Schokkende docu. SJW-ziekte waait over naar NL

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74962
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Schokkende docu. SJW-ziekte waait over naar NL

Berichtdoor Ariel » Do Jun 22, 2017 1:02 pm

Afbeelding


Schokkende docu. SJW-ziekte waait over naar NLOp internet is een filmpje opnieuw opgedoken waarin met grote zorg wordt gesproken over het Amerikaanse fenomeen "Social Justice Warrior". Dat is een borderline aandoening die elke vorm van ratio en rede aantast in het brein van de SJW-lijder, en vervangt door hysterie, entitlement, op onredelijke toon geuite eisen aan de leefomgeving en een totale blokkade van dialoog, discussie of debat over doodnormale onderwerpen.

De ziekte treft opvallend genoeg vooral hoger opgeleide, blanke middenklassekinderen uit de millennial-categorie, al lijkt de gekleurde gemeenschap ook niet gevrijwaard van besmetting.

De ziekte belemmert sociaal contact, progressie en een redelijke omgang met elkaar en andere mensen, en uit zich vaak op racistische, discriminatoire en kleinerende wijze jegens argeloze slachtoffers. Patiënten van SJW vragen vaak om bescherming tegen overprikkeling en eisen afscherming tegen de mening van andere mensen, statistische feiten en de inhoud van geschiedenisboeken en literaire werken.

Opvallend genoeg presenteren de SJW-lijders deze verzoeken om rust en veiligheid zelf doorgaans met veel hysterie, stampij en verbaal geweld, niet zelden ondersteund door platte leuzen, simplistische marsliederen en incoherente kretologie op kartonnen borden. Fysieke agressie is ook geen uitzondering.

Haal niet 'Typisch Amerikaans' mompelend uw schouders op, dit is helaas ons voorland. De Amerikaanse aandoening heeft al diverse Nederlandse universiteiten, krantenredacties en Mediapark-medewerkers bereikt en daar velen besmet met het slopende virus. Deze korte documentaire gaat niet alleen over de VS, hij gaat ook over de Lisa's Bouyeri, Aafkes Romeijn, Sanders Philipse, Annes Ardon, Arzu's Aslan, Linda's Duits, Tofiks Dibi, Anne's Fleurs Dekker en al die andere meisjesnamen waarbij u van de meesten nooit van gehoord heeft, en waarvan u nooit gehoord zou hebben, als de vreselijke sociale identiteitsziekte 'SJW' niet had bestaan.

Wij wensen ons sterkte, want vooralsnog wordt er weinig tot niets gedaan om op verspreiding van deze entitlements-aandoening te stuiten. #PrayforSJW

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten