die even martiaal zijn als wraakzuchtig – tienduizenden mannen (en vrouwen) sterk, die op eigen houtje beslist wat acceptabel is en wat niet, buiten elk wettelijk, parlementair of democratisch criterium om. Hun enige actiemiddelen zijn geweld en intimidatie, rechtstreeks of door dreiging met een smeercampagne en karaktermoord op de sociale media.

Als een democratische regering een wet voorstelt of een maatregel uitvaardigt die de Antifa’s niet zint, dan gaan zij de straat op, richten vernielingen aan, slaan en molesteren, en laten achter zich een spoor van bloed en puin.

Laat een rechtse mandataris het ongeluk hebben op een publieke plaats – een restaurant, onder familie – Antifa’s tegen het lijf te lopen, dan zal hij eruit weggejaagd worden, achtervolgd tot op straat, en verplicht om de het oord te verlaten onder spot en beledigingen.

Laat een rechtse intellectueel (horresco referens) op het programma staan op een universitaire campus, of zelfs op privéinitatief in een privézaal, en honderden, soms duizenden Antifa’s zullen ervoor zorgen, desnoods met extreem geweld, dat de spreker niet aan het woord komt, of zelfs niet terplekke geraakt, of nog zijn lezing uit angst afzegt: victorie!

Fascistische methoden
Bij de recente publieke audities van Brett Kavanaugh, naar het zich laat uitzien toekomstig rechter bij het Hooggerechtshof, hebben we Antifa’s het democratische debat zien verstoren met gekrijs, met onderbrekingen van de sprekers, scheldpartijen en dreigementen, om te beletten dat de debatten doorgingen en deze rechter dan niet benoemd zou kunnen worden.

Men kan die methoden op honderd manieren omschrijven – ik kwalificeer ze als fascistisch in strikte zin – zeker is dat ze onder te brengen zijn, niet enkel in de marge van de democratie, maar tegen de democratie gericht. Aan de rechterzijde zien we geen enkel equivalent voor deze extremistische linkerzijde.

Links verliest overal
Dit zijn twee duidelijke symptomen, onder meerdere, dat de Westerse linkerzijde resoluut de steven afwendt van de oevers van de democratie – terwijl ze tegelijk beleidsverantwoordelijken als Francken, Salvini of Trump nazi’s noemt, al genieten precies dezen de volledige democratische legitimiteit.

Die verwijdering mag ons niet verbazen: links verliest overal in de stembus, want onze volkeren keren hen massaal de rug toe vanwege de gevolgen van hun dwaze kuren wat betreft economie, energie, migratie, maatschappijbeeld enzovoort.

Ze mag ons dan niet verbazen, die verwerping van de democratie door links moet niettemin meedogenloos bestreden worden. Weten we immers niet al sinds de oudheid dat het alternatief voor de democratie duizend namen draagt, maar de werkelijkheid ervan slechts één: dictatuur.

https://doorbraak.be/links-democratie-rug-toekeerde/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

“Hij wilde voor Kavanaugh gaan stemmen, gaf Trump niet de schuld van orkaan Florence en stak zijn Nikes in brand!!!” “Dat klinkt verdedigbaar wat mij betreft.” “Ja, laat hem maar lopen.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Groenen plannen Stasi 2.0!

Geplaatst op 18 september 2018

Afbeelding
“Dienst ter gevarenherkenning en spionageafweer” moet burgers bespioneren: Groenen plannen Stasi 2.0!

De politici van de Groenen, Konstantin von Notz en Irene Mihalic, beschrijven in een artikel in de “Welt” hoe zij de binnenlandse Veiligheidsdienst nieuw willen organiseren. Als het aan hen ligt, moet er een tweedeling komen: een “Instituut ter bescherming van de Grondwet” en een “dienst ter gevarenherkenning en spionageafweer”. Zo moeten de burgers in ons land volledig beschermd worden.

Wat deze Groene, linkse politici willen, is niets anders dan de totale controle van kritische burgers – hier wordt een Stasi 2.0 gepland, met alles wat er bij hoort!

Het “Instituut” controleert alles wat openbaar toegankelijk is – dus media, internetactiviteiten, uitlatingen. De “dienst” moet, als het aan de Groenen ligt, “met door de rechtsstaat toegestane middelen van de geheime dienst verantwoordelijk zijn voor de opheldering van grondwet-vijandige aspiraties voorafgaand aan concrete gevaren, die door de analyse van openbaar toegankelijke bronnen gewoon niet meer geleverd kan worden”. Dat betekent niets anders dan persoonlijke post lezen, telefoons aftappen, computers hacken.

Wie niet in de linkse controlestaat past, moet weg – ook president Maaßen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

Mevrouw Merkel doet zoals gebruikelijk mee aan deze kwade bedoeling, ze heeft er immers zelf belang bij om de mening van de burgers te beïnvloeden. Dat zal haar echter niet helpen, want de constante belastering van de grootste oppositiepartij in het Duitse parlement hebben de mensen in ons land al lang doorzien. Wij wijzen een linkse controlestaat volgens Groene voorstelling af.

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/18 ... stasi-2-0/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6534
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Linkse politiek

Bericht door Ali Yas »

In een rechtsstaat is het de grondwet die de burgers beschermt tegen de overheid, niet andersom.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Pas op, de neon-nazi´s zijn onderweg

Geplaatst op 22 september 2018

Afbeelding
Pas op, de neon-nazi´s komen!

Vroeger vereerden de Duitse linksen massamoordenaars zoals Hitler, Mao en Stalin, maar zoals de linksen nu ageren, hoe ze met andersdenkenden omgaan, moet men er van uitgaan dat deze monsters nog steeds hun lichtende voorbeelden zijn. En precies daarom noemen we de linksen met onmiddellijke ingang neon-nazi´s.

Maar ze zijn veel gevaarlijker dan hun lichtende voorbeelden, omdat ze de camouflagemantel van de “goedmensch” hebben aangetrokken en net doen alsof ze de wereld zouden willen redden. Terwijl ze niets anders van plan zijn dan in hun gelijkheidswaan deze aarde gewoon plat te walsen, zodat er geen verschillen meer tussen mensen bestaan.

En in deze ideologische waan laten ze een bloedspoor achter, waarvan de kwaden uit vroeger dagen niet eens durfden dromen.

De neon-nazi´s zijn ook een beetje dommer dan hun politieke voorouders. Ze laten zich namelijk voor het karretje van een fascistische ideologie spannen, die miljoenen gelovigen misbruikt om de wereldheerschappij te verkrijgen.

Dat is misschien ook het meest gevaarlijke en geesteszieke aan de neon-nazi´s. Ze menen het fascisme te moeten bestrijden door erbij te helpen dat het fascisme zich uitbreidt.

Van ´s morgens tot ´s avonds bazelen ze iets over “openheid naar de wereld toe”, “tolerantie” en “multiculti” en gaan daarbij over lijken om hun bizarre dromen ten koste van anderen te realiseren. De dodelijke gevolgen kunnen we iedere dag in de politieberichten lezen, mocht iemand dat niet willen geloven.

De neon-nazi´s, in oud Duits ook wel “asocialistische linkse fascisten” genaamd, zie je inmiddels overal in het rond zwaaien. Hun mars door de instituties hebben ze met succes afgesloten, ja, ze zijn zelfs doorgedrongen tot in de bondskanselarij, zitten met hun van het zitten vet geworden reten helemaal boven in de economie, in de media, de kerk en in de cultuurindustrie en bejubelen zichzelf.

Ze schuwen de zakelijke discussie, de politieke woordenwisseling, omdat ze hiertegen intellectueel en argumentatief helemaal niet opgewassen zijn. Dat weten ze en daarom schreeuwen ze ook zo in het rond, kwaken en kletsen iedere afvallige en andersdenkende in de rechtse hoek, gooien met stenen of Fake News om zich heen en beschuldigen iedereen als “nazi”.

Met dit goedkope, want gemakkelijk door te prikken, spelletje verschaffen ze zichzelf helaas steeds opnieuw – in ieder geval een tijd lang – een voordeel, want de “tegenstander” wordt zo in de verdediging gedrongen, moet zich rechtvaardigen en zich tegelijkertijd constant van zijn gelijken distantiëren.

Zodoende wordt, zogezegd als neveneffect, verhinderd dat het politieke verzet zich tegen hen aaneensluit en er gesloten gelederen ontstaan die noodzakelijk zijn om deze duistere neon-nazi´s te overwinnen – daarom maken ze je individueel kapot.

Men zou dus helemaal niet moeten ingaan op dit lage niveau van discussie en zich al helemaal niet constant moeten verdedigen. Negeren is de beste methode, zo hebben deze gek geworden en verblinde neon-nazi´s geen vat op je. Ze provoceren echter graag om zodoende van de problemen die ze hebben gecreëerd, en die ze niet kunnen of willen oplossen, af te leiden.

Natuurlijk weten de neon-nazi´s, ook al zullen ze het nooit toegeven, dat hun tijd voorbij is, op een bepaald moment wordt de wereld altijd weer verstandig. En alleen daarom springen ze als aangeschoten wilde zwijnen in het rond en schreeuwen ze hun implantaten uit hun schandelijke muilen – kijkt u alleen maar eens naar een parlementsdiscussie, dan weet u dat de neon-nazi´s het inmiddels in de broek doen van angst.

Hun laatste hoop om toch nog een beetje langer te “overleven” zijn de bondskanselier en de aan haar ondergeschikte autoriteiten en media. Zij allemaal proberen in een eenheidsfront een burgeroorlog in Duitsland aan te wakkeren, om zodoende door “militaire” superioriteit de zich verzettende burgers weer onder controle te krijgen.

Maar laten we dat toe? Laten we ons steeds dieper de duisternis indrijven, zodat we geknecht kunnen blijven worden? Of draaien we ons gewoon om en kijken we vol hoop naar de opgaande zon in het oosten?

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Thomas Böhm

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/22 ... -onderweg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Verkiezingsslogan Die Linke in Beieren: ‘Jezus zou op ons hebben gestemd’

Xander, 25-09-2018

Afbeelding
(Afbeelding: eigen werk Kai Weiss (1)).

Hoe absurd en schaamteloos het ook klinkt, het is geen grap: de links(groene)partij Die Linke in Bayern (Beieren) heeft op zijn verkiezingsposters de slogan ‘Jezus zou op ons hebben gestemd’ gezet. Als er één partij dat niet zou mogen doen dan zijn het de linksen wel, want zij komen rechtstreeks voort uit de gehate Oost Duitse SED, die tientallen jaren lang het christendom met keiharde hand onderdrukte. Het geeft aan hoe wanhopig links is geworden in de conservatieve, grootste en economisch sterkste deelstaat van de Bondsrepubliek.

Landelijk hebben Die Linke ongeveer 10% van de kiezers achter zich staan, te vergelijken met GroenLinks in Nederland. In Beieren is dat echter maar 3% tot 4%, en op 14 oktober, als er in Bayern deelstaatverkiezingen zijn, zal dat naar verwachting niet hoger worden.

De partijleiding moet het wel in de bol zijn geslagen, want het heeft op de posters langs de wegen en straten ‘Meer delen. Meer Vrede. Meer Naastenliefde. Jezus zou op ons hebben gestemd. Meer voor de meerderheid’ gezet – stuk voor stuk zaken waar historisch gezien het socialisme, en zeker de meest linkse varianten zoals het Marxisme, juist altijd mee op gespannen voet heeft gestaan, om het nog even mild uit te drukken.

Oorlog tegen de kerk en het christendom
Karl Marx noemde religie ‘opium voor het volk’ en vond dat religie, vooral de christelijke, diende te verdwijnen ten gunste van het communisme. De strijd tegen het christendom is altijd een dominante factor geweest in het communistische landen, niet alleen in het voormalige Oostblok, maar nu nog in bijvoorbeeld China en Noord Korea. In de laatstgenoemde staat gaan talloze christenen een verschrikkelijke dood tegemoet in concentratiekampen, waar overigens ook nog andere ‘dissidenten’ worden gestraft.

Desondanks is het links nooit gelukt de christelijke kerk uit te roeien. Integendeel, in het door de Sovjets overheerste Polen veroorzaakte paus Johannes Paulus II een ‘revolutie van het geweten’, en speelde de katholieke kerk een doorslaggevende rol bij de val van het IJzeren Gordijn.

Hetzelfde geldt voor de letterlijk ommuurde DDR, waar het volk tientallen jaren lang door de socialistische eenheidspartij SED in een ijzeren greep werd gehouden. Het gevolg was dat het aandeel christenen daalde van 95% in 1950 naar slechts 30% in 1989, het jaar van de Val van de Muur. Dat was het directe gevolg van de onderdrukking van het christendom door de SED, die een materialistisch en atheïstisch wereldbeeld aan alle mensen probeerde op te leggen.

Vooral sinds de jaren ’70 begon de kerk zich steeds meer te verzetten tegen het socialistische regime. Zo werden er vredesbewegingen opgericht en werden mensen met verboden alternatieve levensstijlen, zoals punkers, verwelkomd. Ook hielp de kerk mensen naar West Duitsland te vluchten. Het kerkelijke verzet werd in 1988 door partijleider Erich Honecker zelfs ‘contrarevolutionair’ genoemd.

Waslijst argumenten waarom Jezus nooit op links zou hebben gestemd
Er is een waslijst van argumenten aan te voeren waarom Jezus niet op Die Linke of andere socialistische partijen zou hebben gestemd. Historisch gezien leidt het socialisme juist niet tot ‘meer delen’ en ‘meer voor de meerderheid’ (de officiële landelijke slogan), maar tot gedwongen herverdeling door het afpakken van de rijkdom van gewone mensen en hen allen even arm te maken – met uitzondering van de heersende klasse natuurlijk. En ‘meer vrede’? Bepaald niet, het socialisme veroorzaakt in zijn diverse vormen uiteindelijk vrijwel zonder uitzondering dood en vernietiging van alle andersdenkenden. ‘Meer naastenliefde’ dan? Nou nee, eerder meer jaloezie en meer wantrouwen.

In het Westen zien we dat socialisten en linksen/linksgroenen over het algemeen diametrale doelen nastreven dan zowel het christendom als het Jodendom. Zo probeert links het traditionele gezin als basis van de samenleving te ondermijnen, ten gunste van allerlei alternatieve (seksuele) levensstijlen die door veel kerken worden afgewezen.

Links is overal een groot voorstander van ongelimiteerde abortus, daar waar in de meeste kerken juist het recht op leven centraal staat. Links kiest in het Midden Oosten vrijwel zonder uitzondering automatisch partij tegen de Joodse staat Israël, waar veel christenen een op de Bijbel gebaseerde sterke band mee hebben (nog even los van het feit dat Jezus Zelf een Jood was). Links is tevens de grootste pleitbezorger van het onbeperkt binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten, en het aanpassen van onze samenleving aan de islam (= islamisering), een openlijk antichristelijke religieuze ideologie, die het kerngeloof van het christendom als de grootst mogelijke godslastering beschouwt.

Katholiek verslaggever Kai Weiss schrijft voor het Mises Institute dan ook dat ‘de bewering dat Jezus op dit alles zou hebben gestemd, op een partij die het christendom tientallen jaren lang heeft onderdrukt, een partij die de door de kerk decennialang werd bestreden en uiteindelijk vreedzaam van de troon werd gestoten, een partij die normaal gesproken nooit goedkeurend over ook maar iets praat dat met religie te maken heeft (met uitzondering van de islam, maar voornamelijk omdat deze religieuze ideologie zich verzet tegen het christendom en Jodendom – X.), is niets minder dan afschuwelijk. Maar in zekere zin zou het ons een goed gevoel moeten geven, want het laat zien hoe wanhopig de Duitse socialisten op dit moment moeten zijn.’

Xander

(1) The Mises Institute via Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... en-gestemd
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Hebzucht van lifestyle links

Geplaatst op 4 oktober 2018

Waarom worden bijna dagelijks via met name de media en politiek wagonladingen leugens, bedrog en zelfs ook geestelijke terreur op ons losgelaten? Simpel, omdat we allang zijn overgenomen door de Saoedi’s en hun versie van de islam via de EU en de VN, waar alle fascisten, oplichters en landverraders bij elkaar in een grote zaal lijken te zitten.

Zolang de islam uit het Arabische schiereiland nog niet in het openbaar alle macht heeft, gedoogt hij domme zwarte activisten en geestelijk gestoorde Antifa-terroristen, die straks als eersten door de “islamisten” worden uitgeschakeld, maar te stom zijn om dat in te zien. Voorlopig in het belang van de versie van de islam uit dat schiereiland mogen zij de maatschappij, nog meer dan al gebeurt, ondermijnen via het brengen van onrust, chantage en terreur.

Het leeuwendeel van deze zogenaamde actievoerders staat op iemands loonlijst die daarvoor weer geld uit dat olierijke schiereiland krijgt. Zo betalen wij eigenlijk allen zelf grotendeels voor terreur die op ons wordt losgelaten via de olie en dus ook de benzineprijs.

Veel groepen die je momenteel de kop op ziet steken, hebben de bedoeling om onrust te zaaien en de maatschappij te ontwrichten, zelfs haat te zaaien tussen gekleurd en blank en nu ook tussen man en vrouw, en dat doen ze dus ook systematisch en goed voorbereid. Kijk maar naar de gevolgen van Metoo, weer eentje vermoedelijk direct uit de koker van de Obama-aanhang, net als eerder Black Lives Matter via de mevrouw met de toepasselijke achternaam Lynch.

Wees voorbereid op nog erger; de fascisten zitten overal, en overal doen zij zich voor als lammetjes om hun volk te bedriegen maar het zijn hongerige wolven of nog erger hebzuchtige leeghoofden, zie de namaak-Obama uit Canada en die van GrijsNiks bij ons.

Enkel een paar landen proberen stand te houden tegen de wereldwijde wens tot dominantie van de schiereiland islamisten, maar je ziet wat daar mee gebeurt, ze worden via de VN en de EU in de ban gedaan en geïsoleerd, zoals straks met Myanmar zal gebeuren, omdat dat land de invasietroepen vanuit Bangladesh probeert uit hun nu nog boeddhistische land terug te jagen naar het islamitische Bangladesh, van waaruit deze invasietroepen, onder het mom van ‘vluchtelingen’ zijn gekomen. Vreemd, islamitische vluchtelingen uit een islamitisch land.

Enkel oorlog lijkt de wens tot werelddominantie vanuit dat fascistisch Arabische schiereiland nog tegen te kunnen houden. Maar daar is het de tijd nog lang niet voor zolang de westerse landen vol zitten met zakkenvullers en andersoortige leeghoofdige oplichters in de politiek, de journalistiek, de academische wereld en het bedrijfsleven, die enkel met eigen belangen bezig zijn en het volk bedriegen met praatjes over solidariteit en leugens over waarom die invasie van immigranten noodzakelijk is.

Deze oplichters stellen dat wij deze invasie nodig hebben voor de toekomst van onze economieën, iets dat totale lulkoek is. Het tegenovergestelde is de waarheid; onze economieën zullen juist onderuit gehaald worden door deze, vanaf aanstaande tien december, nooit meer tegen te houden invasie. Tientallen miljoenen immigranten, zo niet honderden, kunnen zich dan beroepen op die krankzinnige VN en het ‘mensenrecht’ op immigratie. Dit ‘recht’ zal de wereld zoals wij die nu nog kennen in een rap tempo gaan verwoesten.

Zo zullen straks wellicht enkele decennia in het teken staan van ‘islam rules’ voor wij onze vrijheden zullen proberen terug te winnen door de agressieve en niets of niemand ontziende islamisten terug te jagen vanwaar zij zijn gekomen, dat Arabische schiereiland. Pas als dat gebeurt en dat eiland internationaal in de ban wordt gedaan, zullen vrijheid, recht en rechtvaardigheid kunnen worden hersteld.

Domheid die nu heerst door hebzucht bij velen, helaas ook bij vrijwel alle leiders van de eens socialisten, is de eigenlijke oorzaak waarom dit alles kan plaatsvinden en waarom wij aan de vooravond van totale vernietiging staan. En door dit te stellen, in de ijdele hoop nog iets te keren, ben ik in de ogen van carnaval en lifestyle links een vuile smerige Neonazi die in de Middellandse Zee verzopen moet worden. Zo is mij eerder eens gesteld.

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/04 ... yle-links/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Links: hypocriet en dhimmitude...

Afbeelding

Links: Verbied pitspoezen, omdat ik het afkeur

Ook links: Hoe durf je vrouwen te vertellen wat ze wel of niet kunnen dragen...


Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Wierd Duk)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Nahles (SPD) dreigt met “Agenda belastinggeldverspilling”

Geplaatst op 11 oktober 2018

Afbeelding
SPD-Agenda “Welvaartsstaat 2015”! Nahles dreigt met “Agenda belastinggeldverspilling”!

De voorzitster van de SPD, Andrea Nahles, kondigt aan dat de SPD afscheid zou nemen van de “Agenda 2010” en een concept “Welvaartsstaat 2025” wil opstarten.

Als sociaaldemocraten een nieuw concept van de welvaartsstaat willen bedenken, is dat voor de burgers absoluut een onheilstijding. Onder de streep blijft uiteindelijk altijd staan dat er nog meer geld herverdeeld moet worden, dat van tevoren afgepakt wordt van de hard werkende burgers en belastingbetalers in dit land. Wie zelf in zijn levensonderhoud voorziet en met de opbrengsten van zijn prestatie de gemeenschap draaiende houdt, is uiteindelijk altijd de klos.

Wie daadwerkelijk “sociale rechtvaardigheid” van zins is, die zou ervoor zorgen dat de vlijtige geschoolde arbeidskracht, die zichzelf afbeult voor zijn gezin, niet van iedere meer verdiende euro meer dan de helft aan de staat moet afstaan.

Het is “sociaal onrechtvaardig” wanneer postbezorgers en verpleegsters met hun belastingcenten het ecologische stroomfonds en elektrische auto´s van Groene beter-verdieners subsidiëren en normale verdieners ervoor moeten bloeden dat illegale immigranten zonder asielaanspraak ons gastrecht misbruiken.

Maar de hond legt eerder een voorraad worst aan dan dat sociaaldemocratische herverdelingspolitici de uitgebuite middenklasse meer in eigen zak laten houden van het zuur verdiende geld.

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/11 ... rspilling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48256
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Linkse politiek

Bericht door Pilgrim »

Jörg Meuthen (AfD): De volgende Groene waanzin dreigt – alle naambordjes weg

Geplaatst op 21 oktober 2018

Afbeelding

Altijd wanneer je denkt dat het nu toch echt niet meer mogelijk is dat de Groene waanzin nog erger wordt, kom je van een koude kermis thuis. Zo zag de eigenarenvereniging Huis & Grond zich nu genoodzaakt om zijn 900.000 leden te adviseren de naambordjes bij verhuurde woningen te verwijderen!

De reden: de huurders zouden zich door de naambordjes in hun privésfeer geschonden kunnen voelen en de verhuurder daarna kunnen aanklagen – er dreigen geldboetes van tot € 20 miljoen!

Basis van deze klacht: de vreselijke basisverordening gegevensbescherming.

De geestelijk vader van dit verschrikkelijke gedrocht: de “Groene” Europarlementariër Jan-Philipp Albrecht.

Waanzin. Van oudsher brengen mensen hun naam bij de deurbel aan, opdat men hen kan bereiken. Zo goed als niemand heeft zich daar tot nu toe aan gestoord, en de weinigen die zich er werkelijk aan stoorden (bijvoorbeeld bedreigde personen), hebben het naambordje gewoon zelf weggehaald.

En nu moet dat allemaal wellicht onwettig zijn en met enorme boetes bestraft worden? Dat begrijpt echt geen mens meer.

Maar precies dat is Groene ideologie. Overigens met vriendelijke ondersteuning van diegene die doet alsof ze bondskanselier is: Merkel zou het in de hand gehad hebben deze Groene basisverordening gegevensbescherming op Europees niveau te stoppen, maar dat heeft ze niet gedaan, omdat ze geen trammelant met de “Groenen” wilde hebben. Merkel staat namelijk ondertussen, zoals haar hele van haar kern ontdane CDU, voor links-groene politiek.

De kiezers in Hessen zijn gewaarschuwd: wie Groen stemt, krijgt dan ook Groene waanzin-politiek. Vandaag werd in een peiling een actueel percentage van 22% voor de “Groenen” in Hessen bekendgemaakt – echt schrikbarend.

Tijd om zo snel mogelijk een eind te maken aan de Groene waanzin. Tijd om op de enige partij te stemmen die nog gezond mensenverstand heeft. Tijd voor de AfD!Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/21 ... rdjes-weg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie