FBI-onderzoek naar Bernie Sanders en zijn vrouw

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

FBI-onderzoek naar Bernie Sanders en zijn vrouw

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 25, 2017 11:44 pm

FBI-onderzoek naar Bernie Sanders en eega gestart

Geplaatst op 25 juni 2017

Afbeelding

Bernie Sanders, de kandidaat die het tegen Hillary Clinton opnam in de voorverkiezingen van de Democratische Partij, is in het nauw gedreven. De FBI heeft namelijk bevestigd dat ze een crimineel onderzoek heeft opgestart naar hem en zijn vrouw (foto). Casus belli? U gelooft het niet: verduistering van een fundraising...

Voorgeschiedenis

Zoals velen van u wel weten, heeft Hillary Clinton slechts van Sanders gewonnen door de steun en superstemmen van de partijbonzen. Het is ironisch dat indien alleen de ‘normale’ stemmen zouden worden geteld Bernie Sanders met vlag en wimpel gewonnen had van Clinton. De parallel aan de daaropvolgende presidentsverkiezingen is duidelijk zichtbaar.

Bernie stond bekend als betrouwbaar en socialistisch. Een man van het volk, voor het volk en tegen uitbuiting en (extreem) kapitalisme. Hoewel een socialist kreeg hij veel goodwill, doordat ook hij zich afzette tegen de status quo en geen blad voor de mond nam.

FBI-onderzoek
Hoe zuur is het dan ook dat de FBI nu bekend heeft gemaakt een officieel onderzoek te starten naar verduistering. Het onderzoek is tweeledig: enerzijds naar een dubieuze lening van Jane Sanders voor uitbreiding van het Burlington College, waar Jane toen president was, anderzijds naar verdwenen gelden tijdens een fundraising voor dit College. Het officieel doorgegeven bedrag ($ 600.000,-) was namelijk beduidend lager dan de som der delen...

Bij het afsluiten van de lening zou Bernie Sanders ongeoorloofde druk hebben uitgeoefend op de People’s United Bank en bij de tweede zou veel van het ‘verdwenen’ geld in de zakken van de familie Sanders terecht zijn gekomen. De familie Sanders heeft nu juridische hulp ingehuurd.

Ironie
De ironie wil dat geen enkele instantie zich eraan waagt de Clinton’s en hun ‘Foundation’ te onderzoeken, waarvan bijna iedereen weet dat dit één corrupte bende is op een X- schaal groter dan de familie Sanders. En voor de fanatieke supporters van ‘Honest Bernie’ moet dit ook een schok zijn.

Ik hoop dat de FBI dit keer wel strak en professioneel te werk gaat. Niet alleen ten behoeve van rechtsgelijkheid en rechtvaardigheid in deze specifieke zaak, maar ook omdat dit wel eens de basis en het draagvlak kan zijn voor een gedegen onderzoek naar de meest corrupte en criminele familie in de wereld:

Afbeelding

Door: “Manna”

https://ejbron.wordpress.com/2017/06/25 ... a-gestart/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten