Corruptie in de Verenigde Naties

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 22, 2017 1:12 am

Verbijstering over benoeming van Mugabe als VN-ambassadeur

Leon van Wijk, 21-10-17

Afbeelding

De Verenigde Naties liggen flink onder vuur nadat Robert Mugabe (93) gisteren werd aangesteld als zogenoemde goodwill-ambassadeur. De beruchte Zimbabwaanse president gaat samen met de Wereldgezondheidsorganisatie in Afrika de strijd aan tegen ziektes als astma, terwijl zijn eigen land gebukt gaat onder een zorgcrisis.

,,Een stuitend, slecht en bizar idee", zo twitterde minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Hij noemde het verder 'slecht voor de prestige van de WHO en haar gezondheidsmissie'.

Een goodwill-ambassadeur is iemand die zijn bekendheid inzet om bepaalde onderwerpen, zoals ziektes, onder de aandacht te brengen. Bij de benoeming van Mugabe in Uruguay was de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie vol lof over Zimbabwe. Het land doet er volgens Tedros Adhanom Ghebreyesus veel aan om iedereen zorg te bieden en gezond leven te bevorderen. In werkelijkheid is de zorgsector in Zimbabwe er heel slecht aan toe, schrijft The Guardian. De meeste ziekenhuizen hebben een nijpend tekort aan belangrijke medicijnen en doktoren krijgen regelmatig geen salaris.

Beschamend
Mensenrechtenorganisaties en oppositiepartijen zijn daarom verbijsterd over de aanstelling van Mugabe. De autoritaire leider zou volgens velen hebben gesjoemeld bij verkiezingen, protesten met geweld neerslaan en verantwoordelijk zijn voor de economische neergang van Zimbabwe. ,,Gezien de verschrikkelijke manier waarop hij met mensenrechten omgaat, is het beschamend om hem goodwill-ambassadeur van wat dan ook te maken'', twittert Iain Levine van Human Rights Watch.

Ook UN Watch, een organisatie die de Verenigde Naties als waakhond in de gaten houdt, is kritisch. ,,De regering van Mugabe heeft voorvechters van mensenrechten schandalig behandeld'', aldus directeur Hillel Neuer volgens persbureau Reuters. Hij noemt het Zimbabwaanse zorgstelsel een 'hopeloos geval'. ,,Het is misselijkmakend dat de Verenigde Naties nu doen alsof het land groot voorvechter is van gezondheid.''

Zelf naar buitenland
MDC, de belangrijkste oppositiepartij in Zimbabwe, noemt de benoeming 'lachwekkend'. ,,Het zorgstelsel in Zimbabwe is een chaos, dit is een belediging'', aldus woordvoerder Obert Gutu. Volgens hem heeft de bejaarde Mugabe, die een broze gezondheid heeft, het zorgsysteem geruïneerd. ,,Hij en zijn familie reizen zelf af naar Singapore voor behandelingen, nu hij onze eigen ziekenhuizen heeft verwaarloosd.''

Mugabe zou eerder deze week nog tegen de Wereldgezondheidsorganisatie hebben gezegd dat hij specifiek beleid heeft gemaakt voor zogenoemde niet-overdraagbare ziektes en aandoeningen, waarop hij als ambassadeur de aandacht wil vestigen. Het gaat om bijvoorbeeld beroertes, astma en hartaanvallen. Aan zulke ziektes sterven jaarlijks zo'n 36 miljoen mensen. Daarmee zijn deze aandoeningen volgens de Wereldgezondheidsorganisatie de belangrijkste doodsoorzaak in de wereld.

https://www.ad.nl/buitenland/verbijster ... ~a24035e4/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 22, 2017 7:19 pm

WHO komt terug op benoeming Robert Mugabe tot ambassadeur

Gepubliceerd: 22 oktober 2017

De directeur van Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft zondag de benoeming van president Robert Mugabe van Zimbabwe tot goodwill-ambassadeur ingetrokken.

Directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus kreeg woensdag een stortvloed aan kritiek nadat de aanstelling van Mugabe bekend werd.

De topman liet zaterdagavond weten zijn beslissing te heroverwegen. Nu blijkt dat de Zimbabwaanse president niet langer ambassadeur is. Adhanom Ghebreyesus laat weten dat hij tot dit besluit is gekomen na het bestuderen van de bezwaren tegen de benoeming.

"Ik heb gesproken met de regering van Zimbabwe en samen hebben we besloten dat dit het beste is voor de WHO", laat hij in een verklaring weten. Mugabe zou in Afrika aandacht moeten gaan vragen voor niet-overdraagbare ziektes.

Kritiek
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken noemde de benoeming ''een stuitend, slecht en bizar idee" en ''slecht voor de prestige van de WHO en haar gezondheidsmissie". Groot-Brittannië noemde het ''verrassend en teleurstellend" en ook de Verenigde Staten waren teleurgesteld.

Het westen houdt Mugabe verantwoordelijk voor mensenrechtenschendingen en het verwoesten van de economie van zijn land. Ook mensenrechtenorganisaties als Human Rights Watch waren ontevreden met de benoeming van de 93-jarige president.

Eerder prees de WHO-directeur Zimbabwe als een land waar gezondheidszorg voor iedereen een politieke topprioriteit is.

Door: NU.nl/ANP

https://www.nu.nl/buitenland/4974227/wh ... adeur.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Ali Yas » Zo Okt 22, 2017 7:53 pm

Pilgrim schreef:
Eerder prees de WHO-directeur Zimbabwe als een land waar gezondheidszorg voor iedereen een politieke topprioriteit is.

Op dat moment had die man al ontslagen moeten worden. Zulke dingen kun je niet zeggen en serieus genomen blijven worden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69228
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Ariel » Zo Okt 22, 2017 8:30 pm

Ali Yas schreef:Op dat moment had die man al ontslagen moeten worden. Zulke dingen kun je niet zeggen en serieus genomen blijven worden.


De man Tedros Adhanom Ghebreyesus komt uit Ethiopie. Hij weet niet beter. Ik zeg verder niks meer. icon_silent.gif

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Ali Yas » Ma Okt 23, 2017 6:11 am

Ariel schreef:
Ali Yas schreef:Op dat moment had die man al ontslagen moeten worden. Zulke dingen kun je niet zeggen en serieus genomen blijven worden.


De man Tedros Adhanom Ghebreyesus komt uit Ethiopie. Hij weet niet beter.


Maar wie heeft/hebben die vent dan op die plek gezet en laten zitten? Dáár zit de fout.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4123
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor sjun » Ma Okt 23, 2017 8:34 am

Ook daar zijn wel verklaringen voor. Maar dat is een proces geweest dat iets meer tijd kost om in de gaten te krijgen. Maar heb je dat eenmaal op je in laten werken en doordacht dan werkt dat iets uit op je narratieve paradigma.De invloed daarvan zie je nu al terug op verschillende fora en weblogs waar gespot moraalclaimend politiekcorrectisme steeds vaker weersproken wordt.
Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 14, 2018 12:44 am

De VN benoemt ’s werelds ergste schenders van mensenrechten als leiders van commissies

Geplaatst op 13 juli 2018

Afbeelding

Een droom aan diggelen
Eleanor Roosevelt hielp met het opmaken van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bij de Verenigde Naties. Ze hoopte dat de Verenigde Naties de mensheid zouden helpen en ze diende als een belangrijke voorstander van de Verenigde Naties.

“De VN is onze grootste hoop op vrede in de toekomst. Alleen kunnen we de vrede van de wereld niet behouden, maar in samenwerking met anderen moeten we deze veel verlangde veiligheid bereiken.”

“Ik geloofde dat de Verenigde Naties de enige hoop voor een vreedzame wereld was. Ik wist dat mijn man veel belang hechtte aan de oprichting van deze wereldorganisatie. Dus ik voelde een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Ik geloof dat ze zou huilen als ze deze video zag.

Afbeelding
Publieke onthoofding met het zwaard van de 31-jarige Rizana Nafeek uit Sri Lanka begin januari 2013, Saoedi-Arabië [bron en video]

Mensenrechtenschenders leiden de show
Enkele van de ergste mensenrechtendelinquenten ter wereld leiden de mensenrechtencomités en -sessies.

De Verenigde Naties, en haar organisaties, commissies, enz. staan hen toe weg te komen met hun misdaden tegen de menselijkheid en hun eigen burgers. Bovendien komen ze eruit als heiligen! Luister gewoon naar wat ze zeggen …

Syrië en Iran
Syrië: “We hebben de plicht de mensenrechten van onze landgenoten te beschermen en hen te beschermen tegen bloedbaden.” Dit is hetzelfde Syrië dat al jarenlang zijn eigen burgerbevolking afslacht!

Iran: “Wij ondersteunen multilaterisme.” Natuurlijk ‘steunt’ Iran het multilateralisme. Dat is hoe Iran de wereld stopt van het stoppen van hun kwade terreur over de hele wereld.

Iran weet dat het met zijn olie altijd op sommige wereldnaties kan rekenen om hun financiële / energiebehoeften te verkiezen boven het samenwerken met andere landen om gerechtigheid na te streven en te voorkomen dat Iran optreedt als de grootste terreurstaat ter wereld!

Noord-Korea en Turkije
Noord-Korea: “We zijn vastbesloten om dialoog en samenwerking te bevorderen.” Natuurlijk wel. Het enige wat ze willen is een dialoog zodat ze weg kunnen komen met hun afschuwelijke mensenrechtenschendingen tegen hun eigen burgers.

Turkije: “We zullen blijven samenwerken en een openhartige dialoog onderhouden.” Dit is een ander land dat haar eigen minderheidsbevolking onderdrukt. Ze houden liever vast aan ‘dialoog’ in plaats van hun onderdrukkende acties tegen hun eigen burgers te stoppen.

Voor wat?
De Verenigde Naties doen het tegenovergestelde van het handhaven van haar missie. Ze wijzen mensenrechtenschenders aan als leiders van VN-commissies. Landen die vrouwen onderwerpen zetelen thans in de raden van bestuur. Hoe onethisch is dat? Waarom beloont de VN diegenen die voorbijgaan en ingaan tegen alle aspecten van haar oprichtingsmissie?

Het doel van de VN is om vrede, gerechtigheid en sociale vooruitgang te beschermen. Wanneer de Verenigde Naties echter mensenrechtenregio’s zoals Iran, Syrië, Noord-Korea, Cuba, Saoedi-Arabië, Turkije enz. Toestaan deze plek te bestieren en weg te komen met schendingen van de mensenrechten, is de organisatie waardeloos.

Mogen wij het verdienen om de oprichting te zien van een organisatie waar alleen echte democratieën inspraak hebben in internationale instellingen om de mensenrechten te beschermen. De huidige organisatie van de Verenigde Naties is gebroken en dodelijk ziek.

Door Hillel Neuer – UN Watch
______________________________________________________

Teken hier de petitie: “EXPEL SAUDI ARABIA from the UN Human Rights Council” – 21,983 have signed. Let’s get to 25,000!Bronnen:
♦ naar een artikel van Avi Abelow “The UN appoints world’s worst human rights abusers as leaders of commissions” van 4 juli 2018 op de site van Israel Unwired

https://brabosh.com/2018/07/13/pqpct-jby/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jul 15, 2018 11:52 am

Stel, de Club ter Verbreiding van het Veganisme stelt een legbatterijhouder en de CEO van een kippenslachterijlijn aan als voorzitter en penningmeester. Vraag: hoeveel leden heeft die club na 1 dag?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14914
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 15, 2018 12:52 pm

Ali Yas schreef:Stel, de Club ter Verbreiding van het Veganisme stelt een legbatterijhouder en de CEO van een kippenslachterijlijn aan als voorzitter en penningmeester. Vraag: hoeveel leden heeft die club na 1 dag?

Hetzelfde aantal leden.

Zij hebben zelf de CEO aangesteld. [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jul 15, 2018 1:47 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Hetzelfde aantal leden.

Zij hebben zelf de CEO aangesteld. [icon_lol.gif]


Bijdehand. Jij wint [icon_lol.gif]
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 21, 2018 3:58 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 22, 2018 1:41 pm

Het verraad van de VN

Geplaatst op 22 juli 2018

Afbeelding

Gelovige mensen zijn opeens veel meer waard dan ongelovige menselijke honden en varkens. Dat hebben we eerder gekend in het Übermensch-tijdperk. De gelovige mag alles en staat boven de wet. Vrouwen en kinderen zijn oorlogsbuit waar een gelovige zich onbeperkt aan mag vergrijpen. Omgekeerd zullen ongelovige menselijke honden en varkens het niet in hun hoofd moeten halen een gelovige iets te doen, dit dient onmiddellijk met de dood van deze ongelovige bestraft te worden.

Het is de gelovige verder hoe langer hoe meer bij wet toegestaan in het belang van het geloof naar gelieven ongelovigen te bedriegen, uit te buiten, aan te vallen en zelfs te doden. Juridisch wordt dit hoe langer hoe meer afgehandeld via een soort ‘eigen schuld, dikke bult rechtspraak’. Dan had het slachtoffer maar geen islamhater moeten zijn, krijsen ‘linkse intellectuelen’.

Maar wat kunnen zij ook, wat kan je doen als het de Verenigde Naties zijn die achter dit alles zitten. Dus als je machteloos bent, dan trap je toch ook maar mee op het slachtoffer, daar zijn veel politici erg goed in. Braaf meedoen is het credo, roken is bijvoorbeeld niet halal en moet wereldwijd worden bestreden. Roken wordt wereldwijd ook al jaren bestreden vanuit de Verenigde Naties, die zich hebben ontwikkeld tot nieuwe nazi’s. Een rookverbod in kroegen heeft als prettig bijeffect dat ook de niet halal alcohol wordt aangepakt zonder dat dit direct gebeurt, veel kroegen zullen op termijn verdwijnen door teruglopend bezoek door dat rookverbod. Een eerste soort aanslag op onze cultuur dus waar linkse en christelijke geheelonthouders zich gaarne bij aansluiten.

Ook op andere terreinen zullen de ongelovige honden en varkens moeten toegeven. In supermarkten moet halal vlees liggen en moet drank uit de schappen worden verbannen. In de nabije toekomst zullen we dat ook zien gebeuren. Er is al halal Kentucky Fried Chicken en wie zullen volgen? Onder druk van onze gelovige broeders en zusters zullen diverse niet halal producten uit winkels worden verwijderd. Alcohol mag enkel nog worden verkocht in speciale winkels, slijterijen dus, die door gelovige broeders en zusters mogen worden aangevallen, ruiten ingeslagen en brandbommen binnen gegooid. Zoals al is gebeurd en in de toekomst zal toenemen. Hoezo nieuwe Kristallnachten van de kant van ultrarechts, linkse wegkijkers?

Ruiten inslaan bij Joodse restaurants is ook al gebeurd en zal nog meer plaatsvinden. Honden mogen in het openbaar worden gestenigd als zijnde onreine dieren. Zomaar wat gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden of in de toekomst zullen plaatsvinden. En dan lopen deze gelovige figuren ook nog aan één stuk door te krijsen dat wij, de Europeanen, hen discrimineren en zelfs genocide op hen wensen te plegen?! Discriminatie, en straks ook genocide, komt van hun kant en zal toenemen, zodat uit angst het aantal Europese vrouwen met hoofddoeken zal toenemen, dat nog meer laffe rechters en politici hun eigen bevolking verder zullen afvallen, wat al in de praktijk gebeurt, zodat meer ongelovige honden en varkens hun hoofden buigen en zich bekeren als zij bemerken dat zij tweederangs burgers zijn geworden in hun eigen landen.

Allemaal vuile fascistische praatjes? Allemaal gore ultrarechtse verzinsels? Volgens laffe en of corrupte linkse en progressieve collaborateurs wel, maar ook in werkelijkheid? En dit alles wordt gepromoot door de Verenigde Naties. De Verenigde Naties hebben tabaksproducenten op dezelfde zwarte lijst gezet als die van landmijnen en clusterbommen. De Verenigde Naties eisen net als de Jihadist Obama dat Europa alle vluchtelingen en immigranten opneemt, wat Europa onder leiding van de landverrader Merkel braaf doet. Ondanks alle ellende die zij daarmee hun eigen volkeren aandoen. Ondanks alle ellende die zij in de toekomst hiermee scheppen.

En eerstdaags komt het sluitstuk: de Verenigde Naties stellen voor dat immigratie een van de universele mensenrechten wordt. Dit laatste gaat in praktijk inhouden dat een volksverhuizing van tientallen of zelfs van honderden miljoenen immigranten wettelijk dan niet meer tegen te houden is. Kassa ring voor de Sorossen en andere criminelen onder ons die deze stromen bijvoorbeeld logistiek zullen bijstaan. Dit betekent het einde van de wereld zoals wij die nu nog kennen. Europa zal worden overspoeld met geld- en geluk zoekende immigranten die, hoe kan het ook anders, grotendeels islamitisch zullen zijn. Genocide op Europeanen op een schaal zoals die nog nimmer heeft plaatsgevonden zal niet ondenkbaar zijn. Een genocide die al is ingezet met de talloze aanslagen. Ook zullen op termijn hieruit volgend burgeroorlog en de Derde Wereldoorlog niet langer ondenkbaar zijn.

Waarom wensen die Verenigde Naties de wereld op de rand van totale vernietiging te brengen? Waarom komt deze Raad aan één stuk door met eisen die de hele wereld op zijn kop zetten en tweedracht zaaien. Wil deze VN een Derde Wereldoorlog? Antwoord: JA! De VN wordt gedomineerd door de groep van islamitische landen en het meest restrictieve islamland Saoedi-Arabië bepaalt momenteel vrijwel het totale beleid. Dit land, waar vrouwen, homoseksuelen en mensenrechten in het algemeen niet of nauwelijks bestaan, is voorzitter van de commissie mensenrechten van de Verenigde Naties. Dit zegt genoeg over wat er loos is bij die Verenigde Naties. Een ieder die dit niet ziet als volledig tegenstrijdig met die mensenrechten is niet goed in de bovenkamer of totaal corrupt.

Wat wil Saoedi-Arabië via de Verenigde Naties bereiken? Een korte zoektocht op internet laat niet veel goeds zien. Het moslim-imperialisme gijzelt de Verenigde Naties. Fundamentalisten zien door slaafse internationale instanties de ene na de andere resolutie van hen aangenomen worden. Hun bedoeling is onder andere om de geschiedenis van de mensheid te herschrijven. Vooral alle sporen van het Jodendom en het christendom moeten worden vernietigd. Wat het meest treurig is, is dat dit gebeurt met veelal slaafse medewerking van het Westen. Druiloren die dromen van “Chrislam”. Het alle sporen van andere religies uitwissen is wat eerder zal plaatsvinden. Uitwissen zoals we hebben gezien in Afghanistan, waar al culturele verwijzingen, zoals Boeddha-beelden, op grote schaal zijn opgeblazen en vernietigd om zo getuigenissen van een religie voorgoed te verwijderen.

De Saoedische vorm van islam wenst via de Verenigde Naties de wereld over te nemen met zowel de harde jihad van geweld, via dus ook oorlogen gevoerd door hun westerse slavenlegers tegen landen die de radicale islam uit Saoedi-Arabië niet welgezind zijn, zoals het eens min of meer democratische Irak, het idem Syrië en de min of meer progressieve islamvorm uit Libië. En via de zachte jihad van massa-immigratie en geschiedvervalsing, die door met name groepen zwarte haatactivisten op grove schaal al via leugen en bedrog plaatsvindt, en tevens, indien noodzakelijk, op de achtergrond via dreiging met terrorisme en ander geweld.

Via de Verenigde Naties neemt deze vorm van islam de wereld over en het Westen laat het gebeuren. Laffe en veelal ook corrupte leiders uit politiek en religie hebben zich laten omkopen en kiezen voor zwichten en of leven, net als ooit in de jaren dertig van de vorige eeuw, in de hoop dat de soep niet zo heet gegeten gaat worden. Tot nu toe hebben ze toch altijd met compromissen en pappen en nathouden de boel bijeen kunnen houden, dus waarom zou het nu anders gaan, denken zij als verblinde narren die zij zijn.

Andere laffe ruggengraatloze wezens weten waarom zij hun bevolkingen aan het knechten zijn, waarom zij hun burgers hebben verkwanseld en aan wie. Zij wensen te laten zien aan hun toekomstige meesters dat zij hen altijd goed, braaf en kritiekloos hebben gediend. De vraag die hieruit voortvloeit is dan ook waarom jagen wij, de burgers, deze ons kwaadaardig gezinde landverraders niet weg? Waarom stomen we niet en masse op naar Den Haag? Waarom branden we de EU niet af tot de grond en stoppen de alcoholist die daar de scepter zwaait voorgoed weg in een inrichting waar hij thuis hoort?

Simpel, omdat het leeuwendeel van de burgerij niet wil geloven dat we verraden zijn door links, door rechts, door de liberalen, door progressieve ‘touwtje uit de brievenbus’ narren, door de meute christelijke meelopers van de Vrijmetselarij en niet als laatst door onze industriëlen en superrijken in wiens belang gestoorde globalisten de wereld in de fik aan het steken zijn. In plaats van hen te verjagen, staan we toe dat wanneer als landverraders te kwalificeren types tot burgemeester worden benoemd, waar vooral totaal gestoord links bij staat te applaudisseren, omdat zij, net als de geld harkende bazen van de globalisten niets hebben geleerd van de gevolgen van de revolutie in Iran.

Wegvluchten voor de annexatiedrang vanuit de Verenigde Naties door Saoedi-Arabië zal zinloos blijken. Overal in de wereld is de ‘vluchtelingenstroom’ en immigratie zichtbaar. Landen als Hongarije zullen geen stand kunnen houden zoals dat kleine fictieve Gallische dorpje eens. Op termijn zal ook Hongarije er aan moeten geloven als de mensheid niet wenst te besluiten om deze Verenigde Naties schoon te vegen van deze mensenrechtenverkrachters. Dat deze Verenigde Naties ertoe leidt dat mensenrechten grootschalig worden geschonden, is al duidelijk via de gigantische toename van het aantal aanrandingen, verkrachtingen en andere geweldsincidenten in vooral Europese landen. Mensenrechten gelden blijkbaar niet meer voor autochtone Europeanen dankzij hun regeringen. Dus Allahu Akbar dan maar, of besluit de mensheid toch nog op tijd tot iets anders?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/22 ... van-de-vn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 08, 2018 2:39 am

De chantage

Geplaatst op 7 augustus 2018

Afbeelding

Langzaam komen de ware doelen aan het licht. De VN bestaat uit een meerderheid van Afrikaanse en Arabische landen. Met het globale migratieakkoord willen zij aan ons hun zonen opdringen, die ze zelf niet kunnen gebruiken. Zodoende bereiken ze het volgende:

 • Ze verlichten hun landen iets van de overbevolking.
 • Ze raken potentiële rebellen kwijt die de regeringen ten val zouden kunnen brengen.
 • Ze krijgen toegang tot ons geld via sociale uitkeringen, die naar Afrika worden overgemaakt.
 • Zodoende hebben ze een kortere weg tot meer welvaart in Afrika, zonder er zelf – zoals wij – tientallen jaren voor te moeten werken.
Moreel gezien:

 • Chanteren ze ons met de koloniale periode, hoewel de foute ontwikkelingen, die sindsdien in Afrika plaatsvinden, alleen zijn toe te schrijven aan vriendjespolitiek, corruptie en de degradatie van de vrouw als “broedmachine” en NIET aan de koloniale periode.
 • Chanteren ze ons met de kruistochten, hoewel deze een reactie waren op de brute verovering door de islam van de voormalige christelijke landen Syrië, Egypte, Libanon. Irak, Turkije etc. net zoals tot op de dag van vandaag meer dan ooit christenen vervolgt en vermoordt. Destijds al ging het erom het christendom uit te roeien. De kruistochten waren o.a. een reactie op de islamitische expansie. De islam is overigens jonger dan het christendom. Daarom zal ieder normaal denkend mens begrijpen dat het christendom het eerst in de Oriënt was en de Oriënt sindsdien met geweld werd geïslamiseerd.
 • Chanteren ze ons met de huidige uitbuiting van Afrika, hoewel deze toe te schrijven is aan de corruptie van de elites zowel hier als daar en de normale burger daar NIETS aan kan doen.
Uit lage motieven:

 • Jaloezie op onze verworvenheden in Europa en het besef zelf vaak niet aan de aanspraken van de moderne wereld te kunnen voldoen of te willen voldoen. Daarom is er ook een heimelijke vreugde over om zich bij ons te bedienen: aan geld, woonruimte, land en vrouwen.
 • Wraak voor het feit dat het de mensen in de Arabische en Afrikaanse landen niet zo goed gaat als ons, zonder zelf de eigen schuld te willen zien of te willen veranderen”overbevolking, de rol van de vrouw, corruptie, moord en doodslag. In principe de vraag: waarom moet het de Europeanen beter gaan dan mijzelf? Ik wil alles wat zij hebben – NU – zonder er lang voor hoeven te werken. Zoals een clanlid in Berlijn zei: “Wij willen ook iets van jullie rijkdom hebben.”WE MOETEN dringend beseffen:
 • We hoeven noch schuld noch schaamte voelen voor de koloniale periode, de kruistochten, de Tweede Wereldoorlog of voor de ellende van de wereld. Onze eerste gedachte zou altijd ons vaderland en onze familie moeten gelden. Dat doen de Arabieren ons uitstekend voor. Zij schijnen diversiteit af te wijzen, want ze trouwen alleen maar met hun gelijken en zorgen uitsluitend voor zichzelf en hun families.
Waarvoor we ons moeten schamen, is echter het volgende:

 • Onze bejaarden liggen urenlang in hun eigen stront en moeten zich door vreemdelingen laten verzorgen.
 • Onze kerken houden zich bezig met ongeboren leven, maar ze laten de jonge vrouwen met hun kinderen in de steek.
 • Onze staat vervolgt meedogenloos afwijkende meningen, velt echter bij Afrikaanse en Arabische moordenaars milde vonnissen – en opnieuw worden vrouwen in de steek gelaten.
 • Onze feministes en Groenen maken geen woord vuil over schanddaden door migranten en blijven in p[laats daarvan de massa-immigratie bevorderen. Misschien, omdat zij net zo laag gekwalificeerd zijn als de migranten en graag van andermans geld leven en het weggeven, om zich op diegenen te wreken die intelligent en gedisciplineerd genoeg zijn hun eigen geld te verdienen zonder op kosten van een ander te leven.
 • We leggen ons neer bij de verandering in onze samenleving en wauwelen van tolerantie en solidariteit, terwijl er iedere dag tientallen mes-aanvallen plaatsvinden en ons geld naar Afrika wordt overgemaakt.
Daarvoor MOETEN we ons schamen, En daartegen MOETEN we opstaan en ons verzetten.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Maria Schneider

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/07/de-chantage/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 13, 2018 7:57 pm

De “wereldelite”...

Geplaatst op 12 september 2018

Afbeelding

Opvallend hoe en welke leden een functie bekleden binnen de VN. Michelle Bachelet (voormalig partijleider van de Partido Socialista de Chile en voorheen DDR-staatsburger) is nu het nieuwe hoofd voor mensenrechten. Voorgedragen door Merkel misschien?

Wat de elite in allerlei smerige zaken uitvreet en al heeft uitgevreten in het verleden, ze bezet wel zelf alle hoge posten in wereldorganisaties..... bizar..... en ongewenst...! Globalisten die topfuncties bekleden, worden zelfs voorgedragen voor een onderscheiding voor vrede. Je moet er niet aan denken dat als Merkel valt zij op een hoge functie binnen de VN komt te staan; mij is niets vreemd meer in deze “elite” wereld. De toekenning van een hoge onderscheiding is al bij een paar personen in verkeerde handen gekomen. Vrede of het stimuleren hiervan heeft een vieze bijsmaak gekregen. Of is dit ook al een verdraaien van feiten en zou men moeten lezen, als dank... “voor uw inzet van terroristen, White Helmets, miljardensteun, stimuleren van invasies”.

Een onderafdeling van de VN, de UNHCR, die de Palestijnen steunt en waarvan het geld bij de PA terecht komt. Trump maakte er meteen een einde aan en de wereld staat op zijn achterste poten.

Heb ik het nog niet eens over Syrië, waar zich zeker dubieuze praktijken afspelen onder de VN-vlag.

Dan heb je nog een onderafdeling, de IOM, de Internationale Organisatie voor Migratie. Vraag je af wat die te maken heeft met de grote invasie naar Europa. Ik noem ze niet allemaal op, het zijn er velen die onder de vlag van de VN vallen. Je zou je nu kunnen afvragen of de VN zelf geen terreurorganisatie is geworden. Waarbij het Westen een flinke vinger in deze smerige brei heeft.

Ik sluit af met het voorbeeld van ingrijpen in de Balkan-oorlog en de foute partij, de moslims, het voordeel geven en de verdedigende partij veroordelen door het ICC, het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Door: “Guardia Angel”

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/12/de-wereldelite/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37382
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Corruptie in de Verenigde Naties

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 13, 2018 8:26 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Pilgrim en 9 gasten