Amerika valt uit elkaar

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43032
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Amerika valt uit elkaar

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 25, 2017 2:20 am

10 Amerikaanse staten scheiden zich officieus af van VS om klimaatbeleid

Xander, 17-06-2017

Afbeelding
Links en links-liberaal is bewust bezig met het veroorzaken van een nieuwe burgeroorlog in de Verenigde Staten.

Extreemlinkse gouverneur van Californië: ‘Wij zijn een aparte natie’ - Staten gaan samenwerken met de EU in het vernietigen van de welvaart en vrijheid van het gewone volk – Analist: ‘Er komt een burgeroorlog aan’

De Verenigde Staten stevenen met zevenmijlslaarzen op een ongekende binnenlandse crisis af. Top Democraten hebben het al openlijk over het ontketenen van een opstand en burgeroorlog tegen de regering Trump. Linkse groepen en activisten plegen –daartoe aangezet door de mainstream media- almaar grover wordend geweld tegen rechtsen en conservatieven. En nu hebben 10 staten zich officieus afgescheiden van de VS door te verklaren dat ze samen met de EU en China een ‘klimaatalliantie’ gaan vormen die zich niets aantrekt van het terugtrekken van president Trump uit het klimaatakkoord van Parijs. In de Amerikaanse grondwet is het staten echter expliciet verboden om eenzijdig verdragen met andere landen te sluiten.

De afscheidingsregeringen van Californië, New York en Washington hebben letterlijk aangekondigd dat ze unilateraal –en grondwettelijk dus illegaal- het klimaatverdrag van Parijs zullen blijven honoreren. De extreemlinkse gouverneur Brown van Californië was heel duidelijk: ‘Het is een beetje heftig om over een partnerschap tussen China en Californië te spreken alsof we een apart land zijn, maar dat zijn we wel... Wij zijn een machtige staatsregering. We hebben negen andere staten die het met ons eens zijn.’

De Klimaatministers van Schotland en Noorwegen, alsmede ook enkele hoge EU officials, hebben al aangekondigd zich op losse Amerikaanse staten te gaan concentreren, waarmee ze de afscheidingsbeweging in de VS direct ondersteunen, en zich daarmee feitelijk als een vijand van Washington opwerpen.

Grote overeenkomsten met afscheiding Zuidelijke Confederatie in 1861
De staten Vermont, Massachusetts, Connecticut, Oregon, Colorado, Hawaii, Virginia en Rhode Island vormen de andere staten van de klimaatalliantie*, die veel weg heeft van de Montgomery Conventie van de (Zuidelijke) Confederatie, die leidde tot de Amerikaanse burgeroorlog tussen 1861 en 1865 (en tot een nederlaag van diezelfde Confederatie).

* Wij tellen er ook 11, maar Washington wordt niet als aparte staat gerekend.

In beide gevallen is er sprake van een alliantie van staten die weigert de autoriteit van Washington te erkennen. In de 19e eeuw wilden de Zuidelijke Staten de slavernij van de zwarten niet opgeven; in onze tijd wil de klimaatalliantie een nieuwe vorm van slavernij introduceren door met name met de EU mee te gaan in het vernietigen van de welvaart en vrijheid van het gewone volk door het opleggen van torenhoge klimaatbelastingen, en het weghalen van miljarden dollars en euro’s uit de samenleving door deze in enkele grote ‘groene energie’- en klimaatmultinationals en hun banken te pompen.

Net als de steenrijke Zuidelijke slavenhouders denkt de moderne linkse elite in Amerika en Europa dat ze door hun enorme rijkdom en macht onaantastbaar zijn, en zelfs straffeloos verraad kunnen plegen. Vanuit hun luxueuze penthouses, villa’s en regeringscentra kijken ze op ons neer, en trekken zich er niets van aan dat de meerderheid van het gewone volk veel minder enthousiast is over een met hun belastinggeld gefinancierde strijd tegen een fictief klimaatprobleem, en het overhevelen van miljarden, die voor zaken zoals gezondheidszorg en onderwijs hadden kunnen worden gebruikt, naar zinloze investeringen in tienduizenden windmolens en velden vol met zonnepanelen.

‘Nog steeds deel van Unie, MAAR...’
Gouverneur Brown zei weliswaar dat Californië ‘nog steeds deel uitmaakt van de Unie’, maar dat is net zo bizar als dat de commissaris van Friesland zou verklaren dat zijn provincie nog steeds deel uitmaakt van Nederland. Door een normaal feit te onderstrepen geeft iemand aan dat dit in de nabije toekomst wel eens zou kunnen veranderen.

Brown liet daar verder overigens geen misverstand over bestaan: ‘Het is belangrijk dat de wereld weet dat Amerika niet Washington is. Ja, we zijn deel van de Unie, maar we zijn ook een soevereine staat die het noodzakelijke beleid kan promoten dat nodig is voor ons overleven.’ Zijn cruciale ‘maar’ is de eerste openlijke stap naar een echte, officiële afscheiding van de Verenigde Staten.

De Californische gouverneur gaat op kosten van de Energy Foundation naar China om daar over (illegale) klimaatafspraken te praten. Achter deze Energy Foundation zitten een aantal extreemlinkse organisaties. Eén van de belangrijkste donateurs is Ecocrat miljardair Tom Steyer, die grote financiële belangen in China heeft, onder andere met leden van de Chinese regering. Steyer beschuldigde Trump van ‘verraad’ vanwege het terugtrekken uit het klimaatverdrag van Parijs.

Andere notoire ultralinkse namen achter de Energy Foundation zijn het Rockefeller Brothers Fund, Bloomberg en –daar hebben we hem weer- multi miljardair George Soros, de kwade genius achter de opstand tegen president Trump.

Ook verraad op gebied van immigratie
Daarnaast is er nog een ander gevoelig thema waarop Californië en andere staten rechtstreeks tegen Washington ingaan: immigratie. Zo negeren ze nieuwe federale wetten door een illegaal verdrag te handhaven waarmee illegale asielzoekers in zogenoemde ‘sanctuary’ steden en staten niet vervolgd mogen worden. Ook dit is puur verraad.

Wat de situatie nog erger maakt dan pal voor de Amerikaanse burgeroorlog is dat deze afscheidingsstaten openlijke allianties sluiten met vreemde –en in sommige opzichten zelfs vijandelijke- machten. Daarmee wordt de eenheid van de VS nog verder ondermijnd.

‘Er komt een burgeroorlog aan’
‘Er komt een burgeroorlog aan,’ concludeert Daniel Greenfield voor FrontPageMag dan ook. ‘Tijdens de laatste verkiezingen verwierp de territoriale meerderheid van de Amerikanen de heerschappij van de rijke en machtige stedelijke enclaves (op de verkiezingskaart kleurde bijna heel Amerika Republikeins rood, met uitzondering van de grote stedelijke gebieden in met name het Oosten en Westen). Buiten hun bases aan beide kusten werd de politieke macht van de Democraten verwoest. En dus zijn ze teruggevallen op (pogingen tot) omverwerping en afscheiding.’

‘China gaat op zeer serieuze wijze voorwaarts, net als Californië. En wij gaan de tegengestelde richting van Donald Trump op,’ dreigde gouverneur Brown. De door de Democraten beheerste massamedia juichen over dit openlijke verraad.

Greenfield: ‘Brown en zijn collega’s overtreden rechtstreeks de Logan Wet. Hun acties zijn een schending van de Grondwet van de VS. Dit alles is de zoveelste duistere stap op de weg naar een nieuwe burgeroorlog. Als de klimaatconfederatie niet ter verantwoording wordt geroepen vanwege hun verraad, zal de crisis alleen maar groter worden.

Xander

(1) FrontPageMag via Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... maatbeleid
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43032
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Amerika valt uit elkaar

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 02, 2019 8:17 pm

‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’

Posted on 02/11/2019

Afbeelding

Mike Adams: ‘Burgeroorlog Democraten tegen conservatieven, Trump-aanhangers en christenen reeds begonnen’

Reserve eenheden van het Amerikaanse korps mariniers hebben volgens bronnen op 3 oktober het bevel van president Trump gekregen om zich gereed te houden om in actie te komen tegen een eventuele staatsgreep door de Deep State / Democraten. Trump zou hiertoe hebben besloten omdat Democratische politici openlijk discussiëren over het laten arresteren en opsluiten van Trump en zijn voltallige kabinet. Dat zou een wanhoopspoging zijn om te voorkomen dat ze binnen korte tijd zelf worden gearresteerd wegens het opzetten van de Rusland-samenzwering hoax, en recenter ook het verzinsel dat Trump Oekraïne onder druk zou hebben gezet.

Het bevel werd onder het administratieve nummer 550/19 geautoriseerd door brigadier-generaal Daniel L. Shipley. 550/19 houdt in dat reserve mariniers ‘ter ondersteuning van de burgerlijke autoriteiten’ kunnen worden ingezet, dus tijdens een binnenlandse crisis of andere buitengewone situatie in de VS.

Eerste Palestijnse moslima in Congres wil Trump opsluiten
‘Veel waarnemers zijn bezorgd dat nu Democraten zoals afgevaardigde Tlaib (Michigan, de eerste Palestijns-Amerikaanse moslima in het Congres) openlijk praten over welke gevangenissen ze gaan gebruiken om president Trump en zijn kabinet in op te sluiten, en Hillary Clinton zichzelf weer naar voren schuift als presidentskandidaat, en het FISA-misbruik rapport van de procureur-generaal over een paar weken klaar is, de Deep State Democraten het punt hebben bereikt waarop ze wanhopig genoeg zijn om een ‘hete coup’ (arrestatie of executie van de president en zijn kabinet) te plegen om te voorkomen dat ze zelf in de gevangenis belanden,’ schrijft Mike Adams van Natural News.

‘De voltallige door de CIA gerunde Deep State media (bijv. de Washington Post, New York Times, CNN, etc., - alle mainstream nepnieuws verspreiders die altijd blindelings worden gekopieerd door hun ideologische evenknieën in Nederland) doen hier allemaal aan mee door het hele land op te hitsen met valse ‘klokkenluider’ complotten, wat complete verzinsels zijn.’

Conservatieven pakken massaal de wapens op bij impeachment of staatsgreep
Alex ‘Infowars’ Jones zou met een hooggeplaatste vertrouweling van Trump hebben gesproken over een mogelijke illegale staatsgreep. De president zou hebben bevestigd dat hij mariniers zou inzetten om het Witte Huis te beschermen, en vervolgens de plegers van deze criminele coup wettelijk zou vervolgen.’

Jones roept alle pro-Amerikaanse organisaties en personen op om de komende weken bereid te zijn om de president en zijn regering eventueel te beschermen tegen zo’n illegale coup. Grote aantallen conservatieve Amerikanen geven sinds het valse impeachment proces van de Democraten aan dat de grens wat hen betreft bijna is bereikt, en ze desnoods massaal de wapens oppakken.

‘Burgeroorlog Democraten tegen conservatieven en christenen reeds begonnen’
Adams schreef gisteren dat ‘de wetteloze, ontspoorde Democraten nu al een hete burgeroorlog tegen conservatieven en Trump aanhangers zijn begonnen door in restaurants en andere publieke plaatsen geweld tegen hen te plegen. Ze hebben de adressen van Trump sponsors gepubliceerd, en opgeroepen tot een massa slachting op alle conservatieven, christenen, Trump supporters en wapenbezitters.’

‘Amerika staat daarom niet op het randje van een burgeroorlog, maar zit daar al in. Smerige Democraten zoals Adam Schiff en Nancy Pelosi flansen in de hallen van het Congres het verraad in elkaar, en voeren met fake transcripten een illegale, heimelijke Deep State oorlog tegen onze president. Ze sturen getuigen aan, onthouden Republikeinen van het afleggen van getuigenverklaringen, en zijn bezig met een geheime impeachment zwendel die volledig draait om Deep State verzinsels en media hoaxen.’

‘Radicaal links is wetteloos, ontspoord, mentaal ziek en totaal losgeslagen’
‘De burgeroorlog is begonnen, en zal vanaf nu alleen maar erger worden. Democraten gaan massale schietpartijen op Antifa groepen in scene zetten, waar de conservatieven en Trump aanhangers de schuld van zullen krijgen. Ze gaan proberen de beurzen te laten crashen, zodat ze de financiële catastrofe aan Trump kunnen toeschrijven. Ze zullen massale chaos in de straten creëren, en oproepen om een gewelddadige coup tegen de president en zijn aanhang te plegen.’

‘Radicaal links is wetteloos, ontspoord, mentaal ziek en totaal losgeslagen. Dat geldt ook voor de linkse tech giganten, de linkse media, de linkse afgevaardigden in het Congres, en het naar links neigende justitiële systeem. Deze linksen gaan hun oorlog tegen Amerika niet stoppen voordat iemand hen daartoe dwingt. Vroeg of laat zullen ze moeten worden aangepakt en tegengehouden, wellicht doordat president Trump de Insurrection Act in werking stelt en de militaire politie inzet om Pelosi, Schiff, Comey, Brennan, McCabe en anderen wegens verraad te arresteren en aan te klagen.’

Adams verwacht overigens dat het gewone Amerikaanse volk spontaan in opstand zal komen tegen alle ‘liberals’ (linksen) die deze staatsgreep steunen. ‘De mensen hebben er genoeg van. Een stemming in het Congres om de president te impeachen kan wel eens de laatste druppel zijn. Daarom verwacht 70% van de Amerikanen volgens een recente peiling een aanstaande burgeroorlog. Na de laatste keer dat de Democraten een president vermoordden (Lincoln), werden velen van hen gepakt en publiekelijk opgehangen. Dat is de prijs van verraad als je probeert je land ten val te brengen.’

Xander
(1) Infowars via Natural News
(2) Natural News
Afbeelding: sociale media meme (bewerkt)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/t ... e-stoppen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2500
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Amerika valt uit elkaar

Berichtdoor silkyboxershortXL » Zo Nov 03, 2019 9:39 am

Pilgrim schreef:in actie te komen tegen een eventuele staatsgreep door de Deep State / Democraten.

De situatie is kritiek.
Ik geloof dat DT er veel aan gelegen is om de bevolking kalm te houden, de coupe pogingen geen extra momentum te geven door er aandacht op te richten. Chaos is wat de Deepstate wil.
Wat mij dan opvalt is de oorverdovende stilte in het Europese mediale landschap, publiek is vrijwel onwetend wat er zich afspeelt. B.v. ook, wat weet men over de Franse demonstraties gisteren? Of de Azië bankruns en of de outages van de banken in de VS of dat de DB vrijdag 1,5% in waarde zakte? De banken worden overeind gehouden door de Centrale (overheids) banken.Zowat heel Europa ligt onder een dikke deken van censuur, In het Europese bastion van de Deepstate is geen staatsgreep nodig want die is al voltooid en iedereeen is kalm.

Laatste filmpje uitzending van Dave Hodges die al weken aaneen 5 updates over de ontwikkelende situatie per dag doet, hij coördineert info en tracht daarin de rode lijn te vinden:

Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Mahalingam
Berichten: 39726
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Amerika valt uit elkaar

Berichtdoor Mahalingam » Za Nov 09, 2019 3:28 pm

Afbeelding

Dit is Juli Briskman en ze steekt de vinger op naar een voorbijrijdende Trump.Dat is heldhaftig gedrag volgens de anti-Trumpers. En volgens anderen gewoon onbeschoft.
Na een hoop gedoe op de sociale media werd ze ontslagen. Hij kreeg te maken met een kudde advocaten betaald door haar medestanders (Soros?)
"She filed a wrongful-termination lawsuit, which was dismissed, but she successfully sued for severance."
Het heeft haar geen windeieren gelegd.
Woman who gave Trump the finger elected in Virginia
The viral photo of Juli Briskman giving the middle finger to Trump’s motorcade while riding a bike was a key part of her campaign to be on the county board of supervisors in the Virginia county that includes the Trump National Golf Club. Briskman will represent her district in Loudoun county, near Washington DC, after defeating the incumbent Republican.
https://www.theguardian.com/us-news/2019/nov/06/juli-briskman-trump-middle-finger-wins-office-virginia
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten